Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-03, 12:05   #1951
kingsof
Raczkowanie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
e tam i po co sie tym tak przejmować? Zawsze trafi się ktoś, kto najpierw zapewniał, że będzie a potem wymiguje się od poetwierdzenia lub niepotwierdzenia.
Nie powiem, ale odpowiedź koleżanki kingsof jest chamska i bezczelna, ale dla Ciebie duże za to, że się nie zniżyłaś do jej poziomu i odpowiedziałaś bardzo kulturalnie. Myślę, że ją to o wiele bardziej ubodło niż gdyby dostała od Ciebie chamską odpowiedź.
najwyżej będzie 50cio osobowe wesele ważne żeby się wszyscy dobrze bawili ale trochę mi się przykro zrobiło...
Rozumiem sytuację kuzyna TŻ, ma malutkie dziecko i dzwonił z prośbą czy mogą nam odpowiedzieć tydzień przed bo oni bardzo by chcieli przyjść ale nie wiedzą czy dadzą radę małego od piersi oduczyć pić. Powiedzieliśmy, oczywiście, ze nie ma problemu bo na salę ustalać szczegóły i tak jedziemy tydzień przed
Stary 2012-09-03, 12:18   #1952
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
tylko wiesz dla mnie kłamstwo o własnej chorobie nowotworowej jest zagraniem poniżej pasa i nigdy im tego nie zapomnę bo takich rzeczy ja im nie życzę a w takich sprawach się nie kłamie jak nawet bliska rodzina powiedziała nam prawdę... wolała bym żeby osobiście powiedzieli że nie nie przyjdą bo my nie byliśmy 10 lat temu na weselu ich córki niż żeby przez inną córkę przekazywali że nie przyjdą bo wujek jest chory na raka (a nie jest)
Z wymówką przegięli i masz prawo im to pamiętać, ale czy naprawdę poczułabyś się o wiele lepiej gdybyś im po weselu powiedziała, że masz ich w bo nie byli na weselu?

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
najwyżej będzie 50cio osobowe wesele ważne żeby się wszyscy dobrze bawili ale trochę mi się przykro zrobiło...
Rozumiem sytuację kuzyna TŻ, ma malutkie dziecko i dzwonił z prośbą czy mogą nam odpowiedzieć tydzień przed bo oni bardzo by chcieli przyjść ale nie wiedzą czy dadzą radę małego od piersi oduczyć pić. Powiedzieliśmy, oczywiście, ze nie ma problemu bo na salę ustalać szczegóły i tak jedziemy tydzień przed
Wiadomo, że mi się też przykro robiło jak ktoś odmawiał a chciałam aby byli u nas na ślubie. Jednak radość z tego, że inni przybyli była o wiele większa niż smutek z tego, że ktoś nie dotarł czy odmówił. A kuzyn TŻta dobrze się zachował. Dał Wam znać jaką ma sytuację a Wy wiecie, że macie go uwzględniać do samego końca. Tylko, żeby odpowiedział Wam w terminie, w którym obiecał i będzie dobrze
Stary 2012-09-03, 12:19   #1953
nuna2
Zakorzenienie

kingsof musimy powtarzać, że najważniejsze jest przysiega i to, żeby goscie ktorzy idą byli zadowoleni
Stary 2012-09-03, 12:19   #1954
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Z wymówką przegięli i masz prawo im to pamiętać, ale czy naprawdę poczułabyś się o wiele lepiej gdybyś im po weselu powiedziała, że masz ich w bo nie byli na weselu?
nie wiem ja nie mam zamiaru w ogóle się do nich odzywać więc się nie przekonam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 12:21   #1955
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

Zapodaj bejbe listę tych wartościujących, bo ja też mam spore zaległości, a nawet sama nie wiem, co mi ostatnio poumykało
Z tych, które chciałam i musiałam nadrobić to na pewno:
- 12 gniewnych ludzi, ale koniecznie z 57 roku!!! (bo całkiem niedawno powstał remake). Wstyd się przyznać, ale do tej pory go nie widziałam.
- Lektor- tez nie rozumiem jak mogłam go wcześniej nie widzieć
- Rewers- polski film
- Róża- również polski i cieszę się, że mamy takie właśnie filmy (bo po obejrzeniu Wyjazdu Integracyjnego zwątpiłam we współczesna polska kinematografię...)
Oglądałam też mnóstwo innych, w tym Big Love, ale nie zachwyciły mnie tak jak te w/w.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Zabijcie mnie! Wróciła z urlopu koleżanka z biura. To jest panikara do n-tej potęgi. Dobrze na nie usiadla, a już piszczy, że się nie wyrobi, że nie zdąży. To ja się pytam, po jakiego grzyba pojechała na urlop w takim terminie Normalnie zaraz wyskocze oknem, bo inaczej to pouszkadzam wszytskich w koło. Normalnie to mnie to śmieszy, ale ile można wysłuchiwać, miesiąc w miesiąc, że ona biedna nie zdąży. Grrrr... Dodam, że pod jej nieobecność, mimo że musiałam robić swoje i jej, czułam się jak na wakacjach, a to dlatego, że nie musiałam wysłuchiwać jej paniki. czy takich ludzi można jakoś zreformować?
Kochana- wspieramy Cię!!!
Wiem co to znacz, mam taka koleżankę, od której uwolnić się nie mogę, nic do niej nie dociera, a panika wieczna o wszystko! Ona mi nawet truje dupę przed dłuższym wyjazdem/ lotem na wakacje, że na pewno będzie jakis wypadek, że ona może tego nie przeżyć itp itd

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
tylko wiesz dla mnie kłamstwo o własnej chorobie nowotworowej jest zagraniem poniżej pasa i nigdy im tego nie zapomnę bo takich rzeczy ja im nie życzę a w takich sprawach się nie kłamie jak nawet bliska rodzina powiedziała nam prawdę... wolała bym żeby osobiście powiedzieli że nie nie przyjdą bo my nie byliśmy 10 lat temu na weselu ich córki niż żeby przez inną córkę przekazywali że nie przyjdą bo wujek jest chory na raka (a nie jest)
Kiciu, gdyby ktoś bardzo chciał, to nawet ciężka choroba mu nie przeszkodzi, by być na weselu.

Kingsof tacy sa właśnie ludzie, przynajmniej spędzicie ten dzień w gronie prawdziwych przyjaciół

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 12:31   #1956
nuna2
Zakorzenienie

niketore wymowki są baaardzo żalosne....
Stary 2012-09-03, 12:44   #1957
kachna21
Raczkowanie

czesc kochane!!!

dlugo mnie tu nie bylo, a to dlatego ze bylismy na weselu z tztem i dopiero wacam do zywych

wiecie jak ja sie stresuje??? slub 29 a ja nie mam welonu, bolerka, bizuterii
prosze pomozcie szukam welony jednowarstowego dlugiego w kolorze smietany, cos w stylu magdzi chyba?

aa i odebralismy obraczki! piekne klasyczne, juz nie moge sie doczekac kiedy mi ja TZ zalozy

Edytowane przez kachna21
Czas edycji: 2012-09-03 o 12:55
kachna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 13:15   #1958
kingsof
Raczkowanie

dziewczyny mam pytanie co robiłyście z kopertami na weselu? Odwoziłyście do domu czy jak?
Stary 2012-09-03, 13:18   #1959
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
dziewczyny mam pytanie co robiłyście z kopertami na weselu? Odwoziłyście do domu czy jak?
Mieliśmy je w pokoju hotelowym.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 13:28   #1960
malwus20
Wtajemniczenie

Hej

Dawano tu pisałam ale podczytywałam was regularnie
Czytałam wszystkie relacje, widziałam fotki tu i na poczcie i powiem ze każda PM z tego wątku wyglądała pięknie bez wyjątku

Wysyłam wirtualne uściski i buziaki PM z 25.08 i 1.09
Życzę wam dużo dużo miłości i wszystkiego czego sobie wymarzycie z okazji waszych ślubów

I proszę was o kciuki na jutro, mąż ma operację na przepuklinę, mam nadzieję ze się obędzie bez komplikacji

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-09-03 o 13:30
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 13:29   #1961
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Moi rodzice po kościele pojechali zawieźć koperty i prezenty do domu.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 13:35   #1962
klaudusk_a
Zakorzenienie

a my stwierdziliśmy, że pod latarnią najciemniej dlatego pieniądze były w samochodzie mojej teściowej, który stał zaraz przy wejściu na salę

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 13:40   #1963
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
a my stwierdziliśmy, że pod latarnią najciemniej dlatego pieniądze były w samochodzie mojej teściowej, który stał zaraz przy wejściu na salę
W samochodzie rodziny też bym się chyba nie bała zostawić. Nawet w naszym po zdjęciu ozdób.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-09-03, 13:42   #1964
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
najpierw mielismy je trzymac w sejfie w naszym pokoju przy sali, ale w koncu uswiadomilismy sobie, ze domu tesciow przeciez pilnuje policjant (tesc jest emerytowanym policjantem) wiec zawiezlismy do niego, a rano jadac do domu zabralismy do siebie

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 14:04   #1965
moniq_87
Raczkowanie

Jamee - bardzo się cieszę, że między Wami jest dobrze. Myślę, że jeśli będziecie ze sobą dużo i szczerze rozmawiać to będzie super

Cytat:
Kwiotka wpinaj do klapy po stronie serca
Bardzo ładna fryzurka
Dziękuję, dziękuję
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Moniq - fryzura bardzo mi si podoba
Cytat:
Napisane przez Euphoria_13 Pokaż wiadomość
moniq_87 Wszystko super, kolorek rzeczywiście ekstra!!!
Dzięki bardzo, wzorowała się na numerze dwa z załącznika

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Ja ! i dosłownie za minutkę na poczcie malutka zapowiedź naszego pleneru ..aaaachh..
Opowiadaj gdzie robiłaś - ja w tym temacie nie jestem w ogóle przygotowana!!!! Nie wiem gdzie można zrobić fajny plener...
Cytat:
Zabijcie mnie! Wróciła z urlopu koleżanka z biura. To jest panikara do n-tej potęgi. Dobrze na nie usiadla, a już piszczy, że się nie wyrobi, że nie zdąży. To ja się pytam, po jakiego grzyba pojechała na urlop w takim terminie Normalnie zaraz wyskocze oknem, bo inaczej to pouszkadzam wszytskich w koło. Normalnie to mnie to śmieszy, ale ile można wysłuchiwać, miesiąc w miesiąc, że ona biedna nie zdąży. Grrrr... Dodam, że pod jej nieobecność, mimo że musiałam robić swoje i jej, czułam się jak na wakacjach, a to dlatego, że nie musiałam wysłuchiwać jej paniki. czy takich ludzi można jakoś zreformować?
Nie Cię tylko ją. Mam dokładnie tego pokroju współpracownicę [jakoś nie mogę się przemóc na koleżanka, może dlatego, że jest sporo starsza....] ona też cały czas mówi jak to jest dużo roboty i się nie wyrobi, a jak się jej pytam: "co robimy, uporajmy się z tym i z głowy" to słyszę, a teraz to jestem zmęczona, teraz idę na papierosa, jutro to zrobimy i tak przez kilka dni... Bierze mnie taki nerw, że ... grrrrr
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
dziewczyny znacie jakieś specyfiki, żeby nie wyskakiwały pryszcze?? kurde w tym tyg już drugi wyskoczyła a miałam tyle czasu spokoju
smaruj często wodą utlenioną, jak to miejsce będzie czyste, to szybciej się zagoi. Poza tym, ktoś (chyba muffin ) opowiadał żeby nakładać papkę z aspiryny z wodą
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
tacy ludzie sa niereformowalni taki jeden byl jednym z powodow przez ktore zwolnilam sie z jednego biura, co wiecej pol dnia zajmowalo mu bieganie po firmie i mowienie ile to ma pracy, a tak naprawde poza tym bieganiem nie robil nic

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Z tych, które chciałam i musiałam nadrobić to na pewno:
- 12 gniewnych ludzi, ale koniecznie z 57 roku!!! (bo całkiem niedawno powstał remake). Wstyd się przyznać, ale do tej pory go nie widziałam.
- Lektor- tez nie rozumiem jak mogłam go wcześniej nie widzieć
- Rewers- polski film
- Róża- również polski i cieszę się, że mamy takie właśnie filmy (bo po obejrzeniu Wyjazdu Integracyjnego zwątpiłam we współczesna polska kinematografię...)
Oglądałam też mnóstwo innych, w tym Big Love, ale nie zachwyciły mnie tak jak te w/w.

Kochana- wspieramy Cię!!!
Wiem co to znacz, mam taka koleżankę, od której uwolnić się nie mogę, nic do niej nie dociera, a panika wieczna o wszystko! Ona mi nawet truje dupę przed dłuższym wyjazdem/ lotem na wakacje, że na pewno będzie jakis wypadek, że ona może tego nie przeżyć itp itd

Kiciu, gdyby ktoś bardzo chciał, to nawet ciężka choroba mu nie przeszkodzi, by być na weselu.

Kingsof tacy sa właśnie ludzie, przynajmniej spędzicie ten dzień w gronie prawdziwych przyjaciół
i masz jakąs ciętą ripostę? bo ja nie wiem jak odpowiadać na takie dziwne teksty,a nie mam już siły powtarzać wszytko będzie dobrze...
Cytat:
Mamy mieć w pokoju sejf.

W rynku impreza - śpiewają "przybyli ułani pod okienko"

Wczoraj spotkanie świadków - bardzo fajne. A dzisiaj jedziemy spotkać się z tą drugą parą i kwiaciarką, żeby obgadać co i jak Trzymajcie kciuki... P.S. Chyba polecimy na podróż poślubną na fuerteventura. TZ stwierdził, że sokor to podróż poślubna to możemy poszaleć a nie zwyczajny egipt (w którym nawiasem nie byliśmy) i żebym zobaczyła po ile chodzą wyspy kanaryjskie. Teneryfa jest droższa, więc chyba będzie fuerte... A czy wiecie czy tam można nurkować? Bo my byśmy chcieli, ale oczywiście, nie sami, tylko z jakimś instruktorem, najlepiej jakaś wycieczka całodniowa....

Dopisek:

Dziewczyny, co na obiad?

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006

Edytowane przez moniq_87
Czas edycji: 2012-09-03 o 14:05
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 14:10   #1966
nuna2
Zakorzenienie

potraktowałam syfa czosnkiem- zmniejszył sę o połowe- przypuszczam, że będzie sie łuszczyło... ale ostatnio zostawiłam dużego i tez się łuszczyło.. woda utleniona tez będe przemywac w takimrazie.
Stary 2012-09-03, 14:19   #1967
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
potraktowałam syfa czosnkiem- zmniejszył sę o połowe- przypuszczam, że będzie sie łuszczyło... ale ostatnio zostawiłam dużego i tez się łuszczyło.. woda utleniona tez będe przemywac w takimrazie.

o czosnku nie słyszałam

Stary 2012-09-03, 14:21   #1968
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
o czosnku nie słyszałam
sama to wymyśliłam stwierdziłam, skoro opryszczke traktuje się czosnkiem i cebula bo wysusza i odkaza to dlaczego nie syfa
Stary 2012-09-03, 14:22   #1969
kasia_kuku
Zakorzenienie

Nie chcę kasować zdjęcia stąd więc zostawiłam Wam na poczcie fotę

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 14:22   #1970
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
hej, hej,
I znów w autobusach pojawili się uczniowie. Perełka z zasłyszanej rozmowy: picie mleka 0% jest lansem

Cytat:
Czeeeeść
I tak na nieco ponad miesiąc przed ślubem mamy pewnych 56 osób... z ok. 80. Do dziś mieliśmy potwierdzenie i weekend trochę informacji dostaliśmy. Pisałam do mojej kuzynki ( tej o której Wam pisałam, że nagle urwała kontakt na 2 miesiące przed ślubem) , że "uprzejmie prosimy o potwierdzenie uczestnictwa w przyjęciu weselnym" a ona- Potwierdzenie a niepotwierdzenie jest jednoznaczne z tym, że NIE MAM ZAMIARU przyjść na ślub i wesele. No kopara mi opadła, ale ze spokojem odpisałam, że serdecznie dziękujemy za informację. Odmówił kuzyn tż, taki mruk więc trochę się tego spodziewaliśmy, aczkolwiek gdy byliśmy im dać zaproszenie to jego żona bardzo entuzjastycznie zareagowała, odmówiła też moja kuzynka, która po miesiącu od wysłania jej zaproszenie odpisała - dopiero znalazłam w korespondencji waszą !!!!!KARTKĘ!!!!! i niestety ale nie dotrzemy.... Odmówiła kuzynka TŻ ale ona dlatego, że na jednej z imprez miałam bardzo przykre zdarzenie z jej mężem i pewnie jest jej wstyd, odmówił także kuzyn tż pracujący za granicą, bo żona sama nie pójdzie. Ale mam postanowienie, że nie będę robić żadnej wiochy i dopraszać nikogo choćby miało zostać 50 osób.
]chamska ta kuzynka.. nie kumam ludzi, jakby nie mozna bylo kulturalnie napisac...
Cytat:
Mielismy w pokoju hotelowym az do konca poprawin

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Hej

I proszę was o kciuki na jutro, mąż ma operację na przepuklinę, mam nadzieję ze się obędzie bez komplikacji
za operacje
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 14:35   #1971
Cierpliwosc
Zadomowienie

Hej hej
Panieński się udał, chociaż mam żal do dziewczyn o tort (mojej siostry kumpela piecze przepyszne i odpowiednie w kształtach torty, ale moja przyjaciółka-organizatorka wieczoru zamówiła u kogoś innego)

Zaczęłam dziś pracę, po 2 miesięcznym bezrobociujutro te dziecka pozabijam

O 19 jesteśmy umówieni w cukierni tort wybierać Jak ma wyglądać z zewnątrz już wiem, teraz pytanie do Was: Jakie miałyście smaki tortu???

PM z 1 września całym sercem byłam z Wami w Waszym dniu, teraz życzę mnóstwo miłości i szczęścia na całe życie!!

Jamee cieszę się, że zdecydowanie lepiej między Wami, niech się tylko osoby trzecie niepotrzebnie nie wtrącają
Malwuś

A tymi, co odmawiają z głupich powodów, bądź w niekulturalny sposób trzeba się nie przejmować i może tylko czekać, że kiedyś zmądrzeją.
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 14:36   #1972
MiciaKicia
Zakorzenienie

hejo
mąż w pracy, moge siedzieć do nocy

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 14:41   #1973
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
O 19 jesteśmy umówieni w cukierni tort wybierać Jak ma wyglądać z zewnątrz już wiem, teraz pytanie do Was: Jakie miałyście smaki tortu???
Biała + ciemna czekolada.

Malwuś trzymam za męża.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-09-03, 14:43   #1974
klaudusk_a
Zakorzenienie

malwuś ja też 3mam kciuki

my mieliśmy z bitej śmietany z różnymi owocami (nie pamiętam dokłdnie)

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-09-03, 14:46   #1975
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Malwuś
Dzięki wszystkim za kciuki
Co do smaku tortu to był z bita śmietaną o smaku wiśniowym z owocami (wiśniami) + ciemny biszkopt.
Stary 2012-09-03, 14:46   #1976
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Biała + ciemna czekolada.

Malwuś trzymam za męża.
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
malwuś ja też 3mam kciuki

my mieliśmy z bitej śmietany z różnymi owocami (nie pamiętam dokłdnie)
Dzięki dziewczyny. Klauduska, ale Ty chyba nie miałaś takiego angielskiego tortu co? Bo taki środek się w nim nie utrzyma tak myślę.

Czekam na więcej! Jaki tort?
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 14:48   #1977
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Moi rodzice po kościele pojechali zawieźć koperty i prezenty do domu.
pilnował Wam ktoś domu?
podziwiam za odwagę, ja bym się bała, nawet gdyby ktoś w domu był.
u nas często w okolicy okradają domy osób które akurat mają wesela

Mieliśmy w apartamencie który był nad salą. Pokój był na kod, który znaliśmy tylko My.
Stary 2012-09-03, 14:49   #1978
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny. Klauduska, ale Ty chyba nie miałaś takiego angielskiego tortu co? Bo taki środek się w nim nie utrzyma tak myślę.

Czekam na więcej! Jaki tort?
ja nie miałam angielskiego tortu, bo tort robiła moja mama

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-09-03, 14:49   #1979
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Hej hej
Panieński się udał, chociaż mam żal do dziewczyn o tort (mojej siostry kumpela piecze przepyszne i odpowiednie w kształtach torty, ale moja przyjaciółka-organizatorka wieczoru zamówiła u kogoś innego)

Zaczęłam dziś pracę, po 2 miesięcznym bezrobociujutro te dziecka pozabijam

PM z 1 września całym sercem byłam z Wami w Waszym dniu, teraz życzę mnóstwo miłości i szczęścia na całe życie!!

Jamee cieszę się, że zdecydowanie lepiej między Wami, niech się tylko osoby trzecie niepotrzebnie nie wtrącają
Malwuś

A tymi, co odmawiają z głupich powodów, bądź w niekulturalny sposób trzeba się nie przejmować i może tylko czekać, że kiedyś zmądrzeją.
Mam mieć - Szwarcwaldzki:

3 mam kciuki za Malwusi Mężusia

Czy ja wspominałam, że jeszcze 5 pięć dni!!!!!!!!!

Stary 2012-09-03, 14:50   #1980
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

My mielismy truskawkowy,cytrynowy i czekoladowy z wisniami oczywiscie wszystkie na smietanie, wiec byly mega lekkie i pyszne Pani nam powiedziala, ze dla tych co lubią czekolade bedzie czekoladowy, ci co lubiąowocowe -truskawka i ten cytrynowy dla tych co lubia cos kwaskowatego

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-09-03 o 14:52
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości