|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Oglądałam dzisiaj "Misja Martyna", czy jakoś tak. Zastanowiło mnie, czy ona ma piersi zrobione
. Była bez biustonosza, sutki jej sterczały, w ogóle te piersi takie jędrne i sterczące miała, a kobietka przecież 38-letnia i dziecko chyba ma. Jakiś rok temu podczas innego jej programu (a było akurat o operacjach plastycznych w Brazylii) mówiła, że ma naturalne. Trudno mi w to uwierzyć.---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Toniu, tam piszą, że trzeba je długo i dokładnie płukać. Może za krótko płukałaś
|
#2912 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
i trochę jadą octem
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- idę płukać jeszcze raz
|
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mya chyba też nie była zadowolona.
|
|
#2914 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2916 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, pytanko mam - gdzie mogę kupić nakładki silikonowe na sutki, ale oprócz allegro
|
#2917 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja suszarką suszyłam ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- tak więc..... jak dla mnie LIPA drogie panie, LIPA ![]() włosy poplątane, mam wrażenie jakby były przesuszone (takie w dotyku nieciekawe). nie wiem, może coś źle zrobiłam ale ja nie polecam |
||
|
|
|
#2918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Na allegro nie chcę, bo moja wścibska bratowa zna mój nick i wiem, że czasem przegląda sobie, co kupiłam . No chyba, że za pobraniem kupię, ale drożej wychodzi .Toniu, Ty masz zdrowe włoski, przynajmniej na zdjęciach tak wyglądają, więc może i taka kuracja nie dla Ciebie . Nadmiar dobrego czasem szkodzi . Sama nie wiem, jutro się przekonam. Mam słabe, cienkie włosy i liczę na to, że będą lepiej wyglądały
|
|
#2919 | |
|
Raczkowanie
|
Olivka, wiesz trochę o tej asymetrii czytałam. Wymierzyłam sama swoje piersi - sutki są na równej wysokości, a brodawki tej samej wielkości. Może przesadziłam z tą różnicą, wróciłam z zakupów bieliźnianych i byłam kompletnie przybita, bo niczego nie mogłam dobrać. Myślę, że między piersiami mam ok. jednego rozmiaru różnicy, może 1.5. Strasznie boję się wizji podwieszania, bo nie podoba mi się cięcie wokół brodawki ani wzdłuż piersi.
![]() ![]() Dlatego chciałabym dobrać idealnie lekarza, a nie rzeźnika, który po prostu napcha mi plastiku pod mięsień. Teraz sporo schudłam (15kg) i ta asymetria wciąż jest mocno widoczna, niemniej wiem, że implant będzie gdzie upchnąć. Dziewczyny, ja wiem, że może wyrwę się przed szereg, ale mam też problem z włosami, bo są cienkie, łamliwe itd. Osobiście używam raz w tygodniu kuracji Kerastase: ampułka + booster, koszt ok. 35pln, ale efekt naprawdę mnie zadowala. Mieszam sobie różne przeznaczenia np. bardzo lubię zestaw nawilżenie z odbudową. Wygląda to tak: http://allegro.pl/kerastase-oleo-fus...574336536.html http://allegro.pl/kerastase-booster-...574336543.html Gdybyście miały jakieś porady dotyczące asymetrii - wchłonę wszystko. Pozdrawiam! ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Anika, wiesz, że ja też się kiedyś nad tym głęboko zastanawiałam?! Bo Martyna niby taka, że w błocie, górach, etc., ale te piersi to ma w dziwnie dobrym stanie. Pamiętam jak miała sesję do Playboy'a i opowiadała w którymś z wywiadów, że ma swoje naturalne piersi, co można sprawdzić na zdjęciach - kiedy się schylała piersi "wisiały"... ![]() ![]() ![]() http://pu.i.wp.pl/k,MzA5NzE0MjUsMjkzMDM=,f,M.W_1 http://www.theplace.ru/photos/photo_eng.php?id=28183 (widać bliznę pod prawą piersią? )
Edytowane przez ibogaina Czas edycji: 2012-09-01 o 22:06 |
|
|
|
|
#2920 |
|
Zadomowienie
|
Ibogainko, ja miałam dużą asymetrię
. Jest o niebo lepiej niż było i to była najlepsza decyzja w moim życiu A Olivka pisała o mnie
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-09-01 o 22:32 |
|
|
|
#2921 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czasem mi się tam coś rozdwoi ale rzadko
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Zadomowienie
|
No moim zdaniem ma zrobione i w sumie ją rozumiem, że się nie przyznaje
. Ale mamy wprawne oko, coooo?
|
#2923 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to mamy podobną różnicę, przepraszam - miałyśmy. Gratuluję! Piersi są moim kompleksem od zawsze, praktycznie od momentu, w którym się pojawiły. Każdy mój chłopak niby nie przywiązywał do tego uwagi, ale jakoś też szczególnie nie cieszyło go, że nie chcę ściągnąć stanika, a jak już ściągnęłam... ), a wyczytałam, że cięcie wokół brodawki oznacza nacięcie gruczołu, co z kolei uniemożliwia karmienie piersią. Nie spodziewam się też nie-wiadomo-jakich efektów operacji, chciałabym tylko móc w końcu śmiało wyjść na plażę, bez obaw, że wysunie mi się wkładka itp. Chciałabym pewnie ściągnąć stanik przy facecie... Strasznie mnie to męczy. No i chciałabym w końcu ubrać stanik, który by mnie nie męczył, nie wpijał się, nie był usztywniany. Takie proste przyziemne rzeczy... ![]() A co do piersi Martyny i wszystkich innych zrobionych piersi - w zupełności to rozumiem, bo wiem jak moje "cuda" utrudniają mi życie oraz pożycie. ![]() A Martyna jest fajna nawet ze sztucznymi cyckami.
Edytowane przez ibogaina Czas edycji: 2012-09-01 o 22:31 |
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2925 |
|
Zadomowienie
|
KOCAHNE MOJE WPADŁAM tylko powiedzieć papapapaapapap!!!zmykazm zaraz jaki ANNE..ona pewnie już drina pod palmą wypiła
![]() ASIEK gratulacje..2 roboty to i kasiorki więcej a kiedy operacja,już wiesz??? ![]() LITALLEYA no ja o nikim nie zapominam GWEN jakbyśmy mieszkały blisko siebie to pobiegałybyśmy razem w grupie raźniej,ale z tego co wiem w ogóle to jogging jest barrdzo korzystnyHORO gratuluję ...ale cudaa,awans na macierzyńskim cie szę się że mała spokojna i mamusia szczęśliwaIBOGINA witaj pogadamy jak wrócę,za 2tyg![]() bo kochane zamykam kompa i 2 godz mam snu do 1:00 a o 2 mamy być na lotnisku..a mamy 30min na dojechanie.....wszystko spakowane a ja siedzę jak na szpilkach,wypiłam szklankę piwka i mi się oko zamyka,a wszyscy u mnie śpią więc i ja powinnam!!! odezwę się z wyspy ![]() a jeszcze muszę wam napisać że mam listę do pakowania ,tą samą od 2 lat,trochę już nieaktualna...bo mam tam napisane co zabrać-Wiadomo.... i jeden pkt to WKŁADKI DO BIUSTONOSZA!!ha ha ha..jakże miło było mi to grubą krechą skreślić dziśBUZIAKI KOCHANE WSZYSTKIE!!!I JOASI JAK WRÓCISZ..CAŁUJĘ!!!!!!!!!! !!!stęskniłam się PAPAPAPA
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-09-01 o 22:54 |
|
|
|
#2926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Udanego wypoczynku!
|
|
|
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie w ten upalny , niedzielny poranek
KLAUDUS pewnie juz grzejesz tylek, wiec zycze Ci udanego urlopu
|
#2928 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Witam się z rana.... wieczorkiem nie dałam rady już nic skrobnąć ... TZ-a nie było, a ogarnąć, wykąpać, nakarmić i położyć spać moją "zgraję" to teraz nie lada wyczyn ... aż sama z siebie jestem dumna a co do włosków, to ja swoje też mam bardzo suche ![]() Klauduś, wspaniałego wypoczynku Olivko, wymarzoną pracę na pewno będziesz miała
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry kobitki
ja tylko wpadlam sie przywitac i dac buzi bo pobalowalam wczoraj i ledwo zyje, nawet jesc mi sie nie chce tylko pije hehehe Gratuluje Horo awansu no i wszystkiego naj z okazji 3 rocznicy cycuszkow ![]() ja tez czekam na awans juz taki na 100% bo poki co sie tylko douczam do tego managera
|
#2930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie to taki niespodziewany... pewnie, zeby mi do głowy nie przyszło skorzystać z urlopu wychowawczego ![]() ale się bardzo cieszę
|
|
|
#2931 |
|
Raczkowanie
|
Horo, jestem tu nowa, ale pozwolę sobie pogratulować awansu, piersiom życzyć najlepszego i jeszcze wielu lat...
I podziwiam Cię, że sama dajesz sobie radę z czwórką dzieci. ![]() ![]()
|
|
|
|
#2932 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=anika75;36265239]W kilku sklepach pytałam i nie było
. Na allegro nie chcę, bo moja wścibska bratowa zna mój nick i wiem, że czasem przegląda sobie, co kupiłam . No chyba, że za pobraniem kupię, ale drożej wychodzi .anik to polecam zalozenie nowego konta na meza na przyklad ja kupowalam wlasnie przez alegro ale jeszcze ich nie uzywalam od 10 mam nosic juz stanik to je wtedy wyprobuje sa takie przyklejane...jak wroce do pracy jesienia oj beda bardzo potrzebne kurde chyba 5 bluz bede nosic jak te nakladki sie nie sprawdza ach te wiedzmy wscibskie!!!wspolczuje ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- horo wlasnie ja tez gratuluje awansu i calej wspanialej czworki ,wesolo pewnie masz ibogaina a bylas juz na konsultacji??idz smialo ![]() anik to ja czekam jeszce na Twoje relacje z laminowania hehe i wtedy zaczne szukac zelatyny anik spisz juz na boku???klaudek i annee udanych wakacji czekam na foty ostatnio raz sie na chwile polozylam na na bok i teraz maz mowi ze w nocy tez tak spie no niby juz moge ale dalej sie boje hehhe no nie kontroluje tego w nocy choc jak wstaje to polamana jak cholera
|
|
|
|
#2933 |
|
Raczkowanie
|
Kasik, ciągle zbieram się w sobie, żeby wybrać się na konsultację. Tutaj na miejscu operuje doktor T.K., czytałam komentarze na jego temat - prawie wszystkie pozytywne. Jedyne co mnie powstrzymuje to wstyd. Iść do obcego faceta i opowiadać mu o cyckach?
Co więcej musiałabym się pewno rozebrać, a to już nie tak fajnie... :/
|
|
|
|
#2934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I z tej samej serii to serum https://www.amwayshopping.com/amways...uctBrandId=436Musisz sama sprubowac i zobaczysz jakie cuda to zdziala na Twoje wlosy
|
|
#2935 | |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Podczytuję was cały czas ale czasu ostanio mniej na pisanie, niestety... Także grupowo gratuluję awansów, bobasów i innych sukcesów ![]() A wiecie co włosom najlepiej robi? Nie męczenie ich suszeniem, prostowaniem i dużą ilością kosmetyków do stylizacji. Ja ograniczam się do ich mycia, odżywki używam raz na ruski rok a włosy mam naprawdę zdrowe i fryzjerki zawsze się nimi zachwycają. Cytat:
|
|
|
|
|
#2936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niemniej do wizyty jest mi bliżej, jak dalej. I jestem niemal już zdecydowana. Jedyne czego się boję to to, że dr mi powie, że nic się nie da zrobić albo że trzeba będzie ciąć wzdłuż piersi i obcinać brodawki. To chyba nazywa się podwieszaniem biustu? Tak? Cholernie się tego boję, bo sobie nie wyobrażam, że najpierw ktoś miałby mnie pokroić, a potem poskładać - zupełnie jak Frankenstein swojego potwora. ![]() ![]() No i blizny są widoczne, pewno większy problem z gojeniem... Hm... Nie wyobrażam sobie tego. Właśnie, Dziewczyny, czy któraś z Was miała robiony taki zabieg podwieszania piersi? Jak to się potem goi? Efekt wart jest cierpienia? |
|
|
|
|
#2937 |
|
Zadomowienie
|
ibogaina.... ci lekarze to już tyle cycków widzieli że podejrzewam że im to chyba nie robi żadnej różnicy, czy to ręka czy to cycki, czy to nos... Materiał do pracy i tyle. Lepiej się pozdząć tych "głupich"
myśli i na konsultacje idź nastawiona pozytywnie i z odwagą i pogadaj z lekarzem otwarcie, żeby sie dobrze zrozumiec.
|
#2938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gwen, hehe, dzięki. A Ty w ogóle to b. młoda jesteś (czytam ten wątek od początku VII części), nie bałaś się robić sobie biustu? Ja się boję szalenie wszelkich powikłań. I zawsze sobie tłumacze wszystko tym, że teraz to przynajmniej wiem jak to wszystko wygląda, a potem... Niemniej po tym jak schudłam i piersi mi zmalały, przez co asymetria jest mocno widoczna, od operacji powstrzymałby mnie tylko mus zrobienia podwieszania.
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny probuje pisac tu od chyba miesiaca na jedno pytanie na odpowiedzi juz nie licze ale mam nadzieje ze moze teraz sie uda bo mam wiekszy problem niz miesiac temu
Czy wakacje w tropikach dwa miesiace po operacji to nie za szybko? Na odwolanie za pozno operacja zaklepana i wakacje oplacone czy dwa miesiace po operacji bede mogla plywac w morzu i opalac sie w bikini????? blagam o pomoc bo tak bardzo sie boje czy dobrze zrobilam czy to nie za syzbko? i jakie wybieracie ciecie wokol brodawki czy pod piersiami? czy rzeczywiscie po jakims czasie ciecie pod biustem robi sie niwidoczne? moze NIEBIOSA sprawia ze w koncu pojawi sie moj komentarz!
|
|
|
|
#2940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

. Była bez biustonosza, sutki jej sterczały, w ogóle te piersi takie jędrne i sterczące miała, a kobietka przecież 38-letnia i dziecko chyba ma. Jakiś rok temu podczas innego jej programu (a było akurat o operacjach plastycznych w Brazylii) mówiła, że ma naturalne. Trudno mi w to uwierzyć.

. Mya chyba też nie była zadowolona.
ale chyba też błąd zrobiłam, bo na początku płukałam ciepłą wodą 

.
Teraz sporo schudłam (15kg) i ta asymetria wciąż jest mocno widoczna, niemniej wiem, że implant będzie gdzie upchnąć. 

), a wyczytałam, że cięcie wokół brodawki oznacza nacięcie gruczołu, co z kolei uniemożliwia karmienie piersią. Nie spodziewam się też nie-wiadomo-jakich efektów operacji, chciałabym tylko móc w końcu śmiało wyjść na plażę, bez obaw, że wysunie mi się wkładka itp. Chciałabym pewnie ściągnąć stanik przy facecie... Strasznie mnie to męczy. No i chciałabym w końcu ubrać stanik, który by mnie nie męczył, nie wpijał się, nie był usztywniany. Takie proste przyziemne rzeczy...
cie szę się że mała spokojna i mamusia szczęśliwa