|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013
Cytat:
I co Cię tak bawi? Zazdrosna? Nie dr tylko lek, doktoratu nie mam |
|
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
co dziś macie na obiad?? ja biednie
makaron spaghetii z sosem pieczarkowym (taki ze słoika z winiar, dostałam kilka słoików od teściowej ), do tego duszona kukurydza i ser żółty ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- pisałaś kiedyś, że czasami sobie pozwalasz na colę
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=strippi;36255612]co dziś macie na obiad?? ja biednie
makaron spaghetii z sosem pieczarkowym (taki ze słoika z winiar, dostałam kilka słoików od teściowej ), do tego duszona kukurydza i ser żółty [COLOR="Silver"]ja serwuje dzis dla naszej 2, ziemniaczki piers kuraka z sezamie i mizerie. ale dziewczyny seryjnie jak tak piszemy o tym jedzeniu to az mi sie zachcialo i chyab nie wytrzymam do 15 i zrobie wczesniej. |
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ssie mnie ładnie już :d Myślisz że sprite od coli czymś się różni???
|
|
|
|
#2946 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() :hahaha : już mnie zaraz brzuch rozboli więc lepiej skończmy.(wiem wiem dziewczyny Cytat:
prawie nigdy tak nie jadamy, więc niezła odmiana dla nas.A na deserek jedziemy do mojej przyjaciółki, zaprosiła nas do siebie na domowe tiramisu dzień zapowiada się pysznie.
|
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
zawartością fosforanów, którymi cola jest naładowana, a które upośledzają wchłanianie wapnia
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
dziewczyny piszą, że jedna pracuje tu, inna gdzie indziej, jakoś takich reakcji to nie wzbudza... mam to jakoś udowadniać? |
|
|
|
|
|
#2948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiad masz smakowy mniam mniam, mi dalej mięso nie może przejść przez gardło, jedynie takie np wymieszane, jak robiłam danie chińskie ostatnio, czy tortille. Ja wczoraj miałam rybę (dorsza) z frytkami dla Julki i tż-ta, a ja paluszki rybne, bo ryba mi też nie przechodzi przez gardło ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
same ozory, odpadki i chemia O dziwo jeszcze żyję i mam się dobrze ![]() Dziewczyno wrzuć na luz i zacznij normalnie żyć, bez czytania tych artykułów pisanych przez oszołomów i słuchania rad rodem cioci kloci z pasikurowic. Nie dziwię się, że tak to wszystko negatywnie odbierasz, jak nawet o sobie masz takie złe zdanie i nazywasz się grubasem. Ps. jak tak znasz skład chemiczny wszystkich rzeczy i wiesz co dobre, a co nie, to czemu nic nie zrobiłaś ze swoją wagą? Od takie pytanie, zero złośliwości, bo sama mam nadwagę i niedługo to pewnie dobiję do 100-tki. MNIAM widziałyście??? https://wizaz.pl/kulinaria/przepis-w...anowe-z-toffee zrobię dziś kto chce niech wpada zapraszam
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-09-01 o 13:32 |
||
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
strippi
MNIAM widziałyście??? https://wizaz.pl/kulinaria/przepis-w...anowe-z-toffee zrobię dziś kto chce niech wpada zapraszam[/QUOTE]hahaha akurat BANANOW moja dzidzia nie toleruje buuuu Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2012-09-01 o 13:45 |
|
|
|
|
#2950 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a teraz koniec, dziewczyny przyłażą tu poczytać o ciąży, naładować się pozytywną energią a nie czytać kłótni jak u przekup na targu. ![]() Cytat:
A teraz idę pomóc przynajmniej ziemniaki obiorę, bo mąż tam kucharzy a ja się obijam
|
||
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- [QUOTE=ObserwujeCie;362563 40]Dobra, dobra, niech Ci będzie, jesteś lekarzem a teraz koniec, dziewczyny przyłażą tu poczytać o ciąży, naładować się pozytywną energią a nie czytać kłótni jak u przekup na targu. /QUOTE]jakoś Ty jedna to kwestionujesz, ciekawe, co Ci tak nie pasuje... mam się ponabijać z Twojego zawodu? |
|
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
a szkoda, moje też za bardzo nie, ale w tym połączeniu może być super, choć szczerze mówiąc nie jem słodyczy teraz, bo mnie odrzuciło. Zobaczymy
![]() Cytat:
Idę dziś na łatwiznę, jutro zrobimy coś pycha wyszukanego, może schabowego w panierce ![]() Kto chce zobaczyć mój duży brzuch???
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zadomowienie
|
O mamusiu wy znowu o jedzeniu
![]() To się dołączę i powiem że upiekłam sernik z kruszonką kakaową ^^ Poza tym dzisiaj będzie uczta bo siostra tżta przychodzi spróbować polskiego jedzenia (ciekawe jak jej zasmakuje ^^) Pewnie potem będziemy jeść resztki przez tydzień ale co tam ![]() Cytat:
23.11.2010 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2012-09-01 o 14:15 |
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Dajesz brzuszek
|
|
#2955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chce na razie rozwijać sie tu na forum, lekarz powiedzial co moze nastąpic ![]() za kilka dni sie wszystko wyjaśni |
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja mykam jesc
potem pewnie jakas 'sjesta' zajrze do was pozniej kochaniutkie |
|
|
|
|
#2957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już ![]() Cytat:
Cytat:
No to dobra, to macie mnie i brzuchol. Od razu zaznaczam, że nie jestem taka szczuplutka jak wy, ale (scarlet) lubię siebie taką jaką jestem! Jak urodzę zapiszę się na fitness i siłownię, zacznę inaczej się odżywiać, mam plan! (dodam tyle, że przed 1 ciąża ważyłam naprawdę mało, bo 30kg mniej i byłam chudzinką, więc ciężko było mi się zaakceptować, ale udało mi się, w końcu za te kg mam cudowną córeczkę i nigdy bym tego nie zmieniła )A pokażcie wy się
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-09-01 o 14:36 |
|||
|
|
|
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
Witam...oj coś widzę, że dziś hormony buzują w powietrzu...a przyszłam się do Was zrelaksować bo właśnie dziś robiłam torta (o którym wcześniej wspominałam), no i wyszedł mi katastrofalnie...w sensie głównym założeniem było, że ma być lekki, mało słodki itd...i wszystko na odwrót - chyba muszę expresso do niego gościom podać bo się zasłodzą na amen...
no i jak powiedziałam przyszłam się tu zrelaksować...a co widzę...HORMONY BUZUJĄCE!!! HEHE... i tak sobie czytam i w sumie nie kumam już nic o co komu chodzi ale jedno jest pewne...nie mam połowy wiedzy tej co niektórzy na temat co można czego nie...i chyba w sumie mi z tym dobrze bo nie zawracam sobie głowy i żyję normalnie...bo przecież ciąża z założenia to jeden z najpiękniejszych okresów kobiety więc lepiej się nią delektować niż zamartwiać i czytać jakich tu jeszcze marchewek z jakiej uprawy nie można jeść bo coś tam...ot takie mam nastawienie w dniu dzisiejszym, że chyba sobie wieczorem lampkę wina wypiję nawet....a co tam Więc życzę wszystkim trochę pozytywnej energii w dniu dzisiejszym no i dyspensy na jakiś mały grzeszek ![]() a i jeszcze Wam powiem, że jak wczoraj się tu naczytałam o swędzącej skórze to i mnie w nocy dziś ta dolegliwość dopadła...to się nazywa siła psychiki
|
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zadomowienie
|
Pięknie wyglądasz (;
I muszę Ci powiedzieć ze masz genialne włosy! Ja nie mam co pokazywać bo nic nie widać ;p No ale u mnie dopiero za 3 dni 12 tydzień się zaczyna (; Cytat:
|
|
|
#2960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- 12 tydzień i nic nie widać...też bym tak chciała...mi jakoś 9ty leci i już część spodni w odstawkę poszły... |
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam silnie krwawić. Dziecko na razie żyje. Nie wiedzą dlaczego krwawie. Obraz z usg nie jest typowy. Leżę w szpitalu. Serce zaraz mi pęknie. Widzałam jak się rusza, macha łapkami. A ze mnie leje się krew.
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego wyglądu Włosy mam pofalowane po warkoczu, a naturalnie są proste Kolor niestety wyblakły, ale dziś idę kupić sobie farbę, to trochę rudy mi odżyje, w końcu doczekałam się 2 trymestru ps mi w 1 ciąży też długo nie było widać brzuszek, zaraz wstawię coś
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-09-01 o 15:43 |
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(( trzymaj się!!! za was ściskam z całych sił!!!!!
|
|
|
|
#2964 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż może nie tyle zmusza, co przypomina - bo ja orzechy (każde) bardzo lubię.Cytat:
Cytat:
ja na ten przykład popiłam przed chwilką leki wygazowaną, wczorajszą colą Potem przejadłam kinder niespodzianką ![]() Ah! Wybieramy się na imprezę dzisiaj i kupiłam słynną Bavarię! Zobaczymy czy smakuje jak pisałyście Już mnie korci, żeby spróbować ale może do wieczora wytrzymam![]() Kurka, ja dzisiaj też jakaś nabuzowana energią. Czekam do godziny ZERO (mniej więcej pojawia się 14-16) kiedy padnę na buzię i mnie przymuli... jak na razie góry bym przenosiła gołymi rękoma.
|
|
|
|
#2965 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Wtajemniczenie
|
Będzie dobrze, myśl pozytywnie!
|
|
|
#2967 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
23.11.2010 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2012-09-01 o 15:36 |
|||
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też chyba sobie załatwię maseczkę, bo te farby faktycznie śmierdzą. ps zdjęcia z końmi skasowałam, bo kiedyś pewna laska po kopiowała moje zdjęcia i wstawiła jako swoje, że to niby ona na fotkach.
|
|
|
|
#2970 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja bardzo szybko po ślubie chciałam myśleć o dziecku, ale mąż nie chciał, nie był jeszcze gotowy, więc czekaliśmy. potem pojawiły się problemy, więc i tak nie mogliśmy myśleć o dziecku, aż mąż sam zaczął mówić, że chce mieć dziecko. nie wyobrażam sobie sytuacji, że jedno chce, drugie nie. Cytat:
my też na ślub prosiliśmy o książki zamiast kwiatów, ale nie dostaliśmy żadnych odnoszących się do ciąży/dzieci. w ogóle..część książek była dana tak na odczepnego, jakby ktoś w ogóle nie pomyślał i skupił się tylko na tym, żeby coś dać, nie ważne co. ale było kilka fajnych książek. z kwiatów nic by nie zostało. odnośnie "w oczekiwaniu na dziecko" to rzeczywiście niektóre informacje jak na naszą rzeczywistość są bardzo odrealnione. ja dopiero zaczynam czytać, ale natknęłam się np. na info, że już minęły czasy, kiedy kobieta przechodziła z oddziału na oddział, z sali na salę w trakcie pobytu w szpitalu w czasie porodu, bo teraz od początku do końca przebywa na jednej sali, która jest jednocześnie przedporodowa, porodowa i poporodowa. w odniesieniu do polskich szpitali ma się to nijak. ale mimo wszystko warto poczytać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja się nie pokażę, w porównaniu z Tobą WCALE nie mam biustu Cytat:
_____________ ja dziś mam za sobą pierwszy dzień w pracy po wakacjach, ale krótki. jutro już normalnie, 8 godzin, do tego mega sajgon. ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Ciekawe jak tam Kathe (?) nie jestem pewna czy dobrze nick napisałam. Dzisiaj ma ślub, bardzo się martwiła. |
|||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

DD żart dnia. Widzę, że już niezłe loty 

prawie nigdy tak nie jadamy, więc niezła odmiana dla nas.

buuuu 

za was ściskam z całych sił!!!!!
ja na ten przykład popiłam przed chwilką leki wygazowaną, wczorajszą colą