Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-30, 23:34   #2791
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
.. się Wam pochwalę od poniedziałku zaczynam nową robotę. w zawodzie <szaleństwo>
tonia gratulacje No co jak co ale taka praca to Ci się należy!
Stary 2012-08-30, 23:36   #2792
AsieK8705
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Też o tym czytałam na wizazu. Myślicie, że to ma sens?

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

gwen a ten na ramiona to co to? To na tak zwaną "zemstę teściowej"? czyli taką falbankę wiszącą pod ręką czy coś innego?
Nie wiem czy żelatyna na włosy to dobry pomysł, słyszałam, że to tak jakby "otacza, owija włosy" właśnie taka a`la laminacja...ale bałabym się, że to jakieś takie nieprzemyślane zamykanie włosów na amen... Tak samo jak dużo kobiet używa jedwabiu do włosów Nie ma nic gorszego, bo to zwykły silikon, który zatyka włosy, nie pozwala im "oddychać" rosnąć itd. Efekt jest dla oka ładny, ale dla włosów tragiczny:/
Obawiam się, że ta cała laminacja może być podobna, bo ona wygładza i nabłyszcza włosy...

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
ale super , trzeba oblać Jak Ci się udało - z ogłoszenia znalazłaś?

Skład mi się podoba ale po moich ostatnich testach maseczki tej firmy jestem troszkę sceptyczna Podam nazwę może ktoś jeszcze przetestuje: Drenafast Tołpa . Cena około 45zł za 500ml i to starcza na około 3 tyg. Powinien (z tego co napisał producent ) się sprawdzić właśnie w podobnych sytuacjach
.
Mya ale mnie przestraszyłaś, ja właśnie nałożyłam maseczkę Tołpy i coś mnie piecze cała buzia miałaś jakieś doświadczenie z tymi maskami?? negatywne?? jaki był efekt nałożenia??

Toniu ja również gratuluję ! Przeoczyłam jakoś wiadomość o Twojej nowej pracy, ale brawo obyś była zadowolona i pokaż im co potrafisz! a co!

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 23:37   #2793
Fuksja132
Raczkowanie

Ja za to laminowanie miałam się zabierać jakieś 3 h temu, ale tak się zbieram.. i zbieram.. i zbieram.. no nie ważne-może jutro zrobię Słyszałam od koleżanki, że super efekt, ale skoro Tobie Myu nie odpowiada to najwidoczniej nie na każde włosy się to nadaje
Stary 2012-08-30, 23:37   #2794
belseno
Zadomowienie

Cytat:
no to teraz wszystko jasne . Nie znałam tej nazwy
hihi..na jakimś fitnesie trener nam wytłumaczył co to jest i że należy się przed tym strzec bo jak dopadnie to juz sie pozbyć nie można a najgorsze, że mnie dopada ta zemsta...a teraz to ja dłuuuugo nic nie zrobie z moimi rękami
Stary 2012-08-30, 23:38   #2795
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Też o tym czytałam na wizazu. Myślicie, że to ma sens?[COLOR="Silver"]
Spróbować warto- w sumie nie kosztuje nic. A czytałam dobre opinie na wątku o laminowaniu. Moim włosom najwidoczniej tego nie trzeba

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 23:38   #2796
Fuksja132
Raczkowanie

Toniu ja też gratuluję
Stary 2012-08-30, 23:56   #2797
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
dobra ja wam powiem tak ! sama bede z moim cellulitem walczyła! ha!
muszę tylko sie wziać na ostroooooo! wiadomość z ostatniej chwili! zrobiłam peeling( dwie łyzki kawy, łyzka cynamonu, dwie łyzki soli , do tego żel pod prysznic na oko, żeby byla taka zaiwiesina zeby sie wysmarować...) cała łazienka umorusana! a skóra JAK JEDWAM! A JESZCZE JEJ NAWET NIE DEPILOWAŁAM ANI NIE NAWILZAŁAM!
ja mam bardzo delikatną suchą skórę (nie wiem czy to nie jest skóra atopowa?) i dla mnie chyba jakieś "mocniejsze zabiegi" to nie bardzo... ale ten zrogowaciały naskórek tą solą to tak zdarłam że aż jak teraz dotykam to jest JAK SKÓRA DZIECKA! hihihi... Tylko posiadanie takiej deliaktnej mięciutkiej skóry chyba jest problemowe... i wydaje mi się że taka skóra szybko ulega "dewastacji " no i szybko się pomarszczę... ale aż przyjemnie... myslę że to dobry peeling ... tylko ile razy tygodniowo można taki robić?
boszeszzz noooo ja zwariuje przez Was....normalnie Was znienawidze albo cooo...jak czytam co Wy ze sobą wyczyniacie to aż mi wstyd było..klaudeczka mnie zmobilizowała i obkupiłam się w 3D wyszczyplające, Anika do spinania tyłka jak siedze przed kompem - chociaż ciężko mi to idzie, przez gwen sie zastanawiam jak jeść a tu jeszcze jakiś nowy cuuudny sposób na peeling Już dziś siedziałam w łazience z 1.5 godziny. Mycie, peeling ale zakupiony kiedyś w Douglasie za ciężkie pieniądze, depilacja, wmasowywanie 3D....a i kupiłam odrazu 4D chłodzący bo ten 3 D rozgrzewający jest i nie wiedziałam czy dam rade a i maseczke na twarz nawilżająco odżywczą zrobiłam (a obkupiłam się jeszcze w kremy na dzień i na noc)...no w każdym razie jak już wynurzyłam się wreszcie taka wymuskana z tej łazienki to mój TZ stwierdził, że takie ciało nie może się zmarnowac

p.s.
a ta sól to normalna taka drobna czy jakaś gruboziarnista?

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Spróbować warto- w sumie nie kosztuje nic. A czytałam dobre opinie na wątku o laminowaniu. Moim włosom najwidoczniej tego nie trzeba
aa już po przeczytaniu poprzedniego posta pomyślałam ufff...przynajmniej laminować nie musze...Mya nie za bardzo zadowolona ahahaaa ale nie! Nie może być tak łatwo....
Stary 2012-08-30, 23:58   #2798
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejooo..nik mnie nie zauważyłstrzelam focha

no więc conieco nadrobiłamPO 1 HORO GRATULUJĘ PIĘKNEJ CÓRECZKI!!!i super że taka grzeczna ...oby obeszło się bez kolek....cudownie:c mok:

KASIKK no ćwiczyłam brzuchykurde jakby to opisać..siedziałam na dużej pufie,głowę opierałam o ścianę i nogami samymi bez ruszania rękami!!..zrozumiałaś???: lol:mam nadzieję!!!

TONIU POWODZENIA w nowej robocieprzede mną też nowe wyzwania,ale to opowiem jak juz wrócę z wakacji!!!

ANNE cycki pięęęęękne!!!!zgrabne i cudowne..ty spakowana już??ja wszystko wyprasowane..także z górki

OLIVKO może się boi chop....bo wie jak cierpiałaś..poczekaj,pocz ekaj..wiem coś na ten temat
BALSENO,ASIEK,MAGDALENA,F UKSJA,GWEN
PRECELKO..makareeeenaa:pa rty:

AAA ASIEK strasznie współczuję!!!ja pół roku temu też przeżyłam taką tragedię z mojej przyjaciółki synem...nie spełna 18 lat i samobójstwo....czegoś takiego nie chcę więcej czuć..do tej pory jest ciężko....tobie życzę siły!!!

MAYU ja muszę Cię po urlopie poprosić o przepis na tą aspirynkę bo moje czoło,po bokach,na skroniach właściwie nie moze od operacji dojść do siebiecałuję

jutro robię imprezę synkowi a w niedzielę o 4rano mamy wylot!!!takze może w sob tu jeszcze wpadnę!!!
a JOASI kiedy wraca???????????????????? ?
Stary 2012-08-31, 00:08   #2799
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Buziam was kochane ja jeszcze jutro i weekend i szykuje sie na basen bo tak piszecie tu o tym plywaniu i mnie naszla ochota by sie popluskac i skiknąc na saune
a właśnie jak jest z sauną? Kiedy można po operacji?
U mnie wreszcie po przerwie otwierają baseny także od przyszłego tygodnia i ja bede się pluskać, i tak..tak oczywiście przez Was jestem skłonna się zmobilizować i chodzić 2xw tyg.

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejooo..nik mnie nie zauważyłstrzelam focha
no jak to? Nie czujesz, że myślami jestem przy Tobie? Nawet Twoje imię wymieniłam w poprzednim tym dłuuugim poście sprawdź

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Czesc kobietki

TaK czytam, czytam o TZtach i musze powiedziec ze moj to ewenementjakos za bardzo nie interesuje sie moinmi panienkami moge siedziec bez bluzki i stanika no i nic nie wiem czy mam sie martwic...
nooo coś Tyyy, on pewnie bardziej przerażony od ciebie był i jeszcze z szoku nie wyszedł
Stary 2012-08-31, 00:10   #2800
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
już nie będę kombinować
pozostanę przy tym sprawdzonym z eveline, ale muszę poczekać, bo dopiero 6 dni po cesarce, a nie chciałabym sobie zaszkodzić... blizna świeżutka i szwy jeszcze nie są rozpuszczone.
Horo a gdzie Ty jesteś? W domu? W szpitalu? Jak się czujesz?
Stary 2012-08-31, 01:33   #2801
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy żelatyna na włosy to dobry pomysł, słyszałam, że to tak jakby "otacza, owija włosy" właśnie taka a`la laminacja...ale bałabym się, że to jakieś takie nieprzemyślane zamykanie włosów na amen... Tak samo jak dużo kobiet używa jedwabiu do włosów Nie ma nic gorszego, bo to zwykły silikon, który zatyka włosy, nie pozwala im "oddychać" rosnąć itd. Efekt jest dla oka ładny, ale dla włosów tragiczny:/
Obawiam się, że ta cała laminacja może być podobna, bo ona wygładza i nabłyszcza włosy...

Mya ale mnie przestraszyłaś, ja właśnie nałożyłam maseczkę Tołpy i coś mnie piecze cała buzia miałaś jakieś doświadczenie z tymi maskami?? negatywne?? jaki był efekt nałożenia??
Ta żelatyna nic na amen nie zamknie- keratyna wypłucze się po trzech myciach i po efekcie. Podobnie jedwab/sylikon - który mi też nie służy w ogóle obciąża mi strasznie i nadaje mysiego koloru. Natomiast czy keratyna czy silkon " zatyka włosy i nie pozwala im rosnąć " no wątpię bo włos jest martwy (składa się głównie z martwych komórek keratyny właśnie) podobnie jak paznokieć lub kopytko i co się z nim nie robi nie ma to wpływu na jego porost (za który odpowiada cebulka/korzeń) O włos od zewnątrz możemy dbać zabezpieczając go przed różnego rodzaju uszkodzeniami (mech, biol, chem) i tyle- i temu właśnie się go otula i zamyka w nim pory. Czy włosy wzmacniasz , czy nabłyszczasz czy uelastyczniasz- podajesz na ich wierzch różne substancje. I to robią wszystkie odżywki, płukanki czy zioła, maski z jajka czy oleju.

Co do maski Tołpa to ja używałam takiej ujędrniającej no i efektu nie było żadnego Ani na twarzy, ani na szyi ani na piersiach Ciebie piecze- więc coś się dzieje i coś działa. A jaką masz?

---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Cytat:
boszeszzz noooo ja zwariuje przez Was....normalnie Was znienawidze albo cooo...jak czytam co Wy ze sobą wyczyniacie to aż mi wstyd było..klaudeczka mnie zmobilizowała i obkupiłam się w 3D wyszczyplające, Anika do spinania tyłka jak siedze przed kompem - chociaż ciężko mi to idzie, przez gwen sie zastanawiam jak jeść a tu jeszcze jakiś nowy cuuudny sposób na peeling Już dziś siedziałam w łazience z 1.5 godziny. Mycie, peeling ale zakupiony kiedyś w Douglasie za ciężkie pieniądze, depilacja, wmasowywanie 3D....a i kupiłam odrazu 4D chłodzący bo ten 3 D rozgrzewający jest i nie wiedziałam czy dam rade a i maseczke na twarz nawilżająco odżywczą zrobiłam (a obkupiłam się jeszcze w kremy na dzień i na noc)...no w każdym razie jak już wynurzyłam się wreszcie taka wymuskana z tej łazienki to mój TZ stwierdził, że takie ciało nie może się zmarnowac

p.s.
a ta sól to normalna taka drobna czy jakaś gruboziarnista?

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

aa już po przeczytaniu poprzedniego posta pomyślałam ufff...przynajmniej laminować nie musze...Mya nie za bardzo zadowolona ahahaaa ale nie! Nie może być tak łatwo....

A solą ja zwykłą drobną, taką kuchenną - morska najlepsza bo ma najwięcej pierwiastków jest w każdym markecie obok tej zwykłej- sif czy sfit się nazywa.
Uciekam , kolorowych
belseno dobrej nocki

---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Ja za to laminowanie miałam się zabierać jakieś 3 h temu, ale tak się zbieram.. i zbieram.. i zbieram.. no nie ważne-może jutro zrobię Słyszałam od koleżanki, że super efekt, ale skoro Tobie Myu nie odpowiada to najwidoczniej nie na każde włosy się to nadaje
Jutro Ci coś skorobnę odnośnie sztuczności - mam zaległości i nie wiem czy ktoś coś napisał i co.
A co do laminowania miałam Wam nawet zdjęcie zrobić- ale serio, nie ma czego pokazać Włosom nic się nie stało, nie zniszczyły się w żaden sposób-jutro umyję jeszcze raz , dam odżywkę i po sprawie. Więc jeśli masz żelatynę to próbuj, widziałam zdjęcia z super efektem

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-08-31 o 01:35
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 07:18   #2802
kasikkk87
Zadomowienie

gwen poczytaj

http://www.styl.pl/zdrowie/porady/ne...eki,nId,631046

anik czekam na sprawozdanie z kontrolino i co z ta skakanka
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 08:31   #2803
anika75
Zadomowienie

Witam
Ja tylko na chwilkę

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
ja tez tak mialm i myslalam)co to jest łzs???żuchwa brr nie nawidze jej
ŁZS to choroba skóry, dużo by pisać, u mnie objawia się szybko przetłuszczającymi się włosami, pojawiają się piekące, czerwone plamy na twarzy i dekolcie, które później się łuszczą. Do tego wypryski na twarzy, szyi i dekolcie, zapalenie spojówek. Mam też II stopień trądzika różowatego, nic fajnego . To tak w wieeelkim skrócie

Pytałam o tę skakankę i niestety jeszcze długo nie możesz sobie poskakać . Nie powiedziała dokładnie, kiedy będziesz mogła, czyli na pewno nie prędko. Możesz robić brzuszki i śmigać na rowerku, ale tak, by nie angażować mięśni piersiowych

Cytat:
To było STRASZNE! Dzień bez wizażu bez możliwości wejścia na forum brrrrr oby się nie powtórzył ten ich errorrrr
A co do herbatki to jak masz na op. napisane temp. parzenia 90 czy 80 stopni to wlej do filiżanki najpierw wodę a potem włóż torebkę. Mam termometr i sprawdzałam jak to jest z tą temperaturą więc jak lejesz do zimnej filiżanki wrzątek to w połowie wlewania ma 90st. a jak kończysz lać odstawisz czajnik i bierzesz herbatkę to już tylko 80
O, a ja wrzątkiem zalewałam

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
wiem, że odpisuję na prehistoryczne posty ale znowu mam nocki aleee... się Wam pochwalę od poniedziałku zaczynam nową robotę. w zawodzie <szaleństwo>
Gratuluję

Co do kontroli - dr powiedziała, że piersi wyglądają pięknie, są równiutkie i ładnie się goją, ogólnie wszystko super . Kazała kontynuować basen .
Muszę już uciekać
Aaaa, robią mi się "zemsty teściowej"

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-08-31 o 08:37
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 09:13   #2804
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka
BALSENO wiem wiem kochaniety o mnie nie zapominasz
a tak na marginesie..jak sobie przypomnę twoją sesję to aż mi się gęba śmieje..echhno i ten errortez się wystraszyłam..buuuu:prosi :

ANIKA zemsta Ci się robi??akuratmi właśnie trochę sie zrobiły,noo jak już 3 miesiące nie ćwiczę rąkale zaczynam....

a ja wam powiem że schudłam jakieś 2,5kg..i ważę i czuję się teraz superpus kochane nasz EVELINE i dawno nie miałam takich fajnych nóg!!!serioo

a co do piersi to nie wiem czy z przepracowania czy jak...ale coś mnie bolą ostatnio...przestałam masować chwilowo bo mam też to uczucie skrzypieniaco wam pisałam....to jest coś takiego jakbym miała WATĘ w piersi jak nią ruszam...takie uczucie jak nią przesuwam..ja skrzypiąca wata!!!ZNACIE TO???bo ja 1 raz się trochę martwię czy to aby normalne

kochane nie wiem czy jeszcze wejdę,idę się dopakowywać,później na pazury,później do knajpy,później szykowanie imprezki i gościeale jutro będę na 100%
Stary 2012-08-31, 09:39   #2805
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Ale superasty!!!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-08-31 o 09:40
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 09:49   #2806
kasikkk87
Zadomowienie

anik dzieki za info jak tylko bede mogla wracam do skakanki-na brzuch njalepsza!!
Stary 2012-08-31, 09:54   #2807
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
gwen a ten na ramiona to co to? To na tak zwaną "zemstę teściowej"? czyli taką falbankę wiszącą pod ręką czy coś innego?
Cytat:
no to teraz wszystko jasne . Nie znałam tej nazwy
Mój trener na siłowni nazywa to "falbanki hrabianki"
Stary 2012-08-31, 09:57   #2808
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny a powiedzcie czy uczucie zelek tak dziwnie chowajacych sie w zimnie kiedys mija??czy tak juz pozostanietakie dziwne uczucie
Kasikkku, kiedys, chyba zima, byla o tym mowa i Dziewczynki, z tego co pamietam twierdzily, ze tak juz jest, ze nasze implanciki oziebiaja sie i powoduja odczucie marzniecia. Ja jeszcze tego nie doswiadczylam i, mowiac szczerze, troszke sie tego obawiam bo ja straszny zmarzluch jestem

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 09:57   #2809
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Horo a gdzie Ty jesteś? W domu? W szpitalu? Jak się czujesz?
w domku już od poniedziałku
i jakoś daję radę, wiadomo, że po kolejnej cesarce trochę gorzej się do siebie dochodzi, ale nie jem p/bólowych (karmię piersią) i nie jest najgorzej.
A w środę i czwartek już zaliczyłam spacerki - pierwszy półtorej, drugi 3,5 godzinki

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 09:58   #2810
anne001
Raczkowanie

Klaudeczko Ja Cie widzę i nie pomijam jeszcze nie spakowana, własnie będę zaczynała, jadę jeszcze po ostatnie zakupy i jak tylko wrócę zaczynam, Ja zawsze tak na koniec, jakoś nie umiem wcześniej wylatujemy już dziś wieczorem,ale jeszcze zajrzę do was na pewno. już tęsknie dziękuję za komplement,już zaczęłam się czerwienić jak wrócę wypróbuję któryś z Gwenowych przepisików upiększających , ale Ja nie jestem taka ambitna i systematyczna jak wy :/ jadę dziewczynki do sklepu, piszcie mi tu zebym się nie nudziła po powrocie miłego dnia

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Horo, jakbyś mieszkała bliżej, chętnie wybrałabym się z Twoją córeczką na spacer ojj jak mi się już tęskni do takiego maluszka....
Stary 2012-08-31, 10:50   #2811
madziullasz
Raczkowanie

Hej dziewczynki ja ciągle z Wami, tyle, że czasu mi brak. Dom w rozsypce, podłogi pozrywane, meble poprzestawiane, obcy mężczyźni w domu.....Masakra.
Wczoraj mój luby wyjechał, więc znowu sama z tym syfem zostanę.....
Dzieci jak zwykle po jego wyjeździe doprowadzają mnie do szału i musze je na właściwe tory przestawić, dziś powinnam dostać miesiączkę, leje się z nieba, dzieci katary podostawały, noc zarwana........ZNACIE TO? TYLKO USIĄŚĆ I PŁAKAĆ.......
ALE DZIELNIE SIE MELDUJĘ. Moje maluszki juz 6 tyg skończyły ale nie jestem w stanie znaleźć kabla od tel aby fotki Wam wstawić.....

HORO moje GRATULACJE z okazji szczęśliwego rozwiąźania i zdrowego maleństwa....takie kociaczki są najcudowniejsze.......... .

Pati mój TZ też moją "górą" nigdy za bardzo sie nie interesował a teraz nawet ich dotknąć nie może bo za mocno na niego działająąąąąąąąąąąą...... ....

Marijel GRATULACJE z okazji udanego zabiegu i super że masz już CYCKI

Buziam Was Wszystkie i Pozdrawiam
Stary 2012-08-31, 10:59   #2812
Olivkaa200
Zakorzenienie

Fuksja to pozwol ze ja odpowiem na Twoje wczesniejsze pytanie czy łatwo rozpoznac sztuczne piersi?hm powiem Ci że ja rozpoznaje ktore sa sztuczne ktore nie ale dluga droga byla przedemna aby miec taki "talent" ogladasz nasze piersi wiec mozez mniej wiecej ocenic w ktorych widac a w ktorych nie. Piszesz o nienaturalnosci, własnie i tu o to chodzi zeby piersi byly dobrabne odpowiednio do figury danej osoby zeby nie przesadzic z efektem koncowym. Jezeli boisz sie tej sztucznosci to moim zdaniem anatomki beda dla Ciebie lepszym rozwiazaniem. Ja mam anatomki i jak dla mnie nie widac ze sa sztuczne ale to tylko moje odczucia TZ mowi ze widacodnośnie skakania podczas chodzenia, moje nie skacza ale wisi mi to tak naprawde moje pushupy tez sie nie ruszalya teraz chociaz mam piersi a nie jakies sztuczne wkladki bo pakowalam tego duzooo Cale szczescie to co bylo jest tylko wspomnieniem i w zyciu nie cofnela bym sie do tego co bylo jestem nareszcie kobieta i mam sztuczne piersi

gwen kochana a masz moze rozpisane gdzies menu do tej diety? bo wczoraj tak poczytalam sobie i byla fajna

belseno nie wiem czy w szkoku czy nie ale moze dlatego ze nie pozwalam dotknac nawet palcem co ma sie chlopina meczyc to woli uwagi nie zwracac

Klaudeczko oj ja cierpialam strasznie brrr nawet nie chce wspominac tych chwili dobrze ze one juz dawnooo za mnamoze i masz racje w sumie widzial jak cierpie bo byl ze mna

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Ogolnie mam schize ze cycki mi opadaja i ida na boki spac przez to nie moge moze pora juz zszyc ten moj staniczek????

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 11:28   #2813
belseno
Zadomowienie

Cytat:
A solą ja zwykłą drobną, taką kuchenną - morska najlepsza bo ma najwięcej pierwiastków jest w każdym markecie obok tej zwykłej- sif czy sfit się nazywa.
Uciekam , kolorowych
belseno dobrej nocki

Jutro Ci coś skorobnę odnośnie sztuczności - mam zaległości i nie wiem czy ktoś coś napisał i co.
A co do laminowania miałam Wam nawet zdjęcie zrobić- ale serio, nie ma czego pokazać Włosom nic się nie stało, nie zniszczyły się w żaden sposób-jutro umyję jeszcze raz , dam odżywkę i po sprawie. Więc jeśli masz żelatynę to próbuj, widziałam zdjęcia z super efektem
Witam z rana kurcze znowu mnie wczoraj w nocy wywalilo z wizazu wrrrrr.....i nie mogłam sobie pogadać ... oki.. zrobie to laminowanie i zdam wam relacje. Sól tez zakupie, bo mi się kończy już ten peeling sklepowy ale za to piękne pudło mi zostanie na peeling własnej roboty A i żeby była jasność nacieram się tym 3D od klaudeczki i coś musi zadziałać nooo czuje to na całej posmarowanej powierzchni i za sprawą gwen nasmarowałam dziś rano łydki więc niebawem zaatakuję was fotami SUPER CIAŁA jędrnego, szczupłego, zwinnego... jeszcze tylko jakby ten 3D wydłużył troszkę nogi to byłoby idealnie
Gwen powiedz coś o tym kremie na ramiona? Działa?

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
gwen poczytaj

http://www.styl.pl/zdrowie/porady/ne...eki,nId,631046

anik czekam na sprawozdanie z kontrolino i co z ta skakanka
ooo suuper ja też poczytam

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
hejka
BALSENO wiem wiem kochaniety o mnie nie zapominasz
a tak na marginesie..jak sobie przypomnę twoją sesję to aż mi się gęba śmieje..echhno i ten errortez się wystraszyłam..buuuu:prosi :
klaudeczko koniecznie na tym wyjeździe znajdź jakieś zaciszne miejsce i zrób sobie taką sesje, ja poszłam o 7 rano ale teraz widzę, że było warto...a tak się namarudziłam wtedy hihihiii

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Mój trener na siłowni nazywa to "falbanki hrabianki"
Kulkaaga a masz jakiś sprawdzony sposób, żeby znikły? Tylko taki, żeby nie angażować mięśni piersiowych za bardzo

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Kasikkku, kiedys, chyba zima, byla o tym mowa i Dziewczynki, z tego co pamietam twierdzily, ze tak juz jest, ze nasze implanciki oziebiaja sie i powoduja odczucie marzniecia. Ja jeszcze tego nie doswiadczylam i, mowiac szczerze, troszke sie tego obawiam bo ja straszny zmarzluch jestem
oooo to może dlatego było mi na wyjezdzie cały czas zimno? ja co chwila do morza wskakiwałam, żeby się ochłodzić i mimo, że ciało za chwilkę ciepłe było to cycki zimniusieńkie...na dworze 35 st. a ja pierwszy raz nie słabłam, nie było mi gorąco a wieczorem to wręcz wychłodzona byłam i w bluzie czasem śmigałam

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
w domku już od poniedziałku
i jakoś daję radę, wiadomo, że po kolejnej cesarce trochę gorzej się do siebie dochodzi, ale nie jem p/bólowych (karmię piersią) i nie jest najgorzej.
A w środę i czwartek już zaliczyłam spacerki - pierwszy półtorej, drugi 3,5 godzinki
ooo kochana to Ty już nieźle śmigasz Córcia cały czas taka spokojniutka?

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
jak wrócę wypróbuję któryś z Gwenowych przepisików upiększających , ale Ja nie jestem taka ambitna i systematyczna jak wy :/ jadę dziewczynki do sklepu, piszcie mi tu zebym się nie nudziła po powrocie miłego dnia
u mnie też generalnie jest problem z systematycznością ale jak się tak tu naczytam, to się mobilizuje...
anne udanych wakacji życzę i wracaj do nas szybciutko

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki ja ciągle z Wami, tyle, że czasu mi brak. Dom w rozsypce, podłogi pozrywane, meble poprzestawiane, obcy mężczyźni w domu.....Masakra.
Wczoraj mój luby wyjechał, więc znowu sama z tym syfem zostanę.....
Dzieci jak zwykle po jego wyjeździe doprowadzają mnie do szału i musze je na właściwe tory przestawić, dziś powinnam dostać miesiączkę, leje się z nieba, dzieci katary podostawały, noc zarwana........ZNACIE TO? TYLKO USIĄŚĆ I PŁAKAĆ.......
ALE DZIELNIE SIE MELDUJĘ. Moje maluszki juz 6 tyg skończyły ale nie jestem w stanie znaleźć kabla od tel aby fotki Wam wstawić.....
o bidulko Trzymaj się jakoś, za chwilę przynajmniej @ sie skończy to i nastrój się troszkę poprawi w ostateczności kup pyszną czekolade z orzechami, najlepiej tą z okienkiem i zjedz całą, mnie to jakoś pomaga

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Wiesz - ostatnio od producentów kremów dowiedziałam się, że 30-letnia cera jest dojrzała, także starość jak nic. Bo po 40-stce to już pewnie przejrzała a po 50 to się chyba zaczyna rozpadać
proszę mnie tu nie straszyć żadną przejrzałością i rozpadem bo ja dopiero teraz czuję jaka jestem piękna i chcę pociągnąć w tej błogiej świadomości a tak choćby do 70-tki a co

a mieszkaniem z mamusią się nie stresuj, przecież to nie na całe życie może nie zakładaj teraz czy na tydzień czy na miesiąc. Zobaczysz jak się będziesz czuła i zdecydujesz

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-31 o 11:33
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 11:33   #2814
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
andzikus tylko ja to czuje nawet w lecie jak np pada deszcz lub jest chlodnozima pewnie bede czuc intensywniej
Stary 2012-08-31, 11:34   #2815
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Jeśli mam być szczera, to wcale się nie dziwie, że mówią "że wyglądają jak z pornola...." bo faktycznie tak wyglądają. Wyglądają bardzo nienaturalnie wręcz groteskowo... No ale każdy ma inny gust. Jeśli ktoś lubi mieć cycki 0,5 m przed sobą to może i extra. Wg mnie dla mnie to jest brak klasy i umiaru.

zlinczujcie mnie! jestem szczera

HEYKA dziewczyny

GWEN ...... Nie no ktoś tu chyba jaja sobie robi
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 11:35   #2816
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=madziullasz;3622961 3]

Pati mój TZ też moją "górą" nigdy za bardzo sie nie interesował a teraz nawet ich dotknąć nie może bo za mocno na niego działająąąąąąąąąąąą...... ....

hheh heheh znam to
Stary 2012-08-31, 11:39   #2817
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Fuksja piszesz o nienaturalnosci, własnie i tu o to chodzi zeby piersi byly dobrabne odpowiednio do figury danej osoby zeby nie przesadzic z efektem koncowym. Jezeli boisz sie tej sztucznosci to moim zdaniem anatomki beda dla Ciebie lepszym rozwiazaniem. Ja mam anatomki i jak dla mnie nie widac ze sa sztuczne ale to tylko moje odczucia TZ mowi ze widacodnośnie skakania podczas chodzenia, moje nie skacza ale wisi mi to tak naprawde moje pushupy tez sie nie ruszalya teraz chociaz mam piersi a nie jakies sztuczne wkladki bo pakowalam tego duzooo Cale szczescie to co bylo jest tylko wspomnieniem i w zyciu nie cofnela bym sie do tego co bylo jestem nareszcie kobieta i mam sztuczne piersi

Ogolnie mam schize ze cycki mi opadaja i ida na boki spac przez to nie moge moze pora juz zszyc ten moj staniczek????
zgadzam się z olivką mnie pushapy tez się nie ruszały i były tak samo sztywne jak moje obecne a obecne mają dopiero 2 miechy i zmiękną hihii a z poprzednimi nie dało się założyć nic z dekoltem, stroju kąpielowego też nie o rozebraniu to nawet nie wspomnę jakie krępujące było...nawet u lekarza ogólnego... więc o jakiej sztuczności mowa? Dla mnie bardziej sztuczne było napychanie biustonosza poduszkami a i tak większość ciuchów była nie dla mnie a teraz mogę przymierzać co tylko mi się podoba i o dziwo wygląda dobrze
Stary 2012-08-31, 12:02   #2818
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
a ja wam powiem że schudłam jakieś 2,5kg..i ważę i czuję się teraz superpus kochane nasz EVELINE i dawno nie miałam takich fajnych nóg!!!serioo
Ja słudłam 5 kg na samej czerwonej herbacie + 2 x beigałam po 1.5 h Chyba muszę znowu zacząć biegać, bo niedługo zima a ja zawsze na zimę przybieram tłuszczyku
Stary 2012-08-31, 12:05   #2819
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalen_32 Pokaż wiadomość
Witaj!
I jak się czujesz po? Jakie masz wrażenia?
Piersi masz bardzo kształtne czy to okrągłe wkładki?

Dziewczyny,
jaki ja dzisiaj miałam sen... Byłam w nim już po i piersi były dla mnie no cóż bardzo ważne , ale jakieś dziwne wręcz jak piłeczki z gumy, ale moje
Tylko w tym śnie broniłam ich rękami i nogami przed dzieciakami, bo wciąż lgneły do mnie, chciały się przytulać, skakać po mnie i takie tam... a ja byłam przerażona, jak się przed nimi obronić.
I tak wyszły moje dwa największe lęki w tym śnie, że cyce będą nienaturalnie sztuczne i się nie przekonam ( i mój TŻ też) na 100 % do nich i dwa, ze dzieciaki nie pozwolą im się zagoić....
Moje dzieci raczej sa przyzwyczajone, że je nosze, kiciam i ogólnie szaleje z nimi, a tu będzie zakaz zbliżania przez co najmniej tydzień... jak ja to zrobię????????? Już myślałam, żeby gdzieś wyjechać po zabiegu na parę dni, ale przecież ich nie zostawię....samych z Tatą...
Poza tym starsza córcia już w szkole i wiecie co ona jest jeszcze taka mała, a wiele razy powtarzała mi - jakie Ty masz małe piersi...fuj... , a ciocia x i y ma takie duże - ja też będę takie miała... no powiem wam, ze od własnego dziecka takie coś słyszeć było trochę smutne..., ale dzieci są szczere! a ja nigdy się nie czaiłam i moich małych piersi nie zakrywałam....
Przed nią też będę musiała fakt powiększenia ukryć, bo wiem, że ona niestety wszystkim powie - w szkole, w rodzinie itd.. taki ma charakter .... lubi mówić, a za mała jeszcze jest, żeby zrozumieć, że o pewnych rzeczach sie nie mówi wszystkim...

Jestem jednak dobrej myśli!

A wyjściówkę wstawię ... tylko się muszę zebrać w sobie....
Magdalen32 zaufaj troche sobie i swojej rodzinie.....naprawdę warto. Mąż sobie super poradzi a przy okazji wejdzie w Twoją rolę i spojrzy na świat Twoimi oczami, a dzieci tez takie głupiukie nie są, to cwane bestie. Moja starsza ma 5 lat i od dawa jej mówiłam, że pojadę do doktora i zrobi mi nowe cycuszki.... gdy wróciłam to ustaliliśmy, że to jest nasz rodzinny wielki sekret i nikomu nie wolno nam i tym powiedzieć i musze przyznać, że to właśnie ona tego najbardziej pilnuje...a moja młodsza w paźdz będzie miała 2 lata, wie, że ja mam AŁA i nie mogę jej nosić. Podnosi ręce i od razu sobie przypomina, że ja nie mogę jej wziąć na ręce i stoi i wymienia, kto może ją nosić bo mamusia nie może. Jest zasada Mamusia nie nosi tylko TATUŚ nosi.
Więcej wiary........
Stary 2012-08-31, 12:16   #2820
Fuksja132
Raczkowanie

Dziękuje Wam za odpowiedź W sumie nie martwie się tym, że ktoś mógłby zobaczyć, że mam implanty. W sumie chyba sama będę mówiła, że mam "robione" cycki. Bozia nie dała mi swoich naturalnych, więc czemu miałabym oszukiwać innych wciskając im, że takie mam od zawsze Zwłaszcza, że jak je kiedyś zrobię to na pewno będzie widać różnice, bo ja nie ukrywam przed ludźmi, że mam kompleks na tym punkcie.
Ogólnie to pokłóciłam się z moim facetem o to. Bo powiedział, że "implanty są jak rzecz, jak np. czapka, którą kupujesz w sklepie" i że to już nie jest część mojego ciała, tylko ciało obce.. co za idiota.. Zresztą ostatnio oglądałam z mamą różne zdjęcia w internecie z implantami i moja mama stwierdziła, że widać po KAŻDYM implancie, że jest sztuczny.. :/ Pokazałam jej zdjęcie na którym kobieta miała 325cc i ona powiedziała, że są wielkie! I że jak będę robić to powinnam zrobić takie, żebym sobie powiększyła o rozmiar tylko.. Już widzę te kłótnie o to, że za duże piersi chce zrobić i na co mi to....

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości