Rozstanie z facetem, część XXIV - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-09, 12:20   #1801
selena004
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV

Cytat:
Napisane przez Bodzia76 Pokaż wiadomość
Hey Kochane , znalazłam fajny link do forum .Poczytajcie , bardzo pomaga .http://www.netkobiety.pl/t19808.html
Najważniejsze to pokochać siebie i odnaleźć szczęście w miłości do siebie. Każda z Nas jest wyjątkowa i silniejsza w doświadczenia
Hahahahah a jak tutaj z tydzień temu pisałam, że siądę i go przyciągnę, to wszystkie dziewczyny z krzeseł pospadały! xd

Cytat:
Napisane przez asvr Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja czuje ze to moje najgorsze lato
nie mogę dokończyć magisterki bo najzwyczajniej w świecie nie mogę się skupić. nie wyjde ze znajomymi bo musze ją pisać i tak siedze ostatecznie w domu i sie wnerwiam :| a on sobie pewnie ze znajomymi gdzies pojechał i odpoczywa. masakra.
Powinnaś się wziąć za tę magisterkę, miałabyś chociaż zajęcie. Po kilkunastu minutach skupienie samo przyjdzie. Z tych samych powodów piszę pracę maturalną.

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
nie ma i nie będzie!!!
mam dość użalania się nad sobą, trzeba żyć dalej, już nic nie poradzę na to że mnie zostawił ... walczyłam , starałam się a on nic... nie to nie ... trzeba zacząć żyć od nowa i brać z życia jak najwięcej!!!

skończyłam czytać Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy , polecam
Też to czytałam, wyszło mi, że jestem zołzą. I w niczym mi to nie pomogło

Cytat:
Napisane przez milabeata86 Pokaż wiadomość
dlaczego faceci tacy sa ,że jak mamy wyrąbane na nich to latają koło kobiet a jak nie i chciaąłoby się czy nawiązać kontkat czy coś to cisza totalna i maja to gdzieś... nie rozumiem
Mój eks nie lata za mną, nie nawiązuje kontaktu, nic. Źle mu, ale nic nie robi.

Poszłam wczoraj na ten koncert, bawiłam się super, poznałam fajnego gościa... I mam trochę kaca moralnego.
selena004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 13:14   #1802
Hopefull
Raczkowanie

Hej i jak tam dziołszki?

Mi eks się snil noc wczesniej i tej nocy tez :/ mija 6 tygodni i klops. Ten weekend był duzo gorszy od pozostalych, jesli chodzi o moj stan. Bo mimo, ze wyszlam w piatek i w sobote wieczorem ze znajomkami, to i tak myslalam o nim... co robi jak sie bawi... :/ czas leczy rany ale sinusoidalnie chyba. Czasem mi sie wydaje, ze minelo tyle czasu i jest naprawde dobrze, potem sie przysni i ma sie pare krokow w tyl znowu :/ ehhh

A co do Waszych wypowiedzi, pamietajcie o wizazowym 'powiedzeniu':
-chocby skaly sraly, a mury pekaly, to znajdzie droge zeby sie odezwac- czy jakos tak Takze tym ktore chcą się odezwac do bylego, ktory ma to gdzies i jedynie podbuduje swoje ego, ze panna za nim lata- nie narzucajcie się dziewczyny, bo nie warto, jak beda chcieli odezwa sie. Badzcie same dla siebie najwazniejsze
Hopefull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 13:40   #1803
Annie1441
Wtajemniczenie

mnie też się śnił 2x
raz mnie pocałował
drugi raz chciał wrócić

jeśli moje sny nadal są prorocze, to przyśni mi się jeszcze dzisiaj a jutro zadzwoni.
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 14:13   #1804
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zlotko21wroc Pokaż wiadomość
Wiesz, ja też mogę. Też wysłucha, poradzi i pocieszy. Ale zawsze to jego: 'To ja już kończę' jakoś mnie gasi i uświadamia, że to już nie ta rozmowa, co kiedyś, bo czas mojego gadania, a jego słuchania jest ograniczony.
Znam to ;-( Nic już nie poradzisz na to Kochana

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez asvr Pokaż wiadomość
Kochana jesteś! dziedzina IT, po prostu brakuje mi motywacji by to skonczyc bo studia juz pozaliczałam, tylko ta magisterka, która wiem ze nic w moim życiu nie zmieni bo w zawodzie już kilka lat jestem :|

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

W sprawie odzywania się do eksów dziś znowu mialam sen, teraz mi sie snilo ze zadzwoniłam do niego (po prawie miesiącu bez kompletnego ozywania się) i wiecie co? zlał mnie tak strasznie, nie chcial ze mną rozmawiać w ogóle masakra. Jak sie obudziłam to az sprawdzilam w telefonie czy na pewno nie dzwonilam takie to mi się realne wydawało :P
ale strasznie sie w tym śnie czułam. taka niepotrzebna. wiec tym bardziej ja sie pierwsza nie odezwe.
IT Nie, nie no to mój dobry kolega się w tym specjalizuję - mogę Cię do Niego podesłać Przy okazji szuka żony (menager PR IT - a ciort wie )

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
dobry dzień
dziewczyny drogie mamy dziś niedzielę i trzeba ją jakoś fajnie zaplanować i przeżyć
ja zaraz jadę na rowerze na działkę mam do przebycia z 5km w jedną stronę i będę zbierać maliny na przetwory i winogrono na wino
potem planuję wziąć kąpiel z bąbelkami i zrobić masaż kawowy, następnie oglądnąć jakiś fajny film , poćwiczyć i do spania

Chyba że coś lub ktoś się "urodzi" i pójdę na spacer , ale to nic pewnego.

Więc życzę Wszystkim dobrego dnia
:ślina: Podzielisz się Uwielbiam wina domowej roboty A ja bym też poszła na spacerek, wygadała się komuś, bo aż mnie

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
nie ma i nie będzie!!!
mam dość użalania się nad sobą, trzeba żyć dalej, już nic nie poradzę na to że mnie zostawił ... walczyłam , starałam się a on nic... nie to nie ... trzeba zacząć żyć od nowa i brać z życia jak najwięcej!!!

skończyłam czytać Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy , polecam

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez tatia05 Pokaż wiadomość
ja sie z nim w ogóle nie rozstałam bo nigdy z nim nie byłam. Przez 6 lat byłam z exem dupkiem, który mnie zdradzał. Ten o którym teraz mówię to moja dawna miłość z lat szczenięcych, nigdy o nim nie zapomnialam i on o mnie też nie. Nie wymagam od niego niczego, ale jak od miesiąca znów złapaliśmy kontakt, mówi, że mu na mnie zależy i cche ze mną być to potem dla mnie taka cisza jest dziwna. jak dzwoni do mnie często i pisze a nagle z dnia na dzień milczy to coś jest nie tak. Tak się nie robi, to brak szacunku dla mnie. Zresztą jak wróci z zagranicy to mamy się spotkać.

dobra dziewczyny jednak odpisał wczoraj, że ma bałagan w głowie i musi to wszystko sobie poukładać. Dobrze, że przynajmniej odpisał, a nie zostawił mnie ot tak bez wyjaśnienia.
Chyba wszystko się za szybko dzieje, co?!

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez selena004 Pokaż wiadomość
Hahahahah a jak tutaj z tydzień temu pisałam, że siądę i go przyciągnę, to wszystkie dziewczyny z krzeseł pospadały! xd

Powinnaś się wziąć za tę magisterkę, miałabyś chociaż zajęcie. Po kilkunastu minutach skupienie samo przyjdzie. Z tych samych powodów piszę pracę maturalną.

Mój eks nie lata za mną, nie nawiązuje kontaktu, nic. Źle mu, ale nic nie robi.

Poszłam wczoraj na ten koncert, bawiłam się super, poznałam fajnego gościa... I mam trochę kaca moralnego.
A przyciągnęłaś

I bez czytania wiem, że jestem ZOŁZA

Kac moralny? Po czym? Proszę Cię! Kiedy masz się bawić jak nie teraz? Kiedy masz wzdychać do nowych obiektów Twoich zainteresowań? Właśnie teraz!

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Hopefull Pokaż wiadomość
Hej i jak tam dziołszki?

Mi eks się snil noc wczesniej i tej nocy tez :/ mija 6 tygodni i klops. Ten weekend był duzo gorszy od pozostalych, jesli chodzi o moj stan. Bo mimo, ze wyszlam w piatek i w sobote wieczorem ze znajomkami, to i tak myslalam o nim... co robi jak sie bawi... :/ czas leczy rany ale sinusoidalnie chyba. Czasem mi sie wydaje, ze minelo tyle czasu i jest naprawde dobrze, potem sie przysni i ma sie pare krokow w tyl znowu :/ ehhh

A co do Waszych wypowiedzi, pamietajcie o wizazowym 'powiedzeniu':
-chocby skaly sraly, a mury pekaly, to znajdzie droge zeby sie odezwac- czy jakos tak Takze tym ktore chcą się odezwac do bylego, ktory ma to gdzies i jedynie podbuduje swoje ego, ze panna za nim lata- nie narzucajcie się dziewczyny, bo nie warto, jak beda chcieli odezwa sie. Badzcie same dla siebie najwazniejsze
Mnie się EKS też ostatnio śni i źle się z tym czuję. Ja Go już nie chcę i ja to zrozumiałam Fakt, myślę o Nim, bo z dnia na dzień nie wymarzę ze swej pamięci, ale pomału się odcinam

Popieram!

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
ania230 cześć Aniu, regularnie czytałam Twojego bloga i nie wierzyłam, że coś takiego może kogoś spotkać po tylu latach. Wczoraj spotkało to mnie, tylko po krótszym czasie trwania związku. Jestem rozbita i nie wiem co robić.
ANOSKA, Ty tutaj What happend?
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 14:35   #1805
selena004
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
A przyciągnęłaś

I bez czytania wiem, że jestem ZOŁZA

Kac moralny? Po czym? Proszę Cię! Kiedy masz się bawić jak nie teraz? Kiedy masz wzdychać do nowych obiektów Twoich zainteresowań? Właśnie teraz!
Gdyby na wzdychaniu się skończyło, to by nie było o czym mówić
Trochę się poobmacywałam z kumplem przyjaciółki, potem się dowiedziałam, że ona ma na niego chrapkę od 2 lat... A potem jeszcze zobaczyłam, że stolik obok siedzi mój nauczyciel. Takie rzeczy tylko ja.

Nie, nie przyciągnęłam jeszcze, ale jestem na dobrej drodze. Na pewno.
Stary 2012-09-09, 14:41   #1806
Neffik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zrozpaczona88 Pokaż wiadomość
Też myślałam wczoraj, gdy prosiłam go o szansę , płakałam, ze wyląduję w szpitalu...Byłam w takim stanie, że myślałam, że postradam zmysły, że na prawdę zwariuję...Dzisiaj spotykam się ze znajomymi, nie mogę siedzieć sama w domu i patrzeć przez okno o której on wraca ze spotkania czy patrzeć na jego puste miejsce parkingowe i myśleć, ze on teraz z kimś jest...
Kochana, czytam Twoje posty i mam ochotę Cię przytulić. Miałam identycznie ale ex był bardzo toksyczny, więc prędzej czy później musiało się tak skończyć, że się rozstaniemy - dla mojego dobra. Przyjdzie czas, że się ogarniesz, jeszcze nie teraz.
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Byle nie przegiąć w drugą stronę z szaleństwami
Nie rozumiem, czemu młode dziewczyny zamykają się miesiącami w domu, żeby oglądać zdjęcia eksów. Życie im przecieka przez palce. Życie, w którym tak wiele ciekawych rzeczy ich czeka.
Trzeba przeżyć żałobę po złamaniu serca, ale w pewnym momencie trzeba powiedzieć sobie "dość!".
Zamknąć się w domu na kilka dni/tydzień nawet powiedziałabym że jest wskazane ja tak robiłam, żeby wyładować emocje, wyryczeć się porządnie, a potem mi przechodziło i było już tylko lepiej masz rację, przychodzi moment, że mówisz dość. Prędzej czy później każda ma taki moment.

Neffik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 14:47   #1807
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Neffik Pokaż wiadomość
Kochana, czytam Twoje posty i mam ochotę Cię przytulić. Miałam identycznie ale ex był bardzo toksyczny, więc prędzej czy później musiało się tak skończyć, że się rozstaniemy - dla mojego dobra. Przyjdzie czas, że się ogarniesz, jeszcze nie teraz.

Zamknąć się w domu na kilka dni/tydzień nawet powiedziałabym że jest wskazane ja tak robiłam, żeby wyładować emocje, wyryczeć się porządnie, a potem mi przechodziło i było już tylko lepiej masz rację, przychodzi moment, że mówisz dość. Prędzej czy później każda ma taki moment.
I że to wszystko pisze Nasza NEFFIK

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Gdyby na wzdychaniu się skończyło, to by nie było o czym mówić
Trochę się poobmacywałam z kumplem przyjaciółki, potem się dowiedziałam, że ona ma na niego chrapkę od 2 lat... A potem jeszcze zobaczyłam, że stolik obok siedzi mój nauczyciel. Takie rzeczy tylko ja.

Nie, nie przyciągnęłam jeszcze, ale jestem na dobrej drodze. Na pewno.
Oj, do świętych to i ja nie należę, mam trochę na sumieniu Pamiętaj najwidoczniej kumpel Twojej przyjaciółki woli Ciebie, a nie ją skoro 2 lata ma na Niego chrapkę i A ile Ty masz lat?
Stary 2012-09-09, 14:54   #1808
selena004
Raczkowanie

Cytat:
Oj, do świętych to i ja nie należę, mam trochę na sumieniu Pamiętaj najwidoczniej kumpel Twojej przyjaciółki woli Ciebie, a nie ją skoro 2 lata ma na Niego chrapkę i A ile Ty masz lat?
Ja właśnie zawsze byłam niewiniątko i teraz mi odbija z tej mojej wielkiej, strasznej wręcz samotności.
Hah, wiem. Chociaż ona się z nim umówiła na 'nockę filmową' a ja na korki z gry na gitarze, będzie ciekawie.
18.
Stary 2012-09-09, 14:54   #1809
Neffik
Zadomowienie

Cytat:
I że to wszystko pisze Nasza NEFFIK
a jaka była histeria na początku sierpnia hehe sama sie teraz z tego śmieje

Neffik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 16:13   #1810
anoska
Zakorzenienie

Cytat:

ANOSKA, Ty tutaj What happend?
przestał mnie kochać...
spotkaliśmy się tak jak zwykle, poszliśmy do parku, przytulił mnie i powiedział, że jest mu ze mną wspaniale, ale to nie to, że coś się wypaliło, że to trwa jakiś czas, rutyna, przyzwyczajenie i koniec bajki...
nic na to nie wskazywało, w ogóle się nie kłóciliśmy...
wrócił w piątek z tej szkółki, widać, że bardzo zmęczony fizycznie i psychicznie i może to przez to... sama wiesz jak jest na szkółce, dosłownie chwila rozmowy, wymiana informacji, ale zapewniał, że kocha, tęskni, odliczał dni kiedy przyjedzie, a tu taki szok

nie wiem co robić, nie mogę sobie znaleźć miejsca, tylko siedzę i ryczę jak głupia...
nigdy nie pomyślałam, że coś takiego się stanie, zwłaszcza, że jego miłości byłam pewna jak niczego innego na świecie...
Stary 2012-09-09, 16:35   #1811
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
ania230 cześć Aniu, regularnie czytałam Twojego bloga i nie wierzyłam, że coś takiego może kogoś spotkać po tylu latach. Wczoraj spotkało to mnie, tylko po krótszym czasie trwania związku. Jestem rozbita i nie wiem co robić.
Kochana pierwsze co zrób to się wypłacz, wykrzycz i pobądź sama. Nie pisz do niego , nie dzwoń. Nie popełniaj moich błedów bo to nic nie pomoże tylko pogorszy Twój stan.
Wiem że to nie jest takie proste ale z dnia na dzień będziesz się czuła dużo lepiej!!
Zajmij się wyłącznie sobą , rób to na co masz ochotę. A jak zaczniesz o nim myśleć to zmień myślenie na co innego.
Uwierz z dnia na dzień będzie coraz lepiej
Trzymam za Ciebie kciuki

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez tatia05 Pokaż wiadomość
dobra dziewczyny jednak odpisał wczoraj, że ma bałagan w głowie i musi to wszystko sobie poukładać. Dobrze, że przynajmniej odpisał, a nie zostawił mnie ot tak bez wyjaśnienia.
też usłyszałam muszę sobie pukładać i co nic mija już 3 miesiace i 24 dni a on sobie dalej nie poukładał

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
jestem zołzą i dobrze mi z tym pewnie do czasu

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
:ślina: Podzielisz się Uwielbiam wina domowej roboty A ja bym też poszła na spacerek, wygadała się komuś, bo aż mnie
oczywiście że się podzielę wino własnej roboty najlepszym winem

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Ja właśnie zawsze byłam niewiniątko i teraz mi odbija z tej mojej wielkiej, strasznej wręcz samotności.
Hah, wiem. Chociaż ona się z nim umówiła na 'nockę filmową' a ja na korki z gry na gitarze, będzie ciekawie.
18.
młodziutka

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Neffik Pokaż wiadomość
a jaka była histeria na początku sierpnia hehe sama sie teraz z tego śmieje
było było teraz jest bardzo dobrze

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
przestał mnie kochać...
spotkaliśmy się tak jak zwykle, poszliśmy do parku, przytulił mnie i powiedział, że jest mu ze mną wspaniale, ale to nie to, że coś się wypaliło, że to trwa jakiś czas, rutyna, przyzwyczajenie i koniec bajki...
wrócił w piątek z tej szkółki, widać, że bardzo zmęczony fizycznie i psychicznie i może to przez to... sama wiesz jak jest na szkółce, dosłownie chwila rozmowy, wymiana informacji, ale zapewniał, że kocha, tęskni, odliczał dni kiedy przyjedzie, a tu taki szok

nie wiem co robić, nie mogę sobie znaleźć miejsca, tylko siedzę i ryczę jak głupia...
nigdy nie pomyślałam, że coś takiego się stanie, zwłaszcza, że jego miłości byłam pewna jak niczego innego na świecie...
Kochana ja też byłam pewna miłości, wszystko bym dała żeby on mnie kochał tak bardzo jak ja jego
ale jest inaczej....

ile byliście ze sobą ?

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

w ogóle to wróciłam z działki, nazbierałam 30 kg winogron białym i czerwonych malin z 2 kg
teraz odpoczywam , a wieczorkiem idę na spacer z kolegą

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 16:45   #1812
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
przestał mnie kochać...

Bardzo mi przykro To musi być dla Ciebie naprawdę szok. Nie ma szansy, żeby dało się coś naprawić?
Stary 2012-09-09, 16:46   #1813
sheneedslove
Rozeznanie

ja też do grzecznych niestety nie należę.
od rozstania minął zaledwo miesiąc, a ja już przykręciłam z dwoma facetami.
uświadomiłam sobie niestety, że obecnego eksa nie kocham, ale kocham poprzedniego eksa.
nie wiem, co gorsze. o tym rozstaniu teraźniejszym myślę dużo, ale nie 24/na dobę. a ostatnio przypadkiem zobaczyłam eksa wcześniejszego. tak mi żołądek zaczął szaleć, jak mnie przytulił na powitanie.
kocham kretyna tak bardzo, nie mogę przestac o tym diable myśleć.
jak byłam z chłopakiem to wydawało mi się, że się uwolniłam, tamtego nie widziałam. ale to było tylko złudzenie, nigdy nie uwolnie się od tego buca.
w brzuchu mi wszystko lata, motyle szaleje, chce do niego, jest mi źle, muszę się leczyć.
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-09, 17:44   #1814
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro To musi być dla Ciebie naprawdę szok. Nie ma szansy, żeby dało się coś naprawić?
nie wiem...
nawet nie odpisał na prośbę o spotkanie...

Cytat:
Kochana pierwsze co zrób to się wypłacz, wykrzycz i pobądź sama. Nie pisz do niego , nie dzwoń. Nie popełniaj moich błedów bo to nic nie pomoże tylko pogorszy Twój stan.
Wiem że to nie jest takie proste ale z dnia na dzień będziesz się czuła dużo lepiej!!
Zajmij się wyłącznie sobą , rób to na co masz ochotę. A jak zaczniesz o nim myśleć to zmień myślenie na co innego.
Trzymam za Ciebie kciuki

Kochana ja też byłam pewna miłości, wszystko bym dała żeby on mnie kochał tak bardzo jak ja jego
ale jest inaczej....

ile byliście ze sobą ?

16 września byłoby 3 lata...
jeszcze ugadywaliśmy się, że będziemy świętować, że jak szybko zleciało, zapewniał, że mnie kocha, że jestem dla niego całym światem...
Stary 2012-09-09, 17:47   #1815
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze ugadywaliśmy się, że będziemy świętować, że jak szybko zleciało, zapewniał, że mnie kocha, że jestem dla niego całym światem...
to co się stało że Cię zostawił?? nic nie wiesz??

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-09-09, 17:50   #1816
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
18.
Powodzenia 3mam Gorąca 18stka powiadasz
Stary 2012-09-09, 17:51   #1817
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Powodzenia 3mam Gorąca 18stka powiadasz
kiedy to ja miałam 18 och dawno temu :/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-09-09, 17:51   #1818
anoska
Zakorzenienie

Cytat:
to co się stało że Cię zostawił?? nic nie wiesz??
no właśnie nie wiem co się stało...
po prostu oznajmił mi, że to nie to, że się wypaliło, że nie jestem kobietą z którą chce wziąć za jakiś czas ślub...
że przeprasza, że dopiero teraz to mówi, ale nie miał odwagi, że czekał że coś się zmieni, ale nie chce marnować mojego czasu, że lepiej powiedzieć to teraz niż za parę lat...

w ogóle się teraz nie kłóciliśmy, fakt wcześniej różnie bywało, ale byliśmy silni i przeszliśmy przez to wszystko, a teraz kiedy za rok mieliśmy zamieszkać razem, kiedy nasze drogi miały się na dobre zejść on dochodzi do takich wniosków

i ciągle mam przed oczami jego twarz i to, że płacze gdy to wszystko mówi
Stary 2012-09-09, 17:52   #1819
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam za Ciebie kciuki

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

też usłyszałam muszę sobie pukładać i co nic mija już 3 miesiace i 24 dni a on sobie dalej nie poukładał

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

jestem zołzą i dobrze mi z tym pewnie do czasu

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

oczywiście że się podzielę wino własnej roboty najlepszym winem

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

młodziutka

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

było było teraz jest bardzo dobrze

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

ale jest inaczej....

ile byliście ze sobą ?

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

w ogóle to wróciłam z działki, nazbierałam 30 kg winogron białym i czerwonych malin z 2 kg
teraz odpoczywam , a wieczorkiem idę na spacer z kolegą
Wiesz, Jej EKS i tak nie opisze odrazu i nie oddzwoni, bo nie zbytnio czasu, więc MILCZENIE tu będzie najlepsze

Dawaj

Z taką 18stką dobrze na podryw iść

Aż mam ochotkę na takie winogronko :ślina:
Stary 2012-09-09, 17:53   #1820
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
nie wiem...
nawet nie odpisał na prośbę o spotkanie...

mój tak mówił dzień przed rozstaniem...
tłumaczył to tak, że coś w nim gasło już dawno, ale nie chciał mnie krzywdzić, nie chciał rozstania, chciał mnie pokochać i miał nadzieje, że jak będzie mówić o tej miłości głośno, jak będzie się zachowywał tak jakby kochał całym sercem to może to uczucie wróci, jakoś 'samo' przyjdzie...
może Twój podobnie myślał....
Stary 2012-09-09, 17:55   #1821
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
przestał mnie kochać...

Skąd ja taką aranżację znam

Kochana, nawet nie wiesz jak Ci współczuję. Z tego co wiem to ciężko mają, ale bez przesady Ja nie wiem co mu odwaliło Że ja nie wiem, który to to bym Mu
Stary 2012-09-09, 17:56   #1822
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
po prostu oznajmił mi, że to nie to, że się wypaliło, że nie jestem kobietą z którą chce wziąć za jakiś czas ślub...
że przeprasza, że dopiero teraz to mówi, ale nie miał odwagi, że czekał że coś się zmieni, ale nie chce marnować mojego czasu, że lepiej powiedzieć to teraz niż za parę lat...

w ogóle się teraz nie kłóciliśmy, fakt wcześniej różnie bywało, ale byliśmy silni i przeszliśmy przez to wszystko, a teraz kiedy za rok mieliśmy zamieszkać razem, kiedy nasze drogi miały się na dobre zejść on dochodzi do takich wniosków

może się wystraszył??
wypaliło się tak powiedział? a nie mógł wcześniej Ci dawać sygnały że coś się dzieje ?? wiesz jak komuś zależy na drugiej osobie to jej się mówi że coś się dzieje , rozmawia się itp
Nie da się tak przestać kochać nagle!!! musiał już może wcześniej o tym myśleć ..

3 lata to jest kawałek czasu
Będzie dobrze
daj czas sobie i jemu

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-09-09, 17:56   #1823
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
(
SŁOWO W SŁOWO TO SAMO !!!!!!!!
identycznie, aż sama nie wierzę...

myślę, że trupa nie ma co reanimować
ja nawet nie próbowałam.
bo jak ktoś mówi, że nie kocha... to nic nie pomoże
Stary 2012-09-09, 17:56   #1824
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:

FUCK!! też sobie gadkę ułożył A co do tego zamieszkania - ja chyba czegoś się domyślam On płakał? Nie wierzę?!
Stary 2012-09-09, 17:58   #1825
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, Jej EKS i tak nie opisze odrazu i nie oddzwoni, bo nie zbytnio czasu, więc MILCZENIE tu będzie najlepsze

Dawaj

Z taką 18stką dobrze na podryw iść

Aż mam ochotkę na takie winogronko :ślina:
ehehe wskakuj w pociąg i przyjedz do Kraka

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-09-09, 17:58   #1826
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
może się wystraszył??
wypaliło się tak powiedział? a nie mógł wcześniej Ci dawać sygnały że coś się dzieje ?? wiesz jak komuś zależy na drugiej osobie to jej się mówi że coś się dzieje , rozmawia się itp
Nie da się tak przestać kochać nagle!!! musiał już może wcześniej o tym myśleć ..

3 lata to jest kawałek czasu
Będzie dobrze
daj czas sobie i jemu
Faceci tego nie oznajmiają. Tyle, ze u Niej mogło coś się wydarzyć
TAK! Teraz Ty nie zabiegaj, nie rób z siebie idiotki, ochłoń, a może sam pójdzie po rozum do głowy!
Stary 2012-09-09, 17:59   #1827
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
SŁOWO W SŁOWO TO SAMO !!!!!!!!
identycznie, aż sama nie wierzę...

myślę, że trupa nie ma co reanimować
ja nawet nie próbowałam.
bo jak ktoś mówi, że nie kocha... to nic nie pomoże
a może jest zagubiony i nie wie co czuje? może trzeba dać jakiś czas na przemyślenia np maks 3 miesiące a po tym czasie się okaże czy kocha czy już przestał

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-09-09, 17:59   #1828
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
ehehe wskakuj w pociąg i przyjedz do Kraka
Pomyślimy o tym w październiku
Stary 2012-09-09, 18:00   #1829
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Faceci tego nie oznajmiają. Tyle, ze u Niej mogło coś się wydarzyć
TAK! Teraz Ty nie zabiegaj, nie rób z siebie idiotki, ochłoń, a może sam pójdzie po rozum do głowy!
dokładnie
zrób coś dla siebie, same przyjemności teraz Ty jesteś najważniejsza !!!

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2012-09-09, 18:00   #1830
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
może się wystraszył??
wiem Aniu, że u Ciebie było podobnie, że coś się psuło, a on nic nie mówił. ale myślę, że żadne rozmowy nic by nie pomogły.
Jedynie druga osoba mogłaby się psychicznie przygotować na porzucenie.

Jak się wypala uczucie i się informuje drugą stronę o tym... to właśnie ta druga strona dwoi się i troi, żeby zatrzymać ten proces. Nieskutecznie, tego nie da się zatrzymać. A facetowi wtedy trudniej odejść, bo widzi jak jego kobieta walczy, stara się... tylko że już jest za późno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości