|
|
#1801 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poszłam wczoraj na ten koncert, bawiłam się super, poznałam fajnego gościa... I mam trochę kaca moralnego. |
||||
|
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
Hej i jak tam dziołszki?
Mi eks się snil noc wczesniej i tej nocy tez :/ mija 6 tygodni i klops. Ten weekend był duzo gorszy od pozostalych, jesli chodzi o moj stan. Bo mimo, ze wyszlam w piatek i w sobote wieczorem ze znajomkami, to i tak myslalam o nim... co robi jak sie bawi... :/ czas leczy rany ale sinusoidalnie chyba. Czasem mi sie wydaje, ze minelo tyle czasu i jest naprawde dobrze, potem sie przysni i ma sie pare krokow w tyl znowu :/ ehhh A co do Waszych wypowiedzi, pamietajcie o wizazowym 'powiedzeniu': -chocby skaly sraly, a mury pekaly, to znajdzie droge zeby sie odezwac- czy jakos tak Takze tym ktore chcą się odezwac do bylego, ktory ma to gdzies i jedynie podbuduje swoje ego, ze panna za nim lata- nie narzucajcie się dziewczyny, bo nie warto, jak beda chcieli odezwa sie. Badzcie same dla siebie najwazniejsze
|
|
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie też się śnił 2x
raz mnie pocałował drugi raz chciał wrócić jeśli moje sny nadal są prorocze, to przyśni mi się jeszcze dzisiaj a jutro zadzwoni. |
|
|
|
#1804 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
Przy okazji szuka żony (menager PR IT - a ciort wie ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
Uwielbiam wina domowej roboty ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() I bez czytania wiem, że jestem ZOŁZA Kac moralny? Po czym? Proszę Cię! Kiedy masz się bawić jak nie teraz? Kiedy masz wzdychać do nowych obiektów Twoich zainteresowań? Właśnie teraz! ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Popieram! ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
What happend?
|
||||||||
|
|
|
#1805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trochę się poobmacywałam z kumplem przyjaciółki, potem się dowiedziałam, że ona ma na niego chrapkę od 2 lat... A potem jeszcze zobaczyłam, że stolik obok siedzi mój nauczyciel. Takie rzeczy tylko ja. Nie, nie przyciągnęłam jeszcze, ale jestem na dobrej drodze. Na pewno. |
|
|
|
|
#1806 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tak robiłam, żeby wyładować emocje, wyryczeć się porządnie, a potem mi przechodziło i było już tylko lepiej masz rację, przychodzi moment, że mówisz dość. Prędzej czy później każda ma taki moment.
|
|
#1807 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hah, wiem. Chociaż ona się z nim umówiła na 'nockę filmową' a ja na korki z gry na gitarze, będzie ciekawie. ![]() 18.
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
przestał mnie kochać...
spotkaliśmy się tak jak zwykle, poszliśmy do parku, przytulił mnie i powiedział, że jest mu ze mną wspaniale, ale to nie to, że coś się wypaliło, że to trwa jakiś czas, rutyna, przyzwyczajenie i koniec bajki... nic na to nie wskazywało, w ogóle się nie kłóciliśmy... wrócił w piątek z tej szkółki, widać, że bardzo zmęczony fizycznie i psychicznie i może to przez to... sama wiesz jak jest na szkółce, dosłownie chwila rozmowy, wymiana informacji, ale zapewniał, że kocha, tęskni, odliczał dni kiedy przyjedzie, a tu taki szok ![]() nie wiem co robić, nie mogę sobie znaleźć miejsca, tylko siedzę i ryczę jak głupia... nigdy nie pomyślałam, że coś takiego się stanie, zwłaszcza, że jego miłości byłam pewna jak niczego innego na świecie...
|
#1811 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem że to nie jest takie proste ale z dnia na dzień będziesz się czuła dużo lepiej!! Zajmij się wyłącznie sobą , rób to na co masz ochotę. A jak zaczniesz o nim myśleć to zmień myślenie na co innego. Uwierz z dnia na dzień będzie coraz lepiej ![]() Trzymam za Ciebie kciuki ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
pewnie do czasu ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
wino własnej roboty najlepszym winem ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
teraz jest bardzo dobrze ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ale jest inaczej.... ile byliście ze sobą ? ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- w ogóle to wróciłam z działki, nazbierałam 30 kg winogron białym i czerwonych malin z 2 kg teraz odpoczywam , a wieczorkiem idę na spacer z kolegą
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
|
|
#1813 |
|
Rozeznanie
|
ja też do grzecznych niestety nie należę.
od rozstania minął zaledwo miesiąc, a ja już przykręciłam z dwoma facetami. uświadomiłam sobie niestety, że obecnego eksa nie kocham, ale kocham poprzedniego eksa. nie wiem, co gorsze. o tym rozstaniu teraźniejszym myślę dużo, ale nie 24/na dobę. a ostatnio przypadkiem zobaczyłam eksa wcześniejszego. tak mi żołądek zaczął szaleć, jak mnie przytulił na powitanie. kocham kretyna tak bardzo, nie mogę przestac o tym diable myśleć. jak byłam z chłopakiem to wydawało mi się, że się uwolniłam, tamtego nie widziałam. ale to było tylko złudzenie, nigdy nie uwolnie się od tego buca. w brzuchu mi wszystko lata, motyle szaleje, chce do niego, jest mi źle, muszę się leczyć. |
|
|
|
#1814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie odpisał na prośbę o spotkanie... Cytat:
jeszcze ugadywaliśmy się, że będziemy świętować, że jak szybko zleciało, zapewniał, że mnie kocha, że jestem dla niego całym światem...
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
to co się stało że Cię zostawił?? nic nie wiesz??
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy to ja miałam 18 och dawno temu :/
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wiem co się stało...
po prostu oznajmił mi, że to nie to, że się wypaliło, że nie jestem kobietą z którą chce wziąć za jakiś czas ślub... że przeprasza, że dopiero teraz to mówi, ale nie miał odwagi, że czekał że coś się zmieni, ale nie chce marnować mojego czasu, że lepiej powiedzieć to teraz niż za parę lat... w ogóle się teraz nie kłóciliśmy, fakt wcześniej różnie bywało, ale byliśmy silni i przeszliśmy przez to wszystko, a teraz kiedy za rok mieliśmy zamieszkać razem, kiedy nasze drogi miały się na dobre zejść on dochodzi do takich wniosków ![]() i ciągle mam przed oczami jego twarz i to, że płacze gdy to wszystko mówi
|
#1819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dawaj Z taką Aż mam ochotkę na takie winogronko :ślina: |
|
|
|
|
#1820 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tłumaczył to tak, że coś w nim gasło już dawno, ale nie chciał mnie krzywdzić, nie chciał rozstania, chciał mnie pokochać i miał nadzieje, że jak będzie mówić o tej miłości głośno, jak będzie się zachowywał tak jakby kochał całym sercem to może to uczucie wróci, jakoś 'samo' przyjdzie... może Twój podobnie myślał.... |
|
|
|
|
#1821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana, nawet nie wiesz jak Ci współczuję. Z tego co wiem to ciężko mają, ale bez przesady Ja nie wiem co mu odwaliło Że ja nie wiem, który to to bym Mu |
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypaliło się tak powiedział? a nie mógł wcześniej Ci dawać sygnały że coś się dzieje ?? wiesz jak komuś zależy na drugiej osobie to jej się mówi że coś się dzieje , rozmawia się itp Nie da się tak przestać kochać nagle!!! musiał już może wcześniej o tym myśleć .. 3 lata to jest kawałek czasu Będzie dobrze ![]() daj czas sobie i jemu
|
|
#1823 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
identycznie, aż sama nie wierzę... myślę, że trupa nie ma co reanimować ![]() ja nawet nie próbowałam. bo jak ktoś mówi, że nie kocha... to nic nie pomoże |
|
|
|
|
#1824 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On płakał? Nie wierzę?!
|
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() TAK! Teraz Ty nie zabiegaj, nie rób z siebie idiotki, ochłoń, a może sam pójdzie po rozum do głowy! |
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
a może jest zagubiony i nie wie co czuje? może trzeba dać jakiś czas na przemyślenia np maks 3 miesiące a po tym czasie się okaże czy kocha czy już przestał
|
#1828 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrób coś dla siebie, same przyjemności teraz Ty jesteś najważniejsza !!!
|
|
#1830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedynie druga osoba mogłaby się psychicznie przygotować na porzucenie. Jak się wypala uczucie i się informuje drugą stronę o tym... to właśnie ta druga strona dwoi się i troi, żeby zatrzymać ten proces. Nieskutecznie, tego nie da się zatrzymać. A facetowi wtedy trudniej odejść, bo widzi jak jego kobieta walczy, stara się... tylko że już jest za późno |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

Uwielbiam wina domowej roboty 
What happend?

Gorąca 18stka powiadasz
Że ja nie wiem, który to to bym Mu