|
|
#2041 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
Ale on ma dziewczynę przecież.
Ty już nawet za bardzo pokazałaś, że Ci zależy |
|
|
|
#2042 |
|
BAN stały
|
ale to dobrze że tak stwierdzi!!!
Edytowane przez bulbulka Czas edycji: 2012-09-23 o 15:44 |
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozwyłam się wczoraj jak mops gdy to przeczytałam, połączyłam wszystko i już wiem, że nie wróci, przynajmniej dopóki nie skończę studiów w mieście oddalonym o 350km... (tak, to chyba odległość nas zabiła...) a został mi rok, tak bardzo cieszyliśmy się, że to już koniec rozłąki...
|
|
#2044 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2045 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2047 | ||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisz, sorry, ze dopiero odpisuje i do rzeczy! Nie mów mu gdzie byłaś, co robiłaś, itp. Tym bardziej nie kłam!---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() Jakiś czas byłaś zagranicą i co nie masz żadnych oszczędności?? Tobie to już chyba tylko terapeuta może pomóc! Alkohol to nie jest dobre rozwiązanie Musisz zrozumieć, że on ma już nową dziewczynę, nową miłość i do Ciebie nie wróci, tym bardziej, że minęło tyle czasu. Masz dopiero 24 lata, jeszcze zdążysz się zakochać, no ale po co Ci to jak Ty wolisz EKSa ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Sorry, ale dla większości moich koleżanek FACET jest ważniejszy niż koleżanki (nawet te dobre) Poza tym, e związku którym nie dawno byłam też postawiłam na faceta, a nie znajomych, bo przy wcześniejszym właśnie zaniedbałam kolesia, bo ciągle miałam więcej czasu dla przyjaciółek, a nie dla Niego, a później co do czego to one, zajęte swoimi nowymi obiektami ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
To tylko Twoja teoria, która jest błędna, przez ostatni 10miesięcy wg mnie zdążyłaś pogrążyć się w jego mniemaniu i wyjść na mega desperatkę ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
A gdzie Ty studiujesz? Dziennie?---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
|
||||||||||||||
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Dziewczyny, dzisiaj mnie oświeciło i doszłam do wniosku, że zmarnowałam przeszło rok życia będąc przy eksie, który nie dość, że mnie często dołował to jeszcze tłamsił moją osobowość. Teraz widzę, że trzeba mi było kogoś zupełnie innego, jestem mu strasznie wdzięczna, że mnie zostawił i chyba mu za to podziękuję, jeśli kiedyś się do mnie odezwie.
![]()
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2012-09-13 o 14:30 |
|
|
|
#2049 |
|
Raczkowanie
|
A ja wam napisze, że czuje sie slabo... :/
Pislam wam, ze poltora tyg temu odezwal sie, ze powinnismy pogadac, ze zle sie zachowal po tylu latach.. Odpisalam mu na drugi dzien, o czym chce rozmawiac, czy znow chce mi nawrzucac, ze przeciez nie chcial mnie znac... odpisal wtedy ze nic z tych rzeczy, ale..- i znow jakis wont w moja strone -wtedy nic nie odpisalam rece opadaja. Mija ponad tydzien cisza.. no powiem wam ze myslalam ze chociac sprobuje zadzwonic, ale tylko sie łudziłam... Moze wtedy miał jakiś chwilowy przebłysk i to wszystko ehhh kto ich zrozumie..Dzis czuje sie jakby mnie cos przejechalo. |
|
|
|
#2050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
pamięta mnie ktoś jeszcze??? ja od ponad miesiąca jestem za granicą z eksem kontaktu nie mam bo tak mi lepiej. DOszłam do siebie-tak mi się przynajmniej wydaje. Potrafię bez niego żyć i wcale nie jest źle. Czasem jednak brakuje mi przytulenia się do kogoś aczkolwiek na razie nie mam ochoty na nowy związek. CHyba potrzebuję być jeszcze sama. Tyle u mnie. a co u Was jest jeszcze tu ktoś kto mnie kojarzy? co u Was?
|
#2052 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=syklamen;36501118]Dziewczyny, dzisiaj mnie oświeciło i doszłam do wniosku, że zmarnowałam przeszło rok życia będąc przy eksie, który nie dość, że mnie często dołował to jeszcze tłamsił moją osobowość. Teraz widzę, że trzeba mi było kogoś zupełnie innego, jestem mu strasznie wdzięczna, że mnie zostawił i chyba mu za to podziękuję, jeśli kiedyś się do mnie odezwie.
![]() [/QUOTE]Chyba sobie to gdzieś zapiszę
|
|
|
|
#2053 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
cieszę się, że u ciebie wszystko gra )
|
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie ze pamietamy
dobrze ze u.Ciebie wszystko w porzadku
|
#2055 |
|
Rozeznanie
|
Ja ze swoim nie mam już kontaktu półtora miesiąca.
Stwierdziłam, że sama podświadomie wybieram facetów, którzy mnie potem ranią. Jest trzech mną zauroczonych od kilku lat/miesięcy, ale oni mnie nie interesują w ogóle
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
a co u Was dziewczyny opowiadajcie, bo ja nie czytalam tego watku. musialam od niego psychicznie odpoczac
|
#2057 |
|
Zadomowienie
|
U mnie się wszystko pieprzy
|
#2058 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2059 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
W razie potrzeby pisz PRV postaram Ci jakoś pomóc w świetle prawa
|
|||
|
|
|
#2060 |
|
Zadomowienie
|
Zgłosiłam na policję nękanie, stalking, kradzież etc... czuję że to może tylko zaostrzyć sytuację, ale nie będę siedzieć z założonymi rękami i nic nie robić. Nie mogęsię zagłębiać w sytuację, bo też chcę być anonimowa..
Kornelciaczku bardzo Ci dziękuję, zapewne odezwę się bo mam trochę wątpliwości, może doradzisz
|
#2061 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawialam ze swoim exem. Powiedzial, ze on wsumie od 2 lat nic nie czul do mnie, tylko przyzwyczajenie. Ale jak bylam za granica to dzwonil i sugerowal ze chce sie osiwadczyc! Powiedzial, ze on do mnie juz zupelnie nic nie czuje, a jeszcze mieisac temu pisal ze kocha... Czuje sie oszukana.
W weekend mam egzaminy, na pewno je zawale, bo nie moge skupic sie na nauce, placze dnaimi i nocami. To byl nie tylko TŻ ale tez przyjaciel... Nie znalam go z tej strony, zeby tak kogos potraktowac... nie wiem co mu sie stalo... A jak spotkam ta znajoma sam na sam to jej wygarne wszytsko! |
|
|
|
#2063 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oszczędności z zagranicy już nie mam.Bo byłam tam 2 lata i miałam głownie prace sezonowe.Moje pieniądze szły głownie na rachunki.W jednej z pracy nabawilam sie nerwicy jak sie pozniej okazało,i dlatego musiałam sporo pieniędzy wydać na lekarzy prywatnych żeby zobaczyć czy coś mi jest.Leczenie za granica było drogie dlatego w Polsce u prywatnych lekarzy sie leczylam. U psychologa nie byłam,bo gdy wszystkie badania wyszły dobre,to stwierdziłem ze jest dobrze,a ze rodzice sie ze mnie śmiali i mówili ze jestem nie normalna i ataki nerwicy sobie wmawiam stwierdziłem ze może tak jest na prawdę i ze sama sobie z tym poradzę.Ataki puki co są rzadsze a ja jakoś daje sobie radę. Mój były mi tylko ciagle powtarzał,ze tylko on mnie zachce i nikt inny takiej osoby nerwowej nie zechce ... Wiec boje sie ze tak będzie,bo mam wybuchowy charakter,może to przez nerwice nie wiem. Zreszta wpedzal mnie w kapleksy,mam małe piersi i on kiedyś mi tez powiedział,ze są na prawdę bardzo małe.Pozniej mu sie niby podobały ale ja wiem już swoje. Jest jeszcze jedna rzecz,ze jak trafiam na kolesi i chcą mnie gdziekolwiek dotkac po kilku randkach ja sie nie daje,ze względu na małe piersi ... Bo wiem ze były mnie kochał mimo tego,i boje sie ze inny mnie wysmieje z tego powodu. Spotykałam sie z jednym co twierdził ze lubi tylko dziewczyny z dużymi piersiami wiec z nim kontakt urwalam,drugi okazało sie ze ma dziecko i dziewczynę od wielu lat,trzeci zapraszał mnie tylko do siebie do domu,a czwarty chciał związku bez zobowiązań.I jak mam tu komuś w ogóle zaufać :/ |
|
|
|
|
#2064 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakiś fuks, zapłakana - milion myśli w głowie, ale najwidoczniej wtedy lepiej myślimy ![]() Przemilcz to lepiej, po co się z gównem użerać? ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2065 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Cześć kochana My sie znamy z innych wątków konkursowych.Widzę,ze u Cienie tez nie ciekawie sie porobilo.Bardzo mi przykro
|
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz wlasnei zrozumialam, ze moze nam sie wydawac, ze znamy druga osobe jak wlasna kieszen, ale tak na prawde nie wiemy co siedzi w glowie tej drugiej osoby. juz nigdy za nikogo nie dam sobie reki uciac! |
|
|
|
|
#2067 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny Nie było mnie kilka dni.
Tatia super, że przyjeżdża, bo to całkiem inaczej zobaczyć się w twarzą w twarz z kimś niż rozmawiać przez komunikatory. Bulbulka, a jesteś pewna, że chcesz mieć znowu kontakt z exem? Już raz gdy mieliście kontakt żyłaś nadzieją, że on wróci, i męczyło Cię to. Chcesz mieć teraz powtórkę z rozrywki. Może jednak, żebyś z nim nie miała kontaktu, bo to jedyna szansa na to, żeby on się ogarnął. Selena skoro ex się do Ciebie odezwał namów go na wizytę u psychologa, ale nie obiecuj mu nic. Powiedz mu, to co nam tu napisałaś, że się boisz, że jeśli do siebie wrócicie on znowu Cię zostawi. Może rzeczywiście jego psychika się ustabilizuje i wtedy wszystko samo się między wami poukłada, choć taki związek, jak ludzie się schodzą i rozchodzą to tylko męczenie d... Onaa88 nie odzywaj się więcej do niego, nie warto, z perspektywy czasu zobaczysz, że nikt nie jest wart tego, żeby się przed nim płaszczyć. Jakie to ma znaczenie, co on sobie pomyśli, czy Tobie zależy czy nie? Naprawdę myślisz o uczuciach gościa, który zostawił Cię i teraz jest z inną? Ulicznica moja historia jest również podobna do Twojej. Super, że uświadomiłaś sobie, że nie warto być z kimś na siłę, z kimś, kto zamiast dawać nam szczęście unieszczęśliwia nas. Byłam taka sama jak Ty, musiałam wszystko wymuszać, to mi bardziej zależało. Teraz uświadomiłam sobie, że to ja jestem dla siebie najważniejsza i tego będę się trzymać. Czujesz się sama, bo nie masz się do kogoś przytulić itp, ale za parę dni zobaczysz, że bez niego jest Ci lepiej. Ja po rozstaniu poczułam spokój, nie ma już smutku, który ciągle czułam przy exie. Ex widział mnie, jak szłam na przystanek, bo wyjeżdżałam. Pytał kuzynki, gdzie jadę, ona powiedziała mu, żeby mnie zapytał. Ex wypalił wtedy, że ja go wcale nie obchodzę. Mógł powiedzieć, coś czego nie wiedziałam
|
|
|
|
#2068 |
|
BAN stały
|
Isiaczekk
Dokładnie tak jest,smutne ale prawdziwe to co napisałas.Ja sie boje,ze już nigdy nikomu tak na prawdę nie zaufam ![]() Kinguska Ja już sama nie wiem co mam myśleć,bo tak szybko znalazł sobie inna minęły ledwo 2 miesiące od naszego rozstania a on już mial inna
|
|
|
|
#2069 |
|
Zadomowienie
|
mojego po 2 tyg od rozstania widziałam z inną..
![]() a i tak dokładnie nie wiem od kiedy są razem. radzi sobie
Edytowane przez egocentryczna Czas edycji: 2012-09-13 o 17:34 |
|
|
|
#2070 |
|
Raczkowanie
|
ja o zdradzie się dowiedziałam w czerwcu w sobotę a w poniedziałek miałam 2 egzaminy, wyobrażacie to sobie? ale zdałam ;]
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

INSTAGRAM: 
Napisz, sorry, ze dopiero odpisuje i do rzeczy! Nie mów mu gdzie byłaś, co robiłaś, itp. Tym bardziej nie kłam!
Poza tym, e związku którym nie dawno byłam też postawiłam na faceta, a nie znajomych, bo przy wcześniejszym właśnie zaniedbałam kolesia, bo ciągle miałam więcej czasu dla przyjaciółek, a nie dla Niego, a później co do czego to one, zajęte swoimi nowymi obiektami
A gdzie Ty studiujesz? Dziennie?