|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
TZ stwierdził że to bardzo dobry sen więc musi być proroczy
śniło mu się najpierw że czekaliśmy na gości u niego w domu zamiast u mnie i nikt nie przychodził, później jak byliśmy czy wychodziliśmy z kościoła to już wszyscy byli a potem było wesele z którego nic nie pamiętał co podsumował ze w takim razie musiała być zaj**** impreza :UCytat:
![]() Wychodzi na to że dobrze sie stało ze sie nie dogadałaś z panem bo bukiecik miałaś śliczny ![]() Kochane Mrożonki która z Was miała fioletowe winietki z wyciętą połową motylka (kurcze nie wiem jak to opisać...) wrzucała któraś z Was kiedyś taki szablon i nie mogę znaleźć Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2012-08-30 o 20:07 |
|
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ja no chyba że nie ja
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie o te mi chodziło chociaż zapamiętałam je troszkę inaczej
a przypomnisz mi jak wycięłaś te motylki?
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
oj
Było bardzo fajnie bo panie w salonie są przesympatyczne, pozaznaczały sobie gdzie trzeba skrócić, co trzeba obciąć i co poszerzyć przymierzałam sobie też welon i biżuterię, żeby wiedzieć co chcę wkleję do klubu ale obetnę chyba głowę bo jak zwykle dziwną mam minę ![]() Cytat:
![]() Ja od wczoraj koczuję z moimi tobołami u teściów - trochę dziwnie się czuję, bo to jednak nie u siebie mam nadzieję, że szybko będziemy mogli się przeprowadzić do siebie. I jedno jest pewne - nigdy nie polubię przeprowadzek ![]()
|
|
#3216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A i w końcu kosmetyczka mi pomaluje paznokcie na french i da 1 warstwę żelu żeby się trzymały więc będę mieć tak jakby swoje paznokcie z dodatkiem żelu Ło matko dziewczyny to prawie już!!!!!!!!!!! ![]() :brzyda l:
|
|
|
#3217 | |||
|
Zakorzenienie
|
biedactwo
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję ze będzie jeszcze lepiej ![]() Trzymam kciuki za szybką i już ostatnią przeprowadzkę od teściów na swoje ![]() Cytat:
![]() Stresik? |
|||
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajnie
Stresik jest? he he
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
będzie super ![]() Cytat:
Dzięki za kciuki
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to dobrze że wiesz co będzie pasować i co będzie dobrze wyglądać. Welonik gładki czy z ozdobami?
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3223 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() butów niestety nie mam, ale wiem że spokojnie na mnie czekają. więc spróbuję jutro rano przed pracą tam zdążyć jeśli chodzi o administrację to niestety niewiele się dowiedziałam. w kwestii dziwnych stawek usłyszałam niezłą ciekawostkę: otóż co pół roku zbierają wszystkie faktury od Specu, zliczają wszystkie kwoty na podgrzanie wody, potem zliczają zużycie za pół roku, a następnie kwotę dzielą przez zużycie i tak im wychodzi stawka Cytat:
), ale teraz są tłuściutkie, a wątpię żeby udało mi się je doprowadzić do ładnego stanu... a ten szal to może mi dobrać babeczka w salonie czy sama muszę go szukać? i jak to może wyglądać? poszukam jeszcze w sklepikach kolczyków, może uda mi się coś lepszego, a jak nie, to te pierwsze kupię ![]() z nowości u nas, dałam zaproszenie w pracy, szefowa oczywiście się uśmiała, że wybrałam sobie ten sam termin który ona wybrała na otwarcie showroomu, a potem mnie obcałowała chociaż nie wiadomo czy uda się otwarcie w tym terminie, bo kolejna obsówa może wyjść... a potem widziałam się z mamą, która dała mi prezenty dla mnie i dla Filipka. maluszek dostał złoty wisiorek z Matką Boską i złote obrączki (żeby miał, albo żeby je sprzedać, ale chyba je schowam dla niego, może kiedyś będzie chciał je przetopić na swoje obrączki). a ja dostałam trochę biżu złotej (funkcja tak jak wyżej, czyli trzymać do przetopienia albo sprzedać). to tak w ramach prezentu ślubnego. jutro znowu do niej jadę, bo ma jeszcze coś, m.in. wisiorki - jeden na prezent, a drugi chce mi pożyczyć na ślub, bo trzeba mieć coś pożyczonego. jedyny minus tego wszystkiego to było to że zaczęła od stwierdzenia, że podjęła decyzję że na naszym obiadku jej nie będzie. dopytałam tylko czy na uroczystość moją i Filipka się zjawi i powiedziała że tak. także przypuszczam, że to pewnie dlatego że jest zaproszony jej brat (mój chrzestny)... no cóż, przynajmniej się określiła.
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2012092900800830.png http://www.suwaczek.pl/cache/12bd0db9f8.png Edytowane przez Neave Czas edycji: 2012-08-30 o 23:22 |
||
|
|
|
#3224 | |
|
Zadomowienie
|
Witam piątkowo
![]() Cytat:
dzięki ![]() dobrze ,że całego sobie nie machnęłam
|
|
|
|
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurcze wszelka administracja w Polsce jest poniżej jakiegokolwiek poziomu... Szal powinna dobrać pani w salonie a kolczyków poszukaj na stoiskach z biżuteri,ą na Marywilskiej takie maleńkie kryształki widziałam na pewni ale w carrefurze na Wileńskim chyba też. A co do mamy to ciężko stwierdzić.... dobrze że powiedziała wprost a nie kręciła no i może finalnie będziesz się lepiej czuła... Następna niepoprawna optymistka w naszym gronie ![]() Zmykam na staż a potem muszę jeszcze do drukarni podjechać wydrukować menu i winietki i wymyślić w końcu fryzurę na ślub !!! A i czarną bieliznę wyszukać bo muszę mieć takową na panieński
|
||
|
|
|
#3226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o np. takie:http://www.swistak.pl/a4750996,GEM-D...erce-Smok.html musisz poszukać w sklepach papierniczych
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, ze to tak tylko u mnie działa Dlatego piszę pisma, gdy coś mi się nie podoba i wtedy zaczynają to traktować poważnie. Rok temu miałam niedopłatę do wody na 450 zł i w administracji nikt nie wiedział skąd a na dzień dobry usłyszałam kategorycznie, ze mam to wpłacić. Po wymianie korespondencji (ok. 3 miesiące) naraz się okazało, że nie mam nic dopłacać. Jeden wielki burdel! W tym roku mam to samo - niedopłata 140 zł. Sama doszłam do tego, że ktoś sobie źle stan licznika zapisał - machnął się o 10 m. A skąd reszta to nie mam pojęcia, bo rachunki mi się zgadzają.Więc piszę pisma z prośbą o wyjaśnienie i czekam a pieniędzy nie zamierzam wpłacać. Pisemnie zazwyczaj udaje mi się wyegzekwować to, co chcę
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#3228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajne, nie wiedziałam, że cos takiego jest- super ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
jeśli chodzi o administracje to wszędzie jest burdel na kółkach U mnie przez pewien czas nie było zlewu w kucni bo zbierałam kasę na remont i nie było kranu wogóle. Podłaczona była tylko pralka i za każdym razem jak podawałam stan liczników musiałam tłumaczuć, że nie będzie zurzycia ciepłej wody bo nie ma kranu- nikt tego nie pojmował Co do mamy- szkoda, że jej nie będzie ale przynajmniej masz jasną sytuację
|
|
|
#3229 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
są tam aż 3 i jeszcze mi się nie zdarzyło żeby mi źle doradzili, a zwykle wiem czego szukam i jaki efekt chcę osiągnąć (ojciec grafik jednak dał mi jakieś podstawy w tej materii )Właśnie o Wileńskiej myślałam, bo tam jest całe stoisko z kolczykami i całkiem spory wybór mają ![]() TŻ stwierdził, że w sumie lepiej że teraz tak powiedziała, bo on się spodziewał że jakiś numer nam wywinie, tylko myślał, że już na obiedzie. Mnie chyba bardziej zdziwiło jej stwierdzenie odnośnie wisiorków, że "w sumie to ona nawet nie wie jaką mam sukienkę" - co było pierwszym zdaniem pokazującym jej zainteresowanie suknią od dnia kiedy powiedzieliśmy że planujemy ślub... ah, zapomniałabym, zgodnie z waszą radą kupiłam sobie Eveline SOS dla pazurków, zastanawiałam się jeszcze nad Eveline Diamond, ale stanęło na tym bo jednak wszystkie go polecałyście dzisiaj zaczynam kurację ![]() ależ mi się w głowie pytań ostatnio nagromadziło! mam kolejne czy któraś z Was chodziła na solkę przed ślubem? mam wrażenie że widać mi ślady po t-shircie jak mocniej łapało słoneczko, no i trochę blado się czuję. zastanawiałam się żeby wybrać się kilka razy na solkę - raz w tyg na 10min (w sumie wypadłoby 5 razy). co o tym myślicie?pytanie drugie do tych które już są po - na ile dni przed ślubem wyłączałyście się z pracy? tzn. od kiedy już nie chodziłyście do pracy? Cytat:
u mnie to jeszcze lepszy numer, bo oni sami nie sprawdzają liczników tylko trzeba im donieść do biura, albo wysłać mailem. a jak nie dotarło do nich nic, to sobie zrobili rozliczenie prognostyczne na podstawie średniego zużycia w budynku... nie wiem jak jest u ciebie, ale ja mam tutaj wspólnotę, kiedyś miałam mieszkanie w spółdzielni i tam zawsze były stałe stawki za m3...a dostawca ten sam - SPEC... a do tego ta panienka - zielona jakby tam 2 dzień pracowała... dziewczyny - mam buty!!! wieczorkiem zrobię zdjęcie i wam wrzucę, na razie koleżanki z pracy dziwiły się kolorem a jestem podwójnie zadowolona, bo udało mi się też kupić wrześniowy Shape z zaawansowanym treningiem na razie wykańcza mnie wersja średniozaawansowana, a łatwej nie mam, bo nie zamierzam na Allegro płacić 100zł za gazetkę z płytą do ćwiczeń!do tego TŻ nadal ma awarię w robocie i powiedział, że zostawi maluszka dziadkowi i pojedzie malować! |
||
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do ślubu, to ja 3 dni przed ślubem wzięłam wolne (ślub w czwartek) i to było o 3 dni za dużo Przyszło mi nawet do głowy, by kupić nową sukienkę
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#3231 |
|
Rozeznanie
|
Ja solarium nie lubię ale ostatecznie skusiłam się na 5 min ;p;p raz ;p
przed ślubem 2 dni wolnego, wolałbym więcej, bo ostatecznie w pt dopiero o północy w domu byliśmy ;/
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z solarka bym uważała- łatwo przesadzic i jak skwarka wyglądać jak np lampy zmienią na nowe. Ja miała urlop przed ślubem cały tydzień i po 3 dni
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dorwałam się do kompa Tzta i od razu do Was piszę, bo ze swojego to mogę niestety tylko podczytywać..
Ślub już jutro... a u nas cały dzień leje.... nie ma nawet jak auta przygotować. Dzisiaj załatwiliśmy wszystkie rzeczy, została tylko spowiedź, ale to przed mszą. No i dzisiaj odebrałam suknię.. jest pięęęęknaaa... Jutrzejsze Pmki, oby nam się wszystko pięknie udało no i życzę słoonka. |
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie, że to już jutro ![]() Leje? U mnie gorąco i duszno le nie pada, może w nocy popada. Bardzo się cieszę, że sukienka Ci się podoba- o to chodzi ![]() Dziewczynki a ja już jestem na URLOPIE przyszłam z pracy, nalałam sobie kieliszek wina i delektuję się perspektywą wolnych 2 tygodni. Dziś odpoczywam a jutro od rana szaleję z pakowaniem możemy zabrać razem 40 kg a mój mąż już się boi że będziemy mieli nadbagarz ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- właśnie się dowiedziałam, że 13 października idziemy na wesele do kolegi
|
|
|
#3235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zastanawiałam się tylko czy 5 wizyt to nie za dużo...ojej, to strasznie długo! ja tak myślałam, o czwartku/piątku... osobna rzecz, że ja nie pracuję codziennie w biurze, sporo pracy wykonuję z domu... Luzia - słonka życzę! masz jakieś fotki sukienki? |
|
|
|
|
#3236 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też leje
mam nadzieję że jutro się przejaśni!!!! Ale już się nie mogę doczekać ![]() Ja wzięłam wolne na cz.pt i pon.wt bo mam dwudniowe wesele. Jednak jak to w mojej pracy musiałam wziąć laptopa i troszeczkę popracować w domku ale nie za duzo bo w końcu mam urlop..
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam o tyle dobrze że było Boże Ciało i tak zakombinowałam aby mieć jak najwięcej wolnego Oczywiście "w pracy też byłam" nie obyło się bez telefonów, maili i r,óżnych uzgodnień - no cóż zawsze tak mam
|
|
|
#3238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla wszystkich PM-ek na jutro i buty na parapet wystawiamy Dziewczynki
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Dla wszystkich Pm-ek które jutro ślubują, a szczególnie dla Luizy, Qmpeli, Katie i Aisak - kochane wszystkiego co najlepsze, niech ten będzie przyniesie wam tylko pieknę wspomnienia i duuuuużo miłości....i proszę się nie stresować - nie ma czym
![]() Neave - to zależy jak się opalasz... i jeśli znasz swoją skórę, to będziesz wiedziała najlepiej... idź 2-3 razy i zobaczysz jak to wygląda, zawsze możesz poprzestać na tym, ale tak na marginesie to ty się dość opalona wydajesz... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

śniło mu się najpierw że czekaliśmy na gości u niego w domu zamiast u mnie i nikt nie przychodził, później jak byliśmy czy wychodziliśmy z kościoła to już wszyscy byli a potem było wesele z którego nic nie pamiętał co podsumował ze w takim razie musiała być zaj**** impreza :U
słyszałam o tym ale chyba na wizażu tylko
16.06.2012 
za spowiedź. 

mam nadzieję że jutro się przejaśni!!!! Ale już się nie mogę doczekać
dla wszystkich PM-ek na jutro