|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() Tak mi wpadło w oczy pytanie Toni odnośnie karmienia i cięcia otoczkowego. Ale czemu Ty o to pytasz hihihi . Jedno z zagrożeń takiego cięcia to własnie możliwość uszkodzenia kanalików wyprowadzających- co powoduje poważne powikłania w razie ciąży. Uszkodzone kanaliki nie powodują tego że pokarmu nie ma- bo to w sumie nie było by poważnym zagrożeniem a po prostu brakiem możliwości karmienia. Największe powikłania w wyniku uszkodzonych kanalików jest niemożliwość wydostania się pokarmu z piersi. Powstają zastoje, stany zapalne i często jest konieczność ściągania pokarmu przez dostanie się do niego za pomocą igły w celu oczyszczenia piersi. Pokarm powstaje w pęcherzykach w gruczole, jego produkcją kierują hormony a nie uszkodzony kanalik - kanalik jest tylko drogą jego odprowadzenia. I jeśli jest nie drożny a pokarmu przybywa powstaje ogromny problem.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-09-03 o 11:29 |
|
|
|
|
#2972 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Ja slyszałam że karmić po cieciu wokół otoczki nie można... W sumie z tego co Mya pisze, to jest niebezpieczne dla zdrowia, bo jeśli kanalik jest przecięty to jak może się nim wydostać pokarm? a biorąc pod uwagę , że kobieta jest w ciążt to można raczej domniemać ze pokarm będzie miała- jak każda praktycznie. W takim razie jak można operować przez ciecie wokólotoczkowe- niektórzy jakoś "obchodzą kanaliki" i ich nie rozcinają czy jak? Liczą na to ze pacjentka nie zajdzie w ciążę? Zaciekawiłyście mnie teraz
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
kasik ja piersi robilam TYLKO I WYLACZNIE DLA SIEBIE
![]() a to pytanie nasunelo mi sie po oebjzrniu sekretow chirurgii, no rozwalila mnie babka ktora mowi "kochanie robie to dla Ciebie" ![]() no ludzieee! i jeszcze siedzi dziewczyna z chlopakiem i mowi o powiekszeniu piersi bla bla bla ze ma male itp itd a chlop jakby mogl to by chyba padl tam ze smiechu. Laska mowi ze chlopakowi nie przeszkadza ze ma male a on mial taka mine jakby mial zaraz wybuchnac smiechem. dlatego te pytanie zadalam
|
#2974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
i na koniec dodal cos ale nie pamietam co
ale tez konkretnego ona mowila a on ciagle sie usmiechal pod nosem no bez sensu![]()
|
#2976 |
|
Rozeznanie
|
Witam kochaniutkie
Dołączam
Doktor A. K.14.03.2011 "Artplastica"Szczecin Mentor okragly 375 cc UHP Cudowniaste 31.07.2012 powiększanie ust kwasem 09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis |
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie
zaproszenie przyjelam dawno Cie nie bylo, pamietam jeszcze z poprzednich czesci ale bylam wtedy tylko biernym czytaczem ))mialam przyjemnosc podziwiac Twoje usta cudowne sa![]() dziewczyny znalazlam cos o nowosci w implantach slimed, ponoc maja fajne wymiary ide zaglebiac sie dalej
|
#2978 |
|
Wtajemniczenie
|
No witaj , witaj Jak tam chlopcy sie czuja???
|
#2979 |
|
Zadomowienie
|
szczerze mówiąc to nie wiem czy to co ja miałam to się nazywa podwieszenie czy nie, w każdym razie cięcie pionowe na jednej piersi mam a co do cierpienia to chyba nie ma znaczenia gdzie było cięcie bo ja należałam do tych szczęściar co nie cierpiały jakoś bardzo mimo dużej ilości cięć. Zresztą jak pytałam lekarza o ból to powiedział mi, że to nie boli pocięta skóra tylko przecięty mięsień.
|
#2980 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny Moi chłopcy czyli Bolek i Lolek czują się świetnie
Od czasu do czasu zaglądam do was i podczytuje ale jakoś brak czasu na pisanie Olivka dzięki za przyjęcie zaproszenia
Doktor A. K.14.03.2011 "Artplastica"Szczecin Mentor okragly 375 cc UHP Cudowniaste 31.07.2012 powiększanie ust kwasem 09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis |
|
|
|
#2981 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a znacie jakis dobry krem z wit c tylko tak mniej wiecej dla mojego wieku 25 lat
???ciutke rozjasniajacy??moze byc nie drogi![]() ja juz nie dlugo zrzucam topik zakladam trophy n i na noc spie bez hehe pewnie na nowo bede musiala sie przyzwyczaic do tego wszystkiego ![]() hej emotikonka
|
|
|
|
#2982 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny dlaczego z waszych podpisów poznikały nazwiska Doktorków?
|
|
|
#2983 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Roboty mam strrrasznie dużo, więc wpadłam tylko na chwilkę zdać relację z laminowania. Laminowałam wczoraj żelatyną z odżywką, bo nie miałam cytryny, a Tonia pisała, że ocet śmierdział . No więc żelatyna + odżywka Nivea diamond gloss. I tak: 1. ciężko było toto nałożyć, bo lepiło się do paluchów, 2. ciężko było wetrzeć we włosy z tego samego powodu, 3. strasznie długo zmywałam z włosów, a mimo to podczas czesania wyczesałam kilka żelatynowych kuleczek, chociaż mieszałam żelatynę naprawdę długo. Włosy podczas zmywania były szorstkie, sianowate i nieprzyjemne w dotyku. Ogólnie czułam, że będzie beee, 4. przeżyłam traumę podczas czesania, bo plątały się niesamowicie, myślałam, że mam jeden wielki kołtun, 5. po wyschnięciu... REWELACJA!!! Włosy były takie sypkie, fajnie się układały i nawet ich dziś rano nie musiałam myć, bo były nadal świeże I kilka słów na temat moich włosów, bo to może być przydatne. Ja mam włosy bardzo cienkie, delikatne i rzadkie, długość trochę za ucho, więc raczej krótkie. Aha, gdy córka popatrzyła, jak ja z tym nakładaniem a potem płukaniem i czesaniem wojuję to powiedziała, że w życiu sobie tego nie nałoży . A włosy ma gęste i do pasa, więc sama jej to odradziłam Emotikonko, zajrzyj na pierwszą stronę wątku, tam Mya wszystko wyjaśniła Spadam tworzyć papierologię
|
#2984 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
Wpadłam tylko na chwilę Was poczytać, ale uciekam bo o 15 dowiedziałam się, że przełożyli mój egzamin i mam go jutro! Nienawidzę mojego wykładowcy za to co zrobił.. Do jutra ![]() Ps. Anika nie wiem co Wy za przepis macie na to laminowanie, ale w moim nie ma żadnej cytryny, octu itp Jest tylko żelatyna, woda + dowolna odżywka Ja te kulki z żelatyny też miałam we włosach, ale je paluchami powybierałam przed nałożeniem czepka-a właściwie folii, bo czepka nie miałam A co do nakładania tego na włosy to ja podzieliłam sobie na włosy na kilka pasm i nakładałam takim pędzelkiem, który znalazłam w domu (chyba do nakładania farby na włosy). A włosy rozczesałam przed myciem i nałożeniem maseczki, więc potem miałam łatwiej z nimi.I moje włosy też dłużej świeże były
Edytowane przez Fuksja132 Czas edycji: 2012-09-03 o 19:04 |
|
|
|
#2985 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mam krem do pielegnacji biustu z bielendy sexy mama
tam jest napisane zeby wmasowac w piersi o dekolcie nic nie pisze ale raczej tez go moge smarowac co??ogolnie bardzo fajnie nawilza bozeeee moj pierwszy krem do biustu![]()
|
|
|
|
#2986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() te pytania czasem są cudowne a propos... jak ten artykuł z WPROST? był już może?
|
|
|
|
|
#2987 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny
wróciłam z wczasowania ale strasznie niewyrobiona jestem a w dodatku zupełnie nie w temacie, jak się troszkę obrobie to wróce do Was ze zdjęciami, buziam wszystkie
|
|
#2988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a pytam z ciekawości. no bo skoro gruczoł jest cały i prawdopodobnie produkuje pokarm to jak się wydostanie. nad tym się zastanawiałam i już wiem
|
|
|
|
|
#2989 |
|
Rozeznanie
|
A ja dodałam jedno zdjęcie z sesji foto... Wiecie, że jeszcze nikt nie poznał, że mam piersi zrobione ...Każdy myśli, że są moje pomimo, że mam implant okrągły to moje piersi opadły i wyglądają bardzo naturalnie...choć szczerze mówiąc ja nie do końca jestem z tego powodu zadowolona
|
|
|
#2990 |
|
Zadomowienie
|
Witam się dziewczynki
Dzieci już odstawione do szkoły i przedszkola, mieszkanie z grubsza ogarnięte, więc zanim maleństwo się obudzi mogę do Was zajrzeć ![]() Joasi, dłuuuugoooo Ciebie nie było ![]() Ale bardzo dziękuję
|
|
#2991 |
|
BAN stały
|
Horo ja nie wiem jak Ty ogarniasz taką gromadkę. No i dużym plusem jest to że pracujesz w domu. Z pewnością to ułatwia całą sprawę.
Dziewczyny mówicie ze to laminowanie jest fajne na włosy. Moje włosy są wysuszone i trochę połamane - od prostowania. Może także spróbuję waszego sposobu? ![]() A co się dzieje z Grazią? Bo jakoś jej nie widziałam ostatnio...
|
|
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
Widze że na topie laminowanie włosów ja tam uzywam maski i oliwki z firmy matrix kumpela zalatwia od fryzjerki i mi styka ![]() A ja chorutek kurde tak pobalowalam w weekend ze teraz wychodzi bolące gardło, katar i stan podgoraczkowy no i lamanie w kosciach aahhhh kocham ten stan heheh ![]() Apropos awansów to moj jeszcze stoi w miejscu ale moj TŻ dostal awans wiec wiecej kaski uda sie uzbierac na listopad mam nadzieje Joasi dziendoberek ![]() buziam was Kochane
|
#2993 |
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja dziewczynki przedwczoraj moim bimbałką stuknął miesiąc ale nie mam jak z tej okazji zrobić im fotek bo tż wyjechał i aparat ze sobą zabrał...chyba że telefonem ale to nie będzie już to samo...ale może wieczorem coś pokombinuje
Miłego dnia wam życzę
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 14 odbiore swoj nowy staniczek ![]() patrycja dawaj zdjecie z telefonu ja tam zawsze swoim z telefonu robie jakies ladniejsze wychodza
|
|
#2995 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochane
Widzę, że sporo wątków na forum włosy, karmienie, awanse itp itd no i piersi rzecz jasna!!!![]() Cytat:
ale póki co to zapierdziel nie z tej ziemi;p wiadomo, że nowy pracownik zawsze za trzech robi ![]() plusem jest to, że w tym semestrze zajęcia ze studenciakami mi opadły więc luźniej ciut ciut będzie no i może wyrobię się z cyckami przed nowym semestrem i zobaczą mnie już w nowej wersji Czekamy na zdjęcia z wyspy Kochana !!! Cytat:
ja miałam podobnie do Twojego TŻ, jak ten nos łamali to aż mnie ciarki przechodziły i odwracałam wzrok...w ogóle to ten program dla takich mniej wrażliwych, bo sceny czasami są do bólu rzeczywiste... tak jak już pisałam o tym odcinaniu płata skóry na brzuchu.. blee![]() Cytat:
w sumie to powinna być naturalna kolej rzeczy, że gdy kobieta rodzi bobaska to należy jej się podwyżka! a co!! trzeba wydatki zwiększać ![]() Ja będę nadal monotonnie powtarzać, że mi w przywróceniu włosom zdrowego wyglądu i kondycji pomogły kosmetyki Kerastase. Odpowiednio dobrane czynią cuda!!! Cytat:
pamiętam jak niedawno pisałaś, że nie możesz doczekać się operacji, a tu już miesiąc po -------------------------------------------------------------------- Ciekawe kiedy mi się w końcu uda na jakąś konsultację się wybrać, mam do Was pytanko w związku z tym, czy lekarze przyjmują też w soboty?? Bo na tygodniu to raczej nikt mi wolnego nie da... a na dojazd też mi trochę zejdzie czasu...Buziaki dla Was
|
|
|
#2996 |
|
Raczkowanie
|
Hej wczoraj jak pewnie większość z Was wybrałąm się z córcią na rozpoczęcie roku szkolnego........poszłam z obiema bo dwulatka by nie odpuściła. Szaleństwo. mam bardzo aktywne córki. Wyobraźcie sobie obrazek. Mamuśka wystrojona w szpileczki, spódniczka, bluzeczka i dwa czorty. Starsza, trzyma się za rękę nagle nieśmiałością porażona, ciągle mi kieckę w górę zadziera..... mała szatanica wszędzie się wspina, a ja ganiam od jednej do drugiej a najlepsze w tym wszystkim, że bluzka nie przetestowana i ciągle się na cyckach rozpinała.... pozwoliłam sobie staniczek z fiszbinkami ubrać i było na co popatrzeć.... Aż dziwne gdy płaska byłam nawet uwagi bym na to nie zwróciła a tu nagle mam wrażenie, że wszyscy mi w dekolt zaglądają....gdy opowiadałam mamie to ze śmiechu prawie padła....Najbardziej ją cieszył fakt gdy Mała w Kościele majtki zaczęła ściągać bo siusiu....
A i wrzucam też fotki. Moja 5latka je trzasnęła. ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- album pt "już po" : zapraszam, a jutro wybieram się na ostatnią kontrolę, mam nadzieję, że będę mogła poćwiczyć
|
#2997 |
|
Raczkowanie
|
Oliwko mówisz i masz, fotki dodane zapraszam wszystkie chętne dziewczynki do oglądania, golizny nie wiele bo wg. mnie dużo się nie zmieniły za to dodałam nowości staniczkowe jeszcze jutro dodam dzisiejsze łupy z lupka góra bikini nowa z metkami z tegorocznej kolekcji za 5 zł
a majteczki jakieś za rok dobiore do nich, kupiłam też odżywkę 8w1 z eveline, bo słyszałam o niej baaardzo dużo dobrego dziś nałożyłąm 1 raz ale będę relacjonowała na bieżąco efekty, tż nie ma więc biorę się za siebie bo dużo czasu mam kupiłam też ten balsam eveline co Klaudeczka polecała i namiętnie dzień w dzień smaruję prysznic zakańczam drenażem brrrr jeszcze w bańki zainwestuje i pupka będzie jak marzenia już dziś miałam je kupić ale u mnie w mieścinie w aptece drogie były 33 zł na allegro z wysyłką będę taniej miała. I jeszcze jedno bardzo ważne dla mnie szukam dobrego lekarza z warszawy który robi skleroterapie i zamyka też naczynka laserem na twarzy jak któraś coś wie to proszę dajcie mi cynk muszę się ogarnąć w tą jesień bo latem 2013 planujemy ślub no i na koniec czy któraś z was drogie Panie często korzysta z opalania natryskowego, zastanawiam się na kupnem domowego sprzętu do tego typu zabiegów cere mam bardzo, bardzo bladą a jak zamknę naczynka to nici z opalania choć i teraz tego unikam ale wtedy to już w ogóle będzie dożywotnio filtr 50 na twarz i ciało, wiem że pomimo tego naczynka mogą powrócić ale słońce jest jednak głównym prowodyrem tego precedensu czy któraś jest mi w stanie pomóc?wiem też że pisałam o tym(skleroterapii) z którąś z wizażanek ale nie mogę sobie przypomnieć z którą, no i nie wiem w jakim mieście robiła zabieg. Na koniec jeszcze pytanie czy któraś z was ma może licówki porcelanowe, ja mam teraz kompozytowe ale chyba będe musiała zmienić na coś bardziej trwalszego, buziak
|
|
#2998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zrobilam to dla siebie zeby czuc sie bardziej kobieca, ale tez i po to aby nie krepowac sie przed moim facetem i , nie bede ukrywac, byc dla niego bardziej interesujaca i pociagajaca. A wiec troche dla siebie ale i troche dla niego I nie wstydze sie tego
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-09-04 o 17:27 |
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
??ach te dzieci sama radosc
|
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
patrycja po obejrzeniu Twoich zdcjec to jestem zalamana
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

))mialam przyjemnosc podziwiac Twoje usta cudowne sa

wiec chyba na mnie tez nie dziala

w sumie to powinna być naturalna kolej rzeczy, że gdy kobieta rodzi bobaska to należy jej się podwyżka!