|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
rany, dziś szukałam info odnośnie mięśniaków i natrafiłam na wątek o wczęsniakach i mamach które urodziły ok 24 tc
Boże takie kruszyneczki po 400-500 g i tyle stresów, ja się cholernie boję,że przez mięśniaka mogę wcześniej urodzić
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jestem świeta
Ale nadrabiałam w relacjach damsko-męskich
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wklejam link do bodów w super cenie
http://allegro.pl/cudne-body-dla-mal...608851071.html |
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba w 7. czy 8. tygodniu ciąży wyciągnęłam. Dziurka nie zarośnie, ale się przynajmniej nie rozciągnie, także radziłabym Ci tymczasowo wyjąć kolca. ![]() Ja ucho też sama przebijałam - miałam po 5 dziurek w każdym, a teraz mam tunele.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-11 o 14:52 |
|
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reszta niestety okropne blizny najbrzytsza właśnie z pępka, gdybym wiedziała nigdy bym nie zrobiła kolczyka w brzuchu ![]() ot mądry człowiek po szkodzie a tak wogóle to znalazłam dziewczynę na Gumtree która chce mi sprzedać piękne rzeczy dla maluszka, wszystko ma z h&m- właśnie negocjuje cenę ale naprawdę śliczne te ciuszki jedno bym już miała z głowy |
|
|
|
|
#2376 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane. Nie wiem jak nadrobię te 50 stron, ale poświęcę im czas może jutro.
Tymczasem chciałam Wam napisać, że już jestem, wróciłam wczoraj z niezbyt udanego urlopu nad morzem. Zaliczyłam szpital w Kołobrzegu w wyniku jakiegoś cholernego zatrucia. Jedyny plus to to, że ginekolog potwierdził, że w brzuchu baba siedzi. Tego samego dnia, a właściwie nocy zadzwoniła kuzynka, że jej mama, a mojego ojca siostra nie żyje. Szok. Kobieta 54 lata - zawał z wylewem. Ojciec trochę podłamany, ale 8 godzin znad morza do domu dzielnie prowadził samochód, a ja modliłam się tylko, żeby skutki zatrucia mi przeszły. Nadal nie czuję się zbyt dobrze, poza tym powróciły poranne mdłości, a to już koniec 19 tygodnia. No nic, to tyle. Jutro postaram się nadrobić zaległości.Pa
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale po porodzie znów włożę tam kolczyka i wyjmę pewnie dopiero przy następnej ciąży, może wtedy już na stałe. ![]() A te, co mam na twarzy, to akurat bardzo lubię i nie widzę powodu, żeby się ich pozbywać. Nie wyobrażam sobie mojej twarzy bez nich.
|
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sie przyzwyczailam do tego kolczyka, ze piszac tamtego posta zapomnialam, ze juz mam samą dziurke
|
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, meduzza, ja je wlasnie uwielbialam z tego wzgledu, ze ulozenie ich zajmowalo doslownie 30sekund, wklepanie odzywki przeczesanie palcami i tyle
![]() No ale zniszczylam je sobie totalmie wiecznym farbowaniem na ciemno a potem rozjasnianiem teraz sobie obiecalam, ze do konca ciazy zadnego farbowania i powrot do naturalnego, bedzie zima, czapki nie bede zdejmowala z glowy wiec powinnam dac rade heheDzisiaj taki gorac ze nie idzie wytrzymac, ogarnelam tylko kuchnie i sypialnie, chcialam wstapic do tego komisu ale nidyrydy. Marsi fajnie, ja szukalam na tablicy i albo tanie i ohydne, akbo super i mega drogie, ehhhh
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz zmieniam Ale upał, ogarniam pawlacze w domu, robie dla dzidzi miejsce, moja przyjaciółka mnie odwiedziła i zaraz znowu musze sprzątać dalej ale jestem głodnaaaaaaaaaa ajjjjjjjjj
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuje przeżyć najważniejsze,że dzidzia ma się dobrze no i gratuluję dziewuszki Lady- zapomniałam napisać o Twoich loczkach- śliczne- to naprawdę naturalne? ale uważam że w obecnym kolorze Ci ładniej |
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Maluchna, rzeczywiscie przezycia nieciekawe, ale najwazniejsze, ze z dzidzia wszystko gra
![]() Rzeczywiscie, straszny upal dzis... |
|
|
|
#2383 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny, kolejny piękny dzień
Miałam dziś barszcz czerwony z ziemniaczkami i bigos. Niedawno wyjęłam szarlotkę z piekarnika, jeszcze gorąca![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, a wszystkim którym nie pogratulowałam, a już wiedzą, też gratuluję
|
|
#2384 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny jak się nazywało to ciasto co tak zachwalałyście?
to z pierwszej strony wizażu, coś na B....
|
#2385 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2386 | |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze raz dziękuję za gratulacje.
Ja dzisiaj mam lenia, leżę i odpoczywać tylko obiad dałam rady zrobić paluszki rybne ale wyszły mi lepsze niż kupowane . Powoli uczę się rybę robić, bo tylko łosoś mi wychodzi w miarę zjadliwy. Wczoraj byłam po wizycie u bratowej i dostałam od niej wanienkę ze stojakiem i łóżeczko turystyczne, którego używała i była mega zadowolona. Do tego pościel więc to już mam z głowy. W sumie z tym łóżeczkiem nie byłam do końca przekonana ale jak zobaczyłam u niej jak się rozkłada i jak to wygląda to postanowiliśmy, że zostanie z nami. Jak nie będzie pasować to sobie później kupimy drewniane. Bratowa dużo dała za nie, ja takiego drogiego nawet nie brałabym pod uwagę: http://www.smyk.com/graco-contour-el...t-niemowlaka-p Do tego dostanę później od niej matę edukacyjną, sterylizator i podgrzewacz. Butelki muszę kupić teraz tylko z Aventu, żeby do sterylizatora pasowały. Bardzo się cieszę trochę kasy zaoszczędzimy . Proponowała mi wózek jeszcze ale nie wiem czy wezmę bo to nie jej i mam obawy. Nie chce później oddawać kasę jak się zniszczy.Miałam dzisiaj przemyć te łóżeczko ale nieeeeee maaaam siłyyy ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Mnie dzisiaj też mdli od rana :/ ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Lady piękne te loczki miałaś, może po ciąży jak odpoczną i nie będziesz farbować to zaczną się kręcić. Moja mama ma piękne loki Pisałyście o buncie, mnie ten moment ominą trochę, bo brat mały się pojawił i problemy w małżeństwie rodziców, więc nie miałam głowy do buntów. Szybko dorosła musiałam się stać ? Czasami żałuje, że się nie wyszalałam, podobnie z moją siostrą było ale ona nadrabiała w wieku 23 lat wszystko
Edytowane przez mitabe Czas edycji: 2012-09-11 o 16:34 |
|
|
|
|
#2387 |
|
Raczkowanie
|
Basia_Bogusia czy ja moge do Ciebie wpaść na obiadek?
nie no barszczyk czerwony mnaimmmmSzaja za ten serniik dostaniesz jak urodzisz ![]() ![]() Kurde jakie mam ssanie w żołądku, zjadłam troszke owoców, ale to tylko zaostrzyło mój apety ![]() nafiyqa myślałam, że moze na all taniej, albo identycznie z przesylką wychodzi, ale skoro mówicie,że nie ![]() Nie wstaje juz w nocy na siku, ale za to w dzien to latam jak kot z pęcherzem
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęta wybraliśmy imie! Oczekujemy EWY
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, ale nosi mnie na cos slodkiego... Jakbym sie dorwala, to bym kilogram ciastek wepchnela w siebie!! Chyba jutro zrobimy oponki. A dzis na pewno polece do sklepu po cos mocno slodkiego! |
|
|
|
|
#2390 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem, że za mną ten barszcz to już od jakiegoś czasu chodzi i w końcu przyszła na niego pora
|
|
#2391 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję My dziś z mężem szorowaliśmy samochód na działce, bo jak go kupiliśmy w lipcu tak nie mieliśmy kiedy porządnie się za niego wziąć. Tzn. mąż go mył, ja trochę pomogłam przy woskowaniu Teraz lśni Ale tylko na zewnątrz, jeszcze został nam środek ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- hihi super wybór Gdybym sama nie miała tak na imię to bym też tak swojej córci dała
|
|||||
|
|
|
#2392 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę, że jak mój mąż się zjawi po pracy to zniknie w zastraszającym tempie.
|
|
#2393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Djerba super że mężowi udało się tak wszystko załatwić ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
Mi tę zmówi że małe były piękne ale te są super
|
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
cały dzień byłam poza domem. Zakupy, byłam u koleżanki (pożyczyła mi komplecik śliczny i śpiworek na chrzest - jutro wstawię zdjęcia). Kupiłam też śliczny sweterek i spodenki w ciuchu za 9 i 8 zł, ale idealny stan Potem jeszcze do mamy i resztę zakupów. Jestem padnięta.... Nie wiem czy dziś nadrobię, czy jutro...
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już zapisałam w ulubionych. oj, coś czuję ze jak się wezmę za zakupy to od kompa nie odejdę
|
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36453744]Pstryczku, przy "moim" stoliku w pracy są już 2 Hanie, a też się nad Hanią zastanawialiśmy
Będę wredna - jadłyście CIASTO Z MARSA? http://majanaboxing.blox.pl/2007/11/Sernik-z-Marsa.htmlzarąbiste.[/QUOTE] W ogóle na początku ciązy w ogóle nie chciało mi się słodkiego.... a teraz Cytat:
ale moje postepowanie z włosami wygląda tak że jak je myje to tylko głową w dół mam prysznic i po prysznicem tez sie schylam, co drugi raz myje włosy samą odżywką (świetna do loków jest z rossmana ISANA z olejkiem babasu z różową nakrętką)myje tym szamponem i tą odżywką po spłukaniu wszystkiego ugniatam mokre włosy i owijam w ręcznik, powinnam je harmonijkować (poczytaj w necie) ale zwyczajnie mi sie nie chce, i potem ich nie susze nie dotykam nie rozczesuje schna same..... myślę że gdybyś odstawiła suszarke i robiła podobnie to loki Ci wrócą, mi się krecą o wiele bardziej niż na samym początku jak odstwiłam prostownice. Sorki za EOT ![]() Byłam dziś mierzyć sukienke fajna będzie wiadomo na razie taka wersja robocza ale fajnie wygląda
|
|
#2397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...s-spulung.html bokeh ta? A splukujesz ja potem? Czy zostawiasz? U mnie genialnie sie sprawdzal sunsilk ale go wycofali
Musze sie wybrac do rossmana w takim razie, dzieki ![]() To dobrze, ze jestes zadowolona z kiecki, u mnie kazda kolejna przymiarka byla coraz gorsza i w koncu 3,5tyg przed slubem szukalam innej
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Lady cudne loki, kiedyś o takich marzyłam, teraz raczej prostuję.
Co do waszych doświadczeń z młodości to ja chyba nie przechodziłam żadnego buntu, epizod z wagarowaniem to wszystko. Potem kilka kolczyków w uszach na studiach; z facetami też spokój, co prawda mąż nie jest jedynym itp ale poznaliśmy sie już w "zaawansowanym" wieku więc każdy miał za sobą jakieś doświadczenia. Dzisiaj i jutro mam szklenie poza firmą ale staram sie Was nadrabiać, tylko mniej będe komentować. Szkolenie spoko ale dojazd na miejsce tragiczny, wykorzystuję męża żeby mnie motorkiem woził bo bym chyba umarła w korkach. Trzymajcie się
|
#2400 | ||||
|
Zadomowienie
|
Chyba kobitki nie zdołam Was nadrobić, za dużo rzeczy na głowie, a za mało do siedzenia przed kompem.
Cytat:
Ale niestety, to dupa urosła, a nie waga zepsuta. Cycki jak balony mam, TŻ twierdzi, że nie wie teraz jak się z nimi obchodzić Pamiętam jak 2 razy w życiu robiłam USG piersi i za każdym razem lekarze mówili: "Jak będzie pani w ciąży, to piersi będą baaaaaaaaaardzo duże." Martwi mnie taki duży przyrost wagi, ale najważniejsze, że dzidzia zdrowa.Cytat:
Cytat:
Cytat:
4 września byłam na wizycie. Jak już Wam pisałam, kobitka będzie. Lekarz pytał, czy będę 3d robiła, na które musiałabym do Jeleniej Góry jechać, no i się właśnie zastanawiam. Napiszcie mi proszę, co na takim 3d może się jeszcze ujawnić??? Jakieś wady, choroby???
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

, ale po porodzie znów włożę tam kolczyka i wyjmę pewnie dopiero przy następnej ciąży, może wtedy już na stałe. 

paluszki rybne ale wyszły mi lepsze niż kupowane 
nie no barszczyk czerwony mnaimmmm

22.05.2008
nie wiem co musialabym zrobic, zeby mi one wrocily buuuu. Foto z 2008