|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
i chlopak ![]() TZ pewnie dumny jak paw![]() Cytat:
![]() dziewczyny,,,nacytowalam milion postow i mi wcielo ![]() w takim razie przywitam sie i ide nadrabiac dalej...juz chyba z 3 dzien nadrabiam |
||
|
|
|
#1562 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie mogę nadązyć z czytaniem Was. A te ze Szczecina to może się w końcu umówią na spotkanie na PW, bo mnie też denerwują! JEST TU KTOŚ Z GDAŃSKA??? Też się chętnie spotkam na kawę albo ciacho
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
|
|
|
#1563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Magda a jak u Ciebie sytuacja wygląda??? Mam nadzieję,że wstręciuchy nie ma i powtórzyłaś znowu test?
|
|
#1565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() @ nie ma jak narazie. ;D a testu niestety nie mam i jesli @ sie nie pojawi, a pewnie przybedzie w czasie niedalekim to zrobie tescior ale dopiero we wtorek, albo wybiore sie odrazu na bete ale to daaaleeeeko jeszcze i wsio moze byc![]()
|
|
|
|
|
#1566 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja pomału się zbieram do pracy...
Miłego Dnia kobitki, jutro zajrzę
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#1567 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1569 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przytulam |
|
|
|
|
#1571 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Magdaamm no II krechy będa nie inaczej kochana
![]() Dżastina mówisz do pracy ja też bym z chęcią poszła do pracy ale wiadomo jak teraz z pracą szkoda słów. Nie dzwonią do mnie z tej pracy i coś czuję że nie zadzwonia bo mówili że odezwą się w ciągu tygodnia a tu dziś mija równo tydzien i co du.pa eh życie U mnie chyba owu nadchodzi bo dziś śluzik mam piękny ciągnący przezroczysty no po prostu książkowy ![]() Wczoraj i przedwczoraj jak i dziś i jutro będziemy sobie działać z Tż eh ochotę jakoś mam w tym tyg nieziemską
|
|
|
|
#1573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co Ty babolu pleciesz??? Jak @ nie ma i test wyszedł pozytywny to już nie spodziewaj jej się przez najbliższe jeszcze 8 miesięcy![]() ![]() ![]() Do wtorku czas szybko zleci i odrazu leć na bete. Szkoda kasy na testy
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem po badaniu lekarka powrzucała dane w taki program, który liczy ryzyko różnych chorób i wad - i dała nam taki wydruk z tego - wg tego wiedzieliśmy, że dziecko zdrowe, ryzyko zespołu downa spadło ileś tam razy itp itd - bardzooo uspokajające. I cudna pamiątka, do pokazania rodzinie ![]() Teraz (17.09) idę na połówkowe, będzie tak samo wyglądało zapewne, tylko dzidziuś dużo większy, i wiem, że dostaje się zdjęcie buzi wtedy )
|
|
|
|
|
#1575 | |
|
Wtajemniczenie
|
tiaaa... no własnie
Mi się dziś też jakieś głupoty śniły i obudziłam się zestresowana Tuz przed przebudzeniem śniły mi się zęby, a wiem, ze to nic dobrego nie znaczy... Mial do mnie przyjść dentysta coś robić a ja sie napiłam soku z czarnej porzeczki (chyba) i patrzę do lustra a tu 3 zęby zabarione na jagodowo Więc się zastanawiałam jak je szybko wyczyścić żeby nie bylo siary przy dentyście![]() Cytat:
![]() mój Tż raczej taki powściągliwy i rzadko okazuje, ze coś go wzrusza, itp. Ale wczorajsza wizyta go chyba ujęla bardzo. I jeszcze kilka razy potem powtarzal, że mały tak fajnie podskakiwał i wymachiwal łapokami jak ginka stukała w brzuch Aaaa... i co Wam jeszcze powiem - tak jak wczoraj pisałam imię Leon, które mi się podoba, nie podoba się ani mojegu Tż ani mamie i siostrze... Ale ja na niego nie napieram i mowię, że rzem coś wybierzemy w końcu Ale wczoraj w nocy jak się połozyliśmy, to Tz polożył mi rękę na brzuchu i powiedził: "Leoncio?" "... A on na to; "A co? Nieladne?"
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam wynik i oba jajowody drożne
Zastanawia mnie jednak jedna rzecz, przedwczoraj (12dc) test owu pozytywny, wczoraj negatywny, a dziś (14dc) znów pozytywny. Wczoraj pomęczyłam TŻ i teraz nie wiem czy robić dzień przerwy i jutro dalej się przytulać, czy nie robić żadnej przerwy... Wie któraś? Pierwszy raz tak mam że wyszły mi 2 testy pozytywne
|
|
|
|
#1577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super,że mąż powoli się przekonujeCytat:
![]() Przytulaj się przytulaj. Jeden dzień plemniczki przeżyją ![]() A może bliźniaki będą za jednym zamachem i porodem. Najlepiej parka
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To idę za ciosem i przytulam się namiętnie jeszcze dzisiaj, a jak nie zamęczę TŻ to jeszcze jutro go wykorzystam hihi
|
|
|
|
|
#1579 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Może i Tobie się Pszczoua trafią po tym HSG? |
||
|
|
|
#1580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
magbes powiem Ci, ze ja zadowolona jestem z nigo.. ale jakbym zaszla w ciaze znow, to poszlabym mimo wszystko do Ludwickiego, przekonal mnie najbardziej sprzet.. Jak bylam u dr Iwanickiego to troche sie zawiodlam, bo mial naprawde dosc staaaaary sprzet.. a Ludwicki ma w gabinecie 3d i w ogole.. a twoja dr gdzie przyjmuje? nie kojarze..
chcialabym te II kreseczki, ale cos to malo mozliwe jest! |
|
|
|
#1582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nie mówiła, ze na pewno Tż bardzo liczył, ze bliźniaki będą. Wczoraj po usg jeszcze nawet mówił, że szkoda, ze dwójki nie ma Ja też sobie pomyślałam, że dwójce byłoby raźniej w tej otchłani brzucha mamy
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
No mnie i TŻ też bardzo ucieszyłyby bliźniaki
Wiadomo że na początku nie byłoby łatwo, ale zawsze marzyłam o 3 dzieci, więc jakby 2 było za jednym razem to bym się nie pogniewała
|
|
|
|
#1584 |
|
Raczkowanie
|
ja dwojke planuje miec
![]() ale nie od razu czuje zze nie dalabym rady![]() tym bardziej ze tzta nie ma czesciej niz jest![]()
|
|
|
|
#1585 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Molestuj tż molestuj![]() Cytat:
Dzięki dziewczyn za wsparcie Ja już po wizycie u gina w sumie nie powiedział nic konkretnego.Na usg nie było nic widać,ale nie wyklucza wczesnej ciąży.Mam brać przez 3 dni luteine podjęzykową i odstawić.Jak dostane @ to dobrze,a jak nie dostane @ mam przyjść bo prawdopodobnie będzie ciaża.Mam zrobić też badania tych hormonów oczywiście prywatnieNajlepiej jak najszybciej i przyjść do niego z wynikami. Dziewczyny ile dni po odstawieniu luteiny powinna przyjść @? __________________
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-09-06 o 16:19 |
||||||
|
|
|
#1586 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki,
przeczytałam wszystko ale odpisać na te Wasze posty to już dla mnie wyższa szkoła jazdy ![]() Z tą moją wczesną meno to jest tak, że póki jest @ to jest szansa bez ingerencji. W przyszy pt idę ustalać co robiemy z moim podwoziem w związku z tym ,iż @ ostatnimi czasy jest jak chce. Dam znać. Dziś 5 dc @ ledwo, ledwo daje sygnały a ja biorę się za fraki zuzamen do kupy i dopinguję swoją owu coby jednak była... Castagnus, oeparol 1 x2 tabl, herbatka z przywrotnika do owu, testy owu a potem zioła na progesteron, dodatkowo acard, magnez i biosteron - to dla mła dla połówka zakupiłam axaren MEN ( połączenie k. foliowego, cynku, wit. c i astaksantyny. I teraz cytat z ulotki : Korzystnie wpływa na proces powstawania i dojrzewania plemników. Wpływa na wzrost ilości plemników. Zwiększa żywotność i ruchliwosc... Obadamy ![]() Coby nie myśleć robię wszystko co sie da żeby do Was nie zaglądać no ale sie nie da si ju lejter
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Iza trzymam kciuki żeby to była fasolka bardzo mocno
A Ty Kwitka jedz z mężem te dobrodziejstwa i szybko nam tu zafasolkowuj się
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki!!
kwitka szamaj wsio i na pewno zaskoczysz az chyba troche zgapie od Ciebie liste;D a co tam;Ddziewczyny, @ ma nie przyjsc w niedziele, poniedzialek, a dzis z psiory wyciagnelam gluciora takiego jak na owu(owu ok tydzien temu, bo wtedy mialam wyrazne sygnaly) tyle, ze byl bialy, nie przezroczysty... i nie wiem co to nie mialam tak do tej pory... a ogolnie suchoty, wiec ... pewnie nici... jade do Polandii za tydzien, wiec zaopatrze sie w witaminki![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- no i Izus mocniscie 3mam kciukory (za Was) |
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny zapomniałam zapytać gina czy moge robić badania hormonów biorąc tą luteine pod język?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-09-06 o 17:38 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Nam się udało w 2 cyklu starnek po hsg

), i co Wam jeszcze powiem... gin powiedziała, ze chyba coś tam widać między nogami
i chlopak 

pewnie nie zrozumiecie bo jej nie znacie ale to co czasami wyprawia to szkoda gadać. wszystko byle po złości.

moj kochany różówy pokoik