|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
A my trochę porządku dziś w mieszkaniu robiliśmy, porządkowanie szafy i mebli w salonie i porządku w sypialni. Teraz leżę i nic mi się nie chce. Miałam zrobić jeszcze gyrosa, ale totalnie nie mam już siły.
Mi jak siedzę za dlugo przed komputerem to mi brzuszek twardnieje, więc mam ograniczać siedzenie maksymalnie. |
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie siedzieć to co ? chodzić czy raczej leżeć lepiej??
Kurczę siedziałam dosyć ciepło ubrana i mi się teraz jakoś gorąco zrobiło, przebrałam się i czekam aż ze mnie zejdzie - ale już wkręt mam, że może wysokie ciśnienie? (nigdy nie miałam wysokiego) Ale nie puchnę ani nic, tylko uczucie gorąca. |
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
to wrzucam zdjecie brzuszka - 19 tydzien, sorki ze w pizamce
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam to ciasto Banoffee - bardzo proste i szybkie, bez pieczenia
Siedzi w lodówce, TŻ już najchętniej by zjadł.
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko - chyba nie w temacie jestem - podrzuć przepis
|
|
|
|
#459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nieszkodzi Podobne mamy brzuchy![]() Trzeba jakieś buty kupić na jesień... Any idea? Może coś kupowałyście albo się Wam rzuciło w oczy?Aha i szukając lekkiego wózka trafiłam na takie coś: http://allegro.pl/wozek-3-w-1-hitree...600238020.html Całkiem nieźle się prezentuje
|
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Mi brzuch zaczyna sie nisko (okolice pepka) - na chlopca?
Raczej nie czuje zadnych boli przy zginaniu sie czy siedzeniu w pozycji pochylonej, ale i tak staram sie tego za czesto nie robic. |
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!! Muusze wam napisac! Moj Dawid dzis mi sie oswiadczyl!!
Normalnie pojechalismy na domowke do jego przyjaciela a w pewnym momencie zamieszanie on mowi cos o slubie ze juz ustalone ale ja nigdy oficjalnie sie nie zgodzilam i kleka i pyta sie mnie czy za niego wyjde! Ja sie zgadzam placze klekam kolo niego i nagle fajewerki! No masakra nic do mnie nie docieralo.... Ale jestem szczesliwa!
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
bookeh, super, gratulacje!
![]() To wczesniej planowaliscie slub bez oswiadczyn?
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pierscionka mialo nie byc ze wzgleddow ekonomicznych. A tu TAKA niespodzianka
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje!
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
bookeh, fajnie, ze TZ sie postaral - to mile zaskoczenie dla Ciebie
![]() Pustki tu dzis ![]() Ja tez sie zbieram, bo jestem wyjatkowo zmeczona. Jeszcze kilka miesiecy temu w zyciu by mi nie przyszlo do glowy, ze sobotni wieczor spedze w domu :P |
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh, super
gratuluje i jaka oprawa byla!
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki,
Ja wpadłam tylko na chwilę, chociaz może zaraz nadrobie dzisiejszy dzien bo mój tzt troche popił %% więc może usnie, ale w skrócie, mój dzien- pojechaliśmy rano na targ, po sklepach, kupiłam dzidzi 3 body ... pozniej do tzta rodzicow, ale sie nazarłam jak glupia jakas.... poza tym, tzta siostra chce nam dać wozek, ale sama gondole bez spacerówki tzn pozyczyc, itp itd, troche sie wkurzylam bo chcialam sobie kupic 3 in 1 .. no ale pozniej rozwine tą mysl... poza tym teraz wracałam i fotoradar mi zrobił słitfocie
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, dopiero wrocilismy po calym dniu, jestem tak niemozliwie zmeczona, ze az mi sie w glowie kreci.
Bokeh serdeczne gratulacje!!! Takie zareczyny niespodzianka to cos pieknego, super ![]() Wklejam wam pierwsze ciuszki dla Piotrusia i moj brzuchol sorki ze takie ciemne ale ciemno u nas w sypialni jak w d.... jak slonce nie swieci, a gdzie indziej nie mamy tak duzego lustra
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ŁĄAAAAAAAAAAA!!! Ale super!! gratulacje kochana ale niespodzianka ![]() Lady- ale brzusioool nice
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nie będzie niespodzianki, bo wiem, że TŻ oświadczy mi się w tym tygodniu - pierścionek odbieramy od jubilera w poniedziałek... Także spodziewam się tego w najbliższym czasie. No cóż, to nic. Lady, śliczny ten Twój brzusio. Dzisiaj przyjechała do mnie przyjaciółka, bo na ulicy, na której mieszkamy, jest festyn, tak zwane Święto Ogrodowej... No i wpadła, żeby się trochę pobawić z nami, pośmiać. Przywiozła mi kilka fajnych ubrań, w sam raz na rosnący brzuszek i nowiutkie buty na jesień (jej mama dostała od znajomej, która ma hurtownię z butami). Co prawda, rozmiar za duże, ale ładne, ciepłe i wygodne, grubsza skarpetka i będzie ok.
|
|
|
|
|
#471 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
gdybym na poprzednim mieszkaniu miała 3 pokoje, to już bym dawno Sade przeniosła do swojego...im później tym gorzej... będziesz z dwójką dzieci w jednej sypialni??? daj się wyspać Karince ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
nooo to kupiłam te ponczo http://allegro.pl/show_item.php?item=2580951531bo płaszczyk był akurat na styk jeśli chodzi o szerokość w biuście.. ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
córka miała też odczynnik rh-, więc nie dostałam. ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję
|
|
|
|
|
#473 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() bokeh Super niespodzianka Gratuluję ! Jest niedziela i zamiast sobie pospać to oczywiście musiałam się już obudzić i o dalszym śnie nie ma mowy
|
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
ilkas ja mam tak samo
nie potrafię wykorzystać wolnego do długieeego spania
|
|
|
|
#475 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dzisiaj fajna niedziela mnie czeka. Przyjechali teście na weekend, bo mieli jakąś imprezę u znajomych, więc na 11 idziemy do kina, a potem jedziemy razem do moich rodziców na obiad. Już mi się śmiać chce jak sobie pomyślę ile będzie gadania o ciąży, ciuszkach, wózkach, remoncie jak się moja mama z teściową dobiorą...
|
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
BOKEH - gratuluje!
|
#477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Shadka idzie do przedszkola...stresika mamy ;] |
|
|
|
|
#478 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pierścieniem się pochwal ![]() Cytat:
Cytat:
jak to moja córa mówi ![]() A propos, dialogi zaczyna mieć fajne ![]() http://www.dzieciologia.blogspot.com...moja-mama.html |
|||
|
|
|
#479 | |||
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kulinaria/przepis-w...anowe-z-toffee
Tylko dziewczyna tam nie pisze, żeby masło rozpuścić i rozkruszone ciastka wsypać do przestudzonego. Na takim spodzie robiłam sernik i rozpuszczałam masło. TŻ oczywiście musiał zygnąć do ciasta no i rezultat taki, że otwieram przed chwilą lodówkę, a tu trochę toffi rozlanego .... Bo kurcze nie poczeka aż się wszystko stężeje, ależ dostanie w dupsko jak wstanie ![]() Cytat:
Cytat:
Bo TŻ oświadczył się, gdy mieliśmy oficjalnie powiedzieć rodziców, że się pobieramy. Zaskoczył mnie ![]() Cytat:
|
|
#480 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36269372]Cudnie, gratuluję
![]() Pierścieniem się pochwal ![]() Kupuj 3in1, nawet jakbyś używany miała mieć - lepiej własny. Ładne i ubranka, i brzusio jak to moja córa mówi ![]() A propos, dialogi zaczyna mieć fajne ![]() http://www.dzieciologia.blogspot.com...moja-mama.html[/QUOTE] u nas też fajne teksty lecą ;] chyba muszę zacząć spisywać ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
A słuchaj odnośnie legginsów to pamiętam jak Ci pisałam, żebyś wybrała L tak jak ja...ale po przeanalizowaniu i ponoszeniu ich trochę, weź jednak lepiej M..bo są troszkę za szerokie dla mnie ![]() A i któraś z Was chciała żebym sprawdziła leggi na mojej mamie, co ma 170, więc...Lki kończą się tak na środku kostki.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

Siedzi w lodówce, TŻ już najchętniej by zjadł.

i jaka oprawa byla!
sorki ze takie ciemne ale ciemno u nas w sypialni jak w d.... jak slonce nie swieci, a gdzie indziej nie mamy tak duzego lustra 
Także spodziewam się tego w najbliższym czasie. No cóż, to nic. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Du pa jedna wielka.