|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Hope:
przeczytałaś info, zebyś leciała do lumpka na Rejtana? Widziałam tam wczoraj po południ kombinezonik z cienkiego polarku, taki na wiosnę, błękitny, z misiem na brzuszku i uszkami na kapturze Ja wczoraj kupiłam tam śmieszne body i 2 sweterki na brzuszek dla siebie,w tym jeden dosyć ciężki i zapłaciłam za wszystko 6,83 Postaram się wrzucić zdjęcia.
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#153 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak leżę on nadal sterczy heheh Cytat:
![]() Cytat:
I imię Piotruś strasznie mi się podoba, niestety kuzynka tak synka nazwała ![]() Cytat:
Co do warzyw, mi nawet wchodzą, ale głównie sałatki robię. Pomidor z cebulką i odrobiną śmietany czy jogurtu Cytat:
![]() Wczoraj miałam okropny dzień, odkąd umyłam podłogi strasznie męczył mnie ból podbrzusza, przechodziło trochę jak poleżałam, nawet siedzenie było bolesne, ale przyjechała mama z siostrzeńcem i nici z leżenia, zrobiłyśmy pizzę. Jak pojechała to miałam wrażenie że bardzo mi twardnieje brzuch. Aż się podnieść nie mogłam. Mąż jak wrócił z pracy kupił mi buscopan, poleżałam jeszcze do wieczora i przeszło. Dziś już lepiej. Mam od męża zakaz robienia czegokolwiek. Była bym zapomniała! Hosenka, gratuluję premii i trzymam kciuki za umowę! Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2012-08-31 o 09:38 |
|||||
|
|
|
#154 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tym bardziej, że w sumie popracuję tylko z 5 miesięcy. nazeczona trzymam kciuki! Ale jestem ciekawa czy będzie wiadoma u Ciebie już płeć
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam wizytę w poniedziałek, mam nadzieję, że w końcu i my płeć poznamy
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
ja w czwartek - też liczę na info
|
#158 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
:rolleye s:
|
||||
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2012-08-31 o 10:05 |
|
|
|
|
#161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piotruś bardzo ładne imię ![]() Ja mam we wtorek i też już się niecierpliwie ![]() Witam z rana ![]() U mnie z rana dziś rzygańsko macica mnie znowu boli a wczoraj w nocy kośc ogonowa znowu dawała znać o sobie ech;/Ale dzidzia się ruszała przed snem i rano też alee fajnie |
|
|
|
|
#162 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#165 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 20 tygodniu
Z tej okazji później może uda mi się brzuszek Wam pokazać ![]() Cytat:
Cytat:
ooooo GRATULUJĘ! Znowu chłopak hihi ![]() Cytat:
Edit: dzięki za link Cytat:
Cytat:
A to coś swojego otwieracie tak?Cytat:
Cytat:
za kolejne tygodnie ![]() Mi się śniło, że miałam USG i wyszło, że dziewczynka. Na razie więc w snach jest 2:1 dla chłopca
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2012-08-31 o 10:28 |
|||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#167 |
|
BAN stały
|
i myślałaś już co z dzieckiem? jakaś niania czy ktoś z rodziny będzie się zajmował?
Tak Tzn firmę już mamy od dwóch lat, ale do tej pory pracowaliśmy w domu. Tak było wygodniej no i odpadały wszystkie koszty związane z wynajmem lokalu. Ale teraz już się tak nie da, bo po pierwsze zatrudniamy pracownika, a poza tym trzeba zwolnić i wyremontować pokój dla dziecka w którym do tej pory było "biuro"
|
|
|
|
#168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz jaśniej z tym "snajperem"?[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36220787]Mówię ci, Agatki super są A pewnie mnie się ostatnio też podoba biżutka zestali szlachetnej, miodzio http://www.silverado.pl/bransoletki,...042,t6400.html http://www.stylowabizuteria.pl/kolcz...76-p-3496.html Świetna jest ![]() Dorotka szaleje zawsze rano jak się budzę i wieczorem gdy Agatkę kładę spać [/QUOTE]Moja druga córa na pewno będzie miała na imię Dorotka, bo to tak ładnie pasuje Agatka i Dorotka ![]() Jak przeczytałam, że sukienka anielska, to skojarzyło mi się, że "dziewicza", ale chyba nikt mi nie uwierzy w niepokalane poczęcie Dziś idziemy zamówić obrączki Mieliśmy to zrobić wczoraj, ale była jakaś niekompetentna baba, która nie umiała ich wycenić, bo chcemy mieszać złoto ze srebrem. TŻ lubi srebro, a ja uważam, że ślubna obrączka musi być złota (chociaż trochę). On na co dzień nosi srebrne obrączki (jedna ode mnie, druga ku pamięci zmarłego ojca, który kontaktował się jedynie poprzez stukanie obrączką o metalowe elementy łóżka szpitalnego, a trzecia... chyba tylko po to, żeby ładnie wyglądało na małym palcu ) Tak więc nie będę się upierała, bo nie chcę być wredną żoną, musi być jakiś kompromis ![]() I muszę się Wam pochwalić, bo na początku w pierwszej części naszego wątku pisałam o mega problemach z rodzicami, a wczoraj... szok. Kopara mi opadła... Mama zapytała, czy jak przyjedziemy w sobotę, to czy moglibyśmy zostać na noc!!!!!!!!! Takiego biegu wydarzeń nie przewidziałam.
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję za kciuki i wsparcie
O infekcje się nawet nie wkurzył, powiedział, że będziemy się z tym jeszcze męczyć i przepisał mi leki. Przyczepił się za to o spadek hemoglobiny i przepisał mi żelazo No a o przezierność... oj wkurzył się tak, że wziął moje wyniki i wyszedł z gabinetu gdzieś, pewnie komuś spuścić ![]() Ilkas mam złe wieści mam zabroniony basen i zajęcia A9M ![]() djerba ja widzę że ten sprzedawca ma nawet dość duży wybór ciążowych łaszków, chyba coś sobie wybiorę
|
|
#170 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, zadzwoniłam do tej kobitki i ona będzie miała na pewno ocieplane legginsy pod koniec września..cena nie przekroczy 30zł
![]() mówiła, że jakby się nas troszkę więcej zebrało to zrobi je wcześniej ![]() co o tym myślicie?
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowa jest od niedawna na emeryturze, więc się zajmie, zwłaszcza, że mąż jako nauczyciel ma zaledwie po 2-3 godziny pracy dziennie, więc w grę wchodzi krótka opieka.
|
#172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja oczywiście jestem na tak
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem na tak
|
#175 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() buuu, a czemu masz zabronione? basen to rozumiem, że pewnie przez infekcję. Ale A9M? Aaaa no to super rozwiązanie. U mnie niestety to nie przejdzie. Obie mamy jeszcze pracują, daleko im do emerytury, a tż pracuje razem ze mną więc też nie ma co liczyć. |
|
|
|
|
#176 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Badanie u gina to nie będzie połówkowe, tylko zwykłe, standardowe. Ale co miesiąc mam robione dopochwowe USG, więc mam nadzieję, że płeć zdradzi. 3mam kciuki za Twoją wizytę. Uff, już mnie stres ogarnia na samą myśl o badaniu, ale i cieszę się, że dzidziola zobaczę. A ja sobie pospałam do 10.20. U nas całą noc i cały dzień pada. Psiura na dwór wywaliłam, bo w chałupie sajgona przez niego. Pełno piasku i sierści, a dzisiaj TŻ wraca, więc trzeba ładnie posprzątać. Dzisiaj psiurek idzie już spać do garażu. Pewnie mi serce pęknie, ale nie mogę go do domu znowu przyzwyczaić. A co ja się z klockiem 35kilowym umęczyłam, żeby tabletki na robale podać. Łooo matko i córko, szarpał się, szamotał, ale zwyciężyłam. Djerba fajne te legginsy...
|
|
#177 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Wtajemniczenie
|
no to elegancko
![]() to może zróbmy listę jakoś.. właśnie do niej zadzwoniłam raz jeszcze i powiedziała, że pod koniec przyszłego tygodnia mogłaby je uszyć ;] pierwszą próbną parę i mi wyśle do przetestowania... ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#180 |
|
Wtajemniczenie
|
no zrobi taki jaki każda potrzebuje
![]() ja mam L i są akurat...ani za małe ani za duże
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

Postaram się wrzucić zdjęcia.

czyli chyba 4 do przodu ;/
mam nadzieje ze da nam zaraz znac co i jak 

moze jakieś fajne obcięcie, żadnych wymyślań eheh

, my dziś zaczynamy 20 tc
od 4.30 czekam az maz wstanie ,zjedlismy sniadanie - dalej jestem glodna.