Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-08, 15:18   #4081
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Ja się pytałam o kosmetyczny, ale chyba będę potrzebować normalny, metalowy, ponieważ jest mocniejszy

Dorzucam wam moje twarzowe zdjęcie hahahah lubię je oglądać ;p Jak mi powiedziała, że po jednym zębie zrobi mi się ok. 7mm przerwy to się przeraziłam ;p Kiedyś mi spiłowała z 3-4mm po dwóch stronach ;p Normalnie odchudzanie ;d Tego jak są wychylone nie będę pokazywać Tragedia... ja nie wiem po kim mam takie zęby
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zęby.jpg (50,4 KB, 29 załadowań)
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 15:20   #4082
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

I mam swój dzisiejszy grzech ;p W końcu na obiad zjadłam 6 (!) placków ziemniaczanych z serem białym+śmietana ;p Ale wolę takie kalorie niż wcinać słodycze ;p

W ogóle jak się śmiałam z mojej mamy- znalazłam w jej garderobie puste opakowanie po ciastkach ;D Jakby chowała przede mna ;p
Stary 2012-09-08, 17:58   #4083
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Wciągnęłam sobie jajecznicę z 2 jaj, smażona bez tłuszczu

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cindy Waga spada, super

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Cindy gratuluje wagi! Jeju! Mi do niej jeszcze tak daleko ;p Ale coraz bliżej
I nie masz pecha do facetów- nie szukaj to się znajdzie jakiś Zawsze tak jest ; p Często jak się szuka na siłę to potem się tylko tego żałuje...

No niby tak, ale jak ja z nim wcześniej byłam, to było świetnie! Starał się o mnie itd. Chyba niestety nie wskakuje się do tej samej rzeki... wczoraj bylo świetnie, a teraz? prawie się nie odzywa

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
gratuluję wagi

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 19:51   #4084
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się pytałam o kosmetyczny, ale chyba będę potrzebować normalny, metalowy, ponieważ jest mocniejszy

Dorzucam wam moje twarzowe zdjęcie hahahah lubię je oglądać ;p Jak mi powiedziała, że po jednym zębie zrobi mi się ok. 7mm przerwy to się przeraziłam ;p Kiedyś mi spiłowała z 3-4mm po dwóch stronach ;p Normalnie odchudzanie ;d Tego jak są wychylone nie będę pokazywać Tragedia... ja nie wiem po kim mam takie zęby
Oo widze że już masz 2 osemki ja mam trzy i czwartej juz nie bedzie Ja miałam wrzucic moje wampirze 3 ale obecnego zdjecia nie mam jak pokazac bo aparat został w domu Chcialabym zobaczyc twoje efekty przed i po aparacie Bo wygladaja na proste
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 21:22   #4085
Ladywithweapon
Zadomowienie

Mnie tez zastanawia czy moja babka wciąż ma mój odlew i w ogóle ;p Jednak to było... 11lat temu hahaha Jak zdjęłam aparat to mi go pokazała- miałam chyba u góry 1,2,3, 6... coś takiego. Pomiędzy 1 przerwa, 3tak wykręcone w drugą strone... Masakra- wyprostowała i zgrała to razem. Ale teraz są za duże :P

Tutaj znowu cisza... A ja przejechałam 20km rowerkiem bez przerw ;p

Ś: 1/2bułki z jajecznicą+pomidor, 1/2bułki z salami
IIŚ:jogurt z płatkami+śliwki ze słoika
O: placki z twarogiem+śmietana
P: zupa (podzieliłam obiad )
K:kromka ciemnego chleba z twarożkiem+śmietana z pomidorem i cebulą
I na podsumowanie dnia 20km- według komputerka 450 kcal spaliłam. Wypiłam dziś ponad 3l wody. Co za dzien ;p
Stary 2012-09-08, 21:57   #4086
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tez zastanawia czy moja babka wciąż ma mój odlew i w ogóle ;p Jednak to było... 11lat temu hahaha Jak zdjęłam aparat to mi go pokazała- miałam chyba u góry 1,2,3, 6... coś takiego. Pomiędzy 1 przerwa, 3tak wykręcone w drugą strone... Masakra- wyprostowała i zgrała to razem. Ale teraz są za duże :P

Tutaj znowu cisza... A ja przejechałam 20km rowerkiem bez przerw ;p

Ś: 1/2bułki z jajecznicą+pomidor, 1/2bułki z salami
IIŚ:jogurt z płatkami+śliwki ze słoika
O: placki z twarogiem+śmietana
P: zupa (podzieliłam obiad )
K:kromka ciemnego chleba z twarożkiem+śmietana z pomidorem i cebulą
I na podsumowanie dnia 20km- według komputerka 450 kcal spaliłam. Wypiłam dziś ponad 3l wody. Co za dzien ;p
lepiej mieć duże i proste niż małe i krzywe
za te 20 km ja sie dzisiaj troche nachodziła tyle mojego

No coś dzisiaj cicho ja ogladam This is it w tv Czasmi tu zerkam czy cos sie ruszyło
Stary 2012-09-08, 22:09   #4087
Ladywithweapon
Zadomowienie

Stanęłam na wadze a tam 69,1 :O Zbieram w sobie na okres ;O No bo chyba nie przytyłam z dnia na dzien hahaha z drugiej strony dziś był obfity dzień jedzenia ;p ale za bardzo się nie przejmuje- dobrze się po dziś czuje

W ogóle wychodzi, że za tydzień w sobotę kończę tabletki aktywne i akurat w pon/wt będę mieć okres- idealnie jak będę w Hiszpanii. Chyba pierwszy raz polece op po sobie.
Stary 2012-09-08, 22:13   #4088
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Stanęłam na wadze a tam 69,1 :O Zbieram w sobie na okres ;O No bo chyba nie przytyłam z dnia na dzien hahaha z drugiej strony dziś był obfity dzień jedzenia ;p ale za bardzo się nie przejmuje- dobrze się po dziś czuje

W ogóle wychodzi, że za tydzień w sobotę kończę tabletki aktywne i akurat w pon/wt będę mieć okres- idealnie jak będę w Hiszpanii. Chyba pierwszy raz polece op po sobie.
To weź sobie odrazu drugie opakowanie też tak musiałam, bo akurat miałabym @ na wakacjach
Stary 2012-09-08, 22:46   #4089
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Dzień dobry

No a ja tak wlasnie nie chce ale dziekuje A Ty bardzo zgrabniutka jesteś i udka też masz bardzo ładne pewnie już pojechałas Bedziemy tęsknic

Jak ja nie lubie sobót Strasznie leniwy ten dzień, nic się nie chce a jeszcze mnie nabiera na @ Wczoraj byłam na zakupach, kupiłam sobie płaszcz i buty Na wage juz nawet nie wchodze póki co, ale dzięki trzem kilogramom na plusie mi cycki urosły

LadyWW ja własnie kupiłam teraz tego typu tylko takie bezowe, w CCC
WITAM WAS KOCHANE!

Ja mam to samo czuje się napompowana wodą, a cycki mam 2 razy większe co najgorsze to mój apetyt dzisiaj wciągnełam 3 kawałki pizzy carbonary w pizzy hut pyszna była z masłem czosnkowym, ale żeby dostać stolik czekaliśmy z Tż 30 min warto było!!

a więc spowiadam się z grzechów :

1.owsianka z jabłkiem, nektarynką, płatki lion jedzone na sucho do kawy

2.naleśnik z jogurtem naturalnym

3.trufel, 3 kawałki pizzy, piwo z sokiem

4. 2 piwa słodkie, pistacje, chipsy

i co najgorsze ZERO RUCHU oprócz shoppingu. Widze, że dzisiaj wszystkie się obkupiłyśmy ja mam nowiutkie spodnie

http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/...2009/71220093/

fajniutkie są, ale moje uda to dramat już M muszę nosić i cięzko znaleść spodnie w których bym się dobrze czuła najlepiej getry.

alexis77 Paulownia Kasiamaja Hej jeszcze się nie znamy

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:

Zazdroszczę Hiszpanii chciałabym jechac na wakacje,ale wszytkie pieniążki u mnie w mieszkanie poszły może w przyszłym roku
współczuje okres chyba tak zauważyłam że mamy współgranie cyklu tu na forum

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-08, 23:48   #4090
monika01011986
Zakorzenienie

heja!
Żyję i jestem :P ale nie mam kiedy z Wami popisać :/ dziś cały dzień remontowaliśmy mieszkanie :/ jestem cała w farbie i idę się kąpać!
U mnie znowu upały :/ dziś byliśmy rano na zakupach to myślałam że umre.... dlatego zostaliśmy w domu popołudniu bo taki skwar na dworze że wysiedziec nie można. Wzięliśmy się za remont i sporo zrobiliśmy
Jutro cały dzień nad jeziorem zamierzamy spędzić więc też nie zajrzę do Was :/ w poniedziałek na pewno wpadnę i po odpisuję Wam

pisałam smska do Madzi ale sms wogóle nie doszedł. Telefon ma wyłączony. Pewnie śpi i jutro mi odpisze

Miłej niedzieli kochane!!! buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 09:36   #4091
Ladywithweapon
Zadomowienie

Juno jakie fajne spodnie! Marzą mi się takie ;p Tylko za gruba wciąz jestem ;p

Na śniadanie zjadłam łososia- nie mogłam się powstrzymać :P
Ś: 150 g () łososia+kromka ciemnego chleba+ mała papryka

Raczej IIŚ pominę, choć pomyślę, bo ok. 13-14 będe wcinać obiad
Stary 2012-09-09, 09:50   #4092
ChocoMonster
Zakorzenienie

Czeeeść
Wróciłam już na dobre tory
Przed śniadaniem woda z cytryną. Na śniadanie dwie kromki chleba orkiszowego z 1 plastrem sera żółtego, jajkiem, pomidorem, papryką i zielona herbata
Stary 2012-09-09, 10:21   #4093
Margot85
Wtajemniczenie

posta wystosowałam do Wam pięknego a tu z netem mnie rozłączyło w wielkim skrócie jest dobrze bez deserku się wczoraj obeszło i ustaliliśmy , że i Tz dołączy w domu do nie jedzenia słodyczy żeby mnie nie kusić i prezent miły dostałam- książkę o Tokio- bez żadnych moich sugestii, Tz sam wybrał i kupił i teraz wiem, że choć trochę mnie słucha:ha haha: bo kocham kulturę japońską
Teraz czekam na owsiankę i herbatkę zieloną i oby tak do wieczora dobrze szło
Wczoraj widzę wszystkie poszalały z zakupami to i ja ale reszta miesiąca to będzie posucha bo mega dużo wydatków "lekarzowym" mam .
Stary 2012-09-09, 10:31   #4094
heroine86
Zakorzenienie

Pier.dzielnęłam tasiemca i co?! wsiąkł booooożeeeeee, nie ma ch.ja nie będę pisać drugi raz! noszzzzzz ludzie
A tyle Was nadrobiłam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 11:09   #4095
Margot85
Wtajemniczenie

Heroine myślałam , że jednak się namyślisz i od nowa posta napiszesz ciekawa jestem co u Ciebie, jak tam gotowanie wielkie poszło lubię czytać jak gotujesz i inne takie
Stary 2012-09-09, 11:15   #4096
LosingMyWay
Zadomowienie

Dzień dobry
Ja niedawno wstałam, zjadłam sniadanko, wypiłam inkę i siedze Niby jest 20 stopni, a ja mam wrażenie jakby było z 10 Chyba jeszcze się nie odzwyczaiłam od upałów i teraz troche mniej i już mnie trzęsie
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 11:25   #4097
zooska
Zakorzenienie

Jestem Zaszalałam wczoraj^^ Morze wódki I czipsów

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Czeeeść
Wróciłam już na dobre tory
Przed śniadaniem woda z cytryną. Na śniadanie dwie kromki chleba orkiszowego z 1 plastrem sera żółtego, jajkiem, pomidorem, papryką i zielona herbata
Hiehie, zaraziłam wodą z cytryną wątek

Booosz...ja o swoim śniadaniu dzisiaj nawet nie mówię, bo mnie zlinczujecie U mamusi jestem, więc...

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 11:46   #4098
dzaga1989
Zakorzenienie

Bry!
Ja wstałam o 8.30, naumiałam się tekstu (jupiiiii!) zeżarłam owsiankę no i skończyłam się uczyć ok. 11, myślę "Wejdę na Wizaż, nadrobię z tysiąc stron", a tu malutko naskrobane. Pewnie weekendujecie. Przyznam że i ja wczoraj nie miałam czasu na pisanie. Ooooj bo jak jestem z TŻ to on mi cały dzień rozwala Jak siedzę sama w domu to zrobię tyle co w tydzień przy TŻ. Dekoncentruje mnie.
Ale wczoraj zakupy zrobiliśmy jeeeej. Kupiliśmy bułki na hamburgery i hotdogi, warzywka i owoce i ciastka Kruszynki z fistaszkami - jakie pyszneeee! Ale wyobraźcie sobie że jedno ciacho ma ok.150kcal Jeszcze chyba nigdy nie spotkałam się z tak kalorycznymi ciastkami. Ale warte grzechu. Wszystko jest tam tak wyważone. Pycha.
Dziś TŻ mówi żebym szarlotkę zrobiła. Pomyślę nad tym...
Miałam robić kopytka ale...jakoś nie mam weny dzisiaj...Zrobię po egzaminie jak już ochłonę. Idę szamać II śniad czikas bo już mi tak w brzuchu burczy że szok!

Cytat:
Dzaga a mi te wydają się dobrze zrobione. Poza tym żadne buty od nich mi się nie rozwaliły... Wiem, że emu to emu, ale mam jeszcze trochę czasu żeby odłożyć kasę (choć zaczynam chyba w tym miesiącu- chce z 200zł odłożyc to mi do listopada/grudnia akurat wyjdzie ;p ). Jeszcze pomyślę i się spytam mamy czy mi dorzuci ;p Wczoraj byłam w ich sklepie, ale nie było mojego rozmiaru...

A miałam ci napisać o tych botkach na obcasie- bardzo ładne No i dobre do biegania po mieście.

A i miałam napisać o skórzanych spodniach ;p Ja kupiłam jakieś za ok. 100- ale są tylko w połowie skórzane (z przodu)- takie chciałam. Miałam je na sylwestra. Nie jestem do końca z nich zadowolona, ale przydały się- muszę nosić coś dłuższego do nich, żeby dobrze wyglądać, ale tak zazwyczaj bywa w skórzanych spodniach. Tylko mam zawsze problem, że nogawki są proste zamiast takie przylegające, ale już to przerobiłam Planuje je właśnie w tym roku w koncu nosić do swetrów i w ogóle jak schudnę.
Mi się też wydawały dobrze zrobione a tu lypa - rozwaliły się, porobiły się dziury. A naprawdę wyglądały drogo i stabilnie :/

Co do botków - dziękuję Ja naprawdę rok takich szukałam i w końcu trafiłam na te Deichmannowe.

Co do spodni - ech...No ja spodni nie kupię bo to spory wydatek a wiem że i tak będę je tylko do dłuższych rzeczy nosić. Z resztą naprawdę wygodniej biega mi się w legginsach. Może jeszcze gdzieś jakieś ustrzelę. Może te w HM jednak...ALe wczoraj tylko w Biedrze byliśmy i potem już nie chciało nam się nigdzie chodzić...

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Paula fajne te botki, a wygodne są , nic nie obcierają? ja mała jestem i nogi tez małe ale czarne buty i czarne spodnie bądź rajstopy i może mnie nie skróci a i płaszczyk boski masz oko dziewczyno
Bardzo dziękuję Noo jak płaszczykiem nawet mój TŻ się zachwyca to serio uznaję to za jeden z lepszych łupów
A botki są bardzo wygodne serio!
A taki dobór garderoby o którym piszesz na pewno nie skróci Ci nóg! Moje w czarnych rajtkach i czarnym platformach wyglądają jak u jakiegoś pajęczaka, a bez rajstop w jasnych butach to już normalnie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
to za rok będziesz już przysięgać, gratulacje
W grzywce ślicznie wyglądasz, dobrze że zdecydowałaś się zrobić mnie też nachodzi już od dłuższego czasu żeby zrobić ale wiem że musiałabym ją codziennie prostować więc niestety odpuszczam. A nowy płaszczyk ekstra, wogóle nie widać że z sh, ma bardzo ładny krój i wydaje się że jest z ciepłego materiału?>
A no tak
Dziękuję, ja naprawdę długo nosiłam się z tym pomysłem (chyba z miesiąc) i w końcu mnie dziewczyny namówiły!
Płaszczyk ma 60% wełny ale jest taki średnio gruby, raczej na cieplejszą jesień. Na mrozy będę po lumpkach szukać czegoś grubszego. Raz mi się jeden trafił ale rozm. 12 i był naprawdę o wiele za duży. A miał prześliczny amarantowy kolor i wyglądał jak nowy!

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
O prosze to w przyszłym roku ślub Wam sie kroi, ale fajnie I też już długo jesteś z Tż. Ja dopiero w styczniu bede miała 4 lata, jezu ale ten czas leci niedługo bede stara i brzydka

Też nosiłaś aparat myślałam, że masz z natury takie ładne ząbki
Ja mam już proste a zakładałam w czerwcu Ortodontka powiedziała że góra rok czasu bede nosić
Nieeee Miałam wystającą łopatę jedynkę
I wcale już takich ładnych ząbków nie mam. Strasznie mi pożółkły bo ich ostatnio nie wybielałam. Muszę kupić Białą Perłę i w końcu się za nie wziąć.

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
heja!
Żyję i jestem :P ale nie mam kiedy z Wami popisać :/ dziś cały dzień remontowaliśmy mieszkanie :/ jestem cała w farbie i idę się kąpać!
Miłej niedzieli kochane!!!
Tobie też!
Fajnie że robicie remoncik. Jak pewnie wiesz my też mieliśmy w planach remont, ale doszliśmy do wniosku że to za dużo kasy pochłonie. Chcemy kupić działkę i już w nią wolimy pchać pieniądze. Dlatego jedynie trochę udekorowaliśmy mieszkanko.

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Pier.dzielnęłam tasiemca i co?! wsiąkł
Ale to jest wredne nie?
Mi też raz się tak zrobiło...
Może w skrócie chociaż coś napisz

Cytat:

Jestem Zaszalałam wczoraj^^ Morze wódki I czipsów[COLOR="Silver"]

Booosz...ja o swoim śniadaniu dzisiaj nawet nie mówię, bo mnie zlinczujecie U mamusi jestem, więc...
A gdzieś Ty tak zabalowała. Skubana! Jakaś domowa impreza? Cz ze starymi znajomymi? My często balujemy jak na wieś jedziemy. Zawsze kogoś sie spotka. Tu piwko, tam piwko...

Juno, miałam Tobie jeszcze odpisać ale mi się post zgubił w cytowanych Świetne te portki!!! Mi się takie baardzo podobają, ale trochę drogie są. Wiem że zakładałabym je tylko do dłuższych rzeczy dlatego szukam legginsów.
Stary 2012-09-09, 11:52   #4099
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:

Hiehie, zaraziłam wodą z cytryną wątek

oj tak
coś jadła?
ja właśnie jem jogurt Jogobella
Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja niedawno wstałam, zjadłam sniadanko, wypiłam inkę i siedze Niby jest 20 stopni, a ja mam wrażenie jakby było z 10 Chyba jeszcze się nie odzwyczaiłam od upałów i teraz troche mniej i już mnie trzęsie
no co Ty, u mnie jest chyba z 30 stopni w słońcu
Stary 2012-09-09, 12:00   #4100
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość

Nieeee Miałam wystającą łopatę jedynkę
I wcale już takich ładnych ząbków nie mam. Strasznie mi pożółkły bo ich ostatnio nie wybielałam. Muszę kupić Białą Perłę i w końcu się za nie wziąć.
.
Kochana jak masz nakładki do Białek Perły to Ci mogę wysłać. Kupiłam z tż na pół po czym sie okazało ze wywaliłam nakladki. Także mam jedną tubkę nie ruszoną i jedna użytą raz przez tz ale wymiękł bo sie slinił Ja z wiadomych względów juz jej nie potrzebuje i sie tylko marnuje w domu a szkoda
Stary 2012-09-09, 12:18   #4101
Ladywithweapon
Zadomowienie

W koncu coś sie ruszyło :P Ja jestem po zupie ogórkowej ;p Trochę za dużo jej nalałam, ale zrobiona z warzyw z ogródka to trzeba korzystac póki są :P Za mną zrobione notatki z geo, jeszcze ang, potem matma i na koniec odwalę polski :P A wieczorem spacerek z piwkiem. Za 2-3h zjem mięsko- mama robi karkówkę na patelni (tak wiem- źle- tłuste ), a potem dusi z cebulą. Odpuszczę sobie ziemniaki, bo były w zupie.

Widze, że szalejecie na weekendy ;p Zośka ;p A dieta? hahaha
Dżaga uwierz mi, że są bardziej kaloryczne ciastka- przeszłam ostatnio cały dział słodyczy patrząc na etykiety I masakra jakaś- od 100w górę. Miałam takie ukochane orzechy w czekoladzie- jedna sztuka to 70kcal, a ja wpieprzałam kiedyś całe opakowanie. Taki mały orzech a tyle kalorii.... Co do spodni to szukaj taniej Moja koleżanka kupiła super spodnie ze skóry na przecenie za 50zł- uszyte tak jak dzinsy, ale skórzane (trochę grubszy materiał to lepiej leży). I może je nosić do krótkich rzeczy- tak leża

Te pasty itd. do wybielania działają? Bo ja tez coś szukam, ale szkoda mi trochę kasy jeśli to nie zadziała. I nie mam za bardzo żółtych- wszyscy mówia, że białe, ale nie tak białe jak kiedyś :P
Stary 2012-09-09, 12:29   #4102
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

be kola
Cytat:
Juno jakie fajne spodnie! Marzą mi się takie ;p Tylko za gruba wciąz jestem ;p

Na śniadanie zjadłam łososia- nie mogłam się powstrzymać :P
Ś: 150 g () łososia+kromka ciemnego chleba+ mała papryka

Raczej IIŚ pominę, choć pomyślę, bo ok. 13-14 będe wcinać obiad

Jasne jasne z tego co widzę mamy podobną wagę i wzrost
Jak ja mogę w nich na siebie patrzeć to ty też

Wczoraj w sklepie doszłam do wniosku, że mam grube kolana i w wąskie biodra co sprawia, że wszystkie spodnie są zawsze obcisłe w udach i za duże w pasie. Wygląda to tak w najszerszym miejscu mam 53 nad kolanem mam 44 przez to mam masywne nogi

Kupiłam wczoraj Morwę Białą podobno ogranicza wchłanianie cukrów próbowała któraś w was ????

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Edytowane przez Juno123
Czas edycji: 2012-09-09 o 12:30
Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 12:47   #4103
Ladywithweapon
Zadomowienie

Juno mamy ten sam w takim razie problem tez ze spodniami ;p Ja polecam diversa ;D We wszystkich sieciówkach spodnie mam strasznie opięte na udach, a luźne w pasie... szyją je dla prostych dziewczyn, a ja mam takie dziwne uda ;p I czekam, aż zrzuce w łydkach hahaha Zawsze je lubiłam ;p Myślałam, że każdy ma tak, że cholewka w kozakach odstaje i mogę się po kostce podrapać, a koleżanki na to, że one się nie dopinają.... Taaa... moje stopy- nie mówimy już o sandałach, bo te też mi latają

Ale dziś będzie gorąco- ale mam okno zasłonięte, żeby mi słońce po oczach nie waliło. I męczę się z angielskim- normalnie wertuje całą książkę z gramatyki do 1zadania...
Stary 2012-09-09, 13:01   #4104
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość

Kupiłam wczoraj Morwę Białą podobno ogranicza wchłanianie cukrów próbowała któraś w was ????
Juno ja stosuje od miesiąca, diabetycy je stosują i niby regulują poziom insuliny , że niby takich mega wyrzutów insuliny do krwi po zjedzenie węglowodanów, właściwie chyba coś jest na rzeczy bo jak zjem np. rogalik czyli proste węglowodany a wcześniej tabletkę wezmę to jakby dłużej syta jestem i nie mam takiego ciągu do słodkiego potem- ja miałam tak, że jak zjem coś typu rogalik itd to po godzinie jeszcze bardziej głodna jestem a teraz jakby mniej. Tyle, że nie można ich za dużo używać bo większość ma chrom też w składzie a z nim uważać trzeba
Stary 2012-09-09, 13:05   #4105
lisa87
Raczkowanie

hello!
objadłam się wczoraj na tym weselu jak durna dostałam nową ksywę: odkurzacz ... dostałam okres w trakcie szykowania się na wesele i włączyło mi się żarcie.
Ale to nic raz na ruski rok można
zaraz idę na zakupy tylko muszę się doprowadzić do stanu użyteczności
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 13:07   #4106
lisa87
Raczkowanie

a to zdjęcie sukienki z wczoraj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 08092012365.jpg (67,5 KB, 52 załadowań)
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 13:07   #4107
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jak masz nakładki do Białek Perły to Ci mogę wysłać. Kupiłam z tż na pół po czym sie okazało ze wywaliłam nakladki. Także mam jedną tubkę nie ruszoną i jedna użytą raz przez tz ale wymiękł bo sie slinił Ja z wiadomych względów juz jej nie potrzebuje i sie tylko marnuje w domu a szkoda
Kuurcze juz ustawiłam się z jedną lublinianką że kupimy na spółę. I nie chcę już się wycofywać. Szkoda że wcześniej o tym nie pomyślałyśmy. Mogłam jakoś tu napisać czy cuś

Cytat:
Dżaga uwierz mi, że są bardziej kaloryczne ciastka- przeszłam ostatnio cały dział słodyczy patrząc na etykiety I masakra jakaś- od 100w górę. Miałam takie ukochane orzechy w czekoladzie- jedna sztuka to 70kcal, a ja wpieprzałam kiedyś całe opakowanie. Taki mały orzech a tyle kalorii.... Co do spodni to szukaj taniej Moja koleżanka kupiła super spodnie ze skóry na przecenie za 50zł- uszyte tak jak dzinsy, ale skórzane (trochę grubszy materiał to lepiej leży). I może je nosić do krótkich rzeczy- tak leża

Te pasty itd. do wybielania działają? Bo ja tez coś szukam, ale szkoda mi trochę kasy jeśli to nie zadziała. I nie mam za bardzo żółtych- wszyscy mówia, że białe, ale nie tak białe jak kiedyś :P
Biała Perła to nie pasta To żel wybielający. Masz do niego nakładki, robisz odcisk i smarujesz je żelem. Nakładasz na godzinę dziennie (choć ja jak chciałam wybielić ekspresowo to na noc nałożyłam). Wybiela pięknie, tylko niektórym bardzo podrażnia dziąsła. Osobiście polecam.

Co do ciastek. Serioo? A orzechem to mnie rozwaliłaś
W ogóle ja kiedyś kiedyś jadłam tyle i takie rzeczy w jeden dzień że dziś by mi na miesiąc starczyło
Stary 2012-09-09, 13:16   #4108
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Kuurcze juz ustawiłam się z jedną lublinianką że kupimy na spółę. I nie chcę już się wycofywać. Szkoda że wcześniej o tym nie pomyślałyśmy. Mogłam jakoś tu napisać czy cuś

Biała Perła to nie pasta To żel wybielający. Masz do niego nakładki, robisz odcisk i smarujesz je żelem. Nakładasz na godzinę dziennie (choć ja jak chciałam wybielić ekspresowo to na noc nałożyłam). Wybiela pięknie, tylko niektórym bardzo podrażnia dziąsła. Osobiście polecam.

Co do ciastek. Serioo? A orzechem to mnie rozwaliłaś
W ogóle ja kiedyś kiedyś jadłam tyle i takie rzeczy w jeden dzień że dziś by mi na miesiąc starczyło
Kurcze to szkoda, bo moja lezy i sie marnuje tylko Jakby cos nie wyszło to pamietaj że mam

Ja osobiście też polecam białą perłe no ale teraz musze troche poczekac az sobie wybiele.
Dzaga a Ty po sciagnieciu aparatu miałas jakies roznice w kolorze zebów, bo przyznam ze sie troche boje ze bede miala nierówny koloryt np, pod zamkami
Stary 2012-09-09, 13:21   #4109
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
a to zdjęcie sukienki z wczoraj
Z suwaczkiem bardzo mi się suwaki w sukienkach podobają
lisa ksywka też fajna , że pojadłaś to już wiemy a wytańczyłaś się też?

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Kurcze to szkoda, bo moja lezy i sie marnuje tylko Jakby cos nie wyszło to pamietaj że mam

Ja osobiście też polecam białą perłe no ale teraz musze troche poczekac az sobie wybiele.
Dzaga a Ty po sciagnieciu aparatu miałas jakies roznice w kolorze zebów, bo przyznam ze sie troche boje ze bede miala nierówny koloryt np, pod zamkami
Wtrącę się bo sama te 2 lata bałam się osławionego odbarwienia ząbków i u mnie nic a nic a jak ortodonta je wyczyścił z kleju itd to sama zobaczysz, piękne, białe , równe zakochasz się w swoim uśmiechu na nowo.
Stary 2012-09-09, 13:31   #4110
Ladywithweapon
Zadomowienie

A ja jak zdjęłam aparat po 5 latach to pod zameczkami takie białe ząbki ;p Ale szybko się wyrównało- nie rzucało się w oczy ;p

Chyba zastosuję wszelkie wybielanie przed świętami i sylwestrem to i na studniówkę będzie, ale nie chce przesadzić, więc będę stopniowo ;p

Lisa świetnie wyglądalaś :P W ogóle białe marynarki są świetne do noszenia ;p

A ja dalej męczę angielski i tak mi się nie chce... tyle zapomniałam- za dużo gramatyki rok temu było i teraz mam "tak to było... tylko gdzie... robiło sie to tak i tak ale czy na pewno?" masakra.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości