Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-12, 07:29   #3511
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Tęskno mi za Wami, ale mam czas żeby tylko podglądać, co się u Was dzieje.
U mnie dziś wielka radość, bo okres się pojawił Strasznie się bałam, że w dniu ślubu będzie I albo II dzień, ufff.

Miłego dnia!
ja czekam na okres... ale mnie tak męczy rzygać mi sie chce, cycki rozrywa masakra.
Stary 2012-09-12, 07:36   #3512
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
ja czekam na okres... ale mnie tak męczy rzygać mi sie chce, cycki rozrywa masakra.
nie jesteś w ciąży?

Mój tż jest cudowny wczoraj zapłacił mi za dwie mega paki ubrań
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 07:41   #3513
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Tez juz czekam na okres miałam na slubie a teraz modle sie żeby nie mieć w podrózy poslubnej
Stary 2012-09-12, 07:41   #3514
nuna2
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36469998]nie jesteś w ciąży?

Mój tż jest cudowny wczoraj zapłacił mi za dwie mega paki ubrań [/QUOTE]
nie nie skarbie.. zawsze mnie tak męczy przed @ a przy @ wymiotuje, mam zimnice etc...
dzisiaj jade odebrac prezent dla rodzicow i zaplacimy ksiedzu.
jutro wpłacić połowe kasy na sali.
Stary 2012-09-12, 07:42   #3515
Madziuniusia
Zakorzenienie

mam wybrać prezent od ludzi z pracy do 160 zł i całkiem nie mam pojęcia. Patrzę allegro, ale ceny na allegro a w sklepach to się trochę różnią.. I sama już nie wiem. Kupią do 160 zł sokowirówkę albo odkurzacz? A może żelazko? Lol...
Stary 2012-09-12, 07:44   #3516
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
mam wybrać prezent od ludzi z pracy do 160 zł i całkiem nie mam pojęcia. Patrzę allegro, ale ceny na allegro a w sklepach to się trochę różnią.. I sama już nie wiem. Kupią do 160 zł sokowirówkę albo odkurzacz? A może żelazko? Lol...
może jakąś pościel??
Stary 2012-09-12, 07:49   #3517
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
W tej cenie to polecam pościel lub żelazko.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 07:53   #3518
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
pościel niech kupią dobre żelazko kosztuje ponad 200zł a odkurzacz jakieś 400
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 07:56   #3519
nuna2
Zakorzenienie

właśnie wypisuje dedykacje, jakie mają zagrać orkiestra , bo jak będzie wesele na pewno mi cos umknie....
Stary 2012-09-12, 08:19   #3520
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hej dziołchy

ale mi sie spać chce

wczoraj troszke zabalowałam z mężem z okazji naszej rocznicy

a teraz musze poszukac na allegro jakiegos prezentu na chrzciny Laury

beda za 3 tygodnie juz

póki co złożylam sie z mama ( babcia jej ) i wózek jej kupiłyśmy

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:21   #3521
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
My mieliśmy w sobote polter pierwsze szkło poszło już o 15 a ostatnie jakoś po 1,zobacznie jaki kontener mój Tż ze świadkiem zrobili
Ale wiecie jaki numer miałam...na polter przyszedł mój były chłopak wstawiony już na maxa,ja nie wiem ale mu to chyba jeszcze nie przeszło,składał życzenia Tż-owi i mówi do niego "dbaj o nią,ona jest za☠☠☠ista,jak ja to zrobiłem ze to teraz ja tu nie jestem zamiast ciebie"Już myslałam ze Tż mu strzeli
Tylko się modliłam żeby sobie poszedł,ciągle się na mnie gapił takim wzrokiem,zaczoł się mojemu bratu żalić że wszystko zepsuł,że jak on zobaczy mnie w białej sukni to zawału z wrażenia dostanie....mój brat go zatargał do jego domu,dziewczyny ja się zaczełam bać,on jest psychiczny...a jak mi do koscioła wleci
Sytuacja jak z filmu romantycznego, aż mało romantyczna Pijany był, po pijaku różne rzeczy robią.
Mój Ex ostatnio zadzwonił do mnie po 4 latach nieodzywania się w ostatni dzień mojego Honeymoona, kompletnie pijany, żeby mi składać życzenia Od Kumpeli, u której wtedy siedział dowiedziałam się potem, że gdyby Go nie powstrzymała, to chciał zadzwonić jeszcze do mojego Męża (!!), którego nigdy na oczy nie widział i też pogratulować ożenku i mojego Brata, żeby Go zaprosić na imprezę.... Także po pijaku się robi różne rzeczy, na trzeźwo się od tamtej pory nie odezwał ani razu

Cytat:
odniechciewa sie wszystkiego... ....nie wiem co teraz... bo wesele mialo byc na pół wczoraj po pijaku powiedzial, że ja na nic nie daje to co sie odzywam... chyba zaplacimy ze swoich pieniedzy.... ale wczoraj usłyszałam gorsze rzeczy i żal już pozostanie
niestety Rodzice mają to do siebie, że pod wpływem stresów ślubnych mówią różne głupie rzeczy... czego ja się od mojej Mamy nasłuchałam to będę pamiętać do końca życia, ale prawda jest taka, że połowy tego, co mówią oni potem nawet nie pamiętają... Bo to wsyzstko w emocjach się mówi.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Kochane ja w sobote byłam na uczelni złożyć troszkę podań wiec jako, że wizażowe kciuki czynią cuda no to poproszę o nie.. i to baaardzo proszę.. chcę żeby kierownik sie zgodził na wszystkie moje prośby
A brzusio boski! I jaki spory już!

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Chatko zdjecie przeeeeeeecudne, jak oni to uchwycili to nie mam pojecia nie widzialam jkeszcze nigdy czegos takiego!
Wiesz, łatwe to nie jest Musieliśmy siedzieć bez ruchu przez 30 sekund naświetlania i tak każde prawie zdjęcie przez te 2 godziny Także nie dziwne, że nigdy takiego zdjęcia nie widziałaś, bo to trzeba być totalnymi wariatami, żeby robić takie rzeczy w środku zimnej nocy

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Poznajcie Laurę

Załącznik 4875158
Aale śliczności

Cytat:
hej hej
witam po intensywnym dniu:P najpierw byłam załatwić Zaiks
. Podpisałam umowę, faktura ma mi przyjść pocztą i dopiero wtedy zapłacę.
Później zamówiłam winietki.
Kupiłam sukienkę i buty i zamierzam wykorzystać na panieńskim, poprawinach i obronie chcecie foty?
Kupiłam też kilka pierdółek:P
A potem pojechałam do teściowej zabiłam ją śmiechem wiecie co wymyśliła? że wszystko w dniu ślubu co sie bedzie u nich działo, błogosławienstwo, ubieranie, wyjscie oni nagraja aparacikiem a pozniej to dadza kamerzyscie zeby do filmu wgra bo po co bedzie tu jechal
Pomysł teściowej w dechę
Kiecka i buty piękne, ale ja bym się na Twoim miejscu zastanowiła nad pójściem w niej na obronę... trochę mało poważnie wygląda i mogą pomyśleć, że chcesz ich nogami przekupić

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Wyczekalam sie na TZ, bo sie oczywiscie spoznil. Jak zawsze nie umie policzyc ile zajmie mu droga, ze musi wjechac do centrum Amsterdamu, znalesc parking, zaparkowac, i jeszcze dojsc na miejsce spotkania, wiec mialam sredni humor na dzien dobry. Nie znosze czekac . No ale nic, widze go, idzie, z wywieszonym jezykiem, obladowany z kazdej strony.

Przygladam sie, a ten taszy dwa pokrowce, jeden z moja suknia, drugi ze swoim garniakiem, do tego dwie torby z butami i cala reszta duperelow.

No i sie okazalo, ze zadzwonil do niego po poludniu znajomy fotograf, ze robi zdjecia reklamowe jakiejs ekskluzywnej lodzi imprezowej i ze mu nawalilo dwoch modeli ( ktorzy mieli byc fotografowani jako mloda para) no i sobie pomyslal o nas. No a ze mial podbramkowa sytuacje, bo to on organizowal modeli, a te zdjecia z mloda para byly mega wazne wiec niemal blagal TZzeby sie zgodnil. No a ze moj TZ ma miekie serducho to sie zgodzil, ale chyba przewidzial moja rekacje i dlatego zwabil mnie tam podstepem ( bo swiadomie by mnie tam raczej nie zaciagnal).

Ogolnie bylo calkiem sympatycznie. Znam tego fotografa bardzo dobrze, wizazystke ( jego zone) rowniez, wiec zrobila mnie na szybciora, wskoczylam w mojego kochanego Justina no i popstrykalismy kilka fotek. Najpierw na potrzeby reklamowe, a pozniej juz dla nas. Nie mam pojecia co z tego wyjdzie, pewno w najblizszym czasie dostaniemy kilka zdjec. Lodka byla calkiem fajna, w sam raz na kameralne przyjecie slubne. Poplywalismy po Amsterdamskich kanalach, zrobilismy pare ujec na dachu, z widokiem na miasto, wypilismy buteleke dobrego szmpana, nawcinalismy sie krewetek i innych smakolykow i wrocilismy do domku.

Ogole bylo calkiem sympatycznie, ale dalej podtrzymuje ze nie lubie niespodziankeNo chyba ze zmienie zdanie jak zobacze fotki
A ja tam kocham niespodzianki I duuzo bym dała za taką, bo mnie strasznie trudno jest czymkolwiek zaskoczyć A TŻ zwykle jak coś dla mnie szykuje jest tym tak podekscytowany, że połowy się domyślam, zanim On cokolwiek zacznie organizować

Czekam na fotki z tej sesji, myślę, że wyszły super

A te na wrzosowisku.... ojejjuuuuuuuniu, przepięknie Kochana, jak z wrzosowej bajki

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Sprawa z JA sie wyjaśniła. Oprocz ze mama mi podniosła ciśnienie dzis sie okazało,ze tamten salon to KOMIS o czym mnie tamta baba nie poinformowała i to nie był model salonowy a używany! No wiec zamowilam juz nowa:p zaliczka wpłacona bedzie w maju
3000 za używaną suknię, pogrzało!
Gratulacje za zamówioną suknię! Strasznie się cieszę

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Cześć kochane, długo mnie nie było, ale tych kilka dni przed ślubem było bardzo intensywnych. No ale już po, także witam się z Wami jako pani R. Musimy ogarnąć mieszkanie, bo wygląda jakby przeszło przez nie tornado. Jutro i w piątek mamy mieć plener, więc suknia się już moczy i mam nadzieję, że brud odpuszcza. Tęskniłam za Wami. Postaram się w wolnej chwili napisać relację, a teraz tylko pokażę jakieś zdjątko, co byście się nie gniewały za długą nieobecność
Pięknie wyglądałaś! czekamy na relację

Cytat:
nie bedzie mojej mamy na weselu. Poprosilam ja by oddala mi kase, za to że jej zaplacilam za ubrania na wesele, dlatego że jest pijana, powiedziala zebym se je wziela wiec je wzielam i pocielam.
dziekuje za uwage
ps. nie wiem na jasna cholere robie to wesele...
Dla siebie robisz to wesele, żeby mieć co wspominać na całe życie i żeby to były piękne wspomnienia! Współczuję Ci strasznie, ale nie daj swoim rodzicom, którzy w ogóle nie zasługują na to miano zepsuć Ci tak ważnego dnia! To oni będą całe życie żałować, że nie przyszli, może jeszcze nie w tej chwili, ale kiedyś to do nich dotrze i uwierz, będą cierpieć. Ale to nie jest powód, żebyś Ty cierpiała z ich powodu, bo nie warto! Wasz ślub, Wasze wesele i będzie to Wasze szczęście!

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:25   #3522
klaudusk_a
Zakorzenienie

cześć

idę zrobić kawę, może ktoś też chce?

dziewczyny z Lubelszczyzny, czy któraś z was chodzi do jakiegoś ginekologa do Luxmedu?

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/

Edytowane przez klaudusk_a
Czas edycji: 2012-09-12 o 08:28
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:29   #3523
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem, nadal nei mam czasu nadrobic

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:34   #3524
MARGIDA
Wtajemniczenie

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:35   #3525
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Sukienka śliczna, tył głęboko wyciety jest
ale mam wrażenie że przód przez to jest nisko i cyce jej z lekka "wiszą".
No a butami mnie zabiła... Przód jeszcze ok, ale jak stanie bokiem to tragedia

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem, nadal nei mam czasu nadrobic
czołgiem!

I bry Krewety.
fura prasowania na mnie czeka a wymyśliłam sobie dzisiaj robić przecier pomidorowy do słoiczków masz Ci los..
Stary 2012-09-12, 08:40   #3526
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

dziewczyny błagam te ktore jeszcze nie udostepnily udostepniajcie psiurek jest u mnie jest naprawde słodziarny i nie będzie duzy

https://www.facebook.com/aleksandra....8341382&type=1

Stary 2012-09-12, 08:41   #3527
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Takie suknie to wg mnie pasują tylko na wysokie kobiety i nawet u niej trochę ciut krótsza mogłaby być, ale suknia sama w sobie jest śliczna. Ten pas

Jak ja nienawidzę mieć kataru głowa boli, bleeee

A ja wczoraj ozdobiłam koperty na płyty CD "stempelkowymi" ptaszkami. Zdjęcia będziemy mieli w przyszłym tygodniu i zacznie sie objazd po rodzinie i w końcu zrobimy imprezkę dla znajomych....

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:42   #3528
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny bardzo wam dziękuję za wszystko ciepłe słowa buziak dla każdej z was
powiem wam, że mój TŻ też bardzo mi pomaga, bo kiedy zapytałam go po co my robimy to wesele, to powiedział, że za pare lat bysmy żałowali, że nie zrobilismy, na co ja mu odpowiedzialam, że tsa... i ciekawe jakie to wesele będzie:/ na co on, że jak to jakie? no fajne
ma rację. Na pewno zalowalabys, że nie zrobiłaś wesela, skoro od początku chcialaś je robić. To dobra decyzja. Niestety, nie mamy wpływy na to, jacy są nasi rodzice, pozostaje nam tylko udowodnić im i sobie, że my będziemy inne dla swoich dzieci.

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Tęskno mi za Wami, ale mam czas żeby tylko podglądać, co się u Was dzieje.
U mnie dziś wielka radość, bo okres się pojawił Strasznie się bałam, że w dniu ślubu będzie I albo II dzień, ufff.

Miłego dnia!

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36469998]nie jesteś w ciąży?

Mój tż jest cudowny wczoraj zapłacił mi za dwie mega paki ubrań [/QUOTE]
kochany TŻ i jaki wyrozumiały dla zakupów
Cytat:
może jakąś pościel??
to samo pomyslalam.
Cytat:
pościel to dobra myśl, wybierz sobie porządną i ładną, za tę cenę to najlepszy prezent.

A ja dziś myślę sobie, że mijają 2 tygodnie od mojego wielkiego odliczania.Cały czas mi smutno, że to już za mną i nigdy więcej nie będzie mi dane przeżywać tych pięknych chwil związanych z przygotowaniami i uroczystością (teoretycznie). Cieszcie się dziewczyny, póki macie to jeszcze przed sobą zazdroszczę Wam

u mnie nieciekawie. Moj ginekolog mówi mi, że powinnam jak najszybciej zachodzić w ciąże, bo nie wiadomo, czy jak będę zwlekać, to czy za 2-3 lata w ogóle zajdę. A tak własnie chcialam starać się o dziecko, dopiero za 2-3 lata, jak już się urządzimy, odlozymy trochę oszczędności i będzie nas stać na to dziecko, bo póki co cała kasa jest ładowana w nasz kąt, który dopiero co kupilismy. Poza tym mam taką pracę, że jeśli pójdę na chorobowe i macierzynskie, to już do tej pracy nie wrócę zastąpi mnie ktoś inny i dla mnie nie będzie juz miejsca. I co tu teraz robić? Chcę bardzo dziecko, ale jeszcze nie teraz. Zmuszać się? Ryzykować utratę pracy? Tylko z czego będziemy później zyli, splacając kredyt i utrzymując to dziecko. Teraz tak cięzko o pracę znajomi ze studiów od 3 lat szukają czegoś i nic nie mogą znaleźć. Ech.....
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:47   #3529
nuna2
Zakorzenienie

czarna kawa jakie ty robisz makijaże... a piesio cudny aż kusi.... tylko ja już mam psiaka i tez za bardzo warunków
powiedz mi, idzie makijażem zakryć opryszczkę??
Stary 2012-09-12, 08:52   #3530
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

u mnie nieciekawie. Moj ginekolog mówi mi, że powinnam jak najszybciej zachodzić w ciąże, bo nie wiadomo, czy jak będę zwlekać, to czy za 2-3 lata w ogóle zajdę. A tak własnie chcialam starać się o dziecko, dopiero za 2-3 lata, jak już się urządzimy, odlozymy trochę oszczędności i będzie nas stać na to dziecko, bo póki co cała kasa jest ładowana w nasz kąt, który dopiero co kupilismy. Poza tym mam taką pracę, że jeśli pójdę na chorobowe i macierzynskie, to już do tej pracy nie wrócę zastąpi mnie ktoś inny i dla mnie nie będzie juz miejsca. I co tu teraz robić? Chcę bardzo dziecko, ale jeszcze nie teraz. Zmuszać się? Ryzykować utratę pracy? Tylko z czego będziemy później zyli, splacając kredyt i utrzymując to dziecko. Teraz tak cięzko o pracę znajomi ze studiów od 3 lat szukają czegoś i nic nie mogą znaleźć. Ech.....
byłam w takiej samej sytuacji tzn. nadal jestem, lekarz powiedsział żebysmy się jak najszybciej starali o drugie dziecko, a ja nie wyobrażałam sobie, żeby w wieku 22 lat mieć już dwójkę dzieci, dlatego nawet się nie staraliśmy i nie wiem dlaczego ale cały czas mam przeczucie, że za te 3-4 lata jak będziemy się starać o bobasa to wwszystko będzie w porządku, po prostu nie dopuszczam do siebie myśli, że może być coś nie tak

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:55   #3531
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Wczoraj byliśmy na plenerze na Jurze. Jestem bardziej styrana niz jakbym chodziła tydzień z plecakiem po górach Jednogłośnie stwierdziliśmy z małżonem, że na modeli się nie nadajemy
Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Cześć kochane, długo mnie nie było, ale tych kilka dni przed ślubem było bardzo intensywnych. No ale już po, także witam się z Wami jako pani R. Musimy ogarnąć mieszkanie, bo wygląda jakby przeszło przez nie tornado. Jutro i w piątek mamy mieć plener, więc suknia się już moczy i mam nadzieję, że brud odpuszcza. Tęskniłam za Wami. Postaram się w wolnej chwili napisać relację, a teraz tylko pokażę jakieś zdjątko, co byście się nie gniewały za długą nieobecność
Prześlicznie wyglądałaś
Jestem strasznie zła na siebie, że nie dalam rady się ogarnąć, żeby być z Wami
Cytat:
nie bedzie mojej mamy na weselu. Poprosilam ja by oddala mi kase, za to że jej zaplacilam za ubrania na wesele, dlatego że jest pijana, powiedziala zebym se je wziela wiec je wzielam i pocielam.
dziekuje za uwage
ps. nie wiem na jasna cholere robie to wesele...
Kochan, co by się nie działo, trzymam za Ciebie kciuki

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
dziewczyny bardzo wam dziękuję za wszystko ciepłe słowa buziak dla każdej z was
powiem wam, że mój TŻ też bardzo mi pomaga, bo kiedy zapytałam go po co my robimy to wesele, to powiedział, że za pare lat bysmy żałowali, że nie zrobilismy, na co ja mu odpowiedzialam, że tsa... i ciekawe jakie to wesele będzie:/ na co on, że jak to jakie? no fajne
Najważniejesze, że Cię TŻ wspiera. Brawa dla niego za to

Micia ślicznie wyglądasz z brzuszkiem. Pięknie rośnie.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:55   #3532
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
dziewczyny z Lubelszczyzny, czy któraś z was chodzi do jakiegoś ginekologa do Luxmedu?
Ja chodzę do Osińskiej-Stępień, przyjmuje na Radziwiłowskiej.
Jak na razie nie mam większych problemów ginekologicznych więc chodzę do niej tylko na jakieś kontrole (zajmowała sie moją nadżerką).
To jest taka pani ok. 45 lat, bardzo sympatyczna i gadatliwa więc jak masz jakieś pytania do niej to wszystko wyjaśnia.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:58   #3533
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
byłam w takiej samej sytuacji tzn. nadal jestem, lekarz powiedsział żebysmy się jak najszybciej starali o drugie dziecko, a ja nie wyobrażałam sobie, żeby w wieku 22 lat mieć już dwójkę dzieci, dlatego nawet się nie staraliśmy i nie wiem dlaczego ale cały czas mam przeczucie, że za te 3-4 lata jak będziemy się starać o bobasa to wwszystko będzie w porządku, po prostu nie dopuszczam do siebie myśli, że może być coś nie tak
ja także staram się myslec, że wszystko będzie ok. Bardzo bym tego chciała.

Na razie nie wyobrażam sobie, jakby to było mieć za 9 miesięcy dziecko. Nie mamy gdzie mieszkać, bo dopiero co kupiliśmy własny kąt, w stanie surowym, wszystko w nim do zrobienia, przypuszczam, że dopiero za rok, może więcej w nim zamieszkamy, bo roboty jest full, a nie chcemy dobierać dodatkowego kredytu, więć wszystko, co w nim robimy, finansujemy z aktualnych wypłat.
Obecnie mieszkamy osobno. Ja u swojej mamy, on z rodzicami. Wspólne zamieszkanie nie wchodzi w grę.On u mnie nie zamieszka, bo będzie musiał dojeżdżac do pracy okolo 70 km w 1 stronę, poza tym ma taką pracę, że musi być "na telefon", bo pelni dyżury i jak dzwonią do niego, to jak najszybciej powinien pojawić się w pracy. Ja nie zamieszkam u niego, bo same wiecie, jakie są moje stosunki z jego rodziną. Poza tym też za blisko do pracy bym nie miala.
No i praca... teraz robię to, co kocham, co jest zgodne z moim wykształceniem, o czym zawsze marzyłam. Musze byc ciągle na bieżąco z tym, co się w pracy dzieje, dlatego też nie mogę brać dłuższych urlopów niż 5-6 dni. Jestem pewna, że jak pójdę na chorobowe i macierzynskie to już nie będe miala do czego wracac. A wiadomo, jak teraz ciężko o pracę ech....
Stary 2012-09-12, 08:59   #3534
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

Łączę się z Tobą w ziewaczym bólu

Iiiii 19tego odbieramy klucze od naszego lokum. Będzie szal urządzania Jaram się jak murzyn blaszką
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 08:59   #3535
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
czarna kawa jakie ty robisz makijaże... a piesio cudny aż kusi.... tylko ja już mam psiaka i tez za bardzo warunków
powiedz mi, idzie makijażem zakryć opryszczkę??
zalezy jak duza i w jakim stadium

Stary 2012-09-12, 09:09   #3536
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Iiiii 19tego odbieramy klucze od naszego lokum. Będzie szal urządzania Jaram się jak murzyn blaszką
ajjj wspaniale!!!!
Stary 2012-09-12, 09:14   #3537
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
ja także staram się myslec, że wszystko będzie ok. Bardzo bym tego chciała.

Na razie nie wyobrażam sobie, jakby to było mieć za 9 miesięcy dziecko. Nie mamy gdzie mieszkać, bo dopiero co kupiliśmy własny kąt, w stanie surowym, wszystko w nim do zrobienia, przypuszczam, że dopiero za rok, może więcej w nim zamieszkamy, bo roboty jest full, a nie chcemy dobierać dodatkowego kredytu, więć wszystko, co w nim robimy, finansujemy z aktualnych wypłat.
Obecnie mieszkamy osobno. Ja u swojej mamy, on z rodzicami. Wspólne zamieszkanie nie wchodzi w grę.On u mnie nie zamieszka, bo będzie musiał dojeżdżac do pracy okolo 70 km w 1 stronę, poza tym ma taką pracę, że musi być "na telefon", bo pelni dyżury i jak dzwonią do niego, to jak najszybciej powinien pojawić się w pracy. Ja nie zamieszkam u niego, bo same wiecie, jakie są moje stosunki z jego rodziną. Poza tym też za blisko do pracy bym nie miala.
No i praca... teraz robię to, co kocham, co jest zgodne z moim wykształceniem, o czym zawsze marzyłam. Musze byc ciągle na bieżąco z tym, co się w pracy dzieje, dlatego też nie mogę brać dłuższych urlopów niż 5-6 dni. Jestem pewna, że jak pójdę na chorobowe i macierzynskie to już nie będe miala do czego wracac. A wiadomo, jak teraz ciężko o pracę ech....
Kochana, a może tak za 1.5 roku? Dacie radę urządzić się i troszeczkę odczekacie... W pracy może się coś zmieni i nie będziesz musiała podejmować takich decyzji?
Wiem, że to trudna decyzja ale jak mi lekarz powie że już ostatni dzwonek, to nie będę patrzeć na pracę...

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:

aaaa!!! ja też lubię urządzanie więc nie krępuj się i wklejaj wszystko

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 09:14   #3538
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo sie cieszę
Stary 2012-09-12, 09:20   #3539
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość

Kochana, a może tak za 1.5 roku? Dacie radę urządzić się i troszeczkę odczekacie... W pracy może się coś zmieni i nie będziesz musiała podejmować takich decyzji?
Wiem, że to trudna decyzja ale jak mi lekarz powie że już ostatni dzwonek, to nie będę patrzeć na pracę...

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

aaaa!!! ja też lubię urządzanie więc nie krępuj się i wklejaj wszystko
Kasiu, w pracy nic się nie zmieni, po prostu to jest taka praca, gdzie choroba, czy ciąża dyskwalifikuje od razu. Musiałabym się całkowicie przekwalifikować. Dodam jeszcze, że w moim regionie nie ma miejsca, gdzie mogłabym ewentualnie zahaczyć się później w tej samej branży. Codziennie na biurko szefa trafiają stosy CV, także ktoś zastąpi mnie raz dwa boję się, że po macierzyńskim nic nie znajdę, a z pensji TŻ nie wyżyjemy, nie spłacimy kredytu i nie utrzymamy się Chyba się po prostu wstrzymam, co będzie to będzie. I zobaczymy, może za te 1,5 roku, 2 lata zajdę w ciążę, a lekarze się mylą. Chciałabym

koziczko, przychylam się do próśb, chwal się, jak urządzasz kozie gniazdko
Stary 2012-09-12, 09:22   #3540
kasia_kuku
Zakorzenienie

Miałam taki koszmar ślubny że full wypas

Szykowałam się w hotelu. Ciągle miałam niedoczas, wychodziłam szukać mojej pani od makeupu miałam nie zrobione paznokcie, bez fryzury ( fryzjera znalazłam w hotelu bo zapomniałam się umówić). W pewnym momencie pamietam tylko tyle, że szłam główną ulicą w sukni jak Kawy - z czarnym pasem, tiulową i nie był to ja (chociaż wiedziałam, że na ślub ubieram JA). Dotarłam do domu swojego, był taki bałagan tam a ja miałam zacząć się malować i szykować - ale stwierdziłam, że się nie wyrobię i założyłam moją pudrowo -różową sukienkę którą noszę jako gość i powiedziałam,że nie wyszykowana nie założę JA a ślub się powtórzy za rok a wszystko mi się śniło, że był 31.08.12

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości