Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-01, 19:20   #1141
banka26
Zakorzenienie

Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Zabijecie mnie, nie kupiłam testu
Mnie tez ja takze nie kupilam, ale z premedytacja , nie chce sie zawiesc a mysle ze jutro by bylo za wszesnie, dzisij mam 26 dc a mam 30 dniowe to tak moze w poniedzialek, ale dzisij mam nastepne objawy fasolinki moze...hehe znowu mnie mdli na maxa , do tego tak mn ie bola piersi ze stanika nie zalozylam , tak dziwnie nigdy mnie nie bola na @, i sutkow nie moge dotykac , i znowu takie pobolewania w brzuchu....
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:24   #1142
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

A u mnie dziś 30 dc, zero objawów jakichkolwiek.
Ani nie zanosi się na @ ani na fasolę.
Ale jak znam życie to @ mnie zaskoczy jutro albo w poniedziałek, nie będę się nakręcać, nie i już.
Zresztą mam w domu sajgon i mam co robić.
Jak @ nie przyjdzie w poniedziałek to będę się martwić (obstawiam jutro albo poniedziałek, bo owu była prawdopodobnie w niedzielę 19, wiec jeszcze nie ma co się nakręcać)
Stary 2012-09-01, 19:30   #1143
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Tak wiem ale taka bezczynność, żadnej reakcji z jego strony to mnie tak wkurza że szok. To jest najgorsze. Ja nie wiem on się nic nie przejmuje tym co się dzieje po prostu śpi a ja siedzę i się wkurzam. Ja mam niestety tak że sama nie lubię i nie potrafię się złościć. Ale teraz to już sama jestem tak zła że jak on nie zrobi czegoś w końcu to nie wiem Jakby czasami nie mógł po prostu pokazać że mu zależy, chciałabym tylko żeby coś zrobił żebym przestała się gniewać ale co to ja mam tego chcieć. Nie wiem jak on nie będzie chciał rozmawiać to ja nie zacznę tematu. Niestety ja też mam swoją cierpliwość i nie będę zawsze się prosić o jakąś reakcję tylko może w końcu sam na to wpadnie...
Anteria mam nadzieję, że jednak dojdziecie do jakiegoś porozumienia. Ja wiem, że nam kobietom obojętność strasznie ciężko przychodzi bo my byśmy chciały wszystkie zle sytuacje rozwiązywać TU i TERAZ Ale z facetami to tak niestety nie jest. Ja na początku z moim tez takie różne przeprawy mialam i wtedy to mi się wydawał koniec świata. Że mnie już nie kocha, itp... Ale powiem Ci, że po 7 latach związku jak sobie przypomnę tamte sytuacje to jednak stwierdzam, że z nas dwojga on byl wtedy mądrzejszy... Bo dzięki temu, że ignorował moje złości i prowokujące do sprzeczek teksty - unikneliśmy wielu niepotrzebnych kłótni i być może przykrych słów. A powiem Ci szczerze, że latwiej jednak wybaczyć to że facet nas zignorował niż to, że powiedział w złości coś bardzo przykrego. Slowa jednak bardziej bolą i wypowiedzianych się niestety nie da cofnąć... Powoli nauczyłam sie podchodzić na chlodno do różnych rzeczy. W domu oczywiście nie moglam wytrzymać gdy on był taki obojetny na mojego focha, więc nieraz bez słowa wychodziłam (licząć że się będzie martwił, że już nie wrócę) - szłam na jakiś spacer albo jechałam na zakupy lub nawet tylko obejść wszystkie sklepy ciuchowe. A jak po paru godzinach wracałam to już jakoś bardziej na luzie przyjmowałam jego ignorancję. A czasem to nawet się zdarzyło że się wtedy trochę zmiękczył... Oczywiście nie przeprosił (bo faceci nie potrafią tego robić), ale zaczął delikatnie szukać zaczepki, itp A teraz to już od jakichs 2 lat to chyba nie było powaznej kłótni. I nie myśleliśmy oboje, że to możliwe, ale z kazdym dniem nasze małżeństwo jest lepsze i silniejsze
Ale się rozpisałam Tak wiec cierpliwości życzę
Cytat:
Maru, ale sobie z nami w kulki lecisz

Edytowane przez Mokka_83
Czas edycji: 2012-09-01 o 19:32
Mokka_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:31   #1144
ruda_not_grazyna
Rozeznanie

GG do ruda_not_grazyna

Witajcie !
Ja tylko na chwileczkę, mam takiego kaca dziś, że masakra Ale w końcu spotkałam się z przyjaciółką, z którą nie widziałam się chyba od dłuższego czasu. No i o, urządziłyśmy się wczoraj pięknie, obie zdychamy
Trzymam kciuki za jutrzejsze Wasze testowanie!
colorblue
MarudexuS a Ty to na prawdę się znęcasz Jak Ty to w ogóle wytrzymujesz? Bo ja już bym chyba z milion testów zrobiła
ruda_not_grazyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 19:41   #1145
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Witam wiem wiem że ja tu pisze ostatnio tylko jak mam problem ale znowu się muszę wyżalić Znowu mam kryzys z Tż. Sama nie wiem teraz to jego wina i sam dobrze wie o tym ale nie robi nic powiedział tylko przepraszam i tyle a to przepraszam to po tym jak mu już wygarnęłam i niejako zmusiłam do przeprosin Ja już sama nie wiem co mam z nim zrobić. Nie odzywam się ale on ma to i tak gdzieś i zaraz się chyba rozryczę bo jak coś to zawsze jak coś nabroję to się staram i przytulam a on nic Mu się nic nie chce dzisiaj już teraz i to jedyne jego wytłumaczenie. Już czasami mam dość, czemu to tylko mi ma zależeć A wystarczyło by tylko jakby mnie przytulił troszkę bardziej się postarał wiem zawsze nie był skory do okazywania uczuć ale bez przesady....

Wybaczcie ogólnie na razie nie mam o czym pisać w temacie, puki co nie obserwuje cyklu chociaż na dniach owulacja pewnie ale jak on nie zmieni postępowania to raczej nic z tego cyklu...
Anteria pamiętaj,że my tu wszystkie jesteśmy jedna za drugą ( przynajmniej ja ) i możemy powiedzieć sobie o wszystkim. Nie tylko o owulacji i śluzie Także odczekaj troszkę, niech te emocje między Wami opadną. A może właśnie poczekaj niech to TŻ pierwszy zacznie rozmowe? Może nie potrzebnie to Ty zawsze pierwsza podchodzisz,przepraszasz, przytulasz? I TŻ się już do tego przyzwyczaił? Wrzuć na luz bo nerwy nic nie dadzą kompletnie a tylko zaognią sytuacje.

Cytat:
Napisane przez teorema Pokaż wiadomość
Hej!
U mnie dzis 34 dc, jade na prochach, bo boli jak cholera i czekam na @.
Dzis zasypiam, pogoda "pod psem"
A testa dzisiaj zakupiłaś??? Pewnie nie A tak byś jutro z rana zrobiła i miała z głowy. Mogę wirtualnie przesłać mojego testa bo zakupiłam a nie będzie mi potrzebny teraz Jutro u Ciebie 34dc więc wykazało by napewno

Cytat:
Napisane przez Asha81 Pokaż wiadomość
"Ja z kolei od razu uwierzyłam, choć jednocześnie niedowierzanie, że się udało z moimi hormonami pod PCOs itd. Byłam happy i siedziałam z bananem na buzi "

Partytura - dlugo sie staraliscie?? Chodzi mi o te PCOS bo mam tez szlenstwo z hormonami i juz ponad rok i nic...

Colourblue -przykro mi , ze jednak nici - tez myslalam , ze bedzie dzidzia!!

Ja mam zamiar testowac w srode bo bedzie to 32 dc ale u mnie cykle bardzo rozne wiec nigdy do konca nie wiadomo co i jak?!
No widzisz, a jednak zonk zamiast Kornelci No ale przed nami kolejne przytulanka i kolejny czas na wkręcanie się, a przecież to najprzyjemniejsze dni w cyklu
Za Ciebie w środe ściskam kciuki!

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Wpadam tylko na chwilkę. Zaraz przyjada po mnie znajomi i jedziemy na ognicho
Dzisiaj cały dzień sprzatałam, myłam okna, skosiłam trawę, powoli przygotowuje ogród na jesień, została mi jeszcze garderoba i troche prasowania ale to już jutro, dzisiaj nie zdążylam i nawet mi się już nie chce. Mam dość teraz czas na relaks

Anteria poczekaj aż emocję opadną i porozmwaiaj na spokojnie, może Twój Tż też woli przeczekać ten moment, dlatego tak się zachowuje. Trzymam kciuki za dobry rozwoj sprawy

A jutro widzę tutaj wyspyp fasolek
Do jutra
Kurde ale miałaś dzisiaj powera To teraz należy Ci się relaks!

Cytat:
Masz rację zabijemy Jak mogłaś noooo. Ja tu jutro liczyłam na II kreski

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Mnie tez ja takze nie kupilam, ale z premedytacja , nie chce sie zawiesc a mysle ze jutro by bylo za wszesnie, dzisij mam 26 dc a mam 30 dniowe to tak moze w poniedzialek, ale dzisij mam nastepne objawy fasolinki moze...hehe znowu mnie mdli na maxa , do tego tak mn ie bola piersi ze stanika nie zalozylam , tak dziwnie nigdy mnie nie bola na @, i sutkow nie moge dotykac , i znowu takie pobolewania w brzuchu....
Noż kolejna
Miało nas jutro tyle testować i gucio Nie bawie się tak laski nooo!

A co do mnie to dalej jakaś przybita siedze i co chwile na płacz mi się zbiera. No jakoś nie mogę tego braku fasolki przełknąć. Może jutro będzie ok.
Poszłam z tego wszystkiego na ogród porobić conie co bo aż się biedny prosił. Wszystkiego i tak nie zrobiłam,ale pójdę w poniedziałek podziałać jeszcze. Wypiłam z mężem piwko na odstresowanie.
Mąż się pyta czy mam focha na niego czy na jego żołnieżyki hehe( Bardzo mu się spodobało to określenie )
Przytula mnie co chwile i daje buziaki. Ogólnie milutki jest. Wiecie On niby nie chciał,niby chciał poczekać jeszcze troche i wogóle nie i nie.. ale nie było to stanowcze nie i jak przychodziło do przytulania to kończył we mnie i się uśmiechał. A jak pytałam czy zdaje sobie sprawe,że mogę być w ciąży a on nie bardzo chce, to się śmiał tylko i mówił: No przecież tego chcesz i całował mnie Także wiem,że i w tym cyklu będą takie spontany
Dzisiaj otwarcie się nie przyzna że przykro mu,że @ przyszła, ale widzę jak co chwile się zamyśla i jak podchodzi do mnie. Czuję,że jednak też troszkę się rozczarował.
Ehh byle te kilka dni zleciało i zaczynamy się seksić

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 20:08   #1146
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Anteria pamiętaj,że my tu wszystkie jesteśmy jedna za drugą ( przynajmniej ja ) i możemy powiedzieć sobie o wszystkim. Nie tylko o owulacji i śluzie Także odczekaj troszkę, niech te emocje między Wami opadną. A może właśnie poczekaj niech to TŻ pierwszy zacznie rozmowe? Może nie potrzebnie to Ty zawsze pierwsza podchodzisz,przepraszasz, przytulasz? I TŻ się już do tego przyzwyczaił? Wrzuć na luz bo nerwy nic nie dadzą kompletnie a tylko zaognią sytuacje.

A testa dzisiaj zakupiłaś??? Pewnie nie A tak byś jutro z rana zrobiła i miała z głowy. Mogę wirtualnie przesłać mojego testa bo zakupiłam a nie będzie mi potrzebny teraz Jutro u Ciebie 34dc więc wykazało by napewno

No widzisz, a jednak zonk zamiast Kornelci No ale przed nami kolejne przytulanka i kolejny czas na wkręcanie się, a przecież to najprzyjemniejsze dni w cyklu

Noż kolejna

A co do mnie to dalej jakaś przybita siedze i co chwile na płacz mi się zbiera. No jakoś nie mogę tego braku fasolki przełknąć. Może jutro będzie ok.
Poszłam z tego wszystkiego na ogród porobić conie co bo aż się biedny prosił. Wszystkiego i tak nie zrobiłam,ale pójdę w poniedziałek podziałać jeszcze. Wypiłam z mężem piwko na odstresowanie.
Mąż się pyta czy mam focha na niego czy na jego żołnieżyki hehe( Bardzo mu się spodobało to określenie )
Przytula mnie co chwile i daje buziaki. Ogólnie milutki jest. Wiecie On niby nie chciał,niby chciał poczekać jeszcze troche i wogóle nie i nie.. ale nie było to stanowcze nie i jak przychodziło do przytulania to kończył we mnie i się uśmiechał. A jak pytałam czy zdaje sobie sprawe,że mogę być w ciąży a on nie bardzo chce, to się śmiał tylko i mówił: No przecież tego chcesz i całował mnie Także wiem,że i w tym cyklu będą takie spontany
Dzisiaj otwarcie się nie przyzna że przykro mu,że @ przyszła, ale widzę jak co chwile się zamyśla i jak podchodzi do mnie. Czuję,że jednak też troszkę się rozczarował.
ach , bo niby mam objawy ,ale wiesz jak jest roznie moze byc a wiem ze stanowczo za wczesnie jutro na testowanie , w poniedzialek juz bardziej , masakra jakas zyc tak w niewiedzy bleeee dreczy mnie too, a ty KOCHANA, teraz zrelaksuj sie , żołnierzyki tez niech nabieraja sily i do dziela od 10dc , wierze ze bedziemy wszystkie w koncu mialy nasze fasolki a znich piekne zdrowe bobaski a wogole jak dostane @ to w nastepnym cyklu zaczyna przytulanie od 11dc i co 2 dni do 23-24 dc no nie ma bata musza znalezc droge i trafic na czas heheh
Stary 2012-09-01, 20:09   #1147
zaraz_a
Raczkowanie

Cytat:
Maru - a tam od razu zabijemy ... tylko pokroimy w plasterki i będziemy solą posypywać

Cytat:
Anteria (...) A może właśnie poczekaj niech to TŻ pierwszy zacznie rozmowe? Może nie potrzebnie to Ty zawsze pierwsza podchodzisz,przepraszasz, przytulasz? I TŻ się już do tego przyzwyczaił? Wrzuć na luz bo nerwy nic nie dadzą kompletnie a tylko zaognią sytuacje.
właśnie Anteria, bo z facetami tak już jest jak w piosence - im "nie o to chodzi by złapać króliczka, ale by gonić go". Więc daj się trochę "gonić" króliczku, nie pokazuj mu, że tylko Tobie zalezy na wyjaśnieniu sprawy i nie strzelaj focha, tylko go ignoruj. Zrób coś DLA SIEBIE. Maseczka, domowe SPA, długi spacer, drink i dobra książka? Pokaż mu w ten sposób, że taraz czas na trochę inicjatywy z jego strony. Myślę, że dzień, góra dwa i zmięknie.

Cytat:
color - czyli @ się rozkręciła na całego? Następnym razem się uda. No i przede wszystkim, kolejny miesiąc baaardzo przyjemnego procesu produkcji przed Wami
Bo my to chyba czasem zapominamy o TŻ-tach i ich emocjach związanych z tym, że w danym cyklu się nie udało i skupiamy się na własnym dołku. Pewnie tego nie okazują, ale też im jest przykro. Mój mąż stara się pocieszyć, ale widzę też, że jak dostaję po raz kolejny @ i ryczę, to chodzi koło mnie trochę jak koło śmierdzącego jajka, żeby bardziej nie zranić, a sam zabiera się za jakąś robotę (czyli sprząta w garażu, kosi trawę w ogrodzie, ...), żeby nie myśleć ... albo żebym nie widziała, że też mu przykro. Bo TŻ-ty już takie są; mają emocje (choć czasem trudno w to uwierzyć ), tylko nie zawsze chcą/potrafią je pokazać.

Edytowane przez zaraz_a
Czas edycji: 2012-09-01 o 20:12
zaraz_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 20:10   #1148
banka26
Zakorzenienie

a wogole ja to sie musze spieszyc... najstarsza z was jestem hehehe
Stary 2012-09-01, 20:18   #1149
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda_not_grazyna Pokaż wiadomość
Witajcie !
Ja tylko na chwileczkę, mam takiego kaca dziś, że masakra Ale w końcu spotkałam się z przyjaciółką, z którą nie widziałam się chyba od dłuższego czasu. No i o, urządziłyśmy się wczoraj pięknie, obie zdychamy
Trzymam kciuki za jutrzejsze Wasze testowanie!
colorblue
MarudexuS a Ty to na prawdę się znęcasz Jak Ty to w ogóle wytrzymujesz? Bo ja już bym chyba z milion testów zrobiła
Hejo ruda. Lecz kaca lecz

Cytat:
Napisane przez zaraz_a Pokaż wiadomość
Maru - a tam od razu zabijemy ... tylko pokroimy w plasterki i będziemy solą posypywać

właśnie Anteria, bo z facetami tak już jest jak w piosence - im "nie o to chodzi by złapać króliczka, ale by gonić go". Więc daj się trochę "gonić" króliczku, nie pokazuj mu, że tylko Tobie zalezy na wyjaśnieniu sprawy i nie strzelaj focha, tylko go ignoruj. Zrób coś DLA SIEBIE. Maseczka, domowe SPA, długi spacer, drink i dobra książka? Pokaż mu w ten sposób, że taraz czas na trochę inicjatywy z jego strony. Myślę, że dzień, góra dwa i zmięknie.

color - czyli @ się rozkręciła na całego? Następnym razem się uda. No i przede wszystkim, kolejny miesiąc baaardzo przyjemnego procesu produkcji przed Wami
Bo my to chyba czasem zapominamy o TŻ-tach i ich emocjach związanych z tym, że w danym cyklu się nie udało i skupiamy się na własnym dołku. Pewnie tego nie okazują, ale też im jest przykro. Mój mąż stara się pocieszyć, ale widzę też, że jak dostaję po raz kolejny @ i ryczę, to chodzi koło mnie trochę jak koło śmierdzącego jajka, żeby bardziej nie zranić, a sam zabiera się za jakąś robotę (czyli sprząta w garażu, kosi trawę w ogrodzie, ...), żeby nie myśleć ... albo żebym nie widziała, że też mu przykro. Bo TŻ-ty już takie są; mają emocje (choć czasem trudno w to uwierzyć ), tylko nie zawsze chcą/potrafią je pokazać.

Cytat:
a wogole ja to sie musze spieszyc... najstarsza z was jestem hehehe
Hmm a ile masz wiosenek? Jak nie chcesz otwarcie to pisz na priw
Chociaż uważam,że w staraniach o maluszka to nie wiek jest ważny ale pragnienie posiadania tej małej istotki

A na marginesie napisz do dzastino z prośbą o wpisanie na pierwszą stronę na listę staraczek Podaj Imię,wiek i który to cykl starań

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-09-01, 20:54   #1150
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Hejo ruda. Lecz kaca lecz

Hmm a ile masz wiosenek? Jak nie chcesz otwarcie to pisz na priw
Chociaż uważam,że w staraniach o maluszka to nie wiek jest ważny ale pragnienie posiadania tej małej istotki

A na marginesie napisz do dzastino z prośbą o wpisanie na pierwszą stronę na listę staraczek Podaj Imię,wiek i który to cykl starań
hmmm 32 ) na szczescie juz synka mam , ale siostrzyczka lub braciszek mogli by byc
Stary 2012-09-01, 21:22   #1151
colorblue
Zakorzenienie

Banka kobieto toż Ty młoda dooopa jesteś
Poważnie jeszcze zdąrzysz urodzić pięknego dzidziola nie panikuj

A ja dzisiaj normalnie dla odchamienia się objadłam się porządnie na kolacje Troszkę jajecznicy na duszonej cebulce i zapiekanke... Uffff wiem,że pewnie tego pożałuję i będzie mnie brzuch pobolewał w nocy, ale warto było

Maruuuu a tak wogóle to nie wierze,że gdzies tam u Ciebie nie ma apteki która ma dyżur w niedziele. Naaapppeeewwwnooo jest Także popylaj jutro i rób tego testa. Obiecałaś
I przerwij wkońcu te złą passe,która ostatnio tu zagościła.

Jeszcze na potwierdzenie magdaaam czekamy też

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-09-01, 21:33   #1152
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Banka kobieto toż Ty młoda dooopa jesteś
Poważnie jeszcze zdąrzysz urodzić pięknego dzidziola nie panikuj

A ja dzisiaj normalnie dla odchamienia się objadłam się porządnie na kolacje Troszkę jajecznicy na duszonej cebulce i zapiekanke... Uffff wiem,że pewnie tego pożałuję i będzie mnie brzuch pobolewał w nocy, ale warto było

Maruuuu a tak wogóle to nie wierze,że gdzies tam u Ciebie nie ma apteki która ma dyżur w niedziele. Naaapppeeewwwnooo jest Także popylaj jutro i rób tego testa. Obiecałaś
I przerwij wkońcu te złą passe,która ostatnio tu zagościła.

Jeszcze na potwierdzenie magdaaam czekamy też
oo dzieki dzieki, szczerze mowiac to czuje sie na 25 , a ze w dowodzie wiecej .....trudno ale nie zmienia to faktu ze im sie jest starszym tym ma sie mniej sily na wstawanie w nocy pieluchy itp. no ale poki co nie jest tak zle
a ja chyba jutro tez polece z ranca do apteki hmmm mam nadzije ze bedzie czynna..hehe a nie wiecie czy w zabkach sa testy??? ktos mi mowil chyba ostatnio ze tam kupowal..
Stary 2012-09-01, 22:37   #1153
partytura
Zadomowienie

Banka nie mam pojęcia, ale mam wrażenie, że u mnie w żabce bym tego nie dorwała

Colorblue, ale smaka narobiłaś!

A ja zdałam sobie sprawę, że będę miała kłopocik, bo w pn. mam robić badania do ginekologa, m.in. moczu, a nie mam pudełeczka i prawdopodobnie będę jutro latać i szukać apteki, która ma dyżur w celu zakupu pudełeczka na Pn. rano

Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem

partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-01, 22:48   #1154
banka26
Zakorzenienie

napewno macie jakis hipermarket i ta m napewno jest apteka...)
Stary 2012-09-01, 22:51   #1155
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Banka nie mam pojęcia, ale mam wrażenie, że u mnie w żabce bym tego nie dorwała

Colorblue, ale smaka narobiłaś!

A ja zdałam sobie sprawę, że będę miała kłopocik, bo w pn. mam robić badania do ginekologa, m.in. moczu, a nie mam pudełeczka i prawdopodobnie będę jutro latać i szukać apteki, która ma dyżur w celu zakupu pudełeczka na Pn. rano
Banka no ja w supermarketach i tego typu sklepach nie widziałam testów. Ale w Rossmanie są. Z tym,że pewnie rossman nie czynny w niedziele:/
Poszukaj może będzie apteka czynna jakaś

Partytura upss. Pochodz jutro, albo sprawdz w necie czy jakaś apteka ma dyżur jutro w Twojej okolicy

Ale przy sobocie ucichło na forum

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2012-09-02, 00:35   #1156
partytura
Zadomowienie

Cytat:
napewno macie jakis hipermarket i ta m napewno jest apteka...)
Jasne, mam w swojej dziurze Tesco małe i apteke w nim, ale to na 2gim końcu miasta i wysooooko pod górę ;P
Cytat:
Banka no ja w supermarketach i tego typu sklepach nie widziałam testów. Ale w Rossmanie są. Z tym,że pewnie rossman nie czynny w niedziele:/
Poszukaj może będzie apteka czynna jakaś

Partytura upss. Pochodz jutro, albo sprawdz w necie czy jakaś apteka ma dyżur jutro w Twojej okolicy

Ale przy sobocie ucichło na forum
Dokładnie to zrobiłam - zerkłam która ma dyżur, a okazało się jeszcze, że jedna bliżej działa też w niedziele (oby to było aktualne, bo jak nie to lecę do... TESCO! Akurat tam dyżur

ps. Serio ucichło lekko, popołudniem szczególnie; chwila oddechu
Zmykam spać, miłego poranka ranne ptaszyny

Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem

Edytowane przez partytura
Czas edycji: 2012-09-02 o 00:36
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 07:46   #1157
kwitka13
Zadomowienie

dzień dobry laski
czekam na Wasze wyniki z niecierpliwością. Ciekawe, która faktycznie zatestuje, bo naobiecywało Was tyle, że ciężko zliczyć a przypuszczam, że połowa wymięknie

U mnie nadal nie ma @ zaczynam się martwić...
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 08:10   #1158
teorema
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie-e. Moj okres ma przyjsc dzis, wiec nie ma sensu robic przed czasem. Mialam owulacje kolo 21 dnia, wiec do 35 w tym wypadku poczekac musze cierpliwie Zreszta pisalam - w tym meisiacu nie ma szansy, moj TZ ma tyle pracy ostatnio, ze czasami sie nie widujemy, choc razem mieszkamy - a to nie sprzyja fasolom

Ja mam zaraz urlop! Wiec pewnie mnie @ bedzie meczyc na wyjezdzie
A ze swoim testem poczekaj miesiac pewnie go uzyjesz

Dzis chyba jedziemy na grzyby!
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:29   #1159
iza243
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Maru

Cytat:

Noż kolejna

Nie martw się kochana,działajcie w następnym cyklu
Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
dzień dobry laski
czekam na Wasze wyniki z niecierpliwością. Ciekawe, która faktycznie zatestuje, bo naobiecywało Was tyle, że ciężko zliczyć a przypuszczam, że połowa wymięknie

U mnie nadal nie ma @ zaczynam się martwić...
Kiedy idziesz do gina?Masz dalej biały śluz?

Ja zrobiłam test-negatywnyTeż zaczynam sie martwić ani fasolki ani @,a to już 35 dc.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2012-09-02 o 09:30
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:50   #1160
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Jak tam, testujące? Jakoś tu cicho, a ja jestem ciekawa Ja mam dziś 18 dzień cyklu i od wczoraj czuję dziwną sprawę w podbrzuszu. Czasem mam wrażenie, że zaraz dostanę okres, takie dziwne uczucie pełności. Nie wiem na ile to faktycznie czuję, a na ile sobie wkręcam. A ze spraw mało ciekawych, to wczoraj, na 3 tygodnie przed weselem wysypał mi się zespół :/ pan złamał rękę. Znalazł zastępstwo, ich znajomy zespół, ale i tak się martwię, bo ich w ogóle nie znam

No! Raz, raz, pokazywać nam tu te dwie krechy!

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:56   #1161
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Hej

Maru

Nie martw się kochana,działajcie w następnym cyklu

Kiedy idziesz do gina?Masz dalej biały śluz?

Ja zrobiłam test-negatywnyTeż zaczynam sie martwić ani fasolki ani @,a to już 35 dc.
No jedna odważna! a jak długie masz normalnie cykle? Może jeszcze za wcześnie?
U mnie dopiero 27 dc ale przy tak krótkich cyklach jak moje to jest niepokojące... Dziś miałam trochę krwi w śluzie i już miałam nadz, że coś się rozkręci ale póki co cisza. Jak do jutra się nie rozkręci to gin.
Jakby która co wiedziała nt ziółek, o które pytałam wcześniej to proszę się wiedzą podzielić
S.I. Witkiewicz
Stary 2012-09-02, 10:00   #1162
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dobry!

U mnie bez zmian. @ nie ma ale temp spadła, więc przyjdzie.
Jeśli jutro nie przyjdzie (w co wątpię) to kupię testa.
Zobaczycie, jutro przyjdzie
Stary 2012-09-02, 10:01   #1163
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
No jedna odważna! a jak długie masz normalnie cykle? Może jeszcze za wcześnie?
U mnie dopiero 27 dc ale przy tak krótkich cyklach jak moje to jest niepokojące... Dziś miałam trochę krwi w śluzie i już miałam nadz, że coś się rozkręci ale póki co cisza. Jak do jutra się nie rozkręci to gin.
Jakby która co wiedziała nt ziółek, o które pytałam wcześniej to proszę się wiedzą podzielić
Najdłuższy cykl jaki miałam to 35 dniAle mam doła,coś czuje że pewnie rozregulowało się coś z hormonamiA ty dalej masz ten biały śluz?Z ziółkami nie pomoge bo nie mam pojęcia.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 10:02   #1164
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Jak tam, testujące? Jakoś tu cicho, a ja jestem ciekawa Ja mam dziś 18 dzień cyklu i od wczoraj czuję dziwną sprawę w podbrzuszu. Czasem mam wrażenie, że zaraz dostanę okres, takie dziwne uczucie pełności. Nie wiem na ile to faktycznie czuję, a na ile sobie wkręcam. A ze spraw mało ciekawych, to wczoraj, na 3 tygodnie przed weselem wysypał mi się zespół :/ pan złamał rękę. Znalazł zastępstwo, ich znajomy zespół, ale i tak się martwię, bo ich w ogóle nie znam

U no to nie dobrze ale wiesz dobrze się zachowali że wam iny zespół załatwili. Szkoda że to nie solista prawda bo wtedy byłoby mu wszytsko obojętne.

Ja ju zaglądam czekam na wysyp fasolek a tu buba nie ładnie dziewczyny chyba się pogniewamy no żeby testu nie kupić nie ładnie nie ładnie
U kogo dziś słonko świeci bo u mnie tak i jest pięknie
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 10:24   #1165
Luna0
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wywalczyłam z TŻ kompa a tu kresek brak

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
Houston mamy problem pomozcie, bo zwariuję nie wytrzymalam i zrobilam test, po pol godzinie pojawila sie jasna, ale widac ją kreseczka druga.. hmm.. jade sie odstresowac nad morze. pozniej napisze
Daj znać jak zrobisz drugi, ale ja wierze w jasne kreski szczególnie po pół godzinie

Cytat:
U Lunki plamienia trwały chyba kilka dni, więc nie trać nadziei. Nawet jak @ przylazła to wiesz, że znów możecie się starać i nic niepokojącego się TAM nie dzieje.
Maru przed @ to chyba nisko szyja powinna być i twarda, też mam tyłozgięcie ale wiem, że co baba to inna szyja... .
Ja mam masakre z sikaniem, latam co chwilę i mam tak od kilku mcy.

Może raczej Huston mamy fasolę!
No tak u mnie trwały jakieś 4 dni
mamy fasolę

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Kurdę, ja wiem, że ja może średnio pasuję na ten wątek, ale tak podczytuję Was i się sama zaczęłam stresować razem z Wami,mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do wątku mimo wszystko)

Luna : to normalne, mi dopiero teraz przechodzą różne bóle (19 tydzień ciąży). Na początku był kosmos - ciągle się czułam jakbym miała..zakwasy. Takie ciągnięcie w pachwinach, ból. Trudno mi się było jednym ruchem szybszym z łóżka podnieść - wszystko musiałam sporo wolniej, i nie mogłam w nocy spać przez ten ból. A jak kicham ( to dziwne, w ciąży często kicham bez powodu) to też kosmos - po prostu bolało, kłucie takie. Patent jest chyba tylko jeden : jak czujesz że już już zaraz kichniesz - to się schyl, albo przyciągnij kolana do brzucha szybko. Wtedy się nic nie będzie naciągać.

Co do plamień to nic doradzę bo ja nie miałam nigdy żadnych, więc się nie znam zupełnie, tak samo jeśli chodzi o stan szyjki.

Czytam Was nad kubkiem herbaty, i czekam aż Mały zechce dać o sobie znać, bo dzisiaj jeszcze nie kopał
Napewno pasujesz, tu każdy pasuje
Staram się przekręcić na bok i też strasznie często psikam mimo że nie mam kataru najważniejsze że nie musze się tym martwić

Cytat:
Kwitka szczerze? to ja już nadzieje straciłam i jakoś oswajam się z myślą,że widocznie tak miało być i może jak zdecydujemy się ponownie zaszaleć i w kolejnym cyklu się uda
Smutno mi bo ubzdurałam sobie,że ta ciąża jest i koniec kropka a tu zonk..ehhh trudno. Może następnym razem się uda.

Magda kurde może chociaż Tobie się udało
Strasznie to dziwne, bo objawy miałaś całkiem jak na ciaże

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 10:34   #1166
Szejda
Rozeznanie

No gdzie ten wysyp fasolek? Nic się nie dzieje

Ja właśnie wstałam, do domu dotarłam przed druga, było bardzo fajnie ale do pełni szczęscia brakowało mi Tż. Już nie mogę się doczekać kiedy wróci.

Miłego dzionka dziewczynki u mnie słoneczko świeci, zapowiada się piekny dzień
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 10:42   #1167
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Aktualizacja - miałam rację. @ idzie.
Stary 2012-09-02, 11:02   #1168
banka26
Zakorzenienie

helo laseczki, ja mam opory co do testowania , dzisiaj jest 27dc , a mam cykle 30 dniowe, myslicie ze jest szansa zeby wyszedl pozytywny jak by byla fasolcia?? achhh t niepewnosc mnie dobija
Stary 2012-09-02, 11:21   #1169
kwitka13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Najdłuższy cykl jaki miałam to 35 dniAle mam doła,coś czuje że pewnie rozregulowało się coś z hormonamiA ty dalej masz ten biały śluz?Z ziółkami nie pomoge bo nie mam pojęcia.
kurcze to może jak się nie pojawi @ to śmigaj do gina niech Cię wyśle na badania...
śluz mam taki mleczny, raczej rzadki ale na wkladce niewiele chodź czuje non stop, że coś wypływa hmm dziwne to jakieś. Wymacałam podwozie i paluch czerwony, więc to jednak TO.
Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość

Bóle małpowe bywają podczas owu, więc to pewnie to. Co do zespołu to faktycznie kicha...

Cytat:
Aktualizacja - miałam rację. @ idzie.
czyli tym razem zaczynamy równo
Cytat:
helo laseczki, ja mam opory co do testowania , dzisiaj jest 27dc , a mam cykle 30 dniowe, myslicie ze jest szansa zeby wyszedl pozytywny jak by byla fasolcia?? achhh t niepewnosc mnie dobija
może by cosik wyszło ale po co się stresować - poczekaj.
( to pisała ta, która zawsze testuje przed terminem a często i w trakcie @ )
S.I. Witkiewicz
Stary 2012-09-02, 11:22   #1170
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

Gdzie te testujące?? myślałam że wejdę i chociaż jedna będzie zafasolkowana a tu na razie cisza...
Ja w sumie tylko na chwilkę bo wróciliśmy z działki i idziemy popołudniu na mecz z Tż..., muszę się ogarnąc.
Ja zamierzam testować za tydzień, no chyba że @ mnie uprzedzi to testowania nie będzie...

Maru- @ się rozkręciła?

Miłgo dzionka

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości