|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
to my na 9.09 czekamy u Ciebie na II krechy Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam faze na Jasia lub Franka a co do dziewczynki to brak weny tworczej ![]() Cytat:
Moze to jakis wirus Ok kochane ja spadam już powoli do zobaczenia w środę |
||||
|
|
|
#1262 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam Was jakoś, pół dnia mi to zajęło. Widzę, że mój poprzedni post przeszedł bez echa, chyba mnie jednak zapomniałyście
![]() Gratuluję Banka kreseczek! Magdammmm Tobie też po cichu gratuluję i czekam na potwierdzenie tej radosnej nowiny. ![]() Jeszcze wcześniej zapomniałam dopisać, że dziś mój 22dc, a dodatkowo w tym cyklu miałam tak piękny śluz płodny, że dawno takiego nie widziałam. Oby ten cykl okazał się w końcu owocny. Isia pytała czy ziółka piję. Piłam do dnia wyjazdu i zapomniałam ich zabrać ze sobą, więc piłam tylko 5 dni. Mam nadzieję, że to zaszkodzi to a tylko pomoże.
|
|
|
|
#1263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W końcu wziął sprawy w swoje ręce. Zabronił jej do mnie dzwonić i zagroził, że się od niej odetnie, że ani jego, ani przyszłej rodziny na oczy nigdy nie zobaczy. Trochę się ogarnęła, ale już ponad 2 lata po ślubie a nadal jad sączy... swego czasu podsuwała mu pomysł pt: ROZWÓD... Trzymaj się ciepło i staraj nie stresować tą sytuacją. Najważniejsze jest to co myśli twój tż , a nie to co gada ta baba
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, że pamiętamy
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ! ! !
Zrobiłam test bo te 37 dni to jakoś długo mi było na cykl i zobaczyłam II wielkie różowe kreski. SZOK! Płakałam i śmiałam się , nareszcie się udało! Tylko o\teraz bardzo się boję żeby było wszystko ok bo 2 lata temu poroniłam. Bardzo się cieszę !!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#1266 | |
|
Zadomowienie
|
Żartuję Maru
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pipko pewnie, ze pamietamy Mam tak na drugie ![]() Cytat:
Dawaj foto..nakarm zmysły staraczek
|
||
|
|
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kl aski: cudownie! gratuluje mamuska rowniez chetnie zobaczylabym Twoje kreseczki na foto
|
|
|
|
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() klaski :Superrrrrrrrrrrrrr normalnie się cieszę strasznie!!! No to teraz mamy 3 świeże fasoleczki na forum ![]() Magdaaam,Banka no i Ty Ale za☠☠☠iaszczo eheheh
|
|
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
a jak to wkleić tu .................. ale roztargniona jestem...........
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba tak... Bo ja sama tego jeszcze nie robiłam
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Partytura Wiesz mam podobną sytuację tylko na odwrót. Ja pochodzę z katolickiej bardzo rodziny mój Tż teoretycznie też ale on już odszedł dawno od wiary. Mieszkamy wspólnie bez ślubu statystycznie raz w miesiącu moja mama wyciąga temat ślubu i jak to tak nie wypada żyć bez niego. My owszem planujemy ślub nawet kościelny bo aj bądź co bądź wierzę dalej chociaż nie praktykuję tak ostro ale w Boga wierzę. Nie mam już siły odpowiadać mojej mamie inaczej jak tylko doczekasz się. Mój Tż wie że moja mama tak ma i tak mówić będzie ciągle dopóki się nie pobierzemy więc sam się nie oburza nawet chociaż wiem że jakby ktoś inny tak mu nawijał to by wygarną ale jakoś do moich rodziców to ma na tyle szacunku że po prostu przemilcza sprawę. Wkurzające to jest wiem i rozumiem co czujesz ale po prostu skoro tak często mu ględzi ta ciotka czy matka że nie pasuje tak żyć jak on chce to nie dziwię się że już w taki a nie inny sposób do tego podchodzi przecież nikt normalny nie chce się na siłę kłócić ze swoją rodziną. Ps. Kiedy zamierzacie wspólnie zamieszkać??
Maja rosee Gratuluje Banka26 tam są dwie krechy jak nic Matko tylko nie Leon ![]() A ja miałam nie odliczać dni do teoretycznej owulacji i ogólnie no ale musiałam dziś popatrzeć mam 12 dc. Wczoraj były przytulanka i nie wiem jak w tym tyg jeszcze na wypadną mój teraz ciężko pracuje rzadko kiedy po pracy ma jeszcze siłę na coś innego niż sen. Mnie teściowa wczoraj zdołowała myślałam że ten kurs góra miesiąc potrwa a ona mi mówi że ona chyba z trzy miesiące chodziła na niego. A ja już się nastawiłam że pojadę na dłużej do polski a jak będę chodziła na kurs to nie wiem czy w ogóle nawet na wesele dam radę pojechać
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
O, właśnie
gratuluję wszystkich fasolek ![]() Dobrze, że się ruszyło, przynajmniej u Was ja się na swoją też doczekam ![]() Aczkolwiek @ coś się nie rozkręca, tyle, że w cuda to ja nie wierzę, bo tempka za bardzo spadła. Pewnie dopadnie z wieczora. Tyle dobrego, że w pracy się nie męczę z bólem
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1276 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1277 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Opowiadaj jak na urlopie!Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Ja jestem wściekła Chciałam iść na bete to akurat w tym tygodniu kolega wział urlop,i kierownik nie zgodził się żebym przyszła pózniej ani zamieniła sie zmianami z kimś A @ dalej nie ma...
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||||||
|
|
|
#1278 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hihi.Hej kobitki Ja już po pracy, obiadek zjedzony i zdążyłam wszystko nadrobić ![]() no,no,no fasolek przybywa... Pod koniec tygodnia zamierzam ja zatestować o ile @ nie przyjdzie...zaczynam się stresować pomału że się jednak pojawi... ![]() Jadę na zakupy z mamą więc później zajrzę. ![]() Dedra- już Cię dopisuję kochana
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||||||
|
|
|
#1279 |
|
Raczkowanie
|
oto kreseczki jak wspomniałam
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz oficjalnie GRATULUJE!!! Kreski jak byk widać bez powiększania zdjęcia ![]()
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Super nie musiałam zdjęcia powiększać bo an miniaturce widać
|
#1283 |
|
Wtajemniczenie
|
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#1284 | |
|
Wtajemniczenie
|
No to raczej test by pokazal cos juz? A u mnie w polu T sniezna biel.
Cytat:
No wlasnie... ja nic nie juz robie, zrobilam test dzis i jutro wyjezdzam na urlop, wiec ani testu ani bety nie bedzie. Na 13 wrzesnia zapisalam sie do ginekologa, pewnie dostane luteine na wywolanie. Pieknie!!! |
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Dzastin08;36296586]Piękne!!!
hmmm no to która odważna teraz zakłada nowe forum: majowo-czerwcowe mamusie 2013 rok??? ![]() Magdaaam? Banka? Rosa? A może któraś z testujących teraz we wrześniu??? ![]() Bo nie wiem czy wiecie ale ja na czerwiec planuje dołączyć
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego wyjazdu
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-09-03 o 15:40 |
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Najadłam sie jak smok..pekam w szwach |
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurku Ty nam tu nie pękaj bo Tyś tu potrzebna nam
![]() A no włacha, coś jadła???
|
|
#1290 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kl aski:Cytat:
Cytat:
,,,, brrr. Zostanę chyba przy Gabi. Cytat:
. Czemu Madzia się nie odzywa? Przecież i ona zaciążyła. Ja sobie dziś kupiłam leginsy ciążowe, bo już z zwykłych spodniach ciężko. Nie dopinam się już od dawna, ale niewygodnie. A teraz tak fajnie, swobodnie w tych leginsach. Patrzyłam też na spodnie dżinsy ale cena mnie powaliła - 145 zł. Szok. Nie, nie, za takie to ja podziękuję, kupię sobie na allegro. No i zdjęcie mojego brzdąca. Może zarażę którą? To pierwsze zrobione w poradni prenatalnej a dwa ostatnie u mojego ginekologa.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2012-09-03 o 15:48 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

żeby wszystko było ok. Mam nadzieję, że owulki jeszcze nie było bo mamy zakaz przytulania się do badania...

Gadałam sobie z moim TŻ na skypie, bo (jak zapewne nie pamiętacie) mieszkamy w 2 miejscowościach i akurat jest u siebie, a tam przychodzi jego mama i ciotka by się pożegnać..Bo jego ciotka z wujkiem przyjechali z Rybnika a my mieszkamy na zach. kraju. No i sie obściskali a potem zaczęła się gadka..Nie wiem czy one nie domyślały się, że on rozmawia, ale mogły to wziąć pod uwagę skoro zdjął dla nich słuchawki.. No, ale mikrofon świetnie wyłapywał ich rozmowę i chcąc nie chcąc...
No ☠☠☠☠a.. przekaz był jasny- lepiej szukaj se żony w naszej wierze
Ja pierd.. co za podłość.. jego mamunia nie mówiła za wiele ( i ogólnie wydawała mi się dość miłą kobietą, ba nawet kupowała mi prezenty a ledwo się znałyśmy, choć fakt - czułam, ze jest z tych gorliwych jehowych jak moja ciocia co jest jehową od kilku lat), ale jasnym jest, że też wybiera taką opcję.. ona wie, że jestem w ciąży! Nie wiem jak ta ciotka, ale pewno wie... pewnie między sobą rozmawiały że oh jej bardziej podatny na wiarę z 2 synów już też praktycznie zaprzepaszczony i uznały, że trzeba powalczyć i mu nawtykać..
jasne, że pamiętamy
Przepiękne imię 

kl aski: cudownie! gratuluje mamuska