|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
do spodziewanej @ tak a pozniej taki biały bardziej i nie ciagnacy
|
#2072 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Kochana
Ale jak wstaję to już nie jest tak wesoło, bo czuję taki mulący ból w podbrzuszu i przed chwila stwierdziłam, że też pieczenie niżej... Kurcze... mam nadzieję, że te globulki pomogą Bo jeszcze przez tą stwierdzona nadżerkę jakiejś dodatkowej infekcji się nabawię
|
#2073 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czekamy w takim razie na Ciebie ![]() A dla Twojej mamuśki 100 lat! ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
![]() Leż i dużo odpoczywaj a na pewno wszystko będzie dobrze Ja uciekam się wykąpać i do łóżka,jutro po pracy zajrzę.Miłego wieczorka
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-09-13 o 19:12 |
||
|
|
|
#2074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super,że wszystko u Ciebie i Dzidziolka wporządku!!!Wszystkiego najlepszego dla Twojej mamci! Cytat:
) A zobaczysz ,że wszystko się naprostuje i będzie ok. Wiem doskonale o czym piszesz. Sama miałam zagrożone obie ciąże, a jedną straciłam. Teraz też trzęsę portkami jak to będzie przy tej ciąży jeśli uda nam się zajść:/ Tym bardziej,że już troche lat zleciało od tamtej pory.. Trzymaj się tam dzielnie!!! A ja się dzisiaj czuję coś niemrawo, głowa łupie, dzieciaki mega nieznośne dzisiaj i dają mi popalić ostro. Dzięki Bogu dzień się już kończy, zaraz ich kłade i odpocznę psychicznie w ciszy troszkę
|
|
|
#2075 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Banka - mi również bardzo się podobają Twoje maleństwa, i blondiś i psinka - słodkie i przeurocze! ![]() Cytat:
Mówisz, że normy rozbieżne z tymi z początku roku? No widzisz.. to się zmienia, aż zaskoczony człek jest hehe A laboratorium to samo czy inne? Bo jak to samo i już zmiana spora to to by było faktycznie dziwne ![]() Kurcze testosteron masz wysoki, ale w normie i tylko ten problem a okresu brak to mega specyficzne się wydaje być, ale ja się nie znam, po prostu nie mogę się nadziwić, ze tak to funkcjonuje. Tyle dobrego, że przynajmniej nie miałaś jak ja i mogłaś się podleczyć terapią hormonalną, którą mi leki inne wykluczyły ![]() TŻ w dzinsach.. CO JA BYM ZA TO DAŁA! Mój nosi takie moro lub czaaasem sztruksy jedne, w dżinsach nie wiem czy w ogóle go widziałam Powaga! Mam sklerozę, ale jeśli nawet to musiało być jakieś święto narodowe hahaha ![]() Kocurku nie masz litości! Co ja bym dała za malinki... i za masło czekoladowe czy orzechowe.. o jaaa...Mój pasażer płacze razem ze mną z zazdrości i ochoty Ślinianki wprawiłaś mi w ruch, no bez kitu, dam sobie pazurki ściąć za takiego jednego naleśniczka Cytat:
Jaja jak berety
|
|
#2076 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie...ale mnie zgaga meczy... i dodaje nadzieji na fasolcie
![]() BANKA Ty kochana też dodałaś mi otuchy ![]() A jak wam mija wieczór?
Ciało jest moją świątynią a rodzina bogiem.... ![]() Edytowane przez FD_nika Czas edycji: 2012-09-13 o 19:44 |
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Kwitka ja też nigdy nie miałam TEGO sluzu, a przytylaliśmy się codziennie albo dwa razy dziennie a jak byłam zmęczona czy Tz to poprostu niet
a do owulacji podchodziłam tak że plemniki i tak żyją tydzieńIsia już myślałam że o nas zapomnialas ![]() Ja dziś wydalam 60 zł na luteine i nystatyne która kosztuje 18 zł! Opakowanie. Także mam 40 zł w portfelu... |
|
|
|
#2078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak tam mija Wam wieczorek?? Moj maly wykapany w lozku od godzinki, ja wykapana , i wlasnie skonczylam prasowac, Tz jeszcze nie ma ale jak wroci czeka go spacerek z suka , chwilowo on przejal obowiazek wieczornego spaceru.. a jaaa do łoża leceee
|
|
#2079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wieczór? ehhh po ciężkim dniu z moimi łobuzami to mija wreszcie spokojnie. ![]() Cytat:
Cytat:
Moje dzieciaki już też pomyte i po kolacji w łóżkach ( AMEN). Mnie godzine temu jakiś szał dopadł Pomyłam dzieci, zrobiłam im kolacje, wywiesiłam pranie, poskładałam to co już się nazbierało, pomyłam wszystkie gary i podłogi![]() I normalnie,aż mi lżej się będzie spało z myślą,że jutro mogę się troszkę poobijać ![]() ![]()
|
|
|
#2080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz to nawet testosteron mam za niski w normach ![]() i bądź tu człowieku mądry albo i nie ale tylko na 9 miesięcy![]() I nie przejmuj się kochana, że nie dałaś rady zrobić sobie kuracji bo najważniejsze- czyli dzidziolka masz - a wszyscy lekarze mówią, że ciąża to najlepsza kuracja na hormony kobiety![]() A ile Twoj TZ ma lat? Mój chodził do 27rz w takich luznych gaciach, ale na szczescie "wyrósł" z tego zanim go poznalam teraz tylko dżinsy![]() nadrobiłam Was kobitki, ale już trochu padnięta jestem po tej wyprawie do endokrynologa i zapamiętałam tylko o pytanie o "pukanie się " ![]() a więc u nas wygląda to tak, że robimy to kiedy mamy ochote... a że mamy miesiąc miodowy to codziennie mamy ochotę ![]() ![]() ach partytura jeszcze co do łysienia to Cię rozumiem, u mnie wszystkie włosy z głowy(łysienie androgenowe) migrują w inne części ciała(hirsutyzm) także możemy sobie przybić piąteczki
(maj 2010-...) Edytowane przez ameliar Czas edycji: 2012-09-13 o 20:38 |
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Colorblue no tak jak ja tez wole cieszyć sie lenistwem drugiego dnia i nie lubię jak mi leży robota
|
#2082 |
|
Rozeznanie
|
witam się wieczorową porą
Już myślałam, że mi @ idzie, a tu głucho, sucho...Główka zaczyna mnie pobolewać więc pewnie położę się wcześniej spaciulki ![]() Banka- miło, że moja spiczasta szyjka Cię rozbawiła hihi
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny, z góry przepraszam ze nie nadrobie za barrdzo postow, bo ostatnio nie mialam wiele czasu i teraz tez tylko na chwile
dostalam dzis @ niestety , w 33 dc...nie mam jednak weny dzis nadrabiać zaległości,... wiec trzymajcie sie i zycze powodzenia wszystkim testującym...
|
#2084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale głowa do góry, następny cykl będzie Twój
|
|
|
#2085 |
|
Zadomowienie
|
czary mary hokus pokus..
Nie umiem usunąć więc wybaczcie niedoróbkę, która się wysłała.. zrobiłam z niej 'pustaka'
Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem ![]() Edytowane przez partytura Czas edycji: 2012-09-13 o 21:52 |
|
|
|
#2086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurczę serio mamy podobnie, bo hirsu mam nie od dziś... a "dziś" czyt. w ciąży gorzej.. i nie moge depilować.. znaczy do łydek się przełamuję ale uda.. robię maszynką elektryczną, włosy w ciąży silniejsze + efekt usuwania też je wzmacnia i armagedon Przeraża mnie myśl o nagłym porodzie..i co jak będę zarośnięta?? Nie mogę nonstop pilnować, bo podrażnię skórę i mieszki włosowe.. a odstęp to ryzyko.. i bądź tu babo mądra.. a usuwać na szybko u mnie się nie da, to pracochłonne,bo muszę duuużo golić od dołu po majty dosłownie.. Dramat... Z pilnowaniem na wizyty u gin wyrobię, ale poród..naprawdę mam obawy co będzie i wolę nie myśleć jak by mnie traktowano jakbym była nieogarnięta na czas porodu![]() Mój TZ jest rok starszy ode mnie, w tym roku skończy 29 lat..! I jest chyba niereformowalny słowo daję.. Jego tata nosi przyległe gaty i portki, brat też, gaty na bank bo rozmawialiśmy o tym( nie widziałam go bo mieszkał w UK jak poznałam Szymona) a Szymon kij wie w kogo się wdał, chyba koledzy mu mózg ułożyli za gówniarza i ten lekki kompleks szczupłych nóg Ostatnio kupił 2 pary majtów jak byliśmy w pepco, i szok, są nawet przyległe sesese.. on zawiedziony ja wręcz przeciwnie ![]() Siekierka, "no stres" in english, bo on nie pomaga. Po prostu przyjmuj to za dobrą monetę, że będzie lepsza owulacja i silniejsze jajo! Nie teraz to następnym razem ![]() ========================= ========================= ========== No nie, klon się wyczarował.. muszę zgłosić z prośbą o usunięcie, sama nie mogę chyba? ;/
Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem ![]() Edytowane przez partytura Czas edycji: 2012-09-13 o 21:48 |
|
|
|
|
#2087 |
|
Zadomowienie
|
siemka Dziewczyny,, jeszcze nic nie nadrobilam,,,ale pomozcie mi na szybkiego
zmierzylam dzis tempke z 4 razy pod rzad.... i pierwszy wynik to 36,80, kolejne to 36,38, 36,30, 3,32...co ja mam zaznaczyc????
|
|
|
|
#2088 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a no rozbawila Cytat:
bedzie dobrze---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
) albo bierz pod uwage pierwszy pomiar )
|
|
#2089 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
spedzaj milo czas u rodzinki ![]() Cytat:
![]() dzien dobry w piateczek jeszcze 7,5 godz ( ) i do domu i weekendzior dzis czeka mnie samotna noc,,jutro tez,,, mamy kawalersko-panienski weekend TZ jedzie juz dzis na kawalerski i wraca w niedziele... jada do gluszy na domek i moze kajaki ...a my jutro imprezujemy na panienskim...wczoraj szukalam sobie czarnej kiecki.... bo mamy byc na czarno wszystkie a ja jakas skapo zaopatrzona w czarne kiecki...no ale znalazlam ale juz mi sie chce do domu... banka, dzieki za pomoc... mam nadzieje, ze nie bedziesz zla jesli poczekam na wiecej opinii
|
|||
|
|
|
#2090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
marze by mieć takie kłaki na głowie jak na nogach.... ![]() a właśnie jak jesteś w ciąży to przestały Ci tak wypadać włosy? A mój Mąż zaczął nosić przyległe gaty jak w delegacje pojechał i spał w jednym pokoju z kolegami wstyd mu sie zrobiło ze wszyscy chodzą w innych niż on dzięki Bogu... A mój ma już 32 latka...![]() Skierka- pomyśl ile teraz przyjemnych starań przed Tobą a po nim ile radości w końcu z Dzidziolka![]() magbes- łoł jakie rozbieżności... a z termometrem wszystko ok? Ja bym chyba wyciągnęła średnią z tych wyników
|
|
|
#2091 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bierzesz po uwage 1 pomiar.Temperature mierzysz raz dziennie zaraz po obudzeniu po minimum 4 godzinach snu.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-09-14 o 08:16 |
|||||||
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laleczko moje kochane z rana co za brzydka dziś pogoda eh
![]() A my chcieliśmy iść jutro na grilla a tu du.pa pech Hej testuje któraś dzisiaj czy jak bo jak nie to będzie klaps w pupala
|
|
|
|
#2093 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie porannie
Ja tylko na chwilkę zameldować, że @ dalej nie ma - 30 dc. Biegnę na miasto ![]() 3 majcie się |
|
|
|
#2094 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobity,
Isia super, że wszystko Ok - nie zapominaj o nas! a podobno ruchy w drugiej ciąży czuje się wcześniej, więc może to TO ![]() Miałam dziś piękny sen : śniło mi się, że wybieraliśmy w sklepie wózek dla malucha. Oczywiście mój połówek -gadżeciaż wybrał najdroższy i najbardziej bajerancko/udziwniony (dodam, że do tego niepraktyczny ofkors) i ja chciałam mu go wybić z głowy i pokazać inny/wybrany przeze mnie ale okazało się, że jest nie do kupienia NA CAŁYM ŚWIECIE ![]() co do grzania jajec, moje chłopy oba noszą bokserki i te bardziej obcisłe i takie trochę luźniejsze i nigdy żaden się nie skarżył, że mu marzną (no ale dupki wożą autkiem, więc może gdyby przyszło im na przystanku w zimę postać...) Suma sumarum gdybym małża w slipach zobaczyła to padłabym trupem jakem żywa i do wyra bym go nie wpuściła na 100000% Dla mnie one jakieś takie aseksualne i z moim ojcem mi się kojarzą... Jedyna opcja, w której slipy są dla mnie do zniesienia to opcja, że leżą na dupce Davida Beckhama ![]() No nic, idę ogarniać zarośla, bo ginka na mnie czeka. sijulejter
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
biegnij po test!
|
|
#2097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też bym poszła ja mam dużo czarnych kiecek chcesz?![]() a co będzie jakiś motyw przewodni wieczorku?
|
|
|
#2098 |
|
Rozeznanie
|
Witam się
trochę jeszcze nieprzytomna jestem po mimo, że sklep już zaliczyłam- bo patrzę do lodówki a tam brak śniadania. Teraz z kawką (zbożową) i bułką czytam i piszę ![]() Brzuszek boli. Leciutkie plamienie... testa nie mam po co robić (nawet szczerze się przyznam, że zapomniałam wczoraj kupić
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać po wizycie.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2100 |
|
Rozeznanie
|
Co do snów... mi się dziś śniło, że jestem żoną Giertycha ! I jakąś kampanię z nim przeprowadzałam hehhehe może dlatego taka zmęczona jestem
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

Ale jak wstaję to już nie jest tak wesoło, bo czuję taki mulący ból w podbrzuszu i przed chwila stwierdziłam, że też pieczenie niżej...
Kurcze... mam nadzieję, że te globulki pomogą
Bo jeszcze przez tą stwierdzona nadżerkę jakiejś dodatkowej infekcji się nabawię

nie masz litości!
Co ja bym dała za malinki... i za masło czekoladowe czy orzechowe.. o jaaa...Mój pasażer płacze razem ze mną z zazdrości i ochoty 

Ale głowa do góry, następny cykl będzie Twój
Dramat...

Jedyna opcja, w której slipy są dla mnie do zniesienia to opcja, że leżą na dupce Davida Beckhama