Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-02, 17:06   #511
Lubcia
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

Hej kobitki

Bokeh gratuluje serdecznie zaręczyn pierścionek śliczny

Lady słiczna sukienka i brzuszek piękny

Jak ja was dziewczyny tak oglądam to wy wszystkie takie chudziny a ja taka stara gruba rura przytyłam 4 kilo i wszystko mi idzie w uda i dupę ja się boję jak ja będę wyglądać później
Oto jak wyglądam teraz w 17 tygodniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_8915.jpg (217,7 KB, 85 załadowań)
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 17:26   #512
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Ja jutro wstaję też wcześnie i tak przez następne parę lat..oprócz weekendów
Shadka idzie do przedszkola...stresika mamy ;]
my dokłądnie to samo :/ też mam stresa
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 18:04   #513
LadyWhisper
Zakorzenienie

dziewczyny to powodzenia z Maluchami w przedszkolach!

iiiiii kiedyś pytałam i ponawiam - wie któraś, czy białe meble żółkną po jakimś czasie?

mi poki co idzie tylko w brzuch i cycki

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 18:07   #514
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
To i ja z siebie cos wyleje... Otoz dzisiaj znalazlam cos interesującego w tel mojego męża... Oglądam sobie zdj,w koncu wchodzę w wideo i co widzę... Teledysk,w ktorym jakieś glupie cizie wymachuja dupami w krotkich mini,pokazując przy tym swoje narządy! Nosz kur... Mac! To juz mu żona nie wystarcza ze musi sie pocieszać jakimiś lalami? Cos mi sie wydaje ze ja dzisiaj z nim zatańcze! Jeszcze przylazl i pyta co ja taka wściekła jestem. Oczywiscie jeszcze mu nic nie powiedzialam,czekam az moje hormony nabiorą odpowiedniego nasilenia Bić tylko i patrzeć czy żyje :d
Sorry, ale... Co z tego? To facet, to przecież nie znaczy, że Cię zdradza... To tylko głupi filmik. Zapytaj go, po co mu to i tyle, nie ma co robić z tego wielkiej afery.

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Jak ja was dziewczyny tak oglądam to wy wszystkie takie chudziny a ja taka stara gruba rura przytyłam 4 kilo i wszystko mi idzie w uda i dupę ja się boję jak ja będę wyglądać później
Oto jak wyglądam teraz w 17 tygodniu
Malusi, praktycznie go jeszcze nie widać.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Mi teeeż, ale w sensie, że w przód brzucha, a nie w boczki.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 18:33   #515
mala_19kw
Zakorzenienie

Black- po prostu tego typu filmiki działają na mnie jak płachta na byka. Ot tak,po prostu. Niech ogląda ile wlezie tylko tak zebym ja o tym nie wiedziała.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 18:49   #516
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
[B]
Koleżanka dziś pojechała do Ikei i ma mi kupić dla Karinki od nas (jutro ma urodzinki) krzesełko różowe Mammut i stoliczek LACK sama się już cieszę na to
Mamy taki sam zestaw Rozowe krzeselko i zielony stoliczek Za jakis rok dokupimy drugie krzeselko i stolik mammut bo ten jednak malutki.

Wszystkiego najlepszego dla corci gdyby mnie jutro nie bylo My mamy urodzinki dokladnie za miesiac
A jak tam tort z lala? Zdecydowalas sie na niego? Jesli tak to koniecznie pochwal sie efektem Ja mam zamiar zrobic cos z myszka mickey bo Gabrysia uwielbia

Lady, Debrah sliczne ubranka
No i cudne brzuszki dziewczyny

Bokeh ogromne gratulacje

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 19:23   #517
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny to powodzenia z Maluchami w przedszkolach!

iiiiii kiedyś pytałam i ponawiam - wie któraś, czy białe meble żółkną po jakimś czasie?

dzięki

co do mebli to zależy chyba od tego z czego są wykonane, ale np u mojego taty w łazience meble zżółkły i wyglądają ohydnie :/

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Sorry, ale... Co z tego? To facet, to przecież nie znaczy, że Cię zdradza... To tylko głupi filmik. Zapytaj go, po co mu to i tyle, nie ma co robić z tego wielkiej afery.

dokładnie - co z tego???

mój lubi sobie redtube oglądać :P i niech ogląda, mnie to nie przeszkadza, czasami nawet fajne rzeczy tam podpatrzy i wprowadza w czyny

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Black- po prostu tego typu filmiki działają na mnie jak płachta na byka. Ot tak,po prostu. Niech ogląda ile wlezie tylko tak zebym ja o tym nie wiedziała.
dlatego miał go na swoim telefonie a nie na waszym wspólnym kompie :P
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 19:38   #518
pstryczek84
Zakorzenienie

Witam sie z wieczorka

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Podziwiam power, ja mam dzisiaj dzień lenia totalnego.
Dziewczyny czy jak siedzicie przed kompem np to też Wam jest dużo wygodniej jak się odegniecie trochę do tyłu? W ogóle nie mogę się pochylać do kompa jak wcześniej, chyba mi brzuszek przeszkadza, bo po dłuższe chwili czuję po prostu swoje żebra. Gdzie Wam się brzuszek zaczyna, pod biustem niemal czy dużo niżej?
Mi najwygodniej siedzi się właśnie przed kompem bo mam taki fotel z pochyłym tyłem, meeega wygodny. Przed tv na kanapie długo nie wysiedzę, zaraz muszę sobie podkładać poduszkę pod plecy

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Dziewczyny!! Muusze wam napisac! Moj Dawid dzis mi sie oswiadczyl!!
Normalnie pojechalismy na domowke do jego przyjaciela a w pewnym momencie zamieszanie on mowi cos o slubie ze juz ustalone ale ja nigdy oficjalnie sie nie zgodzilam i kleka i pyta sie mnie czy za niego wyjde! Ja sie zgadzam placze klekam kolo niego i nagle fajewerki! No masakra nic do mnie nie docieralo.... Ale jestem szczesliwa!
Gratuluję!!!!!! Ale njus

Cytat:
Ja jutro wstaję też wcześnie i tak przez następne parę lat..oprócz weekendów
Shadka idzie do przedszkola...stresika mamy ;]
Ulalalaaa, no to się zaczyna poważnie robić Powodzenia!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 19:52   #519
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
ooo, no proszę i jak się mała na to zapatruje? cieszy się, że idzie do przedszkola?
ona już wcześniej chodziła do punktu przedszkolnego...ale teraz do takiego większego normalnego przedszkola...ofcourse prywatne , bo państwowe to nie ten rocznik..
mówi, że fajnie, że będą dzieci no ale zobaczymy jutro o 8 hehee

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Dzieki dziewczyny powiem Wam ze juz sie tak przyzwyczailam do tego ze tego pierscionka nie bedzie i ze slub itp ale teraz czuje jakby tż chcial tego naprawde moze glupio to brzmi bo wiem ze chcial ale jednak.... Bardzo to mile.

Jutro mam wizyte ciekawe ciekawe

Lady fajne ciuszki! Jedz sobie do tesco do scc duzo jest poprzecenianych. No isliczny brzuszek slicznej dziewczyny w slicznej sukience

I sie pierscieniem pochwale a co

bardzo ładny!

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36269742]Bokeh, naprawdę bardzo mi się podoba

Moja córa też jutro do przedszkola, do oddziału żłobkowego

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Dziewczyny, ale kupowanie samej spacerówki potem... wg mnie jest jakimś tam problemem, bo ciężko znaleźć fajną spacerówkę na dobrych kołach, a dla dzieckaw okolicach 6 mca to takie dziadowskie spacerówki na małych kółkach się nie nadają :/[/QUOTE]

Na którą idziecie?

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Witam sie

to dobrze ze podobne

wow no to super GRATULUJE

ladne ciuszki i brzuszek sliczny

kurde to ja dalej nie wiem jaki rozmiar potrzebuje bo jak pisalam wyzej wzrost 172 cm ale nogi chude wiec skoro L sa na Ciebie za szerokie to na mnie pewnie tez beda ?

sliczny
no mogą być za krótkie niestety...ale jak będziesz nosić do kozaków to nie będzie tego widać nie?
ja tak jak mówiłam, pogadam z tą kobitą odnośnie wielkoludów
Stary 2012-09-02, 19:54   #520
pstryczek84
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam pytanie. Moja lekarka nie zleciła mi nigdy badania na tarczycę. Wy często o tym pisałyście, często też słyszałam że właśnie problemy z tarczyca maja bardzo negatywny wpływ na nienarodzone dziecko.
I teraz tak się zastanawiam - jutro lecę na badania, wizytę mam w środę. Czy zrobić sobie te badania bez wiedzy lekarki i iść juz z gotowymi wynikami czy poczekać do środy i zapytać się o te badania?
Do tej pory , odpukac, wszystko było ok. Ginka nie zaobserwowała żadnych nieprawidłowości...

Stary 2012-09-02, 19:56   #521
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Deli nam już mówią tego nie kupujcie, tamtego też nie, nie możesz teraz chodzić/musisz chodzić, eeeeee smolę to wszystko, najważniejsze, aby dziecko wyrosło na dobrego człowieka

Djerba ja będę zamawiała 3 Mki jak coś
ajjjjjjjj chyba te hormony buzują , ale wkurza mnie to powoli... ajjj

Cytat:
w ogóle kminiłam i kminiłam jak zrobić ten kącik dla Malucha u nas w sypialni, oglądam nowy katalog ikei (dorwałam wczoraj na klatce ) i tam jest mega pomysł przedzielenia pokoju firanką, ślicznie to wygląda, a u nas jak się wywali wielki stary fotel przesunie szafę i wywali starą drewnianą półkę to miejsca jest dużo i spokojnie wejdzie komoda regał i łóżeczko, jednak wolałabym mieć choćby tą komodę, tylko dla Malucha. Aaaaaaa czekam aż mąż wróci i mu przedstawię pomysł
O wlasnie, musze sobie obejrzeć katalog ikei

Cytat:
ona już wcześniej chodziła do punktu przedszkolnego...ale teraz do takiego większego normalnego przedszkola...ofcourse prywatne , bo państwowe to nie ten rocznik..
mówi, że fajnie, że będą dzieci no ale zobaczymy jutro o 8 hehee

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

bardzo ładny!

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Na którą idziecie?

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

no mogą być za krótkie niestety...ale jak będziesz nosić do kozaków to nie będzie tego widać nie?
ja tak jak mówiłam, pogadam z tą kobitą odnośnie wielkoludów
Djerbaaaaa, Slonce, a jak myslisz ta Pani szyje mniejsze niz S? bo ja nosze leginsy rozmiar 32-czyli xxs czyli teraz bym zamówiła xs-34 dałaby rade? bo jak coś bym sie zapisala na liste

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 19:57   #522
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej kobity dzieki za komplementy ale czuje sie naprawde jak wieloryb. Chociaz mezowi sie podobam bardzo tyle dobrego ostatnio stwierdzil : kochanie, ale ten Twoj brzuszek jest...twardy! Tzn nie wyglada jak oponka chodzilismy po sklepie i szla sprzedawczyni maz sie za nia obejrzal i mowi - skarbie, ta pani jest bardziej w ciazy niz Ty. Takze takimi haselkami poprawia mi humor bardzo
A sukienka poprawinowa z naszego wesela

Kurcze budze sie ostatnio o 5 rano i taaaaaakie gastro niemozliwe, ze szok! Co mozemy sobie przekaszac zeby z glodu nie umrzec a nie przytyc? Jakies jogurty???

Bokeh cudowny pierscionek! W silesii w tesco bylismy po polowkowym i wlasnie ten komolecik jest stamtad, z tymze nie byl przeceniony, ale bylismy juz straszliwie padnieci i nie dalismy rady juz nic innego przegladac

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Ahhhh i musze sie wam pochwalic, ze nasze zycie lozkowe odzylo! I minely jak reka odjal dolegliwosci po, takze celibat sie przydal bez seksu zylismy prawie 4,5 miesiaca
Kochana ja już zapomniałam co to seks...jak mąż wróci to będzie ok 4ms bez....ciekawe jak to będzie, bo jak narazie nie czuję takiej potrzeby... ;/
Stary 2012-09-02, 19:57   #523
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie. Moja lekarka nie zleciła mi nigdy badania na tarczycę. Wy często o tym pisałyście, często też słyszałam że właśnie problemy z tarczyca maja bardzo negatywny wpływ na nienarodzone dziecko.
I teraz tak się zastanawiam - jutro lecę na badania, wizytę mam w środę. Czy zrobić sobie te badania bez wiedzy lekarki i iść juz z gotowymi wynikami czy poczekać do środy i zapytać się o te badania?
Do tej pory , odpukac, wszystko było ok. Ginka nie zaobserwowała żadnych nieprawidłowości...
Mi nie kazała robić żadnych badan na tarczyce, jedynie mi na teraz zleciła badanie moczu, ale zrobie sobie też krew

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-09-02, 19:58   #524
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
ajjjjjjjj chyba te hormony buzują , ale wkurza mnie to powoli... ajjj

O wlasnie, musze sobie obejrzeć katalog ikei

Djerbaaaaa, Slonce, a jak myslisz ta Pani szyje mniejsze niz S? bo ja nosze leginsy rozmiar 32-czyli xxs czyli teraz bym zamówiła xs-34 dałaby rade? bo jak coś bym sie zapisala na liste

XXS? wwoooow nigdy takiego rozmiaru nie miałam....chyba, że jak byłam małolatą hehehehhe
zapytam o to też zatem
Stary 2012-09-02, 20:03   #525
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas też fajne teksty lecą ;] chyba muszę zacząć spisywać

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Buuuuuuuu!

A słuchaj odnośnie legginsów to pamiętam jak Ci pisałam, żebyś wybrała L tak jak ja...ale po przeanalizowaniu i ponoszeniu ich trochę, weź jednak lepiej M..bo są troszkę za szerokie dla mnie

A i któraś z Was chciała żebym sprawdziła leggi na mojej mamie, co ma 170, więc...Lki kończą się tak na środku kostki.
To ja miałam byc sprawdzana na Twojej mamie no i teraz nie wiem jakie wziąc czy L czy M, bo mam 170 a jestem dosyc szczupła , tzn nogi mam takie w miare chude więc chyba jednak M...

Cytat:
Dzieki dziewczyny powiem Wam ze juz sie tak przyzwyczailam do tego ze tego pierscionka nie bedzie i ze slub itp ale teraz czuje jakby tż chcial tego naprawde moze glupio to brzmi bo wiem ze chcial ale jednak.... Bardzo to mile.

Jutro mam wizyte ciekawe ciekawe

Lady fajne ciuszki! Jedz sobie do tesco do scc duzo jest poprzecenianych. No isliczny brzuszek slicznej dziewczyny w slicznej sukience

I sie pierscieniem pochwale a co
Gratulacje Kochana!

Dziewczyny powodzenia jutro z przedszkolakami

U mnie dziś miała być miła niedziela, ale nie wyszła.
Rodzice przyjechali do nas w odwiedziny, niestety w drodze na dworzec po nich złapał mnie mega skurcz w dole brzucha, siadłam na ławce na przystanku i nie mogłam się ruszyć chciałam przeczekać ale siedzielismy tam z 30 min wiec mąż zadzwonił po pogotowie i jak oni mnie zabrali to mąz pojechał po rodziców i później wszyscy zjawili sie w szpitalu.
No a w szpitalu zrobili kompleksowe badania, na szczęście moje maleństwo ma sie dobrze i serduszko bije to było najwzniejsze.
Ja niestety mam coś z łożyskiem że istenieje ryzyko że będzie się odklejało i muszę teraz leżeć i brać leki 3 razy dziennie ;/
Ale wypisali mnie i nie muszę leżeć w szpitalu, obym w domu się oszczędzała. Także leże sobie teraz w domku i odpoczywam . Jutro wizyta a we wtorek usg połówkowe
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 20:05   #526
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
XXS? wwoooow nigdy takiego rozmiaru nie miałam....chyba, że jak byłam małolatą hehehehhe
zapytam o to też zatem
ok, zapytaj

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
To ja miałam byc sprawdzana na Twojej mamie no i teraz nie wiem jakie wziąc czy L czy M, bo mam 170 a jestem dosyc szczupła , tzn nogi mam takie w miare chude więc chyba jednak M...

Gratulacje Kochana!

Rodzice przyjechali do nas w odwiedziny, niestety w drodze na dworzec po nich złapał mnie mega skurcz w dole brzucha, siadłam na ławce na przystanku i nie mogłam się ruszyć chciałam przeczekać ale siedzielismy tam z 30 min wiec mąż zadzwonił po pogotowie i jak oni mnie zabrali to mąz pojechał po rodziców i później wszyscy zjawili sie w szpitalu.
No a w szpitalu zrobili kompleksowe badania, na szczęście moje maleństwo ma sie dobrze i serduszko bije to było najwzniejsze.
Ja niestety mam coś z łożyskiem że istenieje ryzyko że będzie się odklejało i muszę teraz leżeć i brać leki 3 razy dziennie ;/
Ale wypisali mnie i nie muszę leżeć w szpitalu, obym w domu się oszczędzała. Także leże sobie teraz w domku i odpoczywam . Jutro wizyta a we wtorek usg połówkowe
Oj bidulka.... ale odpoczywaj, nie denerwuj się, na peewno będzie wszystko dobrze do końca

kurcze, troche się naczytałam o tym odklejeniu łożyska, nie fajna sprawa

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-09-02, 20:08   #527
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:

Gratulacje Kochana!

Moja mam też jest szczupła, więc lepiej może Mka?
Ja też następne będę brała M.

Ahh...najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze..
Stary 2012-09-02, 20:08   #528
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny!! Muusze wam napisac! Moj Dawid dzis mi sie oswiadczyl!!
Normalnie pojechalismy na domowke do jego przyjaciela a w pewnym momencie zamieszanie on mowi cos o slubie ze juz ustalone ale ja nigdy oficjalnie sie nie zgodzilam i kleka i pyta sie mnie czy za niego wyjde! Ja sie zgadzam placze klekam kolo niego i nagle fajewerki! No masakra nic do mnie nie docieralo.... Ale jestem szczesliwa!
Gratuluję !!!
Stary 2012-09-02, 20:15   #529
eff8
Zakorzenienie

Djerba no to popytaj o wszystko i daj Nam znać

Mitabe Najlepszego!!!

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Trzymam kciuki za przedszkolaki
ja swoją planuję wysłać dopiero w przyszlym roku we wrzesniu

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 20:16   #530
LadyWhisper
Zakorzenienie

Djerba ja od jakiegos czasu usychalam wrecz..... masakra tak sie meczylam, ale gin powiedzial, ze dopiero po polowkowym mozemy sprobowac. Fakt, i ja i maz straaasznie sie stresowalismy, ale za kazdym razem jest juz lepiej; skoro sie dobrze czuje to nie ma co panikowachehehe ale po takiej przerwie to sie stresowalismy jak za pierwszym razem hahaha

Ja bardzo chcialam barcelone, te co marsi, ale cena mnie zabija i szukalam bialych mebli w przystepnej cenie, znalazlam takie http://opinie.meble-dla-dzieci.com.p.../05/Amelia.jpg

I dorwalam dzisiaj w biedronce ostatnie bodziaki, masakra normalnie, ale byly akurat niebieskie w autka, r. 68

Stary 2012-09-02, 20:17   #531
sylwietta1988
Zakorzenienie

Lenova, musi byc dobrze! przede wszystkim słuchaj lekarza i sie oszczędzaj!!!
ja wróciłam własnie z pizzy,ale się najadłam a teraz czekam na 5 serię "Czasu honoru"

wklejam brzuszek dzisiejszy- początek 6 miesiąca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23 tydz.jpg (34,5 KB, 70 załadowań)
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 20:19   #532
LadyWhisper
Zakorzenienie

Lenova oszczedzaj sie!

Stary 2012-09-02, 20:19   #533
sylwietta1988
Zakorzenienie

minę mam kosmiczną, akurat cos do małża mówiłam
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 20:20   #534
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ja wróciłam własnie z pizzy,ale się najadłam a teraz czekam na 5 serię "Czasu honoru"

Gdzie ten brzuszek? nie widać maluteńki

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-09-02, 20:23   #535
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Djerba ja od jakiegos czasu usychalam wrecz..... masakra tak sie meczylam, ale gin powiedzial, ze dopiero po polowkowym mozemy sprobowac. Fakt, i ja i maz straaasznie sie stresowalismy, ale za kazdym razem jest juz lepiej; skoro sie dobrze czuje to nie ma co panikowachehehe ale po takiej przerwie to sie stresowalismy jak za pierwszym razem hahaha

Ja bardzo chcialam barcelone, te co marsi, ale cena mnie zabija i szukalam bialych mebli w przystepnej cenie, znalazlam takie http://opinie.meble-dla-dzieci.com.p.../05/Amelia.jpg

I dorwalam dzisiaj w biedronce ostatnie bodziaki, masakra normalnie, ale byly akurat niebieskie w autka, r. 68
U mnie dodatkowo dochodzi fakt, że tyle ms nie widziałam męża...więc to już w ogóle dziwnie jest zawsze muszę się przyzwyczaić do jego wyglądu i osoby jakiś tam czas
Stary 2012-09-02, 20:26   #536
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie dodatkowo dochodzi fakt, że tyle ms nie widziałam męża...więc to już w ogóle dziwnie jest zawsze muszę się przyzwyczaić do jego wyglądu i osoby jakiś tam czas
Kiedy przyjeżdza? i na jak długo zostaje?

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-09-02, 20:28   #537
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Mi nie kazała robić żadnych badan na tarczyce, jedynie mi na teraz zleciła badanie moczu, ale zrobie sobie też krew
Dzieki za uspokojenie, czlowiek w tej ciązy to wiecznie na siłe czegos się doszukuje.... tez teraz mam tylko mocz zlecony ale tez sobie zrobie jeszcze morfo bo ostatnio cos mi hemoglobina spadla wiec zobaczymy...
Dziekuje

Lenova, najważniejsze ze z Dzidzia wszystko dobrze oszczedzaj się na tyle ile możesz i nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze.....

Stary 2012-09-02, 20:29   #538
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Po co? Jak nie ma powodów, to lekarz nie każe robić takich badań, mój nawet o nich nie wspominał.

Cytat:

Biedactwo! Leż i odpoczywaj. Najważniejsze, że maluch ma się dobrze.

Cytat:
Malusi albo masz bardzo maskujący krój sukienki.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 20:30   #539
eff8
Zakorzenienie

Cytat:

ładnie wygladasz i malutki brzuszek

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-02, 20:32   #540
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Kiedy przyjeżdza? i na jak długo zostaje?
jak się uda to 25go września...na moje uro :P
a powinien wg. kontraktu zostać na 2 ms, ale z racji, że chcemy, żeby był na moim porodzie to raczej musi zostać krócej....ale ile to nie wiem...wszystko zależy od armatora

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości