|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Tak w necie wpiszesz aloes i masz duzo tego...
|
#3062 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
probowalam dzis zszyc ten glupiii stanik z triumpha bozeee tak mnie to zdenerwowalo ze zostawilam je do pon mam czas
)ja wiem ze moje umiejetnosci szycia sa marne ale on to mnie normalnie wyprowadzil z rownowagi hhehehe
|
|
|
|
#3063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fuksja ,czasem pomaga wyzalenie sie ze swoich zmartwien a dzewczyny tutaj pomagaja jak moga...naprawde... W zyciu juz tak jest ..raz na wozie a raz pod...ale po tym zlym okresie zawsze wychodzi slonce...Glowa do gory
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-09-06 o 18:48 |
|
|
|
|
#3064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3065 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja pierdu- ale Ty masz dziewczyno tupet Cytat:
Cytat:
A kanaliki omija się zawsze podczas cięcia otoczkowego i najczęściej można karmić bez przeszkód. Niestety czasem się jakiś kanalik uszkodzi albo zrobi się gdzieś zrost który blokuje drożność przewodów. Nie wszystko da się przewidzieć i taka ewentualność niestety istnieje.I z tego powodu nie wielu lekarzy zrobi takie cięcie młodej dziewczynie - i nie wielu robi to cięcie w ogóle. I jeszcze jest sprawa blizn i późniejszego karmienia. Otóż taka blizna na otoczce podczas karminie rozbija się mechanicznie- ssak ją rozciąga. Wygląda to bardzo nieciekawie i takie otoczki i blizny są najczęściej po karmieniu to korekcji. I jak, kupiłaś ten płyn do picia? U mnie w aptece nie mieli, nie miałam już kiedy pojechać na miasto i zamówiłam w necie. Hihi i czekam - a w aptece zamówiłam, ciekawe czy wszystkie leki tak szybko wysyłają Jak kupiłaś to jaki smak? i ile dałaś.Mi wyszło 51zł razem z przesyłką. Cytat:
Hihi i jaki masz duuuuuży podpisik Cytat:
Olivko- super że staniczek się podoba. Mi się taki też marzy- poszukam , może akurat trafię. A zdjęcia zrobiłaś oczywiście Szampon z rzepą - skoro takie promocje w rossmaniku to się skuszę i zobaczę jak się u mnie sprawdzi. Jooasiu buizol ogromny bo widziałam że się już pokazałaś
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-09-06 o 19:58 |
||||||
|
|
|
#3066 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis myslalam gdzie sie podziewasz Staniczek super wygodny i ma wieksze wyciecie niz tamten a zdjec nie zrobilam![]() jakos stracilam wene ostatnio... ale zaraz 2 miesiace stukna moim panienkom to co pocykam i w staniczku tez a szampon jak dla mnie super wlosy po nim sa miekkie i takie lekkie ![]()
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie po długim kiepskim okresie powoli zaczyna wychodzić słońce
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi tak jak lubię. Kolorków kiedyś było multum- różowe, fioletowe, żółte , seledynowe. Ja się już od dawna za nim oglądam- ale jest problem z obwodem. Już kiedys nawet miałam kupić 80 tak się napaliłam. Teraz jak zdjęcia zrobisz pewnie znowu będę szukać Szamponik kupię na pewno, dobrze że o nim wspomniałaś
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#3070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio wyszły mi problemy ze zdrowiem, a do tego problemy na studiach i jeszcze wiecznie tnę się z chłopem. Ale to ostatnie to mnie najmniej martwi. Ogólnie do kitu. Czekam na lepsze dni podczytując co piszecie
|
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Olivko, co za staniczek masz? Pochwal się Mya, co Wy tam znów za płyn pijecie ![]() Ja chcę wakacje Mam straszną ochotę obcykać swoje cycuszki, ale twarda będę i zrobię zdjęcia dopiero 16.09 - na dwumiesięcznicę
|
#3072 |
|
Zadomowienie
|
ooo anik mam pytanko spisz juz na boku???pytalam kiedys ale nie odpowiedzialas
|
|
|
|
#3073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no bez jaj jeszcze 10 dni każesz nam czekać????A ja też podłączam się pod pytanie o staniczek A ja dziś jakieś takie obolałe te cycki mam jak przed @, możliwe że to po basenie? No jak by nie było to 45min usiłowałam się nie utopić więc trochę tymi rękami się namachałam
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-09-06 o 21:33 |
|
|
|
|
#3074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na boku próbowałam spać, ale jakoś mi nie wychodzi, trochę się boję, trochę mi cycki przeszkadzają. Nadal śpię plackiem na plecach i nawet przez sen się nie przewracam. Mąż się śmieje, że wyglądam jak nieżywa Belseno, robić, mówisz? To jutro starego zagonię, bo strasznie mnie kusi to fotografowanie . A piersi po pierwszym basenie mnie nie bolały, nic a nic. Ale też za dużo nie pływałam, więcej czasu spędziłam na odpoczywaniu
|
|
#3075 |
|
Zadomowienie
|
ja tez wlasnie mam obawy z tym spaniem chociaz dr niby pozwolila tyle ze ja tak raz zasnelam to automatycznie teraz tak spie i sie troche boje zeby nic sobie nie zrobic
![]() ![]() a jest w miare wygodnie w porownaniu z tym co bylo wczesniej ![]() moze mi sie cos stacc od tego spania??wiem ze niektore z was mogly duzo szybciej.... |
|
|
|
#3076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3077 |
|
Raczkowanie
|
Hej zadzwoniłam dziś w sprawie dziurki, podobno to odczyn od nitki ale w sumie nie wiem czy ona się rozpuściła czy organizm chce ją wywalić.... nakazano mi kupić jakąś maść zasuszającą i smarować, plasterków nie nosić. Nazwy nie pamiętam bo recepta została w aptece i będę ja mieć na jutro. Niby takie małe g..... ale trochę mnie to boli, momentami takie długie zakucie czuję w tym miejscu.
|
#3078 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
|
|
#3079 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo też chciałam sobie kupić 'na wodny cellulit'
|
|
|
|
|
#3080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#3081 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=belseno;36372465]kasik mi dr powiedział ze mogę spać na boku i nic się nie stanie, natomiast ja do tej pory mam z tym problem, uwierają mnie te cycki i już. Ja się przekręcam na bok, podkładam pod plecy poduszke i opieram się o nią i śpię tak na pół boku, plecy odpoczywają a cycki nie są przyciśnięte i oczywiście w nocy zmieniam bok, na jednym za długo się nie da tak samo jak na samych plecach
![]() ale ja oczywiscie zmieniam bok ![]()
|
|
|
|
#3082 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Olivko, zakupiłam "rzepę" i od jutra będę testować ... jeszcze nigdy nie zapłaciłam za kosmetyki do włosów tak mało
|
|
#3083 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie Laseczki ja już mniej więcej ogarnięta jestem po miesiecznej nieobecności w domu i po początku roku, wczoraj zebranie u trójki naraz a ja jedna to się nabiegałam po szkole:/
co do spania na boku, ja myśle, że fajnie działa na ruchomość cycków i ich rozluźnienie. pierwszy raz po 3 mc próbowałam było ciężko i niewygodnie, czułam jak implant na implancie leży i robiłam taki pół bok jak belseno, teraz już spokojnie z boku na bok się przerzucam. Wy wysportowane to ja z pytaniem od razu, zakupiliśmy orbitreka, powiedzcie jak na tym ćwiczyć żeby to sens miało? ja poprostu wsiadam i lece, pierwszy dzień po 10min był zgon, ćwicze codziennie raz albo dwa, po tygodniu dochodze do pół godziny, dziś dołączyłam brzuszki. generalnie nie zależy mi na zrzucaniu wagi tylko ujędrnieniu, kondycji no i brzuch zrobić w końcu musze bo fatalnie na zdjęciach wygląda przy tych cycuszkach
|
|
#3084 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie a propo sportu dr zalecila mi rower tylko tam zebym sie bardzo nie meczyla no i od pon zaczelam cwiczyyc na stacjonarnym 2 razy dziennie po godz zeby troche sie ujedrnic nie przesadzam??23 minie 2 miesiace
zaznaczam ze sie nie mecze i staram sie rece miec opuszczone wzdluz nog choc nie zawsze...pomozcie bo zaszkodzic sobie nie chce![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- dziewczyny a wiecie moze kiedy bedzie drugi odcinek sekretow chirurgii??bo jest fakt dzis o 22.30 nawet wam o tym pisalam no ale znow pierwszy...codziennie jest pierwszy ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- gwendolinka mam pytanie czujesz krawedzie implantu??? |
|
|
|
#3085 |
|
Zadomowienie
|
czuje od spodu tylko. pod cyckiem
|
#3086 |
|
Wtajemniczenie
|
kassik skoro dr pozwoliła to napewno krzywdy sobie nie zrobisz, ona jest bardzo ostrożna, inni po 2 mc mówią możesz wszystko a ona na basen ledwie pozwala. tylko nie forsuj do braki tchu i cieknącego potu po cyckach
![]() ja też tylko dołem wyczuwam brzeg a jak się pochyle to nawet ten żel przelewający w implancie wyczuwam i to jest takie brrrrrr Gwen, dziewczyny czy słyszałyście o diecie oczyszczającej Dąbrowskiej? lece teraz różne fora sportowe i się na nią natykam co i raz. ponoć efekty rewelacyjne, nawet nie o wage chodzi bo jej utrata jest jakby skutkiem ubocznym ale o pozbycie się wszelkich złogów i toksyn z organizmu. właśnie doptytuje czy można to robić z implantami bo jak ciało wypcha przy tym wszystko co złe to moze i ich zechce się pozbyć.
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Mya ja to jeszcze bede szukac i sobie kupie moze cos znajde choc tylko 1 strona byla na allegro
widzisz wlasnie w takich chwilach dobrze byc grubaskiem ha 80 prawie zawsze jest ale bede pozbywac sie moich kilogramow zbednych tylko ten zapach nie za fajny ale jak polaczyc z odzwyka to nie bedzie czuc![]() ![]() anika, belseno staniczek nazwywa sie TRIUMPH BeeDees MICROFUN jest bardzo fajny wstawie zdjecia na 2 miesiace to w nim tez cos pstrykne![]() horo zdaj relacje jak szampon sie sprawdzil jutro mam nadzieje ze i na Twoich wloskach bedzie sie dobrze sprawowal![]() dzis o 22.30 sekrety chirurgi przypominam jakby ktos chcial ogladac a zapomnial
|
#3088 |
|
Zadomowienie
|
a na jakim programie?
|
|
#3089 |
|
Wtajemniczenie
|
Wracam sobie do Was po konsultacji u ES, nawet nie próbuje nadrabiać, bo za dużo piszecie
![]() Niestety - w sumie tak jak się obawiałam, Pani dr stwierdziła, że jest dla mnie za szybko po porodzie, każe mi czekać min. do grudnia, w grudniu zrobić usg i wtedy dopiero po obejrzeniu zdjęcia poda mi ewentualny termin. A najlepiej to mi radzi urodzić drugie dziecko i zrobić po drugim
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

)ja wiem ze moje umiejetnosci szycia sa marne ale on to mnie normalnie wyprowadzil z rownowagi hhehehe
A oleju rycynowego często używam zarówno na włosy jak i rzęsy i jest świetny 

- skoro takie promocje w rossmaniku to się skuszę i zobaczę jak się u mnie sprawdzi.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
hihi tak jak lubię. Kolorków kiedyś było multum- różowe, fioletowe, żółte , seledynowe. Ja się już od dawna za nim oglądam- ale jest problem z obwodem. Już kiedys nawet miałam kupić 80 tak się napaliłam. Teraz jak zdjęcia zrobisz pewnie znowu będę szukać

Zobaczymy co z tego bedzie
ale bede pozbywac sie moich kilogramow zbednych