|
|
#1771 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
I tak, masz rację, nie mam pojęcia czego chcę. Wiem, że się nie starałam w naszym związku, przynajmniej w jego drugiej połowie, teraz żałuję. Powinnam się ogarnąć, ale nie umiem
|
|
|
#1772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() znalazłam sposób na to żeby zapomnieć o nim ciągle coś robie to sprzątam , to ćwiczę , czytam książki itp chociaż czasami myślę o nim,ale nie czuję już takiego wielkiego bólu...pewnie jakbym go zobaczyła gdzieś to go poczuje...ale trudno z czasem przejdzie... normalnie zepsuła mi się pralka a dziś spalił się odkurzacz.....szlag mnie trafi nie mam już siły, tyle razy to ja wyciągałam rękę, ja się starałam , ja odpuszczałam teraz mam dość starania się, jak mnie nie chcę tak jak wcześniej pisałam to niech spada bo ja mam dość cierpienia, płakania itp on dobrze wie że go bardzo dużym uczuciem darzę....i pewnie to wykorzystuje przecież jak się komuś oświadcza to deklaruje mu się jego miłość ...podobno ... ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- zawsze takie baty pomagają
|
#1774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
madra Ania ![]() Słyszałaś, że on zaręczyn najlepiej się w ciągu roku pobrać, bo coś tam, coś tam?! |
|
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oświadczył mi się jak wypiła24 w Sylwestra ;(
|
|
#1776 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wiem, jestem głupia, żyje złudnymi marzeniami, nie dam sobie przemówić do rozsądku...Ale dziękuję Mam taką ogromną chęć napisać do niego... Że cierpię, że kocham, że nie daję rady... |
|
|
|
|
#1777 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co...jest wolna od paru miesięcy...czasami zle mi z tym, aczkolwiek jak tam czytam wasze problemy to chyba cieszę sie ze jestem sama
|
|
|
|
#1778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Grunt to dojrzeć do tego, że jeśli się rozstaliśmy, to oznacza KONIEC. wspominanie utrudnia pogodzenie się z nową sytuacją i pójście dalej.A przecież trzeba żyć dalej, bo to życie nawet bez osoby, którą kochaliśmy gorsze nie jest.
Edytowane przez kinguśka Czas edycji: 2012-09-08 o 17:21 |
|
|
|
|
#1779 | ||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Nie rozumiem, czemu młode dziewczyny zamykają się miesiącami w domu, żeby oglądać zdjęcia eksów. Życie im przecieka przez palce. Życie, w którym tak wiele ciekawych rzeczy ich czeka. Trzeba przeżyć żałobę po złamaniu serca, ale w pewnym momencie trzeba powiedzieć sobie "dość!". Cytat:
Wyjdź do ludzi. Może zapiszesz się na jakieś zajęcia sportowe lub językowe? W miastach jest wiele niskopłatnych atrakcji, konwersacje językowe po 2 zlote. Sport jest bardzo ważny, nawet domowe wygibasy - podnosi to poziom endorfin i jest skuteczniejsze niż leki z apteki Cytat:
Dobrze jest urwać kontakt tuż po rozstaniu. Przecież gdyby chciał, stanąłby na rzęsach, by z Tobą być. Cytat:
Od życia na kocią łapę gorsze jest życie latami po zaręczynach bez ślubu. Jakby to była jakaś wielka przeszkoda... Cytat:
|
|
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
Hey Kochane , znalazłam fajny link do forum .Poczytajcie , bardzo pomaga .http://www.netkobiety.pl/t19808.html
Najważniejsze to pokochać siebie i odnaleźć szczęście w miłości do siebie. Każda z Nas jest wyjątkowa i silniejsza w doświadczenia
|
#1781 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja czuje ze to moje najgorsze lato
![]() nie mogę dokończyć magisterki bo najzwyczajniej w świecie nie mogę się skupić. nie wyjde ze znajomymi bo musze ją pisać i tak siedze ostatecznie w domu i sie wnerwiam :| a on sobie pewnie ze znajomymi gdzies pojechał i odpoczywa. masakra. zycze Wam milego wieczorku!!
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
orzechowo: zerwalam, poniewaz nie widzialam innego wyjscia. rzucil dwudziesta wiazanke przeklenstw na temat mojej osoby, nie sluchal co mam do powiedzenia... dzialalam pod wplywem emocji, ale wiem, ze postapilam slusznie. bardzo chce z nim byc, ale po prostu nie moglam zareagowac inaczej. mialam nadzieje i nadal mam, ze w koncu zobaczy, jak sie zachowywal, ze bedzie to taki szok dla niego, ze ja, ta potulna, tupnela noga i uciekla.
masz racje, ciezko widziec 5 razy w tygodniu osobe, ktora sie kocha i wiedziec, ze ona juz nie jest Twoja.. postanowilam, ze nie odezwe sie pierwsza, nie mam za co go przepraszac.. w szkole chce wygladac ladnie i atrakcyjnie, a przede wszystkim- na szczesliwa. obojetnosc boli ponoc najbardziej. chce z nim byc, ale na nowych warunkach, skoro stare sie nie sprawdzily i rozstalismy sie w wielkim gniewie.. Kornelciaczek: no wyobraz sobie, ze bylam pewna, ze zawalczy, ze bedzie pisal, dzwonil... zawsze tak robil.. ale nie mamy kontaktu dopiero od piatku od 12:00 po poludniu.. nie jestesmy razem. wczoraj nawet zmienilam status na fejsie, zeby znow nie myslal, ze sie waham, ze sie boje odejsc... w jaki sposob zebram o milosc Twoim zdaniem? tak, masz racje- lepiej byloby porozmawiac na spokojnie po szkole, ale on nie mial na to ochoty, a przeciez nie bede go prosic.. chcialam sie pogodzic, porozmawiac jak ludzie, ale on wolal .. no wlasnie. spytalam go nawet, dlaczego mi to robi i czemu najzwyczajniej w swiecie nie zerwie, skoro tak go drazni moj widok. co uslyszalam? "ehh, nie wiem, ale mam cie dosyc powoli..." moze i to zachowanie dosc infantylne w liceum, ale co ja tutaj zawinilam? dazylam do zgody, probowalam go przytulic, uspokoic, tlumaczylam spokojnie wszystko... ok, moze nie jest jedyny w szkole, ale o dziwo, w wieku 17 lat, tez mozna kogos kochac i byc z kims z milosci, a nie na zasadzie "ale fajnie, bede miala z kim chodzic na imprezy i chodzic na spacerki".. nie chce innego, bo to wlasnie jego kocham, ale jezeli w ciagu miesiaca nie wykaze mna zadnego zainteresowania ani o mnie nie zawalczy bede musiala sie pogodzic z rozstaniem ![]() Malla: moze i to faktycznie ostateczny koniec, zdaje sobie z tego sprawe. czuje jednak tam w srodku, ze jezeli kocha, to cos z tym zrobi i sie ogarnie, a jak nie... no coz, musze zyc dalej, chociaz bedzie trudno, bo jest dla mnie bardzo wazny i czeka mnie jeszcze wiele nieprzespanych nocy. to jest najlepszy czas na to, by sie przekonac, kim bylam dla niego NAPRAWDE przez te 2 lata. Edytowane przez Your Florence Czas edycji: 2012-09-08 o 21:27 |
|
|
|
#1784 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
To prawda, tak źle i tak niedobrze ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1785 |
|
Raczkowanie
|
dlaczego faceci tacy sa ,że jak mamy wyrąbane na nich to latają koło kobiet a jak nie i chciaąłoby się czy nawiązać kontkat czy coś to cisza totalna i maja to gdzieś... nie rozumiem
|
|
|
|
#1786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i ja wlasnie w tym momencie odpuszczam, jak mu zalezy to i nawet 2, 3 tygodnie bedzie wypisywal do mnie smsy, kiedy ja bede niewzruszona. |
|
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mi się wydaje, wystraszył się odpowiedzialności
![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- nie każdy tak ma , mój exs odezwał się 3 razy i cisza....
|
#1788 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz, ja też mogę. Też wysłucha, poradzi i pocieszy. Ale zawsze to jego: 'To ja już kończę' jakoś mnie gasi i uświadamia, że to już nie ta rozmowa, co kiedyś, bo czas mojego gadania, a jego słuchania jest ograniczony. |
|
|
|
|
#1789 |
|
Zadomowienie
|
Kochana jesteś! dziedzina IT, po prostu brakuje mi motywacji by to skonczyc bo studia juz pozaliczałam, tylko ta magisterka, która wiem ze nic w moim życiu nie zmieni bo w zawodzie już kilka lat jestem :|
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- W sprawie odzywania się do eksów dziś znowu mialam sen, teraz mi sie snilo ze zadzwoniłam do niego (po prawie miesiącu bez kompletnego ozywania się) i wiecie co? zlał mnie tak strasznie, nie chcial ze mną rozmawiać w ogóle masakra. Jak sie obudziłam to az sprawdzilam w telefonie czy na pewno nie dzwonilam takie to mi się realne wydawało :P ale strasznie sie w tym śnie czułam. taka niepotrzebna. wiec tym bardziej ja sie pierwsza nie odezwe.
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
dobry dzień
![]() dziewczyny drogie mamy dziś niedzielę i trzeba ją jakoś fajnie zaplanować i przeżyć ![]() ja zaraz jadę na rowerze na działkę mam do przebycia z 5km w jedną stronę i będę zbierać maliny na przetwory i winogrono na wino potem planuję wziąć kąpiel z bąbelkami i zrobić masaż kawowy, następnie oglądnąć jakiś fajny film , poćwiczyć i do spania ![]() Chyba że coś lub ktoś się "urodzi" i pójdę na spacer , ale to nic pewnego. Więc życzę Wszystkim dobrego dnia
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() ![]() A więc miłego
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dość użalania się nad sobą, trzeba żyć dalej, już nic nie poradzę na to że mnie zostawił ... walczyłam , starałam się a on nic... nie to nie ... trzeba zacząć żyć od nowa i brać z życia jak najwięcej!!! ![]() skończyłam czytać Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy , polecam
|
|
#1793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ooo też zamierzam tę książkę przeczytać
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
polecam oby dwie
ja sobie zapisałam nie które zasady i staram się ich trzymać
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
ania230 cześć Aniu, regularnie czytałam Twojego bloga i nie wierzyłam, że coś takiego może kogoś spotkać po tylu latach. Wczoraj spotkało to mnie, tylko po krótszym czasie trwania związku. Jestem rozbita i nie wiem co robić.
|
#1798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobra dziewczyny jednak odpisał wczoraj, że ma bałagan w głowie i musi to wszystko sobie poukładać. Dobrze, że przynajmniej odpisał, a nie zostawił mnie ot tak bez wyjaśnienia. |
|
|
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 'muszę sobie poukładać' (przeważnie) = odwidziało mi się. Ale co ja tam wiem.
|
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

madra Ania
Uwierz w siebie i w swoje możliwości. Wiem, że to nie jest łatwe, ale jest możliwe
Nie, On za pewne jeszcze coś czuje, bo to przywiązanie, byliście ze soba x czasu i ma szacunek i do Ciebie i siebie, a boi się tego, że Cię skrzywidził i wie, że cierpisz, ale pamiętaj CZAS na wszystko jest potrzebny czas i to on leczy rany