|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Ja się pytałam o kosmetyczny, ale chyba będę potrzebować normalny, metalowy, ponieważ jest mocniejszy
![]() Dorzucam wam moje twarzowe zdjęcie hahahah lubię je oglądać ;p Jak mi powiedziała, że po jednym zębie zrobi mi się ok. 7mm przerwy to się przeraziłam ;p Kiedyś mi spiłowała z 3-4mm po dwóch stronach ;p Normalnie odchudzanie ;d Tego jak są wychylone nie będę pokazywać |
|
|
|
#4082 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
I mam swój dzisiejszy grzech ;p W końcu na obiad zjadłam 6 (!) placków ziemniaczanych z serem białym+śmietana ;p Ale wolę takie kalorie niż wcinać słodycze ;p
W ogóle jak się śmiałam z mojej mamy- znalazłam w jej garderobie puste opakowanie po ciastkach ;D Jakby chowała przede mna ;p |
|
|
|
#4083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() No niby tak, ale jak ja z nim wcześniej byłam, to było świetnie! Starał się o mnie itd. Chyba niestety nie wskakuje się do tej samej rzeki... wczoraj bylo świetnie, a teraz? prawie się nie odzywa ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam trzy i czwartej juz nie bedzie Ja miałam wrzucic moje wampirze 3 ale obecnego zdjecia nie mam jak pokazac bo aparat został w domu Chcialabym zobaczyc twoje efekty przed i po aparacie Bo wygladaja na proste
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Zadomowienie
|
Mnie tez zastanawia czy moja babka wciąż ma mój odlew i w ogóle ;p Jednak to było... 11lat temu
hahaha Jak zdjęłam aparat to mi go pokazała- miałam chyba u góry 1,2,3, 6... coś takiego. Pomiędzy 1 przerwa, 3tak wykręcone w drugą strone... Masakra- wyprostowała i zgrała to razem. Ale teraz są za duże :P Tutaj znowu cisza... A ja przejechałam 20km rowerkiem bez przerw ;p Ś: 1/2bułki z jajecznicą+pomidor, 1/2bułki z salami IIŚ:jogurt z płatkami+śliwki ze słoika O: placki z twarogiem+śmietana P: zupa (podzieliłam obiad ) K:kromka ciemnego chleba z twarożkiem+śmietana z pomidorem i cebulą I na podsumowanie dnia 20km- według komputerka 450 kcal spaliłam. Wypiłam dziś ponad 3l wody. Co za dzien ;p |
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za te 20 km ja sie dzisiaj troche nachodziła tyle mojego ![]() No coś dzisiaj cicho ja ogladam This is it w tv Czasmi tu zerkam czy cos sie ruszyło
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Zadomowienie
|
Stanęłam na wadze a tam 69,1 :O Zbieram w sobie na okres ;O No bo chyba nie przytyłam z dnia na dzien hahaha
z drugiej strony dziś był obfity dzień jedzenia ;p ale za bardzo się nie przejmuje- dobrze się po dziś czuje ![]() W ogóle wychodzi, że za tydzień w sobotę kończę tabletki aktywne i akurat w pon/wt będę mieć okres- idealnie jak będę w Hiszpanii. Chyba pierwszy raz polece op po sobie. |
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4089 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam to samo czuje się napompowana wodą, a cycki mam 2 razy większe co najgorsze to mój apetyt dzisiaj wciągnełam 3 kawałki pizzy carbonary w pizzy hut a więc spowiadam się z grzechów : 1.owsianka z jabłkiem, nektarynką, płatki lion jedzone na sucho do kawy 2.naleśnik z jogurtem naturalnym 3.trufel, 3 kawałki pizzy, piwo z sokiem 4. 2 piwa słodkie, pistacje, chipsy i co najgorsze ZERO RUCHU oprócz shoppingu. Widze, że dzisiaj wszystkie się obkupiłyśmy ja mam nowiutkie spodnie http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/...2009/71220093/ fajniutkie są, ale moje uda to dramat już M muszę nosić i cięzko znaleść spodnie w których bym się dobrze czuła najlepiej getry. ![]() alexis77 Paulownia Kasiamaja Hej jeszcze się nie znamy ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
Zazdroszczę Hiszpanii może w przyszłym roku ![]() współczuje okres chyba tak zauważyłam że mamy współgranie cyklu tu na forum
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
heja!
Żyję i jestem :P ale nie mam kiedy z Wami popisać :/ dziś cały dzień remontowaliśmy mieszkanie :/ jestem cała w farbie i idę się kąpać! U mnie znowu upały :/ dziś byliśmy rano na zakupach to myślałam że umre.... dlatego zostaliśmy w domu popołudniu bo taki skwar na dworze że wysiedziec nie można. Wzięliśmy się za remont i sporo zrobiliśmy Jutro cały dzień nad jeziorem zamierzamy spędzić więc też nie zajrzę do Was :/ w poniedziałek na pewno wpadnę i po odpisuję Wam pisałam smska do Madzi ale sms wogóle nie doszedł. Telefon ma wyłączony. Pewnie śpi i jutro mi odpisze Miłej niedzieli kochane!!! buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
Juno jakie fajne spodnie! Marzą mi się takie ;p Tylko za gruba wciąz jestem ;p
Na śniadanie zjadłam łososia- nie mogłam się powstrzymać :P Ś: 150 g ( ) łososia+kromka ciemnego chleba+ mała papryka Raczej IIŚ pominę, choć pomyślę, bo ok. 13-14 będe wcinać obiad
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
Wróciłam już na dobre tory Przed śniadaniem woda z cytryną. Na śniadanie dwie kromki chleba orkiszowego z 1 plastrem sera żółtego, jajkiem, pomidorem, papryką i zielona herbata
|
|
#4093 |
|
Wtajemniczenie
|
posta wystosowałam do Wam pięknego a tu z netem mnie rozłączyło i prezent miły dostałam- książkę o Tokio- bez żadnych moich sugestii, Tz sam wybrał i kupił i teraz wiem, że choć trochę mnie słuchaTeraz czekam na owsiankę i herbatkę zieloną i oby tak do wieczora dobrze szło ![]() Wczoraj widzę wszystkie poszalały z zakupami to i ja ale reszta miesiąca to będzie posucha bo mega dużo wydatków "lekarzowym" mam .
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Pier.dzielnęłam tasiemca i co?! ![]() A tyle Was nadrobiłam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
Heroine
ciekawa jestem co u Ciebie, jak tam gotowanie wielkie poszło lubię czytać jak gotujesz i inne takie
|
#4096 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja niedawno wstałam, zjadłam sniadanko, wypiłam inkę i siedze Niby jest 20 stopni, a ja mam wrażenie jakby było z 10 Chyba jeszcze się nie odzwyczaiłam od upałów i teraz troche mniej i już mnie trzęsie
|
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Jestem Zaszalałam wczoraj^^ Morze wódki I czipsów![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() Booosz...ja o swoim śniadaniu dzisiaj nawet nie mówię, bo mnie zlinczujecie U mamusi jestem, więc...
|
|
#4098 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() Ja wstałam o 8.30, naumiałam się tekstu (jupiiiii!) zeżarłam owsiankę no i skończyłam się uczyć ok. 11, myślę "Wejdę na Wizaż, nadrobię z tysiąc stron", a tu malutko naskrobane. Pewnie weekendujecie. Przyznam że i ja wczoraj nie miałam czasu na pisanie. Ooooj bo jak jestem z TŻ to on mi cały dzień rozwala Jak siedzę sama w domu to zrobię tyle co w tydzień przy TŻ. Dekoncentruje mnie.Ale wczoraj zakupy zrobiliśmy jeeeej. Kupiliśmy bułki na hamburgery i hotdogi, warzywka i owoce i ciastka Kruszynki z fistaszkami - jakie pyszneeee! Ale wyobraźcie sobie że jedno ciacho ma ok.150kcal Jeszcze chyba nigdy nie spotkałam się z tak kalorycznymi ciastkami. Ale warte grzechu. Wszystko jest tam tak wyważone. Pycha.Dziś TŻ mówi żebym szarlotkę zrobiła. Pomyślę nad tym... Miałam robić kopytka ale...jakoś nie mam weny dzisiaj...Zrobię po egzaminie jak już ochłonę. Idę szamać II śniad czikas bo już mi tak w brzuchu burczy że szok! Cytat:
Co do botków - dziękuję Ja naprawdę rok takich szukałam i w końcu trafiłam na te Deichmannowe.Co do spodni - ech...No ja spodni nie kupię bo to spory wydatek a wiem że i tak będę je tylko do dłuższych rzeczy nosić. Z resztą naprawdę wygodniej biega mi się w legginsach. Może jeszcze gdzieś jakieś ustrzelę. Może te w HM jednak...ALe wczoraj tylko w Biedrze byliśmy i potem już nie chciało nam się nigdzie chodzić... Cytat:
Noo jak płaszczykiem nawet mój TŻ się zachwyca to serio uznaję to za jeden z lepszych łupów A botki są bardzo wygodne serio! A taki dobór garderoby o którym piszesz na pewno nie skróci Ci nóg! Moje w czarnych rajtkach i czarnym platformach wyglądają jak u jakiegoś pajęczaka, a bez rajstop w jasnych butach to już normalnie ![]() Cytat:
Dziękuję, ja naprawdę długo nosiłam się z tym pomysłem (chyba z miesiąc) i w końcu mnie dziewczyny namówiły! Płaszczyk ma 60% wełny ale jest taki średnio gruby, raczej na cieplejszą jesień. Na mrozy będę po lumpkach szukać czegoś grubszego. Raz mi się jeden trafił ale rozm. 12 i był naprawdę o wiele za duży. A miał prześliczny amarantowy kolor i wyglądał jak nowy! Cytat:
Miałam wystającą łopatę jedynkę I wcale już takich ładnych ząbków nie mam. Strasznie mi pożółkły bo ich ostatnio nie wybielałam. Muszę kupić Białą Perłę i w końcu się za nie wziąć. Cytat:
![]() Fajnie że robicie remoncik. Jak pewnie wiesz my też mieliśmy w planach remont, ale doszliśmy do wniosku że to za dużo kasy pochłonie. Chcemy kupić działkę i już w nią wolimy pchać pieniądze. Dlatego jedynie trochę udekorowaliśmy mieszkanko. Ale to jest wredne nie? Mi też raz się tak zrobiło... Może w skrócie chociaż coś napisz ![]() Cytat:
Jakaś domowa impreza? Cz ze starymi znajomymi? My często balujemy jak na wieś jedziemy. Zawsze kogoś sie spotka. Tu piwko, tam piwko...Juno, miałam Tobie jeszcze odpisać ale mi się post zgubił w cytowanych Świetne te portki!!! Mi się takie baardzo podobają, ale trochę drogie są. Wiem że zakładałabym je tylko do dłuższych rzeczy dlatego szukam legginsów.
|
|
|
#4099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś jadła? ![]() ja właśnie jem jogurt Jogobella ![]() Cytat:
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Zadomowienie
|
W koncu coś sie ruszyło :P Ja jestem po zupie ogórkowej ;p Trochę za dużo jej nalałam, ale zrobiona z warzyw z ogródka to trzeba korzystac póki są :P Za mną zrobione notatki z geo, jeszcze ang, potem matma i na koniec odwalę polski :P A wieczorem spacerek z piwkiem. Za 2-3h zjem mięsko- mama robi karkówkę na patelni (tak wiem- źle- tłuste
), a potem dusi z cebulą. Odpuszczę sobie ziemniaki, bo były w zupie. Widze, że szalejecie na weekendy ;p Zośka ;p A dieta? hahaha Dżaga uwierz mi, że są bardziej kaloryczne ciastka- przeszłam ostatnio cały dział słodyczy patrząc na etykiety I masakra jakaś- od 100w górę. Miałam takie ukochane orzechy w czekoladzie- jedna sztuka to 70kcal, a ja wpieprzałam kiedyś całe opakowanie. Taki mały orzech a tyle kalorii.... Co do spodni to szukaj taniej Moja koleżanka kupiła super spodnie ze skóry na przecenie za 50zł- uszyte tak jak dzinsy, ale skórzane (trochę grubszy materiał to lepiej leży). I może je nosić do krótkich rzeczy- tak leża Te pasty itd. do wybielania działają? Bo ja tez coś szukam, ale szkoda mi trochę kasy jeśli to nie zadziała. I nie mam za bardzo żółtych- wszyscy mówia, że białe, ale nie tak białe jak kiedyś :P |
|
|
|
#4102 | |
|
Rozeznanie
|
be kola
Cytat:
Jasne jasne z tego co widzę mamy podobną wagę i wzrost Jak ja mogę w nich na siebie patrzeć to ty też ![]() Wczoraj w sklepie doszłam do wniosku, że mam grube kolana i w wąskie biodra co sprawia, że wszystkie spodnie są zawsze obcisłe w udach i za duże w pasie. Wygląda to tak w najszerszym miejscu mam 53 nad kolanem mam 44 przez to mam masywne nogi ![]() Kupiłam wczoraj Morwę Białą podobno ogranicza wchłanianie cukrów próbowała któraś w was ????
No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej "Ooo Muszu Ty geniuszu" 我爱你 M Edytowane przez Juno123 Czas edycji: 2012-09-09 o 12:30 |
|
|
|
|
#4103 |
|
Zadomowienie
|
Juno mamy ten sam w takim razie problem tez ze spodniami ;p Ja polecam diversa ;D We wszystkich sieciówkach spodnie mam strasznie opięte na udach, a luźne w pasie... szyją je dla prostych dziewczyn, a ja mam takie dziwne uda ;p I czekam, aż zrzuce w łydkach
hahaha Zawsze je lubiłam ;p Myślałam, że każdy ma tak, że cholewka w kozakach odstaje i mogę się po kostce podrapać, a koleżanki na to, że one się nie dopinają.... Taaa... moje stopy- nie mówimy już o sandałach, bo te też mi latają Ale dziś będzie gorąco- ale mam okno zasłonięte, żeby mi słońce po oczach nie waliło. I męczę się z angielskim- normalnie wertuje całą książkę z gramatyki do 1zadania... |
|
|
|
#4104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4105 |
|
Raczkowanie
|
hello!
objadłam się wczoraj na tym weselu jak durna dostałam nową ksywę: odkurzacz ... dostałam okres w trakcie szykowania się na wesele i włączyło mi się żarcie.Ale to nic raz na ruski rok można ![]() zaraz idę na zakupy tylko muszę się doprowadzić do stanu użyteczności
|
|
|
|
#4106 |
|
Raczkowanie
|
a to zdjęcie sukienki z wczoraj
|
|
|
|
#4107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To żel wybielający. Masz do niego nakładki, robisz odcisk i smarujesz je żelem. Nakładasz na godzinę dziennie (choć ja jak chciałam wybielić ekspresowo to na noc nałożyłam). Wybiela pięknie, tylko niektórym bardzo podrażnia dziąsła. Osobiście polecam.Co do ciastek. Serioo? A orzechem to mnie rozwaliłaś ![]() W ogóle ja kiedyś kiedyś jadłam tyle i takie rzeczy w jeden dzień że dziś by mi na miesiąc starczyło
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby cos nie wyszło to pamietaj że mam ![]() Ja osobiście też polecam białą perłe no ale teraz musze troche poczekac az sobie wybiele. Dzaga a Ty po sciagnieciu aparatu miałas jakies roznice w kolorze zebów, bo przyznam ze sie troche boje ze bede miala nierówny koloryt np, pod zamkami |
|
|
|
|
#4109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Z suwaczkiem
lisa ksywka też fajna ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
|
|
#4110 |
|
Zadomowienie
|
A ja jak zdjęłam aparat po 5 latach to pod zameczkami takie białe ząbki ;p Ale szybko się wyrównało- nie rzucało się w oczy ;p
Chyba zastosuję wszelkie wybielanie przed świętami i sylwestrem to i na studniówkę będzie, ale nie chce przesadzić, więc będę stopniowo ;p Lisa świetnie wyglądalaś :P W ogóle białe marynarki są świetne do noszenia ;p A ja dalej męczę angielski i tak mi się nie chce... tyle zapomniałam- za dużo gramatyki rok temu było i teraz mam "tak to było... tylko gdzie... robiło sie to tak i tak ale czy na pewno?" masakra. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

lubię je oglądać ;p Jak mi powiedziała, że po jednym zębie zrobi mi się ok. 7mm przerwy to się przeraziłam ;p Kiedyś mi spiłowała z 3-4mm po dwóch stronach ;p Normalnie odchudzanie ;d Tego jak są wychylone nie będę pokazywać 

wczoraj bylo świetnie, a teraz? prawie się nie odzywa 

Wczoraj byłam na zakupach, kupiłam sobie płaszcz i buty
Na wage juz nawet nie wchodze póki co, ale dzięki trzem kilogramom na plusie mi cycki urosły 
co najgorsze to mój apetyt dzisiaj wciągnełam 3 kawałki pizzy carbonary w pizzy hut 

Chyba jeszcze się nie odzwyczaiłam od upałów i teraz troche mniej i już mnie trzęsie
I czipsów
Jeszcze chyba nigdy nie spotkałam się z tak kalorycznymi ciastkami. Ale warte grzechu. Wszystko jest tam tak wyważone. Pycha.
To żel wybielający. Masz do niego nakładki, robisz odcisk i smarujesz je żelem. Nakładasz na godzinę dziennie (choć ja jak chciałam wybielić ekspresowo to na noc nałożyłam). Wybiela pięknie, tylko niektórym bardzo podrażnia dziąsła. Osobiście polecam.