|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
Cytat:
więc nie polecam.Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ściąganie jest trudniejsze ![]() A co do cen - wcale nie wychodzi tak drogo, tj ja kupuje Acuvue Advance dwutygodniowe w vision express i wychodzi chyba 74 zł za 6 sztuk tej samej mocy, tj 148 zł za 6 par. Dwutygodniowe, ale ja noszę miesiąc, zaufany okulista powiedział że spokojnie można tak robić. A płyn 45 zł, też na długo starcza. Także wiesz, nie martw się na zapas bo po tygodniu już się przyzwyczaisz do wszystkiego Chociaż i mi po wielu latach noszenia soczewek zdarza się zapomnieć i w nich zasnąć, a potem rano się cieszyć że stał się cud i moja wada wzroku zniknęła ![]() BTW, u mnie dziś nietypowo, o wpływie diety na mózg, czyli jak zapobiec przedwczesnej demencji starczej
|
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robotą zajmuje się póki co mama. Ja za rok będę debiutować w tej roli ;PEj, Ty mnie tak wkręciłaś, że sobie cały folder wzorami haftów zawaliłam ;P Ale nie mam czystej kanwy żeby się uczyć :/ Dałoby radę na jakimś zwykłym materiale???
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuję recepty na 5 kg mniej w tydzień
![]() ![]() Kurde, idę 15-tego na wesele, teraz przymierzyłam kieckę z zeszłego roku i jest źle Jest mi za obcisła. Chyba czeka mnie przymusowy zakup innej kreacji ![]() A tak chciałam tego uniknąć, bo sukienkę mam super, ale nie mogę iść taka obciśnięta jak baleron Najgorzej widać w biodrach... Kurde no! To się wyżaliłam!
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2012-09-04 o 20:45 |
|
|
|
#2014 |
|
Rozeznanie
|
pomóżcie mi rozwiązać problem kupić paletkę sleek darks czy glory? bo nie moge sie zdecydować
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak ja nie zdejmę to będzie dopiero Jestem ciekawa tego wrażenia pierwszego, tak niesamowicie, że aż się nie mogę doczekać. 17 lat z okularami ale nie narzekam, mi wszyscy mówią, że mi pasują i dodają charakteru
|
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2018 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36324998]Robię tylko kardio, chcę kondycję też poprawić
Boję się tej części typowo siłowej, sami wielcy faceci tam ciągle pakują [/QUOTE]haha nie no, może jakbyś poprosiła trenera to by Ci jakiś fajny obwodowy trening wymyślił? obwodówka jest fajna bo jedziesz partie mięśni a jednocześnie nie będziesz muskularna tylko się wyrobi. Kurczę musiałabym pomyśleć o tej siłowni bo tęsknię... |
|
|
|
#2020 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Wpadam i wypadam, bo zakupy musze zrobic. W lodowce mam swiatlo oraz echo.
Prawko robilam w wieku 23-24 lat. Nie, moment - 25 mialam, doliczylam Zdawala ze mna cala masa osob, niektore znacznie mlodsze, inne znacznie starsze. Zdalam za trzecim podejsciem, kiedy odpuscilam i przestalam sie stresowac Wg mnie trzeba zacisnac zeby, odpuscic nerwy i mowic sobie, ze 1. to nie koniec swiata, 2. jesli nie za pierwszym razem, to za ktoryms kolejnym. Ja po drugim oblaniu mialam ochote dac komus w morde, powiesic sie, rozpetac wojne. Ale w koncu zdalam Zawsze mialam kompleks, ze nie mam prawa jazdy, ze nie moge sie do tego zebrac, wydawalo mi sie, ze na pewno nie zdam, wiec jesli ja zdalam, to kazdy moze ![]() Jesli o kolczyki chodzi, mam w nosie. Tzn. faktycznie mam kolczyk w nosie, nie, ze olewam kolczyki. I ciesze sie, ze go zrobilam w mlodym wieku, bo teraz juz bym sie nie zdecydowala. Podobnie z tatuazem - zrobilam go jak mialam 18 lat, marzylam o nim wczesniej od dawna, teraz zapewne bym sie nie zdecydowala. Ot, w mlodosci jakos mi latwiej bylo podjac decyzje ![]() Brykam sie szykowac do wyjscia!
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
darks!!! glory jest zupelnie bez sensu :P:P
|
#2022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płyn: 16 zł/500 ml Nie zachwalam, bo wiem, że nie wszyscy dają radę w nich chodzić Przedstawiam tylko inną opcję![]() Cytat:
Mój to ten wielki, żółty, nie przy drodze![]() A odgruzowywać będę mieszkanie w kraku ![]() Cytat:
|
|
#2023 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
o joj, troszkę mnie tu nie było
witam się jakoś tak zapuściłam się ostatnio, nawet na blogu u mnie cisza, źle ze mną :p
|
#2025 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak trafię na innego to na pewno poproszę o jakąś rozpiskę.---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dziś jakiś płodny dzień
Jeden artykuł oddałam, drugi mam ochotę napisać
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie czesc tych cieni w ogole niepasuje do siebie , poza tym to jedyna paletka sleek ,która zobaczylam i nie poczulam nic :P kazda poprzednia albo musialam miec , albo chcialam , albo sie zastanawialam , a przy tej po pierwszym spojrzeniu powiedzialam NIE :P hehe
dla mnie ta paletka jest po prostu z dupy ze tak powiem ![]() a darks jest genialnaaa
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36326734]Planuję właśnie podejść niedługo do trenera w tej sprawie, ale ciągle jak jestem to trafiam na takiego młodego tłumoka, od którego wszyscy radzili mi się trzymać z daleka
Jak trafię na innego to na pewno poproszę o jakąś rozpiskę.---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Ej, ej, masz 2,5 godziny na zrobienie makijażu na konkurs [/QUOTE]to tak szybko minęło? no i dupa, nie zdążę za dużo na głowie miałam ostatnio
|
#2029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na zwykłym nie da rady niestety, ale mogę Ci wysłać kawałek kanwy podaj tylko adres
|
|
|
|
|
#2030 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Przespałam pół dnia bo wróciłam padnięta z pracy...teraz trochę nadrabiam blogi i znów niedługo spać. Twórczy dzień...... ![]() Nie znacie jakiegoś sposobu na pylące się spodnie? Jeszcze trochę i zwariuję z nimi
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszukam pasmanterii jak bede kiedys na mieście. Chyba tam mają czyste kanwy?oj dzis taki dzien chyba. Tez chodzę nieprzytomna jakaś...
|
|
#2033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zauważyłyście, że sporo szkolnych notek się pojawiło? Ciekawe kto przetrwa
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam wczoraj. Krzyczeć, płakać i inne takie tam. W sumie dopiero po kilku godzinach w pracy mi dziś przeszło. Ale wczoraj kontakt ze mną musiał być ciężki, skoro moja nieprzeklinająca mama dzisiaj się mnie zapytała czy mi "wku* minął" a później tata zapytał się o to samo.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36324998]Robię tylko kardio, chcę kondycję też poprawić Boję się tej części typowo siłowej, sami wielcy faceci tam ciągle pakują [/QUOTE]Idź, idź na siłkę. Zobaczysz jakie to fajne- zwłaszcza maszyny na pupę i uda z części siłownianejCytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36326734]Planuję właśnie podejść niedługo do trenera w tej sprawie, ale ciągle jak jestem to trafiam na takiego młodego tłumoka, od którego wszyscy radzili mi się trzymać z daleka Jak trafię na innego to na pewno poproszę o jakąś rozpiskę.[/QUOTE]A Bogdan jeszcze pracuje?
|
|
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po stronie stacji, czy po drugiej?
|
|
#2036 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Po drugiej
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Taki duży za drzewami tuż przy lasku? I wokół jest duża działka i chyba jakieś rabaty i grządki?
To chyba jednak na dobry patrzyłam^^
|
#2039 |
|
w krainie snu i marzeń
|
mam obie i zależy co lubisz - maty czy perły. ja wybrałabym glory
|
|
|
|
#2040 | ||
|
Zakorzenienie
|
No no
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-09-04 o 22:44 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

więc nie polecam.
Chociaż i mi po wielu latach noszenia soczewek zdarza się zapomnieć i w nich zasnąć, a potem rano się cieszyć że stał się cud i moja wada wzroku zniknęła 

Robotą zajmuje się póki co mama. Ja za rok będę debiutować w tej roli ;P
Jest mi za obcisła. 

Lush & China Glaze lover!