|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
![]() Czy tylko ja miałam problemy z wizażem ostatnie dwie godziny jakieś? |
|
|
|
|
#1142 |
|
po prostu Em :)
|
Nie tylko Ty.
|
|
#1143 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36196163]
Dziś u mnie na blogu "relacja po kuracji" odżywką do rzęs Eveline.[/QUOTE] widziałam właśnie, że słaby efekt ![]() a u mnie dziś kulinarnie
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i nie mam żadnych zastrzeżeń.
|
|
|
|
|
#1145 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Możliwe, co prawda nigdy nie miała z nimi większych problemów, o których pisze trust, ale malując nimi po mnie :P mówiła, że są trochę cięższe w obsłudze i laikowi lub komuś kto preferuje prasowańce/pigmenty z pewnością nie poleca. A jeśli to były ogólnodostępne testery, nie świeże produkty, to powodów ich zachowania mogło być jak same wiecie wiele (opowieści o korzystających z testerów w sephorze w innym wątku zjeżyły mi wszystkie włosy...)
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
ama opowiadaj, jak było?
![]() polly właśnie jadłam naleśniki bananowe |
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Po przejrzeniu swatchy zdecydowałam się na kilka matów i perełek Cytat:
Z tymi kremowymi cieniami to chyba coś jest na rzeczy bo moje Essencowe SAD po kilku miesiącach są już lekko zeschnięte i nie nakładają się tak dobrze jak na początku. Myślę, że to kwestia wysychania po prostu
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubię kremowe cienie MUFE i w sumie nigdy nie miałam z nimi problemów, ba - uważam że to jedne z najlepszych cieni w mojej kolekcji (tylko to opakowanie
W sumie, żeby te cienie zachowywały się naprawdę źle, trzeba by je chyba niemal wyskrobać z opakowania i ani odrobinę ich nie rozgrzać, bo w opakowaniu faktycznie mogą się wydawać tępawe. Tylko, że po przyłożeniu do nich palca na sekundę-dwie w moment się roztapiają i nadają się do pracy. Może Trust faktycznie trafiła na jakieś felerne testery? Swoją drogą, zawsze jeśli nie pracowałam z danymi cieniami jakiś czas sprawdzam je na dłoni (nie mówiąc już o sytuacji gdybym danego produktu nie używała nigdy wcześniej) - taki swatch + roztarcie palcem. Jeszcze nigdy się nie przejechałam na tym, co mówi mi taki "test".
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-08-29 o 15:07 |
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Geez, cytowanie mi nie działa, wizaż szaleje, od rana są problemy. I wyświetla mi, że ponad 63 tys wizażanek jest online, więc się nie dziwie, że się krzaczy.
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
Uff wreszcie się tu dostałam, od kilku godzin nie mogłam wejść na forum, nie wiem co się dzieje :/ a więc dzień dobry
![]() Czyli nie tylko ja mam problemy
|
#1151 |
|
Rozeznanie
|
No, nareszcie. Coś dzisiaj wariowało nasze forum.
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36190552]
Mogę wpaść Ci pod pędzle? Też lubię Twoje metamorfozy ![]() [/QUOTE] jasne Dzisiaj jestem po kolejnej sesji Nameczylam sie troche Sama porobilam kilka zdj, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() A na bloga wrzuciłam rano kolejna przemiane, tym razem meega delikatna
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Lol, nagle już tylko 17 tys wizażanek.
![]() TŻ mi dziś obiad zrobił. ![]() Tylko do schabowych zapomniał dać mąki lub bułki tartej.
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też Wizaż świruje i nadal nie chce sie zaktualizować, wylogowałam się to nie mogłam się zalogować
![]() U mnie notatka zakupowa
|
|
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
witam się i ja
![]() dzisiaj skoczyłam szybciutko do miasta - kupiłam kozaczki an jesień ogarnęłam mieszkanie, zrobiłam zupę szczawiową, upiekłam muffinki z gruszkami i ani się obejrzałam a już 16 teraz mam chwilę dla siebie ![]() kawka, internet i nadrabianie całodziennych zaległości |
|
|
|
#1156 |
|
Konto usunięte
|
Ale się wkurzyłam...
Link do mojego konkursu został wrzucony na jakiegoś bloga z samymi rozdaniami itd - sama wyraziłam na to zgodę, ale nie spodziewałam się tego, co to będzie... Od rana dostałam już kilka zgłoszeń, które nie spełniają nawet połowy regulaminu, pomijając już fakt, że są niezgodne z tematem. Dostałam np. manicure z pszczółką. Inspiracja? Pszczółki latają i orły latają - voila! I oczywiście w formularzu też kilka odpowiedzi nt. co się podoba a co nie na blogu - czyli długie referaty od osób, które są na blogu po raz pierwszy. Najbardziej mi się spodobała odpowiedź panny, która twierdzi, że nie lubi moich outfitowych postów.Łapka w górę, kto widział u mnie jakiś outfit? |
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica ja widziałam jaa!
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- aaa nie sorry to na żywo widziałam ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- a ja dziś dostałam fascynujący komentarz : "To jest blog o włosach?? Ja tu widzę tylko paznokcie i paznokcie..." Rozumiem, że powinnam tylko o włosach pisać tak? To chyba dlatego że Anwen dodała mnie do spisu włosomaniaczek |
|
|
|
#1158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Super!
|
|||
|
|
|
#1159 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Albo naklej na nie włosy i zamaluj topem, pozbieraj końcówki jak będziesz następnym razem u fryzjera
|
|
|
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
ciriness, Dzizas! Brzmi paskudnie
![]() Myszołapka , sa tu takie miejsca W serialu wyglada to o wiele bardziej kolorowo, nie pokazuja prawdziwych rednekow No I jak wszedzie – sa osoby, ktore mowia z bardzo mocnym poludniowym akcentem, a sa takie, ktore w ogole. Mam znajoma, ktora pochodzi z takiej wlasnie maciupenkiej miescinki, gdzie wszyscy sie znali, ze wszystkimi chodzilo sie do szkoly, etc. No i ta szalona religijnosc hehe ![]() Jak chcesz poogladac Alabame, to zapraszam tu: http://llorandare.blogspot.com/2012/...ama-odc-3.html http://llorandare.blogspot.com/2012/...ama-odc-2.html http://llorandare.blogspot.com/2012/...ama-odc-1.html Orlica, o rany Pszczolka mnie powalila troche.Ja odczuwam wlasnie skutki nieudanego eksperymentu z kladzeniem dziecka wczesniej spac
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
To ja napisze zm też Się wkurzayłam bo po 5razy myłam okna,skakałam jak głupia a one dalej brudne i w smugach. już nie mam siły poprawiać. ehh
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica padłam
Orchid podobno jak się myje zmiętą gazetą to nie ma smug
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna Orchidea, polecam ścierki z mikrofibry do okien, już nie pamiętam co to smugi a mycie okien nie jest zajęciem na cały dzień.
![]() Edit: Do mycia okien dobrze nadaje się też czyściwo papierowe przemysłowe. Używałam kiedyś takiego zwykłego zielonego, jednowarstwowego i było nawet lepsze od ścierki z mikrofibry - zero smug ani nic, wystarczyło spryskać szybę i przetrzeć. Cud.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-08-29 o 17:23 |
|
|
|
#1164 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Wlasnie wróciłam z poczty z paczką od Yves Rocher na, którą czekałam 1,5 miesiaca Tak mi wszystko spakowali, ze jeden żel mi się na wszystkie kosmetyki wylał... Nigdy więcej tam nie zamówie
|
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
BeautyCandy, o kurcze
A nie ma jak zareklamowac? Nie przyjma? Co w ogole kupilas? Ja kiedys lubilam YR, ale podraznila mnie ich seria rumiankowa i od tamtej pory unikam. Wrzucilam wlasnie notke lakierowa z Zoya Bevin. Jaka ja padnieta jestem!
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm... cytowanie mi nie działa o.O Ba, nie widzę nowych postów... coś ten wizaż dzisiaj świruje strasznie.
Orlica, może dlatego ich nie lubi, bo ich nie masz, i chce byś miała? ![]() Więc wiesz. Dobra, byłam na tej rozmowie, może być ciężko, ale od jutra idę na szkolenie. To nie jest do końca telesprzedaż, ale... trochę się stresuję
|
#1167 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem sama na wątku?
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
Llorandare No właśnie muszę do nich zadzwonić w tej sprawie. Kosmetyki od nich przychodzą w ogóle niezabezpieczone są po prostu wrzucone do pudła i takie są pózniej efekty...
Ja też jakoś specjalnie za tą marką nie przepadam, ale akurat były w promocji produkty, które lubię i które zawsze na lato kupuję. Kupiłam moje ulubione olejki i zele z serii Monoi de Thaiti i głownie dlatego zrobiłam to zamówienie, do tego jeszcze parę innych produktów, pewnie wrzucę o tym notke na bloga
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Malwina_89 świetnie było
pogoda dopisała i odpoczęłam przez te 10 dni.. wstawiłam fotorelacje na blogu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

) i nie mam żadnych zastrzeżeń.

I oczywiście w formularzu też kilka odpowiedzi nt. co się podoba a co nie na blogu - czyli długie referaty od osób, które są na blogu po raz pierwszy. Najbardziej mi się spodobała odpowiedź panny, która twierdzi, że nie lubi moich outfitowych postów.
Super!

おはよう!