|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XI
Odnośnie spotkania to może lepiej pod Złotymi Tarasami? Bo jak będzie padać to zawsze można się schować do środka.
A jeśli chodzi o godzinę to czy mogłaby być to np. 14? Bo ja mam na 10 lekarza. Proponuję, żebyśmy wymieniły się telefonami, żebyśmy były w razie czego w kontakcie. Co Wy na to? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
||||||
|
|
|
#3302 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzisiaj był kalafiorek, ziemniaczki i kotlet
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ma lenia i wszystko mnie boli a takie miałam plany co do porządków.
Na razie siedzę ogladam ostry dyżur i piję kawkę. Muszę jutro sie wybrać po nowy stanik...
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Nielegalna- jeszcze raz gratuluje !
![]() Marti- biedaczko..mam nadzieję, że zaraz się dobrze poczujesz.. Karolka- co tam Kochana..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#3305 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() super gratuluję ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- co tu ostatnio tak pustawo jak jestem
|
|
#3306 | ||
|
Zakorzenienie
|
marti ech ty tez neiwyspana?ja sie chyba z miliona razy przekręcalam na bok..juz nei wiem jak mam spac ...chyba powinnam lewitowac albo co
biedulo na pewno ci przejdzie nei denerwuj sie ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
ostatnio pisalyscie o tym serialu lekarze, wczoraj na necie znalazlam obejrzalam jeden odcinek i kurka jak zwykle seriale o lekarzach mnie wciągnal ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
...a
|
||
|
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3309 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A rozstepy hmmm chyba nie mamy na to duzego wplywu, ale kremowac trzeba. Potem jasnieja,bledna i czasem wogole ich nie widac i takiej mysli sie trzymajmy ![]() ![]() Cytat:
i za egzaminCytat:
za glukoze, rotunda czy zlote,dla mnie obojetnie,tylko Sola ma na 10 wizyte,to musimy jej zapytac czy do 12 sie wyrobi. Mi 12 pasuje.Cytat:
![]() Cytat:
za 31 tctez jestem w lesie, najpierw remont,meble,a na koncu pranie a tak z innej beczki,czemu za badania musisz placic? prywatnie do lekarza chodzisz? Cytat:
za koniec 33tygodnia Cytat:
Cytat:
Cytat:
dlatego ja wymyslilam ostatnio,moze chamski sposob,ale trudno,ze przeprosilam wszystkich i przeszlam do kasy i zapytalam kasjera czy mnie obsluzy i sie poprostu beszczelnie wpierniczylam (mialam tylko 6 szt jednego rodzaju) wiec szybciutko dziewczyna za mna zaczela stekac,a ja spojrzalam: Pani tez w ciazy byla,albo bedzie,to pozna Pani jak to jest, usmiech i poszlam. W nosie ich mam,bo jak mam pytac i sie prosic i czekac czy laskawie puszcza,to wole sie wepchac. Oczywiscie jakbym miala duzo zakupow,to bym stala grzecznie albo poprosila,ale skoro nami sie nie przejmuja,to same musimy o siebie zadbac. Ale w autobusie mi ustepuja w 90% przypadkow,wiec jest jakies swiatelko nadziei,ze bedzie lepiej czesc dziewczynki
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny byłam teraz na wizycie w poniedziałek i to był 26 t.c i 3 d. a na USG na zdjeciu wyszło że to 28 t.c i 4 d.
Lakarz nic mi nie powiedział..
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3313 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak bedziemy mamami z malym diabelkiem to mam wrazenie ze bedzie znacznie trudniej go upilnowac. Tych starszych babć musze tez bronic..... ja wiem, wiele z nich w sile wieku, jak w promocje to leci i nie patrzy a w kolejce jęczy.....ale nie zawsze, przeciez one po 70-80lat na karku i te ich kregslupy tez bola, kosci nie wytrzymuja.....troche zrozumienia ![]() Cytat:
juz kedys sie na nia napalilam, potem mi jaos przeszlo i teraz wyszly jeszcze nowe wzory wiec w ogole sie zakochalam co rpawda jest dosyc ciemna ale dla mojego meżczyzny w sam raz tżtowi tez sie okropnie podoba i on mi pomogl sie zdecydowac ![]() http://www.krak-wit.pl/pl/p/Wyprawka...anka-kokos/846 |
||||
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
bo wg usg zawsze sie zmienia;p co usg bedzie inaczej;p
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Acha no tak, nasz klopsik waży już kilogram ![]() TŻ mi rano pisał smska że nie moze się już go doczekać
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Justa pewnie ze jest wiele sytuacji gdzie nie ma co sie czepiać, ale mnie wkurzaja właśnie typu ktos ma pełen koszyk ja 3 rzeczy...no to chyba nic mu sie nie stanie, ja to przypuszczam nawet i nie ciężarne w takiej sytuacji, albo jak wczoraj musiałam siedzieć w przykucku pod ściana, glodna jak cholera na to pobranie krwi i żaden facet ( nie mówię o babciach itd) du.py nie podniósł..
Codziennie stoję grzecznie w kolejce i nie wykorzystuje jakby to ująć faktu ale czasami ludzie tez mogliby pomyśleć To co złote o 14?
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaze Wam jaki wczoraj kocyk kupiłam chciałam taki sam zamówić na all, a udało mi sie go dorwać na mieście i zaoszczedziłam na przesyłce
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamila to odpoczywaj!!mi przeszly a juz sie prawie spakowalam bo mialam znow czeste-nie az tak ale co 10 min byly.wzielam 2 nospy i przeszlo.ja chyba panikuje za bardzo
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
To jak już pokazujecie swoje wyprawki - to ja się 'pochwalę' swoją..
jak na razie wszystkie zakupy idą na jedną kupę Mam zamiar wkrótce to jakoś ogarnąć.. ale może w przyszłym tygodniu.. za pranie to może już się wcześniej zabiorę.. musimy zamówić jakąś komodę, by nowa lokatorka miała gdzie swoje rzeczy trzymać ![]() Sorry za jakość zdjęcia - robiłam komórką w chamskim naświetleniu
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
Uciekam kochaniutkie
Miłego popołudnia |
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
apropo komod ja chcialam dokupic do lozeczka w zestawie ale cena zwalila mnie z nog
kosztuje 750 zl ![]() http://tablica.pl/oferta/komoda-z-pr...promoted;r:;s: |
|
|
|
#3325 |
|
Zadomowienie
|
ja wlasnie wrocilam !
i sie zdenerwowalam zas... idziemy na rte urodziny ,no i mialy byc w piatek,co bardziej by mi odpowiadało . Bo TŻ by wrocil,doszedl by do nas, w sobote by se odpoczal a w niedziele robil pokoj. A TAK....jednak robia w sobote. No i co w sobote nic za bardzo nie porobi ,botu na te urodziny ,do sklepu. potem pewnie rano wrocimy to bedzie spal do popoludnia i nie zrobi nic a za tydzien w niedziele....zas urdoziny mojego taty ! i taka to robota. Wzielabym tate to zrobil by ten pokoj przez tydzien,ale.... nie chce go znow prosic. Martwi mnie ta DeKajka
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia Edytowane przez ausente Czas edycji: 2012-09-12 o 13:56 |
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3327 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3329 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki. Widzę, że więcej jest nas niewyspanych dzisiaj. Ja też nie mogłam spać, przewracałam się z boku na bok ciągle i dzisiaj ledwo chodzę, a muszę trochę porządków porobić
nie wiem jak dam radęCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
kufa.. gówno kupiłam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

Koleżanka zebrała się i powiedziała, że wraz ze swoim tż i dzieckiem idzie załatwiać pewną sprawę na mieście.. no to zostałam sama z tym przystojnym położnikiem
i gdy nam się bardzo mile rozmawiało armagedon się zaczął.. przyjechali moi rodzice z babcią i ciocią! Przyjechali mnie 'wspeierać' przy porodzie.. za chwilę wpadła ta moja koleżanka, co rodziła - ze swoją rodziną pochwalić się, że właśnie dom kupiła - więc impreza się rozkręciła - muzyka na full.. za chwilę pukanie do drzwi - przyleciał sąsiad nas uciszać.. za chwilę znów pukanie - wpadł inny sąsiad murzyn - pytać się kto zaparkował na jego miejscu.. i tak powoli wszyscy się na imprezę wkręcali - ja latałam jakieś talerzyki z żarciem nosiłam - mój tż w☠☠☠☠iony, bo chciał spokojną niedzielę (o właśnie - niedziela to była). Mój położnik też w☠☠☠☠iony, bo tak 'pracować' nie mógł.. no a ja siedziałam koło niego na tej imprezie i mu tłumaczyłam, że dopiero dziś zaczynam 34 tydzień (fakt) i nie mogę jeszcze rodzić
my dzisiaj zaczynamy 26 tc 

Życie mi sie posypalo ..

kosztuje 750 zl 
napije sie coli to może mi przejdzie. Nie wiem czy coś zle złapałam bo brzuch u góry mnie coś pobolewa do tego
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)