|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV
Cytat:
![]() U nas z Kubusiem to jeszcze nic pewnego, ale calkiem mozliwe, ze na watku bedzie ich co najmniej dwoch
|
|
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te 50 zł to jeszcze nie taki wydatek, tym bardziej ze prezznaczony dla własnego dziecka...Przesłałam pieniązki za legginsy. jak będa extrasne to moze zamówie jeszcze ze 2 pary a moze znów bedzie zamówienie hurtowe ![]() oo, jak miło http://fakty.interia.pl/polska/news/...w-gore,1843497 Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2012-09-18 o 10:34 |
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dzisiaj dowiem ile mam do przodu i mam nadziję że Tż pojedzie ze mną, bo coś sobie ubzdurałam że wizyta 17 na 17 i siedzimy u gina i czekamy bo byliśmy wcześniej a tam zamknięte więc Tż cieszy że pewnie zaczyna o 17 i będziemy pierwsi ale jeszcze się upewnia czy to faktycznie dzisiaj, ja sprawdzam a tam że 18, Tż nic nie powiedział ale wkurzony byl troszkę i mówił że sama pojade ale i tak go wyciągnę dzisiaj. Mam nadziję że da sie płec potwierdzić
![]() A na all wylicytowałam już az dwie rzeczy: DISNEY STORE*Boski pajacyk - KUBUŚ, PROSIACZEK*56 Kombinezon Spiworek roz 56/62 Śpiworek już przyszedł i jest rewelacyjny, jak nowy, czekam jescze na pajacyka.
|
#3394 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a Ty jeszcze w szpitalu kochana? czy już w domku? Cytat:
dziewczyn, ale co się dzieje od wczoraj jakaś impreza u mnie w brzuchu, on nie śpi kurde czy co?wczoraj aż zasnąć nie mogłam z 1,5 h fikania i napieprzania mnie po flakach dziś od rana to samo, zapowiadał się na bardzo spokojnego człowieka ale ja dziś normalnie usiedzieć nie mogę, wszystko skacze w środku Cytat:
żartuje oczywiście ja założyłam jakś czas temu lokatę i zapomniałam o niej dopiero po aferze z AG sobie o niej przypomniałam ale jak na razie jest bezpieczna mam pytanko- czy w 6 miesiącu można sobie zrobić żele na paznokciach???? nie jestem w stanie malować stóp, kino i ubaw po pachy, pomyślałam,że może poszłabym na żele (hmmm nigdy nie miałam) i pewnie byłby spokój z malowaniem, wiecie coś na ten temat czy wolno???? |
||||
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3396 |
|
Konto usunięte
|
Djerba, przelałam, maila wysłałam
|
|
|
|
#3397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio jak byłam w teatrze, grała część ludzi z Filharmonii Kameralnej z Sopotu całe 4 pory roku ;] Teraz chcę pojechać do Filharmonii Bałtyckiej do Gdańska ![]() W ogóle tak bardzo chciałabym się nauczyć gry na skrzypcach hehehe ale chyba już za stara jestem :P
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pianino mam zamiar zapisać się z moim synem i marzę żeby nauczyć się jeszcze rosyjskiego i francuskiego- a co tam! kto mi zabroni no chyba,że..... mi dzieci żyć nie dadzą |
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3400 |
|
Konto usunięte
|
Oj ta, nie jesteś, mnie się skrzypce marzą, ale ciągle kasy brak
Ja za kombinezonik na all z wysyłką dałam 32zł, z C&A, a wczoraj oglądałam jakiegoś polskiego no name na wystawie i cenia mnie ubiła - 130zł!! posrało ludzi, naprawdę. Jak ja mam polską gospodarkę wspierać, ja się pytam? |
|
|
|
#3401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i jestem leworęczna, a to ponoć problem może być przy trzymaniu instrumentu.. dlatego też np. jeżdżę automatem...bo po prostu nie umiałam operować prawą ręką przy zmianie biegów, więc zrobiłam prawko na automat ale nie żałuję, automaty rox!
|
|
|
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Ja mam bardzo blisko fotel przysunięty do kierownicy inaczej do pedałów nie dostaję, i nawet bez ciązy pasy starsznie mnie gniotły w brzuch i nad ramieniem, teraz jest masakra. Jak jade gdzieś daleko to zapinam ale blisko to nie. Co innego jak jade z Tż, wtedy sobie ręką troszke przytrzymuję na brzuchu i jest ok, zresztą fotel dalej to tak mnie nie ciągną.
|
|
#3403 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pisałam wczoraj czy przedwczoraj Następnym razem będę wiedziała![]() Cytat:
Moja tak samo leżała nie chciała współpracować![]() Cytat:
![]() Super! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki, szok już minął-wszyscy zachowują się tak jakby miało tak być ![]() Delicjanko brzuch jak marzenie ![]() Oj Dziewczyny dopadło mnie na dobre!!! Podejrzewam rwę kulszową ale niech się to nazywa jak chce-wczoraj miałam atak bólu na dole pleców po lewej stronie Ryczałam jak bóbr bo ani nogi podnieść ani pozycji zmienić a wstać to się bałam 2 h tak leżałam i gdyby nie TŻ to na siku nawet bym nie wstała Miałam już takie bóle ale nie takie silne, boje się, że np. będe jechać autobusem i nie wstane I zła jestem, że mnie dopadają wszystkie takie aspekty ciąży, bo to dopiero 5 miesiąc- nie chcę żeby TŻ albo rodzina mówili, że przesadzam ale ten ból jest okropny!!!Wczoraj ratowałam się matą grzejącą-troche pomaga. Która z Was to ma jeszcze?Poza tym w Rossmanie jest promocja na Perfecta Mama-krem na rozstępy z 23 na 15 zł Kupiłam-bardzo przyjemny zapach, ciekawe jak ze skutecznością.Udało mi się też uszyć pierwsze niemowlęce spodenki!! Kupiłam w lumpku taką mięciutką bawełnę, spróbowałam i okazało się, że szycie takich spodenek jest bardzo proste. Wklejam pierwsze dzieło ale powtarzam, że nikt mnie nigdy nie uczył szyć i to wszytsko jest tak po omacku Dziś będę próbować doszyć do tego bluzeczkę z tego materiału ale to już bardziej skomplikowane dla mnie
|
||||||||
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoła odpada, jeśli już to myślałam o prywantych lekcjach, na moim osiedlu widziałam ogłoszenie zresztą można poszukać na tych portalach z ogłoszeniami, studenciaki chcą dorobić
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On uwaza, ze wybrane przeze mnie imiona sa "wydziwione" ![]() Fajnie, ze stawiasz pierwsze kroki w szyciu. Bardzo przydatna umiejetnosc ![]() Co do muzyki: ja uwielbiam http://www.youtube.com/watch?v=hcpM0yN7p0c Choc Vivaldiego tez bardzo lubie
|
|
|
|
|
#3406 |
|
Wtajemniczenie
|
no widziałam jedną babeczkę, ale jest z Gdańska i bierze 35zł za godzinną lekcję..tylko czy to trzeba mieć własne skrzypce? :/
|
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
![]() brawo, ale na maszynie szyłaś? ja wczoraj sobie uszyłam fartuszek w krateczkę też mam fazę na szycie, mam starą piękną maszynę od babci ale trochę z nią problemów miałam i brakowało mi cierpliwości ale wczoraj TZ kupił mi na otwarciu tesco nowiuteńką piękną maszynę przecenioną z 300 zł na 140 teraz dopiero fazę złapię bo biorę się za zasłony |
|
|
|
#3408 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
One to takie są chyba że nie lubią współpracować z usg , moja też się tak kręciła że się nie chciała pokazać na 3d.Tym serduszkiem się nie przejmuj i nic nie czytaj w necie bo się można tylko nakręcić, na pewno będzie dobrze ! Cytat:
Cytat:
No tak u nas Blanka miała być od początku, jak "tworzyliśmy dzieło" to mówiliśmy że stwatrzamy Blankę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do imienia do Pola bardzo ładnie Cytat:
Cytat:
![]() Witam się po weekendowej nieobecności ![]() Nie wiem czy wszystko nadrobiłam i jeśli nie to gratuluję udanych wizyt, poznanych płci i najlepszego dla solenizantów! Ja z mężem przez dwa dni jeździłam oglądać mieszkania do wynajęcia-zmęczona jestem tym strasznie , bylismy chyba w każdym zakątku Warszawy i znaleźliśmy jedno fajne mieszkanko i dziś sie dowiemy czy mozemy je wynajać czy nie. Mam nadzieję że się uda, w końcu dwa pokoje by były, oddzielna kuchnia i taniej o 100 zł niż za obecną kawalerkę ![]() Dziś też pewnie będziemy jeszcze czegoś szukać w razie wu, także pewnie znowu mnie nie będzie. Więc życze Wam miłego dnia dziewczęta |
|||||||
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, kluje mnie cos dzis w podbrzuszu po prawej stronie.
Trwa to doslownie przez sekunde, a za pare minut znow wraca. Niedlugo wychodze to moze jak pochodze to przejdzie... |
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadzwoń i zapytaj a jak trzeba to kup używki na allegro patrz jaka cena http://allegro.pl/skrzypce-klasyczne...611068791.html |
|
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie, to my raczej też będziemy odkładać kasę co miesiąc na dziecko. Moim zdaniem najlepiej to robić na koncie oszczędnościowym, to tam można w każdej chwili wpłacać i wypłacać kasę. My mamy w Eurobanku i kapitalizacja odsetek jest codzienna. Kiedyś nie było podatku belki od tego, ale niestety od niedawna jest No i można wpłacać kaskę np ze chrzcin, urodzin i innych okazji od innych gości ![]() Długo nie wklejałam fotki brzuszka. Nie przestraszcie się, bo to dopiero 22 tc. Co to dalej będzie... |
|
|
|
|
#3412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podobno akryle nie są polecane ze względu na drażniący zapach (nie wiem, czy jest on szkodliwy, ale drażni bardzo), ale żele można robić. Dziewczyny! Właśnie napisała do mnie kumpelka, która przyjechała z pracy z Anglii, ma mnie dzisiaj odwiedzić i okazało się, że przywiozła mi kilka nowych ciuszków na ciążę, m.in. ciążowe legginsy z ocieplaczem w środku, i to w dodatku 2 pary. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-18 o 11:23 |
|||
|
|
|
#3413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() podkręciłam się i zadzwoniłam ![]() Paani mi powiedziała, że rzeczywiście może być problem z mańkutami, ale ona zbada dokładnie temat. nigdy nie miała leworęcznego ucznia ![]() no i tak jak pisałam jest z Gdańska a to jednak kawałek drogi jest.. a ona nie dojeżdża..ale dam jej więcej..dołożę na bilet skm i odbiorę z Gdyni i odwiozę z powrotem na kolejkę i gra ![]() ona mi użyczy swoich skrzypiec na początek, później już muszę mieć swoje ![]() nie mogę się doczekać
|
|
|
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, nic mi nie mówiła o żadnych giftach, że mi w ogóle cokolwiek przywiezie, jakby zapytała, czego potrzebuję, to bym powiedziała, że np kurtka by mi się przydała, a nie legginsy.
Djerba, ale nie martw się, na pewno ktoś chętnie weźmie dodatkową parę. |
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3420 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Oooo gratuluję!
Już się pogubiłam w obliczeniach, który to już odpadnięty siusiak![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, nadarzyła się dzisiaj okazja i kupiłam karuzelkę dla mojego synka fisher price o taką http://allegro.pl/fisher-price-karuz...622650861.html ponoć w idealnym stanie za 50 zł. Z tego tytułu że Pani może mi wysłac dopiero w piątek bo jest po operacji biodra i musi czekac aż mąż wróci z delegacji i to załatwi to powiedziała że dorzuci mi nawilżacz powietrza gratis bo i tak stoi od dłuższego czasu nieuwżywany. Będę szczęśliwa jak już to będę miała fizycznie i okaże się że wszystko ok ale już się cieszę
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.

22.05.2008
14.08.2011
jakaś impreza u mnie w brzuchu, on nie śpi kurde czy co?
ale chyba już za stara jestem :P

I zła jestem, że mnie dopadają wszystkie takie aspekty ciąży, bo to dopiero 5 miesiąc- nie chcę żeby TŻ albo rodzina mówili, że przesadzam ale ten ból jest okropny!!!Wczoraj ratowałam się matą grzejącą-troche pomaga. Która z Was to ma jeszcze?

)