Ślubujące w 2012 - część II - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-31, 22:55   #3241
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Wszystkim jutrzejszym PMkom, przede wszystkim pogody, pogody ducha i aby ten dzień był tym wymarzonym i najcudowniejszym

Ja moje Kochane wyjeżdżam jutro rano do chrzestnej, później wracając postanowiliśmy spędzić dwa dni we Wrocławiu, więc nie będę tu zaglądać ale jak wrócę postaram się nadrobić zaległości

Magnusia udanego urlopu

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 23:01   #3242
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Neave - to zależy jak się opalasz... i jeśli znasz swoją skórę, to będziesz wiedziała najlepiej... idź 2-3 razy i zobaczysz jak to wygląda, zawsze możesz poprzestać na tym, ale tak na marginesie to ty się dość opalona wydajesz...
Poważnie? Dzięki, w tym roku się opalałam siedząc w cieniu
Tak zrobię, jutro chyba się wybiorę po raz pierwszy zobaczę jaki efekt będzie. nie chcę też żeby do ślubu mi zeszła opalenizna

jojla - udanego pobytu w moim rodzinnym mieście!!!

Drogie jutrzejsze PMki, pogody, zdrowia, wspaniałej zabawy oraz szczęścia na nowej drodze życia!!! Buziaki
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 23:08   #3243
Malgos_12
Zakorzenienie

Jojla - pozdrów moje ulubione miasto ode mnie jakoś zawsze lubiłam Wrocław i chciałam tam mieszkać i proszę, wyjechałam do IE, żeby poznać mojego męża, który jest właśnie z Wrocławia
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 23:15   #3244
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Jojla - pozdrów moje ulubione miasto ode mnie jakoś zawsze lubiłam Wrocław i chciałam tam mieszkać i proszę, wyjechałam do IE, żeby poznać mojego męża, który jest właśnie z Wrocławia
pozazdrościć mój TŻ jest we Wrocławiu zakochany po tym jak mu pokazałam miasto

wrzuciłam do klubu zdjęcia moich butków! jestem w nich zakochana i czeka mnie miesiąc łażenia w nich żebym się na ślubie nie zabiła obcas ma tak ok.7-8cm. moja mama uważa że to bardzo dużo, ale z tego co widziałam w sklepach to jest to teraz średni obcas. duży obcas to 12cm albo więcej!
Stary 2012-08-31, 23:24   #3245
Malgos_12
Zakorzenienie

dla mnie najwygodniejsza wysokość, choć się zdziwiłam, bo zawsze myślałam, że to 4cm a okazało się że 7cm
Stary 2012-09-01, 08:00   #3246
szczesliwa25
Rozeznanie

No to moje dzisiejsze Panny Młode do dzieła!

Z niecierpliwością czekam na relację a Wszystkim Wam życzę abyście zawsze były tak szczęśliwe jak w dzisiejszym dniu.
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 08:43   #3247
niki19
Zadomowienie

Qmpela86 , aisak42 , katie99kasia - wszystkiego najlepszego , samych szczęśliwych dni

Mam nadzieję ,że u was pogoda lepsza niż u mnie ,bo u mnie niestety ,zimno , szaro buro i pada

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 09:24   #3248
magnusia
Zakorzenienie

Qmpela86, aisak42, katie99kasia i wszystkie dzisiejsze PM-ki życzę Wam samych radosnych dni, dużo miłości i szczęścia u boku małża Zabawy do rana i zdarcia fleków w obcasach
Stary 2012-09-01, 10:12   #3249
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Jestem i ja, miałam kupę praacy więc nie mogłam do was zajrzeć. Teraz staram się was nadrobić

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Ło matko dziewczyny to prawie już!!!!!!!!!!! :brzyda l:
To już dziś!!!!!!!!!!!! Pewnie teraz się szykujesz

3mam kciuki żeby wszystko było tak jak należy i żebyś ty czuła się najszczęsliwszym człowiekiem na ziemi?

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość

Ślub już jutro... a u nas cały dzień leje.... nie ma nawet jak auta przygotować.

Dzisiaj załatwiliśmy wszystkie rzeczy, została tylko spowiedź, ale to przed mszą.

No i dzisiaj odebrałam suknię.. jest pięęęęknaaa...

Jutrzejsze Pmki, oby nam się wszystko pięknie udało no i życzę słoonka.
c
Kolejnej dzisiejszej pmce życze uśmiechu, słońca i radości...
czekamyna relacje i zdjęcia

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
ale fajnie, że to już jutro zazdroszczę
Leje? U mnie gorąco i duszno le nie pada, może w nocy popada.
Bardzo się cieszę, że sukienka Ci się podoba- o to chodzi

Dziewczynki a ja już jestem na URLOPIE
przyszłam z pracy, nalałam sobie kieliszek wina i delektuję się perspektywą wolnych 2 tygodni. Dziś odpoczywam a jutro od rana szaleję z pakowaniem możemy zabrać razem 40 kg a mój mąż już się boi że będziemy mieli nadbagarz

w takim razie życze udanego miesiąca miodowego :P

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
U mnie jak narazie było słońće, ale jutro ma żabami walic więc kochane, błagam o kciuki za pogodę... Mam masakrycznegio stresa i brzuch mnie juz boli
Nic się nie bój, pojawi się i słoneczko, zobaczysz...
Najwazniejsze żeby u ciebie widniała na twarzy uśmiech i radość i wszystko będzie ok.

I nie stresuj się bo to szkodzi urodzie

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 10:15   #3250
Luzia
Zakorzenienie

dziewczyny zagladam ostatni raz jako panna ;D

mam jeszcze chwile bo fryzjer na 11. a potem maszyna ruszy

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 10:31   #3251
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dziewczyny u mnie do ślubu tylko 5 tygodni, jak myślę o tym to w sumie zaczynam panikować. A to z tego względu, że nie mamy jeszcze:
alkoholu
obrączek,
spisanego protokołu.
dane na zapowiedzi,
biżuterii dla mnie
nic dla Tż, absolutnie nic!!!!! ani garnituru ani butów ani koszuli ani nic.... wrr
i co najlepsze do dziś mamy termin potwierdzenia i poza kilkoma osobami nikt nie zadzwonił. Od Tż kilka kulturalnych osób a ode mnie jak usłyszałam plotki (zapraszam najbliższą rodzinę ) większość nie zamierza dzwonić, gdyż twierdzą że oczywistym jest to że przyjdą, a ja nie wiem czy ktoś przyjedzie swoim autem czy liczy na transport... co za ludzie.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

a poza tym co zauważyłam że w moim ślubnych butach szybko się scierają podeszwy. Tż stwierdził, że zanim dojdzie do ślubu to moje buty będą tak schodzone, że goście pomyślą że założyłam stare buty

myślę podejść z nimi do szewca...

Aha już drugą sobotę z rzędu pani od pierwszego tańca nam odwołała spotkanie... W taki oto sposób zostaje nam 2 max 3 soboty do nauki...

Coś to słabo widzę...

(Chyba już skończyłam część narzekania )
to chyba przez pogodę, szaro buro i ponuro...

Oby naszym PMKą dzisiejszym lepsza aura dopisała...

Mama Franka

Stary 2012-09-01, 10:39   #3252
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny zagladam ostatni raz jako panna ;D

mam jeszcze chwile bo fryzjer na 11. a potem maszyna ruszy

ha ha- niezła jesteś leć na fryza panienko

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Dziewczyny u mnie do ślubu tylko 5 tygodni, jak myślę o tym to w sumie zaczynam panikować. A to z tego względu, że nie mamy jeszcze:
alkoholu
obrączek,
spisanego protokołu.
dane na zapowiedzi,
biżuterii dla mnie
nic dla Tż, absolutnie nic!!!!! ani garnituru ani butów ani koszuli ani nic.... wrr
i co najlepsze do dziś mamy termin potwierdzenia i poza kilkoma osobami nikt nie zadzwonił. Od Tż kilka kulturalnych osób a ode mnie jak usłyszałam plotki (zapraszam najbliższą rodzinę ) większość nie zamierza dzwonić, gdyż twierdzą że oczywistym jest to że przyjdą, a ja nie wiem czy ktoś przyjedzie swoim autem czy liczy na transport... co za ludzie.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

a poza tym co zauważyłam że w moim ślubnych butach szybko się scierają podeszwy. Tż stwierdził, że zanim dojdzie do ślubu to moje buty będą tak schodzone, że goście pomyślą że założyłam stare buty

Aha już drugą sobotę z rzędu pani od pierwszego tańca nam odwołała spotkanie... W taki oto sposób zostaje nam 2 max 3 soboty do nauki...

Coś to słabo widzę...

spokojnie- 5 tygodni to jeszcze sporo czasu- dążysz ze wszystkim
Najszybciej tylko musicie załatwić ubranie dla TŻ-ta bo wiesz jakieś poprawki mogą być czy cos i to może potrwać.
Co do potwierdzania- temat wiele razy tu poruszany ludzie poprostu nie dzwonią Radzę obddzwonić towarzystwo choćby z tego względu aby dopytać o transport
Stary 2012-09-01, 11:08   #3253
Malgos_12
Zakorzenienie

A już się bałam że mi się pomieszało i że Luiza nie jest dzisiejszą PM-ką ale widzę, że jednak jest

Jeszcze raz dużo słonka kochane!

Justynaa- ja bym się za obrączkami rozejrzała, bo też przecież muszą wam je zrobić... no i za garniturem, bo właśnie jak będą poprawki czy coś to szkoda się potem niepotrzebnie stresować
Stary 2012-09-01, 11:20   #3254
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Justynaa- ja bym się za obrączkami rozejrzała, bo też przecież muszą wam je zrobić... no i za garniturem, bo właśnie jak będą poprawki czy coś to szkoda się potem niepotrzebnie stresować

o właśnie- obrączki też bo też się czeka na wykonanie - czasem 6 tygodni
Stary 2012-09-01, 12:14   #3255
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Są specjalne dziurkacze o np. takie:
http://www.swistak.pl/a4750996,GEM-D...erce-Smok.html
musisz poszukać w sklepach papierniczych
Muszę taki gdzieś w Warszawie znaleźć bo nie mam już czasu czekać na przesyłkę
Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
Właśnie o Wileńskiej myślałam, bo tam jest całe stoisko z kolczykami i całkiem spory wybór mają
TŻ stwierdził, że w sumie lepiej że teraz tak powiedziała, bo on się spodziewał że jakiś numer nam wywinie, tylko myślał, że już na obiedzie. Mnie chyba bardziej zdziwiło jej stwierdzenie odnośnie wisiorków, że "w sumie to ona nawet nie wie jaką mam sukienkę" - co było pierwszym zdaniem pokazującym jej zainteresowanie suknią od dnia kiedy powiedzieliśmy że planujemy ślub...

ależ mi się w głowie pytań ostatnio nagromadziło! mam kolejne czy któraś z Was chodziła na solkę przed ślubem? mam wrażenie że widać mi ślady po t-shircie jak mocniej łapało słoneczko, no i trochę blado się czuję. zastanawiałam się żeby wybrać się kilka razy na solkę - raz w tyg na 10min (w sumie wypadłoby 5 razy). co o tym myślicie?

pytanie drugie do tych które już są po - na ile dni przed ślubem wyłączałyście się z pracy? tzn. od kiedy już nie chodziłyście do pracy?

dziewczyny - mam buty!!! wieczorkiem zrobię zdjęcie i wam wrzucę, na razie koleżanki z pracy dziwiły się kolorem a jestem podwójnie zadowolona, bo udało mi się też kupić wrześniowy Shape z zaawansowanym treningiem na razie wykańcza mnie wersja średniozaawansowana, a łatwej nie mam, bo nie zamierzam na Allegro płacić 100zł za gazetkę z płytą do ćwiczeń!

do tego TŻ nadal ma awarię w robocie i powiedział, że zostawi maluszka dziadkowi i pojedzie malować!
Ostatni oglądałam te ze stoiska na dole koło apartu i było sporo.
Nigdy nie byłam na solarium i sama bym nie poszło ale skoro Ty już chodziłaś to spróbuj iść ze 3 razy przed weselem.
Mamą się nie przejmuj bo to bez sensu będzie co ma być
Super ze butki już w domu.
No i dla Tza
Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
co do ślubu, to ja 3 dni przed ślubem wzięłam wolne (ślub w czwartek) i to było o 3 dni za dużo Przyszło mi nawet do głowy, by kupić nową sukienkę

Cytat:
Ślub już jutro... a u nas cały dzień leje.... nie ma nawet jak auta przygotować.
Dzisiaj załatwiliśmy wszystkie rzeczy, została tylko spowiedź, ale to przed mszą.
No i dzisiaj odebrałam suknię.. jest pięęęęknaaa...
Dzisiaj sie wypada a jutro będzie ładnie trzymam kciuki i życzę wszystkiego najlepszego
Cytat:
Dziewczynki a ja już jestem na URLOPIE
przyszłam z pracy, nalałam sobie kieliszek wina i delektuję się perspektywą wolnych 2 tygodni. Dziś odpoczywam a jutro od rana szaleję z pakowaniem możemy zabrać razem 40 kg a mój mąż już się boi że będziemy mieli nadbagarz
właśnie się dowiedziałam, że 13 października idziemy na wesele do kolegi super - ja tak lubię wesela..
Fajnie że już odpoczywasz ale jednak troszkę mi szkoda że nie będzie Cie tu przed moim ślubem...
Czyli na kolejne zakupy po sukienkę uderzasz na wesele kolegi
Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Ja wzięłam wolne na cz.pt i pon.wt bo mam dwudniowe wesele. Jednak jak to w mojej pracy musiałam wziąć laptopa i troszeczkę popracować w domku ale nie za duzo bo w końcu mam urlop..
Już nie ma pracy teraz liczycie się tylko Wy. Pewnie teraz się czeszesz albo malujesz. Życzę Ci żeby wszystko wyszło tak jak zaplanowaliście i żeby uśmiech nie schodził z Waszych buziek ani dziś ani nigdy
Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
U mnie jak narazie było słońće, ale jutro ma żabami walic więc kochane, błagam o kciuki za pogodę... Mam masakrycznegio stresa i brzuch mnie juz boli
się trzymają i najpiękniejsze życzenia pędzą do Ciebie Wszystko będzie dobrze i pięknie
Cytat:
alkoholu
obrączek,
spisanego protokołu.
dane na zapowiedzi,
biżuterii dla mnie

Bierz długopis do reki i rozpisuj sobie co kiedy musicie zrobić a potem Tz pod pachę i bez gadania realizujecie listę. Tak jak dziewczyny pisały załatwcie garnitur i obrączki i do kościoła idźcie potem już z górki.
A nie możecie kogoś innego do pierwszego tańca poszukać?

A ja pomału szykuje się na pierwsza część panieńskiego (mam założyć czarną bieliznę ) Tż za to szykuje się do drogi do Krakowa po mamę więc nie będzie miał możliwości siedzieć sam i być zazdrosny Wczoraj miałam próbną fryzurę masakra totalna. po 3 godzinach i 4 fryzurach byłam już tak załamana że szok ale w trakcie kolejnej godziny coś nam wyszło i niech już tak zostanie. Z pierwotnego planu na dobieranego puszczonego na bok wyszedł kucyk z tyłu
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 12:50   #3256
Neave
Raczkowanie

Cytat:
dla mnie najwygodniejsza wysokość, choć się zdziwiłam, bo zawsze myślałam, że to 4cm a okazało się że 7cm
może dla mnie też będzie na razie muszę się nauczyć swobodnie w nich chodzić, bo niestety chodzę w szpilkach tak rzadko, że czasem łażę jak na szczudłach...

PMki - SŁOŃCA WAM ŻYCZĘ!!!!

u mnie ponuro i całą noc padało....

Cytat:
alkoholu
obrączek,
spisanego protokołu.
dane na zapowiedzi,
biżuterii dla mnie

Coś to słabo widzę...

my też jeszcze nie daliśmy na zapowiedzi, a do ślubu 4 tygodnie tzn. TŻ przekazał kartkę dla swojej babci przez ojca, babcia poszła do kościoła i usłyszała, że ma 100zł zapłacić jeśli chcemy mieć potwierdzenie że puszczą u niego w parafii zapowiedzi... powiedziałam, TŻtowi że jak się uprze to spoko, mamy te 8stów odłożone na kościół to dostanie z tego i w tym naszym kościele dostaną mniej, bo i bez tego nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę że za coś mam płacić w kościele!

Justyna - nie podała wam innego terminu na zamianę? trochę to niepoważne moim zdaniem.

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Muszę taki gdzieś w Warszawie znaleźć bo nie mam już czasu czekać na przesyłkę
Podjedz na Franciszkańską do Papercośtam - mają bardzo duży wybór takich dziurkaczy z tego co widziałam i rozsądne ceny

Cytat:
Ostatni oglądałam te ze stoiska na dole koło apartu i było sporo.
Nigdy nie byłam na solarium i sama bym nie poszło ale skoro Ty już chodziłaś to spróbuj iść ze 3 razy przed weselem.
Mamą się nie przejmuj bo to bez sensu będzie co ma być
Super ze butki już w domu.
No i dla Tza
TŻtowi brawa się nie należą, bo w końcu nigdzie nie pojechał. Dzisiaj mieliśmy jechać od rana malować, tak żeby ze 3h pomalować podjechać na próbny makijaż i fryzurę o 14 i potem wrócić na malowanie. generalnie skończyło się na tym że nadal w domu jesteśmy, laska zmieniła godzinę na 15, więc typuję że w życiu się nie wyrobimy z tym malowaniem do przyszłej soboty ;(

Cytat:
A ja pomału szykuje się na pierwsza część panieńskiego (mam założyć czarną bieliznę ) Tż za to szykuje się do drogi do Krakowa po mamę więc nie będzie miał możliwości siedzieć sam i być zazdrosny Wczoraj miałam próbną fryzurę masakra totalna. po 3 godzinach i 4 fryzurach byłam już tak załamana że szok ale w trakcie kolejnej godziny coś nam wyszło i niech już tak zostanie. Z pierwotnego planu na dobieranego puszczonego na bok wyszedł kucyk z tyłu
to ci się zapowiada ciekawy panieński
za wybranie fryzurki
Stary 2012-09-01, 13:29   #3257
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie że już odpoczywasz ale jednak troszkę mi szkoda że nie będzie Cie tu przed moim ślubem...
Czyli na kolejne zakupy po sukienkę uderzasz na wesele kolegi

jak będę miała neta w hotelu to sie wbiję na wizaż z życzeniami

Masz jakieś fotki z fryzurą? no i szalej na panieńskim

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

ja się jeszcze nie spakowałam strasznie nie lubię tego robić i przeraża mnie wyciąganie wszystkiego i upychanie po walizkach.

No i już mam stresa bo strasznie nie lubię latać
Stary 2012-09-01, 13:45   #3258
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
my też jeszcze nie daliśmy na zapowiedzi, a do ślubu 4 tygodnie tzn. TŻ przekazał kartkę dla swojej babci przez ojca, babcia poszła do kościoła i usłyszała, że ma 100zł zapłacić jeśli chcemy mieć potwierdzenie że puszczą u niego w parafii zapowiedzi... powiedziałam, TŻtowi że jak się uprze to spoko, mamy te 8stów odłożone na kościół to dostanie z tego i w tym naszym kościele dostaną mniej, bo i bez tego nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę że za coś mam płacić w kościele!
Podjedz na Franciszkańską do Papercośtam - mają bardzo duży wybór takich dziurkaczy z tego co widziałam i rozsądne ceny
TŻtowi brawa się nie należą, bo w końcu nigdzie nie pojechał. Dzisiaj mieliśmy jechać od rana malować, tak żeby ze 3h pomalować podjechać na próbny makijaż i fryzurę o 14 i potem wrócić na malowanie. generalnie skończyło się na tym że nadal w domu jesteśmy, laska zmieniła godzinę na 15, więc typuję że w życiu się nie wyrobimy z tym malowaniem do przyszłej soboty ;(
to ci się zapowiada ciekawy panieński
za wybranie fryzurki
A nie kojarzysz ile tam te dziurkacze kosztują bo sama nie wiem czy na jeden raz kupować go czy na karteczce z nazwiskiem walnąć jakąś grafikę.
U Tża też sobie 100zł za zapowiedzi zażyczyli
Szkoda że tak Wam powoli to malowanie idzie ale fajnie że masz dziś próbę fryzury i makijażu. Życzę Ci żeby poszło sprawniej niż wczoraj u mnie
A co do panieńskiego to aż sie boję co te moje dziewczyny wymyślą...
Cytat:
jak będę miała neta w hotelu to sie wbiję na wizaż z życzeniami

Masz jakieś fotki z fryzurą? no i szalej na panieńskim
Życzenia są mniej ważne bardziej na Twoich radach mi zależy ale i tak kochana jesteś
Zdjęcia jakieś mam na mamy aparacie ale praktycznie nic na nich nie widać bo ja byłam już tak zmęczona że nie dałam rady pokazać mamie jak ma zrobić po za tym fryzura jest naprawdę skomplikowana
Dobra naciągam tą czarna bieliznę i jadę pod wskazany adres a jak tam będę to mam otworzyć tajemniczą kopertę
Stary 2012-09-01, 14:05   #3259
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra naciągam tą czarna bieliznę i jadę pod wskazany adres a jak tam będę to mam otworzyć tajemniczą kopertę

ale super- same niespodzianki
Stary 2012-09-01, 17:42   #3260
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
ale super- same niespodzianki
Wróciłam z pierwszej części dziewczyny wykupiły mi masaż czekoladą lecę pod prysznic i na 20 znów uderzam pod nieznany adres
Stary 2012-09-01, 18:19   #3261
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z pierwszej części dziewczyny wykupiły mi masaż czekoladą lecę pod prysznic i na 20 znów uderzam pod nieznany adres

ale super niespodzianka i ciąg dalszy podchodów- rewelacja

no ja sie prawie spakowałam ale jeszcze walizek nie ważyłam
Stary 2012-09-01, 18:36   #3262
Neave
Raczkowanie

Cytat:
A nie kojarzysz ile tam te dziurkacze kosztują bo sama nie wiem czy na jeden raz kupować go czy na karteczce z nazwiskiem walnąć jakąś grafikę.
U Tża też sobie 100zł za zapowiedzi zażyczyli
Szkoda że tak Wam powoli to malowanie idzie ale fajnie że masz dziś próbę fryzury i makijażu. Życzę Ci żeby poszło sprawniej niż wczoraj u mnie
A co do panieńskiego to aż sie boję co te moje dziewczyny wymyślą...
niestety nie pamiętam, ale wiem że mają stronę www: paperconcept.pl
zawsze możesz kupić stempelek - będzie łatwiej

Mój stwierdził, że takim razie powie księdzu tam gdzie mamy mieć ślub, żeby tam poszły zapowiedzi, dawał mu taką opcję na początku.

Na make-upie i fryzurze nie była, bo powiedziałam TŻtowi że od 15 (laska przesunęła godzinę) potrwa to pewnie z 1,5h, zanim dojedziemy to będzie 17 i znowu 3h malowania. co mnie już wkurza, bo policzyłam sobie ile godzin malowaliśmy przez poprzednie 2 weekendy - 6h! przez 3 dni malowania! TŻ zapowiadał się, że jacyś znajomi pomogą, żeby się wyrobić i jakoś też nic z tego.... pewnie skończy się na tym, że wszystko będzie kończone na ostatnią chwilę i przeprowadzimy się tydzień przed ślubem jak dobrze pójdzie...

wow. fajny panieński ciekawe co będzie dalej?
Stary 2012-09-01, 22:31   #3263
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
ale super! baw się dobrze!

Cytat:
może dla mnie też będzie na razie muszę się nauczyć swobodnie w nich chodzić, bo niestety chodzę w szpilkach tak rzadko, że czasem łażę jak na szczudłach...
ja w szpilkach tez chodze raz na rok, dlatego potem mnie stopy od spodu bolały, więc przebrałam na butki na koturnie

a mnie dziś dopadł zły dzień... nazbierało się trochę różnych rzeczy i do tego padło nam sprzęgło w aucie, ale podejrzewam, że pewnie nie wymienione było od strasznie dawna.... najgorsze, że tutaj takiego rodzaju naprawy są okropnie drogie... z drugiej strony jak chce wozić tyłek to muszę się liczyć z kosztami prawda?
Stary 2012-09-02, 01:05   #3264
magnusia
Zakorzenienie

Dziewczynki do napisania za 2 tyg za 15 minut mam taxi na lotnisko i lecę
Trzymajcie się i się nie dajcie
Stary 2012-09-02, 12:19   #3265
Malgos_12
Zakorzenienie

udanego urlopu Magnusia - ucałuj Cypr ode mnie ;P
Stary 2012-09-02, 18:31   #3266
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
ale super niespodzianka i ciąg dalszy podchodów- rewelacja
Cytat:
ale super! baw się dobrze!
No i już po bawiłam się świetnie dziewczyny spisały się na medal chce jeszcze raz
Cytat:
Dziewczynki do napisania za 2 tyg za 15 minut mam taxi na lotnisko i lecę
Trzymajcie się i się nie dajcie
Baw się dobrze i opal się ślicznie
Stary 2012-09-02, 18:33   #3267
Malgos_12
Zakorzenienie

dziewczynki a gdzie wy wszystkie się dzisiaj podziewacie? ja z nudów wysprzątałam, ugotowałam obiad, zrobiłam Banofee pie (jak na reklamie wyżej i chyba poczytam książkę

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Pradip - no przynajmniej jedna się pojawiła opowiadaj co robiłyście??
Stary 2012-09-02, 19:18   #3268
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Jestem i ja...
Faktycznie coś nie wiele tu się dziś dzieje.
Pojechaliśmy z Tż wczoraj do mojej świadkowej na noc. Było kilko osób posiedzieliśmy... trochę odpoczęliśmy...
Ale już powrót do rzeczywistości. Teraz planujemy protokół na początku tygodnia i wybór tego garnituru.

A co do Pani od I tańca zaproponowała nam 2 godz w przyszłą sobotę, a ja mam przecież przymiarkę
jakoś muszę to pogodzić!

Ponadto zastanawiam się jak się za to wszystko zabrać! Nic trzeba od początku pchać do przodu po woli sprawa za sprawą.

Zmykam szukać obrączek!

Mama Franka

Stary 2012-09-02, 19:29   #3269
Malgos_12
Zakorzenienie

Justynaa - pochwal się jak jak znajdziesz obrączki
Stary 2012-09-02, 19:57   #3270
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczynki a gdzie wy wszystkie się dzisiaj podziewacie? ja z nudów wysprzątałam, ugotowałam obiad, zrobiłam Banofee pie (jak na reklamie wyżej i chyba poczytam książkę
Pradip - no przynajmniej jedna się pojawiła opowiadaj co robiłyście??
Co ugotowałaś ?
Zamiast prezentów dziewczyny wysłały mnie na czekoladowy masaż, potem spotkałyśmy się u jednej z nich na ploty, torcik, drinkowanie i pyszne jedzonko no i zrobiły mi test wiedzy o Tże ale były niepocieszone bo na 46 pytań odpowiedziałam źle na 7 i finalnie to im zaszumiało w głowach a ja miałam ubaw a potem poszłyśmy do klubu i było świetnie tak ja przeciwniczka Warszawskich klubów to mówię . Oprócz nas były tam 3 PMki w welonie, 1 przebrana za jakąś grecką boginię albo rusałkę z totemem w kształcie penisa i 1 grupa panieńskam w melonikach a my miałyśmy koszulki ja z "mój wieczór panieński" a dziewczyny "wieczór panieński Marty" Powiem Wam że to był taki mega wabik na facetów że aż mnie to w końcu drażnić zaczęło Bawiłyśmy się świetnie aż inne dziewczyny pokazywały na nasze koszulki że to super pomysł a nie ciągle różki albo welony a selekcjonerka nawet podeszłą do nas i powiedziała że już dawno nie było u nich tak fajnie bawiacego się panieńskiego
Cytat:
Jestem i ja...
Faktycznie coś nie wiele tu się dziś dzieje.
Pojechaliśmy z Tż wczoraj do mojej świadkowej na noc. Było kilko osób posiedzieliśmy... trochę odpoczęliśmy...
Ale już powrót do rzeczywistości. Teraz planujemy protokół na początku tygodnia i wybór tego garnituru.

A co do Pani od I tańca zaproponowała nam 2 godz w przyszłą sobotę, a ja mam przecież przymiarkę
jakoś muszę to pogodzić!

Ponadto zastanawiam się jak się za to wszystko zabrać! Nic trzeba od początku pchać do przodu po woli sprawa za sprawą.

Zmykam szukać obrączek!
Dobrze że odpoczęliście i że macie konkretnych plany na przyszły tydzień. Powodzenia w ich realizacji i wyborze obrączek.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości