|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
wyglądałaś ślicznie Cytat:
Cytat:
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
qmpela86, wloszka8, katie99kasia
Witajcie jako świeże żoneczki ,wloszka, śliczne zdjęcia!!! takie...szalone! cudnie wyglądałaś! Kurcze a ja jestem dzisiaj załamana......otóż odebrałam część zlecenia od mojego fotografa. Część, bo mam "obraz" na ścianę i wszystkie zdjęcia......a na fotoksiążkę i film muszę czekać do pon. No ale..... Fotograf i kamerzysta (małżeństwo) to moi dalsi sąsiedzi.... Poszłam do nich po zdjęcia i obraz a oni do mnie, że mają dla mnie smutną wiadomość. Okazało się, że facet zgubił 1 kasetę z naszym nagraniem!!!!!!!!!!!!! Brakuje mu kasety po przyjeździe na sale, wejście, pierwszy toast, nasz pierwszy taniec (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!) i 1 godz. zabawy!!! Kurde! Gdyby brakowało imprezy w środku to w d....z tym, ale ten początek??? Wszystko to co najważniejsze na sali! Kasę zapłaciliśmy, ale oni nam zaproponowali, że zrobią nam w ramach tego 2 fotoksiążki dla rodziców....albo oddadzą 400 zł. Już wolę te 400 zł, mam gdzieś te fotoksiążki...sama mogętakie zamówić za dużo mniejszą kwotę. Kobieta mówiła, że do jutra rana będzie facet przeszukiwał wszytskie swoje kasety...ale jak do rana nie znajdzie to nie będziemy mieć najważniejszej części na sali.....Z 1 strony próbuję sobie wytłumaczyć, że to nie jest najważniejsze (jakby przysięgę zgubił to bym go chyba udusiła), w sumie mamy zdjęcia i ......ludzie mają dużo większe problemy, ale....przecież tego NIGDY już nie powtórzymy!!! ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- blair jutro wrzucę Ci zdjęcia mojej biżu.....kurde....musi mi przejść mój "nastrój", dzięki mojemu kamerzyście
|
#3363 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
strasznie mi przykro... Wierzę, że znajdzie się ta część nagrania! Może zostawił ją gdzieś na sali...? No nie wiem, ale naprawdę mocno trzymam kciuki, żeby okazało się, że to tylko "diabeł ogonem nakrył" - jak mówi moja babcia... To są chwile, których nie da się przeliczyć na żadne pieniądze...
|
|
#3364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestem
po próbnym czesaniu i makijażu!!!!!!!!! fryzura mi się bardzo podoba... Natomiast makijaż, tak jak wspomniała Kasiona jest troszke za mocny. Zrobiłam kilka zdjęć, ładuje się aparat. Jak zdążę to wrzucę wam kilka zdjęć, ale nie obiecuje! Bo mam na jutro parę rzeczy do zrobienia ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
Witamy Mrożonkę... I to jaką szczęśliwą! Czekam z niecierpliwością na relację i zdjęcia. ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Witam kolejną Żonkę! Jakie uczucie teraz wam towarzyszy? Zmieniło się coś od sądnego "ślubuje ci...."??? ![]() Zmykam nagrać płytkę... Jak aparat się naładuje to wrzucę wam fotki do klubu. ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Wrzuciłam wam fotki z próbnej. Jutro zawieszki i przymiarka. Zmykam pod prysznic i spać. P.S zamierzam spać we fryzurce by była juto na przymiarke hihih
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie świeże małżonki
dobrze, że jesteście z nami i nie uciekajcie od nas za szybko!Neave - jak chcesz poproszę podkarpacką PM-kę i może zgodzi się żeby wrzucić jej bukiet na forum, bo miała bardzo ładny i z niebieskim akcentem Lecę oglądać zdjęcia w klubie ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Monika - to widzę, że nie jestem jedyna z takim niefartem, tylko u mnie brak zdjęć... no szkoda, ale co zrobisz... a ja muszę napisać do mojego foto. ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Kochana Pradip - niech wszytsko będzie tak jak sobie wymarzyłaś (a nawet i lepiej), nich miłość towarzyszy wam każdego dnia i uśmiech od ucha do ucha najlepszego na nowej drodze życia!
|
|
|
|
#3366 |
|
Rozeznanie
|
Malgos, widać, że coraz więcej naszych koleżanek jest już 'po'
)) i ta lista ciągle się powiększa.Myślałam, że do ślubu podejdę na zupełnym luzie, a tu zostało nieco mniej niż miesiąc i się zaczynam troszkę denerwować. Dobrze, że pracy ciągle sporo, a i remont w toku to zajmuje mi to więcej czasu i odrywa od zastanawiania się ))Na czwartek jestem umówiona na próbny makijaż, co do fryzury kompletnie zmienia mi się co chwila koncepcja - tak chciałam rozpuszczone włosy, ale tak chodzę na co dzień, może jednak choć raz wyglądać jak elegancka kobieta? )
|
|
|
|
#3367 |
|
Zakorzenienie
|
Pradipku niech ten dzień będzie wyjątkowy, jak spełniające się marzenie
|
#3368 |
|
Rozeznanie
|
nabazgrałam relację z mojego dnia w klubie
zapraszam do czytania zdjęcia wrzucę jak wrócę do domku, bo teraz jestem w pracy i nie mam ich przy sobie...Pradip- słonko wychodzi zza chmur więc bedziesz miała piękny dzień życzę najpiększniejszych chwil i dużo miłości
|
#3369 |
|
Rozeznanie
|
do usług
JJJustynAAA podoba mi się Twój makijaż a fryzura wytrzymała nockę?szczesliwa25 - dobrze, że masz na głowie też inne sprawy i stres Cię nie zjada wydawało mi się, że już jakiś czas temu miałaś mieć próbny fryz i make-up, ale właśnie nie przypominam sobie, żebyś nam go pokazywała rozpuszczone włosy też mogą wyglądać elegancko a jaką masz teraz koncepcję? wybrałaś już biżu i okrycie? Pradip dziś Twój dzień i mam nadzieję, że od rana jesteś najszczęśliwsza na świecie życzę Ci samych cudownych i niezapomnianych chwil - dziś i na zawsze czekamy na Ciebie
|
#3370 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzymam kciuki by kaseta się znalazła Cytat:
Pradip - wszystkiego co najlepsze w Twoim dniu!!! a my się nadal borykamy z próbnym makeupem i fryzurką... przez cały tydzień TŻ nie miał czasu (siedział w domu codziennie) umówić mnie na nowy termin... |
||
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
proszę bukiecik Pauli, ładny prawda?
a więc i Pradip dołączyła do grona młodych żonek!
|
|
|
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
PRADIP wszystkiego co najlepsze w twoim (waszym) dniu.... Już jesteś Mrożonką.
Makijaż mi wytrzymał Przymiarka też udana wrzucę wam kilka fotek w klubie. Coś nie wiele ostatnio się tu dzieje. Szcześliwa 25 - jestem w takim samy stanie co ty, coraz bardziej dopada mnie stres... zwłaszcza że obrączki które wybraliśmy okazały się bardzo mizerne ( tzn delikatne) i się nie zdecydowaliśmy. W aparcie zabiły nas ceny i znów jesteśmy z niczym... Natomiast Tż był zdecydowany kupić dziś kilka garniturów wyglądał bosko ale z każdym było coś nie tak, w jednym były spodnie za krótki, drugi model - na 188cm nie szyją, trzeci model w innym sklepie marynarka za ciasna i innej nie ma też w innych sklepach tej firmy. Zwiedziliśmy Sunset suit, lavard, Vistulę, Bytom ( ma świetne garnitury) i wiele innych i nadal nic. Zaczynam się zastanawiać jak zdążyć z tymi obrączkami i gdzie znaleźć garnitur (kompletny) dla Tż??? Przymiarka była super, sukienka lekko do poprawy ale to delikatne poprawki. Będę miała jednak woalkę. Zrobili mi ją bardzo ładną. No i w końcu mamy prawie skończony układ I tańca ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() Malgos wiesz jak nazywają się te niebieskie kwiatki wtym bukiecie? Bardzo mi się podoba ten bukiet ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Na pewno ze wszystkim dacie radę? A sama nie możesz się umówić na próbny makijaż, czemu Tż musi to robić?
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Neave - aż pewnie nie wiedziałaś czy się śmiać czy płakać z tej wymówki... zatkałoby mnie
|
|
|
|
#3374 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() radę musimy dać! bo jak nie teraz to nie wiem kiedy mielibyśmy się przeprowadzać - pod koniec października?dzisiaj się od TŻta dowiedziałam, że w zasadzie to nie musimy się wogóle umawiać, bo ustalił z tą swoją znajomą, że możemy po prostu przyjechać do salonu (ona jest szefową)... więc wyciągnę go chyba w poniedziałek pozałatwiać ostatnie szczególiki. właśnie! doradźcie mi proszę, jaki kolor krawata będzie pasował do koszuli ecru i garnituru b.ciemny brąz (wpadający w czerń). chciałam coś pod kolor bukietu ale coś mi tu nie gra. Malgos - nawet nic mi nie mów, ostatnio mi po prostu ręce opadają jak słyszę tłumaczenia. najbardziej mnie rozbraja tekst pt. "kochanie, ja się dzieckiem zajmowałem to jak miałem robić co innego?" właśnie wróciliśmy ze ślubu mojej koleżanki z liceum! świetna msza! ksiądz młody i taki z humorem, do tego super chór, który na koniec mszy zaśpiewał "I will follow him" - rozwalili mnie tym a w drodze do domu rozmawiałam z moim proboszczem, który się martwił strasznie czy nie będziemy mieli jakiś problemów, że bierzemy ślub w parafii która nie jest ani moja ani TŻta... bo miał przypadek, 20 lat temu, bardzo podobny do nas. tzn. dziewczyna była grekokatoliczką (więc należała do parafii grekokatolickiej a nie parafii rzymskokatolickiej w której brali ślub), a chłopak był z innej parafii i po jakimś czasie okazało się że ksiądz który udzielił im ślubu nie miał do tego prawa i musieli "uważniać" małżeństwo przez Stolicę Apostolską... TŻ się od razu wystraszył, że ksiądz chce żebyśmy wzięli ślub w mojej parafii grekokatolickiej ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
pewnie nie wiesz jakie to są te niebieskie kwiatki? pokażę znajomej od kwiatków, bo mnie dzisiaj pytała czy mam koncepcję jeśli nie byłoby agapantusa
|
||
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Neave - to dorzucę jeszcze 2 inne zdjęcia,
a więc w bukiecie były kremowe frezje i róże (albo róże białe), niebieskie hortensje, butonierka z identycznymi jak te niebieskie kwiatuszkami tylko w fiolecie (generalnie były trzy kolory tych kwiatuszków - jasno niebieskie, ciemnoniebieskie i fioletowe w jej bukiecie a fuksjowe u świadkowej. Dodatkowo powtykane były wszędzie niebieskie piórka.... pewnie jak florystka zobaczy zdjęcie to rozpozna kwiatki. Ja bym do tego garniaka założyła krawat w tym samym kolorze do garnitur, czyli bardzo ciemny brąz. Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-09-08 o 22:08 |
|
|
|
#3376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję! śliczny ten bukiecik, jedyne co mi nie pasuje to znaczenie hortensji... no cóż jak stwierdziła znajoma pojedziemy razem na giełdę 2 dni przed ślubem wybierać kwiaty razem, żeby się nie okazało, że wybierze mi kwiatek który mi nie odpowiada, w razie gdyby agapantusa nie było a dla świadkowej wymyśliłam bukiet albo z samych białych frezji albo z frezji biało-łososiowych/różowych.dzięki za podpowiedź z krawatem, to chyba nas czeka wyprawa z częścią garniaka, żeby kolor dobrać... ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- właśnie odkryłam że hortensja to mój kwiatek w horoskopie kwiatowym hmmm... czyli jednak mam jakieś pozytywne znaczenie
|
|
|
|
|
#3377 |
|
Raczkowanie
|
monika860902 Kurcze, trzymam kciuki żeby znalazło sie to nagranie!
Wczoraj byłam na próbnym makijażu i powiem Wam, że jestem mega zadowolona! Robiony był o 8 rano i trzymał sie cały dzien. Zapisałam sie juz na makijaż w dniu panieńskiego i w dniu ślubu.No i w końcu zapisałam sie na probne czesanie. W sobote ide wiec zobaczymy jak to bedzie ![]() Ehh... Czeka nas ciężki tydzień. Tyle spraw musimy ogarnąć. W środę idziemy na spotkanie do poradni. Mam nadzieje, że uda nam sie juz wszystko załatwic! Edytowane przez blair_90 Czas edycji: 2012-09-09 o 09:26 |
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
neave - nie bardzo rozumiem, co masz na myśli mówiąc że nie pasuje ci znaczenie hortensji?
blair - jakbyś chciała wrzucić fotki z makijażu to chętnie oglądniemy, jaka kolorystyka? |
|
|
|
#3379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hortensja to boleść duszy / czy to zazdrość? / jesteś piękna ale zimna / beznamiętność natomiast frezja - uznanie i radość / obdarz mnie miłością ![]() agapantus - list miłosny ![]() próbowałam dopasować kwiaty zarówno pod względem koloru/wyglądu, jak i znaczenia
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Neave - aaa to o to chodziło... ja nawet nie wiedziałam że takie coś istnieje... ja mam akurat takie podejście, że kwiaty to kwiaty i jedne mi się podobają inne nie
|
|
|
|
#3381 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ten bukiet co wstawiałam. Dzis byłam zamówic. I dekoracje na samochod tez juz zamówione.
|
|
#3382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale w wakacje przeczytałam książkę Sekretny język kwiatów i mnie wzięło, żeby jeszcze pod tym względem dopasować sobie kwiatki ![]() blair_90 - też planowałam kalie ale w końcu z nich zrezygnowałam. a jaki kolor wybrałaś? my dzisiaj ostatecznie potwierdzaliśmy tą naszą malutką listę gości... na listach mieliśmy po tyle samo osób - 24, ja mam potwierdzone jakąś 1/3, a TŻtowi 3 pary odmówiły... chyba w ramach tego że mi się przykro zrobiło TŻ stwierdził, że mam mu podać listę dziewczyn które chciałabym na moim panieńskim (świadkowa mieszka na drugim krańcu Polski, a najlepsza kumpela jest w Stanach i wróci dopiero na ślub...) |
|
|
|
|
#3383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Musze dzisiaj sie zmobilizować i wysłać miarę do butów, iść do kościoła umówić się w końcu na ten protokół. Zamówić etykietki na wódkę. I do tego jeszcze ze świadkową jadę do krawcowej bo ona sukienkę będzie szyć. Wczoraj wpadłam na pomysł. Tak sie zastanawiam bo nie mam niestety możliwości, żeby Ojciec prowadził mnie do ołtarza wiec tak sobie pomyślałam, ze pójdę sama a u TŻ w rodzinie są 3 letnie bliźniaki ( dzieci jego siostry) chłopiec i dziewczynka i ona by szli przede mną i chłopak by niósł obrączki a dziewczynka płatki róż. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Bo moja Mama zaczęła się burzyć, że tak nie powinno być.
|
|
#3384 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [/QUOTE] zdjęcia bukietu samego póki co nie mam, znalazłam jedynie takie zdjęcie ![]() a ze skrzyni z gołąbkami wyleciały kolorowe balony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a TŻ się nie przejmuj, wiem, że łatwo się mówi, ale mój TŻ też tak miał.. a czym bardziej ja go nagabywałam tym bardziej on się zniechęcał... dziękuję Wam ślicznie za gratulacje wszystkim i miłe słowa ![]()
|
|
#3385 | ||
|
Rozeznanie
|
Pradip - Najlepszego na Nowej Drodze Życia! Niech rozpoczęty rozdział nigdy się nie kończy!
Dziewczyny, ja jak zwykle po weekendzie nie nadrobię, w pt o 16 ostatni raz patrzyłam na wizaż... Cytat:
Wszystkiego dobrego ![]() Cytat:
My wczoraj wreszcie skończyliśmy sesję plenerową. cieszę się, że mam to za sobą już ;p Suknie muszę oddać do prania i chyba sprzedam.... nie mam gdzie jej trzymać niestety boję się tylko, że ktoś nie będzie to niej żywił takiego sentymentu jak ja i posłuży do sesji Trash the dress :| Ale chciałabym aby jeszcze raz wystąpiła w roli głównej Dziewczyny, w klubie wrzucę Wam link do zapowiedzi naszego filmu, ale potem usunę, bo na filmie są też nasi goście, więc wolę nie zostawiać w sieci śladu chociaż film na youtube ;p
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Mayeczka - a jeśli twoja suknia posłuży komu do sesji typu trash the dress i np dzięki niej spełni swoje marzenie? poza tym musisz pogodzić się z tym, że suknia nie będzie odsprzedawana w nieskończoność...
teraz czekamy na twoje zdjęcia z sesji a co do filmiku to jak to mówią jeśli raz coś trafi do sieci to już zostaje tam na zawsze (bez względu na to jak długo tam był), ale myślę, że w naszym klubie jest bezpieczny. ja też muszę w końcu wyczyścić swoją sukienkę i wystawić... Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-09-10 o 11:05 |
|
|
|
#3387 | ||
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny Ślubujące, chciałabym się przywitać po długieeeeeej przerwie...! Całuję
Mimo czasu, nie zapomniałam o naszym wątku ale jako mrożonka mam mniej czasu na ploteczki. Urządzanie domu wymaga dużo zaangażowania i czasu, przynajmniej w naszym wydaniu.Także pozdrawiam wszystkich ciepło! ![]() Życzę też engi111, duvala, Wariate, magalska, Qmpela86, aisak42, Amalthea89, katie99kasia, Malinowa08, Pradip najlepszego na Nowej Drodze Życia! klask i:![]() ![]() W klubie przewinęły mi się nowe zdjęcia i Panny Młode- wszystkie piękne ![]() Cytat:
Cytat:
miałam wrażenie, jakbym oglądała jakiś film w kinie czy coś
|
|
|
#3388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- blair - myślę że to ciekawe rozwiązanie i od ciebie powinno zależeć jak ma to wyglądać. oby tylko chłopiec nie zgubił obrączek! a ja w końcu zaniosłam zapowiedzi w sobotę wieczorem proboszcz do mnie zadzwonił z naganą, że tak późno, ale powiedział, że jeśli nam wystarcza tylko 2 to zdążymy ufff.. zmartwił mnie tylko że w związku z wyborem kościoła który nie jest parafią ani moją ani TŻta to może być problem z ważnością ślubu. tzn. podobno taki ksiądz wg prawa kanonicznego nie ma uprawnień by nam ślubu udzielić... dzisiaj ma rozmawiać z księdzem w tej parafii gdzie chcemy ślub brać, więc gdyby coś było nie tak pewnie się odezwie.
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje
wpadam do Was na chwilkę (nie mam nawet czasu przeczytać o czym rozmawiałyście ) ale napiszę szybciutko że żyjemy oboje było przepięknie z drobnymi wpadkami które będziemy wspominać przed lata, roześmiana przysięgą, cudownym weselem, odpadającymi nogami i przeogromnym szczęściem którego nie jestem w stanie opisać. Bardzo Wam dziękuje za wsparcie i dobre rady jesteście wspaniałe ![]() Obiecuję ze jak tylko będę mieć chwilkę to napiszę więcej buziaki |
|
|
|
#3390 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mogę prosić o zaproszenie do tego Waszego klubu?
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

Wszystko ale to wszystko mi się podobało - suknia, fryzura, bukiet, samochód, sala no i mój mąż oczywiście. Stresik był ale szybko minął - bawiliśmy się super. Goście zachwalali nas i wesele. Super jedzonko i w ogóle.. Na prawde nie spodziewałam się że wszystko pójdzie po naszej myśli i juz jestem szczęśliwą żonką!!!
wyglądałaś ślicznie
no i cieszę się, że chrzestna Cię pozytywnie zaskoczyła 
strasznie mi przykro... Wierzę, że znajdzie się ta część nagrania! Może zostawił ją gdzieś na sali...? No nie wiem, ale naprawdę mocno trzymam kciuki, żeby okazało się, że to tylko "diabeł ogonem nakrył" - jak mówi moja babcia... To są chwile, których nie da się przeliczyć na żadne pieniądze...

boję się tylko, że ktoś nie będzie to niej żywił takiego sentymentu jak ja i posłuży do sesji Trash the dress :| Ale chciałabym aby jeszcze raz wystąpiła w roli głównej
klask i: