|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Co się dzisiaj wyprawia z Wizażem? Nie pokazuje mi w subskrypcjach nowych postów
![]() Nie mam dzisiaj nawet siły na nadrabianie, zasypiam na siedząco
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
mrowinko coś podejrzane to jest ![]() Natalko pewnie jeszcze za wcześniej jest na serduszko, idź za tydzień to będziesz spokojniejsza, trzymam kciuki idę na działkę i potem wrócę a mnie cały dzień podbrzusze boli, mam lekkie mdłości i zawroty głowy- w innych cyklach też tak czasami miałam więc się nie nakręcam. No i załatwiłam praktyki
|
#903 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, dołączam do waszego grona drogie wizażanki.
Starania zaczęliśmy w sumie od kilku tygodni........ no i nie wiem czy się nakręciłam czy to stres.......ale nie mam okresu???:/ cykl mam 28 dniowy ostatnio tylko 25 miałam. wczoraj minęło 28 i nic, czasami mnie jajnik boli jakbym dostała ale nic nie wychodzi. Test negatywny....... Jak myślicie? |
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
oho znowu cisza
Byłam na mieście z tż i małym, w sklepie dzieciowym i w rossmanie - kupiłam 2 pary śpioszków i jeden komplet półśpioszki z body i jedno body z długim i 100 zł poszło sporo ceny za te ciuszki z ewa klucze poszły w górę...o wiele tańsze były jak dla Kubusia kupowałam w rossmanie produkty mini do kosmetyczki, podpachy duże, jeszcze tylko z apteki rywanol i wio mogę rodzić ale wiecie, przez to leżenie jestem straaaaasznie słaba, nie mam siły w nogach, podjeżdżaliśmy pod samo wejście do sklepów i masakra, nogi mnie nawet nieść nie chciały, ja nie wiem jak ja rodzić będę jeju jeju o północy będzie 30 VIII i 36 tydzień i 9 mc - matko, nawet nie wiecie jakie to zbawienie dla mnie....choć szczytem marzeń jest dla mnie 10 IX, a najlepiej to ten 4 X - poznawszy mój plan w szkole na ten rok to im później wrócę tym dla mnie lepiej obcięli mi 4 godziny, mam w ch.j okienek i całe dnie rozwalone przez to
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że pozostałym dziewczynom wizaż może nadal fiksować, dlatego taka cisza dzisaj
![]() Ja dzisiaj sobie poczytałam trochę gazetek ciążowo-mamusiowych
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
NIUSIA poczekaj dwa dni i ponów test
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Malennstfo dokładnie, wizaż ciągle szwankuje, wywala mnie ze strony, dalej mają problemy
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje dziewczyny za pocieszenie
ja wiem że 5/6 tc to jeszcze może być za wcześnie na serduszko... ale wiecie, to powinien być już 7tc kompletnie nie wiem, skąd miałaby być taka rozbieżność, ale łudzę się, że może jest ok...jutro mam wizytę, a na kolejne usg umówiłam się na za tydzień. chyba zwariuje do tego czasu
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Malennstfo dokładnie, wizaż ciągle szwankuje, wywala mnie ze strony, dalej mają problemy
|
#910 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak najbardziej sie z Toba zgadzam ![]() Zdjecia : * fioletowa - zwykla niedzielna * czarno fioletowa - na chrzest coreczki znajomych * spodnica * czerwona koronkowa na chrzciny Domino
|
|
|
#911 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do Natalki - zgadzam się. Za tydzień się wszystko okaże, musi być dobrze
|
|
|
|
|
#912 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Oby to proud za szybko Ci nie przeszło
Cytat:
!Cytat:
Też miałam to wczoraj przed oczami ![]() Ale Wam dobrze! Udanego wyjazdu i wypocznijcie solidnie Cytat:
Ja nie do końca zgadzałam się z Madzią, ale z Tobą się zgadzam I zgadzam się z Nikitą - wzięłabym Cię na chrzestną w ciemno ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() by Mała posiedziała jak najdłużej - niech ma na uwadze ten zrypany plan ![]() ![]() Zasypiam na siedząco! Jednak wstawanie o 2.50 to nie jest to, co tygryski lubią najbardziej ![]() Wczoraj wizaż nie działał mi do samego wieczora. Tzn. niby się odpalał, ale w subskrypcjach - tak jak Mrowince - nie pokazywał nowych postów, a na wątek w ogóle nie mogłam wejść. Dobrze, że się z tym uporali, bo co ja bym dziś w pracy robiła... A tak serio to mam mnóstwo pracy, ale mam takiego lenia i jestem tak śpiąca, że nie wiem jak dziś to ogarnę... W dodatku w głowie mi się trochę kręci RedBull już w pogotowiu - ciekawe tylko, czy cokolwiek da ![]()
|
|
#913 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
A ja mam dziś piątek Mała mi się dziś cuuudnie rusza w brzuszku Cytat:
Jestem ![]() Trzymam kciuki za szczepienie Cytat:
w szoku jestem, że taka długa![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żabciu, ta czerwona wymiata Mrowinko, patrzę na Twój wykres, poniżej linii nie spadła więc zaciskam kciuki Abby, a co taka pobudka? |
||||||
|
|
|
#914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36202299]Stokrotko, to po prostu reakcja na powrót do pracy i wcześniejsze wstawanie (w wakacje wylegiwałam się do 9-10). Temperatura dzisiaj znowu spadła, brzuch charakterystycznie boli - @ się zbliża. Co do Natalki - zgadzam się. Za tydzień się wszystko okaże, musi być dobrze [/QUOTE]jeszcze nie spadła poniżej kreski więc szanse jeszcze są Cytat:
Cytat:
no w końcu wizaz działa
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może 1 dniowy spadek? ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Aaaa ![]() Nie dziwię się, że ledwo funkcjonujesz |
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Dlatego walczymy i nie mamy zamiaru się poddać. Onyks u nas koszt arch (z adaptacją i zmianami) to 1200 + vat. Cieszę się, ze coś się zaczyna u was dziać ![]() strong super, ja też szczepię 5 w 1 i dziś mam szczepienie Co do kartek to u nas ksiadz daje co roku przy kolędzie i potem trzeba je koniecznie oddać na Wielkanoc. Jak sie spowiadasz gdzie indziej, albo akurat w Wielkanoc nie to dupa bo masz minusika w kartotece. Gosiu , Maleństwo ![]() aaby a ja mam takie same zdanie jak Butter Bao super Jeszcze wyjdzie , ze sie przeterminujesz ![]() Wczoraj byliśmy w naszej parafii. Ksiądz powiedział, że by to olał (to zaświadczenie brata) z każdej inne parafii ale nie od tego proboszcza, bo się go wszyscy boją. Ale potem dodał, ze to paranoja i sam tego księdza nie rozumie. Przecież brat spełnia wszystkie warunki na bycie chrzestnym, teraz na Wielkanoc był u spowiedzi więc dostał rozgrzeszenie za wcześniejsze lata i on nie wie o co w takim razie mu biega. Powiedział, że w sumie mógłby być świadkiem chrztu - ale musi poczytać jak to jest z osobą wierzącą, bo jakby był innej wiary to by mógł być i wtedy kij w oko tamtemu proboszczowi. Tyle, że brat jest wierzący i nie wiadomo czy tym świadkiem może być Byłam wczoraj u brata, on sie wkurzył i dziś idzie do swojego proboszcza. Powiedział, ze jak mu nie da to nie ręczy za siebie i może być ostro
|
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, mam nadzieję że załatwicie
A o tych kosztach pisałaś, teraz pamiętam ![]() My po notariuszu jedziemy załatwiać prąd, potem tą mapę do celów projektowych, idę do architekta i zamawiamy projekt Będziemy Was gonić ostro A co na dach chcecie kłaść? Bo my zgłębiay temat, ale raczej będzie blachodachówka
Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-08-30 o 08:11 |
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks a masz wypis z planu zagospodarowania?? Bo my jeszcze to musieliśmy dostarczyć do arch. przed zamówieniem projektu.
Też chcemy blachodachówkę
|
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze już się nie mogę doczekać kolejnego spotkania z arch. wtedy będziemy wszystkie zmiany w projekcie nanosić
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#923 |
|
Wtajemniczenie
|
Morgen! Mam nadzieję, że wizaż się uspokoił, bo wczoraj to była masakra i nie mogłam wejść, a jak już weszłam, to nie było żadnych postów.
Mrowinko, Natalko, Stokrotko - trzymam kciuki! Madzia, brat na pewno dziś wszystko pozytywnie załatwi ![]() Onyks, zazdroszczę uczucia Gdzie jest Tomalinka? Czy ona miała gdzieś wyjechać? Bo nie było jej kilka dni ... Ja się właśnie raczę kawką Wczoraj byliśmy w knajpie i powiem Wam, że już chyba na jedzenie z grupona nie pójdę. Absolutnie bez szału i naczekaliśmy się, że głowa boli.
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tak szybko działacie, ze też już niedługo będziecie.
Jeszcze ekipy budowlanej musimy poszukać. Właśnie zarejestrowałam Maję na szczepienie na 12.50 Tym razem szczepionka jest juz zamówiona i na nas czeka heheWczoraj byłam u rodziców na jakieś 1,5 godzinki Maja leżała na kocyku i 3 razy się przekręciła z plecków na brzuszek w tym 2 razy udało sie jej już samej wyjąć rączkę z pod brzuszka ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Agnusek mam nadzieję. Miłego kawkowania
|
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tomalinka jest na wakacjach |
|
|
|
|
#926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie sądzę, ze w razie czego ta gwarancja cokolwiek da- choć nadzieja jest- a poza tym mam nadzieję, że nic się nie stanie, właśnie ze względu na to, że gwarancja długa ![]() trochę się naczytałam o tych gwarancjach i jest masa haczyków aby właśnie jej nie dawać któraś blacha w gwarancji ma, że gwarancja nie obowiązuje gdy zamontuje się jakieś wkręty jak ktoś się nie zorientuje to może wpaść jak śliweczka ![]() Apropo dachu jeszcze to my mieliśmy mega problem z kolorem bo chciałam brązowy, a wszystkie domki dookoła, które miały brązowy dach - był on nie w takim odcieniu jaki sobie wymarzyłam... wszystkie na jedno kopyto... jak się dopiero jeździ i ogląda to widać... niemalże wszystkie dachy z blachodachówki są w jednym odcieniu brązu, który dla mnie wpada w czerwień/fiolet... a te co mi się podobały były z dachówki Na to jednak nie było nas stać, a poza tym strop i konstrukcja niedostosowana. I jakimś cudem udalo mi się znaleźć ten co mamy ![]() ![]() Żeby była jasność nie tylko z tej firmy szukaliśmy, choć ta nam najbardziej pasowała Z nowości to już mamy część podbitki ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mni esie fioletowa podoba ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- my też blachodachówka
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Ana to się naszukaliście. A masz jakieś zdjęcia domku aktualne?? Ja jeszcze sama nie wiem jaki chcę kolor dachu.
|
|
|
|
#929 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, z jednej strony bym wolała już, bo mam dosyć ciąży, bóli i niedołęstwa, a z drugiej ten plan mnie dobił totalnieGdzie jest Bika???Albo ślepa jestem albo jej nie było wczoraj, martwię się ![]() a ja obwieszczam, ze dzisiaj oprócz tego, ze mój tz kończy 33 lata, to ja razem z malutką dumnie wkraczamy w wyczekany, wymarzony 36 tydzień, czyli 9 miesiąc juppppppppppi
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

sporo ceny za te ciuszki z ewa klucze poszły w górę...o wiele tańsze były jak dla Kubusia kupowałam
w rossmanie produkty mini do kosmetyczki, podpachy duże, jeszcze tylko z apteki rywanol i wio mogę rodzić
ale wiecie, przez to leżenie jestem straaaaasznie słaba, nie mam siły w nogach, podjeżdżaliśmy pod samo wejście do sklepów i masakra, nogi mnie nawet nieść nie chciały, ja nie wiem jak ja rodzić będę

kompletnie nie wiem, skąd miałaby być taka rozbieżność, ale łudzę się, że może jest ok...

Też miałam to wczoraj przed oczami 

a ja mam takie same zdanie jak Butter