Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-10, 14:25   #2131
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XIII

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Ja niewiele, bo jak już pisałam, zamierzam go przedłużyć i dać sobie ewentualną dyspensę na max. kilka kosmetyków, już wcześniej przemyślanych
To nie jest łatwe zadanie przemyśleć sobie dokładnie co wolno kupić a czego nie. Ja na tym zawsze padam "kupuję potrzebny krem, ale w sumie jest jeszcze jeden krem który chciałabym przetestować, o i jest w promocji". Tak mniej więcej moje zamówienie z Gemini było kompletowane.

Ja nie wytrzymam do 17. Mam coś źle ustawiony fotel i mnie kręgosłup boli, idę się pobawić pokrętłami.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 14:37   #2132
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
To nie jest łatwe zadanie przemyśleć sobie dokładnie co wolno kupić a czego nie. Ja na tym zawsze padam "kupuję potrzebny krem, ale w sumie jest jeszcze jeden krem który chciałabym przetestować, o i jest w promocji". Tak mniej więcej moje zamówienie z Gemini było kompletowane.

Ja nie wytrzymam do 17. Mam coś źle ustawiony fotel i mnie kręgosłup boli, idę się pobawić pokrętłami.
Łatwe nie jest, ale ja tam lubię trudne wyzwania.

Mnie naprawdę nic nie jest potrzebne, mam ilość wystarczającą na co najmniej rok albo i dłużej, jeśli chodzi o pielęgnację twarzy. Jedynie rzeczy podstawowe, typu micel, termalka, tonik, płyn do demakijażu oczu mogą mi się skończyć, bo nie mam za dużo w zapasie.
Z kolorówki jedyne, co mogłoby mi się skończyć, to baza pod tusz, ale to za jakiś czas, a następną planuję chyba ze Smashboxa. A tak to wszystko mam, w dość sporej ilości, co było chyba widać na moich zdjęciach.
A co do pielęgnacji ciała, to jeszcze na długo jestem zaopatrzona, jeśli chodzi o żele pod prysznic, balsamy / masła itp...

Więc pozwolę sobie najprawdopodobniej na kilka kaprysów i tyle Bo uzupełnienie niezbędników i tak się nie liczy.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 16:55   #2133
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajnie Też bym chciała jeszcze gdzieś pojechać, ale niestety, nie da rady.

A ja zawsze kupuję zmywacze bez acetonu, wydawało mi się, że są lepsze / bezpieczniejsze dla paznokci

Za to wkurz amnie trocę odżywka Eveline, bo zdarza się jej odchodzić płatami z paznokci, wygląda to bardzo nieestetycznie. Efektów póki co nie widzę żadnych, razem z płatami odżywki odchodzi od razu fragment rozdwajającej się płytki, ale dam jej więcej czasu.
To chyba też mój ostatni wakacyjny wyjazd w tym roku

Mi raz spasował bezacetonowy Essence chyba o zapachu jeżyn, ale potem zniknął i kazdy inny był gorszy od acetonowej Isany. Na ostatnich targach kupiłam czysty aceton i wymieszałam z gliceryną i wodą, nawet fajnie sięspiosywał i nie wysuszał. Potem postanowiłam zaoszczędzić drugą połowę acetonu i zużyć go do korekcji rozlanego lakieru przy skórkach, ale nie kupiłam jeszcze pędzelka. Za to teraz używam kokosowego acetonowca Essence- taki se. Ciekawe jaki będzie PharmaCF, zwłaszcza ta lanolina mnie intryguje...

Mnie wkurza L'Biotica do rzęs- przez chwilę było jakby lepiej, a wczoraj znów wypadło mi chyba z kilkanaście rzęs fakt, że na wyjazdy jej nie brałam, ale jak tylko śpie w domu to używam. Nie wiem, będę wcierac do końca wrzesnia i jak nic się nie zmieni to się z nią pożegnam.
Cytat:
Myślałam że może wykładali wam to na studiach

No i fajnie, zazdroszczę, pojechałabym w Bieszczady, byłam raz dawno temu i chętnie bym sobie przypomniała jak tam jest.

A testowałaś go już? Jak wrażenia?
Niestety nie przypominam sobie takich informacji

Polecam, tanio jak barszcz, warunki niekoniecznie hotelowe , ale dla takiego otoczenia warto!

Super, lubię drobnoziarniste ścieraczki ryjkowe
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Bardzo fajna jest pachnie delikatnie, trochę cukierkowo, a trochę jak niedojrzała jeżyna
zwłaszcza spodobał mi się krem do rąk, chciałabym też balsam, ale ciągle mi nie po drodze do Hebe (a mają całą serię w promocji)
Ejjj nie kusić mnie proszę, chociaz jakby kremik do rąk był w promocji to bym uległa
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Kupiłam własnie wózek: http://allegro.pl/bexa-3w1-wozek-wie...619174980.html W końcu doczekałam się na fajną cenę i fajny kolor
Fajna konstrukcja i podoba mi się, że jest taki multifinkcyjny- za to z kolorem gorzej
No i nazwa jest rozbrajająca

Wczoraj odwiedziłam przyjaciółkę w szpitalu, ma śliczną córeczkę Ja też chcę.
Cytat:
Mam też materiał na leczo, ale nie chce mi się kroić warzyw jak wrócę z pracy.
U babci jednak się cukinie nie skończyły, znów przywiozłam z 12 kilo dziś była zupa cukiniowa, robiłam wg tego przepisu http://pozytywnakuchnia.pl/zupa-z-cukinii/ ale zioła prowansalskie mi sie kończyły więc pododawałam na oko osobno i dorzuciłam jeszcze gałkę muszkatołową, chilli i biały pieprz. I trochę śmietany, jogurtu (akurat sporo resztek było w lodówce ). Z grzankami i tartym serem super
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Właśnie mnie przeszła jedna niepokojąca myśl, ile wydamy, żeby sobie w październiku ten odwyk wynagrodzić
Też jestem ciekawa Dlatego ja udaję, że niby jestem- chcę przestać chomikowac i jednocześnie nie jestem- żeby nie było efektu jojo

Byłam z przymusu kolejny raz w Rossmannie i nic nie wyniosłam dla siebie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 19:05   #2134
snowqueen
Zakorzenienie

A ja przyniosłam z SP Esiaka Thigh High Kupiłam w sobotę bordową spódniczkę i chyba dlatego jakoś mi się ten kolor rzucił w oczy dzisiaj przy meblu Uznaję, że to jest ten jeden, którego miałam kupić sama.

Ale chyba wrócę jeszcze po Demure Vix, mi się bardzo podoba, jest taki zimowy! Może zaliczę go na poczet października, w końcu to 10 zł oszczędności I jeszcze Angora Cardi mi się spodobał...
Stary 2012-09-10, 19:41   #2135
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: Kolor rzecz gustu Ja chciałam uniwersalny i niezbyt intensywny.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-10, 20:29   #2136
snowqueen
Zakorzenienie

rzyrafko nowa seria Neutrogeny jest w promocji w nowej gazetce Rossmanna, ważnej od 14 września - balsam do ciała 19,99 zamiast 26,99 i krem do rąk 11,99 zamiast 14,99.

Jakbym nie była na odwyku, pewnie kupiłabym jedno i drugie
Stary 2012-09-11, 10:03   #2137
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Polecam, tanio jak barszcz, warunki niekoniecznie hotelowe , ale dla takiego otoczenia warto!
To pewnie mój TŻ byłby zachwyony on lubi ekstremalne warunki. Ja bym wolała jednak hotelowe. Ale mimo wszystko bym pojechała chętnie w tamte okolice, ale pewnie w tym roku nie ma szans.

Cytat:
U babci jednak się cukinie nie skończyły, znów przywiozłam z 12 kilo dziś była zupa cukiniowa, robiłam wg tego przepisu http://pozytywnakuchnia.pl/zupa-z-cukinii/ ale zioła prowansalskie mi sie kończyły więc pododawałam na oko osobno i dorzuciłam jeszcze gałkę muszkatołową, chilli i biały pieprz. I trochę śmietany, jogurtu (akurat sporo resztek było w lodówce ). Z grzankami i tartym serem super
I smaczna? Bo wygląda na ciężką (z tym masłem i smietaną i w dodatku jeszcze z serem ), ja lubię lekkie zupy, ale z cukinii jeszcze nigdy nie jadłam, ciekawa jestem jak wychodzi cukinia w zupie.

Cytat:
A ja przyniosłam z SP Esiaka Thigh High Kupiłam w sobotę bordową spódniczkę i chyba dlatego jakoś mi się ten kolor rzucił w oczy dzisiaj przy meblu Uznaję, że to jest ten jeden, którego miałam kupić sama.

Ale chyba wrócę jeszcze po Demure Vix, mi się bardzo podoba, jest taki zimowy! Może zaliczę go na poczet października, w końcu to 10 zł oszczędności I jeszcze Angora Cardi mi się spodobał...
Kochana, ale to ten pierwszy miał być zaliczony na poczet października. No i byłam przekonana że jednak się nie wyłamiesz z odwyku i będziesz ostatnią twardą.

Ja dzisiaj pomalowałam paznokcie In Stiches i nie wiem gdzie ja w nim łososia widziałam w tym sklepie, chyba mi się na mózg rzuciło. Ale ładny jest, taki brudny róż, nie chcę już Island Hopping, mój apetyt na brudne róże został zaspokojony.

Cytat:
rzyrafko nowa seria Neutrogeny jest w promocji w nowej gazetce Rossmanna, ważnej od 14 września - balsam do ciała 19,99 zamiast 26,99 i krem do rąk 11,99 zamiast 14,99.

Jakbym nie była na odwyku, pewnie kupiłabym jedno i drugie
Ja też ale pewnie promocja się jeszcze powtórzy. Oby.

Zrobiłam wczoraj te pierogi ze śliwkami, ale nie polecam. W sumie pierwszy raz robiłam sama pierogi, przepis na ciast był skopany. A to nadzienie nie musi być, jakby miało mieć wyraźniejszy smak to musiało by być 3 razy tyle imbiru i jeszcze łyżeczka cynamonu, a tak czuć tylko śliwki.

A potem do północy kroiłam warzywa na leczo, ugotować już nie miałam siły. Nie mogę kupować kosmetyków, to się wykazuję w kuchni. Przymierzam się teraz do tiramisu, w Biedronce u mnie zalegają biszkopty savoiardi wyprodukowane we Włoszech, zostały po jakiejś promocji, może by były dobre.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-09-11, 10:12   #2138
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ale to ten pierwszy miał być zaliczony na poczet października. No i byłam przekonana że jednak się nie wyłamiesz z odwyku i będziesz ostatnią twardą.
No trudno, jak wszystkie uległy, to ja też.
Gdyby nie to, że była wczoraj taka ładna pogoda, a ja godzinę czasu czekałam na przyjaciółkę, to bym pewnie do SP nie poszła.

Natomiast przemyślałam sprawę i na pewno w tym miesiącu już nic nie kupię, zwłaszcza kolejnego lakieru

Cytat:
Ja dzisiaj pomalowałam paznokcie In Stiches i nie wiem gdzie ja w nim łososia widziałam w tym sklepie, chyba mi się na mózg rzuciło. Ale ładny jest, taki brudny róż, nie chcę już Island Hopping, mój apetyt na brudne róże został zaspokojony.
Ja wczoraj go sobie obejrzałam w SP, bo nie wzięłam jeszcze od rodziców, wygląda super
Pomaluję sobie dziś paznokcie u stóp, Bahama Mama trzyma sie super, ale już mi się znudziła. Nie mogę się zdecydować na kolor.

Odżywka Eveline zeszła mi dziś z dwóch paznokci płatem wielkości połowy płytki Mam do niej coraz mniejsze przekonanie i coraz mniej cierpliwości.

Cytat:
Ja też ale pewnie promocja się jeszcze powtórzy. Oby.
Na pewno się powtórzy i może nawet będzie ciekawsza, zauważyłam, że te pierwsze promocje na nowości w Rossmannie nie zawsze są najbardzie korzystne.

Cytat:
A potem do północy kroiłam warzywa na leczo, ugotować już nie miałam siły. Nie mogę kupować kosmetyków, to się wykazuję w kuchni. Przymierzam się teraz do tiramisu, w Biedronce u mnie zalegają biszkopty savoiardi wyprodukowane we Włoszech, zostały po jakiejś promocji, może by były dobre.
To się nakroiłaś. My na szczęście przywieźliśmy w niedzielę obiad na kolejne dwa dni od rodziców TŻ, cieszę się, bo nie mam ostatnio czasu na gotowanie, chociaż ochota by się znalazła.

W ogóle dzisiaj mija dokładnie 11 lat odkąd poznałam się z moim TŻ. Kiedy to minęło...
Stary 2012-09-11, 10:27   #2139
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
No trudno, jak wszystkie uległy, to ja też.
Gdyby nie to, że była wczoraj taka ładna pogoda, a ja godzinę czasu czekałam na przyjaciółkę, to bym pewnie do SP nie poszła.
No jakby nie było nie jest źle, bo każda z nas złamała się tylko raz. I em się może trzyma, ale nie pisała nic.
Pogoda piękna jest faktycznie, dzisiaj też. Jak w lecie, ale mój komputer w pracy pokazuje w czwartek 11 stopni i deszcz, oby się mylił.

Cytat:
Ja wczoraj go sobie obejrzałam w SP, bo nie wzięłam jeszcze od rodziców, wygląda super
Pomaluję sobie dziś paznokcie u stóp, Bahama Mama trzyma sie super, ale już mi się znudziła. Nie mogę się zdecydować na kolor.
Ja pomalowałam wczoraj u stóp Tart Deco, ale jakoś mi dziwnie z takimi letnimi paznokciami, nie do końca pasuje mi do mojego już niestety jesiennego nastawienia.

Cytat:
Na pewno się powtórzy i może nawet będzie ciekawsza, zauważyłam, że te pierwsze promocje na nowości w Rossmannie nie zawsze są najbardzie korzystne.
Oby w ogóle wydaje mi się, że relatywnie wysokie ceny mają te produkty. Ale może dawno po prostu nie kupowałam balsamów i kremów tej firmy, moje masełko było sporo tańsze, chociaż mam malutki słoiczek.

Cytat:
To się nakroiłaś. My na szczęście przywieźliśmy w niedzielę obiad na kolejne dwa dni od rodziców TŻ, cieszę się, bo nie mam ostatnio czasu na gotowanie, chociaż ochota by się znalazła.
Najgorsze jest to, że ja też nie mam czasu ale że nie mam czasu siedząc jednocześnie w domu, więc łatwo mi zabłądzić do kuchni i utknąć przy garach. TŻ się nawet ciągle śmieje do mojego taty że lepiej jada odkąd ja nie mam czasu gotować.

Cytat:
W ogóle dzisiaj mija dokładnie 11 lat odkąd poznałam się z moim TŻ. Kiedy to minęło...
Bardzo długi staż macie gratulacje
Nam tyle stuknie za jakieś 7 lat. Poznaliśmy się gdzieś koniec sierpnia/początek września.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-09-11, 10:28   #2140
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ejjj nie kusić mnie proszę, chociaz jakby kremik do rąk był w promocji to bym uległa
moim zdaniem warto go mieć
Cytat:
gratuluję nowego nabytku
jaka ta spódniczka
Cytat:
oo, to krem będzie złotówkę tańszy niż w Hebe
a jaka pojemność tego balsamu? 400ml?
balsam w pudełku też będzie w promocji?
Cytat:
ale super mi w Twoim wieku minie 12 lat (jeśli dotrwamy ofc )
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-09-11 o 10:29
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 10:28   #2141
iceflower
Przyjaciółka KWC

W ogóle to ja chcę te olejki: http://bielenda.pl/serie/produkty-do...i-pod-prysznic

Gdzieś widziałam wypisane ich zapachy i połowa byłaby idealna na zimę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-09-11, 10:34   #2142
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
O zupie z cukinii nie słyszałam nigdy, ciekawy przepis
My mamy 1 cukinię zasadzoną i już chyba ze 20 cukinii z niej zjedliśmy przez całe lato, bardzo obrodziła. Dziś widziałam, że jeszcze 5 kolejnych małych rośnie.

Cytat:
Zrobiłam wczoraj te pierogi ze śliwkami, ale nie polecam. W sumie pierwszy raz robiłam sama pierogi, przepis na ciast był skopany. A to nadzienie nie musi być, jakby miało mieć wyraźniejszy smak to musiało by być 3 razy tyle imbiru i jeszcze łyżeczka cynamonu, a tak czuć tylko śliwki.
Moja mama twierdzi, że to ciasto zrobiłaby na pewno inaczej. Ona chyba dodaje jeszcze jajko jak robi? Szkoda, że ten farsz jednak nie jest taki fajny, choć może jakby zrobić tak jak mówisz i zwiększyć ilość przypraw to faktycznie byłby lepszy ehem:

snow gratuluję stażu z TZ

A mi dziś smutno, bo nie zadzwonili z pracy, o którą się starałam Jedyny sukces tej rozmowy jest taki, że moje CV było jednym z ponad 200 wysłanych a zaprosili tylko parę osób. Niestety nie wybrali mnie i znów muszę szukać dalej. A praca była podobna do poprzedniej, mam odpowiednie doświadczenie i w dodatku było blisko z dojazdem. Przykro mi, ale niestety muszę iść dalej...
Stary 2012-09-11, 10:40   #2143
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle to ja chcę te olejki: http://bielenda.pl/serie/produkty-do...i-pod-prysznic

figa-daktyl
acai-awokado
imbir-kardamon
orchidea-algi laminaria
z afrodyzjakowej serii ylang ylang-róża albo piżmo-jaśmin

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
A mi dziś smutno, bo nie zadzwonili z pracy, o którą się starałam Jedyny sukces tej rozmowy jest taki, że moje CV było jednym z ponad 200 wysłanych a zaprosili tylko parę osób. Niestety nie wybrali mnie i znów muszę szukać dalej. A praca była podobna do poprzedniej, mam odpowiednie doświadczenie i w dodatku było blisko z dojazdem. Przykro mi, ale niestety muszę iść dalej...
kurczę, szkoda.. ale na pewno w końcu się uda!

Snow, używałaś już kremu Nutri-Gold? bo mam próbkę i trochę obawiam się użyć..
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-09-11 o 10:42
Stary 2012-09-11, 10:52   #2144
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
No jakby nie było nie jest źle, bo każda z nas złamała się tylko raz. I em się może trzyma, ale nie pisała nic.
Pogoda piękna jest faktycznie, dzisiaj też. Jak w lecie, ale mój komputer w pracy pokazuje w czwartek 11 stopni i deszcz, oby się mylił.
Lepiej zgrzeszyć raz, a dobrze.

U mnie bosko, słońce, gorąco, ale to, co ma być od jutra, to po prostu... Co to za temperatury w ogóle
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogr...name=Wroc%B3aw

Cytat:
Ja pomalowałam wczoraj u stóp Tart Deco, ale jakoś mi dziwnie z takimi letnimi paznokciami, nie do końca pasuje mi do mojego już niestety jesiennego nastawienia.
Mnie zupełnie przeszła już ochote na letnie kolory, wstępnie myślę o tym Thigh High, albo Burgundy Diva.

Cytat:
Oby w ogóle wydaje mi się, że relatywnie wysokie ceny mają te produkty. Ale może dawno po prostu nie kupowałam balsamów i kremów tej firmy, moje masełko było sporo tańsze, chociaż mam malutki słoiczek.
Tez mi się tak wydawało, ale ja rzadko kupuję Neutrogenę i może mi się wydawało, że jest tańsza.

Cytat:
Bardzo długi staż macie gratulacje
Nam tyle stuknie za jakieś 7 lat. Poznaliśmy się gdzieś koniec sierpnia/początek września.
Dzięki Z tych 11 lat najpierw byliśmy najlepszymi przyjaciółmi (dosłownie, nie miałam nawet bliższej przyjaciółki - kobiety), a w lutym minie 8 lat odkąd jesteśmy razem. Ja jakoś tego w ogóle nie czuję.

U nas data poznania się jest o tyle łatwa do zapamiętania, że pokrywa się z atakiem na WTC...

Cytat:
gratuluję nowego nabytku
jaka ta spódniczka
Dzięki, chociaż w ogóle nie powinnam go kupować.
Spódniczka typowo ołówkowa, zdjęcie w załączeniu Z Top Secret.

Cytat:
a jaka pojemność tego balsamu? 400ml?
balsam w pudełku też będzie w promocji?
Na zdjęciu w gazetce jest tylko duży balsam z pompką, to chyba 400 ml i tubka kremu do rąk. Może coś jeszcze będzie, nie wiem.

Cytat:
Wow, jeszcze dłużej... A czemu mielibyście nie dotrwać. Ja nigdy nie zakładam takich negatywnych scenariuszy, mieliśmy co prawda kryzys półtora roku temu, ale został zażegnany bardzo szybko.

Przez to "mi w Twoim wieku" poczułam się jakoś staro.

Cytat:

Wyglądają bardzo fajnie, jeżeli się pienią, to i ja chętnie bym wypróbowała - nie lubię się myć czymś, co się w ogóle nie pieni.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Przykro mi Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się udało!

Cytat:
figa-daktyl
acai-awokado
imbir-kardamon
orchidea-algi laminaria
Dwa pierwsze brzmią super

Cytat:
Snow, używałaś już kremu Nutri-Gold? bo mam próbkę i trochę obawiam się użyć..
Używałam i zużyję z przyjemnością, ale odłożyłam go na zimę, bo zostawia taką ochoronną warstewkę - nie jest tłusta, ale wyczuwalna. Makijaż dobrze się na nim zachowuje, ładnie, delikatnie pachnie i daje mi komfort na cały dzień. Skład wypada całkiem przyzwoicie.

Edit: zapomniałam o zdjęciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spódnica.jpg (9,9 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-09-11, 11:09   #2145
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej zgrzeszyć raz, a dobrze.
świetnie powiedziane
Cytat:
Mnie zupełnie przeszła już ochote na letnie kolory, wstępnie myślę o tym Thigh High, albo Burgundy Diva.
ja teraz bardzo dobrze czuję się w tym bordowym ale on jest w sumie całoroczny
Cytat:
Dzięki, chociaż w ogóle nie powinnam go kupować.
Spódniczka typowo ołówkowa, zdjęcie w załączeniu Z Top Secret.
gdybyś nie kupiła, to pewnie byś żałowała, że go nie masz w kolekcji

bardzo ładna! podoba mi się i kolor i fason
Cytat:
Na zdjęciu w gazetce jest tylko duży balsam z pompką, to chyba 400 ml i tubka kremu do rąk. Może coś jeszcze będzie, nie wiem.
w Hebe jest pokazanych kilka produktów, ale jeśli w R. 400ml, to bardziej się opłaca
w KWC jest krem do stóp z tej serii, ale nie widziałam go w sklepie
Cytat:
Wow, jeszcze dłużej... A czemu mielibyście nie dotrwać. Ja nigdy nie zakładam takich negatywnych scenariuszy, mieliśmy co prawda kryzys półtora roku temu, ale został zażegnany bardzo szybko.

Przez to "mi w Twoim wieku" poczułam się jakoś staro.
ja też nie zakładam, póki co jest dobrze i niech tak zostanie

ojej, nie chciałam, żeby to tak zabrzmiało "Twój wiek" jest dla mnie ciągle bardzo młody
Cytat:
Używałam i zużyję z przyjemnością, ale odłożyłam go na zimę, bo zostawia taką ochoronną warstewkę - nie jest tłusta, ale wyczuwalna. Makijaż dobrze się na nim zachowuje, ładnie, delikatnie pachnie i daje mi komfort na cały dzień. Skład wypada całkiem przyzwoicie.

Edit: zapomniałam o zdjęciu
to chciałam usłyszeć teraz chyba jest w promocji we wszystkich gazetkach wszystkich drogerii ciekawa jestem też kremu pod oczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg neutrogena.jpg (49,1 KB, 20 załadowań)
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-09-11 o 11:11
Stary 2012-09-11, 11:12   #2146
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
My mamy 1 cukinię zasadzoną i już chyba ze 20 cukinii z niej zjedliśmy przez całe lato, bardzo obrodziła. Dziś widziałam, że jeszcze 5 kolejnych małych rośnie.
Właśnie myślałam żeby zasadzić w przyszłym roku cukinię u rodziców na działce. Swoją drogą uprawianie ogródka mnie w ogóle nie kręci, ale dla pewnych warzyw, jak np. pomidory lub cukinia mogłabym się poświęcić. Moja mama posadziła w tym roku dynię, ja nie lubię.

Cytat:
Nie martw się, nie ta praca to inna, trzeba się czasem naszukać trochę.

Cytat:
figa-daktyl
acai-awokado
imbir-kardamon
orchidea-algi laminaria
O właśnie, chcę figa-daktyl, imbir-kardamon , ylang ylang-róża i może piżmo-jaśmin.

Cytat:
U mnie bosko, słońce, gorąco, ale to, co ma być od jutra, to po prostu... Co to za temperatury w ogóle
http://www.meteo.pl/um/php/meteorogr...name=Wroc%B3aw
Brr... to zimno idzie od was. Wyjątkowo mocno bym chciała żeby się te prognozy nie sprawdziły.

Cytat:
Dzięki Z tych 11 lat najpierw byliśmy najlepszymi przyjaciółmi (dosłownie, nie miałam nawet bliższej przyjaciółki - kobiety), a w lutym minie 8 lat odkąd jesteśmy razem. Ja jakoś tego w ogóle nie czuję.

U nas data poznania się jest o tyle łatwa do zapamiętania, że pokrywa się z atakiem na WTC...
No to rzeczywiście data szczególna. Jesteś potwierdzeniem teorii, że bezinteresowna przyjaźń kobiety i mężczyzny jednak łatwo przeradza sie w związek.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-09-11, 11:22   #2147
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
ja teraz bardzo dobrze czuję się w tym bordowym ale on jest w sumie całoroczny
Ja teraz mam fazę na ciemne i brudniejsze, bardziej bure kolory - chciałabym pomalować paznokcie u dłoni

Cytat:
bardzo ładna! podoba mi się i kolor i fason
Dziękuję Bardzo dobrze się czuję w takim fasonie, do pracy jest idealny. Kolor jest w rzeczywistości naprawdę głęboki, ujął mnie od razu, a że cena po rabacie wyniosła zaledwie 52,50 zł, to nie wahałam się ani chwili.

Cytat:
w Hebe jest pokazanych kilka produktów, ale jeśli w R. 400ml, to bardziej się opłaca
w KWC jest krem do stóp z tej serii, ale nie widziałam go w sklepie
Wydaje mi się, że tak, ceny na to wskazują

Cytat:
ojej, nie chciałam, żeby to tak zabrzmiało "Twój wiek" jest dla mnie ciągle bardzo młody
Wiem, nie poczułam się urażona ani nic, tylko tak mi się śmiesznie zrobiło
Ja się czuję bardzo młodo, u lekarza czasami muszę się zastanowić ile mam lat. Raz jeden naprawdę zwątpił i zapytał zszokowany "nie wie pani, ile ma pani lat?!"
Zatrzymałam się chyba na 21 roku życia

Cytat:
to chciałam usłyszeć teraz chyba jest w promocji we wszystkich gazetkach wszystkich drogerii ciekawa jestem też kremu pod oczy
Ja jestem ciekawa także nocnego, mógłby być naprawdę dobrze regenerujący - siostra kupiła w komplecie z dziennym, to przetestuję (tylko ona ma te lżejsze wersje, z jaśminem).
Ta seria wydaje mi się bardzo udana, nie używam L'Oreala (ani jego droższej wersji, Lancome ), tym bardziej jestem zaskoczona, że tak mi pasuje ten krem.

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

ice, nie tak łatwo, trwało to ponad 3 lata I w tym czasie ja byłam w dwóch dłuższych związkach, on w dwóch krótszych z tego, co pamiętam.
Zresztą miałam ogromne obawy co do zmiany płaszczyzny naszej znajomości, ale widać warto było zaryzykować.

Co do temperatur - nawet mi nie mów, ja nie chcę takiego zimna i deszczu
Stary 2012-09-11, 11:27   #2148
isa666
Zakorzenienie

Dzięki za pocieszenie dziewczyny Nie załamuję się póki co. Przynajmniej dało mi jakąś nadzieję to, że mimo wysłania CV na ofertę, na którą odpowiada tyle osób ktoś w ogóle mnie zaprosił na rozmowę

Te olejki Bielendy wyglądają kusząco. Ciekawe czy zapachy są intensywne? Jeśli tak to ja chcę

snow fajna ta spódniczka. Widzę, że bordowy kolor rządzi. Ja bym sobie chętnie kupiła jakiś dodatek w tym kolorze np. szaliczek. Marzę też o jakimś fajnym ciuchu w odcieniu głębokiej ciemnej zieleni. Nie lubię zielonego na ubraniach, ale taki ciemny, szmaragdowy chętnie bym przygarnęła
Stary 2012-09-11, 11:31   #2149
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za pocieszenie dziewczyny Nie załamuję się póki co. Przynajmniej dało mi jakąś nadzieję to, że mimo wysłania CV na ofertę, na którą odpowiada tyle osób ktoś w ogóle mnie zaprosił na rozmowę
Dokładnie, nie ma co się załamywać! Jak nie ta oferta, to trafi się następna, taka rozmowa to też pewien rodzaj doświadczenia. Wyszukuj kolejnych ogłoszeń i myśl pozytywnie

Cytat:

snow fajna ta spódniczka. Widzę, że bordowy kolor rządzi. Ja bym sobie chętnie kupiła jakiś dodatek w tym kolorze np. szaliczek. Marzę też o jakimś fajnym ciuchu w odcieniu głębokiej ciemnej zieleni. Nie lubię zielonego na ubraniach, ale taki ciemny, szmaragdowy chętnie bym przygarnęła
Dzięki U mnie bluzki, szaliczki, sukienki - ogólnie wszystko, co przy twarzy - odpadają, wyglądam wtedy koszmarnie. Taki kolor sprawia, że wyglądam na chorą, zmęczoną i bardzo nieatrakcyjną.

Natomiast na spódnicę miałam ochotę od dłuższego czasu, także bardzo się cieszę

Ja w zeszłym roku przegapiłam piękny, szmaragdowy żakiet w Stradvariusie, do dziś nie mogę sobie wybaczyć, że nie kupiłam go od razu i nie myślałam, nad nim w domu - sprzedał się w ciągu jednego dnia i potem już nigdzie go nie było.
Stary 2012-09-11, 11:32   #2150
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Chyba nie jestem w temacie, co to takiego?
Cytat:
Tzn. że jakaś hurtownia / firma farmaceutyczna kupuje leki w kraju, w którym są tańsze, a potem przepakowuje je do opakowania po polsku i dołącza polską ulotkę - taki jest wymóg.
Dokładnie

Cytat:
Mi raz spasował bezacetonowy Essence chyba o zapachu jeżyn, ale potem zniknął i kazdy inny był gorszy od acetonowej Isany. Na ostatnich targach kupiłam czysty aceton i wymieszałam z gliceryną i wodą, nawet fajnie sięspiosywał i nie wysuszał. Potem postanowiłam zaoszczędzić drugą połowę acetonu i zużyć go do korekcji rozlanego lakieru przy skórkach, ale nie kupiłam jeszcze pędzelka. Za to teraz używam kokosowego acetonowca Essence- taki se. Ciekawe jaki będzie PharmaCF, zwłaszcza ta lanolina mnie intryguje...

Mnie wkurza L'Biotica do rzęs- przez chwilę było jakby lepiej, a wczoraj znów wypadło mi chyba z kilkanaście rzęs fakt, że na wyjazdy jej nie brałam, ale jak tylko śpie w domu to używam. Nie wiem, będę wcierac do końca wrzesnia i jak nic się nie zmieni to się z nią pożegnam.
Gdzie kupujesz zmywacze Essence?W Naturze?Jakoś nigdy nie rzuciły mi się w oczy a pewnie koło jeżynowego nie przeszłabym obojętnie

Hmm dobrze,że piszesz zanim kupiłamPewnie i tak bym się nie zmusiła do regularnego używania

Cytat:

Mi się podoba Merino Cool z jesiennych, ale jeśli jakiś kupię to pewnie coś letniego na przekór zapowiadanej pogodzie

Cytat:
Piękny staż

Cytat:
Ja mam odwrotnie, nie patrzę na porę roku ani humor przy wyborze koloru A wręcz jak humor gorszy to właśnie weselsze paznokcie
Aktualnie na stopach mam Rimella Blue Eyed Girl i po raz kolejny się dziwię jak ja mogłam nie nosić do tej pory niebieskich kolorów

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 11:37   #2151
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, nie ma co się załamywać! Jak nie ta oferta, to trafi się następna, taka rozmowa to też pewien rodzaj doświadczenia. Wyszukuj kolejnych ogłoszeń i myśl pozytywnie

Dzięki U mnie bluzki, szaliczki, sukienki - ogólnie wszystko, co przy twarzy - odpadają, wyglądam wtedy koszmarnie. Taki kolor sprawia, że wyglądam na chorą, zmęczoną i bardzo nieatrakcyjną.

Ja się lubię w ciemnych kolorach, choć dla mojego typu urody też raczej nie pasują. Z tym, ze mi się właśnie podoba, gdy ciemny strój kontrastuje z moją jasną cerą. W pastelach za to wyglądam na chorą i tak jakoś anemicznie
Stary 2012-09-11, 11:43   #2152
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:

Też mnie zainteresowały

Cytat:
figa-daktyl
acai-awokado
imbir-kardamon
orchidea-algi laminaria
2 pierwsze brzmią naprawdę dobrze

Cytat:
Ja się czuję bardzo młodo, u lekarza czasami muszę się zastanowić ile mam lat.
Też tak mam

Cytat:
[COLOR="Teal"]Dzięki za pocieszenie dziewczyny Nie załamuję się póki co. Przynajmniej dało mi jakąś nadzieję to, że mimo wysłania CV na ofertę, na którą odpowiada tyle osób ktoś w ogóle mnie zaprosił na rozmowę
Bardzo dobre podejście

Wygrzebałam wczoraj zapomniane maseczki i zrobiłam sobie spa przy serialach
Najpierw poszła w ruch Bioderma Sebium dołączona do Pore Refiner'a a potem Doliva-kakao i masło shea. Dobrze, że są małe, bo żadna nie przypadła mi do gustu Sebium ma dziwną konsystencję i nic w sumie nie robi a Doliva w tym wariancie była zdecydowanie za ciężka dla mnie.Nie nałożyłam specjalnie grubej warstwy a i tak później zmyłam ją tonikiem, zmęczyła mnie też zapachem.

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2012-09-11 o 11:45
Stary 2012-09-11, 11:48   #2153
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Dziękuję Bardzo dobrze się czuję w takim fasonie, do pracy jest idealny. Kolor jest w rzeczywistości naprawdę głęboki, ujął mnie od razu, a że cena po rabacie wyniosła zaledwie 52,50 zł, to nie wahałam się ani chwili.
Bardzo fajny fason, też taki uwielbiam i cena też fajna, ale kolor kompletnie nie dla mnie, bordo mi się nie widzi.

Cytat:
ice, nie tak łatwo, trwało to ponad 3 lata I w tym czasie ja byłam w dwóch dłuższych związkach, on w dwóch krótszych z tego, co pamiętam.
Zresztą miałam ogromne obawy co do zmiany płaszczyzny naszej znajomości, ale widać warto było zaryzykować.
To że wyszła wam ta zmiana na dobre to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Mi się podoba Merino Cool z jesiennych, ale jeśli jakiś kupię to pewnie coś letniego na przekór zapowiadanej pogodzie
Mi też się podoba Merino Cool. Ale postaram się go nie kupić, bo bardziej mi się podoba Smokin Hot a one są dośc podobne, tylko ten drugi ciemniejszy.

Cytat:
Ja mam odwrotnie, nie patrzę na porę roku ani humor przy wyborze koloru A wręcz jak humor gorszy to właśnie weselsze paznokcie
Aktualnie na stopach mam Rimella Blue Eyed Girl i po raz kolejny się dziwię jak ja mogłam nie nosić do tej pory niebieskich kolorów
To u mnie nie jakoś mi koral, błękit, mięta nie pasują na jesień. Mnie teraz bierze na nudziaki i neutralne kolory, nawet żałowałam dziś rano przez chwilę, że z ostatnich zakupów Essie na pierwszy ogień poszedł In Stiches a nie Mamba.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Wygrzebałam wczoraj zapomniane maseczki i zrobiłam sobie spa przy serialach
Najpierw poszła w ruch Bioderma Sebium dołączona do Pore Refiner'a a potem Doliva-kakao i masło shea. Dobrze, że są małe, bo żadna nie przypadła mi do gustu Sebium ma dziwną konsystencję i nic w sumie nie robi a Doliva w tym wariancie była zdecydowanie za ciężka dla mnie.Nie nałożyłam specjalnie grubej warstwy a i tak później zmyłam ją tonikiem, zmęczyła mnie też zapachem.
Można jeszcze gdzieś dostać te maseczki Doliva? Ta marka chyba mocno podupada, a ja je strasznie lubiłam. Przygarnęłabym najchętniej figową, ale naprawdę dawno ich nigdzie nie widziałam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-09-11, 11:50   #2154
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Wow, ile czasu! Ja ostatnio przeżyłam szok, kiedy pisałam kartkę urodzinową przyjaciółce i policzyłam, że poznałyśmy się 10 lat temu.

Cytat:
Trzymam się dzielnie! Odpuściłam nawet najnowszą limitowankę Catrice.

Cytat:

Cytat:

Gdzie kupujesz zmywacze Essence?
Ja widuję te zmywacze w Douglasie, ale jakoś nigdy nie kupiłam.

W InStyle i Elle są kupony na 6-7 października, między innymi do Bath&Body Works (ależ wam Warszawianki zazdroszczę!) i na świece Yankee Candle (z tego skorzystam, bo aż -30%).
Stary 2012-09-11, 11:54   #2155
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
O, temu też się dłuuuugo przyglądałam.

Cytat:
Piękny staż
Dziękuję.

Cytat:

Ja się lubię w ciemnych kolorach, choć dla mojego typu urody też raczej nie pasują. Z tym, ze mi się właśnie podoba, gdy ciemny strój kontrastuje z moją jasną cerą. W pastelach za to wyglądam na chorą i tak jakoś anemicznie
Ja czarny kocham, szarości uwielbiam, ale bordo tylko w wersji "na dół". Brązów w ogóle nie noszę, podobnie jak wszelkich odcieni khaki i "brudnych" kolorów ziemi.

Cytat:
Bardzo fajny fason, też taki uwielbiam i cena też fajna, ale kolor kompletnie nie dla mnie, bordo mi się nie widzi.
Była też czarna.

Cytat:
To u mnie nie jakoś mi koral, błękit, mięta nie pasują na jesień. Mnie teraz bierze na nudziaki i neutralne kolory, nawet żałowałam dziś rano przez chwilę, że z ostatnich zakupów Essie na pierwszy ogień poszedł In Stiches a nie Mamba.
O, przypomniało mi się, że mam tą brudniejszą miętę z biedronkowych Bell, na taki kolor mogłabym mieć ochotę.

Cytat:
Można jeszcze gdzieś dostać te maseczki Doliva? Ta marka chyba mocno podupada, a ja je strasznie lubiłam. Przygarnęłabym najchętniej figową, ale naprawdę dawno ich nigdzie nie widziałam.
Ja już dawno nie widziałam nic z tej marki, jakieś pół roku temu można było zamówić ich produkty przez DOZ, ale teraz już chyba nawet tam ich nie ma
Stary 2012-09-11, 12:02   #2156
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Była też czarna.
Czarna brzmi dobrze. Mogłaby być też szara lub beżowa.

Cytat:
O, przypomniało mi się, że mam tą brudniejszą miętę z biedronkowych Bell, na taki kolor mogłabym mieć ochotę.
Też ją mam, ona faktycznie na jesień pasuje.

Cytat:
Ja już dawno nie widziałam nic z tej marki, jakieś pół roku temu można było zamówić ich produkty przez DOZ, ale teraz już chyba nawet tam ich nie ma
No właśnie, chyba poważnie podupadli, a szkoda. Ale to chyba nigdy nie była popularna marka, więc trudno żeby przetrwała na aptecznym rynku.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-09-11, 12:02   #2157
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Haloo, ktoś tu miał być na odwyku
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Rzyrafko: Kolor rzecz gustu
Oczywiście, a jak powszechnie wiadomo to własnie o gustach się dyskutuje Ja i tak jestem świrem jeśli chodzi o kolory
Cytat:
Ech, mam 2 kremy do rąk więc w sumie mogłabym wytrzymac do następnej promocji
Cytat:
I smaczna? Bo wygląda na ciężką (z tym masłem i smietaną i w dodatku jeszcze z serem ), ja lubię lekkie zupy, ale z cukinii jeszcze nigdy nie jadłam, ciekawa jestem jak wychodzi cukinia w zupie.

Rewelacyjna czy ciężka to nie wiem- możesz dodać cieńszej śmietanki lub jogurtu naturalnego, możesz też nie dodawać nic- ja musiałam, bo mi się z cytryną przesadziło ser to też opcja dodatkowa. Fajna by też była podawana jako chłodnik- tak myślę. Generalnie jest banalna w wykonaniu i można ją dowolnie modyfikować

Oo, też mi to tiramisu chodzi po głowie, ale jeszcze się nie przepycha łokciami do wykonania
Cytat:
moim zdaniem warto go mieć

Wytrzymam, wytrzymam, wytrzymam

Gdybym wytrwała z moim ex to by nam chyba 10 lub tez 11 stuknęło, w czerwcu.
Cytat:
Czuwam nad remontem starego mieszkania i wczoraj odwiedzając sklep gospodarczy natknęłam się na śliczny rządek całej serii wywąchałam wszystkie- ciekawe zapachy, żaden mnie nie ujął na tyle żeby kupić natychmiast (uff) ale będę chciała wypróbować wszystkie kiedyś tylko drogie, bo coś 16 zł za butelkę
Cytat:
A mi dziś smutno, bo nie zadzwonili z pracy, o którą się starałam Jedyny sukces tej rozmowy jest taki, że moje CV było jednym z ponad 200 wysłanych a zaprosili tylko parę osób. Niestety nie wybrali mnie i znów muszę szukać dalej. A praca była podobna do poprzedniej, mam odpowiednie doświadczenie i w dodatku było blisko z dojazdem. Przykro mi, ale niestety muszę iść dalej... [/COLOR]
Ja przez ten remont nie mam prawie czasu na szukanie pracy
Trzymam kciuki za Ciebie
Cytat:
Napisane przez Organzza;36451738[B
Snow[/B], używałaś już kremu Nutri-Gold? bo mam próbkę i trochę obawiam się użyć..
A nie ma próbek tej lżejszej wersji? Parafiny nie tknę jeśli chodiz o kremy do twarzy.
Cytat:
Gdzie kupujesz zmywacze Essence?W Naturze?Jakoś nigdy nie rzuciły mi się w oczy a pewnie koło jeżynowego nie przeszłabym obojętnie

Hmm dobrze,że piszesz zanim kupiłamPewnie i tak bym się nie zmusiła do regularnego używania
Ten był w Douglasie w jakiejś promocji, jeżynowego od dawna nie widziałam, ale też z Douglasa zanimk chwilowo wycofali tę markę przynajmniej z krakowskich sklepów.

Na razie uznaję, że nic nie robi
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 12:05   #2158
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Może u dłoni mniej, ale na stopach na pewno będę nosić French Rivierę i Dating Coral jesienią i zimą

I muszę w końcu kupić coś do malowania "na szybko" i padnie albo na Opera Ballerina albo na Essie Mademoiselle

Cytat:
Nie wiem niestety, bo moją kupiłam z rok temu i właśnie odkopałam
Pamiętam, że lubiłaś te maseczki, ja żałuję, że nie wzięłam nawilżającej.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja widuję te zmywacze w Douglasie, ale jakoś nigdy nie kupiłam.

W InStyle i Elle są kupony na 6-7 października, między innymi do Bath&Body Works (ależ wam Warszawianki zazdroszczę!) i na świece Yankee Candle (z tego skorzystam, bo aż -30%).
Rzadko bywam w D., ale może zajrzę, dzięki
Ciekawe czy w Hebe nie mają Z Essence bardzo pasuje mi krem do rąk jogurtowy

Oo dobrze, że piszesz.Noszę się z zamiarem kupna kilku wosków YC A ta promocja to w którym sklepie z YC?

Stary 2012-09-11, 12:06   #2159
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: a o jakim kolorze Ty myślisz?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-11, 12:07   #2160
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Rzadko bywam w D., ale może zajrzę, dzięki
Ciekawe czy w Hebe nie mają Z Essence bardzo pasuje mi krem do rąk jogurtowy

Oo dobrze, że piszesz.Noszę się z zamiarem kupna kilku wosków YC A ta promocja to w którym sklepie z YC?
Bardzo lubię kremy do rąk Essence, wszystkie jakich do tej pory używałam.

Na stronie Elle jest mapka i tam możesz sobie sprawdzić, promocja dotyczy "wybranych sklepów", ale w Krakowie jest tylko jeden i na szczęście bierze udział.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości