Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-02, 09:27   #481
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

Djerba, tak, M

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:37   #482
bokeh
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny powiem Wam ze juz sie tak przyzwyczailam do tego ze tego pierscionka nie bedzie i ze slub itp ale teraz czuje jakby tż chcial tego naprawde moze glupio to brzmi bo wiem ze chcial ale jednak.... Bardzo to mile.

Jutro mam wizyte ciekawe ciekawe

Lady fajne ciuszki! Jedz sobie do tesco do scc duzo jest poprzecenianych. No isliczny brzuszek slicznej dziewczyny w slicznej sukience

I sie pierscieniem pochwale a co
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0438.jpg (44,4 KB, 76 załadowań)
Stary 2012-09-02, 09:39   #483
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
u nas też fajne teksty lecą ;] chyba muszę zacząć spisywać

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Buuuuuuuu!

A słuchaj odnośnie legginsów to pamiętam jak Ci pisałam, żebyś wybrała L tak jak ja...ale po przeanalizowaniu i ponoszeniu ich trochę, weź jednak lepiej M..bo są troszkę za szerokie dla mnie

A i któraś z Was chciała żebym sprawdziła leggi na mojej mamie, co ma 170, więc...Lki kończą się tak na środku kostki.
To ja chce L a te zwykle tez zamawiamy??
Stary 2012-09-02, 09:40   #484
ilkas
BAN stały

Cytat:
Ja jutro wstaję też wcześnie i tak przez następne parę lat..oprócz weekendów
Shadka idzie do przedszkola...stresika mamy ;]
ooo, no proszę i jak się mała na to zapatruje? cieszy się, że idzie do przedszkola?
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:42   #485
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Dziewczyny!! Muusze wam napisac! Moj Dawid dzis mi sie oswiadczyl!!
Normalnie pojechalismy na domowke do jego przyjaciela a w pewnym momencie zamieszanie on mowi cos o slubie ze juz ustalone ale ja nigdy oficjalnie sie nie zgodzilam i kleka i pyta sie mnie czy za niego wyjde! Ja sie zgadzam placze klekam kolo niego i nagle fajewerki! No masakra nic do mnie nie docieralo.... Ale jestem szczesliwa!
Gratulacje pierscionek śliczny
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hej Kobietki,
Ja wpadłam tylko na chwilę, chociaz może zaraz nadrobie dzisiejszy dzien bo mój tzt troche popił %% więc może usnie, ale w skrócie, mój dzien- pojechaliśmy rano na targ, po sklepach, kupiłam dzidzi 3 body ... pozniej do tzta rodzicow, ale sie nazarłam jak glupia jakas.... poza tym, tzta siostra chce nam dać wozek, ale sama gondole bez spacerówki tzn pozyczyc, itp itd, troche sie wkurzylam bo chcialam sobie kupic 3 in 1 .. no ale pozniej rozwine tą mysl... poza tym teraz wracałam i fotoradar mi zrobił słitfocie
Własnie ja dostaje gondole i fotelik ale zastanawiam sie coraz czesciej nad zakupem 3in 1 zobaczymy jak z funduszami bo tak to dopiero ok kwietnia spacerówke się kupi wiec teraz by odeszło troche kosztów
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:43   #486
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Bokeh, naprawdę bardzo mi się podoba

Moja córa też jutro do przedszkola, do oddziału żłobkowego

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Dziewczyny, ale kupowanie samej spacerówki potem... wg mnie jest jakimś tam problemem, bo ciężko znaleźć fajną spacerówkę na dobrych kołach, a dla dzieckaw okolicach 6 mca to takie dziadowskie spacerówki na małych kółkach się nie nadają :/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:46   #487
badziabadzia
Zakorzenienie

to krótkie, ja mam 180 to nie mam co liczyć, że ligginy będą dobre
Stary 2012-09-02, 09:50   #488
eff8
Zakorzenienie

Witam sie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Jak siedzę to pod biustem taka fałdka 2 cm i już brzuch

Nieszkodzi Podobne mamy brzuchy
Trzeba jakieś buty kupić na jesień... Any idea? Może coś kupowałyście albo się Wam rzuciło w oczy?
Aha i szukając lekkiego wózka trafiłam na takie coś: http://allegro.pl/wozek-3-w-1-hitree...600238020.html Całkiem nieźle się prezentuje
to dobrze ze podobne

Cytat:
Normalnie pojechalismy na domowke do jego przyjaciela a w pewnym momencie zamieszanie on mowi cos o slubie ze juz ustalone ale ja nigdy oficjalnie sie nie zgodzilam i kleka i pyta sie mnie czy za niego wyjde! Ja sie zgadzam placze klekam kolo niego i nagle fajewerki! No masakra nic do mnie nie docieralo.... Ale jestem szczesliwa!
wow no to super GRATULUJE

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, dopiero wrocilismy po calym dniu, jestem tak niemozliwie zmeczona, ze az mi sie w glowie kreci.

Bokeh serdeczne gratulacje!!! Takie zareczyny niespodzianka to cos pieknego, super

Wklejam wam pierwsze ciuszki dla Piotrusia i moj brzuchol sorki ze takie ciemne ale ciemno u nas w sypialni jak w d.... jak slonce nie swieci, a gdzie indziej nie mamy tak duzego lustra
ladne ciuszki i brzuszek sliczny

Cytat:
u nas też fajne teksty lecą ;] chyba muszę zacząć spisywać

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Buuuuuuuu!

A słuchaj odnośnie legginsów to pamiętam jak Ci pisałam, żebyś wybrała L tak jak ja...ale po przeanalizowaniu i ponoszeniu ich trochę, weź jednak lepiej M..bo są troszkę za szerokie dla mnie

A i któraś z Was chciała żebym sprawdziła leggi na mojej mamie, co ma 170, więc...Lki kończą się tak na środku kostki.
kurde to ja dalej nie wiem jaki rozmiar potrzebuje bo jak pisalam wyzej wzrost 172 cm ale nogi chude wiec skoro L sa na Ciebie za szerokie to na mnie pewnie tez beda ?

Cytat:
Dzieki dziewczyny powiem Wam ze juz sie tak przyzwyczailam do tego ze tego pierscionka nie bedzie i ze slub itp ale teraz czuje jakby tż chcial tego naprawde moze glupio to brzmi bo wiem ze chcial ale jednak.... Bardzo to mile.

Lady fajne ciuszki! Jedz sobie do tesco do scc duzo jest poprzecenianych. No isliczny brzuszek slicznej dziewczyny w slicznej sukience

sliczny

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 09:56   #489
maluchna30
Zadomowienie

Bokeh gratuluję!Piękny pierścionek!

LADY piękny brzusio i ta sukienka cud, miód i orzeszki.
Stary 2012-09-02, 10:05   #490
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:

Gratuluję zaręczyn, a pierścionek śliczny taki delikatny.

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny, dopiero wrocilismy po calym dniu, jestem tak niemozliwie zmeczona, ze az mi sie w glowie kreci.

Bokeh serdeczne gratulacje!!! Takie zareczyny niespodzianka to cos pieknego, super

Wklejam wam pierwsze ciuszki dla Piotrusia i moj brzuchol sorki ze takie ciemne ale ciemno u nas w sypialni jak w d.... jak slonce nie swieci, a gdzie indziej nie mamy tak duzego lustra
Ciuszki fajne. Brzuszek super taki zgrabny.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 11:31   #491
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluje Kochana!!! Zawsze mówimy, że nam nie zależy, że nie ma kasy, nie szkodzi ale każda tak naprawdę marzy żeby poczuć się choć raz wyjątkowoJeszcze raz gratuluje pięknego pierścionka

Cytat:
Ale masz super fryzure!! I tuniczkę No i oczywiście brzuszek i ciuszki też
Cytat:
Ja jutro wstaję też wcześnie i tak przez następne parę lat..oprócz weekendów
Shadka idzie do przedszkola...stresika mamy ;]
OOOO Mama pewnie większy stres niż córka. Życzę powodzenia żeby się małej podobało!!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36269742]
[/QUOTE]
Super, powodzenia Wam życzę
Ja nadal czekam na ruchy... czułam kilka razy w podbrzuszu takie pyknięcia ale nie chcę się napalać
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 11:38   #492
sylwietta1988
Zakorzenienie

czesc dziewczynki

na wstępie serdeczne gratulacje dla Bokeh!!!! tak powinno byc- jakie względy ekonomiczne pytam? pierscionek podstawą jest i basta! nawet najskromniejszy jest dla nas bardzo cenny! takze dla tżta

ja sie wczoraj wycierpiałam do pólnocy..... małż po nospe pojechał, dwie tablety dopiero dały rade a i tak rano mnie jeszcze pobolewało podbrzusze, na serio się wystraszyłam, że dzidziunkowi mogłoby coś byc....... ale juz jest ok i nic nie robie dzis, tylko leżakuję- obiad mam wczorajszy, więc tylko przygrzeję.

we wtorek jadę po umówiony wózek bede sobie na niego patrzec, aż się napatrze i dopiero wtedy pozwole go mężowi złozyc i schowac

założyłam sobie dziś sukienkę princeskę i powiem Wam, jak ślicznie brzusio wygląda, hmmm może mężusia namówie na cyknięcie fotki to się pochwalę
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:20   #493
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
My tak właśnie planowaliśmy. Tzn ustalić wszystko wcześniej, a oświadczyny "kiedyś tam". Ale wyszło inaczej Bo TŻ oświadczył się, gdy mieliśmy oficjalnie powiedzieć rodziców, że się pobieramy. Zaskoczył mnie
Kurcze, dla mnie to bylo takie oczywiste, ze najpierw pierscionek, a potem slub..
Ale widze, ze mam jakies staroswieckie podejscie

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:35   #494
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Kurcze, dla mnie to bylo takie oczywiste, ze najpierw pierscionek, a potem slub..
Wiesz co, ja też tak uważam. Ślub już mamy zaplanowany, tzn sala, termin, wszystko jest zabukowane, ale zaręczyny też mają być u nas, bo nie wyobrażam sobie innej sytuacji. Taka jest tradycja i tak powinno być, aczkolwiek to leży w kwestii faceta, kiedy i jak się oświadczy.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 12:52   #495
Debrah
Zakorzenienie

Cześć
Hosenko : robiłaś to ciasto na herbatnikach czy znalazłaś te ciastka z przepisu???

Chyba się skuszę i też zrobię, wydaje się łatwe i pysznie wygląda.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 13:09   #496
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Cześć
Hosenko : robiłaś to ciasto na herbatnikach czy znalazłaś te ciastka z przepisu???

Chyba się skuszę i też zrobię, wydaje się łatwe i pysznie wygląda.
Na tych z przepisu, sernik też na nich robiłam. To Lu Digestive, nie mam problemów z ich kupieniem.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dla mnie pierścionek to tylko pierścionek, nie musiałabym go koniecznie dostać.

Instagram

Stary 2012-09-02, 13:26   #497
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za opinie dot łóżeczka pytałam bo TŻ je znalazł i mu się spodobało. MI ogólnie też ale właśnie ten poziom dla maluszka
co do tego łóżeczka to właśnie niedawno dostałam turystyczne od siostry męża po jej synku, po rozłożeniu go stwierdzam ze w życiu moje dziecko nie będzie spało w czymś co jest niskie dosłownie jak ława i zbiera kurz z podłogi. Masakra jakaś, dziwię się ze jej takie łóżeczko odpowiadało. Dla mnie istnieje tylko i wyłącznie drewniane łóżeczko, tylko od kilku dni prowadzę o to wojny z mężem ze wybredna jestem. Jemu turystyczne odpowiada tym bardziej ze dala nam je jego siostra więc powinnam się z tego cieszyć a mi nie odpowiada. Już nie wiem jakich argumentów użyć żeby go przegadać, fajnie ze nam je dala i doceniam to ale również chce mieć coś do powiedzenia w sprawie mojego dziecka i mieć prawo wyboru a nie tylko czerpać to co ktoś mi da i mimo ze mi nie pasuje udawać ze jestem wniebowzięta. O! I tyle powiem w ogóle cześć dziewczynki
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:02   #498
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hej kobity dzieki za komplementy ale czuje sie naprawde jak wieloryb. Chociaz mezowi sie podobam bardzo tyle dobrego ostatnio stwierdzil : kochanie, ale ten Twoj brzuszek jest...twardy! Tzn nie wyglada jak oponka chodzilismy po sklepie i szla sprzedawczyni maz sie za nia obejrzal i mowi - skarbie, ta pani jest bardziej w ciazy niz Ty. Takze takimi haselkami poprawia mi humor bardzo
A sukienka poprawinowa z naszego wesela

Kurcze budze sie ostatnio o 5 rano i taaaaaakie gastro niemozliwe, ze szok! Co mozemy sobie przekaszac zeby z glodu nie umrzec a nie przytyc? Jakies jogurty???

Bokeh cudowny pierscionek! W silesii w tesco bylismy po polowkowym i wlasnie ten komolecik jest stamtad, z tymze nie byl przeceniony, ale bylismy juz straszliwie padnieci i nie dalismy rady juz nic innego przegladac

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Ahhhh i musze sie wam pochwalic, ze nasze zycie lozkowe odzylo! I minely jak reka odjal dolegliwosci po, takze celibat sie przydal bez seksu zylismy prawie 4,5 miesiaca

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:09   #499
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze budze sie ostatnio o 5 rano i taaaaaakie gastro niemozliwe, ze szok! Co mozemy sobie przekaszac zeby z glodu nie umrzec a nie przytyc? Jakies jogurty???
Ja tez sie czesto budze nad ranem glodna, trudno jest potem zasnac, ale jednak sie udaje

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dla mnie pierścionek to tylko pierścionek, nie musiałabym go koniecznie dostać.
Ja jednak bym chciala... Jakos milo tak
Poza tym Ty juz jestes po tym wszystkim, a ja wciaz czekam

Stary 2012-09-02, 14:33   #500
e_vel
Wtajemniczenie

Bokeh GRATULUJĘ napewno milutko Ci było

Mitabe 100 lat

Mój TŻ jest dziś w pracy bo mają inwentaryzacje 6,5 tys. pozycji sprawdzanych ręcznie, więc mam smutną niedzielę. I żal mi go bo umordowany jest strasznie

Koleżanka dziś pojechała do Ikei i ma mi kupić dla Karinki od nas (jutro ma urodzinki) krzesełko różowe Mammut i stoliczek LACK sama się już cieszę na to
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 14:42   #501
LadyWhisper
Zakorzenienie

ja właśnie nie potrafię zasnąć :/ czekam wtedy np do 6 - 6,30, jak już będzie w miarę godzina, co by nie było, że w środku nocy jem a wcześnie rano i wtedy normalne śniadanie, no ale dzisiaj myślałam, że żołądek mi plecami wyjdzie, koszmar jakiś

Stary 2012-09-02, 15:06   #502
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
heh, no widzisz, niby najprostszy sposób a w sumie tak do końca to nie próbowałam hehe ale chyba po prostu mi się w tej sytuacji już "nie chce z nim o tym gadać". Powiem Wam jedną z sytuacji.
Ostatnio tak jakoś bolały mnie trochę plecy. I wieczorem pomyślałam, że w sumie dawno nie robiliśmy sobie masażu (mam tam różne takie kosmetyki, peelingi, maseczki na plecy, nogi, ładnie pachnące, itd, i raz na ruski rok robiliśmy sobie takie domowe spa..ja jemu i on mi ). I pomyślałam, że mega mam na to ochotę. No i mówię mu, że ejjj kochanie a może się trochę pomasujemy..Ty mnie i potem ja Ciebie. No to najpierw zaczął gadać, że ok..ale tylko ja jego Myślałam, że żartuje. Ale on zaczął gadać, że nieee...że on taki zmęczony...że on biegał po południu, że mu się nie chce. A jak zaczęłam go namawiać to usłyszałam "oj..nie ryj"... Poczułam się jakbym dostała w twarz. Nie ryj? Co to w ogóle za odzywka? Byłam zła cały wieczór..na drugi dzień mu powiedziałam, że to było mega chamskie, że nie chce mu się poświęcić mi 15 minut na głupi masaż i jeszcze tak si do mnie odzywa..itd. Ok..widać było, że trochę mu głupio...mówił że to nie ryj było powiedziane tak żartobliwie (no fajne żarty) itd itd. No więc myślałam, że dotarło co nie co. Przed wczoraj zrobiłam drugie podejście, ale tym razem najpierw zadałam pytanie "kochanie..jesteś dzisiaj zmęczony"? No i oczywiście usłyszałam, że to zależy o co chodzi, ale że jak o masaż.. oj to tak..to jest bardzo bardzo zmęczony... Niby oczywiście powiedziane żartem, ale na tym rozmowa się zakończyła.
No to jak ja mam z nim rozmawiać, jak powiedziałam raz, że nie mógł mi poświęcić chwili i nie dotarło....
To taka głupota z tym masażem - przecież przeżyję bez niego chodzi o sam fakt, że jemu się NIE CHCE. Po co się poprzytulać, pospędzać razem czas jak można siedzieć na kompie...I tak chyba jakoś od 2-3 tygodni...A seksu to już też chyba nie było prawie ze 2 tyg... Tylko krzyczy na mnie jak mu coś nie wychodzi z tym pieprz*nym biurem Du pa jedna wielka.

Uff..ale się rozpisałam. Sorki, że Wam tak ględzę, ale potrzebowałam to wyrzucić z siebie, bo mega mi smutno...
To i ja z siebie cos wyleje... Otoz dzisiaj znalazlam cos interesującego w tel mojego męża... Oglądam sobie zdj,w koncu wchodzę w wideo i co widzę... Teledysk,w ktorym jakieś glupie cizie wymachuja dupami z krotkich nimi

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
heh, no widzisz, niby najprostszy sposób a w sumie tak do końca to nie próbowałam hehe ale chyba po prostu mi się w tej sytuacji już "nie chce z nim o tym gadać". Powiem Wam jedną z sytuacji.
Ostatnio tak jakoś bolały mnie trochę plecy. I wieczorem pomyślałam, że w sumie dawno nie robiliśmy sobie masażu (mam tam różne takie kosmetyki, peelingi, maseczki na plecy, nogi, ładnie pachnące, itd, i raz na ruski rok robiliśmy sobie takie domowe spa..ja jemu i on mi ). I pomyślałam, że mega mam na to ochotę. No i mówię mu, że ejjj kochanie a może się trochę pomasujemy..Ty mnie i potem ja Ciebie. No to najpierw zaczął gadać, że ok..ale tylko ja jego Myślałam, że żartuje. Ale on zaczął gadać, że nieee...że on taki zmęczony...że on biegał po południu, że mu się nie chce. A jak zaczęłam go namawiać to usłyszałam "oj..nie ryj"... Poczułam się jakbym dostała w twarz. Nie ryj? Co to w ogóle za odzywka? Byłam zła cały wieczór..na drugi dzień mu powiedziałam, że to było mega chamskie, że nie chce mu się poświęcić mi 15 minut na głupi masaż i jeszcze tak si do mnie odzywa..itd. Ok..widać było, że trochę mu głupio...mówił że to nie ryj było powiedziane tak żartobliwie (no fajne żarty) itd itd. No więc myślałam, że dotarło co nie co. Przed wczoraj zrobiłam drugie podejście, ale tym razem najpierw zadałam pytanie "kochanie..jesteś dzisiaj zmęczony"? No i oczywiście usłyszałam, że to zależy o co chodzi, ale że jak o masaż.. oj to tak..to jest bardzo bardzo zmęczony... Niby oczywiście powiedziane żartem, ale na tym rozmowa się zakończyła.
No to jak ja mam z nim rozmawiać, jak powiedziałam raz, że nie mógł mi poświęcić chwili i nie dotarło....
To taka głupota z tym masażem - przecież przeżyję bez niego chodzi o sam fakt, że jemu się NIE CHCE. Po co się poprzytulać, pospędzać razem czas jak można siedzieć na kompie...I tak chyba jakoś od 2-3 tygodni...A seksu to już też chyba nie było prawie ze 2 tyg... Tylko krzyczy na mnie jak mu coś nie wychodzi z tym pieprz*nym biurem Du pa jedna wielka.

Uff..ale się rozpisałam. Sorki, że Wam tak ględzę, ale potrzebowałam to wyrzucić z siebie, bo mega mi smutno...
To i ja z siebie cos wyleje... Otoz dzisiaj znalazlam cos interesującego w tel mojego męża... Oglądam sobie zdj,w koncu wchodzę w wideo i co widzę... Teledysk,w ktorym jakieś glupie cizie wymachuja dupami w krotkich mini,pokazując przy tym swoje narządy! Nosz kur... Mac! To juz mu żona nie wystarcza ze musi sie pocieszać jakimiś lalami? Cos mi sie wydaje ze ja dzisiaj z nim zatańcze! Jeszcze przylazl i pyta co ja taka wściekła jestem. Oczywiscie jeszcze mu nic nie powiedzialam,czekam az moje hormony nabiorą odpowiedniego nasilenia Bić tylko i patrzeć czy żyje :d

Mitabe- wszystkiego najlepszego

Juz trzeci raz probuje sie wypowiedzieć i caly czas mi cos nie wychodzi!
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2012-09-02, 15:09   #503
sylwietta1988
Zakorzenienie

jakos tu dzis pustawo
moge się pochwalic brzuszkiem początkowo-szesciomięsięcznym?
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 16:01   #504
Delicjanka
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36269742]Bokeh, naprawdę bardzo mi się podoba

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Dziewczyny, ale kupowanie samej spacerówki potem... wg mnie jest jakimś tam problemem, bo ciężko znaleźć fajną spacerówkę na dobrych kołach, a dla dzieckaw okolicach 6 mca to takie dziadowskie spacerówki na małych kółkach się nie nadają :/[/QUOTE]

Wlasnie tak przeglądaałam te spacerówki i te co mi sie podobają to kupe kasy kosztują.

Wiecie co, boje sie ze jak urodze dzidzie to kazdy bedzie mowil ze wszystko źle robie ...

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja też tak uważam. Ślub już mamy zaplanowany, tzn sala, termin, wszystko jest zabukowane, ale zaręczyny też mają być u nas, bo nie wyobrażam sobie innej sytuacji. Taka jest tradycja i tak powinno być, aczkolwiek to leży w kwestii faceta, kiedy i jak się oświadczy.
Ja czekam najpierw az mi sie oswiadczy..... a jak nie to nie. Nie bede sie prosic i nawet o tym mowic. :[[[[[[[

Cytat:
ja właśnie nie potrafię zasnąć :/ czekam wtedy np do 6 - 6,30, jak już będzie w miarę godzina, co by nie było, że w środku nocy jem a wcześnie rano i wtedy normalne śniadanie, no ale dzisiaj myślałam, że żołądek mi plecami wyjdzie, koszmar jakiś
może płatki??? ew jogurt

wrrr ale mam humor,
bylam dzis na targu, w miejscowosci gdzie mieszkaja tescie w niedziele zawssze jest wielki targ.... kupilam sobie dwie sukieneczki, tunikę i sweterek

mimo to wkurzona jestem, chcialam juz jechac do domu, to tz spi sobie a ja siedze i czekam.... no ale nic, niech sie wyspi, bedzie chcial jechac to go przetrzymam do pozniej godziny i pojedziemy wtedy!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 16:04   #505
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
jakos tu dzis pustawo
moge się pochwalic brzuszkiem początkowo-szesciomięsięcznym?
No jasne,dawaj dawaj

Lady w ktorym miejscu wyglądasz jak wieloryb?śliczny ciążowy brzusio.

Bokeh-moje gratulacje piekny pierścionek

Co do pierścionka to dla mnie to malo istotne bylo. Ślub sie odbył. Zaręczyn nie bylo i nie ubolewam z tego powodu. Jak kto lubi
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2012-09-02, 16:26   #506
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Wiecie co, boje sie ze jak urodze dzidzie to kazdy bedzie mowil ze wszystko źle robie ...
Tez mam takie obawy... Ale na pewno sobie poradzimy

Stary 2012-09-02, 16:37   #507
LadyWhisper
Zakorzenienie

Deli nam już mówią tego nie kupujcie, tamtego też nie, nie możesz teraz chodzić/musisz chodzić, eeeeee smolę to wszystko, najważniejsze, aby dziecko wyrosło na dobrego człowieka

wczoraj byliśmy u mojej mamy i dała mi tyyyyyyyyyyyle rzeczy, że szok, miałam zrobić po wypłacie mega zakupy koszulki swetry, a mnóstwo tego od mamy mam teraz, więc muszę tylko te ocieplane legginsy kupić

Djerba ja będę zamawiała 3 Mki jak coś

Stary 2012-09-02, 16:41   #508
nafiyqa
Zakorzenienie

Ejj, robicie jakies wspolne zakupy? Chyba mnie cos ominelo...

Stary 2012-09-02, 16:42   #509
LadyWhisper
Zakorzenienie

w ogóle kminiłam i kminiłam jak zrobić ten kącik dla Malucha u nas w sypialni, oglądam nowy katalog ikei (dorwałam wczoraj na klatce ) i tam jest mega pomysł przedzielenia pokoju firanką, ślicznie to wygląda, a u nas jak się wywali wielki stary fotel przesunie szafę i wywali starą drewnianą półkę to miejsca jest dużo i spokojnie wejdzie komoda regał i łóżeczko, jednak wolałabym mieć choćby tą komodę, tylko dla Malucha. Aaaaaaa czekam aż mąż wróci i mu przedstawię pomysł

Stary 2012-09-02, 16:44   #510
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja sobie właśnie kliknęłam jeansowe rurki ciążowe - S i M bo nie wiem jak będą leżeć (mimo, że się obmierzyłam). Jedne oddam.

Legginsy teraz też nie wiem czy S czy M Czy w ciąży idzie coś w uda?

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-09-02 o 16:46
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości