Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-18, 12:47   #3451
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.IV

Ja w niedziele wziełam od rodziców mój płaszcz jesienny - był trochę za duży, teraz jest w sam raz. To samo z zimowym - kupiłam go "sto lat temu" (przed maturą), a że była wtedy inna moda to jest szeroki i nie chodziłam w nim kilka lat. A teraz się przyda. Nie będe nic kupować, bo nie ma sensu.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 12:48   #3452
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
no wiem właśnie, ja maluje w ogóle tak mi rosna teraz paznokcie i takie mocne, zawsze mi sie strasznie rozdwajały a teraz takie sa że szok pewnie je zaraz skróce bo nie lubie długich ale na troche sie nimi naciesze Tez tak macie?
U mnie to samo. Miałam zawsze bardzo słabe paznokcie i musiałam różnych odżywek używac żeby mi się nie łamały. A teraz rosną piekne i twarde. W życiu nie miałam takich długich i ładnych paznokci i nie używam żadnych odżywek teraz.
Stary 2012-09-18, 12:49   #3453
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Właśnie ja tak mam. Są piękne, mocne i zdrowe, już mam tak długie, że wystają ponad palce z 0,5cm, albo i więcej, a zawsze miałam łamliwe i rozdwajające się, mimo dobrej kondycji włosów - to niby idzie w parze, a teraz jest na odwrót - marne włosy i dobre paznokcie. Dziwne.
Mi niby szybciej rosną, ale żeby były mocniejsze to nie zauważyłam
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 12:52   #3454
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja nie zauważyłam różnicy - rosną tak samo szybko jak wcześniej i tak samo się rozdwajają jak zapominam o odżywkach.

Instagram

Stary 2012-09-18, 12:58   #3455
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Która z was dziewczyny spać nie może tak jak ja? Moje dziecię w nocy szaleje do tego stopnia, że aż mi niedobrze czasami, ale to nie od tego spać nie mogę. Nie wiem co się dzieje, na bezsenność cierpię.
Ja tak mam, obudzę się np o 3 na siku i koniec spania, męczę się do 5 i wstaje się zbierać do pracy, potem w pracy prawie zasypiam, w sobote i w niedzile tak samo, tylko że gdzies nad ranem jeszcze uda mi się złapać troszkę snu, ale ogólnie tragedia.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 13:01   #3456
szklanka19
Zadomowienie

Ja zaraz oszaleję. Natychmiast potrzebuję krokietów z kapustą i mięsem i barszcz do tego. To nie jest mój wymysł, ja naprawdę oszaleję jak zaraz tego nie zjem. Zamiennie może być jakieś biszkoptowe ciasto lub tort z kremem Czemu moje zachcianki się nie ograniczają do ogórka kisznego, który można zdobyć w 5 minut...
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 13:03   #3457
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ja tak mam. Są piękne, mocne i zdrowe, już mam tak długie, że wystają ponad palce z 0,5cm, albo i więcej, a zawsze miałam łamliwe i rozdwajające się, mimo dobrej kondycji włosów - to niby idzie w parze, a teraz jest na odwrót - marne włosy i dobre paznokcie. Dziwne.
Z tymi paznokciami to u mnie tak samo, zawsze miałam problemu a teraz mam takie długie że hej. Ale o dziwo włosy tez wydająmi się w lepszej kondycji niż przed ciążą.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-18, 13:04   #3458
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Ja tak mam, obudzę się np o 3 na siku i koniec spania, męczę się do 5 i wstaje się zbierać do pracy, potem w pracy prawie zasypiam, w sobote i w niedzile tak samo, tylko że gdzies nad ranem jeszcze uda mi się złapać troszkę snu, ale ogólnie tragedia.
Podobno zwiększenie dawki magnezu pomaga

Instagram

Stary 2012-09-18, 13:06   #3459
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Black CI odpisała że ona robi hybrydy, ja kiedys na maila tego co był założony wysyłałam taka liste co można co nie.... ale nie mam jej na kompie juz a nie kojarze co tam bylo a co nie...

Dzidzia znów sie rusza
Cytat:
no wiem właśnie, ja maluje w ogóle tak mi rosna teraz paznokcie i takie mocne, zawsze mi sie strasznie rozdwajały a teraz takie sa że szok pewnie je zaraz skróce bo nie lubie długich ale na troche sie nimi naciesze Tez tak macie?

ojej gdzieś przeoczyłam odpowiedź
kurde ale hybrydy są na krócej niż żele, Black? opowiedź mi coś więcej.....

no niestety moje paznokice łamią się jak diabli mimo iż bardzo o nie dbam, za to cera te syfki co były w pierwszym trymestrze zniknęły i teraz mam taką buźkę że podkład używam tylko na jakieś wyjścia a tak to krem i róż i dziękuję
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 13:07   #3460
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja w niedziele wziełam od rodziców mój płaszcz jesienny - był trochę za duży, teraz jest w sam raz. To samo z zimowym - kupiłam go "sto lat temu" (przed maturą), a że była wtedy inna moda to jest szeroki i nie chodziłam w nim kilka lat. A teraz się przyda. Nie będe nic kupować, bo nie ma sensu.
Ja też tak własnie planuję: odgrzebac swoją starą kurtkę, byla długa i szeroka więc pewnie się nada, co prawda jakiś szał modowy to nie będzie ale jakoś dam radę

Tak wogóle to byłam w domu na weekendzie, wybawiłam się z bratanica chociaz muszę uważać bo już maly klocek z niej (8kg) i troszkę mnie brzuch po wszystkim bolał.
Zamowiłam u bratowej karuzele bo wybiera się do rodziców do Anglii i może coś tam dla mnie wyszuka
Dokupilismy biała komode żeby do łóżeczka pasowała, na razie wszystko w częściach na strychu lezy ale jeszcze dużo czasu
Cały tydzień mamy gości: bratanica Tż z mężem i 2 miesięcznym bobasem przyjechała więc zamieszanie i ogólny bałagan, ale da sie przeżyć. Mały nawet w nocy nie płacze więc spoko.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2012-09-18, 13:11   #3461
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Ja zaraz oszaleję. Natychmiast potrzebuję krokietów z kapustą i mięsem i barszcz do tego. To nie jest mój wymysł, ja naprawdę oszaleję jak zaraz tego nie zjem. Zamiennie może być jakieś biszkoptowe ciasto lub tort z kremem Czemu moje zachcianki się nie ograniczają do ogórka kisznego, który można zdobyć w 5 minut...
Powiem Ci, że wczoraj jadłam krokiety z mięsem i barszczem na obiad.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
ojej gdzieś przeoczyłam odpowiedź
kurde ale hybrydy są na krócej niż żele, Black? opowiedź mi coś więcej.....

no niestety moje paznokice łamią się jak diabli mimo iż bardzo o nie dbam, za to cera te syfki co były w pierwszym trymestrze zniknęły i teraz mam taką buźkę że podkład używam tylko na jakieś wyjścia a tak to krem i róż i dziękuję
Zazdroszczę cery. Może i moja się kiedyś uspokoi, bo właśnie przed ciążą nie używałam podkładu, a teraz muszę.

A co do paznokci hybrydowych, to nakłada się je na płytkę, bez tipsa. Lakier żelowy, światłoutwardzalny, wyglądają jak żele, zwłaszcza przy długich paznokciach, ale nie niszczą płytki, bo nie ma mowy o żadnym kleju i plastikowym tipsie . Trzymają się 2-3 tygodnie, bo potem jest już duży odrost i trzeba zrobić nowe (ja robię od początku, nie uzupełniam). Czytałam gdzieś artykuł, że z form zdobienia paznokci właśnie ta jest najbardziej polecana w ciąży, bo najmniej śmierdzi. A co do zwykłych żeli, to na pewno Ci nie zaszkodzą, bo niby dlaczego? Zwykłe lakiery nie szkodą, to i żele nie zrobią krzywdy. Nawet akryle niby nie są szkodliwe (chociaż bardzo rzadko się je teraz robi), ale po prostu brzydko pachną i drażnią nosy ciężarnych. Trzeba tylko pamiętać, żeby te paznokcie zdjąć przed porodem, ale to się chyba tyczy tylko dłoni.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 13:14   #3462
meduzza
Zadomowienie

Cytat:

brawo, ale na maszynie szyłaś?
ja wczoraj sobie uszyłam fartuszek w krateczkę muszę tylko jedno wiązanie dziś doszyć,
też mam fazę na szycie, mam starą piękną maszynę od babci ale trochę z nią problemów miałam i brakowało mi cierpliwości ale wczoraj TZ kupił mi na otwarciu tesco nowiuteńką piękną maszynę przecenioną z 300 zł na 140
teraz dopiero fazę złapię bo biorę się za zasłony
No i super! Tak na maszynie. Wklejam jeszcze bluzkę. Taki dresik powstał
I biorę się za następny bo mam bawełnę z takim ocieplaczem w środku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1787.jpg (33,7 KB, 32 załadowań)
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 13:15   #3463
laurka23
Zakorzenienie

Meduzza Kilka dziewczyn ma z rwą kulszową problem, ja też
Spodenki fajnie wyszły

Cytat:

brawo, ale na maszynie szyłaś?
ja wczoraj sobie uszyłam fartuszek w krateczkę muszę tylko jedno wiązanie dziś doszyć,
też mam fazę na szycie, mam starą piękną maszynę od babci ale trochę z nią problemów miałam i brakowało mi cierpliwości ale wczoraj TZ kupił mi na otwarciu tesco nowiuteńką piękną maszynę przecenioną z 300 ł na 140
teraz dopiero fazę złapię bo biorę się za zasłony
Ale Ci zazdroszczę tej maszyny! Za taką fajną kasę

Cytat:
no niesamowita jesteś
hehe popatrz namówiłam Cię

ponawiam moje pytanie odnośnie czy mogę zrobić żele na paznokciach u stóp?
ktoś wie czy to nie szkodzi maleństwu
Wiesz co, żebyś z deszczu pod rynnę nie wpadła żele twarde, jak pazurki będą rosły to z pilnikiem będziesz nad nimi siedzieć, chyba ciężko będzie tak samo jak z malowaniem

Idę się szykować na wizytę do lekarza, potem zrobię obiad. Dziś u mnie ryż z jabłkami z sosem waniliowym.

Zobaczcie co dziś upolowałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF9120.jpg (39,4 KB, 16 załadowań)
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 13:28   #3464
ILLUSION
Wtajemniczenie

To ja w temacie barszczu czerwonego Poproszę o przepis, bo wstyd się przyznać ale nigdy nie robiłam takiego prawdziwego od podstaw a mam taki zamiar...no a w intertnecie wiadomo, przepisów pełno i nie wiadomo który wybrać.
Stary 2012-09-18, 13:36   #3465
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dziewczyny ale mnie bola cyce ((((( a sutki mam tak twarde ze stercza na kilometr (((( tez tak macie? Buuuuu

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 13:39   #3466
pstryczek84
Zakorzenienie

Eh, jak ja to kocham! mogłabym słuchać na okrągło
http://www.youtube.com/watch?v=rwlm8lGxh5U
ale mi się nie chce zabrać za obiad

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 13:44   #3467
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale mnie bola cyce ((((( a sutki mam tak twarde ze stercza na kilometr (((( tez tak macie? Buuuuu
Mi też sterczą ku uciesze TŻ

Instagram

Stary 2012-09-18, 13:56   #3468
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

nooo, najlepiej w Amber Gold
żartuje oczywiście
ja założyłam jakś czas temu lokatę i zapomniałam o niej dopiero po aferze z AG sobie o niej przypomniałam ale jak na razie jest bezpieczna
Tez mi to przeszło przez myśl dzisiaj będę w moim banku i zapytam

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
No ja też uwielbiam Vivaldiego ;]
Ostatnio jak byłam w teatrze, grała część ludzi z Filharmonii Kameralnej z Sopotu całe 4 pory roku ;]
Teraz chcę pojechać do Filharmonii Bałtyckiej do Gdańska
W ogóle tak bardzo chciałabym się nauczyć gry na skrzypcach hehehe ale chyba już za stara jestem :P
mi się zawsze marzyła gra na skrzypcach, no ale jak byłam mała i chciałam to niestety kasy nie było...
kochana, a Ty zrobiłaś prawko na automat tylko? jak to mozliwe? w naszym kraju mlekiem i miodem płynącym można?

Cytat:
Musze sie iśc kapac i ogarnąć, bo dzis pierwszy raz od 4 dni wychodze na miasto przymierzyć sukienke part II i do lekarza.....
Ale mi sie nie chce....
Nooo leniuszku ogarniaj się i wyłaź z domu dzika mozna dostać(wiem cos o tym )

Cytat:
Śliczne imię. Słodkie i kojarzy mi się z Francją, przez film "Amelia".
ooooo dobrze ze mi przypomniałaś, uwielbiam scieżke dzwiękową z tego filmu

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Witajcie
Próbowałam Was nadrobić po weekendzie, ale nie dałam rady

Witam nowe mamy
Gratuluję też córek, bo widziałam, że się ujawniły

Jutro mam połówkowe, TŻ wziął na tę okazję wolne, już nie mogę się doczekać Co do tża.. tak mi dziś działa na nerwy, że nie wytrzymuję
Czuję już powrót na uczelnię - ostatnie wpisy przed nowym semestrem, plan zajęć się pojawia, zapisy itp itd tylko jak zwykle nic człowiek załatwić nie może nie chcę tam wracać.
Nie denerwuj się
a co do uczelni, ja tylko czekam, juz chce wrócić... tylko przeraża mnie jedna myśl, mam straszną grupę, osoby w niej sa naprawde podłe, tak więc jak zobaczą mnie z brzuszkiem zaczną sie ploty.......... ech...

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
też tak mam, na dodatek czasem mnie zaczynają tak mega boleć i zaraz przestają w najmniej oczekiwanym momencie.
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Eh, jak ja to kocham! mogłabym słuchać na okrągło
http://www.youtube.com/watch?v=rwlm8lGxh5U
ale mi się nie chce zabrać za obiad

tez lubię tę piosenkę

mam pytanko, ten kredyt rodzina na swoim to juz go nie bedzie od przyszłego roku? kurcze szkoda ze nomen..nie ma ona chyba się o niego bedzie teraz starac to wie co i jak wrrr ;p

Przyszedł mi kombinezonik różowy w białe groszki, jaki piękny, jedyna wada to kropka mazaka która da się sprac, ale achh...

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 14:11   #3469
Debrah
Zakorzenienie

A ja mam dzisiaj ochotę na strasznie banalny obiad - ja nie wiem skąd mi się to wzięło, ale zjadłabym makaron z serem jak w dzieciństwie..
Składniki mam to sobie zrobię później.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 14:38   #3470
suzi31
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Dziś jestem taka szczęśliwa
Byłam na usg połówkowym, z maluszkiem wszystko dobrze, jest zdrowy. Na razie jest położony ,,podłużnie miednicowo", ale jeszcze ma czas żeby się przekręcić, m.in. przez to nie udało się podpatrzeć płci. Więc dalej mamy niespodziankę. Waży 350 g.
Wczoraj wieczorem moja siostra urodziła córeczkę, siłami natury - dziś już jest nówka sztuka, zero nacięcia czy pękniecia. Byłam już ją odwiedzić w szpitalu, mała jest taka śliczna i słodka, ma czarne włoski Kazała czekać na siebie, bo urodziła się w 42 tyg.

Na razie to tyle ode mnie, muszę ochłonąć i nadgonić Wasze wpisy.
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 14:45   #3471
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Dziewczyny POMOCY
zaczyna mnie łapać straszny ból na dole pleców - to samo miałam przy Gabi (mówili wtedy, że to jakiś ucisk na kręgosłup), generalnie nie jest dobrze, coraz gorzej...
jaki lek przeciwbólowy można brać w ciąży? nie pamiętam co brałam 10 lat temu a do gina nie mogę się dodzwonić

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dziś jestem taka szczęśliwa
Byłam na usg połówkowym, z maluszkiem wszystko dobrze, jest zdrowy. Na razie jest położony ,,podłużnie miednicowo", ale jeszcze ma czas żeby się przekręcić, m.in. przez to nie udało się podpatrzeć płci. Więc dalej mamy niespodziankę. Waży 350 g.
w któym tyg jesteś? moja mała dama wczoraj (koniec 22 tyg) ważyła 500g

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 14:53   #3472
zoffka
Raczkowanie

Cześć,

chyba nie dam rady wszystkiego dokładnie przeczytać, więc tak pobieżnie tylko. Tyle naskrobałyście.......

Również witam się z nowymi mamusiami i gratuluję tym, które poznały płeć swoich kochanych Maleństw

Wczoraj dostałam takiej energii, że wysprzątałam dokładnie całą kuchnię Normalnie perfekcyjna pani domu mogłaby się schować Nie wiem, ale chyba mi się syndrom wicia gniazda ujawnia Dzisiaj zabrałam się za sprzątanie w szafach, bo trzeba miejsce dla Maludy zrobić.

A na obiad mam ziemniaki i mielone z buraczkami, od rana za mną chodziły

Paznokcie mam o wiele ładniejsze w ciąży (podczas tej pierwszej też tak miałam). I włosy też są jakieś mocniejsze

A na kaszel brałam syrop prawoślazowy. On ma trochę alkoholu, ale są to takie znikome ilości, że w ciąży można. Lekarz mi zapisał

Jeśli chodzi o lek przeciwbólowy, to w ciązy można brać paracetamol
zoffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 14:53   #3473
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość

[/COLOR]e_ vel skąd dokładnie jesteś? Widziałam twoje zdjęcia w klubie i twój mąż bardzo przypomina mi kolegę z podstawówki. Szczególnie na tym zdjęciu gdzie jesteście razem z Karinką i tortem urodzinowym
Kochana, Małopolskie, okolice Brzeska Okocim, więc raczej ktoś bardzo podobny
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 14:57   #3474
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja zrobiłam właśnie obiadek. Penne z sosem śmietankowo-pieczarkowym, do tego kawałki indyka na masełku, mniam. Czekam tylko na TŻa i będziemy jeść.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 15:10   #3475
LadyWhisper
Zakorzenienie

Djerba skrzypce to też moje marzenie, nawet raz czy dwa miałam w rękach, ale jak zaczęłam grać to ojeszu, wszyscy uciekli niestety żadnych talentów muzycznych nie mam, nadaję się tylko do biegania i typowo siłowej gimnastyki :P
Także gratuluję odwagi, super, że się wzięłaś za to

ja w końcu siadłam przy kompie i zaczęłam pracować, pieniążki są potrzebne a ostatnio coś nam leży ten interes mąż zapracowany to nie ma siły siedzieć dodatkowo w domu i się zaniedbało trochę, ale mi się nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-18, 15:14   #3476
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Dziewczyny
Karina, Natasza, Diana, Anastazja, Elena
które, imię bardziej Wam się podoba??

nudzi mi sie juz mnie korci zeby do pracy dzwonic co tam slychac. Takze musze sie czyms zajac
Karina moja córeczka tak ma na imię, Natasza też mi się podoba, natomiast Anastazja ładnie, ale już Nastka mi się nie podoba zupełnie. Diana i Elena też jakoś do mnie nie przemawiają...
Stary 2012-09-18, 15:21   #3477
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
djerba, szybko dzialasz
no taki człek ze mnie
Stary 2012-09-18, 15:24   #3478
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Mamuśki doświadczone- mam pytanie odnośnie koszul nocnych do karmienia. Lepsze są te, które mają guziczki prosto czy te, u których są dwa rzędy rozchodzących się na boki guzików????
te z guziczkami po bokach są wygodniejsze do karmienia, bo odpinasz z tej strony co karmisz... tylko u mnie się kurde, guziczki same odpinały denerwując mnie okrutnie ale ja miałam mały biust i może dlatego bo była za luźna?
Stary 2012-09-18, 15:30   #3479
djerba
Wtajemniczenie

Dziewczyny, znalazłam jedno fajne mieszkanko.. jak mąż wróci to jedziemy do developera oglądnąć dokładnie projekty i jak będzie odpowiadało to do banku po kredyt, bo wydaje mi się, że cena też fajna
Powiedzcie co myślicie? http://www.hossa.gda.pl/patiorozy/lo...y-5-c-1/o/5225

minusem jest chyba to, że to mieszkanie pn-zach...i może nie być słoneczne, no ale ja muszę mieć mieszkanie 4 pokojowe na parterze z ogródkiem..a takich aż za dużo nie ma...no i odbiór tego jest w przyszłym roku w czerwcu...a nie chcę tu aż tak długo wynajmować, bo zbankrutuję
może jednak lepiej jest wziąć mieszkanie 3 pok z podobnym metrażem, tylko poprzesuwać ścianki? co sądzicie?
aha no i tu w aneksie kuchennym nie ma okna..
kurczę..pisząc to sama się już nastawiam negatywnie, bo chyba nie jest w 100% to co chciałam...a mieszkanie bardzo chciałabym w tej okolicy..czyli poza centrum.
Stary 2012-09-18, 15:32   #3480
e_vel
Wtajemniczenie

Jakaś taka zagoniona jestem, ze nie mam czasu pisać na bierząco... Gratuluję poznanych płci (odpadających siusiaków też). Mi już 3 razy lekarz powiedział, że dziewczynka więc napewno siusiak jej nie urośnie

Karinkę dziś moja siostra zabrała na plac zabaw, gdzie były dzieciaczki z przedszkola i moja dama natychmiast poczuła się jak w raju i zaczęła wszystkimi dziećmi kierować coś mi się wydaje, że mi rośnie mały prowokator
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości