|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Cześć dziewczyny!
Wstałam jakieś pół godziny temu ![]() a to dlatego że miałam mega ciężką noc! ![]() Kilka-kilkanaście razy budziałam się z wielkim płaczem, a wszystko za sprawą ogromnych skurczy nóg - łydek i stóp... MASAKRA jakaś ![]() to się wyżaliłam, a teraz za nadrabianie i cytowanie się biorę
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lucia a ten ciemno niebieski na ścianie to co to dokładnie za kolor i skąd? |
|
|
|
|
#3903 |
|
Wtajemniczenie
|
a to muślinowy turkus z dekoral fashion
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bombowo wyglądasz!
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz dzis mam dosc. jednak mylilam sie co do tzeta bo nie zalatwil kompletnie NIC! nawet nie przelal pieniedzy za wozek,nie zaplacil internetu ani rachunkow. Mial isc do skarbowki-nie poszedl.mial isc do mopsu bo odbior decyzji o czynsz-nie poszedl,prosilam go o stanik czysty i podpaski-nie przyniesie bo brzydka pogoda. Mial wystawic auto na sprzedaz zebysmy mogli pokupowac reszte rzeczy-nie wystawil,mial isc z wynikami z wymazu Oskara do lekarza-nie poszedl. A w poniedzialek jedzie. Wiec dziekuje bardzo.
|
|
|
|
#3907 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze w sprawie tego turkusowego muślinu, czy pasowałby do niego beż? Bo na jedną ścianę szukam koloru a ten muślin ładny, z tym że resztę ścian chcę w beżu. Nie będzie się gryzło? |
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
lUKRECJA no to teraz możesz iść rodzić
piękny fryz ![]() Też nie jestem za odchowalnią teraz, bo po co? ja lubię czytać co tam u was a faktcyznie dwóch wątków nie umialabym ciagnać. I ciezko mi was czasami cytowac i odpowiadac na wszystko przez brak czasu ale nic nie szkodzi cały czas was czytam Co do ciuszków my ciągle nosimy 56 iu pewnie ze 2 tygodnie jeszcze będziemy nosić. Dzisiaj byłam z młodym na wizycie poatronażowej więc wszytsko cudnie akurat kupę zrobił więc pediatra powiedziała że jesli mozna oceniac kupe to on ma przecudną pozatym w niecałe 2 tygodnie przybrał 500 g więc pieknie rośnie, ma już 3400 rozmawiałam z pediatra na temat szczepionek ponieważ my juz mamy datę wyznaczoną pierwszej szczepionki i już napewno wiem że bede szczepic 5 w 1 . Bardzo odradzała te pojedyncze. Dawała a=takie argumenty solidne ze mnie utiwerdziła tylko w moim wyborze szczepieN., Zuzka teraz spi Jasio jako tako ale jest grzeczny i wreszcie usiadłam aczkolwiek nie na długo boi za godzinę mam dentyste |
|
|
|
#3910 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() wczoraj wieczorem byłam w biedronce po bodziaki ale nic nie kupiłam bo została tylko jedna para w dodatku zniszczona. dziś z rana poleciałam do drugiej a tam kosz z ceną a bodziaków brak... wszystko wykupione ![]() przyznać się, która to? Cytat:
![]() a po Twoim opisie chyba raczej jej nie użyje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie dziś na suwaczku równe 36 tygodni, a według Om tydzień później. więc nie wiem, czy Lena może już zostać uznana za donoszoną ![]() Cytat:
Cytat:
poczekajmy aż wszystkie urodzą i wtedy się przeniesiemy
|
|||||
|
|
|
#3911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakie globulki stosujesz? Cytat:
Jak Ty to wytrzymujesz? Chyba powinnaś mu zrobić lekki trening i trochę wychować... Lucia wyglądasz świetnie! |
||
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
|
|
|
#3913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myśle ze bedzie pasował bo ja sie zastanawiałam zeby bez dobrac do niego ino tgylko staneło na jakimś kuwa arktyczny lód czy srebrzyste coś tam.. to jasne co mam na scianie obok wygląda jak niebieskie jasne ale to jest taki szary wpadająy w fiolet lekko ... fajny kolor musze powiedziec bardzo mi sie podoba ale na zdjeciu wyszedł jak wyszedł... |
|
|
|
|
#3914 |
|
Rozeznanie
|
Lucia fryzura śliczna, bardzo pasują Ci ten kolorek
![]() Ja mam jakiś dziwny dzień, szukam zajęcia, nawet mężowi buty szczoteczką wymyłam Ide dopakuje torbe do szpitala i zrobie jakiś obiadeczekLovella w promocji jest - w Careffurze 3,4 kg za 32,99(coś takiego) do białego i koloru .
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież to jest nie do pomyślenia żeby tak wszystko olewać!!!! Czy On nie ma sumienia, nie jest w stanie prostych rzeczy wykonać??? By sie wstydził!!! Teraz mu powinna na jęzorze dupna pinda urosnąć bo chyba wszystkie go tu powyklinamy ![]() Jak ja Ci kochana wspólczuje |
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety nie mam na kogo liczyc.Matka w DE, ojciec tak samo nie odpowiedzialny,bo jego prosze od miesieaca zeby wystawil mi auto na tablice.pl.Nie mam nikogo, okazalo sie ze wczoraj nawalil sie z kolegami w naszym domu,tam gdzie wszytko wysprzatalam,wywietrzylam z fajek,popralam firanki na przyjscie dziecka.Teraz zapewne znowu jest smord,kila i mogila. Jak on to twierdzil przeroslo go wszystko bo wczoraj musial isc po wyniki z wymazu i wyslac paczke na poczcie i zaplacic N i nie ogarnia nic.
Ja jestem załamana,nie mam fotelika-mielismy poszukac na tablicy,nie mam lozeczka,podklady i podpaski mi sie skonczyly,wozek nie zaplacony.tylko tyle ze pozyczylam neta od kolezanki obok to przynajmniej mi chodzi |
|
|
|
#3917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3918 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Lucia, fryz super
Cytat:
ja na szczęście nie wiem, co to skurcz (tylko żebym nie wykrakała )może spróbuj magnezu, dziewczyny polecały go niejednokrotnie Cytat:
a jak kawiarenka, pamiętam że masz w planach otwarcie? chyba że coś pokręciłam, to przepraszam ![]() matko, jaką ja mam ostatnio ochotę na płatki na mleku, takie czekoladowe, nesquiki czy coś takiego ![]() przed ciążą mleko dla mnie nie istniało, za to teraz piłabym codziennie
|
||
|
|
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co Ci poradzić bo ja bym takiego wysłala na ksiezyc ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
w ten poniedziałek odebrałam projekt z sanpeidu i mi przyjeli miło ze pytasz |
||
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Lukrecja wyglądasz odjazdowo. Uważaj bo sie na porodówce kolejka ustawi
![]() Tamlin jak swędzi to poproś Kropka, żeby uśmierzył świąd ![]() Ja jestem przeciwna zakąłdaniu wątku na odchowalni. Popieram w 100 % wytłumaczenie Dearline!
|
#3921 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ja jestem cykor i mam długie włosy w naturalnym kolorze, jakoś odwagi mi brakuje na jakąś szałową fryzurkę.---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3922 |
|
Wtajemniczenie
|
wspomniałyście o koniku i właśnie mi się coś przypomniało. wczoraj, za radą Kasi, włączyłam go i położyłam go sobie na brzuchu, by mała przyzwyczaiła się do melodii, ale chyba jej się nie spodobało
tak nerwowo kopała że konik coraz to spadał z brzucha ![]() aż mnie żebra bolały ![]() dziś spróbuję jeszcze raz, zobaczymy
|
|
|
|
#3923 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co do odchowalni, wszystko już zostało napisane chyba, ja już kiedyś pisałam, że uważam, że powinno się poczekać, aż wszystkie urodzimy i wtedy nowy wątek na odchowalni. |
||
|
|
|
#3924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi się za to marzy cukierenka, kto wie, może się kiedyś skuszę
|
|
|
|
|
#3925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
dzwonie po ludziach kto by przyszedl do mnie zebym mogla ponazywac na tzeta i zeby mi jaka bulke przyniesli bo ja nie moge wyjsc za bardzo nawet z pokoju ale jakos nikt chetny nie jest a tu kolacje o 17 daja a potem glodna jestem,owszem mam ale ciastka i to wszystko czekoladowe a raczej przy moim nie robieniu kupy to nie wskazane. Kolezanke wzieli do rodzenia z sali i slysze jak drze sie biedna.
Mi dzis pobrali leukocyty i crp. Ktg bez zmian,sila skurczy max 20 a gdzie tam do 150 pytalam polozna czy bede tu do pazdziernika to pow,ze w 37 tyg beda juz myslec nade mna.Tamlin a czy to prawda ze przy drugim porodzie jezeli pierwszy mialam przez CC to mam prawo wyboru przy drugim porodzie,w sensie ze moge upierac sie przy cc bo boje sie o swoj stan? cos wyczytalam takiego na necie ale niewiem czy to prawda |
|
|
|
#3928 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ula gratuluję Wam i zdrówka życzę całej trójeczce Cytat:
to elegancko Dusia otwierała oczka z krzykiem na butle dość szybko ale tego nie liczę bo była głodna i to dlatego ale teraz nadrabia chce się bawić i macha nóżkami rączkami i oczka wielkie jak 5zł robi mam nadzieje, że unormuje jej się spanie w nocy ![]() ale nasz położną, powiedziałabym jej parę słów ehhh ... nasza wpadła ostatnio bez zapowiedzi w szoku byłam tak się chyba tez nie robi ![]() Cytat:
przesunęłabyś się abym kącik Natka mogła zobaczyć - zajmujesz cały kadr hehee .. swoją drogą ślicznie !!1 i z buźki wiele nie przybrałaś kochana ! ślicznie możesz rodzić ![]() Cytat:
ja tego nie skomentuję dla mnie to brak szacunku dla Ciebie wybacz ale niefajnie postępuję oj niefajnie ... Cytat:
o jak ładnie rośnie !!!! ciekawe ile ma nasza hmm pewnie z 3300 w poniedziałek będę wiedziała jak skończy 3 tyg a jakie argumenty leciały ???? pneumo szczepisz?? rota wiem że nie, tak ?
|
|
#3929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dearlie kochana powiedz tym paniom, że niestety nie przyjdziesz, bo nie masz siły i tyle. Nosz ku... powinny zrozumieć. A Ty po prostu masz dobre serduszko ![]() Gratuluję nowego tygodnia - Tobie, kraven i I_K . Mam nadzieję, ze nikogo nie ominęłam.Cytat:
![]() Ja se farbę kupiłam, sama se farbne, abo mama mi zrobi. Już na siebie patrzeć nie mogę, bo chyba z rok nie farbowałam, chociaż na tych zdjęciach na maila co wstawiłam to taki jakiś blond wypłowiały wyszedł i nawet nie wygląda źle:P Byłam chwilę wczoraj w moim domku, wszystko ok . Żadnej pęknięten rury, nikt nas nie okradł (odpukać ), ale we wtorek - środę to juz na stałe pojadę bo mąż wraca.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

bo ja gwoazda musze byc hahahaha zeby dziecko szoku nie zaznało jaką ma brzydką mamuche 

No wiesz 

. Ja jestem cykor i mam długie włosy w naturalnym kolorze, jakoś odwagi mi brakuje na jakąś szałową fryzurkę.