|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
ja widziałam - i się cieszę że obejrzałam - bondzianą polecam ze wzgledu na aktorkę Rooney Mara
a po całości film zobacz i oceń - ja tak robię nie sugerując sie żadnym szałem na coś - i słusznie ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() na komisję świetny
|
|
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakąś dziwną twarz ma ![]() jak mnie mają kroić/dźgać/grzebać w moim ciele, to tez dokładnie zapamiętuję co i jak mi kroją
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-09-15 o 20:54 |
|
|
|
|
#573 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#577 | ||||
|
Panaroja
|
Znad zmenczenia
ja mam tylko żylaki i krzywy kręgosłup ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36528997] Matury nie zdaję bo mi nie poczebna [/QUOTE]To taki wygrał te 30 milionów ! ![]() ? A to zielone chlapiące to jakieś zwierzę czy sama woda , bo ja ślepa ![]() Cytat:
Cytat:
Mursz , cudne zdjęcia robisz Cytat:
![]() Cytat:
Jestem po pracach rolno-działkowych i musk mi nie pracuje ![]() Jutro będę sadzać wrzosy tylko jeszcze nie wim gdzie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#578 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ves, obejrzyj szwedzka bo fajna, bondzianej nie widzialam. |
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
nowy, czerwony Durbano?
![]() http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...74870089_n.jpg
|
#580 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#581 |
|
Nindżopesz
|
Przeca jest? Tylko niezbyt girlowato wyglada i maly wybor kolorow.
|
|
|
|
#582 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
krwawnik
|
|
|
|
#583 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cóż, kłania sie pchanie ciężkich aparatów, noszenie kaset do zdj ( na szczęście mamy od 9 lat cyfrówkę, o wiele wygodniejsze ) podnoszenie pacjentów, przenoszenie ich do badań itp itd
![]() Bo tu ludzie nie żyja, tylko wegetują
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#584 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Kocham zdjęcia wody, choć jeszcze nigdy porządne mi samej nie wyszło -to już chyba za wysokie loty dla mnie. No ale trzaskam, może się ślepej kurze kiedyś trafi ![]() Niebieskie okrągłe, to meduzy Byliśmy w Tropicarium i mieli tam i takie wynalazki Normalnie mam zdjęcia rafy koralowej z Węgier, Brat mnie śmiechem zabił ![]() Dzięki wielkie Chyba dziś pękne z dumy ![]() Ja też I jak mi się potem czasem podwinie kurtka i sobie na nich usiądę... ![]() Chyba się pójdę myć, czy coś...Mam 2 syfki na twarzy, nie ma sprawiedliwości na świecie, a niechże je jakiś nastolatek zabierze!! Syfy i zmarszczki na raz??
|
|
#585 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja mam... jakies 52 ![]() Przed powrotem do pracy musze koniecznie isc do dermatologa zeby nie straszyc ludzi (a i lifting by sie przydal). |
|
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#587 | |
|
|
Cytat:
Dlatego mnie tak wkurza nierówność na paszczy Za to moja kumpela całe życie sobie wyciskała paszczę i ma bardzo szorpatą skórę na niej w związku z tym. Raz ją wykopałam na mikrodermabrazję i już po jednym zabiegu szok przeżyłam, tak ją wygładziło...
|
|
#588 | |
|
Nindżopesz
|
O!
Cytat:
W ogole ostatnio o siebie nie dbam, czas to zmienic bo sie sama przestraszam patrzac w lustro. Nawet zadnego balsamu do ciala albo do rak nie uzywam
|
|
|
|
|
#589 | |
|
|
Cytat:
taka ze mnie sknera...
|
|
#590 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Gdzie? ![]() Cytat:
o ![]() Cytat:
![]() Które? ![]() Murszafko godne zdjęcia --- No to już pójdę |
||||
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Winterko, świetna torebka Mursz, super foty A gdzie wodna małpka? ![]() Parabelko i Gryszardzie, od kręcenia zostaje się pięknym, młodym i bogatym "No... ...jedno na trzy to całkiem niezły wynik. Co prawda to zaledwie trzydzieści trzy procent, ale mogłoby być gorzej." że zarzucę Mistrzem Pratchettem ![]() Poważnie nie wiem jak to działa, ale działa ![]() Drogi Baru, mam pytanie związane z podkładem we fluidzie. Co jakiś nałożę, niezależnie od rodzaju i sposobu nakładania, to coś się dziwnego robi z moją skórą. Robią się dziwne zmarszczki i to w miejscach gdzie normalnie ich nie widać Paszczękę mam felerną, coś źle robię czy co u licha?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego używasz pod podkład? Jaki jest twój typ cery? Co kładziesz na podkład? |
|
|
|
|
#593 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Wyszliśmy z H. po obiedzie na spacerek. Zrobiliśmy 25 km
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. Serum i kremu z tej serii. ad3. Mieszana w kierunku normalnej. ad4. To coś się robi bez położenia czegokolwiek. Ale jak zapaćkam tym bananowym lub meteorytami, to efekt jest taki sam ![]() Za to jak go położyłam na bazę Catrice, to było tak ->
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#596 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padł w trakcie czy na mecie?
|
|
|
|
|
#598 |
|
|
Po doczłapaniu do domu. Byłam humanitarna i zrobiliśmy przystanek u wodopoju w okolicy Rynku nie miał więc prawa paść w trakcie
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygląda jak obrane, pomarszczone jabłko
|
|
|
|
#600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, przeglądam od kilku dni oferty pracy. Pomijam fakt, że co najmniej 50% ogłoszeń dotyczy "ciekawej pracy z perspektywami rozwoju dla dziewczyn chcących pracować przed kamerami jako modelki". Nie ma dosłownie żadnej konkretnej oferty. Wszystko skierowane albo do studentów, albo do pracowników fizycznych (mam na myśli pracę na budowie, jako malarz, slusarz etc.), albo do ludzi chcących pracować w Niemczech jako pomoc domowa. Chciałabym pracować w wojsku, na stanowisku cywilnym, ale w internecie trudno jest znaleźć jakieś informacje na ten temat (chyba, że nie potrafię szukać). Myślałam, że może dobrym rozwiązaniem byłoby przejście się do WKU i zapytanie bezpośrednio u nich? Cytat:
Zmarszczki na policzkach... Stosowałam już wiele podkładów, w znacznej części też pojawiały się u mnie różne niespodzianki, ale coś takiego... Ciekawe ![]() Ja używam teraz Revlona, Colorstay. Kiedy nakremuję twarz, muszę czekać na całkowite wchłonięcie kremu, po czym używam bibułki matującej lub lekko omiatam twarz pędzlem. W przeciwnym wypadku tworzą mi sie na nosie jakby punkciki, gdzie podkładu po prostu nie ma, co wygląda komicznie. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

ja mam tylko żylaki i krzywy kręgosłup
! 

krwawnik