Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-12, 22:37   #3691
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
dziewczyny bardzo wam dziękuję za wszystko ciepłe słowa buziak dla każdej z was
powiem wam, że mój TŻ też bardzo mi pomaga, bo kiedy zapytałam go po co my robimy to wesele, to powiedział, że za pare lat bysmy żałowali, że nie zrobilismy, na co ja mu odpowiedzialam, że tsa... i ciekawe jakie to wesele będzie:/ na co on, że jak to jakie? no fajne

taki TŻ to prawdziwy skarb

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Tęskno mi za Wami, ale mam czas żeby tylko podglądać, co się u Was dzieje.
U mnie dziś wielka radość, bo okres się pojawił Strasznie się bałam, że w dniu ślubu będzie I albo II dzień, ufff.

Miłego dnia!

do 15-go coraz bliżej
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
mam wybrać prezent od ludzi z pracy do 160 zł i całkiem nie mam pojęcia. Patrzę allegro, ale ceny na allegro a w sklepach to się trochę różnią.. I sama już nie wiem. Kupią do 160 zł sokowirówkę albo odkurzacz? A może żelazko? Lol...
blender
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
właśnie wypisuje dedykacje, jakie mają zagrać orkiestra , bo jak będzie wesele na pewno mi cos umknie....
nam dużo umknęło, robiąc zdjęcia z gośćmi, nie wiedzieliśmy już potem z kim mamy zdjęcie a z kim nie, dowiedzieliśmy się, jak dostaliśmy zdjęcia, 3 miesiące po ślubie
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

coś taka ciągle niewyspana, ziewająca?
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Jak ja nienawidzę mieć kataru głowa boli, bleeee
też mnie to spotkało
masakra normalnie
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Miałam taki koszmar ślubny że full wypas

Szykowałam się w hotelu. Ciągle miałam niedoczas, wychodziłam szukać mojej pani od makeupu miałam nie zrobione paznokcie, bez fryzury ( fryzjera znalazłam w hotelu bo zapomniałam się umówić). W pewnym momencie pamietam tylko tyle, że szłam główną ulicą w sukni jak Kawy - z czarnym pasem, tiulową i nie był to ja (chociaż wiedziałam, że na ślub ubieram JA). Dotarłam do domu swojego, był taki bałagan tam a ja miałam zacząć się malować i szykować - ale stwierdziłam, że się nie wyrobię i założyłam moją pudrowo -różową sukienkę którą noszę jako gość i powiedziałam,że nie wyszykowana nie założę JA a ślub się powtórzy za rok a wszystko mi się śniło, że był 31.08.12
ależ masz sny

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica
Łączę się z Tobą w ziewaczym bólu

Iiiii 19tego odbieramy klucze od naszego lokum. Będzie szal urządzania Jaram się jak murzyn blaszką
druga ziewająca, co się to dzieje?
za mieszkanko

Mąż dzisaj malował sypialnię, jeszcze nie skończone, ale fajnie to wygląda, mamy granat, błękit i biały

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
polopirynka moze??
łykam
od tego kataru spać nie mogę, w nocy nic prawie nie przespałam, zasnęłam dopiero przed 6 rano, a półgodziny później mąż wrócił z pracy i chciał mnie wygonić z łóżka, ale dał mi spokój i zasnęłam w końcu
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 22:43   #3692
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
od tego kataru spać nie mogę, w nocy nic prawie nie przespałam, zasnęłam dopiero przed 6 rano, a półgodziny później mąż wrócił z pracy i chciał mnie wygonić z łóżka, ale dał mi spokój i zasnęłam w końcu
Zagotuj garnek wody, rozpuść w niej soli, siądz nad garnkiem przykryta ręcznikiem i wydychaj opary

a olbas stosujesz?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-09-12 o 22:47
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 22:44   #3693
nuna2
Zakorzenienie

ale zaczynam się bać...
Stary 2012-09-12, 22:44   #3694
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
ale zaczynam się bać...
będzie fajnie
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 22:51   #3695
nuna2
Zakorzenienie

zielone ziele a Tobie stres sie nie włącza??
Stary 2012-09-12, 22:53   #3696
Konto usunięte

Cytat:
zielone ziele a Tobie stres sie nie włącza??
luzik na całego wiesz prawie wszystko mamy załatwione włącznie z wydrukiem winietek i planem stołów
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 22:56   #3697
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Relacja z przygotowań i ślubu Pauliny i Jarka
01.09.2012 r.
urocza relacja, posmialismy sie z Mezem z Twojego buta i z drapania przy przysiedze

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36482152]
lady a gdybyś tak zaczęła ględzić że nie masz się w co ubrać? (pomijając fakt że masz szafę pełną ciuchów) mojego tż ciężko przekonać na zakupy chyba że mam kupić spódnicę lub sukienkę to wtedy jest chętny bo on nie lubi jak chodzę w jeansach[/QUOTE]
oj nie ma opcji, w to akurat trudno uwierzyc poza tym dla Meza zawsze wygladam pieknie nawet w starym dresie. Powiem Wam cos wiecej w tej sprawie... Moj Maz nigdy nie zauwaza jaka mam na sobie bielizne, juz na poczatku naszych bliskich spotkan to zauwazylam, ze ja sie wystroilam w jakies czerwone okropnie niewygodne koronki, a on wszystko szybko zdjal i nawet nie zwrocil na nie uwagi, czasem jak kupie cos nowego to sama mu sie pokazuje, bo on nie zauwazy, nie wazne co mam na sobie, najwazniejsze zeby to szybko zdjac Wiec juz sie nie wysilam i nie wydaje kasy na jakas super przezroczysta bielizne, bo wiem, ze to kasa wyrzucona w bloto nie uwierzycie, ale dostalam piekna bielizne od dziewczyn na panienskim - koszulke nocna i stringi i jeszcze tego nie zalozylam Gdy mam ochote sie wystroic to Maz mowi "kochanie... no nie wyglupiaj sie, nie zakladaj nic, bo i tak zarac Ci to zdejme"

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
i juz zostajecie? tak na stałe ?

tak, nie mamy po co tu siedziec. Ja skoncze podyplomowke w marcu i mozemy wyjezdzac. Tz ma dosc swojej pracy. Nerwowo tam nie wytrzymuje juz. Z rodzicami tz wiesz jak jest.
Nie ma sesnu tu siedziec, mi pracy nikt tu nie da, totalne bezrobocie jest. Te moje 3 kierunki moge sobie w dupke wsadzic.

tz sie uparł ze wyjezdzamy i juz. Tylko najgorsze jest ze nie mamy do kogo nie mamy na kogo liczyc. Chyba z jakims biurem pracy wyjedziemy, najpierw tz a potem ja do niego dojade. Mamy plan na 5 lat tam byc, zarobic i wrocic i sie wybudowac. I tz chce cos swojego otworzyc wtedy.

ciezko jest z praca tam ?
ja gdzies w glebi duszy czuje, ze tez chcialabym wyjechac, pomieszkac w innym kraju fascynuje mnie to... choc tu na prace nie narzekam

A co do Norwegii to moj znajomy pojechal rok temu w ciemno - najpierw do Oslo, tam nie mial nawet noclegu zalatwionego, zatrzymal sie w hostelu, po dwoch tygodniach znalazl prace, wynajal mieszkalnie, pozniej zmienial prace co kilka miesiecy, teraz jest szalenie zadowolony, ma wymarzona prace, dojechala do niego narzeczona. A gosc tutaj nie mial na co narzekac, pracowal u ojca w firmie, dobrze zarabial, mial mieszkanie, po prostu chcial wyjechac, pragnal czegosc lepszego i jest teraz szczesliwy Wiec mysle, ze i Wam sie uda

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Lady - rozwalil mnie twoj tekst: " i nawet za to jestem w stanie nie kupowac nic przez kolejny miesiac (ale tylko 1) "

A i widze ze pol dnia przegadalyscie o dzieciach...ja sie w tej kwesti lepiej nie bede wypowiadac, zebyscie mnie nie zlinczowaly bo chyba jestem tutaj jedyna ktora ich nie planuje i mam troche inne podejscie do tego niz wy...

a ja akurat jestem ciekawa Twojego podejsca do sprawy (ooo juz doczytalam) i nie zamierzam linczowac, przez dlugie lata tez nie chcialam dziecka, dopiero przy TZcie wlaczyl mi sie instynkt. Choc nadal nie czuje presji, jak bedzie to super, jak nie to na pewno nie popadne w rozpacz I tez mam ogromne obawy przed zmiana mojego zycia

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
No wlasnie chyba nie mialam nigdy fali na dziecko...tzn zanim poznalam TZ to jakos tak logiczne mi sie wydawalo, ze jak znajde odpowiedniego faceta, to bedzie slub, a po slubie dziecko, ale jakos nigdy glebiej sie nad tym nie zastanawialam czy tego naprawde chce. Teraz kiedy w zasadzie trzebaby podjac decyzje na tak czy na nie, to wiecej o tym mysle, i staram sie w roznych sytuacjach dostrzegac plusy i minusy posiadania dzieci. No i niestety jak na razie lista minusow jest zdecydowanie dluuuuuuzsza niz plusow. Jest nam teraz tak dobrze z TZ, mamy wspolne marzenia, chcemy rozwijac swoje hobby, podrozowac...no i umowmy sie, dziecko zaczyna wszystko komplikowac, a ja chce naprawde wycisnac z zycia tyle na ile to mozliwe...
jestes moja idolka
to wlasnie moje marzenia... podrozowac, oddac sie w calosci swojej milosci, Mezowi i hobby i korzystac z zycia na 100%
Czasem mi sie wydaje ze gdzies to wszystko sie ode mnie oddala Moje hobby przeradza sie w nudna prace ktora polega glownie na uzeraniu sie z urzedami (welcome to Poland) a nie na pasji i radosci z projektowania ehhh.. taka refleksja w srodowy wieczor

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 22:56   #3698
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
omg, powiem Ci, że sama nieraz się zastanawiam, jak ja to znoszę. Do minimum ograniczyłam przyjazdy do TŻ, unikam wszelkich spędów jego rodziny, zazwyczaj wykręcam się wtedy pracą. Mój TŻjest bardzo kochany i kocham go ponad wszystko, więc zniosę dla niego wiele, ale do częstych przyjazdów mnie nie zmusi
i to jest nawazniejsze , ten moj ex stal murem za swoja sfiksowana mamusia

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
I moich rodziców jestem pewna bo mój Tato uwielbia dzieci i czeka na wnuka z niecierpliwością, podobnie jak moja Mami. Także z weekendowych imprez podejrzewam że nie zrezygnujemy.
z moja mama jest najgorzej, od kilku dobrych lat jak wypowiem magiczne slowa "jest mi niedobrze, mam mdlosci" to moja mama od razu "moze jestes w ciazy?" tylko mowi to nie z mina " moze jestes w ciazy" tylko " moze jestes w ciazy????!!!! "
i dreczy mnie i meczy - zobacz Pani Basia jest mlodsza ode mnie i juz ma dwoje wnukow, a ciocia Halina jak miala tyle lat co ja to Krzys juz byl na swiecie" wiec z jej opieka tez nie bedzie problemu, mam obawy, ze nawet gotowa by byla porzucic prace, zeby moc zajmowac sie wnukiem

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 23:08   #3699
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

U mnie już praktycznie wszystko gotowe Jeszcze jutro z rana spowiedź, a wieczorem dekoracja sali i pazurki.
Zero stresu totalny luz i myślę, że już tak zostanie do końca dzięki tym wszystkim otaczającym nas ludziom Jest bardzo wesoło i przyjemnie.
Ja też nic a nic się nie stresuje jedynie miałam dzisiaj nerwa na właściciela naszej kawalerki bo zwalił się nam z ekipą aby zrobić grzejnik no wszystko super tyle, że mieliśmy dziś spowiedz na 17:30 a oni dalej nie kończyli no więc ja poleciałam na pociąg a Tż został więc ja już mam spowiedź za sobą a Tż idzie jutro z moją rodzinką.

A na jutro:

-pazurki
-wydrukować menu
-poskładać rzeczy do zawiezienia na sale
-ostatnie sprzątanie
-zrobić zakupy
-kupić Tż skarpetki
-ustalić gdzie śpimy po weselu

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 23:13   #3700
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
uwaga uwaga!!

zapłacone księdzu, kieliszki zrobione, robienie dekoracji coraz bardziej mi się podoba wycieliśmy duuuże serce z gruuubej tektury, obkleimy białym materiałem a na to jakiś tiulik czy coś:P

kieliszki tez zrobiliśmy swoje do rozbijania. Teraz tylko wywołać okres:P
próbuje dziś sposobu z netu
No widzisz? I po co się było w ogóle przejmować brakiem florystki/dekoratorki.

Dobra, mykam spać. Oczywiście pokłóciliśmy się z M., więc na razie idę sama do wyrka. Ale muszę Wam powiedzieć, że ja przez ostatnie kilka tygodni chyba osiągnęłam ZEN - M. się denerwuje i krzyczy, a ja na spokojnie, bez nerwów, w ogóle się nie przejmuję sprzeczkami i bez nerwów idę spać. Ja się czuję świetnie, ale M. musi to strasznie wkurzać. Chyba dlatego też w ogóle nie denerwuję się ślubem i weselem. Ciekawe skąd mi się to wzięło?

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 23:21   #3701
Euphoria_13
Rozeznanie

Hej

To ja wasza podczytywaczka

Powiem Wam dziewczyny że naprawdę w 2012r nie ma nieudanych wesel

Weselicho było super i teraz z (już) mężem żałujemy że tak szybko minęło Ja chceee jeszcze raz!!!

Edytowane przez Euphoria_13
Czas edycji: 2012-09-12 o 23:22
Euphoria_13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 23:34   #3702
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Jak ja ostatnio byłam u lekarza to pojechał do mnie tekstem "starajcie sie dzieci ale i tak nie wiadomo co wam z tego wyjdzie" bo powiedziałam mu, że chcemy. Teraz to chyba prawie każdy ma "problem" oprócz tych którym się udało wpaść ( z perspektywy czasu chyba bym chciała bo wszyscy mi mówią, że jak będziemy się starać to nie będzie nam wychodziło tylko jak odpuścimy) i jednostek, które sobie planują i mają. Decyzja należy do Ciebie i Tż. Myślę, że jak nie czujesz się gotowa to lepiej nie. Ja znów od razu chcę. Cały czas się boję, że nie wyjdzie. Też nie mamy mieszkania będziemy mieszkać z moimi rodzicami ( każda z was wie jak jest z moja mama) i budować dom. Ja po studiach nie mogę znaleźć pracy ( wczoraj zadzwonili, że ktoś inny dostał staż). Ale wiemy, że razem damy sobie radę,a dziecko jest dla nas priorytetem i może dom będziemy dłużej budować ale nawet przez chwilę nie miałam wątpliwości.
pojechać na dysk, wypić %, udawać że się z mężem nie znacie i w aucie pod

ale mam wizje
to żart, żeby nie było

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Też miałam koszmar ślubny.
Pojechałam w sobotę rano do kuzynki ona mnie coś tam pomalowała i uczesała bo ja cały czas byłam przkonana, że to nie moje wesele i o 12 przypomniało mi sie, że moja. Zaczęłam beczeć, że miałam fryzjera na 11.30 (a na ta godzinę mam kosmetyczkę ) i mówię mamie, żeby dała mi numer do fryzjerki że może jeszcze mnie przyjmie ale nie odbierała telefonu. I tak patrzę na ten telefon a tam data 24.09 i wtedy do mnie dotarło, ze to jeszcze nie ten dzień i stwierdziłam, ze bedę pamiętać o kosmetyczce i fryzjerze 27.10. Co za głupi sen.
ach te sny
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Napiszę Wam tu historię, która powoduje, że chce mi się płakać i zaraz zadzwonię do nazwijmy ją "Ona", aby zapytać, co słychać....
Kilianna ( i inne wahające się dziewczyny z dylematem dziecięcym): Życzę Ci jak najlepiej, ale mam w najbliższej rodzinie przykład, gdzie kariera stanęła na drodze do szczęścia - mieli do wyboru dziecko za rok, góra 2 albo dobrze płatne kontrakty. Wybrali to drugie. Niestety, po kilku latach Ona zaczęła się wypalać zawodowo i postanowili, że czas na dziecko. Starali się dłuższy czas, mieli sporo kasy i nawet kilka prób in vitro za sobą - nie udało się, a podczas tego "parcia na dziecko" po kolejnej nieudanej próbie Ona zaliczyła próbę samobójczą. Adoptowali 2 dzieci, a teraz, po ponad 20 latach małżeństwa rozwodzą się, bo On zdradził i spodziewa się dziecka z inną! Bo tak bardzo chciał mieć własnego potomka i podkreślał, że to nie jego wina... Dla niej jedyną motywacją do życia są adoptowane dzieciaczki, ale ma silną depresję i bardzo mi Jej szkoda, a jest piękną, silną kobietą, która nawet chciała wybaczyć zdradę, bo wini siebie za wszystko
Więc jeśli kochasz swoją pracę i byłabyś nieszczęśliwa zachodząc w ciążę i z niej rezygnując to poczekaj z dzieckiem, ale pamiętaj - pracę można zmienić, a na dziecko może być za późno i będziesz miała do siebie całe życie pretensje, że przez swoją pracę nie możesz już być mamą...
ostatnie zdanie <-- ciągle mi tak gada TŻ

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Apropos małego omena - niedawno udusił swojego króliczka. rodzice pogłaskali po głowie, mówiąc - nic się nie stało, dziadkowie westchnęli - jeszcze jest za mały, by rozumieć, że to złe. A mój TŻ nic nie powiedział, mimo że jest chrzestnym i też mógłby małego omena wychowywać, skoro nikt się za niego nie weźmie. Teraz poddusza te malutkie pieski, które się u nich urodziły, jak zwracam mu uwagę, to wszyscy mnie krytykują, że nie wolno dziecka stresować. Ostatnio dostał ode mnie po dupie za znęcanie się nad zwierzętami, myslalam, że rodzina TŻ mnie zlinczuje! a żebym jeszcze go zlała, ale ja mu dałam tylko klapsa.
zbieram szczękę z podłogi, co za nieodpowiedzialni rodzice, dziadkowie....
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
chcecie zobaczyć na chwilę mojego eks
Chcę. Pewnie pokazałaś rano i już nie ma?
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
ZABRANIAM!!! Myśleć nawet w ten sposób! płeć dziecka nie jest niczyją winą.

Po za tym, płeć dziecka zależy od faceta.
Jak niczyja wina?! Faceta wina xP
Stary 2012-09-12, 23:42   #3703
Blacky
Zadomowienie

Jeszcze na szybko przed spaniem: http://myexwifesweddingdress.com/the-list/

Gdybyście nie wiedziały co zrobić z suknią po ślubie.

"87. Sumo Mawashi
88. Puppet Show Curtain
89. Tea Bag"

Dobrej nocy

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-12, 23:47   #3704
__Paulinka__
Zakorzenienie

paulina przeczytalam wlasnie twoją relacje i wyobrazilam sobie ten obcas w kratce jak sie ciągnie a ja wlasnie wchodzac do kosciola wchodzilam na palcach bo mamy taka ogromna kratke i na pewno mi by obrac utknął:P ale ja pamietalam o tym na szcescie
super relacja

Czekam na mężyka az wyjdzie z lazienki
dobranoc
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 00:03   #3705
niusia_87
Zakorzenienie

Temat dzieci na topie

Nie widziałąm ciachc kindzi, tzn ex

Znikam
Stary 2012-09-13, 06:10   #3706
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
ale zaczynam się bać...
czego?:P ja mam luz:P ale może to dlatego, że jestem nieświadoma co mnie czeka a ja jeszcze 19.09 się bronię i TŻ też

no to....
9

---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 05:49 ----------

ja oszaleję z tymi prognozami.
Na jednej informują, że będzie 26 stopni i sucho, na innej, że 11 stopni i deszcz.
Stary 2012-09-13, 07:14   #3707
nuna2
Zakorzenienie

Madziunusia pogody nie przewidzisz po co sie martwic??:P

9

ja dziś mam próbną. Będziemy kombinować:P
Stary 2012-09-13, 07:39   #3708
MARGIDA
Wtajemniczenie

witam z Żaboplujek Dolnych
co za pogoda

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 07:56   #3709
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
witam z Żaboplujek Dolnych
co za pogoda
i bardzo dobrze.... wiem, że nikt nie lubi deszczu... ale tu jest taka susza, że ludziom na wsi wody brakuje
Stary 2012-09-13, 08:02   #3710
Konto usunięte

Cytat:
i bardzo dobrze.... wiem, że nikt nie lubi deszczu... ale tu jest taka susza, że ludziom na wsi wody brakuje
niech trochę popada a w sobotę niech świeci słonko

a nie mówiłam wam że nasz kucharz ma taką tradycję że wjeżdżamy na salę chyba po drugiej kolacji przebrani w kucharskie stroje fartuch i czapka (dla pani mlodej wersja xxl żeby kiecka się zmieściła ) i kroimy udźca wieprzowego
Stary 2012-09-13, 08:05   #3711
nuna2
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36492889]niech trochę popada a w sobotę niech świeci słonko

a nie mówiłam wam że nasz kucharz ma taką tradycję że wjeżdżamy na salę chyba po drugiej kolacji przebrani w kucharskie stroje fartuch i czapka (dla pani mlodej wersja xxl żeby kiecka się zmieściła ) i kroimy udźca wieprzowego[/QUOTE]
hhahahahaha to pierwszy raz słyszę:P
Stary 2012-09-13, 08:07   #3712
Konto usunięte

Cytat:
hhahahahaha to pierwszy raz słyszę:P
no ja też ale będziemy mieli fotki to wam wrzucę
Stary 2012-09-13, 08:09   #3713
nuna2
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36492939]no ja też ale będziemy mieli fotki to wam wrzucę [/QUOTE]
swoja drogą bardzo wczas masz wesele
my mamy o 15, kuzyn w tą sobote o 14 i mówią: ale wczas
Stary 2012-09-13, 08:16   #3714
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

jak zwykle witam sie ziewajaco :brzyda l:

jak dobrze ze to juz czwartek

u mnie dalej leje i szaro-buro jest

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:24   #3715
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

We Wro dalej pada i jest cale 12 stopni. Jesień zawitała chyab na dobre, bo się zrobilo tak szaro buro do spania

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
tak się rozchorować masakra, nos mam jak Kulfon, leci jak z konewki
Brakło mi chusteczek do smarkania... Zużyłam 2 rolki papieru... na smarkanie... :/
Mąż w pracy na nockę
Kuruj się, kuruj. Herbatka lipowa z miodem i cytrynką
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:26   #3716
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

We Wro dalej pada i jest cale 12 stopni. Jesień zawitała chyab na dobre, bo się zrobilo tak szaro buro do spania

Koza nie ziewaj, bo to zaraźliwe

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:29   #3717
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Koza nie ziewaj, bo to zaraźliwe

Już mnie zawiasy w paszczęce bolą od tego ziewania

Edytowane przez Gorska_Kozica
Czas edycji: 2012-09-13 o 08:30
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:33   #3718
marylka80
Zadomowienie

Cholera...Zaspalam dzis...

Milego dzionka dziewczynki
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:46   #3719
__Paulinka__
Zakorzenienie

Bry

a myslallam, ze tylko u mnie tak jesiennie, ze mozna w depreche wpasc
wygladam dzisiaj jak Zombie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-13, 08:54   #3720
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Bry

a myslallam, ze tylko u mnie tak jesiennie, ze mozna w depreche wpasc
wygladam dzisiaj jak Zombie
haha ja tez zombi jestem ;D

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości