Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-04, 20:34   #2011
onemorepanda
Raczkowanie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
No właśnie trochę się obawiam pierwszego założenia i w ogóle... Trochę zwalają mnie z nóg ceny w niektórych sklepach internetowych. Na pewno masz jakis dobry sprawdzony , który ewentualnie byś mogła polecić ?
Nic się nie martw, ludzie panikują na myśl o włożeniu sobie czegoś do oka, ale w przypadku soczewek zupełnie nie ma się czego obawiać. Najlepiej jakbyś założyła sobie sama, wiem że niektórzy okuliści próbują pakować soczewki do oczu klientom, ale to wzbudza jeszcze większą grozę więc nie polecam.
Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ściąganie jest trudniejsze
A co do cen - wcale nie wychodzi tak drogo, tj ja kupuje Acuvue Advance dwutygodniowe w vision express i wychodzi chyba 74 zł za 6 sztuk tej samej mocy, tj 148 zł za 6 par. Dwutygodniowe, ale ja noszę miesiąc, zaufany okulista powiedział że spokojnie można tak robić.
A płyn 45 zł, też na długo starcza.
Także wiesz, nie martw się na zapas bo po tygodniu już się przyzwyczaisz do wszystkiego Chociaż i mi po wielu latach noszenia soczewek zdarza się zapomnieć i w nich zasnąć, a potem rano się cieszyć że stał się cud i moja wada wzroku zniknęła

BTW, u mnie dziś nietypowo, o wpływie diety na mózg, czyli jak zapobiec przedwczesnej demencji starczej
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 20:39   #2012
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez anehu Pokaż wiadomość
witajcie
mało mnie ostatnio ale uprawiam przetwórstwo domowe
też robicie przetwory czy tylko ja taka głupia i sobie robotę wyszukuję
i jak sobie cały dzień w kuchni postoję to wieczorem padam na twarz
nic to aby do soboty - wybieram się na zakupy

bardzo dobrze Ci wyszła ta kontemplacja
wygrałam
Ooo, ja lubię przetwory... jeść Robotą zajmuje się póki co mama. Ja za rok będę debiutować w tej roli ;P

Ej, Ty mnie tak wkręciłaś, że sobie cały folder wzorami haftów zawaliłam ;P Ale nie mam czystej kanwy żeby się uczyć :/ Dałoby radę na jakimś zwykłym materiale???
Stary 2012-09-04, 20:43   #2013
Annaluka
Zakorzenienie

Potrzebuję recepty na 5 kg mniej w tydzień

Kurde, idę 15-tego na wesele, teraz przymierzyłam kieckę z zeszłego roku i jest źle Jest mi za obcisła.
Chyba czeka mnie przymusowy zakup innej kreacji

A tak chciałam tego uniknąć, bo sukienkę mam super, ale nie mogę iść taka obciśnięta jak baleron
Najgorzej widać w biodrach... Kurde no!

To się wyżaliłam!

Edytowane przez Annaluka
Czas edycji: 2012-09-04 o 20:45
Annaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 20:51   #2014
moniiikaaa89
Rozeznanie

pomóżcie mi rozwiązać problem kupić paletkę sleek darks czy glory? bo nie moge sie zdecydować
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 20:52   #2015
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
No tak, ale pupcia blada z tego wychodzi

U mnie imprezka jutro, i cały przyszły weekend, ale wcześniej - odgruzowywanie mieszkania xD
Ale przynajmniej się rozerwiesz :P Właśnie robicie coś z domem? Bo nie wiem, czy na dobry patrzyłam?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 21:00   #2016
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onemorepanda Pokaż wiadomość
Nic się nie martw, ludzie panikują na myśl o włożeniu sobie czegoś do oka, ale w przypadku soczewek zupełnie nie ma się czego obawiać. Najlepiej jakbyś założyła sobie sama, wiem że niektórzy okuliści próbują pakować soczewki do oczu klientom, ale to wzbudza jeszcze większą grozę więc nie polecam.
A co do cen - wcale nie wychodzi tak drogo, tj ja kupuje Acuvue Advance dwutygodniowe w vision express i wychodzi chyba 74 zł za 6 sztuk tej samej mocy, tj 148 zł za 6 par. Dwutygodniowe, ale ja noszę miesiąc, zaufany okulista powiedział że spokojnie można tak robić.
Także wiesz, nie martw się na zapas bo po tygodniu już się przyzwyczaisz do wszystkiego Chociaż i mi po wielu latach noszenia soczewek zdarza się zapomnieć i w nich zasnąć, a potem rano się cieszyć że stał się cud i moja wada wzroku zniknęła

BTW, u mnie dziś nietypowo, o wpływie diety na mózg, czyli jak zapobiec przedwczesnej demencji starczej
Weź mnie nie strasz to jak ja nie zdejmę to będzie dopiero ale nie no, babka powiedziała, że będzie mnie uczyć co i jak mam do nich przyjść i przed lusterkiem będzie ze mną siedziała
Jestem ciekawa tego wrażenia pierwszego, tak niesamowicie, że aż się nie mogę doczekać. 17 lat z okularami ale nie narzekam, mi wszyscy mówią, że mi pasują i dodają charakteru
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 21:02   #2017
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniiikaaa89 Pokaż wiadomość
pomóżcie mi rozwiązać problem kupić paletkę sleek darks czy glory? bo nie moge sie zdecydować
obie

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 21:04   #2018
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
obie
haha, też tą opcje zaczynam rozważać
Stary 2012-09-04, 21:08   #2019
kasiaj85
Moderator

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36324998]Robię tylko kardio, chcę kondycję też poprawić Boję się tej części typowo siłowej, sami wielcy faceci tam ciągle pakują [/QUOTE]
haha nie no, może jakbyś poprosiła trenera to by Ci jakiś fajny obwodowy trening wymyślił? obwodówka jest fajna bo jedziesz partie mięśni a jednocześnie nie będziesz muskularna tylko się wyrobi. Kurczę musiałabym pomyśleć o tej siłowni bo tęsknię...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 21:10   #2020
Llorandare
Raczkowanie

Hej! Wpadam i wypadam, bo zakupy musze zrobic. W lodowce mam swiatlo oraz echo.

Prawko robilam w wieku 23-24 lat. Nie, moment - 25 mialam, doliczylam Zdawala ze mna cala masa osob, niektore znacznie mlodsze, inne znacznie starsze. Zdalam za trzecim podejsciem, kiedy odpuscilam i przestalam sie stresowac Wg mnie trzeba zacisnac zeby, odpuscic nerwy i mowic sobie, ze 1. to nie koniec swiata, 2. jesli nie za pierwszym razem, to za ktoryms kolejnym. Ja po drugim oblaniu mialam ochote dac komus w morde, powiesic sie, rozpetac wojne. Ale w koncu zdalam Zawsze mialam kompleks, ze nie mam prawa jazdy, ze nie moge sie do tego zebrac, wydawalo mi sie, ze na pewno nie zdam, wiec jesli ja zdalam, to kazdy moze

Jesli o kolczyki chodzi, mam w nosie. Tzn. faktycznie mam kolczyk w nosie, nie, ze olewam kolczyki. I ciesze sie, ze go zrobilam w mlodym wieku, bo teraz juz bym sie nie zdecydowala. Podobnie z tatuazem - zrobilam go jak mialam 18 lat, marzylam o nim wczesniej od dawna, teraz zapewne bym sie nie zdecydowala. Ot, w mlodosci jakos mi latwiej bylo podjac decyzje

Brykam sie szykowac do wyjscia!
Stary 2012-09-04, 21:12   #2021
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
darks!!! glory jest zupelnie bez sensu :P:P

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 21:13   #2022
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onemorepanda Pokaż wiadomość

Soflensy :38 zł/6 szt
Płyn: 16 zł/500 ml

Nie zachwalam, bo wiem, że nie wszyscy dają radę w nich chodzić Przedstawiam tylko inną opcję
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Ale przynajmniej się rozerwiesz :P Właśnie robicie coś z domem? Bo nie wiem, czy na dobry patrzyłam?
Na zły, to sąsiadów Mój to ten wielki, żółty, nie przy drodze

A odgruzowywać będę mieszkanie w kraku
Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Weź mnie nie strasz to jak ja nie zdejmę to będzie dopiero ale nie no, babka powiedziała, że będzie mnie uczyć co i jak mam do nich przyjść i przed lusterkiem będzie ze mną siedziała
Jestem ciekawa tego wrażenia pierwszego, tak niesamowicie, że aż się nie mogę doczekać. 17 lat z okularami ale nie narzekam, mi wszyscy mówią, że mi pasują i dodają charakteru
Zdejmiesz, mi gorzej szło zakładanie
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 21:15   #2023
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
darks!!! glory jest zupelnie bez sensu :P:P
czemu tak myślisz?
Stary 2012-09-04, 21:18   #2024
Patalus
Zakorzenienie

o joj, troszkę mnie tu nie było
witam się
jakoś tak zapuściłam się ostatnio, nawet na blogu u mnie cisza, źle ze mną :p
Stary 2012-09-04, 21:19   #2025
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
haha nie no, może jakbyś poprosiła trenera to by Ci jakiś fajny obwodowy trening wymyślił? obwodówka jest fajna bo jedziesz partie mięśni a jednocześnie nie będziesz muskularna tylko się wyrobi. Kurczę musiałabym pomyśleć o tej siłowni bo tęsknię...
Planuję właśnie podejść niedługo do trenera w tej sprawie, ale ciągle jak jestem to trafiam na takiego młodego tłumoka, od którego wszyscy radzili mi się trzymać z daleka Jak trafię na innego to na pewno poproszę o jakąś rozpiskę.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
o joj, troszkę mnie tu nie było
witam się
jakoś tak zapuściłam się ostatnio, nawet na blogu u mnie cisza, źle ze mną :p
Ej, ej, masz 2,5 godziny na zrobienie makijażu na konkurs
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 21:20   #2026
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Mam dziś jakiś płodny dzień Jeden artykuł oddałam, drugi mam ochotę napisać
Stary 2012-09-04, 21:22   #2027
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
czemu tak myślisz?
wg mnie czesc tych cieni w ogole niepasuje do siebie , poza tym to jedyna paletka sleek ,która zobaczylam i nie poczulam nic :P kazda poprzednia albo musialam miec , albo chcialam , albo sie zastanawialam , a przy tej po pierwszym spojrzeniu powiedzialam NIE :P hehe
dla mnie ta paletka jest po prostu z dupy ze tak powiem

a darks jest genialnaaa

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 21:23   #2028
Patalus
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36326734]Planuję właśnie podejść niedługo do trenera w tej sprawie, ale ciągle jak jestem to trafiam na takiego młodego tłumoka, od którego wszyscy radzili mi się trzymać z daleka Jak trafię na innego to na pewno poproszę o jakąś rozpiskę.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Ej, ej, masz 2,5 godziny na zrobienie makijażu na konkurs [/QUOTE]
to tak szybko minęło?
no i dupa, nie zdążę
za dużo na głowie miałam ostatnio
Stary 2012-09-04, 21:25   #2029
anehu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Ooo, ja lubię przetwory... jeść Robotą zajmuje się póki co mama. Ja za rok będę debiutować w tej roli ;P

Ej, Ty mnie tak wkręciłaś, że sobie cały folder wzorami haftów zawaliłam ;P Ale nie mam czystej kanwy żeby się uczyć :/ Dałoby radę na jakimś zwykłym materiale???
hihihi jak już wpadniesz w xxx to ciężko się wygrzebać
na zwykłym nie da rady niestety, ale mogę Ci wysłać kawałek kanwy
podaj tylko adres
anehu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 21:29   #2030
moniiikaaa89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
wg mnie czesc tych cieni w ogole niepasuje do siebie , poza tym to jedyna paletka sleek ,która zobaczylam i nie poczulam nic :P kazda poprzednia albo musialam miec , albo chcialam , albo sie zastanawialam , a przy tej po pierwszym spojrzeniu powiedzialam NIE :P hehe
dla mnie ta paletka jest po prostu z dupy ze tak powiem

a darks jest genialnaaa
dzieki, ułatwiłaś mi wybór
Stary 2012-09-04, 21:36   #2031
Takajakaya
Wtajemniczenie

Witajcie

Przespałam pół dnia bo wróciłam padnięta z pracy...teraz trochę nadrabiam blogi i znów niedługo spać. Twórczy dzień......

Nie znacie jakiegoś sposobu na pylące się spodnie? Jeszcze trochę i zwariuję z nimi

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 21:45   #2032
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
hihihi jak już wpadniesz w xxx to ciężko się wygrzebać
na zwykłym nie da rady niestety, ale mogę Ci wysłać kawałek kanwy
podaj tylko adres
Nieee, no co Ty,nie bede Cie wykorzystywać poszukam pasmanterii jak bede kiedys na mieście. Chyba tam mają czyste kanwy?
Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Witajcie

Przespałam pół dnia bo wróciłam padnięta z pracy...teraz trochę nadrabiam blogi i znów niedługo spać. Twórczy dzień......

Nie znacie jakiegoś sposobu na pylące się spodnie? Jeszcze trochę i zwariuję z nimi
oj dzis taki dzien chyba. Tez chodzę nieprzytomna jakaś...
Stary 2012-09-04, 21:55   #2033
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Nieee, no co Ty,nie bede Cie wykorzystywać poszukam pasmanterii jak bede kiedys na mieście. Chyba tam mają czyste kanwy?

oj dzis taki dzien chyba. Tez chodzę nieprzytomna jakaś...
No ja wstałam tylko dlatego, żeby jutro się nie obudzić, a byłabym w stanie

Zauważyłyście, że sporo szkolnych notek się pojawiło? Ciekawe kto przetrwa

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:10   #2034
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Bry wieczór.
Mam ochotę pokrzyczeć sobie.
Ja miałam wczoraj. Krzyczeć, płakać i inne takie tam. W sumie dopiero po kilku godzinach w pracy mi dziś przeszło. Ale wczoraj kontakt ze mną musiał być ciężki, skoro moja nieprzeklinająca mama dzisiaj się mnie zapytała czy mi "wku* minął" a później tata zapytał się o to samo.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36324998]Robię tylko kardio, chcę kondycję też poprawić Boję się tej części typowo siłowej, sami wielcy faceci tam ciągle pakują [/QUOTE]Idź, idź na siłkę. Zobaczysz jakie to fajne- zwłaszcza maszyny na pupę i uda z części siłownianej

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Potrzebuję recepty na 5 kg mniej w tydzień

Kurde, idę 15-tego na wesele, teraz przymierzyłam kieckę z zeszłego roku i jest źle Jest mi za obcisła.
Chyba czeka mnie przymusowy zakup innej kreacji

A tak chciałam tego uniknąć, bo sukienkę mam super, ale nie mogę iść taka obciśnięta jak baleron
Najgorzej widać w biodrach... Kurde no!

To się wyżaliłam!
Brzmi znajomo Z tym, że u mnie żadna impreza się nie szykuje. Ale denerwuję się, że sukienki, których jeszcze nie miałam okazji na siebie założyć nie są na mnie dobre lub ulubione sukienki. A mam taką piękną z czarnej koronki na cielistym tle...
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36326734]Planuję właśnie podejść niedługo do trenera w tej sprawie, ale ciągle jak jestem to trafiam na takiego młodego tłumoka, od którego wszyscy radzili mi się trzymać z daleka Jak trafię na innego to na pewno poproszę o jakąś rozpiskę.[/QUOTE]A Bogdan jeszcze pracuje?
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:12   #2035
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Na zły, to sąsiadów Mój to ten wielki, żółty, nie przy drodze

A odgruzowywać będę mieszkanie w kraku
Hmmm, to źle patrzyłam A po stronie stacji, czy po drugiej?

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-09-04, 22:20   #2036
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Idź, idź na siłkę. Zobaczysz jakie to fajne- zwłaszcza maszyny na pupę i uda z części siłownianej

A Bogdan jeszcze pracuje?
Pracuje, na niego właśnie czekam Dziś się z nim minęłam w drzwiach
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:22   #2037
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Hmmm, to źle patrzyłam A po stronie stacji, czy po drugiej?
Po drugiej
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:36   #2038
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Po drugiej
Taki duży za drzewami tuż przy lasku? I wokół jest duża działka i chyba jakieś rabaty i grządki? To chyba jednak na dobry patrzyłam^^

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-09-04, 22:38   #2039
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
mam obie i zależy co lubisz - maty czy perły. ja wybrałabym glory
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:43   #2040
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
oczywiście 111 za dwie pary dałam jedna po 56
No no
Cytat:
witajcie
mało mnie ostatnio ale uprawiam przetwórstwo domowe
też robicie przetwory czy tylko ja taka głupia i sobie robotę wyszukuję
i jak sobie cały dzień w kuchni postoję to wieczorem padam na twarz
Ja czekam na grzyby zeby deszcz spadł bo susza a chciałam smażone do słoika zrobić i ususzyć
Cytat:
Obie na raz co będziesz dwa razy za przesyłkę płacić

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2012-09-04 o 22:44
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości