|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Wszystkim jutrzejszym PMkom, przede wszystkim pogody, pogody ducha
i aby ten dzień był tym wymarzonym i najcudowniejszym Ja moje Kochane wyjeżdżam jutro rano do chrzestnej, później wracając postanowiliśmy spędzić dwa dni we Wrocławiu, więc nie będę tu zaglądać ale jak wrócę postaram się nadrobić zaległości ![]() Magnusia udanego urlopu
|
#3242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak zrobię, jutro chyba się wybiorę po raz pierwszy zobaczę jaki efekt będzie. nie chcę też żeby do ślubu mi zeszła opalenizna ![]() jojla - udanego pobytu w moim rodzinnym mieście!!! Drogie jutrzejsze PMki, pogody, zdrowia, wspaniałej zabawy oraz szczęścia na nowej drodze życia!!! Buziaki |
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla - pozdrów moje ulubione miasto ode mnie
jakoś zawsze lubiłam Wrocław i chciałam tam mieszkać i proszę, wyjechałam do IE, żeby poznać mojego męża, który jest właśnie z Wrocławia
|
|
|
|
#3244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój TŻ jest we Wrocławiu zakochany po tym jak mu pokazałam miasto ![]() wrzuciłam do klubu zdjęcia moich butków! jestem w nich zakochana i czeka mnie miesiąc łażenia w nich żebym się na ślubie nie zabiła obcas ma tak ok.7-8cm. moja mama uważa że to bardzo dużo, ale z tego co widziałam w sklepach to jest to teraz średni obcas. duży obcas to 12cm albo więcej!
|
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie najwygodniejsza wysokość, choć się zdziwiłam, bo zawsze myślałam, że to 4cm a okazało się że 7cm
|
|
|
|
#3246 |
|
Rozeznanie
|
No to moje dzisiejsze Panny Młode do dzieła!
![]() Z niecierpliwością czekam na relację a Wszystkim Wam życzę abyście zawsze były tak szczęśliwe jak w dzisiejszym dniu. |
|
|
|
#3247 |
|
Zadomowienie
|
Qmpela86 , aisak42 , katie99kasia - wszystkiego najlepszego , samych szczęśliwych dni
Mam nadzieję ,że u was pogoda lepsza niż u mnie ,bo u mnie niestety ,zimno , szaro buro i pada ![]() |
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Qmpela86, aisak42, katie99kasia i wszystkie dzisiejsze PM-ki życzę Wam samych radosnych dni, dużo miłości i szczęścia u boku małża
Zabawy do rana i zdarcia fleków w obcasach
|
|
#3249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja, miałam kupę praacy więc nie mogłam do was zajrzeć. Teraz staram się was nadrobić
![]() To już dziś!!!!!!!!!!!! Pewnie teraz się szykujesz ![]() 3mam kciuki żeby wszystko było tak jak należy i żebyś ty czuła się najszczęsliwszym człowiekiem na ziemi? ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Kolejnej dzisiejszej pmce życze uśmiechu, słońca i radości... czekamyna relacje i zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() w takim razie życze udanego miesiąca miodowego :P ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
Najwazniejsze żeby u ciebie widniała na twarzy uśmiech i radość i wszystko będzie ok. I nie stresuj się bo to szkodzi urodzie
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zagladam ostatni raz jako panna ;D
mam jeszcze chwile bo fryzjer na 11. a potem maszyna ruszy
|
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny u mnie do ślubu tylko 5 tygodni, jak myślę o tym to w sumie zaczynam panikować. A to z tego względu, że nie mamy jeszcze:
alkoholu obrączek, spisanego protokołu. dane na zapowiedzi, biżuterii dla mnie nic dla Tż, absolutnie nic!!!!! ani garnituru ani butów ani koszuli ani nic.... wrr i co najlepsze do dziś mamy termin potwierdzenia i poza kilkoma osobami nikt nie zadzwonił. Od Tż kilka kulturalnych osób a ode mnie jak usłyszałam plotki (zapraszam najbliższą rodzinę ) większość nie zamierza dzwonić, gdyż twierdzą że oczywistym jest to że przyjdą, a ja nie wiem czy ktoś przyjedzie swoim autem czy liczy na transport... co za ludzie. ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- a poza tym co zauważyłam że w moim ślubnych butach szybko się scierają podeszwy. Tż stwierdził, że zanim dojdzie do ślubu to moje buty będą tak schodzone, że goście pomyślą że założyłam stare buty ![]() myślę podejść z nimi do szewca... Aha już drugą sobotę z rzędu pani od pierwszego tańca nam odwołała spotkanie... W taki oto sposób zostaje nam 2 max 3 soboty do nauki... Coś to słabo widzę... (Chyba już skończyłam część narzekania to chyba przez pogodę, szaro buro i ponuro... Oby naszym PMKą dzisiejszym lepsza aura dopisała...
|
#3252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha- niezła jesteś leć na fryza panienko ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() Najszybciej tylko musicie załatwić ubranie dla TŻ-ta bo wiesz jakieś poprawki mogą być czy cos i to może potrwać. Co do potwierdzania- temat wiele razy tu poruszany ludzie poprostu nie dzwonią
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
A już się bałam że mi się pomieszało i że Luiza nie jest dzisiejszą PM-ką ale widzę, że jednak jest
![]() Jeszcze raz dużo słonka kochane! Justynaa- ja bym się za obrączkami rozejrzała, bo też przecież muszą wam je zrobić... no i za garniturem, bo właśnie jak będą poprawki czy coś to szkoda się potem niepotrzebnie stresować |
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o właśnie- obrączki też bo też się czeka na wykonanie - czasem 6 tygodni
|
|
|
#3255 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nigdy nie byłam na solarium i sama bym nie poszło ale skoro Ty już chodziłaś to spróbuj iść ze 3 razy przed weselem. Mamą się nie przejmuj bo to bez sensu będzie co ma być ![]() Super ze butki już w domu. No i dla Tza ![]() Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki i życzę wszystkiego najlepszego Cytat:
![]() Czyli na kolejne zakupy po sukienkę uderzasz na wesele kolegi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
się trzymają i najpiękniejsze życzenia pędzą do Ciebie Wszystko będzie dobrze i pięknie Cytat:
A nie możecie kogoś innego do pierwszego tańca poszukać? A ja pomału szykuje się na pierwsza część panieńskiego (mam założyć czarną bieliznę ) Tż za to szykuje się do drogi do Krakowa po mamę więc nie będzie miał możliwości siedzieć sam i być zazdrosny Wczoraj miałam próbną fryzurę masakra totalna. po 3 godzinach i 4 fryzurach byłam już tak załamana że szok ale w trakcie kolejnej godziny coś nam wyszło i niech już tak zostanie. Z pierwotnego planu na dobieranego puszczonego na bok wyszedł kucyk z tyłu
|
||||||||
|
|
|
#3256 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na razie muszę się nauczyć swobodnie w nich chodzić, bo niestety chodzę w szpilkach tak rzadko, że czasem łażę jak na szczudłach...PMki - SŁOŃCA WAM ŻYCZĘ!!!! u mnie ponuro i całą noc padało.... Cytat:
tzn. TŻ przekazał kartkę dla swojej babci przez ojca, babcia poszła do kościoła i usłyszała, że ma 100zł zapłacić jeśli chcemy mieć potwierdzenie że puszczą u niego w parafii zapowiedzi... Justyna - nie podała wam innego terminu na zamianę? trochę to niepoważne moim zdaniem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() za wybranie fryzurki
|
|||||
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będę miała neta w hotelu to sie wbiję na wizaż z życzeniami Masz jakieś fotki z fryzurą? no i szalej na panieńskim ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- ja się jeszcze nie spakowałam strasznie nie lubię tego robić i przeraża mnie wyciąganie wszystkiego i upychanie po walizkach.No i już mam stresa bo strasznie nie lubię latać
|
|
|
#3258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Tża też sobie 100zł za zapowiedzi zażyczyli Szkoda że tak Wam powoli to malowanie idzie ale fajnie że masz dziś próbę fryzury i makijażu. Życzę Ci żeby poszło sprawniej niż wczoraj u mnie A co do panieńskiego to aż sie boję co te moje dziewczyny wymyślą... ![]() Cytat:
ale i tak kochana jesteś Zdjęcia jakieś mam na mamy aparacie ale praktycznie nic na nich nie widać bo ja byłam już tak zmęczona że nie dałam rady pokazać mamie jak ma zrobić po za tym fryzura jest naprawdę skomplikowana ![]() Dobra naciągam tą czarna bieliznę i jadę pod wskazany adres a jak tam będę to mam otworzyć tajemniczą kopertę
|
||
|
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale super- same niespodzianki
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale super niespodzianka i ciąg dalszy podchodów- rewelacja ![]() no ja sie prawie spakowałam ale jeszcze walizek nie ważyłam
|
|
|
#3262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze możesz kupić stempelek - będzie łatwiej ![]() Mój stwierdził, że takim razie powie księdzu tam gdzie mamy mieć ślub, żeby tam poszły zapowiedzi, dawał mu taką opcję na początku. Na make-upie i fryzurze nie była, bo powiedziałam TŻtowi że od 15 (laska przesunęła godzinę) potrwa to pewnie z 1,5h, zanim dojedziemy to będzie 17 i znowu 3h malowania. co mnie już wkurza, bo policzyłam sobie ile godzin malowaliśmy przez poprzednie 2 weekendy - 6h! przez 3 dni malowania! TŻ zapowiadał się, że jacyś znajomi pomogą, żeby się wyrobić i jakoś też nic z tego.... pewnie skończy się na tym, że wszystko będzie kończone na ostatnią chwilę i przeprowadzimy się tydzień przed ślubem jak dobrze pójdzie... wow. fajny panieński ciekawe co będzie dalej?
|
|
|
|
|
#3263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a mnie dziś dopadł zły dzień... nazbierało się trochę różnych rzeczy i do tego padło nam sprzęgło w aucie, ale podejrzewam, że pewnie nie wymienione było od strasznie dawna.... najgorsze, że tutaj takiego rodzaju naprawy są okropnie drogie... z drugiej strony jak chce wozić tyłek to muszę się liczyć z kosztami prawda? |
||
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki do napisania za 2 tyg
za 15 minut mam taxi na lotnisko i lecę ![]() Trzymajcie się i się nie dajcie
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
udanego urlopu Magnusia - ucałuj Cypr ode mnie ;P
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
No i już po
bawiłam się świetnie Cytat:
|
|
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki a gdzie wy wszystkie się dzisiaj podziewacie? ja z nudów wysprzątałam, ugotowałam obiad, zrobiłam Banofee pie (jak na reklamie wyżej
i chyba poczytam książkę ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Pradip - no przynajmniej jedna się pojawiła opowiadaj co robiłyście??
|
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja...
Faktycznie coś nie wiele tu się dziś dzieje. Pojechaliśmy z Tż wczoraj do mojej świadkowej na noc. Było kilko osób posiedzieliśmy... trochę odpoczęliśmy... Ale już powrót do rzeczywistości. Teraz planujemy protokół na początku tygodnia i wybór tego garnituru. A co do Pani od I tańca zaproponowała nam 2 godz w przyszłą sobotę, a ja mam przecież przymiarkę jakoś muszę to pogodzić! Ponadto zastanawiam się jak się za to wszystko zabrać! Nic trzeba od początku pchać do przodu po woli sprawa za sprawą. Zmykam szukać obrączek!
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Justynaa - pochwal się jak jak znajdziesz obrączki
|
|
|
|
#3270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast prezentów dziewczyny wysłały mnie na czekoladowy masaż, potem spotkałyśmy się u jednej z nich na ploty, torcik, drinkowanie i pyszne jedzonko no i zrobiły mi test wiedzy o Tże ale były niepocieszone bo na 46 pytań odpowiedziałam źle na 7 i finalnie to im zaszumiało w głowach a ja miałam ubaw a potem poszłyśmy do klubu i było świetnie tak ja przeciwniczka Warszawskich klubów to mówię Bawiłyśmy się świetnie aż inne dziewczyny pokazywały na nasze koszulki że to super pomysł a nie ciągle różki albo welony a selekcjonerka nawet podeszłą do nas i powiedziała że już dawno nie było u nich tak fajnie bawiacego się panieńskiego ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

i aby ten dzień był tym wymarzonym i najcudowniejszym 

jakoś zawsze lubiłam Wrocław i chciałam tam mieszkać i proszę, wyjechałam do IE, żeby poznać mojego męża, który jest właśnie z Wrocławia 

16.06.2012 

ludzie poprostu nie dzwonią 

się trzymają i najpiękniejsze życzenia pędzą do Ciebie
strasznie nie lubię tego robić i przeraża mnie wyciąganie wszystkiego i upychanie po walizkach.