|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Butter ja już tak mam od poniedziałku. Śpię w każdej pozycji
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Ciąża?? heheh
![]() Ja się właśnie dodatkowo ucięłam mega ostrym nożem w palec krojąc ogórka Czy to podchodzi pod wypadek w miejscu pracy? Dostanę odszkodowanie? ![]() Bika, spoko, tak myślałam właśnie, że z kimś Ci się pomyliłam
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-09-06 o 15:42 |
|
|
|
#1834 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no no oby tak dalejja tez nie lubie wanilioeych - kakaowe to jest to
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziewczyny uciekam z pracy
![]() Mama obchodzi dzisaj imieninki , co sie równa pyszne jedzonko ![]() ![]() Także uciekam do mamuski a potem pędem do domu bo wieczorem facet od schodow bedzie.
|
#1838 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() My dziś byliśmy na rowerach - 19km po górach zrobione. Chociaż muszę przyznać że na takie przejażdzki górskie się nie nadaje. Każda górka to była prawdziwa męczarnia - co 500m odpoczynek.. Cytat:
Ale najwięcej tych snów miałam w momencie gdy było jeszcze dużo czasu do ślubu i nic nie robiliśmy w przygotowaniach. U mnie zawsze był podobny sen, że nic nie jest gotowe a szczególnie goście nie są "rozsadzeni" i na weselu jest na poczatku okropne zamieszanie. ![]() Cytat:
W gruncie rzeczy na usg nie da się rozpoznać czy dany pęcherzyk ma komórkę czy nie..Cytat:
![]() A jak już się tak zwierzamy to mi alkohol często pomaga się rozluźnić , łatwiej mi przestać myśleć o codzienności.. ![]() Cytat:
No i mam nadzieję, że za tydzień na usg wyjdzie wszystko ok z żołądkiem |
||||
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od koleżanki...było fajnieeee
![]() Naszykowałam obiad i odpoczywam teraz... ![]() Gocha gratuluje córeczki!!
|
|
|
|
#1840 |
|
Wtajemniczenie
|
Onyks
i szkoda, że ten wózek juz jest sprzedany ;( Aaby b też zdenerwowałabym się na Twoim miejscu. Mam nadzieje, że ta rozmowa pomogła i coś Twój Tż zrozumiał
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przekazuje wiesci od Strongwomen:
Wiadomosc ze wczoraj: "Amani przepros ode mnie proszę na watku ze nie zrobiłam przegladu tygodnia ale najzwyczajniej w swiecie nie mam ostatnio czasu na poniedzialek opublikuje nowy postaram sie bynajmniej u mnie ziezko jutro ide z kamilem do lekarza bo te kolki sa corazto gorsze i idziemy skontrolowac czy to napewno kolki juz bardzo malo karmie piersia pewnie nie dlugo maly całkiem bedzie na butli ale tylko na butli umie sie najesc bo przy piersi mi placze z bolu brzuszka ach jakas masakra pozdrawiam was goraco"
|
#1842 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Cytat:
![]() dzięki Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jestem zła że nie wiem tego na 100 % i muszę dalej brać dupka, który pewnie rozreguluje mi całe hormony![]() Tomalinko kiedy masz laparoskopię? trzymam kciuki aby po zabiegu udało sie wam szybciutko zajść w ciążę ja przepraszam, że ostatnio tylko tak o sobie piszę, mało podczytuję bo ciągle albo w pracy albo na praktykach i ogólnie rozbita jestem strong kochana przytulam mocno, oby Kamilkowi przeszły kolki, a za przegląd się nie gniewamy, nie martw się tym
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-09-06 o 17:18 |
||||
|
|
|
#1843 |
|
Wtajemniczenie
|
Butter wiem wiem, sama mialam astme przez 15 lat
![]() Madzia sliczna Majeczka, boskie te zaporszenia ![]() Gosia gratuluje coreczki Strong zdrowka dla Kamilka, mam nadzieje ze kolki szybko ustapia ![]() Prosze ![]() o kciuki jutro bo wizyta na 11 i chyba zaczynam sie denerwowac bo dawno Mai nie widzialam
Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-09-06 o 17:19 |
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Today będzie dobrze, trzymam mocno kciuki
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Małą ![]() Strong, Kochana, mam nadzieję, że Kamilkowi się poprawi. Daj znać, co lekarz powie
|
|
|
|
|
#1846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochana
![]() dziękuję Cytat:
dziękuję Moja Jula też nie chciała wracać z przedszkola Cytat:
Jeszcze rano miała, ale teraz już coraz lepiej, oby zdrowiała moja bidulka, bo już upierdliwa się robi Cytat:
![]() Będzie dobrze!
|
|
|
#1847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
stres był tak wielki jak chyba jeszcze nigdy w życiu ale wesele było piękne i jestem przeszczęśliwa tylko czasu na nic nie mam bo do dziś załatwiałam sprawy ślubno-weselno-bankowo-urzędowe. A w niedziele wyjeżdżamy znów do pracy mieliśmy 3 tygodnie wolnego więc ten powrót to będzie masakraco do starań to właśnie przyszła @ a nowego opakowania tabletek nie mam w zapasie... za to mój mąż ma 3x większe libido niż przed ślubem...
|
||
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Bika no nie wierzę... nie próbowałaś wcześnie drugiego smaku rurek ?? jak mogłaś
Ja w ciąży całe opakowanie na raz jadłam czy to waniliowe czy kakaowe ![]() Today dziękuję ![]() Strong kochana trzymaj się Trzymam ogromne kciuki. Maja też trzyma ![]() mabi super ![]() A mój mąż jutro jedzie i wraca dopiero w niedzielę ech... |
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po korkach, zmęczona ale usatysfakcjonowana bo uczniowie dużo pamiętają, no i przypływ gotówki jest
![]() Tomalinko, ale wyprawę zrobiliście , chyba nie dałabym rady tyle przejechaćBika, te ubranka są super, wszystkie w bardzo dobrym stanie
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks super, ze ubranka są dobre. Nasza paka z all tez udana
|
|
|
|
#1851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu, wytrzymasz bez męża...chociaż rozumiem Cię. Nie lubię, jak mój wybywa. Mabi, wszystkiego najlepsze na nowej drodze życia. Daj no jakieś fotki i napisz jak było ![]() Strippi, jak Julka już szaleje, to na pewno czuję się lepiej Oby tak dalej ![]() ja dziś rozpoczęłam jesień, kupując dwa lakiery do paznokci właśnie w jesiennych kolorach ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]() A nie powiem, taka gotówka, która wpada z korków to fajna sprawa. |
||
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Butter pewnie, ze dam radę
Teraz jest Maja więc nie jestem sama. Jakie kolorki kupiłaś??
|
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeden ciemny rudy, a drugi zgaszony przybrudzony róż (English rose )
|
|
|
|
|
#1854 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam po pracy w aptece, poprosiłam o glukozaminę, pani zaproponowała Artrostav. Nie wiem, czy to to, ale kupiłam... Niecałe 10zł za 60 tabletek, 3 tabletki dziennie. Będę wcinać. Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze, czy wszyscy faceci tacy są? ![]() Wiem wiem Cytat:
Cytat:
A żołądek to na pewno wody Dzięki Olo. Oluś. Olgierd. Mój Kłaczek ![]() Kłaczki to Norweskie Leśne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(t)asia - trzymam kciuki za pracę! mabi, skoro nie masz tabsów to... ![]() strong, absolutnie nie przejmuj się przeglądem! Najważniejszy jest teraz Kamilek, także ucałuj go od nas i trzymam kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło i kolki przeszły Miałam coś jeszcze pisać. Totalny brak pamięci ![]() Rodzice wrócili, więc ja wróciłam do siebie Rozpakowałam się, wstawiłam pranie... Chyba spróbuję zacząć rozdziały empiryczne ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-09-06 o 18:51 |
|||||||
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Mabi pochwal się w wolnym czasie zdjęciami!
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Butter super kolorki wybrałaś
Też musze sobie jakieś kupić. Teraz gdybam jakie sobie na chrzciny zrobić. aaby <---- do pisania marsz !!!
|
|
|
|
#1857 | ||
|
Zadomowienie
|
Jak już o słodkościach rozmawiacie... dzisiaj miałam mini zawał chyba.
Poszłam zamówić torta na ślub, niestety dużego na 170 osób. Koszt- bagatela 1500-1700zł . Plus ozdoby i dowóz. Myślałam, że zejdę...I nie zamówiłam. A był piękny....mój wymarzony... I trzeba zadzwonić do kolegi, który ma piekarnie. Nie chciałam nic od znajomych ale nie mam wyjścia. Podoba mi się ten wątek bardzo =) Każdy objaw od razu kojarzony jest z ciążą Wiem, że to był żart, oczywiście. Ale ja sama czasami łapie się na tym, że jak tylko dzieje się coś jak u kobiety w ciąży- to od razu myślę sobie- może faktycznie... Ach, my dziewczyny to jesteśmy udane. Lepsze niż ginekolog, położna, seksuolog razem wzięci =) Cytat:
mi się ostatnio nie chce wychodzić na rower. Została Ewa...Cytat:
Kurcze i mi przypomniałyście ile się już nim nie widziałam... Będę twarda, wytrzymam, jeszcze parę dni...Today nie ma sprawy ![]() Ja to trzymanie kciuków będę sobie mogła niedługo do CV wpisać =) mabi gratulacje!! czekam na relacje!! Mam tyle pracy, że nie wiem gdzie ręce włożyć...
|
|
#1858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buziaki dla Kłaczków Nie jadłaś bloku?? No dziwne, dziwne...przecież to smak PRL...jak nie było słodyczy - myślałam, że wszystkie mamy (oprócz mojej teściowej) to robiły... Aaby przyjedź do mnie, zrobię Ci blok czekoladowy ![]() Cytat:
piękny ![]() Dziewczyny, nie wiem czy któraś się orientuje, mam pytanie. właśnie się dowiedziałam, że mój gin wypisał się z NFZ (nie wiedziałam, że to w ogóle możliwe)...ale oprócz prywatnej praktyki pracuje też w szpitalu... Czy w takiej sytuacji może dalej dawać L4? Trochę mnie zdziwiła i zaniepokoiła ta informacją
|
||
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strong trzymajcie się! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

Powtórka usg za tydzień
i szkoda, że ten wózek juz jest sprzedany ;( 
)
i jestem zła że nie wiem tego na 100 % i muszę dalej brać dupka, który pewnie rozreguluje mi całe hormony

mieliśmy 3 tygodnie wolnego więc ten powrót to będzie masakra

. Plus ozdoby i dowóz. Myślałam, że zejdę...
Będę twarda, wytrzymam, jeszcze parę dni...
Trochę mnie zdziwiła i zaniepokoiła ta informacją