|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
A co do opasek mam mieszane uczucia, niby jest wygoda, ale tez nie za bardzo się sobie podobam, bo mi to wydłuża twarz bardzo. Ale u innych mi się podobają
|
|
#3812 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Nie umiem słowa znaleźć ![]() Mogłabyś mnie ubierać ![]() :lov e:---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() A naleśnika można 2 dni w lodówce na lajcie trzymać ![]() Ale też tak mam, że widzę coś w lodówce i zjem, bo Tż wyrzuca od razu wszystko, bo wg niego jedzenie się psuje po dniu:/ Po to jest lodówka no matko !!!---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Jeż pigmejski inaczej zwany Afrykaskim. Zwie się Florian! ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ogaaaaaaarnij się kobito!!!!!!Bo skończysz jak zooooooooocha!^^ ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Daj znać co i jak z BBL Bo ja sie raz do tego zabierałam I na zamiarach się skończylo![]() Skąd ściągnęłaś? Z chomika?
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Jeż Florian wita
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Patiuszka ja kiedyś bardzo cieniowałam włosy, podobały mi się takie i fryzura fajnie się układała ( oczywiście po wyprostowaniu
) teraz mam ty;ko końce wycieniowane i zastanawiam się czy nie podciąć całkiem na prosto jak wrócę z Niemiec, czy pocieniować te końce ? Sama nie wiem.A co do opasek, to mam tak samo u kogoś mi się podobają a u siebie nie bardzo, ale dlatego, że jakoś dziwnie mi się włosy układają, może dlatego, że przedziałek mam na boku i jak założę opaskę to po jednej stronie jest ok, a po drugiej mam za dużo włosów i brzydko jest ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Zoska ale słodziak z tego Twojego Florka ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Dobra ja uciekam ![]() Kolorowych
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję w jego imieniu
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Dobranoc, śpij dobrze;*
|
#3816 |
|
Zadomowienie
|
Medzik ja doszlam do wniosku, że niefarbowanie włosów też nie jest dla mnie, bo jaki jest w tym sens skoro czuje się źle
więc dbam o włoski jak trzeba, farbuje szamponem koloryzującym, więc tragedii nie ma i włosy są zdrowe Wystarczy odpowiednia pielęgnacja W końcu dbamy o nie po to żeby pięknie wyglądały i żeby pięknie się w nich czuć, a skoro kolor jest nie taki, to zadowolone z pieknych włosów nie będziemy Prostuje też od czasu do czasu, wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem ![]() Zoska o ja Cie!! Jaki on cudowny ![]() Ja też uciekam do spania, dobranoc dziewuszki
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to co zrobili dzisiaj w pracy
Zabronili nam wchodzić i się krzątać co do naszych rzeczy i kanciapę z torbmi nam zamknęli Więc od 17 do 22 bez jedzenia I nie dalo się ubłagać o otworzenie:/ CO za luuuuudzie.---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() Dobranoc;* ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Kolacja: serek wiejski z 2 rzodkiewkami, koktajl białkowy z rossmanna, kefir 380g z muesli (głodna jestem:/) jak ja ok 14.30 zjadłam obiad, potem o 15:50 nektarynkę i do pracy pojechałam, a wrócilam teraz
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie miałam w domu bo juz zjadłam trzeba było zapasy porobić ![]() Taa ja wiem, że w lodówce moze i by przeżyły ale jakbys zobaczyła nasza lodówke to byś wiedziałą o co kaman ![]() Jezuu jaki on słodziasty |
|
|
|
|
#3819 |
|
Wtajemniczenie
|
pokłóciłam się z TŻ... ide spać
dobranoc...
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Mielnus O co poszło, coś poważnego?
Jutro sobie wyjaśnicie i będzie ok! Wy macie sprzeczki dość często![]() Zaraz foia i ściski
|
#3821 |
|
Zadomowienie
|
Boszsze, Zooska, jaki cudowny słodki maluch
![]() meeedzik, cieniowanie samych końców może bardzo pozytywnie wpłynąc na całą fryzurkę i układanie się włosów, ale to trzeba mieć pewną, dobrą fryzjerkę. Ja w swoim życiu spotkałam tylko dwie, które umiały to pieknie robić. Reszta masakra i do d.py mielnus, ja też ![]() Ja też uciekam, dobrej nocy i do jutra kochane, pa
|
#3822 |
|
Przyczajenie
|
Chyba wybrałam zły czas na odchudzanie.
Wpadam w jakąś studnię beznadziei bez dna.Szukam pracy- bezskutecznie. Nic mi sie nie chce, wiec jem. Jestem w nowym miejscu od lutego. Pracy szukam od czerwca. Niby miałam coś ugrane od lipca na wrzesień właśnie,ale nie wyszło.I cóż tu począć? Ciężko z motywacją, gdy nic się w życiu nie układa tak, jak chcemy. Przepraszam, musiałam się wyżalić
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Ech...zjadłam jeszcze plasterek sera żółtego z keczupem i 2 łyżki kakao, ale to już koniec
Owinięta w folię, na godzinkę, potem 200ścisków
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jak lenia pokonam to jutro na rowerek wodny się z Tż wybiorę - oby pogoda sprzyjała zooska Florek bardzo urokliwy jest patiuszka czytałam sobie dziś wątek o olejach i mam mętlik w głowie ale może coś z rosmanowych alterra olejków spróbuje- jak coś nie wyjdzie to w łydki wmasuje meeedzik a widzisz a ja oglądając Twoje foty odniosłam wrażenie, że właśnie taka mega dziewczęca jesteś i , że masz swój styl Paula jestem jak i inne kobitki ciekawa jak ta bratowa się ubiera skoro taka osoba jak Ty ( dla mnie ubierasz się świetnie, modnie i wszystko masz dopracowane idealnie zawsze) ma przy niej kompleksy Rozumiem , że masz swoje powody ale uwierz nam, że naprawdę nie jesteś od nikogo gorsza , kurcze taka fajna dziewczyna z Ciebie , sami dla siebie jesteśmy najbardziej surowymi sędziami.
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Margot Że niby powyrywamy kable, bo to backstage dla artystów był, tam wszysy mieli magazynek, przebieralnie itd no i techniczni mieli mnówto rzeczy, zabronili nam tam wchodzić, bo rzekomo byśmy coś popsuli:/
|
#3827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ja wszystko rozumiem ale kurcze to jednak przegięcie było i nawet gdzie poskarżyć się nie macie bo chyba Inspekcja Pracy to tylko się interesami pracowników na etacie zajmuje
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3829 |
|
Wtajemniczenie
|
To nie pozostaje nic innego jak kefir wcisnąć do wieczorowej torebki
i przez słomkę dyskretnie wciągać
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Mieliśmy tam dostęp do wody ile tylko chcieliśmy, no i to, co się zmieści do kieszeni
Guma, chusteczki, telefon![]() Ludzie, którzy to organizują żyją na kawie ze starbaksu, więc wiesz Co to dla nich nie jeść od 15 do 22, nic, przyjdą do swojego bogato urządzonego domu i sobie coś zjedzą![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
Wy wszystkie nie wierzycie, że nie mam jak jeść tam Widziałyście kiedyś, żeby pani w operze wyciągnęłam jogurt zza pazuchy i go piła? Albo w kościele na koncercie obsługa podjadała serek wiejski?! No luuuudzie!!!!
|
|
#3831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3832 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zrobię za 2 dni ooo nawet nie wiedziałam że tyle rzeczy można zrobić z cukinią! ciekawa jestem jak to w ogóle smakuje ![]() No w południowych Niemczech ciepło i to bardzo :/ dziś 30,5 w cieniu było a ma być jeszcze cieplej. Cytat:
no masakra na całego! co za zdzierstwo! A Ty w której klasie teraz jesteś?? Cytat:
mąż również zachwycony że ma nas przy sobie także jest jak w bajce Z tym netem to faktycznie masz rację, cały dzień będziesz w pracy to i tak nie zajrzysz do nas. Mam nadzieję że jakoś jednak uda Ci się gdzieś tam dorwać internet i zajrzeć do nas powiedzieć że żyjesz
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Jutro planuję: na czczo: woda z cytryną i miodem śń: owsianka truskawkowa, kawa z mlekiem IIśń: banan, sok warzywny obiad: zupa z cukinii podwieczorek:mała activia, pomarańcz, mała sałatka warzywna kolacja: serek wiejski z warzywami
|
|
#3834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
raczej nie jadłam nigdy cukinii, przynajmniej sobie nie przypominam w ogóle ja sernik też lubię ale najbardziej kocham ciasta z truskawkami ciast z kremami nie jem, no chyba że jest mało kremu + owoce to zjem ciasta typu 3bit nawet nie tknę bo za słodkie....Cytat:
pełno liści leży na ziemi i powietrze jest cudownie wilgotne więc jest czym oddychać lata mam już serdecznie dość! A tak w ogóle to tutaj śniegu zimą nie ma na sanki nie pójdę a też lubię No dla Was staram się bardzo znaleźć tą godzinkę dziennie najlepiej własnie w nocy ale wtedy wy już śpicie :/ No dla nie to takie logiczne że jak się pisze o swoim życiu na forum to trzeba być przygotowanym również na krytykę a nie tylko na "przytakiwanie". Po to jest forum aby się "poprawiać" i wspierać przecież Ehh ja też się często nie odzywam i nie wtrącam bo szkoda moich nerwów, ale zdarzają się wypowiedzi które na prawdę przydałoby się porządnie skrytykować ale zawsze daruję to sobie :P nie chcę wyjść na jakąś przemądrzałą zołze
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam, jutro wczesna pobudka i do nauki:/
DObranoc wszystkim;*!
|
#3836 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do biustu no to niestety coś za coś cycków nie będziesz może i miała ale za to figurka jak marzenie będzie więc chyba warto? kupisz sobie biustonosz z grubymi miseczkami i cycki też będą ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i: super! powodzenia więc życzę i trzymam mocno kciuki Cytat:
dzisiaj specjalnie weszłam późno na wizaż żebyś mogła iść szybciej spać i żebyś się wyspała widzisz jaka ja dobra koleżanka ? Mi też się fajnie pisało w nocy z Tobą i dzisiaj też pół przytomna chodziłam pół dnia ale spoko wybaczam Ci toCo do cukinii to już mnie też Zośka oświeciła że to całkiem jadalne warzywo Plastry opiekane w panierce fajnie brzmi jak to smakuje? Cytat:
w ogóle to jak to nie ma zatoczki na kursie?????? poważnie????? ja jak zdawałam 6,5 roku temu to zatoczka jeszcze była obowiązkowa. Kurde nie wyobrażam sobie kursu i egzaminu na prawko bez zrobienia zatoczki szok!---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Cytat:
o ile pamiętam to się starasz o dzidzie więc może się udało??
|
|
#3837 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo ZOO jest super! miałam większą radochę niż moje dzieci hehe Wyciągnij koniecznie swojego TŻ do zoo EEeeee a co to znaczy że TŻ nie chce ?? Ja się nawet męża nie pytałam czy mogę mieć kota kupiłam i tyle wiedziałam, że też by mi zabronił a tak to go postawiłam przed faktem dokonanym i teraz Chester to jego super kumpel jest jedzą razem śniadanie i piją piwo tzn mąż pije a kot leży na nim A jak Wam się mieszka w nowym domku? ![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Cytat:
Ja od dłuższego czasu przyglądam się jak jesz, to nie jest jedno menu wyrwane z kontekstu. Ja nie mam złych intencji wobec Ciebie, po prostu staram się uświadomić Ci że jesz za mało. Wątku nie zamkną na pewno - tego przecież nie napisałam, chodziło mi o przeniesienie na KZ. Sorry jak Cie uraziłam czymś, nie miałam takiego zamiaru Cytat:
strasznie mi miło oj nie masz czego zazdrościć :P młoda jesteś więc wszystko przed Tobą, może też wyjdziesz? albo w PL ułoży Ci się cudownie życie i nie będziesz musiała wyjeżdżać? na pewno będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- ojjj nie przejmujcie się Cytat:
nie wiem jak Cie pocieszyć jedynie mogę powiedzieć że na pewno w końcu będzie dobrze, musisz być cierpliwa i się nie poddawać. Ja czekałam kupe lat na to aby w końcu być szczęśliwa, dużo przecierpiałam i zniosłam ale opłacało się bo jak to mówią ,,co Cie nie zabije to Cie wzmocni'' i faktycznie tak jest. Zobaczysz że do Ciebie też się szczęście uśmiechnie! Tylko nie poddawaj się i walcz o to szczęście! będzie dobrze
|
|
#3838 | ||
|
Zakorzenienie
|
boski jest
![]() Cytat:
że co? ja tak można? co za chamy! Cytat:
---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- no w końcu Wam po odpisywałam i ledwo na oczy widzę.... nawet nie napisałam co u mnie a więc w wielkim skrócie : mąż wrócił z pracy i pojechaliśmy do reala na zakupy, wróciliśmy z 3 wielkimi siatami żarcia i pół godziny to wypakowywałam. Potem obejrzałam Na Wspólnej, Kube Wojewódzkiego, poprzytulałam się z mężem i on poszedł spać a ja przed kompa i tyle u mnie ![]() Madzia patrzyłam dziś w Realu za tą odżywką ale nie było, popatrzę w drogeriach jeszcze Kupiłam sobie maskę Gliss Kur tą w czarnym pojemniczku - jutro wypróbuję idę spać.... dobranoc! papapapa
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-09-05 o 02:11 |
||
|
|
|
#3839 |
|
Rozeznanie
|
Woszz bosze ile mam do nadrobienia po 3 dniowym weselu
![]() Więc tak najpierw piszę co u mnie a potem wszystko przeczytam więc po 1) nie przytyłam ani grama po 3 dniowym obżarstwie i alkoholiźmie a t 2)Mój Tż tak się nawalił z kuzynem, że od godziny 3 trzymałam mu głowę nad miską . Maczo myślał, że może dużo wypić jak na studiach, ale pokutuje do dzisiaj 3)Wrzucę wam zdjęcie kreacji ostatecznej ![]() Ale powiem szczerze to było strasznie męczące poznałam całą rodzinę Tż każdy pyta kiedy my będziemy następni trochę to było krępujące, bo trzeba stać i szczerzyć się głupio ![]() A połowa rodziny jest bardzo religijna więc nie uznaje mieszkania ze sobą bez ślub u więc ciotka wygłosiła nam przemówienie, że tak nie można bo to nie po bożemu dlatego jej 22 letni syn żeni się z 19 latką , bo bardzo chcą ze sobą zamieszkać a bez slubu nie ma takiej opcji ![]() Dobrze, ze mama Tż myśli innymi kategoriami ![]() Idę robić Tż-etowi naleśniki z nutellą i bananem na śniadenko bo spać nie mogę..
No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej "Ooo Muszu Ty geniuszu" 我爱你 M Edytowane przez Juno123 Czas edycji: 2012-09-05 o 06:28 |
|
|
|
#3840 |
|
Raczkowanie
|
zooska
ja tez wlasnie nic nie moge znalezc, ale u siostry widzialam na laptopie jakies zdjecia to bede ja prosic,zeby mi e-mailem przeslala no tak, wczoraj w koncu pobiegalysmy troszke, dzisiaj tez sie wybieramy jem malo i czesciej do pazdziernika musi byc jeszcze z -4 kg, i jakies cm musza spasc przeciez lepiej dluzej chudnac i trwalej
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

no i tył mam ścięty w literę V bardziej. Może jak z Niemiec przyjadę to podetnę je więcej jak zawsze i nadal będę zapuszczać, przez zimę można się przemęczyć, bo i tak za wiele się nie pokazuję publiczne, ale wiosna i lato mam nadzieję, że będą już fajnie się układać 
Nie umiem słowa znaleźć 

!!!

Ten BBL kończy mi się pobierać. Ciekawe co to jest

więc dbam o włoski jak trzeba, farbuje szamponem koloryzującym, więc tragedii nie ma i włosy są zdrowe
Prostuje też od czasu do czasu, wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem 

Ale nie miałam w domu bo juz zjadłam trzeba było zapasy porobić 
dobranoc...

no masakra na całego! co za zdzierstwo!
ale w razie czego masz apteczkę
też nie lubię ciast z kremami za bardzo
klask i: super! powodzenia więc życzę i trzymam mocno kciuki