Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-01, 20:10   #2911
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Oglądałam dzisiaj "Misja Martyna", czy jakoś tak. Zastanowiło mnie, czy ona ma piersi zrobione. Była bez biustonosza, sutki jej sterczały, w ogóle te piersi takie jędrne i sterczące miała, a kobietka przecież 38-letnia i dziecko chyba ma. Jakiś rok temu podczas innego jej programu (a było akurat o operacjach plastycznych w Brazylii) mówiła, że ma naturalne. Trudno mi w to uwierzyć.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Toniu, tam piszą, że trzeba je długo i dokładnie płukać. Może za krótko płukałaś
Stary 2012-09-01, 20:15   #2912
tonia87
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

i trochę jadą octem

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Toniu, tam piszą, że trzeba je długo i dokładnie płukać. Może za krótko płukałaś
ale w dotyku były takie jakby było spłukane więc nie wiem. pewnie źle spłukałam

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

idę płukać jeszcze raz
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 20:18   #2913
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
i trochę jadą octem

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

ale w dotyku były takie jakby było spłukane więc nie wiem. pewnie źle spłukałam

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

idę płukać jeszcze raz
A może ta maska nie nadaje się do każdego rodzaju włosów. Mya chyba też nie była zadowolona.
Stary 2012-09-01, 20:34   #2914
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
A może ta maska nie nadaje się do każdego rodzaju włosów. Mya chyba też nie była zadowolona.
zobaczymy ale chyba też błąd zrobiłam, bo na początku płukałam ciepłą wodą
Stary 2012-09-01, 20:44   #2915
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
hmmm.... zmyłam, włosy mi się trochę pokołtuniły... ale możliwe, że źle spłukałam. na zdjęciach lipa bo po wyglądają na zdjęciach dużo gorzej niż przed ale to kwestia fotografa... mamusia i tylko się zdenerwowałam

wyglądają na zdrowsze i takie jakby lśniące ale w dotyku jakby przesuszone były... mam mieszane uczucia

lepsze włosy mam po tej odżywce WAX
Ja po zmyciu nalozylam kropelke jedwabiu do wlosow i bylo cudnie A ten najfajniejszy efekt jest jak wlosy wyschna
Stary 2012-09-01, 20:58   #2916
anika75
Zadomowienie

Dziewczyny, pytanko mam - gdzie mogę kupić nakładki silikonowe na sutki, ale oprócz allegro
Stary 2012-09-01, 21:19   #2917
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, pytanko mam - gdzie mogę kupić nakładki silikonowe na sutki, ale oprócz allegro
pewnie w większości sklepów z bielizną

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja po zmyciu nalozylam kropelke jedwabiu do wlosow i bylo cudnie A ten najfajniejszy efekt jest jak wlosy wyschna

ja suszarką suszyłam

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

tak więc..... jak dla mnie LIPA drogie panie, LIPA

włosy poplątane, mam wrażenie jakby były przesuszone (takie w dotyku nieciekawe). nie wiem, może coś źle zrobiłam ale ja nie polecam
Stary 2012-09-01, 21:26   #2918
anika75
Zadomowienie

Cytat:
pewnie w większości sklepów z bielizną

ja suszarką suszyłam

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

tak więc..... jak dla mnie LIPA drogie panie, LIPA

włosy poplątane, mam wrażenie jakby były przesuszone (takie w dotyku nieciekawe). nie wiem, może coś źle zrobiłam ale ja nie polecam
W kilku sklepach pytałam i nie było . Na allegro nie chcę, bo moja wścibska bratowa zna mój nick i wiem, że czasem przegląda sobie, co kupiłam . Wiem, bo jakiś czas temu byłam u niej i chciałam coś jej na allegro pokazać. Gdy logowałam się na jej komputerze, mój nick wyskoczył przy pierwszej literce. Zrobiła się tylko czerwona, a ja głupia udałam, że nic nie zauważyłam. A jak wiecie ukrywam swoje cycki, więc dmucham na zimne . No chyba, że za pobraniem kupię, ale drożej wychodzi.

Toniu, Ty masz zdrowe włoski, przynajmniej na zdjęciach tak wyglądają, więc może i taka kuracja nie dla Ciebie . Nadmiar dobrego czasem szkodzi . Sama nie wiem, jutro się przekonam. Mam słabe, cienkie włosy i liczę na to, że będą lepiej wyglądały
Stary 2012-09-01, 21:55   #2919
ibogaina
Raczkowanie

Olivka, wiesz trochę o tej asymetrii czytałam. Wymierzyłam sama swoje piersi - sutki są na równej wysokości, a brodawki tej samej wielkości. Może przesadziłam z tą różnicą, wróciłam z zakupów bieliźnianych i byłam kompletnie przybita, bo niczego nie mogłam dobrać. Myślę, że między piersiami mam ok. jednego rozmiaru różnicy, może 1.5. Strasznie boję się wizji podwieszania, bo nie podoba mi się cięcie wokół brodawki ani wzdłuż piersi. Dlatego chciałabym dobrać idealnie lekarza, a nie rzeźnika, który po prostu napcha mi plastiku pod mięsień. Teraz sporo schudłam (15kg) i ta asymetria wciąż jest mocno widoczna, niemniej wiem, że implant będzie gdzie upchnąć.

Dziewczyny, ja wiem, że może wyrwę się przed szereg, ale mam też problem z włosami, bo są cienkie, łamliwe itd. Osobiście używam raz w tygodniu kuracji Kerastase: ampułka + booster, koszt ok. 35pln, ale efekt naprawdę mnie zadowala. Mieszam sobie różne przeznaczenia np. bardzo lubię zestaw nawilżenie z odbudową. Wygląda to tak:

http://allegro.pl/kerastase-oleo-fus...574336536.html

http://allegro.pl/kerastase-booster-...574336543.html

Gdybyście miały jakieś porady dotyczące asymetrii - wchłonę wszystko. Pozdrawiam!

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Oglądałam dzisiaj "Misja Martyna", czy jakoś tak. Zastanowiło mnie, czy ona ma piersi zrobione. Była bez biustonosza, sutki jej sterczały, w ogóle te piersi takie jędrne i sterczące miała, a kobietka przecież 38-letnia i dziecko chyba ma. Jakiś rok temu podczas innego jej programu (a było akurat o operacjach plastycznych w Brazylii) mówiła, że ma naturalne. Trudno mi w to uwierzyć.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Anika, wiesz, że ja też się kiedyś nad tym głęboko zastanawiałam?! Bo Martyna niby taka, że w błocie, górach, etc., ale te piersi to ma w dziwnie dobrym stanie. Pamiętam jak miała sesję do Playboy'a i opowiadała w którymś z wywiadów, że ma swoje naturalne piersi, co można sprawdzić na zdjęciach - kiedy się schylała piersi "wisiały"...

http://pu.i.wp.pl/k,MzA5NzE0MjUsMjkzMDM=,f,M.W_1

http://www.theplace.ru/photos/photo_eng.php?id=28183

(widać bliznę pod prawą piersią? )

Edytowane przez ibogaina
Czas edycji: 2012-09-01 o 22:06
ibogaina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 22:18   #2920
anika75
Zadomowienie

Ibogainko, ja miałam dużą asymetrię . Większa pierś była w rozmiarze C, mniejsza to takie A/B. Sutki miałam na różnych wysokościach. W dodatku prawa pierś była wyżej, lewa niżej. Kupowałam biustonosze w rozmiarze 65C i w tę mniejszą pierś pakowałam wkładkę. Piersi robiłam u dr E.S. w Gdańsku. Asymetria sutków nadal jest widoczna, ale dr mówiła, że się wyrównają, co prawda nie idealnie, ale będą w miarę równe. Nie spodziewałam się cudu, bo z moją wyjściówką byłoby pewnie potrzebne podwieszanie lewej piersi. Na szczęście obyło się bez tego. Piersi są na równej wysokości, wyglądają super, a gdy sutki się troszkę wyrównają to będę skakać ze szczęścia, chociaż właściwie i tak skaczę. Jest o niebo lepiej niż było i to była najlepsza decyzja w moim życiu .

A Olivka pisała o mnie , tak Olivko?

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-09-01 o 22:32
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 22:20   #2921
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Toniu, Ty masz zdrowe włoski, przynajmniej na zdjęciach tak wyglądają, więc może i taka kuracja nie dla Ciebie . Nadmiar dobrego czasem szkodzi . Sama nie wiem, jutro się przekonam. Mam słabe, cienkie włosy i liczę na to, że będą lepiej wyglądały
no przyznam, że nie narzekam na nie czasem mi się tam coś rozdwoi ale rzadko
Stary 2012-09-01, 22:24   #2922
anika75
Zadomowienie

No moim zdaniem ma zrobione i w sumie ją rozumiem, że się nie przyznaje . Ale mamy wprawne oko, coooo?
Stary 2012-09-01, 22:28   #2923
ibogaina
Raczkowanie

Cytat:
Iboainko, ja miałam dużą asymetrię . Większa pierś była w rozmiarze C, mniejsza to takie A/B. Sutki miałam na różnych wysokościach. W dodatku prawa pierś była wyżej, lewa niżej. Kupowałam biustonosze w rozmiarze 65C i w tę mniejszą pierś pakowałam wkładkę. Piersi robiłam u dr E.S. w Gdańsku. Asymetria sutków nadal jest widoczna, ale dr mówiła, że się wyrównają, co prawda nie idealnie, ale będą w miarę równe. Nie spodziewałam się cudu, bo z moją wyjściówką byłoby pewnie potrzebne podwieszanie lewej piersi. Na szczęście obyło się bez tego. Piersi są na równej wysokości, wyglądają super, a gdy sutki się troszkę wyrównają to będę skakać ze szczęścia, chociaż właściwie i tak skaczę. Jest o niebo lepiej niż było i to była najlepsza decyzja w moim życiu .

A Olivka pisała o mnie , tak Olivko?
Aniko, dziękuję za odpowiedź. No to mamy podobną różnicę, przepraszam - miałyśmy. Gratuluję! Piersi są moim kompleksem od zawsze, praktycznie od momentu, w którym się pojawiły. Każdy mój chłopak niby nie przywiązywał do tego uwagi, ale jakoś też szczególnie nie cieszyło go, że nie chcę ściągnąć stanika, a jak już ściągnęłam... Nie chcę ciąć wokół brodawek piersi, bo mimo wszystko liczę na to, że może kiedyś będę mieć dziecko (póki co mam 30 lat i zero faceta, ale może kiedyś... ), a wyczytałam, że cięcie wokół brodawki oznacza nacięcie gruczołu, co z kolei uniemożliwia karmienie piersią. Nie spodziewam się też nie-wiadomo-jakich efektów operacji, chciałabym tylko móc w końcu śmiało wyjść na plażę, bez obaw, że wysunie mi się wkładka itp. Chciałabym pewnie ściągnąć stanik przy facecie... Strasznie mnie to męczy. No i chciałabym w końcu ubrać stanik, który by mnie nie męczył, nie wpijał się, nie był usztywniany. Takie proste przyziemne rzeczy...

A co do piersi Martyny i wszystkich innych zrobionych piersi - w zupełności to rozumiem, bo wiem jak moje "cuda" utrudniają mi życie oraz pożycie. A Martyna jest fajna nawet ze sztucznymi cyckami.

Edytowane przez ibogaina
Czas edycji: 2012-09-01 o 22:31
Stary 2012-09-01, 22:28   #2924
anika75
Zadomowienie

Cytat:
no przyznam, że nie narzekam na nie czasem mi się tam coś rozdwoi ale rzadko
I po płukaniu nadal lipa? W takim razie ciesz się, że masz piękne, zdrowe włosy, którym nie potrzeba dodatkowego wzmocnienia
Stary 2012-09-01, 22:51   #2925
klaudeczka2010
Zadomowienie

KOCAHNE MOJE WPADŁAM tylko powiedzieć papapapaapapap!!!zmykazm zaraz jaki ANNE..ona pewnie już drina pod palmą wypiła

ASIEK gratulacje..2 roboty to i kasiorki więcej a kiedy operacja,już wiesz???

LITALLEYA no ja o nikim nie zapominam

GWEN jakbyśmy mieszkały blisko siebie to pobiegałybyśmy razemw grupie raźniej,ale z tego co wiem w ogóle to jogging jest barrdzo korzystny

HORO gratuluję ...ale cudaa,awans na macierzyńskimcie szę się że mała spokojna i mamusia szczęśliwa:cm ok:idę ją zobaczyć bo cholera czasu nie miałam!!!

IBOGINA witajpogadamy jak wrócę,za 2tyg

bo kochane zamykam kompa i 2 godz mam snu do 1:00 a o 2 mamy być na lotnisku..a mamy 30min na dojechanie.....wszystko spakowane a ja siedzę jak na szpilkach,wypiłam szklankę piwka i mi się oko zamyka,a wszyscy u mnie śpią więc i ja powinnam!!!
odezwę się z wyspya zaraz potem zapodam zdjęcia!!!

a jeszcze muszę wam napisać że mam listę do pakowania ,tą samą od 2 lat,trochę już nieaktualna...bo mam tam napisane co zabrać-Wiadomo....i jeden pkt to WKŁADKI DO BIUSTONOSZA!!ha ha ha..jakże miło było mi to grubą krechą skreślić dziś

BUZIAKI KOCHANE WSZYSTKIE!!!I JOASI JAK WRÓCISZ..CAŁUJĘ!!!!!!!!!! !!!stęskniłam się

PAPAPAPA

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-09-01 o 22:54
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 23:00   #2926
ibogaina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
a jeszcze muszę wam napisać że mam listę do pakowania ,tą samą od 2 lat,trochę już nieaktualna...bo mam tam napisane co zabrać-Wiadomo....i jeden pkt to WKŁADKI DO BIUSTONOSZA!!ha ha ha..jakże miło było mi to grubą krechą skreślić dziś
Klaudeczka, oj jak ja Ci tego punktu zazdroszczę. Będę czekała na Ciebie z niecierpliwością. Udanego wypoczynku!
Stary 2012-09-02, 09:29   #2927
zabulek1
Wtajemniczenie

Witam sie w ten upalny , niedzielny poranek

KLAUDUS pewnie juz grzejesz tylek, wiec zycze Ci udanego urlopu Wracaj wypoczeta, opalona i zadowolona
Stary 2012-09-02, 09:34   #2928
horo_2
Zadomowienie

Hej dziewczynki
Witam się z rana.... wieczorkiem nie dałam rady już nic skrobnąć ... TZ-a nie było, a ogarnąć, wykąpać, nakarmić i położyć spać moją "zgraję" to teraz nie lada wyczyn ... aż sama z siebie jestem dumna

a co do włosków, to ja swoje też mam bardzo suche i szukam czegoś skutecznego do silnego nawilżenia ich

Klauduś,
wspaniałego wypoczynku

Olivko,
wymarzoną pracę na pewno będziesz miała .. jeśli nawet nie od razu po studiach, to kiedyś na pewno ... ja na swoją czekałam dłuuuugoooo

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:45   #2929
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Dzien dobry kobitki
ja tylko wpadlam sie przywitac i dac buzi
bo pobalowalam wczoraj i ledwo zyje, nawet jesc mi sie nie chce tylko pije hehehe
Gratuluje Horo awansu no i wszystkiego naj z okazji 3 rocznicy cycuszkow
ja tez czekam na awans juz taki na 100% bo poki co sie tylko douczam do tego managera
Stary 2012-09-02, 09:52   #2930
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
Dzien dobry kobitki
ja tylko wpadlam sie przywitac i dac buzi
bo pobalowalam wczoraj i ledwo zyje, nawet jesc mi sie nie chce tylko pije hehehe
Gratuluje Horo awansu no i wszystkiego naj z okazji 3 rocznicy cycuszkow
ja tez czekam na awans juz taki na 100% bo poki co sie tylko douczam do tego managera
dziękuję
u mnie to taki niespodziewany... pewnie, zeby mi do głowy nie przyszło skorzystać z urlopu wychowawczego
ale się bardzo cieszę

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 10:34   #2931
ibogaina
Raczkowanie

Horo, jestem tu nowa, ale pozwolę sobie pogratulować awansu, piersiom życzyć najlepszego i jeszcze wielu lat... I podziwiam Cię, że sama dajesz sobie radę z czwórką dzieci.
Stary 2012-09-02, 10:54   #2932
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=anika75;36265239]W kilku sklepach pytałam i nie było . Na allegro nie chcę, bo moja wścibska bratowa zna mój nick i wiem, że czasem przegląda sobie, co kupiłam . Wiem, bo jakiś czas temu byłam u niej i chciałam coś jej na allegro pokazać. Gdy logowałam się na jej komputerze, mój nick wyskoczył przy pierwszej literce. Zrobiła się tylko czerwona, a ja głupia udałam, że nic nie zauważyłam. A jak wiecie ukrywam swoje cycki, więc dmucham na zimne . No chyba, że za pobraniem kupię, ale drożej wychodzi.

anik to polecam zalozenie nowego konta na meza na przykladja kupowalam wlasnie przez alegro ale jeszcze ich nie uzywalam od 10 mam nosic juz stanik to je wtedy wyprobuje sa takie przyklejane...jak wroce do pracy jesienia oj beda bardzo potrzebne kurde chyba 5 bluz bede nosic jak te nakladki sie nie sprawdza ach te wiedzmy wscibskie!!!wspolczuje

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

horo wlasnie ja tez gratuluje awansu i calej wspanialej czworki ,wesolo pewnie masz

ibogaina a bylas juz na konsultacji??idz smialo

anik to ja czekam jeszce na Twoje relacje z laminowania hehe i wtedy zaczne szukac zelatyny anik spisz juz na boku???

klaudek i annee udanych wakacji czekam na foty

ostatnio raz sie na chwile polozylam na na bok i teraz maz mowi ze w nocy tez tak spieno niby juz moge ale dalej sie boje hehheno nie kontroluje tego w nocy choc jak wstaje to polamana jak cholera juz chyba wygodneij bylo na plecach odzwyczailam sie spac na boku i juz plecy lezac na wznak przestaly bolec
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 11:19   #2933
ibogaina
Raczkowanie

Kasik, ciągle zbieram się w sobie, żeby wybrać się na konsultację. Tutaj na miejscu operuje doktor T.K., czytałam komentarze na jego temat - prawie wszystkie pozytywne. Jedyne co mnie powstrzymuje to wstyd. Iść do obcego faceta i opowiadać mu o cyckach? Co więcej musiałabym się pewno rozebrać, a to już nie tak fajnie... :/
Stary 2012-09-02, 11:25   #2934
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Witam się z rana.... wieczorkiem nie dałam rady już nic skrobnąć ... TZ-a nie było, a ogarnąć, wykąpać, nakarmić i położyć spać moją "zgraję" to teraz nie lada wyczyn ... aż sama z siebie jestem dumna

a co do włosków, to ja swoje też mam bardzo suche i szukam czegoś skutecznego do silnego nawilżenia ich
Ja teraz u mojej fryzjerki zamawiam ta odzywke http://www.amway.in/Shopping/Product...&ctg=Satinique i juz nie zmienie na zadna inna I z tej samej serii to serum https://www.amwayshopping.com/amways...uctBrandId=436
Musisz sama sprubowac i zobaczysz jakie cuda to zdziala na Twoje wlosy Ja to serum mam na rok, wiec jest wydajne, a odzywke zamowilam 3 tygodnie temu, uzywam ciagle i prawie nic nie ubylo heh
Stary 2012-09-02, 11:49   #2935
Gipsy
Raczkowanie

Hej dziewczynki

Podczytuję was cały czas ale czasu ostanio mniej na pisanie, niestety... Także grupowo gratuluję awansów, bobasów i innych sukcesów

A wiecie co włosom najlepiej robi? Nie męczenie ich suszeniem, prostowaniem i dużą ilością kosmetyków do stylizacji. Ja ograniczam się do ich mycia, odżywki używam raz na ruski rok a włosy mam naprawdę zdrowe i fryzjerki zawsze się nimi zachwycają.

Cytat:
Napisane przez ibogaina Pokaż wiadomość
ciągle zbieram się w sobie, żeby wybrać się na konsultację. Tutaj na miejscu operuje doktor T.K., czytałam komentarze na jego temat - prawie wszystkie pozytywne. Jedyne co mnie powstrzymuje to wstyd. Iść do obcego faceta i opowiadać mu o cyckach? Co więcej musiałabym się pewno rozebrać, a to już nie tak fajnie... :/
Ej, to nie obcy facet - to lekarz. Dla niego to chleb powszedni więc nie ma się czego wstydzić. Jak myślisz poważnie o operacji, to i tak Cię to nie ominie więc trzeba się przełamać
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:01   #2936
ibogaina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Ej, to nie obcy facet - to lekarz. Dla niego to chleb powszedni więc nie ma się czego wstydzić. Jak myślisz poważnie o operacji, to i tak Cię to nie ominie więc trzeba się przełamać
Gipsy, ja to doskonale rozumiem, ale wiesz... piersi, obcy facet etc. Niemniej do wizyty jest mi bliżej, jak dalej. I jestem niemal już zdecydowana. Jedyne czego się boję to to, że dr mi powie, że nic się nie da zrobić albo że trzeba będzie ciąć wzdłuż piersi i obcinać brodawki. To chyba nazywa się podwieszaniem biustu? Tak? Cholernie się tego boję, bo sobie nie wyobrażam, że najpierw ktoś miałby mnie pokroić, a potem poskładać - zupełnie jak Frankenstein swojego potwora. No i blizny są widoczne, pewno większy problem z gojeniem... Hm... Nie wyobrażam sobie tego.

Właśnie, Dziewczyny, czy któraś z Was miała robiony taki zabieg podwieszania piersi? Jak to się potem goi? Efekt wart jest cierpienia?
Stary 2012-09-02, 12:06   #2937
gwendolinka
Zadomowienie

ibogaina.... ci lekarze to już tyle cycków widzieli że podejrzewam że im to chyba nie robi żadnej różnicy, czy to ręka czy to cycki, czy to nos... Materiał do pracy i tyle. Lepiej się pozdząć tych "głupich" myśli i na konsultacje idź nastawiona pozytywnie i z odwagą i pogadaj z lekarzem otwarcie, żeby sie dobrze zrozumiec.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:11   #2938
ibogaina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
ibogaina.... ci lekarze to już tyle cycków widzieli że podejrzewam że im to chyba nie robi żadnej różnicy, czy to ręka czy to cycki, czy to nos... Materiał do pracy i tyle. Lepiej się pozdząć tych "głupich" myśli i na konsultacje idź nastawiona pozytywnie i z odwagą i pogadaj z lekarzem otwarcie, żeby sie dobrze zrozumiec.

Gwen, hehe, dzięki. A Ty w ogóle to b. młoda jesteś (czytam ten wątek od początku VII części), nie bałaś się robić sobie biustu? Ja się boję szalenie wszelkich powikłań. I zawsze sobie tłumacze wszystko tym, że teraz to przynajmniej wiem jak to wszystko wygląda, a potem... Niemniej po tym jak schudłam i piersi mi zmalały, przez co asymetria jest mocno widoczna, od operacji powstrzymałby mnie tylko mus zrobienia podwieszania.
Stary 2012-09-02, 12:14   #2939
dziunia777
Raczkowanie

Dziewczyny probuje pisac tu od chyba miesiaca na jedno pytanie na odpowiedzi juz nie licze ale mam nadzieje ze moze teraz sie uda bo mam wiekszy problem niz miesiac temu Czy wakacje w tropikach dwa miesiace po operacji to nie za szybko? Na odwolanie za pozno operacja zaklepana i wakacje oplacone czy dwa miesiace po operacji bede mogla plywac w morzu i opalac sie w bikini????? blagam o pomoc bo tak bardzo sie boje czy dobrze zrobilam czy to nie za syzbko? i jakie wybieracie ciecie wokol brodawki czy pod piersiami? czy rzeczywiscie po jakims czasie ciecie pod biustem robi sie niwidoczne? moze NIEBIOSA sprawia ze w koncu pojawi sie moj komentarz!
dziunia777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:41   #2940
ibogaina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dziunia777 Pokaż wiadomość
Dziewczyny probuje pisac tu od chyba miesiaca na jedno pytanie na odpowiedzi juz nie licze ale mam nadzieje ze moze teraz sie uda bo mam wiekszy problem niz miesiac temu Czy wakacje w tropikach dwa miesiace po operacji to nie za szybko? Na odwolanie za pozno operacja zaklepana i wakacje oplacone czy dwa miesiace po operacji bede mogla plywac w morzu i opalac sie w bikini????? blagam o pomoc bo tak bardzo sie boje czy dobrze zrobilam czy to nie za syzbko? i jakie wybieracie ciecie wokol brodawki czy pod piersiami? czy rzeczywiscie po jakims czasie ciecie pod biustem robi sie niwidoczne? moze NIEBIOSA sprawia ze w koncu pojawi sie moj komentarz!
Dziunia, ja niestety nie jestem w stanie Ci pomóc, ale chętnie dowiem się gdzie będziesz się operwała...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości