Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-06, 18:32   #3061
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
celina777 dziękuję Ci za info, chyba wypróbuję. W necie ten aloes kupowałaś?
Tak w necie wpiszesz aloes i masz duzo tego...
Stary 2012-09-06, 18:36   #3062
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

probowalam dzis zszyc ten glupiii stanik z triumpha bozeee tak mnie to zdenerwowalo ze zostawilam je do pon mam czas)ja wiem ze moje umiejetnosci szycia sa marne ale on to mnie normalnie wyprowadzil z rownowagi hhehehe
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 18:37   #3063
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Też się zastanawiam ile utrzymuje się efekt po laminowaniu, bo z końcówkami mam tak samo jak Ty celino A oleju rycynowego często używam zarówno na włosy jak i rzęsy i jest świetny Tylko tak jak pisała Celina-przyciemnia, więc dla blondynek chyba nie bardzo się nadaje.

A tak w ogóle to cześć wszystkim
Nie piszę już tak często, bo sypie mi się wszystko na głowę i mam mało czasu a poza tym nie chcę Was zamęczać moimi smutami

Fuksja ,czasem pomaga wyzalenie sie ze swoich zmartwien a dzewczyny tutaj pomagaja jak moga...naprawde...
W zyciu juz tak jest ..raz na wozie a raz pod...ale po tym zlym okresie zawsze wychodzi slonce...Glowa do gory

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-09-06 o 18:48
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 18:52   #3064
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja już po kontroli.......pas mogę do szuflady schować!!!!!!!!!!!!
Gratulacje!!! Nareszcie pozbylas sie tego okropnego pasa! TZ bedzie sie cieszyl!

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 19:54   #3065
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny Pomocy!!! Dziś byłam na kontroli, miałam plasterki wiec Doc nie zaglądnął na moje blizny, teraz zaglądam a w jednej jest malusieńka dziurka i wychodzi osocze gdy się naciśnie.Tak jakby chciała się otworzyć i coś wydalić ale gdy dotykam to nic nie czuję. To lewa pierś, a ten szew , który wyjęłam był w prawej ale tam wyraźnie czułam ,że mnie kuje atu nic nie ma. To miejsce robiło się czerwone od kilku dni ale myślałam, że to od plasterka lub stanika gdzieś się odcisnęło. Strasznie się zdenerwowałam. Jutro od rana będę do nich dzwonić ale i tak mam nerwa.
O mamusiu kochana dobrze że choć piersi obejrzał mimo że byłaś w staniku. Dzwoń i pytaj - plasterka nie klej na razie. Może była t am jakaś niteczka ale już się rozpuściła i będzie dobrze.
Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Dziewczyny buziaki ale ten czas leci... wczoraj minęło 6 tygodni od operacji więc kto ma ochotę to zapraszam do albumu wrzuciłam fotki
a ja lecę poczytać chociaż kilka ostatnich stron co się u Was dzieje i pooglądać Wasze albumiki
No tak, tak droga Milenko nazwisko lekarza oczywiście zaistniało ,wszyscy je widzieli i zapamiętali. Jak mniemam za jakiś czas wpadniesz do nas znowu z buziakami.
Ja pierdu- ale Ty masz dziewczyno tupet

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Witaj
Nie mam jeszcze ale za pare dni bedzie konkretny termin i od razu napisze

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Aj na to chyba niema reguly bo teraz szczeniaczek byl jeden i weterynarz powiedzial ...cesarka na 100% bo jeden szczeniak przewaznie jest duzy i nie urodzi sama. Urodzila sama w 30 minut . Poprzednia rodzila dobe z pomoca weterynarza i ogolnie bylo tragicznie...
W zawiazku z tym ,ze zboczylysmy z tematu wiodacego to sie zrehabilituje i napisze, ze mloda mama mysli o podwieszaniu cyckow bo szczeniak wyciagnal jej do ziemi i slabo to wyglada... czy ktoras z Was zna moze cene podwieszenia 8 cyckow na raz? hehehe...
zbieraj kasę bo tanio nie będzie. I zazdroszczę maluszka- pewnie słodziak do zjedzenia.

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja slyszałam że karmić po cieciu wokół otoczki nie można... W sumie z tego co Mya pisze, to jest niebezpieczne dla zdrowia, bo jeśli kanalik jest przecięty to jak może się nim wydostać pokarm? a biorąc pod uwagę , że kobieta jest w ciążt to można raczej domniemać ze pokarm będzie miała- jak każda praktycznie. W takim razie jak można operować przez ciecie wokólotoczkowe- niektórzy jakoś "obchodzą kanaliki" i ich nie rozcinają czy jak? Liczą na to ze pacjentka nie zajdzie w ciążę? Zaciekawiłyście mnie teraz
No tak- to jest niebezpiecznie. Czasem taki zastój trzeba operować- pierś ciąć. Jak sobie radzą w takiej sytuacji z implantami to nie mam pojęcia i aż boję się pomyśleć.
A kanaliki omija się zawsze podczas cięcia otoczkowego i najczęściej można karmić bez przeszkód. Niestety czasem się jakiś kanalik uszkodzi albo zrobi się gdzieś zrost który blokuje drożność przewodów. Nie wszystko da się przewidzieć i taka ewentualność niestety istnieje.I z tego powodu nie wielu lekarzy zrobi takie cięcie młodej dziewczynie - i nie wielu robi to cięcie w ogóle.
I jeszcze jest sprawa blizn i późniejszego karmienia. Otóż taka blizna na otoczce podczas karminie rozbija się mechanicznie- ssak ją rozciąga. Wygląda to bardzo nieciekawie i takie otoczki i blizny są najczęściej po karmieniu to korekcji.

I jak, kupiłaś ten płyn do picia? U mnie w aptece nie mieli, nie miałam już kiedy pojechać na miasto i zamówiłam w necie. Hihi i czekam - a w aptece zamówiłam, ciekawe czy wszystkie leki tak szybko wysyłają Jak kupiłaś to jaki smak? i ile dałaś.Mi wyszło 51zł razem z przesyłką.
Cytat:
Napisane przez EmotIkonka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Moi chłopcy czyli Bolek i Lolek czują się świetnie Od czasu do czasu zaglądam do was i podczytuje ale jakoś brak czasu na pisanie
Olivka dzięki za przyjęcie zaproszenia Buziaki dla wszystkich
No witam ,witam. Ale dawno Cię nie było.
Hihi i jaki masz duuuuuży podpisik

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
probowalam dzis zszyc ten glupiii stanik z triumpha bozeee tak mnie to zdenerwowalo ze zostawilam je do pon mam czas)ja wiem ze moje umiejetnosci szycia sa marne ale on to mnie normalnie wyprowadzil z rownowagi hhehehe
hihi życzę wytrwałości.

Olivko- super że staniczek się podoba. Mi się taki też marzy- poszukam , może akurat trafię. A zdjęcia zrobiłaś oczywiście Szampon z rzepą- skoro takie promocje w rossmaniku to się skuszę i zobaczę jak się u mnie sprawdzi.

Jooasiu buizol ogromny bo widziałam że się już pokazałaś I oczywiście czekam na focie jak się moczysz w basenie.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-09-06 o 19:58
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 20:12   #3066
belseno
Zadomowienie

Cytat:
kasik no co jest? Łatwo się go szyje, leć po tej koronce, dla ułatwienia możesz takim ściegiem jak do fastrygi tam i z powrotem, 5 min. i będzie git

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to cześć wszystkim
Nie piszę już tak często, bo sypie mi się wszystko na głowę i mam mało czasu a poza tym nie chcę Was zamęczać moimi smutami
ojjj no bez przesady... dużo nas więc nie masz szans zamęczyć nas wszystkich a zawsze któraś dobre słowo powie i będzie Ci łatwiej, noooo nosek do góry

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Jestem dzisiaj w tak swietnym humorku, ze chce mi sie skakac
Pojechalam do pracy w bikini , a na nie robocze lachy Skonczylam szybko i wbilam sie na plaze po drodze do domu Dzieci pierwszy dzien w szkole, wiec mialam 3,5 godziny tylko dla siebie Wygrzalam dupsko, zjaralam sie , az piecze, naladowalam bateryjki i do domu Cudowny dzien
ale egzotyką powiało Ja też tak chceeee
Stary 2012-09-06, 20:23   #3067
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
OOlivko- super że staniczek się podoba. Mi się taki też marzy- poszukam , może akurat trafię. A zdjęcia zrobiłaś oczywiście Szampon z rzepą- skoro takie promocje w rossmaniku to się skuszę i zobaczę jak się u mnie sprawdzi.
Witaj kochana dzis myslalam gdzie sie podziewasz Staniczek super wygodny i ma wieksze wyciecie niz tamten a zdjec nie zrobilam jakos stracilam wene ostatnio... ale zaraz 2 miesiace stukna moim panienkom to co pocykam i w staniczku tez a szampon jak dla mnie super wlosy po nim sa miekkie i takie lekkie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 20:27   #3068
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Fuksja ,czasem pomaga wyzalenie sie ze swoich zmartwien a dzewczyny tutaj pomagaja jak moga...naprawde...
W zyciu juz tak jest ..raz na wozie a raz pod...ale po tym zlym okresie zawsze wychodzi slonce...Glowa do gory
o tak,święte słowa
U mnie po długim kiepskim okresie powoli zaczyna wychodzić słońce
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 20:53   #3069
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Witaj kochana dzis myslalam gdzie sie podziewasz Staniczek super wygodny i ma wieksze wyciecie niz tamten a zdjec nie zrobilam jakos stracilam wene ostatnio... ale zaraz 2 miesiace stukna moim panienkom to co pocykam i w staniczku tez a szampon jak dla mnie super wlosy po nim sa miekkie i takie lekkie
Ten staniczek jest super- i super w nim piersi wyglądają hihi tak jak lubię. Kolorków kiedyś było multum- różowe, fioletowe, żółte , seledynowe. Ja się już od dawna za nim oglądam- ale jest problem z obwodem. Już kiedys nawet miałam kupić 80 tak się napaliłam. Teraz jak zdjęcia zrobisz pewnie znowu będę szukać Szamponik kupię na pewno, dobrze że o nim wspomniałaś -mój właśnie mi się kończy.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 21:22   #3070
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
o tak,święte słowa
U mnie po długim kiepskim okresie powoli zaczyna wychodzić słońce
Oj kobietki wiem, że mogę na Was liczyć i dziękuję za to
Ostatnio wyszły mi problemy ze zdrowiem, a do tego problemy na studiach i jeszcze wiecznie tnę się z chłopem. Ale to ostatnie to mnie najmniej martwi. Ogólnie do kitu. Czekam na lepsze dni podczytując co piszecie
Stary 2012-09-06, 21:27   #3071
anika75
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Olivko, co za staniczek masz? Pochwal się

Mya, co Wy tam znów za płyn pijecie

Ja chcę wakacje . Buuuu, tyle roboty mam, że nie wiem, ile już drzew na te moje papiery poszło
Mam straszną ochotę obcykać swoje cycuszki, ale twarda będę i zrobię zdjęcia dopiero 16.09 - na dwumiesięcznicę
Stary 2012-09-06, 21:28   #3072
kasikkk87
Zadomowienie

ooo anik mam pytanko spisz juz na boku???pytalam kiedys ale nie odpowiedzialas
Stary 2012-09-06, 21:31   #3073
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Olivko, co za staniczek masz? Pochwal się

Mya, co Wy tam znów za płyn pijecie

Ja chcę wakacje . Buuuu, tyle roboty mam, że nie wiem, ile już drzew na te moje papiery poszło
Mam straszną ochotę obcykać swoje cycuszki, ale twarda będę i zrobię zdjęcia dopiero 16.09 - na dwumiesięcznicę
anika rób tygodniówki nie miesięcznice będziemy częściej mogły cieszyć oko no bez jaj jeszcze 10 dni każesz nam czekać????

A ja też podłączam się pod pytanie o staniczek

A ja dziś jakieś takie obolałe te cycki mam jak przed @, możliwe że to po basenie? No jak by nie było to 45min usiłowałam się nie utopić więc trochę tymi rękami się namachałam

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-09-06 o 21:33
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 21:44   #3074
anika75
Zadomowienie

Cytat:
ooo anik mam pytanko spisz juz na boku???pytalam kiedys ale nie odpowiedzialas
Kasik, przepraszam, musiałam przeoczyć
Na boku próbowałam spać, ale jakoś mi nie wychodzi, trochę się boję, trochę mi cycki przeszkadzają. Nadal śpię plackiem na plecach i nawet przez sen się nie przewracam. Mąż się śmieje, że wyglądam jak nieżywa .

Belseno, robić, mówisz? To jutro starego zagonię, bo strasznie mnie kusi to fotografowanie . A piersi po pierwszym basenie mnie nie bolały, nic a nic. Ale też za dużo nie pływałam, więcej czasu spędziłam na odpoczywaniu . Po basenie są za to przez jakiś czas takie fajne i mięciutkie
Stary 2012-09-06, 21:48   #3075
kasikkk87
Zadomowienie

ja tez wlasnie mam obawy z tym spaniem chociaz dr niby pozwolila tyle ze ja tak raz zasnelam to automatycznie teraz tak spie i sie troche boje zeby nic sobie nie zrobic
a jest w miare wygodnie w porownaniu z tym co bylo wczesniej

moze mi sie cos stacc od tego spania??wiem ze niektore z was mogly duzo szybciej....
Stary 2012-09-06, 21:55   #3076
anika75
Zadomowienie

Cytat:
ja tez wlasnie mam obawy z tym spaniem chociaz dr niby pozwolila tyle ze ja tak raz zasnelam to automatycznie teraz tak spie i sie troche boje zeby nic sobie nie zrobic

moze mi sie cos stacc od tego spania??wiem ze niektore z was mogly duzo szybciej....
Kasik, mi dr mówiła, że mogę spać na boku, byle nie w pozycji embrionalnej. Może dobrze by było, jakbyś przewracała się też na drugi bok, tak dla równowagi
Stary 2012-09-06, 22:17   #3077
madziullasz
Raczkowanie

Hej zadzwoniłam dziś w sprawie dziurki, podobno to odczyn od nitki ale w sumie nie wiem czy ona się rozpuściła czy organizm chce ją wywalić.... nakazano mi kupić jakąś maść zasuszającą i smarować, plasterków nie nosić. Nazwy nie pamiętam bo recepta została w aptece i będę ja mieć na jutro. Niby takie małe g..... ale trochę mnie to boli, momentami takie długie zakucie czuję w tym miejscu.
Stary 2012-09-06, 22:35   #3078
belseno
Zadomowienie

Cytat:

kasik mi dr powiedział ze mogę spać na boku i nic się nie stanie, natomiast ja do tej pory mam z tym problem, uwierają mnie te cycki i już. Ja się przekręcam na bok, podkładam pod plecy poduszke i opieram się o nią i śpię tak na pół boku, plecy odpoczywają a cycki nie są przyciśnięte i oczywiście w nocy zmieniam bok, na jednym za długo się nie da tak samo jak na samych plecach

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Hej zadzwoniłam dziś w sprawie dziurki, podobno to odczyn od nitki ale w sumie nie wiem czy ona się rozpuściła czy organizm chce ją wywalić.... nakazano mi kupić jakąś maść zasuszającą i smarować, plasterków nie nosić. Nazwy nie pamiętam bo recepta została w aptece i będę ja mieć na jutro. Niby takie małe g..... ale trochę mnie to boli, momentami takie długie zakucie czuję w tym miejscu.
no broni się organizm jak umie, wydali to co niepotrzebne i będzie ok
Stary 2012-09-06, 22:39   #3079
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam cycolinki

HORO podalam Ci linki do super odzywki kilka stron temu, widzialas???

Witaj CELINKO Trzymam kciuki za listopad

Jestem dzisiaj w tak swietnym humorku, ze chce mi sie skakac
Pojechalam do pracy w bikini , a na nie robocze lachy Skonczylam szybko i wbilam sie na plaze po drodze do domu Dzieci pierwszy dzien w szkole, wiec mialam 3,5 godziny tylko dla siebie Wygrzalam dupsko, zjaralam sie , az piecze, naladowalam bateryjki i do domu Cudowny dzien
I oczywiscie mecze lapy, jak juz wczesniej pisalam. Narazie systematyczna jestem, cwicze tylko rece i plecy, ale zjechalam w tylku i brzuchu przy okazji Diete tez wrzucilam, tym razem moja wlasna i przez tydzien mam minus 3 kg Zaopatrzylam sie rowniez w tabletki usowajace nadmiar wody z organizmu, bo tego jeszcze nie prubowalam, a strasznie puchly mi zawsze nogi Zobaczymy co z tego bedzie
czytałam opinie na temat tego typu tabletek (tego hydrominum- to co ostatnio reklamują) i podobno usuwa nadmiar wody ale jeszcze dodatkowo wypłukuje elektrolity i to tak konkretnie i robi spustoszenie w organizmie bo też chciałam sobie kupić 'na wodny cellulit'
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 22:51   #3080
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

A ja dziś jakieś takie obolałe te cycki mam jak przed @, możliwe że to po basenie? No jak by nie było to 45min usiłowałam się nie utopić więc trochę tymi rękami się namachałam
ależ żarcik ci się trzyma

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
.

Belseno, robić, mówisz? To jutro starego zagonię, bo strasznie mnie kusi to fotografowanie . A piersi po pierwszym basenie mnie nie bolały, nic a nic. Ale też za dużo nie pływałam, więcej czasu spędziłam na odpoczywaniu . Po basenie są za to przez jakiś czas takie fajne i mięciutkie
jaki to ma związek z wodą? to że są "rozćwiczone"? jak długo ten efekt się utrzymuje?
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 08:16   #3081
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=belseno;36372465]kasik mi dr powiedział ze mogę spać na boku i nic się nie stanie, natomiast ja do tej pory mam z tym problem, uwierają mnie te cycki i już. Ja się przekręcam na bok, podkładam pod plecy poduszke i opieram się o nią i śpię tak na pół boku, plecy odpoczywają a cycki nie są przyciśnięte i oczywiście w nocy zmieniam bok, na jednym za długo się nie da tak samo jak na samych plecach

ale ja oczywiscie zmieniam bok
Stary 2012-09-07, 08:57   #3082
horo_2
Zadomowienie

Hej dziewczynki

Olivko,
zakupiłam "rzepę" i od jutra będę testować ... jeszcze nigdy nie zapłaciłam za kosmetyki do włosów tak mało

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 09:22   #3083
jooasi
Wtajemniczenie

witajcie Laseczki ja już mniej więcej ogarnięta jestem po miesiecznej nieobecności w domu i po początku roku, wczoraj zebranie u trójki naraz a ja jedna to się nabiegałam po szkole:/
co do spania na boku, ja myśle, że fajnie działa na ruchomość cycków i ich rozluźnienie. pierwszy raz po 3 mc próbowałam było ciężko i niewygodnie, czułam jak implant na implancie leży i robiłam taki pół bok jak belseno, teraz już spokojnie z boku na bok się przerzucam.

Wy wysportowane to ja z pytaniem od razu, zakupiliśmy orbitreka, powiedzcie jak na tym ćwiczyć żeby to sens miało? ja poprostu wsiadam i lece, pierwszy dzień po 10min był zgon, ćwicze codziennie raz albo dwa, po tygodniu dochodze do pół godziny, dziś dołączyłam brzuszki. generalnie nie zależy mi na zrzucaniu wagi tylko ujędrnieniu, kondycji no i brzuch zrobić w końcu musze bo fatalnie na zdjęciach wygląda przy tych cycuszkach
Stary 2012-09-07, 10:52   #3084
kasikkk87
Zadomowienie

wlasnie a propo sportu dr zalecila mi rower tylko tam zebym sie bardzo nie meczyla no i od pon zaczelam cwiczyyc na stacjonarnym 2 razy dziennie po godz zeby troche sie ujedrnic nie przesadzam??23 minie 2 miesiace zaznaczam ze sie nie mecze i staram sie rece miec opuszczone wzdluz nog choc nie zawsze...pomozcie bo zaszkodzic sobie nie chce

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

dziewczyny a wiecie moze kiedy bedzie drugi odcinek sekretow chirurgii??bo jest fakt dzis o 22.30 nawet wam o tym pisalam no ale znow pierwszy...codziennie jest pierwszy dajcie znac jak cos

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

gwendolinka mam pytanie czujesz krawedzie implantu???
Stary 2012-09-07, 10:55   #3085
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:

gwendolinka mam pytanie czujesz krawedzie implantu???
czuje od spodu tylko. pod cyckiem

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 11:09   #3086
jooasi
Wtajemniczenie

kassik skoro dr pozwoliła to napewno krzywdy sobie nie zrobisz, ona jest bardzo ostrożna, inni po 2 mc mówią możesz wszystko a ona na basen ledwie pozwala. tylko nie forsuj do braki tchu i cieknącego potu po cyckach
ja też tylko dołem wyczuwam brzeg a jak się pochyle to nawet ten żel przelewający w implancie wyczuwam i to jest takie brrrrrr

Gwen, dziewczyny czy słyszałyście o diecie oczyszczającej Dąbrowskiej? lece teraz różne fora sportowe i się na nią natykam co i raz. ponoć efekty rewelacyjne, nawet nie o wage chodzi bo jej utrata jest jakby skutkiem ubocznym ale o pozbycie się wszelkich złogów i toksyn z organizmu. właśnie doptytuje czy można to robić z implantami bo jak ciało wypcha przy tym wszystko co złe to moze i ich zechce się pozbyć.
Stary 2012-09-07, 11:28   #3087
Olivkaa200
Zakorzenienie

Mya ja to jeszcze bede szukac i sobie kupie moze cos znajde choc tylko 1 strona byla na allegro widzisz wlasnie w takich chwilach dobrze byc grubaskiem ha 80 prawie zawsze jest ale bede pozbywac sie moich kilogramow zbednychbo wiem ze przez jakis czas nie mozna stosowac diet jak sie wszysko goi no ale chyba u mnie juz powoli wszystko dochodzi do siebie? a szampon kup mam nadzieje ze u Ciebie tez sie sprawdzi tylko ten zapach nie za fajny ale jak polaczyc z odzwyka to nie bedzie czuc

anika, belseno staniczek nazwywa sie TRIUMPH BeeDees MICROFUN jest bardzo fajny wstawie zdjecia na 2 miesiace to w nim tez cos pstrykne

horo zdaj relacje jak szampon sie sprawdzil jutro mam nadzieje ze i na Twoich wloskach bedzie sie dobrze sprawowal

dzis o 22.30 sekrety chirurgi przypominam jakby ktos chcial ogladac a zapomnial

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-09-07, 11:30   #3088
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

dzis o 22.30 sekrety chirurgi przypominam jakby ktos chcial ogladac a zapomnial
a na jakim programie?

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 11:57   #3089
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Wracam sobie do Was po konsultacji u ES, nawet nie próbuje nadrabiać, bo za dużo piszecie
Niestety - w sumie tak jak się obawiałam, Pani dr stwierdziła, że jest dla mnie za szybko po porodzie, każe mi czekać min. do grudnia, w grudniu zrobić usg i wtedy dopiero po obejrzeniu zdjęcia poda mi ewentualny termin. A najlepiej to mi radzi urodzić drugie dziecko i zrobić po drugim
Stary 2012-09-07, 12:12   #3090
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
a na jakim programie?
TVN style

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości