|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Dzieki dziewczyny
powiem Wam ze juz sie tak przyzwyczailam do tego ze tego pierscionka nie bedzie i ze slub itp ale teraz czuje jakby tż chcial tego naprawde moze glupio to brzmi bo wiem ze chcial ale jednak.... Bardzo to mile.Jutro mam wizyte ciekawe ciekawe ![]() Lady fajne ciuszki! Jedz sobie do tesco do scc duzo jest poprzecenianych. No isliczny brzuszek slicznej dziewczyny w slicznej sukience ![]() I sie pierscieniem pochwale a co
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#484 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#486 |
|
Konto usunięte
|
Bokeh, naprawdę bardzo mi się podoba
Moja córa też jutro do przedszkola, do oddziału żłobkowego ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Dziewczyny, ale kupowanie samej spacerówki potem... wg mnie jest jakimś tam problemem, bo ciężko znaleźć fajną spacerówkę na dobrych kołach, a dla dzieckaw okolicach 6 mca to takie dziadowskie spacerówki na małych kółkach się nie nadają :/ |
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
to krótkie, ja mam 180 to nie mam co liczyć, że ligginy będą dobre
|
|
|
|
#488 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
Cytat:
Cytat:
no to super GRATULUJE Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#489 |
|
Zadomowienie
|
Bokeh gratuluję!Piękny pierścionek!
LADY piękny brzusio i ta sukienka cud, miód i orzeszki.
|
#490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#491 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze raz gratuluje pięknego pierścionka![]() Cytat:
No i oczywiście brzuszek i ciuszki też![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36269742] Moja córa też jutro do przedszkola, do oddziału żłobkowego ![]() [/QUOTE] Super, powodzenia Wam życzę ![]() Ja nadal czekam na ruchy... czułam kilka razy w podbrzuszu takie pyknięcia ale nie chcę się napalać
|
|||
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() na wstępie serdeczne gratulacje dla Bokeh!!!! tak powinno byc- jakie względy ekonomiczne pytam? pierscionek podstawą jest i basta! nawet najskromniejszy jest dla nas bardzo cenny! takze dla tżta ![]() ja sie wczoraj wycierpiałam do pólnocy..... małż po nospe pojechał, dwie tablety dopiero dały rade a i tak rano mnie jeszcze pobolewało podbrzusze, na serio się wystraszyłam, że dzidziunkowi mogłoby coś byc....... ale juz jest ok i nic nie robie dzis, tylko leżakuję- obiad mam wczorajszy, więc tylko przygrzeję. we wtorek jadę po umówiony wózek bede sobie na niego patrzec, aż się napatrze i dopiero wtedy pozwole go mężowi złozyc i schowac ![]() założyłam sobie dziś sukienkę princeskę i powiem Wam, jak ślicznie brzusio wygląda, hmmm
|
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale widze, ze mam jakies staroswieckie podejscie
|
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Hosenko : robiłaś to ciasto na herbatnikach czy znalazłaś te ciastka z przepisu??? Chyba się skuszę i też zrobię, wydaje się łatwe i pysznie wygląda. |
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Dla mnie pierścionek to tylko pierścionek, nie musiałabym go koniecznie dostać.
|
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle cześć dziewczynki
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobity
dzieki za komplementy ostatnio stwierdzil : kochanie, ale ten Twoj brzuszek jest...twardy! Tzn nie wyglada jak oponka chodzilismy po sklepie i szla sprzedawczyni maz sie za nia obejrzal i mowi - skarbie, ta pani jest bardziej w ciazy niz Ty. Takze takimi haselkami poprawia mi humor bardzo ![]() A sukienka poprawinowa z naszego wesela ![]() Kurcze budze sie ostatnio o 5 rano i taaaaaakie gastro niemozliwe, ze szok! Co mozemy sobie przekaszac zeby z glodu nie umrzec a nie przytyc? Jakies jogurty??? Bokeh cudowny pierscionek! W silesii w tesco bylismy po polowkowym i wlasnie ten komolecik jest stamtad, z tymze nie byl przeceniony, ale bylismy juz straszliwie padnieci i nie dalismy rady juz nic innego przegladac ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Ahhhh i musze sie wam pochwalic, ze nasze zycie lozkowe odzylo! I minely jak reka odjal dolegliwosci po, takze celibat sie przydal bez seksu zylismy prawie 4,5 miesiaca
|
#499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym Ty juz jestes po tym wszystkim, a ja wciaz czekam
|
||
|
|
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
Bokeh GRATULUJĘ napewno milutko Ci było
![]() Mitabe 100 lat Mój TŻ jest dziś w pracy bo mają inwentaryzacje 6,5 tys. pozycji sprawdzanych ręcznie, więc mam smutną niedzielę. I żal mi go bo umordowany jest strasznie Koleżanka dziś pojechała do Ikei i ma mi kupić dla Karinki od nas (jutro ma urodzinki) krzesełko różowe Mammut i stoliczek LACK sama się już cieszę na to
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie nie potrafię zasnąć :/ czekam wtedy np do 6 - 6,30, jak już będzie w miarę godzina, co by nie było, że w środku nocy jem a wcześnie rano
i wtedy normalne śniadanie, no ale dzisiaj myślałam, że żołądek mi plecami wyjdzie, koszmar jakiś
|
#502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Bić tylko i patrzeć czy żyje :dMitabe- wszystkiego najlepszego Juz trzeci raz probuje sie wypowiedzieć i caly czas mi cos nie wychodzi!
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
jakos tu dzis pustawo
moge się pochwalic brzuszkiem początkowo-szesciomięsięcznym? |
|
|
|
#504 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36269742]Bokeh, naprawdę bardzo mi się podoba
Moja córa też jutro do przedszkola, do oddziału żłobkowego ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Dziewczyny, ale kupowanie samej spacerówki potem... wg mnie jest jakimś tam problemem, bo ciężko znaleźć fajną spacerówkę na dobrych kołach, a dla dzieckaw okolicach 6 mca to takie dziadowskie spacerówki na małych kółkach się nie nadają :/[/QUOTE] Wlasnie tak przeglądaałam te spacerówki i te co mi sie podobają to kupe kasy kosztują. Wiecie co, boje sie ze jak urodze dzidzie to kazdy bedzie mowil ze wszystko źle robie ... Cytat:
Cytat:
![]() wrrr ale mam humor, bylam dzis na targu, w miejscowosci gdzie mieszkaja tescie w niedziele zawssze jest wielki targ.... kupilam sobie dwie sukieneczki, tunikę i sweterek ![]() mimo to wkurzona jestem, chcialam juz jechac do domu, to tz spi sobie a ja siedze i czekam.... no ale nic, niech sie wyspi, bedzie chcial jechac to go przetrzymam do pozniej godziny i pojedziemy wtedy!
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lady w ktorym miejscu wyglądasz jak wieloryb?śliczny ciążowy brzusio. Bokeh-moje gratulacje piekny pierścionek Co do pierścionka to dla mnie to malo istotne bylo. Ślub sie odbył. Zaręczyn nie bylo i nie ubolewam z tego powodu. Jak kto lubi
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Deli nam już mówią
tego nie kupujcie, tamtego też nie, nie możesz teraz chodzić/musisz chodzić, eeeeee smolę to wszystko, najważniejsze, aby dziecko wyrosło na dobrego człowieka![]() wczoraj byliśmy u mojej mamy i dała mi tyyyyyyyyyyyle rzeczy, że szok, miałam zrobić po wypłacie mega zakupy koszulki swetry, a mnóstwo tego od mamy mam teraz, więc muszę tylko te ocieplane legginsy kupić ![]() Djerba ja będę zamawiała 3 Mki jak coś
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle kminiłam i kminiłam jak zrobić ten kącik dla Malucha u nas w sypialni, oglądam nowy katalog ikei (dorwałam wczoraj na klatce
) i tam jest mega pomysł przedzielenia pokoju firanką, ślicznie to wygląda, a u nas jak się wywali wielki stary fotel przesunie szafę i wywali starą drewnianą półkę to miejsca jest dużo i spokojnie wejdzie komoda regał i łóżeczko, jednak wolałabym mieć choćby tą komodę, tylko dla Malucha. Aaaaaaa czekam aż mąż wróci i mu przedstawię pomysł
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie właśnie kliknęłam jeansowe rurki ciążowe - S i M bo nie wiem jak będą leżeć (mimo, że się obmierzyłam). Jedne oddam.
Legginsy teraz też nie wiem czy S czy M
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-02 o 16:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

powiem Wam ze juz sie tak przyzwyczailam do tego ze tego pierscionka nie bedzie i ze slub itp ale teraz czuje jakby tż chcial tego naprawde moze glupio to brzmi bo wiem ze chcial ale jednak.... Bardzo to mile.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

... pozniej do tzta rodzicow, ale sie nazarłam jak glupia jakas.... poza tym, tzta siostra chce nam dać wozek, ale sama gondole bez spacerówki tzn pozyczyc, itp itd, troche sie wkurzylam bo chcialam sobie kupic 3 in 1 .. no ale pozniej rozwine tą mysl... poza tym teraz wracałam i fotoradar mi zrobił słitfocie

sorki ze takie ciemne ale ciemno u nas w sypialni jak w d.... jak slonce nie swieci, a gdzie indziej nie mamy tak duzego lustra 

dla tżta

Du pa jedna wielka.