|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
ja czekam na okres... ale mnie tak męczy rzygać mi sie chce, cycki rozrywa masakra.
|
#3512 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miałam na slubie a teraz modle sie żeby nie mieć w podrózy poslubnej
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36469998]nie jesteś w ciąży?
![]() Mój tż jest cudowny wczoraj zapłacił mi za dwie mega paki ubrań nie nie skarbie.. zawsze mnie tak męczy przed @ a przy @ wymiotuje, mam zimnice etc... dzisiaj jade odebrac prezent dla rodzicow i zaplacimy ksiedzu. jutro wpłacić połowe kasy na sali.
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
mam wybrać prezent od ludzi z pracy do 160 zł i całkiem nie mam pojęcia. Patrzę allegro, ale ceny na allegro a w sklepach to się trochę różnią.. I sama już nie wiem. Kupią do 160 zł sokowirówkę albo odkurzacz? A może żelazko? Lol...
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
może jakąś pościel??
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
W tej cenie to polecam pościel lub żelazko.
|
#3518 |
|
Konto usunięte
|
pościel niech kupią dobre żelazko kosztuje ponad 200zł a odkurzacz jakieś 400
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wypisuje dedykacje, jakie mają zagrać orkiestra , bo jak będzie wesele na pewno mi cos umknie....
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziołchy
![]() ale mi sie spać chce ![]() ![]() ![]() wczoraj troszke zabalowałam z mężem z okazji naszej rocznicy ![]() a teraz musze poszukac na allegro jakiegos prezentu na chrzciny Laury ![]() beda za 3 tygodnie juz ![]() póki co złożylam sie z mama ( babcia jej ) i wózek jej kupiłyśmy
|
#3521 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pijany był, po pijaku różne rzeczy robią. Mój Ex ostatnio zadzwonił do mnie po 4 latach nieodzywania się w ostatni dzień mojego Honeymoona, kompletnie pijany, żeby mi składać życzenia Od Kumpeli, u której wtedy siedział dowiedziałam się potem, że gdyby Go nie powstrzymała, to chciał zadzwonić jeszcze do mojego Męża (!!), którego nigdy na oczy nie widział i też pogratulować ożenku i mojego Brata, żeby Go zaprosić na imprezę.... Także po pijaku się robi różne rzeczy, na trzeźwo się od tamtej pory nie odezwał ani razu ![]() Cytat:
niestety Rodzice mają to do siebie, że pod wpływem stresów ślubnych mówią różne głupie rzeczy... czego ja się od mojej Mamy nasłuchałam to będę pamiętać do końca życia, ale prawda jest taka, że połowy tego, co mówią oni potem nawet nie pamiętają... Bo to wsyzstko w emocjach się mówi.Cytat:
A brzusio boski! I jaki spory już!Cytat:
Musieliśmy siedzieć bez ruchu przez 30 sekund naświetlania i tak każde prawie zdjęcie przez te 2 godziny Także nie dziwne, że nigdy takiego zdjęcia nie widziałaś, bo to trzeba być totalnymi wariatami, żeby robić takie rzeczy w środku zimnej nocy ![]() Cytat:
Cytat:
Kiecka i buty piękne, ale ja bym się na Twoim miejscu zastanowiła nad pójściem w niej na obronę... trochę mało poważnie wygląda i mogą pomyśleć, że chcesz ich nogami przekupić ![]() Cytat:
I duuzo bym dała za taką, bo mnie strasznie trudno jest czymkolwiek zaskoczyć A TŻ zwykle jak coś dla mnie szykuje jest tym tak podekscytowany, że połowy się domyślam, zanim On cokolwiek zacznie organizować ![]() Czekam na fotki z tej sesji, myślę, że wyszły super ![]() A te na wrzosowisku.... ojejjuuuuuuuniu, przepięknie Kochana, jak z wrzosowej bajki Cytat:
Gratulacje za zamówioną suknię! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
cześć ![]() idę zrobić kawę, może ktoś też chce? dziewczyny z Lubelszczyzny, czy któraś z was chodzi do jakiegoś ginekologa do Luxmedu? Edytowane przez klaudusk_a Czas edycji: 2012-09-12 o 08:28 |
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem, nadal nei mam czasu nadrobic
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3524 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mam wrażenie że przód przez to jest nisko i cyce jej z lekka "wiszą". No a butami mnie zabiła... Przód jeszcze ok, ale jak stanie bokiem to tragedia ![]() czołgiem! I bry Krewety. fura prasowania na mnie czeka a wymyśliłam sobie dzisiaj robić przecier pomidorowy do słoiczków
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny błagam te ktore jeszcze nie udostepnily udostepniajcie psiurek jest u mnie jest naprawde słodziarny i nie będzie duzy
https://www.facebook.com/aleksandra....8341382&type=1
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ja nienawidzę mieć kataru głowa boli, bleeeeA ja wczoraj ozdobiłam koperty na płyty CD "stempelkowymi" ptaszkami. Zdjęcia będziemy mieli w przyszłym tygodniu i zacznie sie objazd po rodzinie i w końcu zrobimy imprezkę dla znajomych....
|
|
|
#3528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36469998]nie jesteś w ciąży? ![]() Mój tż jest cudowny wczoraj zapłacił mi za dwie mega paki ubrań kochany TŻ i jaki wyrozumiały dla zakupów ![]() to samo pomyslalam. Cytat:
A ja dziś myślę sobie, że mijają 2 tygodnie od mojego wielkiego odliczania.Cały czas mi smutno, że to już za mną i nigdy więcej nie będzie mi dane przeżywać tych pięknych chwil związanych z przygotowaniami i uroczystością (teoretycznie ). Cieszcie się dziewczyny, póki macie to jeszcze przed sobą ![]() u mnie nieciekawie. Moj ginekolog mówi mi, że powinnam jak najszybciej zachodzić w ciąże, bo nie wiadomo, czy jak będę zwlekać, to czy za 2-3 lata w ogóle zajdę. A tak własnie chcialam starać się o dziecko, dopiero za 2-3 lata, jak już się urządzimy, odlozymy trochę oszczędności i będzie nas stać na to dziecko, bo póki co cała kasa jest ładowana w nasz kąt, który dopiero co kupilismy. Poza tym mam taką pracę, że jeśli pójdę na chorobowe i macierzynskie, to już do tej pracy nie wrócę znajomi ze studiów od 3 lat szukają czegoś i nic nie mogą znaleźć. Ech.....
|
|||
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
czarna kawa jakie ty robisz makijaże..
powiedz mi, idzie makijażem zakryć opryszczkę??
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj byliśmy na plenerze na Jurze. Jestem bardziej styrana niz jakbym chodziła tydzień z plecakiem po górach Jednogłośnie stwierdziliśmy z małżonem, że na modeli się nie nadajemy ![]() Cytat:
Jestem strasznie zła na siebie, że nie dalam rady się ogarnąć, żeby być z Wami Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() Micia ślicznie wyglądasz z brzuszkiem. Pięknie rośnie.
|
|||
|
|
|
#3532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak na razie nie mam większych problemów ginekologicznych więc chodzę do niej tylko na jakieś kontrole (zajmowała sie moją nadżerką). To jest taka pani ok. 45 lat, bardzo sympatyczna i gadatliwa więc jak masz jakieś pytania do niej to wszystko wyjaśnia. |
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie nie wyobrażam sobie, jakby to było mieć za 9 miesięcy dziecko. Nie mamy gdzie mieszkać, bo dopiero co kupiliśmy własny kąt, w stanie surowym, wszystko w nim do zrobienia, przypuszczam, że dopiero za rok, może więcej w nim zamieszkamy, bo roboty jest full, a nie chcemy dobierać dodatkowego kredytu, więć wszystko, co w nim robimy, finansujemy z aktualnych wypłat. Obecnie mieszkamy osobno. Ja u swojej mamy, on z rodzicami. Wspólne zamieszkanie nie wchodzi w grę.On u mnie nie zamieszka, bo będzie musiał dojeżdżac do pracy okolo 70 km w 1 stronę, poza tym ma taką pracę, że musi być "na telefon", bo pelni dyżury i jak dzwonią do niego, to jak najszybciej powinien pojawić się w pracy. Ja nie zamieszkam u niego, bo same wiecie, jakie są moje stosunki z jego rodziną. Poza tym też za blisko do pracy bym nie miala. No i praca... teraz robię to, co kocham, co jest zgodne z moim wykształceniem, o czym zawsze marzyłam. Musze byc ciągle na bieżąco z tym, co się w pracy dzieje, dlatego też nie mogę brać dłuższych urlopów niż 5-6 dni. Jestem pewna, że jak pójdę na chorobowe i macierzynskie to już nie będe miala do czego wracac. A wiadomo, jak teraz ciężko o pracę ech....
|
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Iiiii 19tego odbieramy klucze od naszego lokum. Będzie szal urządzania |
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
zalezy jak duza i w jakim stadium
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, a może tak za 1.5 roku? Dacie radę urządzić się i troszeczkę odczekacie... W pracy może się coś zmieni i nie będziesz musiała podejmować takich decyzji?Wiem, że to trudna decyzja ale jak mi lekarz powie że już ostatni dzwonek, to nie będę patrzeć na pracę... ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boję się, że po macierzyńskim nic nie znajdę, a z pensji TŻ nie wyżyjemy, nie spłacimy kredytu i nie utrzymamy się Chyba się po prostu wstrzymam, co będzie to będzie. I zobaczymy, może za te 1,5 roku, 2 lata zajdę w ciążę, a lekarze się mylą. Chciałabym ![]() koziczko, przychylam się do próśb, chwal się, jak urządzasz kozie gniazdko
|
|
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam taki koszmar ślubny że full wypas
![]() Szykowałam się w hotelu. Ciągle miałam niedoczas, wychodziłam szukać mojej pani od makeupu miałam nie zrobione paznokcie, bez fryzury ( fryzjera znalazłam w hotelu bo zapomniałam się umówić). W pewnym momencie pamietam tylko tyle, że szłam główną ulicą w sukni jak Kawy - z czarnym pasem, tiulową i nie był to ja (chociaż wiedziałam, że na ślub ubieram JA). Dotarłam do domu swojego, był taki bałagan tam a ja miałam zacząć się malować i szykować - ale stwierdziłam, że się nie wyrobię i założyłam moją pudrowo -różową sukienkę którą noszę jako gość i powiedziałam,że nie wyszykowana nie założę JA a ślub się powtórzy za rok a wszystko mi się śniło, że był 31.08.12
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

miałam na slubie
a teraz modle sie żeby nie mieć w podrózy poslubnej 

Także po pijaku się robi różne rzeczy, na trzeźwo się od tamtej pory nie odezwał ani razu
niestety Rodzice mają to do siebie, że pod wpływem stresów ślubnych mówią różne głupie rzeczy... czego ja się od mojej Mamy nasłuchałam to będę pamiętać do końca życia, ale prawda jest taka, że połowy tego, co mówią oni potem nawet nie pamiętają... Bo to wsyzstko w emocjach się mówi.
A brzusio boski! I jaki spory już!

buziak dla każdej z was
znajomi ze studiów od 3 lat szukają czegoś i nic nie mogą znaleźć. Ech.....

miałam nie zrobione paznokcie, bez fryzury ( fryzjera znalazłam w hotelu bo zapomniałam się umówić). W pewnym momencie pamietam tylko tyle, że szłam główną ulicą w sukni jak Kawy - z czarnym pasem, tiulową i nie był to ja (chociaż wiedziałam, że na ślub ubieram JA). Dotarłam do domu swojego, był taki bałagan tam a ja miałam zacząć się malować i szykować - ale stwierdziłam, że się nie wyrobię i założyłam moją pudrowo -różową sukienkę którą noszę jako gość i powiedziałam,że nie wyszykowana nie założę JA a ślub się powtórzy za rok