|
|
#5041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#5042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne w czym według mnie wygrywa Kraków to zabytki, kościoły. We Wrocławiu nic mnie nie zachwyciło. Cytat:
Dopiero TŻ uratował sytuację wyciągając kartę i płacąc Myślę, że osoby, które nie mają karty są przygotowane na to, że nie kupią biletu w autobusie i załatwiają to wcześniej. Jednak jest to dla nich sporym utrudnieniem. Takim samym jak dla nas latanie po autobusie i szukanie osoby, która ma rozmienić pieniądze albo wymienić na grubsze, bo automat takich nie przyjmuje w danym momencie.
|
|
|
#5043 | |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam w poślizg i wjechałam w barierkę. Dziwna sprawa, bo działo mi się też coś ze skrzynią biegów, być może dlatego straciłam panowanie nad autem i dlatego poleciał
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36420982]Nieźle! Faktycznie się obkupiłaś. I to za jaką kasę! Zostajesz moim zakupowym guru na nadchodzący tydzień [/QUOTE] Coś krótkoterminowy ten tytuł ![]() Dopisałam skromnie jedną, dzięki za pamięć ![]() Cytat:
Aleee się nawymieniałam na swapie. Mam tylko nadzieję, że jak jutro czy kiedyśtam rozpakuję torbę z rzeczami to się nie załamię
|
|
#5044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba było mówić o tej skrzyni. Nie widziałaś, że mam mechanika pod nosem? ![]() Ja na razie nie wybieram się do krakowskiego. Obawiam się, że blado wypadnie w porównaniu do wrocławskiego. Wszystkie Twoje udało Ci się wymienić? Opowiedz w ogóle jak to wyglądało i co zdobyłaś
|
|
|
#5046 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bazę mam, mogę Ci przekazać przy najbliższej okazji, ale prosiłabym Cię jednak o recenzję ze zdjęciami. Cytat:
Ineso a propos kremu do rzęs, ja po prostu wyciskam odrobinkę tuż nad linią rzęs (dzięki małemu otworkowi może zrobić to precyzyjnie) i rozsmarowuję paluchem. Nic mnie nie szczypie, nigdy nie wcisnęłam go sobie od oka czy coś. ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Styknie. Jeszcze by w jakiś samozachwyt wpadła czy coś... |
||
|
|
|
#5047 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#5048 |
|
Pani Buka
|
a w zoo w Gdańsku byłyście?
|
#5049 |
|
Konto usunięte
|
Yyyyyy... a może by tak... nowy watek?
|
|
|
|
#5050 |
|
Zakorzenienie
|
nicRu Nie prowadzisz już bloga?
|
|
#5051 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Myszka, jest sobie jest, ale byłam zajeta remontem a teraz rekrutacją na studia
Zresztą musze pojechac pstryknąć sobie fotkę...
|
#5052 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36425640]J
Ineso a propos kremu do rzęs, ja po prostu wyciskam odrobinkę tuż nad linią rzęs (dzięki małemu otworkowi może zrobić to precyzyjnie) i rozsmarowuję paluchem. Nic mnie nie szczypie, nigdy nie wcisnęłam go sobie od oka czy coś..[/QUOTE] Dzięki [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36425880]Yyyyyy... a może by tak... nowy watek?[/QUOTE] A może by tak hiper założyła w końcu?
|
|
|
|
#5053 | |
|
Rozeznanie
|
robiłam kiedyś, ale nie wyszło mi takie dobre jak Twoje
![]() Cytat:
|
|
#5054 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#5055 |
|
Raczkowanie
|
Jestem bardzo zadowolona
fajnie wydłuża rzęsy i przede wszystkim ich nie sklejaWe Wrocławiu byłam kilka razy i nie powiem zrobił na mnie wrażenie Przyjemne miasto i z chęcią do niego się wraca choć czasami kusi mnie Warszawa. Na koniec dnia się na prawdę zdenerwowałam Okazało się, że zespół na którego koncert jadę przełożył godzinę rozpoczecia z 20 na 21 niby niewielka różnica jednak najprawdopodobniej będę musiała wyjść przed końcem imprezy, żeby zdążyć na busa powrotnego do Krakowa ( mam już bilet wykupiony)
|
#5056 |
|
Rozeznanie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36425640]Ja osobiście wolę pędzelki tego typu - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...klonu-30t.html, ponieważ dają więcej możliwości manewru i moim skromnym zdaniem są łatwiejsze w obsłudze.
Bazę mam, mogę Ci przekazać przy najbliższej okazji, ale prosiłabym Cię jednak o recenzję ze zdjęciami. Ja też wstrząsam praktycznie każdym kosmetykiem. Pastą do zębów też mi się zdarza z przyzwyczajenia, zwłaszcza rano jak jestem zaspana. Natomiast szczytem było kiedyś wstrząśnięcie szczotką do włosów... Ineso a propos kremu do rzęs, ja po prostu wyciskam odrobinkę tuż nad linią rzęs (dzięki małemu otworkowi może zrobić to precyzyjnie) i rozsmarowuję paluchem. Nic mnie nie szczypie, nigdy nie wcisnęłam go sobie od oka czy coś. ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Styknie. Jeszcze by w jakiś samozachwyt wpadła czy coś...[/QUOTE] Super, ciekawy ten pędzelek, mam nadzieję, że rzeczywiście będzie się nim wygodnie nakładało. Jak kupię to dam znać A co do bazy nie ma problemu z recenzją. Będziesz w środę na kawie/piwie? Ewentualnie mogę podjechać gdzieś w któryś dzień jakbby nie było okazji
|
|
|
|
#5057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Grunt, żeby tym razem naprawdę było, bo deklarowali wielokrotnie, że będzie na dany sezon a potem coś się psuło i kupa :<
Cytat:
Ja byłam w czerwcu w zoo w Warszawie, specjalnie pojechałam zobaczyć żyrafy ![]() Wymieniłam sporo rzeczy, ale nie wiem, co upolowałam, nie mam siły o tym teraz myśleć chociaż... sweterek, tregginsy, czapkę, spódnicę, kolczyki, tunikę i chyba jakieś 3 bluzki. Tak mi się wydaje ale chyba zaraz jednak sprawdzę [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36425880]Yyyyyy... a może by tak... nowy watek?[/QUOTE] Załóż ![]() Cytat:
|
|
#5058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może kiedyś "dorosnę" do decyzji żeby wybrać się na wymiankę![]() Coldplay
|
|
#5059 |
|
Zakorzenienie
|
WrednaMyszka, obczaiłam dokładnie co przyniosłam
![]() więc tak: czapka taka na jesień 2 x bluzka z długim rękawem (jedna w kwiatki, druga brązowa) sweterek rozpinany 2 x bluzka z krótkim rękawem (jedna z bufkami, druga po prostu czarna) spódnica tregginsy jeansowe torba - taka szmaciana, niezupełnie shopperka, ale coś w tym guście sweterek w paski tunika komplet kolczyki + wisiorek
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2012-09-09 o 23:18 |
|
|
|
#5060 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Piję 1 butelkę tygodniowo, więc mało. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36425640]Ja też wstrząsam praktycznie każdym kosmetykiem. Pastą do zębów też mi się zdarza z przyzwyczajenia, zwłaszcza rano jak jestem zaspana. Natomiast szczytem było kiedyś wstrząśnięcie szczotką do włosów...[/QUOTE] Pewnie się zmieszała Cytat:
![]() 3,5 godziny biegłam z Łysej Polany, by znaleźć się na 2112 m n.p.m. i wysłać zdjęcie 5 stawów
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-09-09 o 23:16 |
|||||
|
|
|
#5061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wiadomo, że na jakieś nieciekawe, stare łachy nikt się nie pokusi ![]() Wow, i serio nie możesz wracać późniejszym busem? Nie wyobrażam sobie wyjść wcześniej z koncertu
|
|
#5062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak bym nie zdążyła na te praktyki to musiałabym brać warunek na 3 rok, a to mi się kompletnie nie uśmiecha. Masakra jakaś
|
|
#5063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomniało mi się, że nie zgłosiłam w ogóle, gdzie odbywam praktyki, a termin upłynął chyba w czerwcu. Tyle dobrze, że nie wymagały one umowy, bo robiłam na uczelni przed wakacjami, może mi zaliczą...
|
|
#5064 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Tam jest jeszcze więcej mega laleczek <3
http://www.dolldivine.com/public/sav...9515582194.jpg
|
#5065 |
|
Zakorzenienie
|
nicru, bo wsiąkniesz zamiast robić coś konstruktywnego
![]() Dobrej nocy wszystkim
|
|
#5066 |
|
Zakorzenienie
|
biorąc pod uwagę, że są takie po 170 oraz takie po 2500 to 650 całkiem nieźle wypada w tej statystyce
|
|
|
|
#5067 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#5068 |
|
Nie depcze krokusów
|
To było tak dawno temu?
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/43100/...m_talent_foto/
|
|
#5069 |
|
Pani Buka
|
Malla, widziałam jej zdjęcie na Onecie i też się mocno zdziwiłam że to 4 lata
![]() Mimi, a nie ma żadnego transportu w środku nocy? pociąg? ja już wolałabym chyba żeby kasa z biletu na busa mi przepadła i przemęczyć się niż wyjść przed końcem koncertu o którym marzyłam i za który też niemało zapłaciłam. albo coś załatwić z tym jednym, jedynym dniem praktyk? zwolnienie lekarskie? no bo tak teoretycznie, gdyby złapało Cię jakieś poważne choróbsko, to miałabyś warunek?
|
#5070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pocieszam się natomiast, że to normalne, że dzieci w tym wieku tak szybko się zmieniają. Po nas nie widać upływu 4 lat. I niech nie śmie któraś zaprzeczać, bo ubiję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

.

Dopiero TŻ uratował sytuację wyciągając kartę i płacąc 

. A miałam nadzieję, że będzie na wiosnę 

Zresztą musze pojechac pstryknąć sobie fotkę...

Okazało się, że zespół na którego koncert jadę przełożył godzinę rozpoczecia z 20 na 21

a jak bym nie zdążyła na te praktyki to musiałabym brać warunek na 3 rok, a to mi się kompletnie nie uśmiecha. Masakra jakaś