|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Mam nadzieje że przeżyje do wtorku.
Boli i mam wrażenie że już większy obszar i gorące! Różne myśli chodzą mi po głowie....czytałam ze podobne objawy ma także ropień piersi...ale żeby ginekolog nie rozoznał ? hmm Miłego dnia!
|
#3272 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
. Znów mi z głowy wyleciało Poza tym przechodzę systematycznie ciężkie efekty menstruacji więc nie chce mi się wbijać w te wąskie spodnie Jadę do Kusadasi w Turcji na tydzień. Jakie są aquaparki Ogólnie będę wygrzewać dupę ... już siebie tam widzę na long beach po parasolem... a jeszcze 10 dni!!! muszę czekać. Może jeszcze uda mi się zrzucić ze dwa kg
|
|
#3273 |
|
Wtajemniczenie
|
jest szansa złapać szympansa
Gwen daj sobie spokój bo się namęczysz z tymi 2kg a z wakacji wrócisz plus 4 bo tam dietą nie będziesz przecież się katować i ciałko bedzie chciało z nawiązką odzyskać to co mu zabrałaś. gdyby moje chciało wciąż być tak jędrne jak 20 paro latki to wcale by się tymi kg nie przejmowała bo krągłości są seksi
|
|
#3274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
Patinkas napisz priva do Mya, ona się coś ostatnio nie pojawia a jest jedyną osobą która może coś Ci podpowiedzieć. to co opisujesz mi kojarzy się tylko z zapaleniem piersi, miałam takie coś przy zastoju mleczka jak karmiłam córe.
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Gwen jakos pusto tu ostatnio a urlopu zazdroszcze kurcze tez by mi sie przydal taki mialam ciezki okres w te wakacje
10 dni szybko zleci fotki oczywiscie cykaj jak najwiecej![]() glowa mi zaraz peknie jakis koszmar ![]() ![]() i chyba jeszcze dobija mnie fakt ze za 2 tygodnie plecak na plecy i na uczelnie bede zapierniczac nie moge sie doczekac![]() milego dnia kobietki ide chate ogarnac bo dzis zwalenisko chlopow w domu bede miala. Cycki musze ladnie wystroic
|
#3277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doczytałam, że jedziesz do swojego dr - więc już niedługo sprawa się wyjaśni Skoro gin dał Ci antybiotyk to musiał podejrzewać naciek zapalny który z czasem przeobraża się właśnie w ropień piersi. Niestety często się zdarza, że antybiotyk nie jest wystarczający i sprawy nie zakończy- i wtedy z nacieku robi się ropień, czasem z przetoką Czy masz jakiś wyciek z brodawki? zmienioną skórę na piersi? wciągniętą? czy węzły chłonne pod pacha masz powiększone? z pewnością gin wszystko to sprawdził i wykluczył inne zmiany. Nie martw się A i jeszcze dodam, że przykurcz torebki byłby widoczny na USG piersi- czytałam, że robiłaś i że nie było żadnych zmian w tkance. ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
ale fajnie, zaraz sobie luknę gdzie to jest dokładnie.---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
Hihi no jasne że dobrze- jeśli oczywiście mówią do tego że są śliczne No bo jak się zrobi i nic nie widać, albo jak nadal straszą to nie chyba nie za dobrze A tak w ogóle dzień doberek
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-09-15 o 15:58 |
|||
|
|
|
#3278 |
|
Raczkowanie
|
MyaDiva. Dziękuje. Może naprawde niema torebki, niewiedziałam że USG by wykazało.
Naprawde mi lżej! Okaże sie na wizycie. Byle mogły zostać!
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Lecę teraz namierzyć kto ma nowe zdjęcia
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-09-15 o 16:24 |
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez Katarsis87 Jestem załamana Chyba się poryczę bo już nie widzę wyjścia. Operacje miałam 3 miesiące temu zdjęcia wrzuciłam do albumu. 3 dni temu zauważyłam, że jedną pierś mam bardziej wypełnioną, później wrzucę zdjęcie. Mam jeszcze nadzieję, że to przez to, że np może mięsień się rozluźnił i że druga pierś zrobi się też taka pełna, ale czuję się coraz gorzej psychicznie... nie wiem co dalej zrobić. Witaj Katarsis Znalazłam Twój stary post z kwietnia bo tak coś mi świtało , że Ty się kiedyś skarżyłaś na jedną większą pierś. I to właśnie w tej miałaś przerost torebki? Kołatało mi też coś w głowie, że się uderzyłaś w pierś i krew Ci leciała z blizny- ale znalazłam, że to nie Tobie a Twojej koleżance się przytrafiło. Najważniejsze, że już po wszystkim- oby było już wszystko dobrze __________________
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry Diewczynkiiiii
Witam wszystkie
|
#3282 |
|
Raczkowanie
|
|
#3283 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny!jestem tu nowa i chciałabym powiększyć piesi.Czy zna ktoś dobrego chirurga plastycznego w Poznaniu lub okolicy?Bardzo proszę piszcie na priv.Z góry Dziękuję
Edytowane przez blondi2302 Czas edycji: 2012-09-16 o 11:10 |
|
|
|
#3284 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
anne001 śliczne zdjęcie
. Ale masz super figurę!
|
|
|
|
#3285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3286 |
|
Raczkowanie
|
Anne001 cześć cześć
Masz super figurkę ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Nie wiedziałam, że Darling też Ci to napisałą
|
#3287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie, a jak z reakcją otoczenia? Bo wiadomo, że chirurgia plastyczna to temat kontrowersyjny, a szczerze, to chciałabym uniknąć komentarzy, że np nie mam na co pieniędzy wydawać itp. Jak było w Waszym przypadku? Miłego dnia
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Przyczajenie
|
Jakiej firmy najlepsze są staniki po operacji?
|
|
|
|
#3289 |
|
Zadomowienie
|
hej nie ma najlepszych stanikow
przede wszystkim wazne jest to u kogo masz op bo kazdy lekarz preferuje rozne staniki ja np mialam top przez jakis czas potem stanik triumpha a czasami dostajesz stanik od lekarza masz juz termin op??
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie z tym sie nie kryje. Tzn nie chodze i nie opowiadam kazdemu ze mialam operacje ale bliskim osobom powiedzialam i nigdy nie uslyszalam zlego slowa.
|
|
#3291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje zgrubienie torebki niestety nie było widoczne na USG
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
A przypomnij jeśli możesz- czy Ty byłaś na kontroli właśnie w tamtym momencie.Tzn w okolicach 3 msc jak zauważyłaś, że dzieje się coś dziwnego i pierś się powiększa? I jeśli tak to co mówił lekarz- robiłaś wtedy USG ? Potem, po 3 msc, zniknęłaś z forum więc nie wiemy jak Twoja historia potoczyła się dalej, jak zareagował lekarz, jak Ci pomógł i przez co przeszłaś. Czy teraz bierzesz lek który ma zapobiec nadbudowie tkanki? I czy widziałaś po operacji tą tkankę którą lekarz usunął?
Cieszę się, że jesteś w tak dobrej formie- zwłaszcza psychicznej. I życzę oby Twoje kłopoty na tym się skończyły. ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- O właśnie o to pytałam. A w którym miesiącu robiłaś USG- i jeśli nie było widoczne skąd lekarz wiedział że to była torebka skoro USG tego nie potwierdziło???Powiem, że troszkę to zastanawiające ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
usłyszłaś raz że małe
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Przyczajenie
|
tak, 20.09 robię, Pani doktor mowi zebym kupila z triumpha sportowy. ale zastanawiam się czy są jeszcze jakies inne dobrze ale troszkę tańsze
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
a no tak zapomnialam
Ale ogolnie nikt nie poznaje ze cos robilam z piersiami(albo w sumie nic nie mowia ) nie wiem jak to jest bo ludzie mysle nie powiedza mi w oczy czy cos robilam a sama nie wejde i nie zapytam czy widac ze cycki powiekszylam![]() No Mya widzialas moje piersi i co wcale giganty nie sa na moje oko male sredniaczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Aaa i bym zapomniala musze sie pochwalic mam juz 99cm w biuscie doszly mi 2 cm---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
|
#3295 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny troche mnie martwi ze nie mam czucia w prawym sutku... Ktoras tez tak miala? Boje sie ze to juz tak na amen zostanie
Slyszalam ze jest to permanentne jezeli dr umieszcza implant podmiesniowo i nacina miesien (wtedy tez i nerw moze nieumyslnie przeciac a to podobno maly nerw wiec ciezko go zlokalizowac podczas operacji), podobno jezeli dr tylko podnosi miesien a nie przecina to wtedy jest wieksza szansa na powrot czucia w sutku....Dzieczyny od dr E.S. Wiecie moze czy ona przecina czy tylko podnosi miesien? Wczesniej nawet nie myslalam zeby o to zapytac ale teraz minelo 7 tyg a sutek nie wraca do normy
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was kobiety! To mój pierwszy wpis i mam nadzieję, że nie ostatni. Dzisiaj moja córka kończy 3 miesiące
Jestem szczęśliwą mamą trójki dzieci, ale nieszczęśliwą kobietą... powód jest oczywisty - piersi. Mam ogromny kompleks na tym punkcie - kiedyś miałam piękne, duże D, po dwóch ciążach C z silikonową wkładką w staniku... po trzeciej aż się boję myśleć. Jestem zmęczona tym udawaniem, potrzebuję wsparcia, osób które mnie zrozumieją, czuję żal do męża, że mówi mi, że jestem piękna, a w historii widzę, że oglądał biust natalii siwec itp. Planuję powiększenie biustu w maju 2013, powiedziałam mężowi i rodzinie - ich reakcja była okropna. Mam nadzieję, że znajdę tu siłę i mi też się uda. Proszę Was o rady - chciałabym operować się w Warszawie, ale czytając Wasze wpisy tą najbardziej znaną klinikę A.S. już wykluczyłam. Jeśli nie tam, to gdzie??? Ciągle robię wszystko dla innych, teraz będzie mój czas. Malutka się wierci, więc czas na mnie. Pozdrawiam Was ciepło i podziwiam. E.
|
|
|
|
#3298 |
|
Wtajemniczenie
|
Elminio witamy
![]() pewnie, że u nas znajdziesz wsparcie i to jakie z wielkimi wątpliwościami i brakiem zrozumienia ze strony otoczenia wpadłam tu ponad rok temu a teraz już cycuszki od 10mc mam też jestem mamą trójki dzieci wykarmionych piersią więc wiem co to za ból i co zostaje w staniku. te cycki to jest nasza nagroda nie przejmuj się otoczeniem i tak większość z nich się nie połapie co zrobiłaś a mąż po fakcie będzie zachwycony i zakochany w Twoim nowym wizerunku wiem po sobie, mój niby akceptował a w gabinecie przy lekarzu strzelił, że plastikowe protezy chce sobie wsadzić i po co jak on kocha to co ma może i kochał ale teraz kocha bardziej, wciąż ich dotyka, zagląda i widze ile im czasu poświęca także główka do góry i częściej zaglądaj, opowiedz o sobie, o swoich oczekiwaniach, postaramy się pomóc![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Tasha zanik czucia całkowity bądź częsciowy jest bardzo częsty po naszej operacji. na razie nie masz się czym martwić, połączenia nerwowe odbudowują się do roku, warto jest stymulować suteczki aby nerwy łatwiej znalazły drogę, muskając, głaszcząc, podszypując, ciepło-zimno i co fantazja podpowie u mnie pół roku były częsciowo niewrażliwe a częściowo wręcz bolesne, teraz zostało mi jedno miejsce na prawym sutku około 1cm kwadratowego, które pobolewa przy dotyku i go nie lubi a reszta jest super.
|
|
#3299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i służę radą. Moje wymiary po 2gim dziecku biust... talia 59, biodra 90, wzrost 171 cm, waga 54kg. Dobijam do 30stki. Pokrótce - środki finansowe posiadam, chciałabym mieć implanty anatomiczne, chciałabym mieć większe - ale nie wielkie - naturalnie wyglądające piersi. Chyba najbardziej boję się BLIZN i rekonwalescencji po operacji. Napiszcie proszę ile po zabiegu można wykonywać normalne czynności w stylu podnoszenie rąk, swobodne poruszanie. W tym tygodniu "pochwalę się" Wam tym co mam, a swoją drogą nigdy nie widziałam swoich piersi na zdjęciu. Zależy mi przede wszystkim na dobrym lekarzu i na ZROZUMIENIU kobiet, które są lub były w podobnej sytuacji. Czytałam o powikłaniach, liczę się ze wszystkim, nie boję się i cieszę się, że do Was trafiłam. Mój mąż... najcudowniejszy mężczyzna na świecie - ale nie rozumie mojego kompleksu. Tłumaczy mi (i sobie), że to normalne po karmieniu. Powoli oswaja się z myślą, że nie żartuję. Widzi, że jest mi źle. Wiem, że będzie mnie wspierał. Mimo wszystko robię to przede wszystkim dla siebie. Ale się rozpisałam - małe wypracowanie Czuję się dziś naprawdę dobrze
|
|
|
|
|
#3300 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
ja Cię jakie mikruski Olivko- jesteś niemożliwa ![]() A co do staniczka to zgadzam się w 100%- potem można oszczędzać ale na początku po prostu nie wolno!! ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
nawet bardzo podaj źrodło poczytamy ![]() Wiesz- chyba bardziej mięśnia nie można pociąć niż podczas umiejscowienia pod mięsień a nie podmięśniowo. I ciekawe o jaki JEDEN nerw chodzi ? i jak to podnosi a nie przecina ? hihi a podobno to u nas bzdury się wypisujeA o czucie się nie martw- bo nawet do kilku msc/roku może się odbudowywać ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Elminio w przeciwieństwie do Ciebie. Więc zostań z nami , będzie nam bardzo miło. Ja rozumie Cię świetnie- przeszłam dokładnie to samo z dwoma różnicami- operacje zrobiłam kilka lat po ciąży- o kilka za późno, nie wiem jak mogłam chodzić z takimi piersiami tyle czasu!!!!!!! hihi no i niestety ja nie wykreśliłam "tej" kliniki . Więc Ty jesteś na bardzo dobrej drodze
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

. Znów mi z głowy wyleciało
Ogólnie będę wygrzewać dupę ... już siebie tam widzę na long beach po parasolem... a jeszcze 10 dni!!! muszę czekać. Może jeszcze uda mi się zrzucić ze dwa kg

nie moge sie doczekac
ide chate ogarnac bo dzis zwalenisko chlopow w domu bede miala. Cycki musze ladnie wystroic