|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Dodaja, zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń!
![]() Butter, najtrudniejszy pierwszy dzień, potem będzie już z górki
|
#1262 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki za kciuki Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jakoś nie mogłam się oprzeć i zadzwoniłam do tz i mówię, że widzę jasną kreseczkę. A on ze śmiechem, że ostatnio tez widziałam no i powiedział, że sam musi zobaczyć to uwierzy.
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kotku przyjmij moje spóźnione życzenia, wszystkiego dobrego, duuużo miłości, pociechy z Majuni i spełnienia wszystkich marzeń !!! Wszystko nadrobiłam, ale tym razem nie odpiszę, wybaczcie. Wczorajsza impreza udała się i to bardzo Kładłam się po 3 rano Wstałam przed 10, posprzatałam i zrobiłam sobie spa z bratanicą tż, która u nas spała. Zostało tyle jedzenia, że goście przyszli na obiad![]() Dziś jestem tak pełna, że brzucho mam conajmniej jak w 5 miesiącu ![]() Jutro rano jedziemy na wakacje, także tydzień mnie nie będzie, ale tęsknić żadna nie będzie ![]() Butter kuruj się ![]() Stokrotko zaciskam kciuki ![]() Emilia mam nadzieje, że z małą lepiej ![]() Maleństwo baty dla tż się należą! Strong oby kolki jak najszybciej odeszły! ![]() |
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Dadaja wszystkiego najlepszego, sto lat, spełnienia marzeń
|
#1265 |
|
siedzę i myślę
|
Ja też widzę ten cień
![]() Radzę Ci jednak jeszcze poczekać z radością. Nie chce Cię zasmucać, ani broń Boże denerwować, ale ja miałam identyczną sytuację jak Ty, tylko test robiłam po terminie @ i też wyszła mi taka delikatna kreska. Byłam już pewna, że jestem w ciąży ... niestety nic z tego Za dzień lub dwa przyszła @. Teraz będę robić test dopiero gdy @ się spóźni przynajmniej 5 dni. Takie rozczarowanie jest straszne.Życzę Ci oczywiście, żeby u Ciebie tak nie było !! Trzymam kciuki ! Nam starającym się potrzeba dużo cierpliwości
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1267 | |
|
Konto usunięte
|
Spóźnione życzenia urodzinowe - Kotku, Dodaja, sto lat i spełnienia marzeń
A dla mabi wszystkiego naj... na nowej drodze życia Cytat:
Trzymam kciuki, żeby to było TO
|
|
|
|
|
#1268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do bólu, to butów lepszych na pewno na razie nie kupię, prędzej opaskę. Zobaczymy, jak w ogóle ból się rozwinie. Dziękuję :cmok: :ehem: :( Cytat:
Porozmawiaj z TŻem :przytul: I żal się nam kiedy tylko masz na to ochotę! :cmok: Cytat:
Oby kołderka, herbatka i Bono szybko Cię uleczyły :cmok: A co do pracy to mimo, iż nie jestem po urlopie - odczuwam to samo :cool: Słabe pocieszenie, ale najgorzej będzie jutro - później już z górki ;) I prawie po niedzieli... Czemu wolne dni tak pędzą, a w pracy każde 10 minut ciągnie się jakby było co najmniej godziną? :mur: Wróciliśmy niedawno z mężem ze spacerku, teraz zaserwował mi pyszne latte :slina: i tak się delektuję zamiast spiąć tyłek i skończyć ten jeden punkt. Za jakąś godzinkę pojadę wpuścić do domu kota i go nakarmić (dziś śpię u siebie), podjadę też do siostry zrobić obchód (czemu wszyscy się urlopują, tylko nie ja?! :cry:) i wracam pisać. Chcieliśmy włączyć sobie dziś Ice Age, ale jest Master Chef i pewnie nasza ciekawość zwycięży ;) A jutro Lekarze, pojutrze Prawo Agaty... Kiepsko widzę ten wrzesień :brzydal: Głowa mnie boli :mur: Na szczęście brzuch odpuścił i nie jest najgorzej... Tak w ogóle w piątek wracałam z pracy na piechotkę - 3,3km :D Któraś jest ze mnie dumna? :D No nic, otworzę tego worda i może coś spłodzę... Aaa, wiedziałam, że o czymś zapomniałam... :mdleje: mabi, wszystkiego najpiękniejszego na Nowej Drodze Życia! :cmok: Miłości, szacunku i spełnienia wszystkich wspólnych marzeń! :oklaski: Mam nadzieję, że jak już ochłoniesz, to wpadniesz zdać relację i wstawisz kilka zdjęć :-) (t)asia, Ty pytałaś o klub... Do klubu na bieżąco zapraszamy dziewczyny, które są tutaj na wątku z nami dłużej, nie wpadają jak po ogień i dały się już troszkę poznać (tzn. nie odpisują tylko, a piszą też coś o sobie). Także pobądź z nami troszkę, a na pewno zostanie to zauważone ;) Butter, wrzesień nastał, czyż nie? :brzydal: A chyba jakoś na urlopie miałaś @ :> Czyli za parę dni.... :brzydal: :magia: :D edit: Kulki mi się nie wyświetlają :(
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-09-02 o 18:47 |
|||
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj i w ogóle czekam wreszcie na nowe seriale
![]() Aaby |
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, zabieraj się za pisanie pracy, bo Ci tyłek zleję!!
Ja leżę pod pierzyną cały czas...nos mam zatkany, gardło dalej boli, siódme poty mnie oblewają... ![]() Wrzesień powiadasz...no tak, nastał, od wczoraj
|
|
|
|
#1271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodaja wsyztskieg naj najlepszego.
Mabi dzis Twoj wielki dzien, mam nadzieje ze jest tak wspanialy jakim go chcalas. Gratuacje kochana ![]() Stokrotka ja tez tam "cos" widze, wiec po cichu gratuluje. |
|
|
|
#1272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36278757]Spóźnione życzenia urodzinowe - Kotku, Dodaja, sto lat i spełnienia marzeń A dla mabi wszystkiego naj... na nowej drodze życia Stokrotko, ja tam niewiele widzę, ale ja ślepa jestem, więc nie bierz tego pod uwagę Trzymam kciuki, żeby to było TO [/QUOTE]dzięki za kciuki, zdjęcie jest mało widoczne, na teście trochę bardziej, ale to dalej cień cienia Cytat:
![]() gotuję sobie właśnie zupkę bo jak będę wracała o 20 z pracy to już gotować mi się nie będzie chciało. Ciężkie 2 tygodnie mnie czekają praktyki + praca ale dzięki temu szybko zleci. A dzisiaj rozwaliły mi się sandały skórzane które miałam 2 miesiące i nie mam w czym chodzić. Nauczycielki w przedszkolu przebierają buty? orientuje się któraś?
|
|
#1273 |
|
Wtajemniczenie
|
Mabi - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
Aaby, gratuluję 3,3km Ale za brak rozgrzewki i rozciągania, to Ci się baty należą...To najłatwiejsza droga do kontuzji!!!Jezu, faktycznie mamy już wrzesień I potwierdzam niestety, że weekendy upływają bezlitośnie szybko...Ja melduje, że właśnie wróciłam z biegania - 7km zaliczone ![]() Poza tym, dziś byłam z mężem na zakupach i zaopatrzyłam się w książki (Trylogia "Igrzysk śmierci"), w spódniczkę i bieliznę Kocham zakupy A jutro idę jeszcze na łajzy z kumpelą, bo spodni potrzebuje. Dodam, że nie cierpię kupować spodni ![]() Ale mi błogo...idę się zaraz wykąpać i chyba se drineczka strzelę Mam fajny przepis na wino (chyba już pisałam, ale się powtórzę ) Białe winko rozrabiam z wodą gazowaną smakową lub nie i dodaje mrożone malinki, limonkę i miętę PYCHA!
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby mi takie rzeczy pisać!!!! Nie zrozumcie mnie źle, alkoholiczką nie jestem i wiem, że jestem w ciąży....ale wyjątkowo nachodzi mnie ochota ostatnio na wino lub martini
|
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
jezu ale ta moja matka jest fałszywa
szlag mnie trafia, niech sie ona ode mnie odczepi wreszcie!zero wsparcia, zero pomocy...a przed ludźmi udaje wspaniałą matkę i babkę...ludzie trzymajcie mnie bo padnemabi - faktycznie, toż to weselicho było
|
#1276 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36278757]Spóźnione życzenia urodzinowe - Kotku, Dodaja, sto lat i spełnienia marzeń
[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przebierają, przynajmniej w tym w którym ja miałam praktyki Niedawno wróciliśmy ze spacerku i cudownych lodów urodzinowych. Zaraz się pakujemy i rano jedziemy na Podkarpacie. Jeszcze raz się żegnam
|
||
|
|
|
#1277 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1278 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chciałam robić apetytu To żeby nie było wypije Twoje zdrówko, no i kropek oczywiście ![]() Cytat:
Cytat:
Buziaki i baw sie dobrze! I wracaj do Nas szybko
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Już mi się podoba ten Master Chef
I tekst "Kto to jest bakłażan?" ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() Baobabku przykro mi, że tak Cię własna mama wkurza |
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
idę nadrabiać
|
|
|
|
#1281 | |||||
|
Zadomowienie
|
No tak...te nieszczęsne seriale... zabierają mi zawsze tyle czasu... a we wrześniu mam go zdecydowany deficyt!
Cytat:
Zdrowiej nam!agnusek22 i Aaby za przebyte km. Ja dzisiaj tylko skalpel zaliczyłam bo na rower się nie zebrałam w końcu ![]() Cytat:
A tobie malensstfo polecam Kubusia poziomkowego ![]() Cytat:
Cytat:
aaby dzięki za wyjaśnienia z tym klubem Cytat:
Niby coś gotuje, ale ograniczam się do schabowych, gulaszu i zapiekanki makaronowej ![]() Jutro szkoła... Dziewczyny powodzenia- dla Was i Waszych szkrabów =)
Edytowane przez (t)asia Czas edycji: 2012-09-02 o 21:08 |
|||||
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Ana ja bym się wstrzymała ze staraniami.
tasia ech.. na szczęście brat będzie chrzestnym , co prawda nie tak jak chcieliśmy ale trudno. Kotku, dodaja sto lat ![]() Zabcia myślę, że tak ze 4-5 lat. Emilko trądzik niemowlęcy chyba szybko powinien zniknąć. U mnie była to skaza. Na wszelkie co lepiej odstaw nabiał i zobacz czy w ciągu 5 dni będzie poprawa. Onyks ja pierdziu.. ale cena.stokrotko aaaaa ![]() Agnuski ![]() Maleństwo lecę z batami do męża ![]() Która tęskniła?? ![]() Dziś poszalałam i zjadłam lody i frytki moja ochota została zaspokojona Meża już mam.
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, wiem, że wrzesień - jest on aktualny
![]() A za Ciebie dalej trzymam kciuki, poszłabym na betę na Twoim miejscu ![]() Też oglądałam Master Chefa - podoba mi się, ale oczywiście standardowo, jak to w tvnie, muszą wplatać jakieś dramatyczne historie rodzinne, dramaty... Program kulinarny, to kulinarny, nie podoba mi się ta tvnowa tendencja do brania ludzi na litość, bo ktoś ma mało kasy, ktoś nie ma węchu i bla bla bla... Tzn nie zrozumcie mnie źle, oczywiście żal mi ludzi pokrzywdzonych przez los, ale to nie miejsce na takie rzeczy ![]() Tasia, przepraszam, może to odbierzesz źle, ale uważam, że to dobrze, że ta przyjaciółka nie wypiła wina. Ja jestem zdecydowanie i absolutnie przeciwna piciu alkoholu w ciąży - bez wyjątków na pół kieliszka wina, czy dwa łyki szampana. Może ciotka przesadziła z reakcją, ale ja na Twoim miejscu bym koleżance w 8 miesiącu ciąży wina nie dostarczyła ![]() Oczywiście to moje zdanie. ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Jak męża egzamin? Zdany? Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-09-02 o 22:14 |
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Butter bo musimy przystać na wpis :"świadek chrztu" a nie "chrzestny" przez co brat świecy nie będzie mógł trzymać. takie tam pierdółki, ale i tak się ciszę. Zdał
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Butter zdrowka,
Dodaja ja rowniez przylaczam sie do zyczen Agnusek super ze sie zakupy udaly ![]() Cytat:
weekendy rzeczywiscie szybciutko mijaja, ja jutro pol dnia pracuje ale i tak nie chce mi sie isc do pracy,
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że będzie to Twój brat i to jakim jest wujkiem dla Mai - a na pewno wspaniałym Super, że się udało, że to będzie brat ![]() Gratulacje dla męża Coś mu zostało jeszcze?Bao, a czym mama tak podpadła? Przykre to, że przysparza Ci w Twojej sytuacji stresu i nerwów...kto jak kto, ale jednak mama kojarzy mi się ze wsparciem ...
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-09-02 o 21:25 |
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Butter dokładnie
Choć ciszyć się będę dopiero jutro, jak pójdziemy z papierami i wszystko dogramy. Jeszcze 2 egzaminy mu zostały
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka12344321gratulacje dla meza,
i kciuki oby jutro udalo sie wszystko zalatwic,
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Metka dziękuję
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Laskiiii... jutro od 7-16
mam nadzieje, że je wcześniej pobiorą, bo zwariuje... siedzę całe dnie i to nie wiem do kiedy... ![]() Drogie panie nauczycielki czy macie do polecenia lekturę odnośnie: a) jak zgodnie z nowymi normami pisac plany miesięczne, ile powinny zawierać zabaw ruchowych, gdzie to wpisywac, ile zestawów itp... b) odnośnie tych zespołów ewaluacyjnych oczywiście nie chodzi mi o rozporządzenie tylko mądre opracowanie... ![]() c) odnośnie pomocy psychologiczno-pedagogicznej... nie mam dzieci z opiniami, orzeczeniami... ale chyba będe musiała kogoś skierowac, bo mam nadpobudliwe, albo z problemami odnośnie motoryki małej - apropo o to trzeba pytać rodziców? jest jakiś arkusz co się bada kogo dać? d) książkę gdzie znajdę ciekawe zajęcia plastyczne... coś o metodach i teorii troszkę, bo mam prowadzić koło plastyczne ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

no i powiedział, że sam musi zobaczyć to uwierzy.

Za dzień lub dwa przyszła @. Teraz będę robić test dopiero gdy @ się spóźni przynajmniej 5 dni. Takie rozczarowanie jest straszne.

Zdrowiej nam!
za przebyte km. Ja dzisiaj tylko skalpel zaliczyłam bo na rower się nie zebrałam w końcu 
Niby coś gotuje, ale ograniczam się do schabowych, gulaszu i zapiekanki makaronowej
moja ochota została zaspokojona