Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-03, 11:16   #2971
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja prawie dziennie głowę myję (i zawsze używam odżywki) i za każdym razem suszę i za prawie każdym prostuję a włosy mam zdrowe i nie przesuszone więc tu się nie zgodzę

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

ja od mojego lekarza słyszałam, że jak jest wokół brodawki cięcie to można karmić. tak. chyba butelką na szczęście miałam za małe sutki na takie 'bajery' więc mam cięcie pod. a Horo ostatnio pisała, że razem z Nią leżała jakaś dziewczyna co miała cięcie wokół brodawki i nie mogła karmić.

i zastanawiam się jak to jest. pokarm się zbiera i nie idzie tego 'wydostać'? czy pokarmu w ogóle nie ma?
Hejeczka, ja tylko na sekundkę. Zaległości mam tyle, że hohoho
Tak mi wpadło w oczy pytanie Toni odnośnie karmienia i cięcia otoczkowego. Ale czemu Ty o to pytasz hihihi .
Jedno z zagrożeń takiego cięcia to własnie możliwość uszkodzenia kanalików wyprowadzających- co powoduje poważne powikłania w razie ciąży. Uszkodzone kanaliki nie powodują tego że pokarmu nie ma- bo to w sumie nie było by poważnym zagrożeniem a po prostu brakiem możliwości karmienia. Największe powikłania w wyniku uszkodzonych kanalików jest niemożliwość wydostania się pokarmu z piersi. Powstają zastoje, stany zapalne i często jest konieczność ściągania pokarmu przez dostanie się do niego za pomocą igły w celu oczyszczenia piersi. Pokarm powstaje w pęcherzykach w gruczole, jego produkcją kierują hormony a nie uszkodzony kanalik - kanalik jest tylko drogą jego odprowadzenia. I jeśli jest nie drożny a pokarmu przybywa powstaje ogromny problem.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-09-03 o 11:29
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 11:43   #2972
gwendolinka
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Ja slyszałam że karmić po cieciu wokół otoczki nie można... W sumie z tego co Mya pisze, to jest niebezpieczne dla zdrowia, bo jeśli kanalik jest przecięty to jak może się nim wydostać pokarm? a biorąc pod uwagę , że kobieta jest w ciążt to można raczej domniemać ze pokarm będzie miała- jak każda praktycznie. W takim razie jak można operować przez ciecie wokólotoczkowe- niektórzy jakoś "obchodzą kanaliki" i ich nie rozcinają czy jak? Liczą na to ze pacjentka nie zajdzie w ciążę? Zaciekawiłyście mnie teraz

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 12:55   #2973
Olivkaa200
Zakorzenienie

kasik ja piersi robilam TYLKO I WYLACZNIE DLA SIEBIE

a to pytanie nasunelo mi sie po oebjzrniu sekretow chirurgii, no rozwalila mnie babka ktora mowi "kochanie robie to dla Ciebie" no ludzieee! i jeszcze siedzi dziewczyna z chlopakiem i mowi o powiekszeniu piersi bla bla bla ze ma male itp itd a chlop jakby mogl to by chyba padl tam ze smiechu. Laska mowi ze chlopakowi nie przeszkadza ze ma male a on mial taka mine jakby mial zaraz wybuchnac smiechem. dlatego te pytanie zadalam

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 13:06   #2974
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
kasik ja piersi robilam TYLKO I WYLACZNIE DLA SIEBIE

a to pytanie nasunelo mi sie po oebjzrniu sekretow chirurgii, no rozwalila mnie babka ktora mowi "kochanie robie to dla Ciebie" no ludzieee! i jeszcze siedzi dziewczyna z chlopakiem i mowi o powiekszeniu piersi bla bla bla ze ma male itp itd a chlop jakby mogl to by chyba padl tam ze smiechu. Laska mowi ze chlopakowi nie przeszkadza ze ma male a on mial taka mine jakby mial zaraz wybuchnac smiechem. dlatego te pytanie zadalam
Masakra! nie widziałam tego! ale żenada!

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 13:24   #2975
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Masakra! nie widziałam tego! ale żenada!
i na koniec dodal cos ale nie pamietam co ale tez konkretnego ona mowila a on ciagle sie usmiechal pod nosem no bez sensu

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-09-03, 13:42   #2976
EmotIkonka
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez MSN do EmotIkonka

Witam kochaniutkie
Dołączam

31.07.2012 powiększanie ust kwasem
09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis

EmotIkonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 13:49   #2977
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EmotIkonka Pokaż wiadomość
Witam kochaniutkie
Dołączam
Witam serdecznie zaproszenie przyjelam dawno Cie nie bylo, pamietam jeszcze z poprzednich czesci ale bylam wtedy tylko biernym czytaczem))mialam przyjemnosc podziwiac Twoje usta cudowne sa

dziewczyny znalazlam cos o nowosci w implantach slimed, ponoc maja fajne wymiary ide zaglebiac sie dalej

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-09-03, 14:00   #2978
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EmotIkonka Pokaż wiadomość
Witam kochaniutkie
Dołączam

No witaj , witaj
Jak tam chlopcy sie czuja???
Stary 2012-09-03, 14:57   #2979
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ibogaina Pokaż wiadomość
Właśnie, Dziewczyny, czy któraś z Was miała robiony taki zabieg podwieszania piersi? Jak to się potem goi? Efekt wart jest cierpienia?
szczerze mówiąc to nie wiem czy to co ja miałam to się nazywa podwieszenie czy nie, w każdym razie cięcie pionowe na jednej piersi mam a co do cierpienia to chyba nie ma znaczenia gdzie było cięcie bo ja należałam do tych szczęściar co nie cierpiały jakoś bardzo mimo dużej ilości cięć. Zresztą jak pytałam lekarza o ból to powiedział mi, że to nie boli pocięta skóra tylko przecięty mięsień.
Stary 2012-09-03, 16:51   #2980
EmotIkonka
Rozeznanie

Hej dziewczyny Moi chłopcy czyli Bolek i Lolek czują się świetnie Od czasu do czasu zaglądam do was i podczytuje ale jakoś brak czasu na pisanie
Olivka dzięki za przyjęcie zaproszenia Buziaki dla wszystkich

09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis

Stary 2012-09-03, 17:04   #2981
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny a znacie jakis dobry krem z wit c tylko tak mniej wiecej dla mojego wieku 25 lat???ciutke rozjasniajacy??moze byc nie drogi

ja juz nie dlugo zrzucam topik zakladam trophy n i na noc spie bez hehe pewnie na nowo bede musiala sie przyzwyczaic do tego wszystkiego

hej emotikonka
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 17:28   #2982
EmotIkonka
Rozeznanie

Dziewczyny dlaczego z waszych podpisów poznikały nazwiska Doktorków?

Stary 2012-09-03, 18:32   #2983
anika75
Zadomowienie

Hej dziewczynki
Roboty mam strrrasznie dużo, więc wpadłam tylko na chwilkę zdać relację z laminowania. Laminowałam wczoraj żelatyną z odżywką, bo nie miałam cytryny, a Tonia pisała, że ocet śmierdział . No więc żelatyna + odżywka Nivea diamond gloss.
I tak:
1. ciężko było toto nałożyć, bo lepiło się do paluchów,
2. ciężko było wetrzeć we włosy z tego samego powodu,
3. strasznie długo zmywałam z włosów, a mimo to podczas czesania wyczesałam kilka żelatynowych kuleczek, chociaż mieszałam żelatynę naprawdę długo. Włosy podczas zmywania były szorstkie, sianowate i nieprzyjemne w dotyku. Ogólnie czułam, że będzie beee,
4. przeżyłam traumę podczas czesania, bo plątały się niesamowicie, myślałam, że mam jeden wielki kołtun,
5. po wyschnięciu... REWELACJA!!! Włosy były takie sypkie, fajnie się układały i nawet ich dziś rano nie musiałam myć, bo były nadal świeże
I kilka słów na temat moich włosów, bo to może być przydatne. Ja mam włosy bardzo cienkie, delikatne i rzadkie, długość trochę za ucho, więc raczej krótkie. Aha, gdy córka popatrzyła, jak ja z tym nakładaniem a potem płukaniem i czesaniem wojuję to powiedziała, że w życiu sobie tego nie nałoży . A włosy ma gęste i do pasa, więc sama jej to odradziłam

Emotikonko, zajrzyj na pierwszą stronę wątku, tam Mya wszystko wyjaśniła

Spadam tworzyć papierologię
Stary 2012-09-03, 18:54   #2984
Fuksja132
Raczkowanie

Cześć kobietki
Wpadłam tylko na chwilę Was poczytać, ale uciekam bo o 15 dowiedziałam się, że przełożyli mój egzamin i mam go jutro! Tak więc siedzę i się uczę Nienawidzę mojego wykładowcy za to co zrobił..
Do jutra Pozdrawiam i całuje wszystkie

Ps. Anika nie wiem co Wy za przepis macie na to laminowanie, ale w moim nie ma żadnej cytryny, octu itp Jest tylko żelatyna, woda + dowolna odżywka Ja te kulki z żelatyny też miałam we włosach, ale je paluchami powybierałam przed nałożeniem czepka-a właściwie folii, bo czepka nie miałam A co do nakładania tego na włosy to ja podzieliłam sobie na włosy na kilka pasm i nakładałam takim pędzelkiem, który znalazłam w domu (chyba do nakładania farby na włosy). A włosy rozczesałam przed myciem i nałożeniem maseczki, więc potem miałam łatwiej z nimi.
I moje włosy też dłużej świeże były

Edytowane przez Fuksja132
Czas edycji: 2012-09-03 o 19:04
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 21:49   #2985
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny mam krem do pielegnacji biustu z bielendy sexy mama tam jest napisane zeby wmasowac w piersi o dekolcie nic nie pisze ale raczej tez go moge smarowac co??ogolnie bardzo fajnie nawilzabozeeee moj pierwszy krem do biustu
Stary 2012-09-03, 21:57   #2986
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Ja po tym laminowaniu id dup* wlosy jak sie puszyly tak sie pusza wiec chyba na mnie tez nie dziala

obejrzalam dzis znowu ten program na tvn style bo wczoraj do konca nie obejrzalam, bo TZ kazal przelaczyc jak nos lamali no koles co chcial wygladac jak gwiazda rozwalil mnie..czlowiek chyba wiekszych zmartwien nie ma. Mialam to ogladac ale chyba zrezygnuje bo nie wytrzymam nerwowo

pytanie: robiłyscie piersi dla samych siebie czy tez dla Waszych partnerow, lub dla otoczenia?
tak, robiłam dla sąsiada bo taki biedny, samotny to se myślę: a niech chociaż ma na co popatrzeć
te pytania czasem są cudowne a propos... jak ten artykuł z WPROST? był już może?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 22:00   #2987
jooasi
Wtajemniczenie

cześć Dziewczyny wróciłam z wczasowania ale strasznie niewyrobiona jestem a w dodatku zupełnie nie w temacie, jak się troszkę obrobie to wróce do Was ze zdjęciami, buziam wszystkie
Stary 2012-09-03, 22:00   #2988
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Hejeczka, ja tylko na sekundkę. Zaległości mam tyle, że hohoho
Tak mi wpadło w oczy pytanie Toni odnośnie karmienia i cięcia otoczkowego. Ale czemu Ty o to pytasz hihihi .
Jedno z zagrożeń takiego cięcia to własnie możliwość uszkodzenia kanalików wyprowadzających- co powoduje poważne powikłania w razie ciąży. Uszkodzone kanaliki nie powodują tego że pokarmu nie ma- bo to w sumie nie było by poważnym zagrożeniem a po prostu brakiem możliwości karmienia. Największe powikłania w wyniku uszkodzonych kanalików jest niemożliwość wydostania się pokarmu z piersi. Powstają zastoje, stany zapalne i często jest konieczność ściągania pokarmu przez dostanie się do niego za pomocą igły w celu oczyszczenia piersi. Pokarm powstaje w pęcherzykach w gruczole, jego produkcją kierują hormony a nie uszkodzony kanalik - kanalik jest tylko drogą jego odprowadzenia. I jeśli jest nie drożny a pokarmu przybywa powstaje ogromny problem.
o to mi właśnie chodziło, dziękuję
a pytam z ciekawości. no bo skoro gruczoł jest cały i prawdopodobnie produkuje pokarm to jak się wydostanie. nad tym się zastanawiałam i już wiem
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-03, 23:06   #2989
EmotIkonka
Rozeznanie

A ja dodałam jedno zdjęcie z sesji foto... Wiecie, że jeszcze nikt nie poznał, że mam piersi zrobione ...Każdy myśli, że są moje pomimo, że mam implant okrągły to moje piersi opadły i wyglądają bardzo naturalnie...choć szczerze mówiąc ja nie do końca jestem z tego powodu zadowolona

Stary 2012-09-04, 07:35   #2990
horo_2
Zadomowienie

Witam się dziewczynki
Dzieci już odstawione do szkoły i przedszkola, mieszkanie z grubsza ogarnięte, więc zanim maleństwo się obudzi mogę do Was zajrzeć

Joasi,
dłuuuugoooo Ciebie nie było
Ale bardzo dziękuję ... ja też uwielbiam moment karmienia i chyba dlatego przyszły wygląd biustu traci na znaczeniu, jeśli tylko można cieszyć się takimi chwilami z dzieckiem

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 09:30   #2991
korinka
BAN stały

Horo ja nie wiem jak Ty ogarniasz taką gromadkę. No i dużym plusem jest to że pracujesz w domu. Z pewnością to ułatwia całą sprawę.
Dziewczyny mówicie ze to laminowanie jest fajne na włosy. Moje włosy są wysuszone i trochę połamane - od prostowania. Może także spróbuję waszego sposobu?
A co się dzieje z Grazią? Bo jakoś jej nie widziałam ostatnio...
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 10:53   #2992
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Hej laseczki

Widze że na topie laminowanie włosów ja tam uzywam maski i oliwki z firmy matrix kumpela zalatwia od fryzjerki i mi styka
A ja chorutek kurde tak pobalowalam w weekend ze teraz wychodzi bolące gardło, katar i stan podgoraczkowy no i lamanie w kosciach aahhhh kocham ten stan heheh
Apropos awansów to moj jeszcze stoi w miejscu ale moj TŻ dostal awans wiec wiecej kaski uda sie uzbierac na listopad mam nadzieje

Joasi dziendoberek opowiadaj jak bylo

buziam was Kochane
Stary 2012-09-04, 12:03   #2993
patrycjaw1989
Raczkowanie

Witam się i ja dziewczynki przedwczoraj moim bimbałką stuknął miesiąc ale nie mam jak z tej okazji zrobić im fotek bo tż wyjechał i aparat ze sobą zabrał...chyba że telefonem ale to nie będzie już to samo...ale może wieczorem coś pokombinuje Miłego dnia wam życzę
Stary 2012-09-04, 13:09   #2994
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
tak, robiłam dla sąsiada bo taki biedny, samotny to se myślę: a niech chociaż ma na co popatrzeć
te pytania czasem są cudowne a propos... jak ten artykuł z WPROST? był już może?
Toniu tak jak napisalam te pytanie zadalam po obejrzeniu sekretow chirurgii jak posluchalam wypowiedzi paru osob rece szlo zalamac. Dla mnie oczywiste ze operacje zrobilam dla siebie i wiele innych osob tez, ale niestety bardzo czesto jest inaczej.

O 14 odbiore swoj nowy staniczekju z nie moge sie doczekac

patrycja dawaj zdjecie z telefonu ja tam zawsze swoim z telefonu robie jakies ladniejsze wychodza

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-09-04, 14:03   #2995
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cześć Kochane Widzę, że sporo wątków na forum włosy, karmienie, awanse itp itd no i piersi rzecz jasna!!! Trzeba ciągle podczytywać, żeby wiedzieć o czym mowa

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
KOCAHNE MOJE WPADŁAM tylko powiedzieć papapapaapapap!!!zmykazm zaraz jaki ANNE..ona pewnie już drina pod palmą wypiła

ASIEK gratulacje..2 roboty to i kasiorki więcej a kiedy operacja,już wiesz???
A dziękuję ale póki co to zapierdziel nie z tej ziemi;p wiadomo, że nowy pracownik zawsze za trzech robi

plusem jest to, że w tym semestrze zajęcia ze studenciakami mi opadły więc luźniej ciut ciut będzie no i może wyrobię się z cyckami przed nowym semestrem i zobaczą mnie już w nowej wersji
Czekamy na zdjęcia z wyspy Kochana !!!

Cytat:
obejrzalam dzis znowu ten program na tvn style bo wczoraj do konca nie obejrzalam, bo TZ kazal przelaczyc jak nos lamali no koles co chcial wygladac jak gwiazda rozwalil mnie..czlowiek chyba wiekszych zmartwien nie ma. Mialam to ogladac ale chyba zrezygnuje bo nie wytrzymam nerwowo
pytanie: robiłyscie piersi dla samych siebie czy tez dla Waszych partnerow, lub dla otoczenia?
Hahaha ja miałam podobnie do Twojego TŻ, jak ten nos łamali to aż mnie ciarki przechodziły i odwracałam wzrok...w ogóle to ten program dla takich mniej wrażliwych, bo sceny czasami są do bólu rzeczywiste... tak jak już pisałam o tym odcinaniu płata skóry na brzuchu.. blee

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Dziewczynki,
napisałam się posta i mi go wcięło

Więc znów, ale w skrócie:
1. dziękuję jeszcze raz za wszystkie gratulacje i komentarze w albumikach
jednocześnie chwaląc się, ze brzusio powoli ulega redukcji

2. ja również nie używam niczego na włoski poza szamponami i odżywkami... zero pianek, lakierów, wszelkich gum, czy żeli... a wloski mam suche i kruche
Jeszcze ja spóźnione gratki z okazji awansu w sumie to powinna być naturalna kolej rzeczy, że gdy kobieta rodzi bobaska to należy jej się podwyżka! a co!! trzeba wydatki zwiększać

Ja będę nadal monotonnie powtarzać, że mi w przywróceniu włosom zdrowego wyglądu i kondycji pomogły kosmetyki Kerastase. Odpowiednio dobrane czynią cuda!!!

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Witam się i ja dziewczynki przedwczoraj moim bimbałką stuknął miesiąc ale nie mam jak z tej okazji zrobić im fotek bo tż wyjechał i aparat ze sobą zabrał...chyba że telefonem ale to nie będzie już to samo...ale może wieczorem coś pokombinuje Miłego dnia wam życzę
Zrób fotki tel, pokaż jak się zmieniają
pamiętam jak niedawno pisałaś, że nie możesz doczekać się operacji, a tu już miesiąc po
--------------------------------------------------------------------

Ciekawe kiedy mi się w końcu uda na jakąś konsultację się wybrać, mam do Was pytanko w związku z tym, czy lekarze przyjmują też w soboty?? Bo na tygodniu to raczej nikt mi wolnego nie da... a na dojazd też mi trochę zejdzie czasu...

Buziaki dla Was

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 14:29   #2996
madziullasz
Raczkowanie

Hej wczoraj jak pewnie większość z Was wybrałąm się z córcią na rozpoczęcie roku szkolnego........poszłam z obiema bo dwulatka by nie odpuściła. Szaleństwo. mam bardzo aktywne córki. Wyobraźcie sobie obrazek. Mamuśka wystrojona w szpileczki, spódniczka, bluzeczka i dwa czorty. Starsza, trzyma się za rękę nagle nieśmiałością porażona, ciągle mi kieckę w górę zadziera..... mała szatanica wszędzie się wspina, a ja ganiam od jednej do drugiej a najlepsze w tym wszystkim, że bluzka nie przetestowana i ciągle się na cyckach rozpinała.... pozwoliłam sobie staniczek z fiszbinkami ubrać i było na co popatrzeć.... Aż dziwne gdy płaska byłam nawet uwagi bym na to nie zwróciła a tu nagle mam wrażenie, że wszyscy mi w dekolt zaglądają....gdy opowiadałam mamie to ze śmiechu prawie padła....Najbardziej ją cieszył fakt gdy Mała w Kościele majtki zaczęła ściągać bo siusiu....
A i wrzucam też fotki. Moja 5latka je trzasnęła.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

album pt "już po" : zapraszam, a jutro wybieram się na ostatnią kontrolę, mam nadzieję, że będę mogła poćwiczyć
Stary 2012-09-04, 17:24   #2997
patrycjaw1989
Raczkowanie

Oliwko mówisz i masz, fotki dodane zapraszam wszystkie chętne dziewczynki do oglądania, golizny nie wiele bo wg. mnie dużo się nie zmieniły za to dodałam nowości staniczkowe jeszcze jutro dodam dzisiejsze łupy z lupka góra bikini nowa z metkami z tegorocznej kolekcji za 5 zł a majteczki jakieś za rok dobiore do nich, kupiłam też odżywkę 8w1 z eveline, bo słyszałam o niej baaardzo dużo dobrego dziś nałożyłąm 1 raz ale będę relacjonowała na bieżąco efekty, tż nie ma więc biorę się za siebie bo dużo czasu mam kupiłam też ten balsam eveline co Klaudeczka polecała i namiętnie dzień w dzień smaruję prysznic zakańczam drenażem brrrr jeszcze w bańki zainwestuje i pupka będzie jak marzenia już dziś miałam je kupić ale u mnie w mieścinie w aptece drogie były 33 zł na allegro z wysyłką będę taniej miała. I jeszcze jedno bardzo ważne dla mnie szukam dobrego lekarza z warszawy który robi skleroterapie i zamyka też naczynka laserem na twarzy jak któraś coś wie to proszę dajcie mi cynk muszę się ogarnąć w tą jesień bo latem 2013 planujemy ślub no i na koniec czy któraś z was drogie Panie często korzysta z opalania natryskowego, zastanawiam się na kupnem domowego sprzętu do tego typu zabiegów cere mam bardzo, bardzo bladą a jak zamknę naczynka to nici z opalania choć i teraz tego unikam ale wtedy to już w ogóle będzie dożywotnio filtr 50 na twarz i ciało, wiem że pomimo tego naczynka mogą powrócić ale słońce jest jednak głównym prowodyrem tego precedensu czy któraś jest mi w stanie pomóc?
wiem też że pisałam o tym(skleroterapii) z którąś z wizażanek ale nie mogę sobie przypomnieć z którą, no i nie wiem w jakim mieście robiła zabieg. Na koniec jeszcze pytanie czy któraś z was ma może licówki porcelanowe, ja mam teraz kompozytowe ale chyba będe musiała zmienić na coś bardziej trwalszego, buziak
Stary 2012-09-04, 17:25   #2998
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Ja tam nie wierze w robienie piersi i innych tego typu zabiegow jedynie dla samej siebie. Kazda kobieta lubi sie podobac i to nie tylko sobie ale i innym. Dlatego ja wcale nie ukrywam, ze zrobilam piersi po trosze dla siebie ale i po trosze dla mojego TZ. Gdyby go nie bylo pewnie nadal chodzilabym z kilogramem gabki w za duzym staniczku
Zrobilam to dla siebie zeby czuc sie bardziej kobieca, ale tez i po to aby nie krepowac sie przed moim facetem i , nie bede ukrywac, byc dla niego bardziej interesujaca i pociagajaca. A wiec troche dla siebie ale i troche dla niego I nie wstydze sie tego

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-09-04 o 17:27
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 18:28   #2999
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Hej wczoraj jak pewnie większość z Was wybrałąm się z córcią na rozpoczęcie roku szkolnego........poszłam z obiema bo dwulatka by nie odpuściła. Szaleństwo. mam bardzo aktywne córki. Wyobraźcie sobie obrazek. Mamuśka wystrojona w szpileczki, spódniczka, bluzeczka i dwa czorty. Starsza, trzyma się za rękę nagle nieśmiałością porażona, ciągle mi kieckę w górę zadziera..... mała szatanica wszędzie się wspina, a ja ganiam od jednej do drugiej a najlepsze w tym wszystkim, że bluzka nie przetestowana i ciągle się na cyckach rozpinała.... pozwoliłam sobie staniczek z fiszbinkami ubrać i było na co popatrzeć.... Aż dziwne gdy płaska byłam nawet uwagi bym na to nie zwróciła a tu nagle mam wrażenie, że wszyscy mi w dekolt zaglądają....gdy opowiadałam mamie to ze śmiechu prawie padła....Najbardziej ją cieszył fakt gdy Mała w Kościele majtki zaczęła ściągać bo siusiu....
A i wrzucam też fotki. Moja 5latka je trzasnęła.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

album pt "już po" : zapraszam, a jutro wybieram się na ostatnią kontrolę, mam nadzieję, że będę mogła poćwiczyć
hej eee a nie za wczesnie na fiszbiny??ach te dzieci sama radosc
Stary 2012-09-04, 19:13   #3000
Olivkaa200
Zakorzenienie

patrycja po obejrzeniu Twoich zdcjec to jestem zalamanaja jak wsadzam swoje cuda w stanik to tylko stanik widac a piersi w nim zostaja;( i zero cycka w dekoldzie;( bylo trzeba mi moze brac te okragle i bym nie narzekala

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości