|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz więcej płaskich brzuszków, bo przybywa nam maluszków! Mamy IX-X
Cytat:
Cytat:
Z tym winkiem to moim zdaniem przegięcie. Jedziesz na porodówkę i winem walisz, masakra jakaś. Ze wstydu bym się spaliła. Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze że Ci wyjaśniła co i jak z tą szczepionką. A do tych opuchniętych warg, to cholera chyba coś w tym jest, bo dziś spotkałam kuzynkę i powiedziała mi że mam wargi opuchnięte i ona tak miała na dwa dni przed porodem. ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Ale jak to w przyszłym tygodniu? Przeoczyłam coś? Masz już datę cięcia ustaloną? |
||||
|
|
|
#962 | |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny witam się na nowym wątku!
![]() tydzień mnie nie było, a tu już połowa dziewczyn ma dzidzie po drugiej stronie brzuszka ![]() Sojka1990 , sandra23s, Choco Mademoiselle, Iwoncia81, zielona1911, Karolluki dziewczyny gratuluję!! matko muszę to nadrobić...zaraz idę czytać. Iwonka, Choco czemu Wy urodziłyście przed czasem i to jeszcze pod moją nieobecność?! Cytat:
powiem Wam, że coś mi nie wychodzi ten masaż krocza ![]() wczoraj po badaniu ginka powiedziała mi, że "nic tu do porodu"
|
|
#963 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skierownie juz mam i jestem umowiona na wtorek do ordynatora.pin.dy z rejestracji mnie nie chcialy wcisnac nigdzie wczesniej, a to tylko chodzi o zrobienie usg i ustalenie terminu wiec we wtorek maja termin ustalic ale bedzie to raczej przyszly tydzien no bo to juz bedzie 39 tc, a oni tam wlasnie w 39 wykonuja ciecia. tak cos czuje, ze mnie juz we wtorek zostawia w szpitalu![]() tak wiec do wtorku moja giulia ma jeszcze czas zeby sie obrocic i maly prezent mamusi zrobic
|
|
|
|
|
#965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaskoczona jestem tą wagą ale i szczęsliwa bo nie przypuszczałam że aż tyle wsysnie ![]() Teraz diete trza stosować to bede laska za kilka miesięcy ![]() i to jak bo te niektóre bździągwy (położne lub salowe) były wkur.wiające i nawet mój mąż opierdzielił jedną fajnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#966 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To mówiła mi położna która odbiera porody w moim szpitalu. Pewnie oni tam równo tankują i wina od rodzących nie czują
|
|
#967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
Jestem, melduję się po lekarzu.
A sytuacja ma się tak, że lekarz do którego chodzę prywatnie dał mi 10 dni na poród, a ten z przychodni dzisiaj stwierdził "to jeszcze nie to" :/ i słowem się o rozwarciu nie odezwał. Na dodatek za każdym razem jak mi robi usg to moje Dziecko jest co raz mniejsze a nie większe, a mój termin przesuwa się co raz bardziej :/ Z tej złości poszłam na spacer 6 km
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#971 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję,że ta porodówka będzie wcześniej i mężuś go dokuruje jak będziemy w szpitalu... Ja też nawet nie mam skurczy łydek tylko te bóle w stopach(ścięgna?)i u palców rąk mnie denerwują ![]() Cytat:
Dobrze,że czujemy te przepowiadające,przynajmn iej wiadomo,że poród nadchodzi ![]() Cytat:
AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa aaa!!!!!!!!!!!!Będziemy rodzić!!!!!!!!!!! Ja pierwszy raz się z tym spotkałam Cytat:
w końcu ktos musiał pożegnać stary rokCytat:
miałaś dużo czasu na przemyślenia.A tak naprawdę to któremu z nich bardziej ufasz?Myślę,że jest ok a ten gin to jakiś nieteges![]()
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-09-12 o 16:51 |
|||||
|
|
|
#972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupiłam też album dla dziecka, ten co wrzucałam wcześniej http://www.dziennikifadera.pl/wp-con...bumdziecka.jpg ale mało brakowało a znowu bym się nie zdecydowała. Pan w księgarni już dziwnie na mnie patrzał więc poszłam do kasy i mówię do Niego "już pewnie nie może Pan na mnie patrzeć" :P A wcześniej Wam się nie chwaliłam, ale kupiłam też album na zdjęcia, który zresztą powoli zapełniam Włożyłam zdjęcia z usg, dziadków i moje z brzuszkiem, a album taki oto http://www.e-albumy.pl/wolf/foto/fancy_200_4.jpgJednej grupie koleżanek które pytały co kupić podpowiedziałam, że podgrzewacz. W sumie nie miałam zamiaru kupować, ale znalazłam coś takiego http://allegro.pl/podgrzewacz-do-but...576211892.html lub takie http://allegro.pl/tanio-od-happyfami...560619689.html co o tym myślicie?
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam pizze i zeżarłam duży kawał. A później dziwie się, że na wadze coraz więcej. Mnie najbardziej pasowałoby urodzić w piątek, bo moja położna ma dyżur i mój lekrz prowadzący też jest
W sobote mam wizyte to by kasa w kieszeni zostałaTakie mam sobie marzenia,
|
#974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Nisia fajne te podgrzewacze rzeczywiście! |
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi wszystko jedno kiedy, chcę po prostu już urodzić i to naturalnie! Nie chcę wywoływania
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin - ja myślałam, że my o innych wargach mówimy
Bo tamte mam spuchnięte faktycznie
|
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki wpadłam wam sprzedać HITA na kolki
![]() Lek w zasadzieniezbyt znany u nas, za granicą stosowany na porządku dzienny, ale jak się zamówi w aptece to sprowadzą, bo tak to dostępny raczej nie jest. Nazywa się LEFAX poleciła mi go znajoma która właśnie skończyła studia medyczne a jej siostra cioteczna już 2ke dzieci obgoniła na tym preparacie. Momentalnie ponoć przechodzi kolka. Tutaj macie informacje o leku http://lefax.pl/ a i Zochnę przed chwilą sfociłam bo tak słodko śpi na naszym wyrku :P
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
nie no u mnie totalna cisza... ani widu ani słychu ... jutro muszę z ginem poważnie porozmawiać o wywołaniu w ciągu max tygodnia a nie jak to jest zazwyczaj że czekają do 2 .alfabia jaką okrągłą buziunie ma Twoje maleństwo śliczna córa ![]() sojka no jak słodko Zośka sobie śpi
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
Nisia ja mam ten podgrzewacz za 49zł jakies 2 lata . Jestem zadowolona.
Tamlin co do wkladek to jestem na etapie testowania. mialam te z babydream, ale mi tak leci z tych cycow ze przeciekaly. Dzisiaj kupilam canpolu bo promocja byla i sa bardzo cienkie, ale zobaczymy. Zdam relacje na biezaco
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Wam że mi też spuchły wargi ust ... ponoć ale to już jakiś miesiąc temu .
|
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
haaaj!!!
jezdem w domu od wczoraj. jezeli o usta chodzi to ze dwa miechy temu mama mi powiedziała ze mi sie usta takie jak u bab w ciazy zrobiły haqhaha czyli ze mam jakies wieksze |
|
|
|
#984 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ten Lefax to to samo co Sabsimplex? Ja mam sprowadzony właśnie ten Sabsimplex.
|
|
#985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No wiesz, nie dziwię się przy dwukrotnych codziennych bzykaniach
|
||||
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mi też mama o tych wargach spuchniętych powiedziała
|
|
#987 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wrzucam Wam dzisiejszego Leośka Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-09-12 o 18:43 |
|||
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie dzisiaj bardzo zaskoczyła pewna moja klientka. Kilka dni temu napisała czy nie potrzebuję czegoś dla Małego typu wanienka lub ciuszki, bo ma jeszcze co nie co p swoim 4-letnim synku. Odpowiedziałam, że chętnie odkupię od niej jakieś ciuszki, bo w tym temacie mam jeszcze spore braki. Spotkałam się z nią o 17 i okazało się, że przywiozła dla mnie cały karton i jeszcze wielką siatkę ciuszków w nasprawdę dobrym stanie, a także Antoś w prezencie dostał od jej rodzinki olbrzymiego miśka przytulankę.
Jesteście niemożliwe.
|
#989 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie nabrzmiałeCytat:
|
|
#990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moze cos na allegro najdziesz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

Winko - pół lampki, drażnienie brodawek, bara bara z mężem. Dziś i jutro wieczorem mam tak zrobić i jestem w piątek na porodówce

narazie obyło się bez antybiotyku.Mam nadzieję,że nie będę gorączkować
Dostała m jakieś kuleczki do ssania homeopatyczne.

ja sama pojde pod noz a jestem przeciez z samego konca wrzesnia 

wiec we wtorek maja termin ustalic ale bedzie to raczej przyszly tydzien no bo to juz bedzie 39 tc, a oni tam wlasnie w 39 wykonuja ciecia. tak cos czuje, ze mnie juz we wtorek zostawia w szpitalu
tą wagę to ładnie w ciula zrobiłaś

W sobote mam wizyte to by kasa w kieszeni została