|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Losing, Margot, PLL startuję za 34 dni chyba (na fanpejdżu FB ciągle o tym trąbią
).Lady, a co robiłaś na obiad? Cindy, kuurcze to super tam Ci się układa! Dublin, język angielski, ta kultura, lajfstajl Ja wyszłam do TŻ na przystanek, pożegnałam go, zjadłam o 14 obiadek, a potem poszłyśmy na chwilę z mamą na cmentarz. Teraz czytam trochę internet. Za jakieś pół godziny idziemy robic gofryyy
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
podziel sie A ja musiałam znowu do sklepu tato oczywiście sie nie kapnął że byłam bo po co. A ma zachcianki jak baba w ciązy i zasuwałam po lody czekoladowe
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-09-16 o 18:07 |
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam zapraszam. Zjadlam 2, mama 2, babka nie chce, więc jeszcze z 6 zostało chyba. Do tego takie lody w proszku (oczywiscie ubite już) i dżemoooor
|
|
#4384 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
baw się dobrzeCytat:
Cytat:
![]() Lady super pazurki, delikatne, śliczne Cytat:
Cindy życzę Ci żebyś cały rok była tam tak szczęśliwa i zadowolona jak dziś Cytat:
![]() A mój Tz właśnie nad morze wraca Mam dziś dużo motywacji do trzymania diety , choć mnóstwo po Tż słodkości zostało to dzielnie się trzymam ) to liczę, że czas gojenia dziąsła ograniczy moje spożywcze zapędy
|
|
#4385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi mama pewnie nie zrobi Cytat:
A po tacie nie widać Ja jutro jade do ortodonty także jak mi podkreci aparat to też bede tylko ciapki jesc ![]() Swoją drogą na czym polega wstawiania implanta, bo chyba też mi sie szykuje bo jednego starciłam na bananach w karmelu a jak go usune to żeby wszytsko grało w aparacie musiałabym usunac jednego zdrowego to w ogole w gre nie wchodzi
|
||
|
|
|
#4386 |
|
Zadomowienie
|
Dzaga miałam zachciankę na słodkiego kurczaka, ale to właśnie tylko zachcianka- trochę i koniec ;p z miodem,sokiem z cytryny itd. zrobiłam
Jezu gofry! Ja mam taką ochote na wszystko co słodkie! :P Margot zapłaciłam 39zł- za normalną cene nie jechałabym tak daleko ;d Muszę się skończyć pakować, a tak mi się nie chce... |
|
|
|
#4387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lepiej wstawić implant niż dla efektu stracić drugi ząb a co do zęba na bananie utraconego- to na sztyfcie/wkładzie z włókna szklanego dentysta proponował odbudowę? Bo to mega dobra rzecz i wielu osobom ząb uratowało, jak korzeń jest to na sztyfcie elegancko odbudować można i koszt to 1/20 tego co implant.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze przed chwilą sobie henne walnęłam a co ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja za swoim orto już tęsknie , no ale w grudniu na kontrole aparatu retencyjnego pomykam![]() ale czerwona sie na twarzy zrobiłam a tylko jedna lampkę wypiłamLady to elegancko , za taką cenę i jeszcze dokładnie i ze smakiem zrobione
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2012-09-16 o 19:38 |
|
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą zastanawiam sie jaki założyć na dół, bo góre mam kosmetyczną bezligaturową ![]() Ja ostatnio kupiłam słodkie wino fuj ale niedobre było
|
|
|
|
|
#4391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko coś te naczynka jakieś dziś delikatnepstrąga wędzonego jeszcze wciągnę do kolacji i basta ![]() Dół to szczerze mówiąc słabo widać i jak mówisz jak tylko rok masz nosić to szkoda kasy na kosmetyczny, lepiej na wybielanie u dentysty kasę zaoszczędzić, ale to tylko moje zdanie sama się na lingwalny czy jak to tam się nazywa napaliłam a orto mi wytłumaczył co i jak i że nie warto- ale on wyjątkowy człowiek ,na kasę nie pazerny, naukowiec taki ![]()
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do dołu mam jeszcze troche czasu wiec pomysle
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Zadomowienie
|
Jezu.... dopiero sobie to uświadomiłam, że ojciec nas załatwił jak idzie...
wziął tylko bagaz podręczny- taką walizkę.... a do tego przecież nie można brać niczego co ma więcej niż 100ml... ku..... moja kosmetyczke... ja nie wiem co mu zrobie.... nic prawie nie mogę zabrać... jezu.... nie wiem co teraz zrobić... |
|
|
|
#4394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co
|
|
#4395 |
|
Zadomowienie
|
Trudno- najwyżej dopłaci jutro za nadanie tej torby jako normalny bagaż- sam namieszał i tak zrobił. Teraz jeszcze czytam, że nie można zabierać laptopa razem ze sobą, więc masakra...
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
A nie macie normalnych bagazy ? A ja widziałam na lotnisku że ludzie normalnie laptopy jako podręczny ale wtedy liczony jako 1 czyli albo laptop albo bagaż podręczny w sensie torba. A zdarzało sie że ludzie mieli jedno i drugie i ich puszczali. A podreczny to chyba do 5kg przynajmniej ja tak mialam.
|
|
|
|
#4397 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam do 10 kg i właśnie staram się wyciągnąć to co niepotrzebne, bo mam +3kg za dużo...
Kremu do opalania nie biorę, podobnie jak kremu nawilżającego chyba- mogę to kupić na miejscu Dopiero teraz doczytuje informacje co do przewożenia kosmetyków i jestem załamana. Wyciągne je z kosmetyczki do zwykłej reklamówki i ograniczę do min- chce głównie zabrać kosmetyki do makijażu, bo resztę dostanę na miejscu. Ale mi tatuś przygód dodał! Tak to jest jak wszystko załatwia nam "ktoś" i nie widziałam jeszcze nawet dokumentów, biletów itd. Jak się nie uda to trzeba będzie zapłacić 60euro za nadanie bagażu ![]() Po prostu uznał, że lecimy po kosztach i tak jak wszyscy bierzemy małe walizki- zmieścić to się jakoś zmieszczę Normalnie czasami dobija mnie ze swoją oszczednościa- zapłaciłby trochę i byłoby normalnie! O nic nie musiałabym się martwić a tak to mnie szlag trafia. Nigdy więcej
|
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do mnie to na razie miałam taki lajtowy dzień, ale od jutra mi się zacznie, mam trochę tego do roboty. Właśnie dostałam całą listę ale nie jest tego dużo. Takie zwykłe czynności domowe. Jestem na siebie zła, bo posłuchałam mamy i zamiast wziąć ciepłe rzeczy to ja bluzeczki i lekkie sweterki, a mi tu jest zimno zaraz się idę kąpać i pod kołdrę. Jutro wstanę o 9 i zacznę sprzątanie ![]() A teraz coś o jedzeniu. Oni całkiem inaczej jedzą jak my. Ja podziwiam jak ktoś tu jest w stanie choć kilogram schudnąć z jednej strony nie zjadłam dziś dużo, ale z drugiej sam syf od jutra piszę wam co jem i ile co ma kalorii szukam. Ale obiady o 20 to jest załamka ![]() ide sie kompac
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym miała zabrać tylko 10kg to nie wiem sama mialam najpotrzebniejsze rzeczy ograniczone do minimum Tyle że jako wycieczka to wiadomo mozna miec normalny bagaż. Moze poprzelewaj do buteleczek kosmetyki w rossmanie widzialam takie na 100ml
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
Jutro o 5 wyjeżdzam, więc zdaje się na los ;p to co najpotrzebniejsze przelałam- tyle co mogłam. I się przepakowałam...
Wiecie- zazwyczaj brałam duży bagaż na wakacje i człowiek się niczym nie martwił, ale z drugiej strony po tylu przeprawach potrafię się spakować idealnie Nie tak "może będę nosić"- biorę to co pasuje do siebie i jest potrzebne Ostatecznie wyjdzie, że pod długimi spodniami będę mieć krótkie I 2xkoszulkę i 2x sweter Trzeba sobie jakoś radzić :P może coś jeszcze upcham- skarpetki itd. :P Mnie w końcu ważyć nie będą Myślę, że jak będzie do 11kg to spokojnie wejdę Tylko muszę jeszcze się trochę pomęczyć Spania nie ma ;p
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4402 |
|
Wtajemniczenie
|
MOj tż przyjechał o tej 22. Stał pod domem autem, ja udawałam że go nie widzialam... i wylączyłam tel. On nie dzwonił do drzwi, jak twierdził później to nie chciał moich rodziców obudzić. Postał pod domem 15 minut i odjechał, wtedy ja włączyłam tel i 3 smsy ostre, że on stoi, że ja go mam w dupie itd itp. Zadzwoniłam jak już był w drodze do domu, nakrzyczeliśmy na siebie ostro przez tel, rozłączyłam sie 5 razy podczas rozmowy. Wrócił. Wszedł z kwiatkiem i się przedemną łasił cały wieczór, a ja go miałam w dupie. Wygarnęłam mu wszystko. I tak to trwało do niedzieli wieczoru. Nieźle musiał się starać przedemną. Powiedziałam że jak jeszcez raz tak zrobi to, to będzie koniec. NIe będe tego tolerować. Tłumaczył się że chciał dokończyć furtke robić i jeszcze mamie coś obiecał i musiał to zrobić bo inaczej ona by mu znowu jazdy robiła. Pytanie, co jest ważniejsze? Ja czy furtka cholerna??
W końcu się pogodziliśmy i już jest OK Cały weekend się do mnie podlizywał...
|
#4403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ważne, że sprawę jasno wyjaśniłaś i, że się pogodziliścieDzień dobry wszystkim mi coś waga z rana wypomniała grzechy ostatnie ale daje sobie czas do piątku i może wrócę do normy chociaż
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Margot super, że udało Ci się dostać tą recepte na 6 opakowań
no i dziękuję że o mnie wspomniałaś nic złego mnie nie zatrzymało - wręcz przeciwnie jest coraz lepiej No i dziękuję za kciuki tak mocno trzymałaś że podziałało bo Kolin już nie płacze w przedszkolu! Dżaga gratuluję!!!!! ale Ty musisz mieć "łeb" że na doktorat się dostałaś! super i podziwiam!!! Zośka miłego urlopu! wypoczywajcie zdrowo baw się dobrze ![]() p.s. miałaś rację z tym przedszkolem! Kolin już się przyzwyczaja i w ogóle nie płacze Patiuszka no własnie zdecydowałam że nie odpuszczę i nie wypiszę Kolina z przedszkola. W piątek było już dużo lepiej, a dzisiaj jak zostawał to zrobił mi pa pa i poszedł się bawić o 12stej jadę go odebrać Heroine no ja nie życzę nikomu 100 lat życia bo to by było nie fajne skoro ludzie żyją nawet 115 Ojjjj poranne wstawanie to koszmar..... nienawidzę!!!!! jedyny plus jest taki że potrafię zasnąć o północy Coctail dziękuję ja jestem i was czytam ale ostatnio czasu nie miałam - obowiązki żony i matki ![]() Ale gdzie Mureczka? już tak dawno jej nie było Cindy strasznie się cieszę że Ci się w Dublinie podoba i wszystko jest ok super, że ta rodzina taka fajna i masz taki luzik u nich oby tak zostało!!! powodzenia życzę i trzymam kciuki abyś miała już tylko lepiej Lady bardzo ładne pazurki! aaa i co do stłuczki to ponoć "prawdziwi kierowcy" raz w życiu muszą w coś walnąć i "ochrzcić" samochód to też dużo uczy i człowiek później się staje ostrożniejszy i dużo lepiej jeździ ja raz też przywaliłam facetowi w dupe. Jechałam bardzo powoli na parkingu ale była to zima i było -30 w dzień! na ziemi sam lód a przede mną jechał ten facet i nagle zahamował więc ja również... no ale będąc na lodzie samochód ślizgnął się tylko prosto na tego faceta :/ u niego nic nie było a mój przód zmasakrowany ale dało się to zrobić i nic nie było później widać po naprawie No dobra, nadrobiłam Was i teraz w skrócie co tam u mnie Synek w piątek został na 2 godziny w przedszkolu. Ponoć nie płakał choć ja widziałam po nim że miał oczka mocno czerwone no ale jak weszłam do sali po niego to bawił się ładnie więc może faktycznie nie płakał a te czerwone oczka to z nie wyspania? sama nie wiem. Dziś został już na 3 godziny..... od 9 do 12..... denerwuję się trochę i mam nadzieję że nie będzie płakał. Ja wychodziłam dzisiaj to ładnie mi pomachał i poszedł się bawić więc mam nadzieje że jest dobrze. Starszy synek kocha swoje przedszkole i siedzi już od 9 do 14. Przyszły moje papiery z pozwoleniem na odbycie kursu! Byłam już u tej baby co ma te biuro kursu i wzięła te dokumenty i ma do mnie dzwonić i powiedzieć mi od kiedy idę na kurs. Pewnie w następnym tygodniu jakoś już, mi pasuje bo Kolin się do tego czasu przyzwyczai do przedszkola Poza tym u nas ok, w dzień gorąco po 30 stopni a w nocy syberia! 8-10 stopni tylko!!!! z środy na czwartek ma być tylko 4 Wczoraj cały dzień na plaży siedzieliśmy bo tak gorąco było, mąż grał w siatkę z kolegami z pracy a ja pilnowałam dzieci bo się obok na placu zabaw bawiły. Ok. godzin.18stej wróciliśmy i poszliśmy do restauracji Chińsko-wietnamsko-tajskiej. Kelnerki same chinki i tajki, kucharze również. Zamówiliśmy obiad - ryż z warzywami, sosem i kurczakiem. Boże jakie to tłuste było!!!! Dzieciom wzieliśmy makaron z kurczakiem to nie chcieli tego jeść bo też sam tłuszcz! BLEEEEE! nigdy więcej chińskiego jedzenia!!! obrzydlistwo!! taki obiad to chyba z 3000 kalorii ma..... strasznie tłuste i ciężkie jedzenie....fuj. Dziś rano o 8 zadzwoniła do mnie moja mama.... w nocy była taka akcja że szok. Dwa razy u niej policja była!!!! Wyobraźcie sobie że ten chłopak co wynajmuje ode mnie mieszkanie wczoraj zrobił impreze i nawalony poszedł spać nie wyłaczając muzyki. Grała na cały regulator aż do 2 w nocy! w końcu sąsiedzi nie wytrzymali i wezwali policję, ale oprócz tego poszli do moich rodziców którzy mieszkają blok obok z pretensjami że JA i mój mąż jesteśmy nienormalni bo muzyke słuchamy w nocy!!! i jeszcze drzwi nie otwieramy jak oni dzwonią do nas!!! Moja mama wytłumaczyła im że ja tam nie mieszkam, że jesteśmy w Niemczech itd. że mieszkanie jest wynajmowane. Policja przyjechała, przeprowadzili przesłuchanie moich rodziców, była taka zadyma że szok. Mój tata próbował się dodzwonić telefonem do tego chłopaka co mieszka w moim mieszkaniu ale dopiero po 30 minutach on się "obudził" nawalony i zajarzył co się dzieje! Mój tata opier...olił go równo! Była 2 w nocy..... Mój mąż jeszcze nie wie o niczym, zaraz zadzwonię i mu powiem. Prawdopodobnie chyba mu umowę najmu wypowiemy. Ten chłopak mieszka tam z żoną i małym synkiem ale akurat żona z dzieckiem wyjechała do swojej matki więc on mógł sobie poszaleć..... no co za chamstwo! Dobrze, że policjanci to nasi znajomi bo inaczej miałabym pewnie spore nie przyjemności..... :/ szukam już nowych lokatorów! oczywiście jakiś normalniejszych..... Za pół godziny jadę po synka. to przedszkola mam 3 kilometry więc zanim się przebiję przez całe miasto to akurat przed 12stą będę. Odezwę się jak wrócę. Postaram się już częsciej zaglądać do Was sytuacja z przedszkolem prawie opanowana więc mam więcej czasu dla siebie buziaki
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Mielnus dobrze zrobiłaś może Twoj tż nauczy sie, że nie wypada sie tak zachowywać.
Monia To fajnie, że Kolinek pomału się przyzwyczaja do przedszkola ![]() A co do mieszkania to masakra. Wydawałoby sie, że dorośli ludzie tak się nie zachowują. Można sobie zrobić impreze wiadomo ale żeby sie tak napić i pójść spać z muzyką na cały regulator to przesada. Ciekawe co na to żona tego kolesia Jeszcze policja budzi Twoich rodziców
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy, więc ja rozumiem, że Ty raczej musisz się z nimi stołowac tak? Tzn. tak wypada? My za bajorkiem wszystko robiliśmy od podstaw. Jakieś spaghetti, zupy, naleśniki itp.
Mnie właśnie zawsze rozwalało jak w Teskaczu ludzie kupowali wszystko gotowe: ryby panierowane, kotlety schabowe, mielone, zupy - wszystko gotowe. Ech...Inna mentalność. Ale tam sporo może nie otyłych ale brzuchatych i cellulitowych ludzi spotykałam ![]() Jedno i drugie jest ważne - zależy od punktu widzenia. Trzeba tylko umieć to pogodzić Margot, heloł To powodzonka ![]() Ja w sumie zauważyłam że gdzieś jakoś się rozrastam, szczególnie w nogach Spodnie zamiast byc luźniejsze to są opięte. Fakt, tyłek mi urósł przez cwiczenia Bo jem raczej normalnie ![]() Byłam u babuszki. Miałam pobudkę o 6 Kurde jak jestem w Lbn to nic mnie nie kusi. Nie kupujemy i nie ma. A tu u babci ciastka, u mamy ciastka, TŻ mi jeszcze Princessę kupił ![]() Bylam dziś w fajnym lumpeksie i był śliczny płaszcz karmelowy. Nie wiem czy bylby na mnie dobry. Nie mierzylam bo nie mialam czasu Dobrze ze si epospieszylam bo bus juz czekal.Idę zaraz okna myc to spale te grzechy Potem jeszcze musze biec do sąsiedniej miejscowości do siostry TŻ, wziac zasilacz do maszyny do szycia, bo nasz sie spsul
|
|
#4407 |
|
Wtajemniczenie
|
czemu niezłe ziółko??
|
#4408 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
No faceci to raczej nie gustują w emu Po pralce zyja, zyja myślałam, że już po nich ale na szczeście wszystko super Tylko strasznie długo schły, pare dni, wypchane gazetami, bo jak wyjełam z pralki to były troche pogięte. Ale jak prałam to na programie do wełny, bez wirowania, bez niczego, bo by kiepsko z nimi było ![]() Monika Ale akcja Żona z dzieckiem wyjechała to gość sobie party robi, no ja nie moge, i to jakie Na miejscu tej zony to bym go chyba utłukła A co do Kolina, to super ze jest lepiej A pogody zazdraszczam ![]() Mielnus bardzo ładnie Nie zgadzaj się na brak szacunku.
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
,pobgoda sie zepsuja od2 dni leje my sie poklocilismy jest do dupy. Pfzeplakalam z 3 godziny. Masakra po prostu.
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

).

dojechalismy bez problemu. Jest cudownie, milosc kwitnie, driny leca, slonce grzeje xD Hotel mega, w ogole wszystko pierwsza klasa. Dieta super!!! Sniadanie to szwedzki stol, obiady jemy na miescie to ja wciagam salatki. Kolacja to owoce, kefiry.czuje sie lekko, tylko wc to klopot nawet po mocnej kawie
ale jest super!!! Pozdrawiam i caluje was wszystkie 
a Ty taka laska jesteś,że jakie kompleksy w ogóle,co Ty
biorę aspiryne i idę do łóżka.
) to liczę, że czas gojenia dziąsła ograniczy moje spożywcze zapędy
mi mama pewnie nie zrobi

ja za swoim orto już tęsknie , no ale w grudniu na kontrole aparatu retencyjnego pomykam

Wczoraj cały dzień na plaży siedzieliśmy bo tak gorąco było, mąż grał w siatkę z kolegami z pracy a ja pilnowałam dzieci bo się obok na placu zabaw bawiły. Ok. godzin.18stej wróciliśmy i poszliśmy do restauracji Chińsko-wietnamsko-tajskiej. Kelnerki same chinki i tajki, kucharze również. Zamówiliśmy obiad - ryż z warzywami, sosem i kurczakiem. Boże jakie to tłuste było!!!! Dzieciom wzieliśmy makaron z kurczakiem to nie chcieli tego jeść bo też sam tłuszcz! BLEEEEE! nigdy więcej chińskiego jedzenia!!! obrzydlistwo!! taki obiad to chyba z 3000 kalorii ma..... strasznie tłuste i ciężkie jedzenie....fuj.
Moja mama wytłumaczyła im że ja tam nie mieszkam, że jesteśmy w Niemczech itd. że mieszkanie jest wynajmowane. Policja przyjechała, przeprowadzili przesłuchanie moich rodziców, była taka zadyma że szok. Mój tata próbował się dodzwonić telefonem do tego chłopaka co mieszka w moim mieszkaniu ale dopiero po 30 minutach on się "obudził" nawalony i zajarzył co się dzieje! Mój tata opier...olił go równo! Była 2 w nocy..... Mój mąż jeszcze nie wie o niczym, zaraz zadzwonię i mu powiem. Prawdopodobnie chyba mu umowę najmu wypowiemy. Ten chłopak mieszka tam z żoną i małym synkiem ale akurat żona z dzieckiem wyjechała do swojej matki więc on mógł sobie poszaleć..... no co za chamstwo! Dobrze, że policjanci to nasi znajomi bo inaczej miałabym pewnie spore nie przyjemności..... :/ szukam już nowych lokatorów! oczywiście jakiś normalniejszych..... 
myślałam, że już po nich ale na szczeście wszystko super
bardzo ładnie