|
|
#601 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]() A bazy pod podkład używasz?? Ja od jakiegoś czasu zaczęłam, bo mi się też podkład we wszystkich załamaniach gromadził... Teraz nie mam tego problemu Używam bazy tej najczęściej, a ostatnio tej i jest super. I znacznie mniej podkładu się dzięki niej nakłada
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłem z piwa
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Revon jest dla mnie za ciężki ![]() Cytat:
Nie używam, ale przetestowałam
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo wypróbować bazę silikonową? Na przykład Pierre Rene albo Gosh? Używałam obu i były ok, w przeciwieństwie do baz, które nie były silikonowe - ta z Oriflame, którą zalinkowała Murszafka, w moim przypadku nie sprawdziła się zupełnie, po jakimś czasie przestała zachwycać też baza Biothermu. Obecnie nie używam żadnej bazy, na szczęście Revlon spisuje się bardzo dobrze i nie podkreśla zmarszczek/skórek etc. |
|
|
|
|
#605 | |
|
|
Cytat:
Kupiłam sandały. Bylejaksze, zobaczymy, co przyjedzie... I jeszcze myślę nad takimi popejerdalakami Mam takie czarne i są niesamowicie wręcz wygodne... Tylko już mi się zeszmaciły mocno.
|
|
#606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: Na puder to ten podkład zupełnie się nie nadaje, bo robi smugi Cytat:
![]() Fajne ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Winterko, 100 lat i spełnienia wszystkich marzeń!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Łinterioooooo
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#608 |
|
|
Winterio -spełnienia marzeń!!
![]() Też z serii pustynnej raczej I to tej pustynnej nad morzem, bo w tę swoją Pustynię Zachodnią bym w nich nie weszła -od razu by mi nogi pocięło. Takie o
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idziemy do dom. Kolorowych
|
|
|
|
#610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36551886] Ale to jest netto jasssne... i za wykonywanie jakiej pracy tyle płacą? Bo operator wózka widłowego tyle nie zarabia ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36551886] Język nie jest potrzebny za bardzo bo tam sami Polacy są [/quote] Ależ oczywście...bo jak wszystkim powszechnie wiadomo Holandia zamieszkana jest wyłącznie przez Polaków [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36551886] Myślisz że zarobienie 2000 euro netto jest niemożliwe? Moja s. była miesiąc (tydzień temu przyjechała bo sezon letni się skończył) pierwszy raz jechała i pracowała przy sadzonkach truskawek i zarobiła 5000 zł. A laski które były już tam rok temu i mają wprawę wyciągają po 7/8 tysi. Prawda jest taka że Holender nawet nie nasika na robotę za 2000 euro miesięcznie ![]() [/QUOTE] O, a z iloma Holendrami pan ekspert w tej sprawie rozmawiał? Dla mnie ta twoja prawda to g**** prawda.Twoja s. pracowała przy sadzonkach, czyli praca w rolnictwie, na akord. To zupełnie inny temat niż praca na etacie. Zakładając najbardziej optymistyczny wariant, czyli, że pracowała 8 godzin dziennie, przez 5 dni w tygodniu(co przy takiej pracy jest założeniem abstrakcyjnym ), to i tak daje jakieś 7,5 euro za godzinę ![]() Reasumując-tak, uważam,że pracując jako operator wózka ,nie mając 23 lat, nie mając doświadczenia i bladego pojęcia o języku nie zarobisz 2 tysięcy euro netto na miesiąc. Podawałam tu minimalne stawki obowiązujące w tym roku w Holandii, ale przeczytanie wymaga chyba zbyt wiele wysiłku. Maksymalna stawka, jaką może zarobić pracownik magazynu zgodnie z widełkami obowiązującymi w Holandii to jakieś 12,5 euro/h. Brutto Ale co ja się będę kłócić z ekspertem, przecież ja się nie znam ![]() Zresztą czemu się dziwię, uczyć się nie chce, matura to bzdura, języka się uczyć-po co? Pieniądze przecież same lecą z nieba w podziękowaniu za nicnerobienie Jedź sobie dziecko do tej Holandii Cytat:
Z tego co wiem jeszcze niedawno ogłoszenia w sprawie naboru do służb cywilnych, musiały być przekazane do publicznej wiadomości. Były na tablicach ogłoszeniowych danych urzędów, albo gdzieś w necie,ale nie pamiętam gdzie ![]() Co do Twojego tż-ta i kota, to mi się zwizualizowali tacy rozciągnięci na całe okno,trzymający się ramy rękami i nogami i łapami, piszczący i uderzający ogonami w szybę Widziałam takie cóś w wykonaniu kota ostatnio (kot był na tym oknie solo oczywiście )![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- A, i wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia dla Winterry
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do rzeczy imo potrzebujesz fluidu o odpowiedniej konsystencji - zapewne nie na bazie wody, nawilżającego z odżywczymi składnikami - takiego który ma w sobie skłądniki robiące poślizg. Ja ostatnio zrobiłam testy wysokopółkowców - i powiem szczerze jestem mocno zawiedziona ze już ciążko o taką konsystencję. Testowałąm lekkie, takie co ich nir czuć na twarzy, mające być komfortowymi, nawilżającymi mogły rozświetlać. I czegoś takiego jak stare Guerlainy już nie ma na rynku Owszę dla cer normalnych pewnie jest ale jeśli ktoś ma chocby trochę wrażliwszą cerę to niestety obecne konsystencje są zleksza tandetne. Winię koegzystencję zatem. Obecnie wszystko jakby rozcieńczone wodą, wysycha, włązi wszędzie. Przy kremowszych konsystencjach - niezasychających nie było takich akcji. a Armani Silk? ten nawilżający? |
|
|
|
|
#613 |
|
|
O hesusie, ależ miałam pociągnięcie -dopiero godzinę temu wstałam...
I zaraz z zarazą do weta, znów dyszy, jakby dychawicę świszczącą miała
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#615 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziękuję wszystkim za życzenia
Zgadnijcie skąd właśnie wróciłam? Z kościoła Zaczyna się bieganie przed komunią Lubię pójść od czasu do czasu na mszę, ale jak wiem, że muszę to już mnie to złości.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#616 | |
|
|
Cytat:
![]() Ja się wypisałam z Kościoła, jak mi nie chcieli ślubu udzielić, twierdząc, że jestem bigamistką. A córki kumpeli nie chcieli na religię zapisać, bo chodzi do świeckiej szkoły, ale prowadzonej przez Żydów...
|
|
#617 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Komunię dziecko niech ma, o reszcie sakramentów samo zdecyduje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#618 | |
|
|
Cytat:
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Winter, dużo zdrowia, spokoju, uśmiechu i samych szcześliwych momentów w życiu
Cytat:
![]() 2. Muszę zapytać TŻ'a (albo sprawdzić ), czy nie ma jakichś obrzeków na ogonie od uderzania w szybę
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#622 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ha! znalazłam te zaginioną bluzke ze skórom z perzodu
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...Y%20Z%20PRZODU moze pójde we wt obluczyc
|
|
#623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez wtyki jak poszłam to mnie elegancko spławili że kontakt wyłącznie przez BIP gdzie ogłaszają konkurs a nic nie ogłaszają - a kolega pracuje tam jako mundurowy i wie że laski w biurze są nowe zatrudniane a ogłoszeń nie ma do pupy to szysko ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
ja osobiście na sobie nie lubię sztywnych tkanin ale Tobie widać w sam sedes -
|
||
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#627 |
|
Nindżopesz
|
Chyba sterczaca dziwnie... Win, wszystkiego naj i jak najrzadszych atakow PMS! |
|
|
|
#628 |
|
Konto usunięte
|
Winter dużo zdrówka, spokoju, szczęścia i pociechy z dida
|
|
|
|
#629 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytowanie mi szwankuje, dziekuję ogólnie za kolejne życzenia
Red mój pms ma na imię M.
|
|
|
#630 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

A gdzie wodna małpka? 
Paszczękę mam felerną, coś źle robię czy co u licha? 

Używam bazy 

Mam takie czarne i są niesamowicie wręcz wygodne... Tylko już mi się zeszmaciły mocno.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bidni wy - no ale począć głaski dla choreńkiej
Lubię pójść od czasu do czasu na mszę, ale jak wiem, że muszę to już mnie to złości.

- a kolega pracuje tam jako mundurowy i wie że laski w biurze są nowe zatrudniane a ogłoszeń nie ma