|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz mój Maż nie jest gadżeciażem ale też mu się marzy taki wózek, że nas na niego napewno nie stać ale on stwierdził, że w takim razie kupi używany, a używane chodzą po ok 3-4 tysiąceCo do slipów to się zgadzam z aseksualnościa mój ojciec też nosi a, że ja go oglądać nie chce nawet w ubraniu dziada to tym bardziej bez...no ale na Beckhamie... hmmm.... ![]() oooo a ja też dziś mam wizyte u cipkologa! zobaczymy co on na rewelacje wczorajsze endokrynolożki
|
|
|
#2103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) a gdy przyszło do badania rozłożyła nogi lekarz patrzy i mówi : no ja wiem że kobiety lubią ładnie wygladąć ale żebym na wizytę do lekarza używac brokatu i tamCytat:
|
|||
|
|
|
#2104 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też bym była gdybym zamiast spać spokojnie przprowadzała akcje spoleczne ale już kurza twarz, nie mogłaś wyjść za przystojniejszego polityka?![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
niezła ale cóż ja kiedyś czytałam wątek na forum jak jakaś bystra dziewczyna chciała sobie wydepilować pićke plastrami na wosk... i jak je przykleiła to nie mogła odkleić... a jakas inna mądra doradziła, że też tak miała i suszarką sobie z ciepłym powietrzem podgrzała pićke zeby plaster zszedł...
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny orientujecie sie ile czeka się na wynik dhea?Bo jak robiłam w zeszły piątek to mi w punkcie pobrań nie powiedzieli.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2106 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mmm miewam lepsze... dam znać Cytat:
![]() widzę, że do ojca masz takie podejście jak i ja...
|
|
#2107 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
ja nie wiem co ten wózek musi w sobie mieć ale syn szefa taki miał i jak mój go zobaczył to mało jaja nie zniósł![]() No coż... do ojca mam stosunek na jaki zasłużył... długa historia... a w skrócie: Moja Mama zmarła 3 lata temu. Pominę pobierzne przygody, ale mieszkamy na jednej ulicy a ojciec przez 2 lata odwiedził mnie raz ![]() nie przyszedł na nasze zaręczyny, a jak poszliśmy zaprosić go na nasz ślub to przedstawił nam swoją żonę zaproszenie na ślub było wypisane tylko dla niego- bo nic o tym nie wiedziałam. A nastepnie zadzwonil tydzień przed weselem do mojego narzeczonego ze nie przyjdzie na nasz slub bo nie akceptujemy jego żony z checia bym ja zaakceptowala ale nie wiedzialam ze istnieje nie bylo go nawet w kosciele...Także sama rozumiesz
|
|
|
#2108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ona wróciła do domu, a nie zajażyła o co chodzi. Myśli sobie o co mu kurna chodziło. Przed lustrem popatrzyła i cegłę zjarałą hahah Autentyk historia.![]()
|
|
#2109 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a widzisz... gdybym wiedziala to ze masz tyle to bym nie ganiala wczoraj po sklepach jak perszing ![]() a tak to bedziemy mialy jakies opaski z kokardkami na glowach...my w kolorze czerwieni a mloda w kolorze rozu + rozowa szarfa ze specjalnym dla niej napisem... takie standardowe panienskie ![]() Cytat:
![]() moj TZ tez nosi te obcisle bokserki, i w takich mi sie najbardziej podoba ![]() jedyne co mnie wkurza ze non stop po kieszeniach spodni nosi 2 telefony komorkowe.... iile ja mu nagadam, zeby nie nosil..... Cytat:
![]() ![]() bo wiadomo wtedy, ze nie pracuje :P
|
||||
|
|
|
#2110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z moim ojcem to też długa historia...pomijam, że całe życie traktował mnie jak śmiecia a jak wyrosłam z lalek to zaczął lać mnie jak morke żyto, apogeum było wtedy jak nie potwierdził w spółdzielni, że ja już u niego nie mieszkam i narobił długów na tym mieszkaniu (zawiadomienia o długu przychodziły na moje nazwisko ale do niedo do domu i ja nic nie wiedziałam) a potem jak chciałam sprzedać swoje mieszkanie to u notariusza się okazało (przy kupcach, paniach z agencji ), że mam komornika nia KW za długi mojego ojca. Dług musiałam spłacić (15tyś) bo nie sprzedałabym mieszkania ALE TEN WSTYD! Od tego czasu ojca nie mam. sorry za offa
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje wam dziewczyny ojców. To masakra jakaś. Mój też nosi slipy ale nie zamieniłabym go na żadnego innego taty Mój jest tak mądrym, oczytanym w dodatku kochanym człowiekiem że nie znam drugiego takiego. Dla mnie zawsze będzie wzorem i mam do niego ogromny szacunek, zawsze mogę spytać go o zdanie i mi pomoże a jest tylko budowlańcem W dodatku mężem też jest jak dla mnie idealnym dla mojej mamy Po ponad 30 latach małżeństwa on zawsze na rocznice kupuje jej kwiaty w doniczce. Zawsze coś na urodziny czy jakieś święta. Szkoda że mój się tym nie podał do mojego taty no ale budowlaniec, mądry i ogólnie zaradny jak na swój wiek to jest po moim tacie oczywiście Jeszcze tydzień do @. ogólnie poza tym że mnie wy syfiło to nic się nie dzieje. Kurcze muszę już się zbierać bo mam spotkanie ze swoim doradcą a współlokatorka zajęła mi łazienkę bo akurat na prysznic ją naszło. Szkoda że się nie zapytała wcześniej czy potrzebuję, bo bym już dawno poszła
|
|
#2112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety tak to jest że z rodziną najlepiej to się na zdjęciu wychodzi ![]() Cytat:
Ja mojego ojca wogóle nie znam.Zostawił moją mame na 2 tygodnie przed ślubem ze mną w ciąży dla jakiejś 16 latki Po porodzie widział mnie raz i zmył się na zawsze nawet alimentów nie płacił Mama ze mną mieszkała z dziadkami w jednym mieszkaniu.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-09-14 o 09:17 |
||
|
|
|
#2113 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do testowania to nam się kumulacja tu szykuje na 22 ![]() Ja skolei dopiero po 27 września Cytat:
Cytat:
Powodzenia na wizycie! Cytat:
![]() Zdawaj nam relacje Witam się tak wogóle ![]() U nas dzisiaj wkońcu po 2 dniach deszczu jest piękne słonko ![]() Ja wczoraj porobiłam wszystko i teraz się obijam aż miło. Niedługo się zabiorę tylko za obiadek. Później przychodzi do mnie pod opieke mój najmłodszy brat. On ma 9 lat, w tym roku był u Komunii. Kurde jak on razem z moimi łobuzami się zbierają to mam sajgon taki,że to koniec świata ![]() I właśnie w takich chwilach zastanawiam się nad słusznością dalszego mojego rozmnażania się
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Colorblue ja mam nadzieję że będzie dużo testujących i wysyp fasolek innej opcji nie wiedzę
Znaczy się przychodzi wujek zaopiekować się siostrzeńcami to będzie pomoc
|
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Magbes kochana oczywiście ze nowe
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monia błagam Jeśli pomocą nazywasz kłótnie o wszystko i o nic,darcie się jeden na drugiego, bicie się, bieganie po całej chacie połączone z dzikimi okrzykami, rozpierdziel w chałupie taki ,że tylko siąść i płakać... to taaaakkkkk będzie pomocNo ale jak mus to mus. Jakoś może dam radę i nie zwariuję ![]() Kurde dziewczyny... właśnie zauważyłam u siebie śluz taki piękny owulacyjny że szok. Sorki za opis ale wyglądał jak smarki i rozciągał się zarąbiście. Dzisiaj 14dc więc czy to oznacza,że dzisiaj owulacja??? Ryczeć mi się chce bo ostatnie przytulania były 11 dc, wtedy też był śluz płodny.. Ale jeśli dzisiaj 14 dnia mam te owulacje to już teraz wiem,że w tym cyklu nic z tego nie będzie:/ A przytulać się może i będziemy dzisiaj ale nie do końca. Bo jeśli dzisiaj jest owu to byłby siusiak bankowo. A ja mam schize irracjonalną,żeby jednak współżyć przed owu i zwiększyć szanse na córkę. Byłam pewna że miała ona miejsce przedwczoraj albo wczoraj to wtedy szanse by były,aby pleminiki dzień czy dwa przeżyły. Ale 3 dni to już wątpie... Wiem wiem,że teoretycznie mogą, ale szczerze wątpie w to u siebie (ehhhhhhh i zaś mi smutno...
Edytowane przez colorblue Czas edycji: 2012-09-14 o 10:38 |
|
|
|
|
#2117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A 22 ma być wysyp fasolek - koniecznie!!
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
A moze idz na bete?
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Cytat:
Powinna to być mniej więcej taka sama godzina każdego dnia. A i staraj się (zakładam, że mierzysz w buzi) mierzyć zawsze w tym samym miejscu. I końcówka termometra musi przylegać do tkanki, a nie "wisieć" w powietrzu.
|
|
#2121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie w buzi... tylko tam na dole :P
|
|
|
|
|
#2122 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli do wtorku nic się nie zmieni, to pójdę we wtorek, bo dopiero mam wtedy wolne.
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu na pól godz
No pojawił się u mnie taki biały serkowaty śluz tydz przed @ więc raczej już się nie nastawiam na nic. Zresztą nie nastawiałam się w ogóle bo wiem że gdy miałam owu to nie było przytulanek więc raczej nic z tego ale podświadomie gdzieś tam coś mi w głowie siedzi i tak jakaś taka nikła nadzieja
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tam chyba bardziej równomiernie rozłożona tempka jest ![]() W każdym razie nie przejmuj się, zapisz pierwszy wynik, ale weź go zaznacz jakoś, żebyś wiedziała,że ten wynik jest niepewny. Nie ma sensu rozkminiać, czasem tak się zdarza i tyle. Jeśli to nie jest pomiar gdzieś blisko owu to się nie przejmuj.
|
|
#2125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz robiłam sobie w poniedziałek w laboratorium, i już we wtorek Pani pisała, ze mogę odebrać wyniki a może są już do odebrania tylko trzeba pójsć?![]() daj znać jaki wynik to sobie porównamy
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A robiłam w zeszły piątek A ty robiłaś zwykłe dhea czy dhea SO4?
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Haha to mój ipodzik tak zmienia hehe miało być ze sie nie gniewam hehe
|
#2128 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogólnie to mi znów niedobrze, nie wiem czy od ciąży czy od ściekania mi po zatokach do gardła świństewka, ale jak poszłam wziąć poranny prysznic to się zaczęło i jako tak mi niefajnie,bleee ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziwny z niego ojciec, no, ale ludzie są różni Najważniejsze, że Ciebie wychowano tak, że nie jesteś taka jak on... ![]() Z tymi wózkami to szok.. Mnie na innym forum zatkało, że laska kupiła dla dziecka wózek za 2,5 tyś. a tu o takich za 10tyś.. kosmos..
Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem ![]() Edytowane przez partytura Czas edycji: 2012-09-14 o 12:56 |
||
|
|
|
#2129 |
|
Rozeznanie
|
Zdaję relację: boli małpowo, nic poza tym się nie dzieje. Zimno mnie trzęsie. Mam stan podgoraczkowy. Szyjka wysoko. Co ona oznacza? Bo już sie pogubiłam
|
#2130 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wazne ze udalo sie dogadac ![]() ![]() ![]() lady wysoko jest na owulke chyba ;> |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

Jedyna opcja, w której slipy są dla mnie do zniesienia to opcja, że leżą na dupce Davida Beckhama 

. Ona wróciła do domu, a nie zajażyła o co chodzi. Myśli sobie o co mu kurna chodziło. Przed lustrem popatrzyła i cegłę zjarałą hahah Autentyk historia.

Jeszcze tydzień do @. ogólnie poza tym że mnie wy syfiło to nic się nie dzieje. Kurcze muszę już się zbierać bo mam spotkanie ze swoim doradcą a współlokatorka zajęła mi łazienkę bo akurat na prysznic ją naszło. Szkoda że się nie zapytała wcześniej czy potrzebuję, bo bym już dawno poszła
Po porodzie widział mnie raz i zmył się na zawsze nawet alimentów nie płacił
(

A ty robiłaś zwykłe dhea czy dhea SO4?